De sjunger cosa vuol dir sona una donna ormai

Josefine Morelius, 2011-08-30 20:13:28
Alltså jag är så trött, så trött. Försov mig i morse men ändå var jag i skolan 10 minuter innan vi började, hur det gick till? Fråga mig inte. Har varit en lång men bra dag, lärt mig mycket nyttigt ska ni veta.

Nä fy jag orkar inte ens skriva, lite less är jag nog allt.

Hörs imöra istället! 

Spelar pappas skivor ifrån 69

Josefine Morelius, 2011-08-29 17:39:12

Men jisses vad trött jag var igår, kan inte förstå men jag la mig i sängen vid 5 och sov då till och från tills jag slutligen somnade för natten. Ingen klocka hade jag ställt men vaknade klockan 5 och var aspigg, haha. Det kostar att ligga på topp det märker ju jag det.

Hade iallafall kundpass i skolan idag, roligt roligt. Efter det blev det träning på Må bättre, box. Som jag egentligen tycker är pisstråkigt men idag var det faktiskt riktigt kul. Så nu är man sådär lagom mör till kvällens innebandyträning.

Har varit mycket produktiv idag känner jag, (heter det så?) för jag har hunnit med att:

- ringa ett viktigt samtal
- adressändrat
- beställt nytt VISA-kort

Duktig tjej! Men nu ska det städas upp innan det är träningsdags! Jag kör så jag plockar upp er brudar klockan 19.40 så ni vet, haha.




Partystämning på en måndag så silvertröjan var på igen! Levande discokula, alltid.


Party party

Josefine Morelius, 2011-08-28 16:35:04
Oj oj oj vad trött jag är, men kul var det igår iallafall. Var helt galet och jag lyckades ha sönder visa-kortet som gick mitt itu. Ett mysterium hur det gick till men får nog lämna det eftersom jag nog aldrig kommer få reda på det, haha.





Sista sommarkvällen

Josefine Morelius, 2011-08-27 17:27:55
Än är inte sommaren slut så ikväll får det kanske bli årets sista sommarfest va!? Vinet står på kylning och jag känner mig halvt redo, haha. Laddar upp med lite skön musik så är formen snart där. Dusch på gång nu sen haka upp med Josefin lite senare. Kommer bli bra, det vet jag!

Ha så kul ikväll!

Puss!


Fly with me

Josefine Morelius, 2011-08-26 19:59:27
När jag gifter mig ska den här sjungas på mitt bröllop det är en sak som är säker.


Words

Josefine Morelius, 2011-08-26 19:53:32
Remember yesterday and think about tomorrow but you have to live today!

Make up

Josefine Morelius, 2011-08-26 19:52:21
Två dagars make up-kurs med Geraldine är nu avslutad, tyvärr. Gav mersmak, vill ha mer mer. Riktigt roligt har det vart och nu kanske jag vågar sminka mig mer eftersom jag iallafall kan lite. Ska köpa massa nytt smink nu tänkte jag, kul. Tur man har en syrra som är utbildad make up-artist så man kan få lite tips och råd.

Nåja efter skolan blev det en fika med Josefin, evigheter sen jag träffade henne så det var verkligen på tiden. Ikväll blir det bara lugnt, ska vara chaufför men kanske åker förbi emma och gänget en sväng. Vi får se.

Hoppas ni allafall får en härlig fredagskväll!




Pärla

Josefine Morelius, 2011-08-24 21:20:39
Mycket bra träning men nya tränaren idag, jag är nöjd, trött och glad! Mycket repetition kommer det bli ocn nöta spelsätt, men det är nödvändigt eftersom vi är på så olika nivå i laget.

Just ja, imorgon beger jag mig till skolan OSMINKAD eftersom vi har två dagar med make up. Oj oj ska övervinna min största skräck, haha.

Nejdå det kommer nog gå prima skinka det.

Ha det gött så hörs vi med bättre uppis en annan dag!

Värt att tänka på

Josefine Morelius, 2011-08-23 23:11:29
Vare sig du tror att du kan, eller tror att du inte kan, så har du helt rätt!

Yes

Josefine Morelius, 2011-08-22 22:36:51
Det kommer bli en grym säsong, vi är ett skitbra gäng med en massa krigare och dessutom har vi nu fått en ny tränare. Jag tror det kommer bli succé!

Set fire to the rain

Josefine Morelius, 2011-08-22 19:13:09
Godkväll! Har nyss tagit en liten gubblur på 30 minuter, var så himla trött alltså. Men sov kanske 3-4 timmar inatt bara så det var väl inte så konstigt. Ska strax iväg och träna innebandy med härligaste tjejerna.

Hade genomgång på wella idag också inför wella-certifieringen som vi ska göra innan vi slutar. Mycket att kunna men kul är det.

