Idolkväll

Josefine Morelius, 2011-09-30 20:33:26
Blev jobb idag som sagt, gick finfint. Men nu är det bara mysbralla på och en massa popcorn framför idol. Får inte Amanda ett wildcard så är det en stor skandal. Hon är bäst i hela idol, punkt slut.


Världens bästa Melissa

Josefine Morelius, 2011-09-29 21:01:05
Nya skivan är underbar!



Ikea

Josefine Morelius, 2011-09-29 20:55:24
Idag var det premiärbesök på Ikea i Västerås, stort var det ja. Fick med mig malm-byrån hem nu, den ska jag ha teven på och plus att jag får massa förvaringar. Gillas gillas. Sen var jag tvungen att köpa en vas också, ifall att jag någon gång skulle få blommor. Haha!

För övrigt så får jag hämta nycklarna nästa vecka, troligtvis onsdag. Passar perfekt eftersom jag är ledig den veckan så då kan det hålla på och pysslas massor där.

Imorgon är det jobb på h&m igen som väntar, 9-18.15. Alltså både öppning och stängning men det är inga problem det. Sen ska jag jobba min nionde lördag i rad nu, får jag kanske vara ledig nästa lördag? Ja det verkar så, kommer va skumt, haha.

Men hoppas ni haft en härlig dag! Kanonväder ju, helt galet! Vi kunde sitta ute och fika i bara t-shirt och det är den 29 september idag. Härligt!


New

Josefine Morelius, 2011-09-28 21:45:55
Måste byta lite utseende på bloggen nu känner jag, det känns lite passé det som är. Så fort orken och tiden finns så ska jag knåpa ihop något nytt. Undrar lite vad min blogg egentligen ska handla om, det är ju typ en livsstilsblogg egentligen men borde man kanske rikta in sig på något speciellt eller är det kul att läsa om det som händer i mitt liv? Jag vet inte. Jag skriver ju om det jag gillar allra mest, vilket typ är träning, sport (mest innebandy och hockey), världens bästa jobb (frisör), fest, kläder & mode, resor, kaffe, fika med nära & kära, inredning och pyssel ja vad mer? Nagellack kanske? Haha. Nä men jag tror jag fortsätter såhär som jag gjort, en salig blandning av det mesta, från en hockeymatch till vad jag åt för mat till lunch typ. Lite om mycket känns bra.


28 september

Josefine Morelius, 2011-09-28 21:26:16
Mats är inte klok, han älskar att plåga oss sista 10 minuterna av träningen jämt. Så snart är man i riktigt bra form det kan jag lova. Har dock börjat känna av mina benhinnor igen, inte bra. Smörjer med linnex inför varje träning och det har funkat hittills och jag tänker hela tiden på att sätta ner hälen först i varje löpsteg men ändå så kommer smärtan krypandes. Vill inte att ännu en säsong ska bli förstörd på grund av det här. Ska prova lite olika tips jag fått så får vi se om det hjälper. För övrigt bra träning idag, balansövningar, skott, spel och såklart fysen.

Aja nu ska jag sussa och ladda inför en härlig dag imorgon!

Pysseldags

Josefine Morelius, 2011-09-27 17:28:18
Goddag! När man är ledig så hinner man faktiskt med väldigt mycket, så man får faktiskt se det lite från den positiva sidan. Idag har jag hängt lite med mormor och sen kliade det i mina pyssel-fingrar så jag åkte och köpte sprayfärg. För nu ska mina inte så snygga korgar bli snygga, kan ni gissa färgen? Haha.

Dock så räckte inte färgen till alla fyra så jag måste köpa en flaska till. Visar resultat så fort dem är helt klara.

Just ja imorgon ska jag jobba också, har längtat. Monkan hade satt upp lite fler tider så lär kolla dem imorgon och försöka pussla ihop det, hoppas det går.

Nej nu ska jag svira om till träningskläder och dra på träning sen blir det nog att kolla på innebandy med Emma.




