From yesterday

Josefine Morelius, 2010-10-31 11:18:34

Kvällena utsyrsel. Utklädnad: Victoria Beckham kom vi fram till att jag var. Haha!


Fick pris för min otroligt kreativa utklädnad, haha.




Nya tatueringen, haha synd bara att den redan börjat försvinna.


Vintertid

Josefine Morelius, 2010-10-31 10:09:47
Nu är jag såhär förvirrad igen, dessa olika tider. Vad är klockan nu egentligen alltså?

Written in the stars

Josefine Morelius, 2010-10-30 13:11:16


Jag vet inte om det är fest ikväll, det ser så ut. Haha!

Knock you down

Josefine Morelius, 2010-10-30 10:10:07
Godmorgon godmorgon! Idag blev det sovmorgon till 9 ungefär, skönt det. Nyss har jag och Jansson käkat frukost och ska så fort vi orkar gå och handla lite. Skulle egentligen ha gått ut på en promenix mn jag mitt lila spån glömde såklart ut och gå-dojjorna.

Jaja vi hittar nog säkert på något annat kul skulle jag tro.

Rosa glitter

Josefine Morelius, 2010-10-29 21:37:17

Mina naglar är så sjukt snygga just nu, rosa glitter. Kommer passa gala till morgondagen då det tydligen blir fest.

(Förresten, Olle och Minnah var BÄST idag, yes.)



Fredagsmys

Josefine Morelius, 2010-10-29 19:22:54

Godkväll bloggen! Har nyss mannekängat lite för Sofie så hon fick bestämma vilka kläder jag ska ha imorgon så nu är det nästan spikat. Nu inväntas bara idol, heja Olle och Minnah. Chipsen och pepsi maxen är inhandlad så det kan väl inte begäras så mycket mer än det va?

Men hoppas ni får en fin kväll!



Tog en bild ur arkivet från bloggen bara för att inlägget ska bli roligare. Min fina tårta, detta är minnen.


Ni

Josefine Morelius, 2010-10-29 15:21:03
Alltså jag verkligen älskar min klass, vi har så jävla roligt ihop. Som idag höll vi på och dansa och sjunga till Spice girls medans vi rullade våra permanter. Fredagarna är värst så flamsar vi som allra mest. Ja ni skulle va med, ni skulle undra va ni kommit till för lekskola, haha.



En liten liten del av klassen iallafall.

Stop

Josefine Morelius, 2010-10-29 15:14:34

Fyfan i morse tog jag bilen till Falun och vi hade plusgrader i Avesta och inte alls halt på vägen. Men så när jag börjar närma mig Falun och jag kör i 90 km/h (säkert ännu fortare) så bara känner jag hur jag börjar glida fram och tillbaka över hela vägbanan. Men jag behöll fan lugnet där tror jag och kunde ändå ratta bilen så jag till slut stannade. Men jag lovar det var centimeter från att jag körde av. Fyfan var helt skakig efter det så fick lov att stanna och andas lite. Men fy ville asolut inte köra till Leksand sen efter skolan men nu är jag iallafalla framme välbehållen.

Det gick ju som sagt bra, tänk liksom om jag hade fått möte när jag var över på andra sidan liksom? Nej usch nu vill ja inte tänka mer på det. Nu ska jag ha en grym helg med Sofie och gänget plus min lilla Berra som också hittat sig till Leksand.

Idag har vi iallafall rullat spiralpermanet och gått igenom olika ph-värden på exempelvis schampo, väteperoxid, permanetvätska och ja en massa annat.

Hörrni en sak till, KÖR FÖRSIKTIGT NU!


Gameday

Josefine Morelius, 2010-10-27 16:56:03
Nu ska jag strax åka ner mot hallen för idag är det match! Tagga tagga är det som gäller nu!


Living on my own

Josefine Morelius, 2010-10-26 22:13:17

Fan vad tråkig bloggen är nu alltså, men jag hinner verkligen inte med. Åker liksom 06.45 varje dag och så fort man kommer hem ska man iväg på träning eller något annat. Men jag ska försöka bli bättre det lovar jag.

