Valborg

Josefine Morelius, 2011-04-30 10:23:11
Idag blev det frukost på ballen i solen, dock så blåste det kallt så vi gick in efter ett tag, haha. Nu blir det strax en promenix och sen ikväll PARTAJ!

Hoppas ni får en fin valborg allihopa!


Vackra vackra Leksand

Josefine Morelius, 2011-04-29 15:59:45
Slutade ju 13.00 idag så då åkte jag hem till Sofie på en gång. Drog på mig träningskläder och gick strandpromenaden. Åh det är så himla fint nu, bara älskar det.

Nu ska jag ta mig en dusch, slänga i en color fresh i håret, måla naglarna och sen invänta Sofie som kommer hem vid 7-tiden.




Tacogratäng

Josefine Morelius, 2011-04-28 20:28:31
Nu är jag i Leksand och ska vara kvar här tills på söndag tror jag. Känns alltid skönt och komma hit, känner mig som hemma. När jag kom så gick vi till hemköp och handlade lite mat, tacogratäng blev det. Svingott som alltdi! Efter maten gick vi ut och gick en sväng, skulle visa Sandra (Sofies syster) japanska parken, eller ja jag har förresten inte heller varit där fast jag bott här i två år. Haha! Men det var väl kanske inte så mycket att se just nu, antar det är finare på sommaren.



Iphone

Josefine Morelius, 2011-04-28 11:55:47
Tjohoo jag kommer få en vit iphone 4 istället! Ska bli skönt att slippa min spruckna trea och den vita fyran är ju skitsnygg!


Kalasdag

Josefine Morelius, 2011-04-25 21:30:01
Fyfan jag är helt sprängd, knappt kunnat vara ute idag på grund av allt skit som verkligen exploderat och alla allergitabletter är slut på affärerna. Har nog aldrig längtat så mycket efter att apoteket ska öppna alltså. Så imorgon ska jag så fort apoteket öppnar och jag har en lucka springa dit och köpa massor av tabletter, haha.

Idag var det iallafall kalas hemma hos Jessica eftersom hon fyllt år. Himlans god mat och fika och såklart en massa bus med Havanna.

Bild från långfredagen:




Sötaste ungen någonsin!

Fest i hela huset

Josefine Morelius, 2011-04-24 18:42:09
Okej Basshunter är en tönt och förstörde låten lite men på något sätt är den lite skön.


Coconut trea

Josefine Morelius, 2011-04-24 18:38:56
Jag älskar våren och när man känner att sommaren är på väg, men något som är mindre kul i och med detta är min allergi. Det kliar och rinner från både ögon och näsa och jag har inga tabletter hemma. Måste åka förbi hemköp och kolla om dem har så jag överlever dagen imorgon.



Jag älskar solen

Josefine Morelius, 2011-04-24 14:07:58

Alltså vädret? Jag är så jäkla lycklig när solen steker och man kan ligga ut och steka och få lite färg på den annars så bleka kroppen. Var tvungen att göra en liten paus nu, har legat ute sen 11 ungefär så kände att det var dags för en dricka samt bloggpaus. Underbart skönt att få vara ledig idag och även imorgon när det är sånt här väder. Just love it!

Slänger upp detta youtube-klipp som kanske är det bästa någonsin, gurkan är han på riktigt? Isåfall måste jag bli hans kompis, haha!



Långfredag

Josefine Morelius, 2011-04-22 14:09:35
Började långfredagen med ett härligt bodypump-pass på 60 minuter. Är riktigt slut i kroppen nu! Tänkte passa på att steka en stund ute i solen nu innan det är dags att fixa sig. Det blir påskmat hemma hos pappa och sen lite party till kvällen. Blir en riktigt bra fredag känner jag!

Hoppas ni alla andra får en superhärlig påsk!


2011-04-21

Josefine Morelius, 2011-04-21 12:22:07
Åh vad irriterad jag är på mig själv! Kunde ha fått jobba idag på h&m men jag sover alltid utan ljud och så telefonen inte ens vibrerar så självklart så vaknade jag inte av att det ringde. Nä så hädanefter ska jag alltid sova med ljudet på så att jag vaknar! Lite extra cash hade ju inte varit fel som sagt. Åh jävla klant man är!