Innebandyn

Josefine Morelius, 2011-09-26 23:05:18
Jag har verkligen hittat det jag älskar allra mest, att få spela innebandy, att få spela med helt lag av underbara tjejer. Hur trött jag än är och inte orkar dra mig ner till Kopparhallen så vet jag att så fort jag kommer dit träffar alla brudarna, värmer upp och värmer upp våra målvakter så blir jag på ett superhumör. Visst idag var det många passningar som inte var bra, men jag lär mig av varje misstag jag gör och det är ju så man utvecklas. Våran nya tränare Mats är precis vad vi behövde, han är skitbra verkligen. Det blir inte massa trams utan han kan verkligen säga åt oss och vi lyssnar och har respekt. Nu siktar vi på att göra en ett så pass bra seriespel som vi kan efter dem förutsättningar vi har.

Idag var det dock en tung träning, sega ben och massa fys. Men det behövs och jag är helt slut nu, precis som det ska vara. Så nu blir det idol på datorn och sen sussa. Utmattad men lycklig.


I wanna go

Josefine Morelius, 2011-09-26 17:33:04
Idag är jag riktigt glad, positiva nyheter i morse. Kanske inte det allra allra bästa för mig men det är ändå bra, kan säga mer sen.

Nu ska jag sova en sväng och sen är det träning!

The weekend

Josefine Morelius, 2011-09-25 20:36:21
Haft en kanonbra helg, blev jobb, fest och bara ta det lugnt. Ska kika lite teve nu och sen sova, är rätt trött faktiskt. Men kul var det igår så det är det värt.

Ha en fin kväll, godnatt!

Inramat

Josefine Morelius, 2011-09-23 14:57:07
Sådär ja nu har jag köpt ramar till Vogue-bilderna, jättefint blev det. Kommer göra sig mycket bra på väggen bakom soffan.


This shit

Josefine Morelius, 2011-09-22 21:45:19
Seriöst, jag tror jag är förföljd av otur på riktigt alltså ändå. Idag pajjade min dator för typ tredje gången!? Slutade med att jag fick ringa sonys support och vi kom fram till att jag skulle få lov att ominstallera hela skiten så ALLT på datorn skulle försvinna igen. Har man otur i nåt ska man ha tur i nåt annats sägs det, men det vette fan om jag ens har det. Aja nu är det som det är, datorn funkar igen iallafall och supportkillen tyckte nog jag var rätt rolig eftersom jag inte fattade någonting, haha. Han var iallafall supertrevlig och sånt gillar jag. Så även fast datorn var pajj så hade vi rätt kul där i telefonen han och jag. Har tyvärr glömt bort hans namn, men han var jättetrevlig och kanske var han snygg också. Jag glömde fråga, skit också.

Aja, nu ska jag sova och vakna upp till ännu en värdelös dag! Eller ska man kanske säga fantastisk?

Premiär

Josefine Morelius, 2011-09-22 14:54:25
Idag var det alltså premiäröppning på syrrans nya butik, Bellbox. Bara produkter för hår, härligt nu är vi i samma bransch. Haha! För mig som är hårälskare så var det ju paradiset såklart, men dagen för löning = inga pengar! Fick iallafall med lite prover hem och sen köpte jag Revlons färgbomb. Alla säger att den är super så nu var jag tvungen att prova den själv. Köpte 1002, white platinum. Ska testa den ikväll tänkte jag så jag återkommer med betyg senare helt enkelt.

Blev lite andra inköp också, korsringen från glitter som har varit slut varje gång jag varit där men nu äntligen fanns den. Har även letat efter ett halsband som en galning, och idag hittade jag ett sånt på Lindex för en billig penning så då slog jag till. Sen provade jag även pälsjackan som från Lindex och ja vad fin den var på, ge mig ge mig. Dock lite saftigt för min plånka just nu, tyvärr.

Men ett stort lycka till nu allihopa på bellbox jag hoppas det kommer gå super för er!