Nu lär jag dock pallra mig i säng igen eftersom klockan står på 05.30 som vanligt.

Men jag hoppas ni haft en bra dag det har iallafall jag. Rolig dag i skolan med klippning och föna vågor med bästa Bert. Sen hemåt och kalasa för syrran.

Godnatt på er.



Brun och blond, saknar håret ja det gör jag.


Kalas

Josefine Morelius, 2010-10-26 18:46:51
Halloj hinner uppa lite snabbt innan jag ska iväg på kalas. Fick sluta tidigare idag men kom ändå hem nu eftersom ett tåg kört in i en bil eller hur det nu var. Inte kul alls.

Men som sagt så ska jag dra nu igen så återkommer väl senare ikväll.

Ha en fin kväll!

Förkväll

Josefine Morelius, 2010-10-25 18:05:46
Tjenamors! Så var måndagen snart förbi, för risk att låta som en pensionär men dagarna verkligen bara flyger iväg. Igår var det liksom två månader till julafton. Galet det, men ack så mysigt. Finns nog ingen som älskar julen lika mycket som mig, eller jo det gör det nog. Haha!

Idag körde vi spinning på Må bättre med skolan och så blir det innebandyträning ikväll som vanligt. Hört lite rykten om att vi ska spela match på onsdag så nu lär jag ner och svettas rejält på träningen ikväll.

Nej gud jag vet inte vad jag ska skriva just nu, har inte hänt så mycket så jag får nog lov att återkomma när inspirationen är på topp.

En liten skitunge var hemma idag när jag kom hem och jag tror hon är busigare än någonsin. Jag är helt slut, haha.


Lookbook

Josefine Morelius, 2010-10-24 20:40:24






Bik bok christmas party collection.
ME LIKE!


Morgonkaffe

Josefine Morelius, 2010-10-24 10:25:16
Godmorgon! Vaknade vid 9, så skönt att inte vara bacon idag. Sitter nu med en kopp kaffe och spanar på teve i Jempas soffa. Vi såg ju paranormal activity igår och jag vill fan aldrig se tvåan, haha. Usch pinade mig igenom filmen alltså.

Ska strax fara hemåt igen lär tvätta så man har nåt rent till veckan som kommer.

Så jag återkommer väl senare idag!

Adore you

Josefine Morelius, 2010-10-23 22:25:01

Västerås

Josefine Morelius, 2010-10-23 17:16:24
Haft en grym dag med Jenny, vi har ju en Jenny&Josefine-helg den här helgen. Det var år och dar sen. Vi drog iallafall till Västerås för lite shopping och mys. Blev asgod mat och senare en fika. Händelserik dag som alltid när vi är i Västerås, Jenny var inne på Vero Moda och då blev dem rånade. Helt sjukt, ja är glad att jag befann mig inne på Monki då när det hände. Jag hade ju blivit skiträdd, haha. Sen har vi iallafall insett att vi är grymma att köra i parkeringshus, riktigt grymma.

Ikväll ska vi se paranormal activity eftersom vi ska se tvåan med klassen i veckan så då lär ja ju se den som sagt. Men ja har hört att den ska va sjukt läskig så vi får se om vi vågar se eller inte, haha.

Men tack Jempa för en toppendag! ♥





Coca cola

Josefine Morelius, 2010-10-23 10:01:46
DET ÄR COCA COLA I HELA BADKARET!

Haha som jag skrattade åt det igår när Jempa sköljde ur sitt hår efter färgningen. Helt plötsligt skrek hon bara att det var coca cola i hela badkaret och det var verkligen det roligaste jag hört på länge.

Nu har jag nyss duschat och ska fixa mig lite innan det är dags för Västerås. Så det kanske blir lite dålig uppis under dagen.

Men ha en fin dag ute i kylan! Usch minus 6 grader idag. Tur man har dunisen att värma sig i.




Ja coca cola eller inte? Haha.