Nej nu ska jag smörja in benen med linnex så dem inte ska göra ont under träningen. Ha en fin kväll och sov gott sen.

Jäkla skit att jag missar hollywoodfruar ikväll, men MÅSTE se reprisen sen.

Vamos a la playa

Josefine Morelius, 2011-08-22 17:36:26

Fasiken man är partysugen såhär på måndagseftermiddagen, haha. Synd bara att sommaren faktiskt är över nu, men men.


Innebandyn

Josefine Morelius, 2011-08-21 21:21:09
Jag är så glad att innebandysäsongen har börjat igen och att det i år blir seriespel igen. I år ska jag verkligen träna så mycket som jag bara kan, vissa dagar kommer det ju inte gå för jobb och sånt. Ska även försöka förbättra mitt skott och göra mer mål denna säsong. Det får bli målet och sen självklart att vi ska kriga som fan varje match.



Zone-klubban är det som gäller i år också!


Helgen

Josefine Morelius, 2011-08-21 20:02:21
Så var ännu en helg förbi, seriöst kan vi stoppa tiden eller? Tänkte plita ihop en liten sammafattning om vad som hänt under helgen:

I fredags var det ju som bekant hockey som gällde så jag drog till Jennys jobb vid 5-tiden och då åkte vi direkt till Hedemora och käkade. Sen gasade vi vidare och plockade upp Sofia i Borlänge och sen vidare mot Leksand. Var en helt okej match men visst syns det att det är så pass tidigt på säsongen. Men det finns mycket potenial i laget och det gillas och huvudsaken var att jag fick se hockey. Träffade även Sofie och Sandra en sväng i pausen, mycket trevligt. Är så himla tråkigt att vi inte alls hinner ses lika ofta nu för tiden. Men känns bra att veta att hon bara är ett samtal bort iallafall och sen är 10 mil egentligen inte speciellt långt.

Lördagen bestog av jobb mellan 09.30-16.15, var riktigt mycket folk tyckte jag men jäklar vad trött jag var hela dagen. Så till kvällen blev bara film med siss.

Idag då har jag varit lat och inte gjort något alls i princip, haha. Har packat och åkt in till stan (gissa om det ska bli skönt att slippa bo i en resväska) igen. Blev en fika hos siss och nu är det tevekväll som väntar.

Dags för skolvecka igen, ska verkligen ta vara på dem här sista veckorna nu!

Hockey

Josefine Morelius, 2011-08-19 16:15:09
Snart ska jag gå och möta Jenny och då åker vi iväg och käkar lite och sen vidare upp mot Leksand. Vi ska se Leksand - Västerås ikväll och ingen är nog lyckligare än jag, haha. Sen ska Jenny äntligen få se mitt underbara Leksand.


Bride

Josefine Morelius, 2011-08-19 16:12:02
Idag hade vi sista brudlektionen i skolan, kan fan inte förstå att jag slutar om 3 veckor. Helt galet är det men samtidigt väldigt skönt att slippa åka. Sista uppsättningen blev såhär:






Torsdag

Josefine Morelius, 2011-08-18 20:43:55
Dagarna flyger iväg och imorgon är det fredag, IGEN! Det blir först skola fram till 13 och sen hem och fixa lite, ska och skriva kontrakt på läggan vid halv 4 och efter det drar jag och Jenny upp till Leksand och kollar på matchen mot Västerås. Ska bli så jävla kul för mitt hockeysug är verkligen stort just nu!

Ikväll spelar dem mot Oskarshman, ligger under med 1-2 just nu men det är bara att kriga på! Heja heja!

Lyckorus

Josefine Morelius, 2011-08-17 18:01:45
Jag ska aldrig mer säga att jag är född med otur för vet ni vad som hände idag? Jo först så fick jag lägenheten och sen kanske det bästa av allt är att Birgitta hade hittat min cykel idag. Fyfan vad glad jag blev, snacka om att det blev en härlig dag idag!

Sen är det första innebandyträningen för säsongen idag också!

Gissa vem som är en glad tjej idag!

Efter regn kommer solsken, det har jag fått kvitto på nu. 

16 augusti

Josefine Morelius, 2011-08-16 21:42:16
16 augusti, måste skriva det här för det är ett datum jag måste komma ihåg!

Lång dag

Josefine Morelius, 2011-08-16 19:28:36
Herregud vilken lång dag det här varit, har vart så himla uttråkad! Jag mår som bäst när det är full fart hela tiden och sen kan man komma hem på kvällen och då bara ta det lugnt. Vart "ledig" en dag liksom och va rastlös till tusen, haha. Nåja fick mycket gjort ändå, eller det som jag skulle göra iallafall. Vart vårdcentralen i morse, fick en starkare kortison så jag hoppas den funkar nu. Sen blev det fika med mamma innan jag skulle iväg på intervju nummer två. Det kändes okej så nu får vi bara vänta och se helt enkelt.