Mopphink

Josefine Morelius, 2011-09-21 17:18:49
Som sagt dagarna är upp och ner hela tiden, va depp i morse sen blev det lite bättre. Blir dock galen på att jag inte får tag på folk som jag behöver få tag på. Var 3 stycken jag hade behövt prata med idag eller ja i veckan då. Men den första är på semester, den andra är i Tyskland och den tredje var sjuk. Heja heja! Haha.

Åkte iallafall hem till morsan och fikade med henne en sväng och jag har verkligen den bästa familj man kan ha alltså. Känns rätt skönt och höra någon säga att det är såhär nu men vi hjälper ju dig isåfall. Men klart man vill kunna stå på egna ben men ibland behövs det lite hjälp på traven. Så lite positiva saker har ändå hänt idag trots allt. Hoppas att alla pusselbitar snart faller på plats för denna blogg är verkligen supertråkig just nu, bara massa depp depp depp.

Sen fick jag ett moppset av pappa idag också, vilken lycka. Hinken var rosa dessutom, haha! Jag älskar rosa, det vet alla men köper det mest på diskreta saker nu som inte syns hela tiden. För jag menar jag har ju inte en mopphink ståendes framme hela tiden direkt, haha. Men jättesöt var den, alldeles sådär liten och lagom. Så tack farsan.

Nej nu ska jag svira om till träningskläder, ska första städa kopparhallen och efter det är det träning som gäller. Skönt med tidig träning idag, det gillar jag!

Hej så länge!

Shoes is a girls best friend

Josefine Morelius, 2011-09-20 20:15:32

Visst skulle väl jag behöva ett par nya skor?


Tattoo

Josefine Morelius, 2011-09-20 14:31:51
Jag har tjatat tidigare om att jag vill tatuera mig och jag ska göra texten i nacken som jag sagt. Men vill ju ha en till, något som symboliserar något och jag tror jag vet nu vad jag vill göra. Det är något som symboliserar lycka och frihet, för det är just lycka och frihet som jag vill känna med livet.

Kan säga såhär iallafall att det är ett djur, och jag tycker dem är jättefina. Har samma motiv på lite kläder vet jag. Det är ett ganska vanligt motiv också tror jag. Någon som kan gissa kanske?

Texten jag vill skriva i nacken är: With every heartbeat

Det finns en tanke bakom det, men kan inte riktigt avslöja det än på ett tag, ganska långt tag.



Detta är också riktigt snyggt!
Bra text för mig att läsa just nu dessutom.


Vitt

Josefine Morelius, 2011-09-20 12:28:31
Dagarna är verkligen upp och ner kan jag säga! Idag är jag sugen på att åka och kolla på ett soffbord, ett vitt såklart. Så det ska jag nog göra nu.

Jag faller

Josefine Morelius, 2011-09-19 18:23:35
Ännu en dag med tårar i ögonen, kan inte rå för det heller. Det bara kommer, jag tror inte jag mår så bra just nu. Jag vet att livet alltid går upp och ner, men när det är som allra lägst då är det svårt att ens försöka var det minsta positiv. Jag känner mig typ osynlig just nu som om att ingen ens ser mig. Men jag har nog alltid känt lite så, stått i skuggan av andra. Ta bara som ett exempel hur många som sa grattis när jag tog min examen från skolan? Människor som jag knappt känner sa typ grattis men inte dem allra närmsta och då undrar man hur mycket ens prestation är värd. Men jag kommer aldrig vika ner mig för någon eller något även fast det känns väldigt nära just nu.

Vart är den Josefine som var tiden efter examen i Leksand? Jag saknar henne hon var en jävligt ball tjej.

Fall, res dig upp och börja om!

Sofie vi är ju krigare, vi viker aldrig ner oss eller hur? Det har vi sagt tusen gånger ju.


Fina svarta

Josefine Morelius, 2011-09-18 17:50:13




Något som alltid får mig på bra humör är fina kläder, den här gillar jag.

