Gott nytt år

Josefine Morelius, 2009-12-31 12:53:11
Önskar er allaihopa ett riktigt gott nytt år så hörs vi igen nästa år! Galet vad fort det går alltså. Men nu drar jag snart till Stockholm så vi hörs som sagt nästa år igen!

Massa pussar och kramar denna sista dag på året! ♥

Mitt 2009

Josefine Morelius, 2009-12-31 12:50:50

Här kommer en liten årsresumé om det gågna året, 2009 alltså. Har tagit med saker som jag minns bäst från varje månad. Så varsågoda:


Januari:
Efter jullovet började våran första lia och jag skulle då vara på JC i Borlänge vilket visade sig vara, ursäkta uttrycket men världens sämsta praktikplats. Jag avslutade därför min praktik där och började sedan på Hemtex i Avesta. Som då var det bästa jag kunde göra. Trivdes kanonbra och fick ett omdöme av butikschefen som jag kan vara riktigt stolt över.

Februari: I februari hade vi dem sista veckorna på lian innan vi skulle tillbaka till Leksand igen. Hade en som jag sa en kanonbra lia-period på Hemtex och är glad för att jag hamnade där till slut. Det jag kommer ihåg mest från det att vi kom tillbaka till Leksand igen är att vi fick börja med att bygga upp våran butik Fröken Lycklig. Tog även ur min piercing i naveln i februari, det var en sorglig dag minns jag. :-)


Mars: I mars så åkte min kära far vasaloppet något som jag kommer ihåg väl då han tyvärr fick bryta efter cirka halva vägen. Mycket trist, men han var duktig ändå. Sedan minns jag mitt favoritämne från skolan, såklart skyltningen som vi gjorde för Fröken Lycklig. Det var tydligen mycket som hände i mars för jag kommer även att tänka på kvalserien som drog igång då, dock så började den ju inte speciellt bra för Leksand. Dena här bloggen fyllde även ett år någon dag och mars och likaså jag fyllde 21 den 18. Men det jag kanske kommer ihåg allra mest från mars månad var nog födelsedagsfesten som vi hade eftersom vi var 5 stycken i klassen som hade fyllt år. Riktigt lyckad fest.




April: Jaha så var vi vid april redan, då vet jag att det började bli vår i Leksand och det tror jag nog att alla var glada för. Det kanske tråkigaste som hände i april var väl att det stog klart att Leksand inte skulle ta sig till elitserien det här året heller. Sedan så var det ju sista veckorna i Leksand och även sista tiden i stugan på Söderbacken innnan det var dags för lia igen. Så i sluet av april tog jag mitt pick och pack och flyttade till Jenny i Stockholm. Där hade jag en lia klar men som jag även på den slutade eftersom dem var så skumma. Jag har verkligen haft tur med mina lior tidigare märker jag nu, haha. Sista april firade jag ute på Gubbängens speedwaybana och tittade på preimären mellan Hammarby och Masarna.


Maj: Såklart det jag minns mest från maj månad är ju att min systerdotter Havanna föddes. Det samtalet från mamma fick då mig att fälla några tårar, det var lycka det. Sedan började det blir riktig vår och fint väder i Stockholm så det var underbart att vara där. Kommer så väl ihåg dem soliga dagarna då man kunde sitta ute och och jag fick därmed ett nytt favoritställe som heter Flyt. Efter många om och men löste det sig med min lia också och jag började på polarn o pyret i globen. Vilket var den bästa praktikplats jag haft någonsin. Den butikschefen var verkligen het fantastisk. Även där fick jag ett riktigt fint omdöme som jag är riktigt stolt över. I maj var vi även i Leksand en vecka för att kolla på tvåornas examensarbete, det var en toppenvecka alla gånger om.


Juni: I juni kommer jag ihåg sista kvällen jag bodde hos Jenny. Vi hade köpt vin, jordgubbar och choklad som vi smaskade på under kvällen där vi pratade om allt mellan himmel och jord. Vi var även ut en sväng på speedwaybanan där jag träffade Robin och Christoffer, mycket trevligt. Juni var även den månad då jag satte i löshår för första gången. Började även jobba på stora enso för fjärde sommaren och hann med ett besök på peace and love där jag fick se min älskade Lars Winnerbäck. Midsommar firades även det och det blev väl en sådär midsommar kan man väl säga.