Workout

Josefine Morelius, 2011-04-20 20:53:29
Idag körde jag igenom hela överkroppen på gymmet och det gick kanonbra! Fick beröm av en gubbe som jobbar där för han tyckte jag körde så hårt! Haha jag svarade bara ja nu är jag slut så nu måste jag gå hem. Imorgon är det easyline och zumba på schemat, ska bli kul att testa easyline iallafall.

På tal om något annat så är det klubbdag på h&m imorgon, rabatt rabatt och jag har inga pengar! Typiskt.

Nej vet ni nu måste jag städa, fyfan vad tråkigt att göra det klockan 9 en onsdagkväll men men det måste göras för imorgon är det full rulle!

Hörrni ha en fin kväll! Vilket flummigt inlägg detta blev kände jag, haha!


Årets första grillfest

Josefine Morelius, 2011-04-20 16:46:18
Just ja, i lördags hade vi ju årets första grillfest ute i Elins stuga i Almo. Supermysigt var det och jag ser verkligen fram emot dem kommande grillkvällarna i sommar.



27,2

Josefine Morelius, 2011-04-20 16:10:33
Igår låg jag ute igen med bikini på eftermiddagen och termometern visade 27,2 grader i solen. Det var helt vindstilla så det kändes fan som sommar, riktigt jäkla härligt var det. Idag har det varit mer molningt så då passade det bra med en lunch med Jenny på stan. Prova salladen på Cafe la rose och den var riktigt smarrig lär jag få säga. Nu ska jag ta tag i lite städning och sen dra iväg till gymmet och kriga lite.


Senilsnören

Josefine Morelius, 2011-04-18 21:41:46
Senilsnören är asballt och riktigt snyggt så därför har jag snart ett par. Snyggt och praktiskt.


Hold it against me

Josefine Morelius, 2011-04-18 21:27:39
Aj aj min lilla mage, shit vad hårt jag körde idag. Först blev det mycket mage på gymmet och direkt efter det blev det ju core som i princip är mestadels mage. Känns som jag stått i plankan säkert en halvtimme i sträck typ. Men gött är det när det riktigt suger i magmusklerna.

Så nu kan man sova gott inatt!


Underbara sol

Josefine Morelius, 2011-04-18 16:56:34
Idag mina kära vänner har bikinin invigts och det har varit så himlans gött. Lite sol gör gott för min bleka kropp just nu, haha. Nu ska jag fixa i ordning någonting att äta och sen ska jag dra iväg till gymmet. Ska köra lite kondition, ben, rumpa för att sen avsluta med ett pass core. Det får räcka för idag känner jag.

Det ser förresten ut som det ska bli fint väder hela veckan, underbart ju. Mysigt med en solig påsk. Får se vad som händer på påskafton då, har lite olika saker att välja mellan så det där lär jag ta och fundera på. Att det blir lite fest är ju iallafall en sak som är säker.



Åh sommar!

H&M

Josefine Morelius, 2011-04-18 12:20:14
Idag ringde Monica från H&M i Sala och nu är det klart med sommarjobb! Blir ju inte så många veckor eftersom jag bara är ledig under juli men jag är glad att jag får jobba över huvud taget. Att jobba i butik är ju lite speciellt för mig ni vet, i love it. Helst av allt skulle jag vilja jobba som frisör några dagar i veckan och i butik några dagar. Det kanske går att lösa, vem vet.


Matrix & Maria Nila

Josefine Morelius, 2011-04-15 16:37:45
Nya produkter, i lovet it! Schampo och balsam från Matrix i salongsstorlek det gillas. Kommer räcka en evighet eftersom jag bara tvättar håret 2, max 3 gånger i veckan. Sen är det även ett värmeskydd från Maria Nila som jag aldrig provat så det ska bli spännande och se om det är bra. Jag älskar rabatter, det gör att man kan köpa massa såna här grejer trots att man är en fattig student.


Aj aj

Josefine Morelius, 2011-04-14 21:55:33
Aj aj mina fingrar! Jag gjorde en hårförlängning idag i skolan så mina fingrar är helt brända nu. Sen har jag lyckats sträcka ljumsken också så det går bra nu, haha. Vart på kalas hos morbror idag så har inte hunnit skriva, inte igår heller kom jag på nu. Aja ibland räcker inte tiden till så det är som det är. Men imorgon är det FREDAG så då hinner jag nog med lite mer uppis, lär ju visa en bild på nya frippan också, eller ja färgen.