Best for last

Josefine Morelius, 2011-09-18 17:47:33
Som jag skrev tidigare så har jag haft en bra helg men så fort allt det roliga är över och man börjar tänka igen så kommer alla tankar krypandes. Jag har en riktig depp-dag idag och jag har tillochmed gråtit samtidigt som jag ställt mig frågan när ska det vända för mig? Jag orkar inte ha det så såhär längre, leva i en jävla ovisshet. Det tar på mina krafter, det gör det verkligen. Vill kunna känna den där tryggheten som alla andra gör. Jag tycker att jag kämpar som en jävla galning hela tiden för att komma dit jag vill men hela tiden nej nej nej. Är jag så jävla dålig eller vad?

Vissa människor har sån tur, behöver inte lyfta ett finger för att få det dem vill medans andra kämpar och kämpar. Orättvist. Så jag ställer frågan igen, när ska det vända?




Saknar Leksand, där kände jag mig trygg.

Love you like a song

Josefine Morelius, 2011-09-18 17:39:07
Har haft en superhärlig helg, i fredgas kom Elin hit så vi lunchade på stan och sen fixade jag hennes frilla. Klippning och så satte jag i fjäderextensions på henne, blev skitsnyggt. I lördags blev det jobb, skitmycket folk var det även fast det var helgen innan löning. Full fart det gillar jag. På kvällen åkte jag hem till Jenny och vi kikade på teve och bara snackade massa. Välbehövligt var det verkligen.

Så tack alla inblandade för en härlig helg!


Hur många lingon

Josefine Morelius, 2011-09-16 23:09:05
Oj vad fort denna dag gick, hunnit med massor, besök av Elin, lunch på stan, klippning, tacomys och gråtit till hur många lingon finns det i världen. Men mer om det imorgon för nu är det sovdags. Jobbelijobb imorgon, som jag har LÄNGTAT!

Puss och godnatt

Hissgardin

Josefine Morelius, 2011-09-15 19:28:18

Funderade lite på vad jag skulle ha för gardiner i köket och jag är ju lite trött på panelisar så ville ha nåt annat. Då kom syrran med den briljanta idén att jag kunde ha en hissgardin och så får det nog bli, det är riktigt fint. En svart sådan får det bli.


Byggarbetsplats

Josefine Morelius, 2011-09-15 18:05:55
Oj oj pappas hus har sett ut som en byggarbetsplats senaste dagarna, tur han är på Cypern så han slapp se eländet. Haha! Nä men jag har varit där och packar ihop grejer, städat fixat och donat.

Ska få tapetserat i lyan så det blir inflyttning så fort dem är klara med det. Var ner på Colorama och valde en vit tapet med lite beiga ränder i. Oväntat att det blev vitt va? Haha. Är det någonting som inte kommer va vitt liksom? Nejdå det kommer ju bli färg på lyktor, kuddar och sånt där såklart. Vill ju inte att det ska se ut som ett sjukhus, haha. Ska visa bilder så fort allt är klart.

Förresten så är jag krasslig också, halsont och förkyld. Varit det jättelänge nu, blir galen jag MÅSTE träna. Men imorgon har jag bestämt mig för att vara frisk så då blir det ett stenhårt pass på gymmet. Love it.

Nä nu ska jag kika jönssonligan på teve, ha en fin kväll.

Spegel spegel

Josefine Morelius, 2011-09-13 09:07:39
Det blev lite mer grejer än bara stol och bord igår, typiskt mig. Nä men hittade en stor vit spegel som kommer passa prima ballerina så var tvungen att slå till på den. Sen blev det lite annat smått och gott också. Sen när jag var hemma igen så skulle jag bygga ihop stolarna och enligt beskrivningen så skulle det ta 20 minuter, tjena. För mig tog det fan 3 timmar att bygga ihop dem där jävla stolarna, haha. Höll på att försöka skruva med fel skruv i säkert 2 timmar så det var ju lyckat. Men nu så är stolarna ihopsatta och stadiga.