Sprang in en vänd på Åhléns idag också och dem har så mycket fint nu. Vill bara flytta nu nu nu!

Shysst rosa diskställ va?


Bragematch

Josefine Morelius, 2011-08-15 22:38:22
Sådär bra match idag, men kul och hänga lite med Sofia och Therese. Vart en riktigt bra dag idag trots mitt depp-inlägg igår men som sagt idag var en ny dag med nya möjligheter. Fast jag saknar fortfarande min cykel, det gör jag faktiskt. Men nu godnatt på er.


...

Josefine Morelius, 2011-08-14 18:27:16
Jag blir så jävla förbannad! Vad är det som är så jävla svårt att förstå att man tar inte något som tillhör någon annan. Jävla idioter är vad ni är. Någon eller några har snott min cykel inatt och jag är så jävla förbannad, eller nej jag är fan mest ledsen. Jag älskade verkligen den där cykeln och nu kommer jag förmodligen aldrig mer att få se den igen. Kanske löjligt att tjura så över en cykel men ärligt så var den där cykeln fan mer värd för mig än min iphone, min tv och ja fan allt.  Men det är ju min otur också, jag kommer alltid att få leva med det, det vet jag. Jag vet vad svaret kommer bli imorgon och jag vet vad svaret kommer bli på tisdag. Det är så mitt liv är, det kommer nog aldrig någonsin bli på något annat vis heller. Alla andra får dem jobben dem vill, dem får vilken kille dem vill, folk har tur i spel och så vidare och så vidare men vad har jag? Ingenting.

Det skulle då behövas en cykelstöld för att jag skulle komma till insikt med att det faktiskt är såhär, född med otur.

Nåja jag får väl leva med det helt enkelt.

Du som snodde min cykel du kan dra åt helvete!

Jag har iallafall haft många fina turer med pärlan.




Jobb står på schemat

Josefine Morelius, 2011-08-13 08:30:24
Godmorgon! Herregud vad svårt jag hade att somna igår, låg och vred och vände på mig i flera timmar. Men ändå är jag inte speciellt trött idag. Sitter och dricker kaffe och käkar en macka. Perfekt frukost, kanske inte. Haha! Nä men jobbar 09.30-16 idag, hoppas det blir lite folk iallafall.

Ha en bra dag hörrni!

Hälsoresan

Josefine Morelius, 2011-08-12 20:13:13

Idag blev det jobb, 10-18.15 och jag fick börja med att göra om på undret. A-ytan skulle bytas ut och så skulle jag försöka få lite mer plats eftersomd et är så trångt där inne. Kan bara säga att jag ÄLSKAR att hålla på med detta och varje gång jag får chansen att göra det kan jag nästan ångra mig lite att jag inte valde att hålla på med det. Sen fick jag än en gång höra att jag har talang för det, då känns det nästan ännu mer surt. Haha. Nej men förhoppningsvis kommer jag kunna kombinera dem två jobben ja helst av allt vill hålla på med.

Ikväll blir det bara lugnt, ser hälsoresan nu och sen kommer man väl somna in så man är pigg till jobbet imorgon igen. Fick massa tider utav Monica igår och såg att jag har och kommer jobba varje i helg i augusti och september nu. Men jag bryr mig inte, självklart tar man allt jobb man kan få och jag trivs ju så himla bra där också så ingen tvekan alls.

Nej nu blir det ett stort glas pepsi max och mysa ner sig under täcket till hälsoresan.

Sorry att bloggen är så tråkig just nu men noll inspiration.

Ha en fin kväll, puss och kram!


PLL

Josefine Morelius, 2011-08-11 18:31:49

Nu ska jag bara vila och se några PLL-avsnitt.



Vogue

Josefine Morelius, 2011-08-10 17:06:19
Har letat och letat efter tavlor på Vogue-omslag som jag vill ha som tavlor. Men har bara hittat svindyra som inte psssar min plånka just nu. Så istället gjorde jag egna, eller ja jag letade fram 3 stycken som jag tyckte var fina och sen beställde jag dem som foton. Smart va? Ska bara hitta vita ramar som passar till dem nu och sen kommer dem hänga så fint på väggen.


Never alone

Josefine Morelius, 2011-08-09 18:43:35
Kundpass idag, gick prima ballerina! Hade två klippningar, två söta tanter. Den ena kommer tillbaka till mig igen sista veckan för sen slutar vi liksom. Känns sjukt, men ändå skönt. Jaja sen kom björken och hälsade på så så blev det fika. Kul och sitta och tjattra lite men det var skapligt skönt att få åka hem sen, tisdagar är verkligen långa.