TGIF

Josefine Morelius, 2010-10-22 18:35:53
Har jag sagt att jag älskar fredagar? Tror det men det tål att upprepas. Ikväll blir det äkta fredagsmys med idol, snask och bästa sällskapet. Ska även färga Jempas hår i en chokladbrun färg, snyggare kommer hon bli. Man kan inte säga att hon blir snygg för det är hon redan så nu blir hon bara ännu snyggare. Det har Tom lärt mig och det kommer jag aldrig att glömma nu. Haha!

Men jag hoppas ni får en riktigt mysig kväll!


In the shadows

Josefine Morelius, 2010-10-22 15:59:00
Goddag! Jisses vad grejer jag hunnit med idag känns det som. Åkte till skolan i morse och vi hade två klipp och färg-demos. Som vanligt höll vi i klassen på att härja och skratta en massa åt allt möjligt. Bra musik hade vi idag också. Vi slutade iallafall vid 1 och då puttrade jag hemåt och mötte upp siss på stan för en massa ärenden som till slut avslutades med en sen lunch.

Hann in en sväng på H&M också och köpte ett nytt nagellack. Militärgrönt är det. Snyggt!



Demo med Milkis.



Såhär kul har vi det på frisörcentrum, haha.

Alice - Minnah

Josefine Morelius, 2010-10-21 19:48:40
Alice lämnar idol vilket betyder att Minnah kommer tillbaka. Ja gillar ju båda så kul att en är kvar iallafall, haha. Ja jag är idolnörd men jag står för det. Haha!


Good hairday

Josefine Morelius, 2010-10-21 18:47:56
Idag har vi haft styling med Anna hela dagen lång. Först gjorde vi en läggning med att endast kamma vågor och sen fästa upp dem med clips. Vi har även formfönat och stylat en varsin kille. Så det har varit en riktigt rolig idag och man har lärt sig mycket. Kamma vågor är inte lätt det ska ni veta.

Idag ringde dem chefen från H&M i Sala och frågade om jag ville komma och jobba på deras inventering och såklart tackade jag ja. Extra cash behövs när man är student. Haha!

Nu är jag iallafall hemma och ska skriva klart personliga brevet och sen skicka in det ikväll. Så får vi se hur det går.



Killstyling, använt fön, borste och sen produkter såklart.


Formföning.



Läggning före.



Läggning klart.

Kväll

Josefine Morelius, 2010-10-20 22:12:16
Godkväll! Nyss kommit hem från träningen, dock så tittade jag bara idag eftersom jag fått så sjukt ont i halsen och är förkyld. Men det såg så jäkla kul ut att träna så det känns så surt att sitta på sidan av. Men ibland lär hälsan gå först.

Nu ska jag kika lite på kungarna av tylösand och sen sova.

Världens bästa Sara fyller år idag också så jag har ringt och sjungit för henne. Men grattis igen bästa du. ♥

Josefine

Josefine Morelius, 2010-10-20 17:40:51
Idag mår jag mycket mycket bättre. Den glada och spralliga Josefine var tillbaka igen. Men den här dagen har bara bjudit på så mycket bra saker. Fick ett sms som gav mig helt ny energi och sen fick jag ännu ett sms där glädjetårarna inte var långt borta kan jag säga.

Så sammanfattat har detta varit en bra dag. Vi hade klippning med Tom och vi gnällde över att vi var så fula så vi fick fixa håret på oss själva en stund. Sanna fixade mitt och jag hennes så nu är vi snyggare än någonsin.

Nu är jag hemma och har nyss käkat mat och ska bara invänta träningen. Eller först ska jag skriva klart mitt jäkla CV och personliga brev. Tycker det är svårt ibland.

Men jaja vi hörs om ett tag igen säkert!

Puss på er.

Talking a about a revolution

Josefine Morelius, 2010-10-20 17:35:58



Olle vill du gifta dig med mig?


Things

Josefine Morelius, 2010-10-19 21:57:49
Ibland så orkar man bara inte, man känner sig less på det mesta. Idag har det varit en sån dag, jag behöver ny energi.