Marry you

Josefine Morelius, 2011-09-12 13:02:56
Regnet bara öser ner och då menar jag bokstavligt talat öser ner. Fyfan! Skapligt konstigt det kändes att inte åka till skolan imorse och jag kan säga att jag avskyr detta att inte ha någonting att göra på dagarna. Har varit hemma en halv dag och jag är redan rastlös. Har dock tusen saker jag skulle kunna fixa men har ingen lust med det, haha. Sitter dock och försöker tagga inför intervjun idag, så håll alla tummar för att det kommer vara det rätta för mig.

Efter det ska jag åka upp till Borlänge och hämta mitt bord och mina stolar som kommit till DHL:s terminal där. Är sugen på att bygga ihop dem redan idag men det känns lite onödigt, bättre att göra det i lägenheten. Men alla som känner mig vet hur ivrig jag är, saker ska hända NU NU NU!

Men ha en härlig dag nu hörrni trots det pissiga vädret!



Tv-pucken

Josefine Morelius, 2011-09-11 17:05:49
Blev ingen vinst mot Västerbotten, matchen slutade 0-4. Men vad gör det, vi är stolt över grabbarna ändå. Det är så vi från Dalarna är, vi stöttar i vått och torrt. Så klart man alltid är stolt över att vara född och uppvuxen i Dalarna.

Vill tatuera in dalkulla någonstans, pyttepyttelitet men vet inte vart än så ska fundera lite till.

Men på tal om hockeyn igen, shit vad Erik Flood (LIF) kommer bli grym.

Jaha men annars då, köpte gardiner idag och sen bjöd syrran på lunch. Tack så hjärtligt! Vuxenpoäng till mig som skaffade ica-kort idag också, haha.


Vila i frid kungen

Josefine Morelius, 2011-09-11 11:39:53
Han är större än kungen, sagt av sin egen mamma. Så fint och så betydelsefullt.

Har suttit och tittat på bilder från minnescermonierna både från Kinnarps arena och Ryssland. Så vackert och det berör mig verkligen. Att så många människor kommer för att hylla sin/sina hjälte/hjältar. Sverige har förlorat en fantastisk målvakt och Ryssland ett helt hockeylag. Sverige och världen är i sorg.

Alla mina tankar går till Stefans fru och hans två små barn. Under minnescermonin i Kinnarps arena pekar minstingen på två år på bilden på Stefan och säger pappa. Alldeles för liten för att förstå vidden av det som hänt.

Jag kan inte låta bli att fälla en tår, att se alla lagkomipisar, familj och fans sörja gör ont i hjärtat. Jag sörjer också på mitt sätt, för som hockeytjej har Stefan Liv betytt mycket för mig. Även fast jag aldrig varit HV-fan så har han alltid gjort bra ifrån sig i landslaget.

Vila i frid Stefan Liv! Tack för alla fina hockeyminnen.


Söndag

Josefine Morelius, 2011-09-11 11:12:34

Nämen hej på er! Söndag igen och idag är det extraöppet på stan, varför vet jag inte!? Så ska åka ner en sväng och kika lite. Måste vara hemma till tre iallafall för då är det final i tv-pucken, dalarna - västerbotten. Måste heja lite extra på Joel såklart eftersom han är Avesta BK-spelare. Heja heja!

Nej nu blir det dusch så vi hörs senare!


Coffe

Josefine Morelius, 2011-09-09 20:30:01
Sprang in på Village idag och köpte en kaffeburk, jossan-stil var det verkligen ja.


Examensbevis

Josefine Morelius, 2011-09-09 20:28:14
Nu har jag examensbeviset från skolan, det blev en del tårar och det känns fruktansvärt tomt. Kan bara återigen tacka min härliga klass för ett fantastiskt år. ♥





Härliga klassen, Suzette och Elin saknas dock.