Men nu är det BB som gäller och sen sussa! Godnatt på er!

Just like Ashlee

Josefine Morelius, 2011-04-12 21:39:04

Tisdagar hinner ingenting, är hemma 19.00 och då var det mat som gällde och sen byta om till träningskläderna direkt. Hoppade gymmet idag, skulle kört ben men tror det skulle bli för mycket eftersom vi körde så mycket ben på pumpen igår. Så istället blev det en timmes powerwalk med siss och Elvis. Så det får bli gymmet imorgorn istället och då kör jag igenom hela kroppen på en gång.

Nåja, skolan idag då! Vi har egentligen egen hårvård på torsdag men vi fick börja idag istället. Så vi smackade på avfärgning i mitt hår och det gick över förväntan. Låg på en femma innan och vi kom upp till en sjua. Efter det blandade vi till en kopparbrun färg men den blev alldeles för brun tyckte jag så då hade vi i en colour fresh som är mest koppar och efter det blev färgen kanon. Nästan exakt som Ashlee Simpsons faktiskt. Klippte lite lugg också, ovant men det blev riktigt snyggt. Hann aldrig ta nån bra bild idag så får bli imorgon istället. Här är iallafall en direkt efter avfärgningen:




Pasta carbonara

Josefine Morelius, 2011-04-11 17:33:55
Vilket bra humör jag är på idag, love it. Idag när jag kom till skolan och skulle kolla vad jag hade för kund så var det en permanent! Jag fick ont i magen eftersom jag inte haft någon permanent tidigare men det gick finfint. Lite segt med rullningen i början men sen kom Ingela och visade ett annat sätt att rulla på så efter det gick det av bara farten. Känns skön att ha avklarat det momentet nu och det var faktiskt riktigt kul, så fler permanenter bara. Haha!

Dagens träning på Må bättre var bodypum med Patrik och jäklar vad vi körde hårt idag. Plus att jag ökade mina vikter en aning så träningsvärk kommer jag att få. Men ska iallafall ner till iForm sen och köra ett pass core också, det orkar jag med men sen får det vara bra för dagen.

Nu har jag precis lagat ihop lite mat, pasta carbonara, massa gurka, keso, knäckemacka och såklart loka citron till. Mums! Så nu blir det käk innan disken måste diskas!

Ha en bra kväll så länge så hörs vi senare!


Hairstyle

Josefine Morelius, 2011-04-10 21:34:12

Alltså jag är helt otrolig, haha. Jag tror jag vill bli blond igen, absolut inte superblond utan lite mer guld isåfall och ligga på en sjua max åtta. Sen vill jag också klippa håret kort, jag klippa håret kort liksom. Men vafan man måste förnya sig. Men det får bli när jag tagit ut löshåret så denna egna hårvård som är på torsdag blir det nog luggklippning och ny färg istället.

Inspo:





Kraschad

Josefine Morelius, 2011-04-10 21:22:18

Jag har tappat min iphone i backen en miljon gånger men idag så sa den ifrån och skärmen sprack. Den funkar ju men är ju inte direkt snygg, haha. Men har gjort en skadeanmälan så får vi se om jag får ut en ny eller inte.



Bra jobbat Jossan!


Söndag

Josefine Morelius, 2011-04-10 10:48:06

Inte lika kul att vakna upp idag som igår eftersom det är så grått ute. Men det passar perfekt en dag som denna eftersom jag ska spendera några timmar på iForm och sen plugga lite. Har bokat in mig på zumba och core idag så det blir nog riktigt trevligt. Annars blir det nog en rätt stillsam söndag efter det, men det är rätt skönt på söndagar och bara va och göra det man känner för.

Ligger fortfarande kvar i sängen faktiskt, har inte ens käkat frukost än men har väl kanske tänkt att jag ska ta och pallra mig upp nu.

Så jag hoppas ni får en bra sista dag på helgen gott folk!


