Underbara helg

Josefine Morelius, 2009-07-05 22:42:52
Har haft en helt underbar helg i Sandviken med mina pärlor Malin och Sara. Kom dit igår med tåget och då kom dem och hämtade upp mig vid stationen. Vi styrde kosan mot Furuvik och vädret såg ju lovande ut ett tag. Men såklart när vi kom dit så började det spöregna. Vi såg ut som tre blöta hundar allihopa, haha. Men vi trotsade regnet och tittade på aporna ändå. Men det sprack ju upp och blev fint sen igen som tur var. Så då kikade vi lite mer på djuren, käkade glass och sockervadd och åkte någon tur runt amazonas eller vad det hette. Jag var livrädd, haha. Men vi hadde iallafall en jättemysig dag på Furuvik, hade ju inte varit där på kanske 10 år heller så det var kul. Det mesta var sig likt.

Efter Furuvik åkte vi och käkade på Monroes, riktigt riktigt gott var det. Sen hem till Malin för göra oss i ordning inför kvällens festligheter. Blev massa förfester hit och dit och det var riktigt kul. Sen gick jag, Sara och Maria till Living room, hette det så förresten? Haha. Iallafall så spelade ju backyard babies där men vi kom ju lite sent så det va rju smockat med folk så vi såg inte sådär jättemycket direkt. Haha. Men men vi intog dansgolvet och dansade loss resten av kvällen istället. Sen blev det ju självklart donken för mig och Sara på vägen hem. Smaskigt var det.

Tack Malin och Sara för att ni gjorde min första vistelse i Sandviken så himla bra. Så fort man träffar er blir man på sånt jäkla bra humör. Ni är guld värda, och lita på att jag kommer till Sandviken snart igen. ♥

 



(Sen hade jag inga fler bilder som vanligt, haha. Men ska knycka från Sara sen för hon knäppte massor.)

Kommentarer
Postat av: sara

tack för en helt fstiisk helg <3 du gör mig glad hela tiden :)

2009-07-07 @ 09:06:01
URL: http://youmakemesmile.blogg.se/
Postat av: Brasan!

Tack själv min underbara Jossan "Kusen" Morelius! önskar att det ändå var en vanlig helg så att jag inte behövde stressa mig in! men jag och sara intar avesta snart, hoppas du har sovplats?;) puss lovely!

2009-07-18 @ 18:24:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0