Skickar en tanke till Josefin som jag hoppas kommer få det bra i hundhimlen nu. Har inte träffat dig så mycket men du var en av dem finaste hundarna ändå. ♥

Fucked up

Josefine Morelius, 2010-10-18 22:46:00
Jävla skitpisshelvetes träning, nej det gick inte bra idag. Godnatt!

Check it out

Josefine Morelius, 2010-10-18 18:34:59
Haha efter en helg i Leksand ser man ut såhär:


Permanent

Josefine Morelius, 2010-10-18 17:25:01
Idag har jag gjort min första riktiga permanent, fast bara på en docka men ändå. Det var kul att se hur resultatet blir när man gjorde hela proceduren. Sen blev det ett bodypump-pass på Må bättre. Riktigt jävligt var det idag kan jag säga, usch vad slut jag var efteråt. Men nu är det bara att ladda om för ikväll är det innebandyträning igen.

Annars är det väl som vanligt med skola, träning, sova och äta denna vecka.

Nu ska jag ta och fixa lite käk och sen packa ihop grejerna IGEN. Jag lever i en resväska just nu det gör jag verkligen.

Impossible

Josefine Morelius, 2010-10-17 22:17:27




Det är tur man har barnasinnet kvar iallafall. Nu är det snart dags för mig att sova för imorgon är det skola som gäller igen. Godnatt!


Lucky

Josefine Morelius, 2010-10-17 18:47:35
Jaha så var denna helg snart över men jag har haft det hur kul som helst. Igår var det ju som sagt hockey, Leksand mot Örebro. En sjukt spännande match som Leksand till slut vann på straffar. Efter det sprang vi bokstavligt talat hem och vi var hemma hos Sofie 20.45. 45 minuter senare hade vi duschat och fixat oss inför en utkväll på härliga lucky house. Haha! Så när vi var klara gick vi till Helena och partajjade där till 11 ungefär då det blev lucky. Blev en massa dans och goda drinkar så det var en mycket trevlig kväll.

Idag har man väl kanske inte mått prima ballerina men efter kebabtallriken på Amore så kände man sig lite mer i form. Haha! Sen har vi bara chillat hemma och lekt på skolgården här i Leksand. Haha! Nu blir det tevekväll innan det är dags att sova.

Bilder:








Josefine flyttar in

Josefine Morelius, 2010-10-16 12:27:39
Sådär ja nu har man flyttat in hos Sofie igen, haha. Vi har precis beöskt systemet och hemköp för inhandling av diverse godsaker. Närmare bestämt vin och tacos, finns det någon bättre blandning? Kan inte tro det va. Nu blir det chilla i soffan ett tag innan vi lär sätta fart med alla olika bestyr vi har idag för det är ju match klockan 6.

Men ja jag hoppas ni får en trevlig lördag mina vänner!

Såhär som det ska vara, haha.


Olle

Josefine Morelius, 2010-10-15 17:25:52

Nu dör jag nästan, Olle ska sjunga Oskar Linnros låt från och med du ikväll. Jag älskar ju från och med du och jag älskar Olle, detta kommer bli så bra.


Finally found

Josefine Morelius, 2010-10-15 17:12:02
Äntligen är det helg, så himla gött. Kvällens to do list är:

♥ Packa inför helgen
♥ Lägga i en colour mask i håret eftersom färgen börjar bli lite dassig
♥ Kanske ha i lite wondermask också som gör håret alldeles lovely
♥ Raka benen
♥ Måla naglarna
♥ Se idol
♥ SOVA

Mm ungefär så ser kvällen ut, ska sussa tidigt eftersom jag lär upp i ottan också. Tågen är ju inställda imorgon som jag fattade det så då får det bli bussen upp till Leksand. Eller så har man kanske världens bästa pappa som lånar ut bilen till sin dotter i helgen, vad tror ni? Haha.

Men jag hoppas ni får en fin fredagskväll!