Stefan Liv

Josefine Morelius, 2011-09-08 21:46:51



Sverige har förlorat en utav sina största målvakter, en spelare som var så uppskattad både på och utanför isen. Kan inte förstå hur snabbt ett liv bara kan ta slut sådär. Så himla ofattbart och alla mina tankar går till Stefans familj och alla andra som miste någon nära i olyckan. Jag är iallafall glad att jag åtminstone fått se Liv spela matcher på teven. En fröjd för ögat.

Grymt bra skrivet av Anrell i Aftonbladet: LÄS!

 


Ett år senare

Josefine Morelius, 2011-09-08 21:25:59

Kan inte förstå, ett år har nu gått, ett helt fantastiskt men också jobbigt och kämpigt år. I ett års tid har jag nu gått upp 05.30 för att pendla till Falun varje dag, men det var värt det. Minns dagen vi började som igår, det känns så nära men det är ändå så långt borta. Imorgon är dagen jag längtat och fruktat efter, det är nu jag ska stå på egna ben. Det här året har varit ett utav dem bästa i mitt liv, jag har så mycket kunskap, jag har träffat så mycket härliga människor och många av dem ser jag aldrig mer igen. Jag hatar avslut, det är det värsta jag vet och imorgon måste jag gå igenom ett till.

Tack till ALLA på frisörcentrum, personal, kunder, elever ja alla som gjort detta år helt jävla grymt!

Nu tackar jag för mig och så ses vi igen när det är dags för delprov 2 av gesällen.


För ett år sen.


Segsnöre

Josefine Morelius, 2011-09-06 21:54:27

Herregud vad dålig jag är på uppdatering alltså. Men ska åka in till stan nu strax så om jag orkar så kommer det lite inlägg då.


Night of your life

Josefine Morelius, 2011-09-04 18:57:46
Godkväll! Blev en oplanerad sväng till Borlänge och kupan idag. Blev dock inte så mycket shopping, endast en silvrig skjorta och ett till nagellack. Undrar hur många lack jag har nu? Fick ju 5-6 stycken av syrran nyligen också, haha. Men jag älskar målade naglar, känner mig naken utan det.

Har verkligen snöat in mig på silver just nu, tycker det är assnyggt på kläder så fick bli skjortan som jag spanat in på jobbet men varit för snål för att köpa. Men idag hängde det en alldeles ensam 36:a inne på h&m i borlänge så då kunder jag inte låta bli. Lägger upp en bild sen kanske.

Nej nu blir det teve resten av kvällen för att sen tagga inför sista skolveckan. Hjälp!



Havanna var med, och brillorna var på!


Idol

Josefine Morelius, 2011-09-04 12:33:07
Ikväll är det idol igen, underbart!


Suave

Josefine Morelius, 2011-09-04 12:22:24


Om sanningen ska fram

Josefine Morelius, 2011-09-02 20:23:29
Enda anledningen till att jag ser fotbollen ikväll:


Wella-certifierad

Josefine Morelius, 2011-09-02 19:47:29
Dålig uppis, men det har varit en uppochner vecka kan man säga. Både positiva och negativa saker som hänt. Men jag ger aldrig upp utan jag krigar på och snart når jag dit jag vill.

Nåja, goda nyheter jag är Wella-certifierad nu. Känns helt fantastiskt skönt. Vi började dagen med ett teoriprov (SVÅRT) och ja det va riktigt svårt och vi skulle inte få reda på förrns vi var klara. Men det var bara att släppa det för efter kunch skulle vi göra det praktiska provet. Det var att lägga en bottenfärg och sen göra minst 10-15 foliepaket med slingor. Min största skräck har varit folieslingor för jag tycker aldrig att jag fått till det bra men nu så gick det faktiskt super. Så ja jag klarade båda proven och har nu ett certifikat från Wella. Helt okej att ha det på sitt CV.

Just ja, idag fick jag mitt nya Visa-kort och jag härmade bästa Sara och tog samma bild som henne men den är ju så fin och dessa tjejer är ju helt supergrymma.


RSS 2.0