Nåja nog om detta, återkommer senare!

Someone like you

Josefine Morelius, 2011-08-08 20:20:30

Låtarna som går på repeat just nu:






Åka karusell och äta karamell

Josefine Morelius, 2011-08-08 18:56:25
Hade en toppendag på grönan igår, trots det trökiga vädret och en smäll mot ryggen var den finemang! Var skitfeg i början vågade inte åka något alls, haha. Men sen så skulle alla andra åka Twister (nya berg och dalbanan i trä) och jag tänkte bara vafan nu åker jag med. Var väl bland det värsta jag gjort i mitt liv och sen slog jag i ryggen men det var fan värt det. Även fast det var hemskt så var det jäkligt kul och, skön kick liksom. Efter det åkte vi lite mer berg och dalbanor och annat. Sen fick jag ju åka i lekke-bussen också, det var stort för mig det. Haha! Pappa var dock mindre nöjd med det, vet inte riktigt varför men har mina aningar.

Blev lite bilder iallafall:









The day

Josefine Morelius, 2011-08-08 18:40:09
Godkväll! I morse var man trött, ruskigt trött men det var bara att pallra sig upp och åka till skolan för ekonomilektion. Jag briljerade som vanligt, eller inte haha. Fyfan jag skäms nästan kommer ju inte ihåg ett piss så det är kanon med en repetition faktiskt. Efter skolan blev det träning, cirkelträning med Karro. Fyfan helt död var jag efteråt, hade tänkt köra dubbelpass idag men det gick inte så det fick räcka med det helt enkelt. Väl hemma kom Havanna och hälsade på en stund och nu ligger jag här och ser lite teve. Lugnt och skönt ska det vara så säg.

Förresten så har jag en ny hockeykompis nu, så Sofia och jag kommer dra upp på en del matcher i vinter! (Sorry Sofie men som du vet så sitter jag ju hellre än att stå, men vi ses i pauserna istället.) Längtar som fan till hockeyn drar igång nu, abstinensen börjar bli stor.


Gröna Lund

Josefine Morelius, 2011-08-06 17:56:04
Imorgon är det grönan som gäller, har inte vart där på 100 år så det ska bli askul!


Månsan

Josefine Morelius, 2011-08-06 17:53:19
I torsdags var vi ju på Måns Ols med jobbet och jäklar vad fint det var där, dit lär jag åka fler gånger! Supergod mat dessutom. Vi va där och käkade eftersom det var säsongsstart och för att Madelene och Elin ska sluta. Maddis ska iväg till ett nytt jobb och Elin ska ut och resa. Var en mycket trevlig kväll så tack för det!








Älskade sensommar

Josefine Morelius, 2011-08-06 17:36:57
Sensommaren är alltid så härlig tycker jag, man passar på att njuta lite utav solens sista varma strålar. Dock så har jag antingen jobbat eller varit i skolan nu i veckan men som nu ikväll får även jag en dos av solen. Skulle egentligen varit på 25-årsfest ikväll men mitt huvud säger nej, det känns som det ska sprängas. Men det är förmodligen på grund utav vädret, eller hur Jenny? Haha vi som alltid skyller allt på vädret. Nåja idag var det rätt lugnt på jobbet, var dock segt eftersom jag haft huvudvärk sen lunch men man får kriga på. Passade på att handla lite idag också, lär ju utnyttja rabatten till max. Haha! Men så det blev en skjorta och en dösnygg ring, packade upp den idag och jag tänkte den här lär jag lägga undan direkt för dem här kommer gå åt som smör. Hade nog rätt där eftersom jag sålde två stycken nästan direkt efter ja hängt upp dem.

Nä men hörrni som är på festen hoppas ni får det superskojj!





Måns Ols

Josefine Morelius, 2011-08-04 15:06:02
Sitter i skolan och segar, väntar på att få åka hem. Då blir det snabbt att fräscha till sig lite och sen ska vi till Måns Ols i Sala och käka med jobbet. Ska bli trevligt det, hoppas på god mat för jag är ashungrig. Haha!

Men ja ni får ha det gött så hörs vi!

180

Josefine Morelius, 2011-08-03 22:42:55
Herregud jag hinner inte med mitt liv just nu, allt går i 180 typ! Jobb, skola, träning (det går bra nu) och massa annat hela tiden men i liket it. Kul att vara tillbaka i skolan igen iallafall, skönt med lite fräscht hår igen för vi hade egen hårvård idag. Men nu är det sovdags strax igen för Jeanette kommer och plockar upp mig 06.30, underbart!

Godnatt på er!

Vart jag mig i världen vänder

Josefine Morelius, 2011-08-01 21:03:08
Lördagens mest spelade låt va?

.


RSS 2.0