Ses imorgon bruds! Dessvärre inte Elin och Linda tyvärr.


Dagen

Josefine Morelius, 2010-10-14 18:33:14

Sjukt vad trött jag var i morse alltså, fattade inte att jag tog mig upp alltså. Men har ju haft sovmorgon nu när jag haft praktik så det var lite ovant att gå upp vid 05.30 igen. Men men upp kom jag till slut. Blev en kaffe på tåget så man skulle vakna till liv. I skolan så hade vi Bert för första gången, världens bästa Bert. Han är så rolig så det finns inte. Vi körde lite teori och sen klippning med honom. Vi blev bjudna på frukot, loka och en massa godis så det var en riktigt trevlig dag. Haha!

Nu är jag hemma igen iallafall, dödstrött verkligen men ska inte gubblura för då går det inte att sova ikväll sen och det är dumt.

Skönt att det är fredag imorgon, längtar tills på lördag för då är det hockey och fest med Sofie och gänget. Camilla blir med också så det kommer bli kalaskul.



Tur att kaffe finns ibland.


Acoustic version

Josefine Morelius, 2010-10-13 13:02:12
Ju längre tiden går så märker man verkligen vilka som betyder. ♥

Hang with me

Josefine Morelius, 2010-10-12 21:36:58

Dålig fotboll på teve och Leksand förlorade mot Rögle. Eller Grumse som syrran sa, haha. Hon säger: Tittar du inte på matchen? Vilken match sa jag då. Ja men Leksand - Grumse. Haha! Hon är så jäkla störd, men rätt rolig.

Nä men så det här va väl inte den roligaste kvällen kanske ja vet inte. Men blir väl sovdags inom en snar framtid för imorgon ska jag och Gabriella rulla permanent för glatta livet, tjoho.


Skor

Josefine Morelius, 2010-10-12 17:01:20
Sådärja nu har jag köpt nya skor som ska invigas imorgon på träningen.


Wake up

Josefine Morelius, 2010-10-12 08:42:48
Godmorgon godmorgon! Sitter och käkar lite frukost nu, havreknäcke. Mums! Ska strax åka mot praktiken igen och blir sen där under dagen. Slutar i och för sig 2 idag faktiskt så efter det blir det en sväng på stan och spana in nya innebandyskor. Får se om ja hittar på några då, man kan ju hoppas iallafall.

Nej nu lär jag borsta tänderna och sen åka! Ha en bra dag folket!

Innebandyträning

Josefine Morelius, 2010-10-11 18:52:25
Godkväll bloggen! Nu är jag hemma igen efter några timmar på salongen, mycket trevligt har det varit. Blev lite schamponeringar och såklart titta en massa för att som sagt se och lära. Har ju praktik två dagar till så det ska bli riktigt skojj. Imorgon ska jag assistera lite vid en permanentrullning så det blir spännande.

Nu är jag nyäten och ska väl bara invänta innebandyträningen och sen direkt hem och sova igen. Fast imorgon är det ju också lite sovmorgon, till halv 8. Det är ändå två timmar mer än vad jag brukar få sova så jag är glad för det.

Hoppas mina produkter från I.d kommer imorgon också.

Pusshej!

Ny header

Josefine Morelius, 2010-10-11 12:48:39
Nu ska jag se till att fixa en ny header för nu är jag ju faktiskt inte blond längre. Dock så kommer jag nog att bli det inom en snar framtid igen, förmodligen till sommaren, haha.

Rösta rösta rösta

Josefine Morelius, 2010-10-11 12:46:39
Rösta på min gamla granne Carina och hennes bidrag till melodifestivalen.

LÄNK

I wanna live

Josefine Morelius, 2010-10-11 12:44:48
Halloj! Har nu varit och fikat med Havanna medans syrran va på vårdcentralen och senare blev det även lunch med syrran. Nu är jag hemma igen och väntar på att få åka till salongen. Blir ju som sagt en kortisdag idag men det gör mig inte så mycket. Blir iallafall praktik fram till klockan 6 och sen bara invänta innebandyträningen ikväll. Känner mig taggad och ikväll ska jag vara bäst på plan, haha.