Juli: I juli var jag i Sandviken och hälsade på mina kära vänner Malin och Sara. Det blev besök i Furuvik och såklart lite fest. Mycket trevlig helg. Fick även chansen att se Britneys Spears live i globen vilket var jävligt grymt. Sedan bestog juli av mycket jobb och passade även på att få min första böter någonsin, haha. Minns även dem härliga sommardagarna då man kunde ligga ute och steka i solen. Lars Winnerbäck släppte även sina biljetter till turnén och såklart skaffade jag mig en sådan. Det blev även klart att vi skulle åka till Thailand i januari så i slutet på juli bokade vi resan syster och jag.



Augusti: En iphone införskaffades och jag slutade jobba på Stora enso för den här sommaren. Det var dags att återvända till underbara Leksand igen och vi drog på en gång iväg på en rek-resa inför LIF-kryssningen som vi skulle jobba på även den i augusti. Hade även en jättetrevlig kräftskiva med massor av folk från hela skolan. Bra början på skolstarten helt klart.

 

September: Äntligen drog hockeyn igång igen i Leksand och samtidigt jobbade vi med ett projekt för Masesgården i skolan där även jag var projektledare. I september blev även Jenny färdig hudterapeut vilket jag tycker är värt att nämnas igen.




Oktober: I oktober hade vi firmafest för våra kära ettor, bättre sent än aldrig. Men det blev en lyckad fest. Jag tog även sprutor inför Thailands-resan vilket gjorde en bara ännu mer förväntansfull. Vi åkte med la familia till Ullared och spenderade tusenlappar, hehe. Jag köpte mina första julklappar i oktober faktiskt. Med skolan åkte vi på starta eget-mässan i Stockholm, något som var väldigt positivt för mig. Var och kollade på derbyt mellan Leksand och Mora där Leksand såklart fick stryk. Men men. I slutet på månadens blev det även klart att jag skulle jobba med ett projekt att anordna en modevisning under den kommande lian som började i november. Detta projekt gjorde jag tillsammans med sara.




November:
Under hela november jobbade jag och Sara med projektet. Den första snön kom även den i november och jag tog spruta nummer två inför Thailand. Sara och jag gjorde en grymt snygg affisch till modevisningen med hjälp från Amanda också såklart. Sedan genomförde vi modevisningen den 29 november på Faluns julskyltning och det blev kanonbra. Vi är väldigt stolta över vad vi åstadkom.




Decemeber:
Min favoritmånad alla kategorier. Vi var iallafall och såg Lars Winnerbäck i Ejendals arena, en helt sagolik konsert. Havanna hade sin namngivelsedag vilket var ett mycket fint och trevligt arrangemang. Det rann några tårar från min kind så ska ni veta. I december månad togs även den omtalade svinvaccin-sprutan och jag blev lite sjuk faktiskt. Såklart. Haha! Jag skickade även in min ansökan till än så länge hemligt. Såg luciafirande i skolan och upplevde dem kallaste dagarna på åratal. Över 20 minusgrader, burr burr. Tog nu äntligen ett nytt hål i naveln som nu sitter där så fint, införskaffade Kent-biljetter till konserten i Gävle i mars. JVM i hockey drog igång på teven och jag är i extas och följer det slaviskt. Plus att Foppa kom med i OS-truppen, tummen upp. Sedan var det dags för nyår som ska firas i Stockholm tillsammans med Jenny. Så om min nyårsafton får ni höra om senare alltså.


Och där är vi nu!

Japp detta var mitt 2009 det, sjukt hur fort ett år går alltså. Men när jag ser tillbaka på alla minnen och upplevelser så har jag haft ett riktigt bra år trots allt.

Gott nytt år på er nu allihopa!


Nämen godkväll

Josefine Morelius, 2009-12-30 22:28:16
Ledsen för den dåliga uppdatering eller egentligen ingen uppdatering alls. Men jag har fart och flängt runt halva stan känns det som. Men nu är jag hemma och håller på och packar och donar inför morgondagen då jag ju åker till Stockholm som sagt.

Men nu ska jag fila lite mer på mitt nyårsinlägg om året som gott. Kan nog bli rätt trevligt kan jag tro.

Men ha en fortsatt bra kväll nu!

Förresten, det är bara 15 grader i huset just nu, jag fryser ihjäl! Haha.

Seg väntan

Josefine Morelius, 2009-12-29 23:17:54
Sitter och väntar på att hockeyn ska börja, men nu är det bara 40 minuter kvar som tur är.