Härliga lördag

Josefine Morelius, 2011-04-09 18:56:12
Haft en supermysig dag med Jenny, massa babbel och kaffe såklart. Sen bjöd denna söta brutta mig på mat, världens godaste kycklingsallad tror jag nog allt. Mums och tack vännen!


Til the world ends

Josefine Morelius, 2011-04-09 13:09:13
Vilken himla härlig dag att vakna upp till, solen lyser in genom fönstret och då kan man inte annat än bli på bra humör. Nu är jag iallafall hemma igen och har precis duschat, ska cykla hem till Jenny om ett tag. Det blir lite fika och en massa babbel, det behövs. Haha!

Så jag hoppas ni får en fantastisk dag för nu lär jag rappa på lite!



Solen ger en mersmak, nu längtar jag till sommaren och brunbrända ben.

Lite mer hår

Josefine Morelius, 2011-04-08 11:25:27

Har hunnit med att träna kort fest på Sofia, det som jag ska göra på gesällen och sen har vi haft lite mer långhårslektioner.






Klassisk bob

Josefine Morelius, 2011-04-08 11:21:23
Sara, tjejen med längst hår i klassen tog mod till sig och klippte av det till en klassisk bob och snyggt blev det.

Före:



Under tiden och efter:





Kolla in dem indelningarna, oj oj! Men har man 25 år i yrket så förstår jag. Vi i klassen jobbar på det iallafall, haha.


 
Ja ni ser ju håret på golvet, blev en del hår som rök.





Snygging!

Så var det dags igen

Josefine Morelius, 2011-04-08 11:09:57
Sådärja mina vänner passar på att skriva lite nu när jag har tid och nu har jag tänkt att bloggen ska livas upp igen med lite mer uppdatering. Tror bloggen mestadels kommer att innehålla mina största intressen som just nu är min utbildning och träning. Blir väl en hel del om hur mina dagar ser ut också men det är roligare att skriva om hår och träning, samt lite sport också som ni alla vet är en rätt stor del av mitt liv. Haha!

Måste bara skriva ner lite roliga punkter som hänt på senaste tiden så att jag inte glömmer bort det:

- Växjö är klara för elitserien och det är fan kul alltså

- Fick höra att jag var den mest ordningssamma som gick i våran klass, hell yeah! Det tackar jag min kära mor för, antar att jag brås på henne. Men oordning är fan det värsta jag vet. Så i och med detta ska jag nu vara Elins assistens på hennes gesäll.

- Det står 1-1 i matcher mellan FBK och SAIK och som den låtsasnorrlänning jag är så hejar jag givetvis på SAIK, haha!

- Lyssnade på The Voice häromdagen och fastnade för Josefin Crafoords kommentar: Frisörer verkar ha så jävla kul! (Och det stämmer fan, det kan jag lova.)

Ja det var säkert något mer men det har jag antagligen glömt.

Just ja en annan grej, alla vet nog hur mycket jag älskar Foppa så när jag kom hem till Sofie förra helgen sa hon att jag skulle gå och bädda min lilla säng som jag har hos henne och gissa vad som låg under täcket, jo detta:



Sofie är fan världens bästa!

Update

Josefine Morelius, 2011-04-07 23:17:45
Det kommer bli bättre uppis framöver det lovar jag!

Core

Josefine Morelius, 2011-04-04 19:15:47
Godkväll! Idag blir det två träningspass, körde överkropp och mage på gymmet tidigare och nu blir det ett core-pass. Men etfter det ska jag hem och sova, är jättetrött idag så sömn behövs. Man är alltid lite mör efter en helg då man varit ute. Så därför blir det lugnt nu ett tag framöver.

Men nu lär jag byta om så vi hörs senare!

Friday

Josefine Morelius, 2011-04-02 10:45:49
Nu var det bra länge sen jag skrev så nu är det dags igen! Har haft en bra vecka med skola och en massa massa träning. Har nyss målat naglarna och ska strax sätta på mig lite kläder innan det är dags att fara till Leksand igen. Blir lite fest ikväll och trevligt sällskap. Inte alls så dumt att spendera en lördag på det sättet. Ska försöka skriva lite mer när jag kommer hem till Sofie sen för nu tjatar hon på att jag ska sätta fart, haha.




Den här ska jag lyssna på varje fredag nu, haha!


RSS 2.0