Holding out for a hero

Josefine Morelius, 2010-10-10 20:06:36

Haha mina nygamla favvolåt eller vad ska man säga? Gissa om ja ska spela den nästa helg.

Har så mycket kul att se fram emot dem kommande 3 helgerna så känns som tiden kommer gå jättefort.

15-17 oktober: Hockey och party party i Leksand.

22-24 oktober: Sälen med Jenny.

30 oktober: Ridning, bubbel och tjejfest hos Ullis.

Längtar som bara den till kommande helger, kommer bli skitkul!


101010

Josefine Morelius, 2010-10-10 20:02:20
På Sofies begäran kör jag en kvällsupdate så hon har något att läsa, haha. Har liksom inte orkar skrivit idag eller har rättare sagt inte haft någon inspiration till det. Men nu ger jag mig på ett försök.

Har haft en skittrevlig helg, massa sova, bara tagit det lugnt och myst med fina människor. Precis en sån helg som jag behövde.

Idag blev det en långpromenad med Jenny här i Nordanö, så jäkla mysigt det är ute just nu. Fint väder och alla färger på träden det är ju så fint så fint. Har faktiskt kommit fram till att hösten är min favoritårstid, det börjar bli kallare man får ha på sig mössor och stora halsdukar och sen det bästa av allt tända en massa ljus och bara ha det mys.

Imorgon har jag sovmorgon också, när hände det senast på en måndag? Ja säg det. 09.00 står klockan på och då ska jag upp och åka med Jessica till vårdcentralen och passa Havanna medans hon tar bort sina stygn. Efter det blir det praktik på salongen tillsammans med Gabriella, ska bli hur kul som helst.



Snyggare kan man inte bli, 2 fina hästar iallafall, haha.

If it makes you happy

Josefine Morelius, 2010-10-09 09:36:41
Godmorgon! Skönt med sovmorgon som vanligt på lördagar. Tänkte jag skulle pallra mig in i duschen snart  och sen vänta på att Jenny vaknar. Traditionsfika idag skulle jag tro att det blir, dock var det länge sen nu. Jaja idol såg jag ju igår såklart och mina solklara favoriter är Olle, Alice men också Minnah. Tycker Minnah har sån där skön heshet i rösten. Så dem 3 tror jag stenhårt på.

Just ja har glömt och visa min absoluta favvis-brallor som jag köpte på Bikbok här för ett tag sen, så jäkla sköna är dem, och rätt balla faktiskt, haha.


New York

Josefine Morelius, 2010-10-08 19:45:44
Jag och Sofie har bestämt för att börja spara pengar till en resa till New York. Vår dröm är ju att se NHL-hockey på plats så att säga. Så då blir det Henrik Lundqvists New York Rangers såklart.




Älskade fredag

Josefine Morelius, 2010-10-08 15:48:52

Mm fredagar är så himla härliga tycker jag. Är för tillfället klädd i underställ och mössa och ligger nerbäddad i sängen. Har blivit superförkyld tyvärr. Kanske efter matchen igår som Leksand för övrigt vann med 4-1 över Malmö.

Idag i skolan hade vi ju som sagt våra första modeller och vi gjorde slingor i hätta så syrran kom till skolan idag. Det gick jättebra och hon blev supernöjd så det var riktigt kul. Längtar redan tills vi ska ha modeller igen, så himla mycket roligare att göra något på en människa istället för en docka.

Nej nu ska jag faktiskt ta och sova en liten stund, helt slut i huvudet.



Fredagsklädd, haha.


Jag lever

Josefine Morelius, 2010-10-07 17:54:24
Har bara inte haft någon tid att skriva, nu är jag i Leksand iallafall efter en skitkul dag i skolan. Får berätta mer sen för nu ska vi på match, Leksand-Malmö.

Ha det gött så hörs vi! 

Thaifood

Josefine Morelius, 2010-10-05 18:55:26
Så var långdagen gjord i skolan och det har gått finfint förutom att ja varit så sjukt trött hela dagen. Men vi har iallafall klippt graderingar med olika projektioner och tekniker. Det gick bra tyckte jag nog allt.

Nyss har jag ätit asstark thaimat, tror det brinner inom mig just nu, känns liksom så. Haha! Nu ska jag passa på att skriva lite skoluppgifter och sen blir det teven resten av kvällen.

Så ha en trevlig kväll people!

Emilia

Josefine Morelius, 2010-10-05 18:52:06
I morse 05.11 kom lilla Emilia till världen. Så min fina vän Malin är nu mamma. Gissa om jag blev lycklig när det plingade till i telefonen och det dök upp ett mms på pyret från Malin. Längtar så tills jag kan åka och hälsa på dem. Nu önskar jag dem bara en massa massa mys med sin nya familjemedlem. ♥


Kanelbullens dag

Josefine Morelius, 2010-10-04 16:28:47
Tydligen så är det kanelbullens dag idag och jag tränar ju faktiskt två gånger på måndagar så visst förtjänar jag väl en bulle eller två.

Jaja måndagen då, började med att skjutsa Sofie till dalahästen eftersom hon skulle bli hämtad där. Lite småtråkigt att hon åkte för det har vart så skönt att ha henne där. Bra sällskap uppskattas ju som sagt. Men iallafall så tack Soffan för en skitkul helg och snart gör vi om den igen.

Sen drog ja hemåt och gjorde mig klar innan jag åkte mot Falun och skolan. Vi hade färglära idag, sjukt intressant och så jäkla kul. Jag ska bli bäst på färg, det kan jag lova. Efter skolan var det träning på Må bättre som gällde, core var det idag. En träningsform som jag tycker är helt okej och plus att den är MYCKET bra för oss blivande frisörer. Nackdelen är väl den att man inte svettas speciellt mycket och jag vill verkligen svettas ordentligt när jag tränar. Känns som om det ger mig mest träning. Men aja core är ialalfall skitbra ändå eftersom det tränar konstiga muskler man inte kommer åt annars så jag gnäller inte.

Sen har jag även hunnit med att prata med praktikplatsen till nästa vecka så det är fixat och klart. Nu blir det som sagt kanelbulle och invänta innebandyträningen.


Våfflor

Josefine Morelius, 2010-10-03 15:57:47


Mmm vad gott det var.

Skogsmulle

Josefine Morelius, 2010-10-03 12:52:52


Lack

Josefine Morelius, 2010-10-03 12:14:31

3 nya lack inhandlades igår. Jag älskar nagellack, utan nagellack känner jag mig naken, rädd, exposed. Haha!


And so she builds an army with all her friends

Josefine Morelius, 2010-10-03 12:08:23
Haha vilken gårdag det blev, en hel del dricka, ont i fötterna och en massa dans. Men kvällen blev succé så vi är nöjda. Haha. Idag pallrade jag och Sofie oss ut på en promenix iallafall och barnasinnet kom fram igen och vi satt och gunga. Men det fick inte bli för mycket gung för då höll magen på att vända sig ut och in, haha.





Vafan gör hon? Haha.

Shame

Josefine Morelius, 2010-10-02 09:58:39
Godmorgon! Idag blev det sovmorgon till 9, hur skönt som helst. Nu ska vi strax dra på oss träningskläderna och gå ut på en promenix. Efter det blir det hem en snoa på stan, systemet och lite sånt. Lär ju visa damen hur det ser ut här i Avesta.

Så nu ska vi rappa på lite här!

Ha en bra dag!

Fredagsmys

Josefine Morelius, 2010-10-01 21:06:54
Godkväll bloggen! Sitter och kikar idol med min nya inneboende för helgen, Sofie. Plockade upp henne i Borlänge så fick hon åka med mig hem. Ikväll tar vi det bara lungan med idol och en massa snask. Vi laddar upp inför morfondagen då det står en hel del på schemat.


RSS 2.0