Nyårsplaner

Josefine Morelius, 2009-12-29 21:30:52
Som några kanske vet så tar jag tåget till Stockholm på torsdag för att fira nyår där. Kan det bli ett bättre nyår när man får umgås med sin bästa vän!? Tror inte det. Det blir först fördrink hemma hos Jenny och efter det middag på restaurang. Men efter det håller vi planeringen öppen, så ja det kan sluta hur som helst. Haha!


JVM inatt

Josefine Morelius, 2009-12-29 18:27:50
Måste kanske sova en stund nu för att jag ska orka vara vaken och se Sveriges match mot Ryssland som börjar klockan 12 inatt. Men vad gör man inte för att få se bra hockey liksom. Junior-hockey är verkligen MYCKET roligare än senior tycker jag.

SVT24 00.00

Förresten läs JVM-bloggen den är riktigt underhållande faktiskt, haha! Wikegård är ju störtskön och Marie skriver alltid bra.

Härlig vinterdag

Josefine Morelius, 2009-12-29 13:30:11




Ut och gå

Josefine Morelius, 2009-12-29 11:54:24
Nu ska jag ut och gå en kortare vända med Alicen. Blir inte så långt idag eftersom det är så himla kallt ute. Men alltid härligt med lite frisk luft som jag brukar säga!

Bikinisar

Josefine Morelius, 2009-12-29 11:52:52
Åh idag hade bikinisarna som jag beställt trillat ner i lådan. Så nu har jag provat dem alla och ska nog behålla alla utom en som var så himla konstig i modellen. Känns skönt och veta att jag har en bikini nu tills vi ska åka iallafall. Fick ju lite panik där när jag insåg i november eller vad det var att jag inte hade någon, haha.

Nu längtar jag bara ännu mer tills vi ska åka! Shit kan inte fatta att det är mindre än 2 veckor nu.


Vi gillar verkligen julklappar i den här familjen

Josefine Morelius, 2009-12-28 22:19:29

Såhär såg det ut på julafton:


 
Och såhär såg det ut på juldagen, lite skillnad va!? :-)



Hur söt som helst

Josefine Morelius, 2009-12-28 22:12:50
Hur söt är den liksom inte?


Nya skridskor

Josefine Morelius, 2009-12-28 20:46:11

Ska ta och köpa mig ett par nya skridskor nu tänkte jag. Får se om det blir en sväng till kupan efter nyår så kan jag kika på ett par på Stadium. Det är ju så jäkla roligt att åka.


Utomhushockey

Josefine Morelius, 2009-12-28 18:53:10

Frölunda - Färjestad 19.30 TV4


Men herregud vad det snöar

Josefine Morelius, 2009-12-28 11:59:33
Som jag skrev på facebook nyss är jag sådär sugen på att bege mig ut i spåret när det snöar såhär. Man ser ju för sjutton ingenting. Men ska vänta någon timme så får vi se efter det om det blivit bättre.

Annars så var jag lite sugen på att åka en sväng till kupan idag faktiskt. Får se om det blir så då.

Nej usch jag fryser så väldigt så nu blir det nog en dusch!

By the river

Josefine Morelius, 2009-12-27 23:46:30
Imorgon blir det nog att ta en vända på systemet för inhandling till nyår. Såklart kommer det ju att bli minst en flaska by the river. Jag var tvungen att kolla lagersaldo och det såg bra ut, haha!


Underskatta aldrig ett sämre lag

Josefine Morelius, 2009-12-27 21:43:56

Det ska man aldrig göra för av någon konstig anledning så blir matchen inte så lätt att vinna som man tror innan. Det har sagts att Sverige ska vinna med tvåsiffrigt över Österrike men nu står det liksom 3-4 efter två perioder. Så nej lägg ner underskattning och säg inte att Sverige SKA vinna.

Leksand fick iallafall med sig 2 poäng efter straffar idag. Verkar inte vara lätt att vinna borta mot Bofors i år. Såg även att Mora spöade AIK med 5-1 eller vad det nu var. Skräll eller vad ska jag säga, pappa tjoade runt här hemma iallafall och nu ligger dem ju på en tredjeplats i tabellen igen.

Ja hockey är bra roligt det, sjukt att jag kan ha ett sånt intresse som jag har. Men antar att det kommer från pappsen min.

En grejj till, Foppa är uttagen till OS! Fast det var väl rätt väntat, eller? Men gissa vem som är glad iallfall!


Dagvild

Josefine Morelius, 2009-12-27 12:28:34
Åh jag var helt säker på att det var måndag idag och var så jäkla glad för det. Men sen så insåg jag ju att det bara var söndag, suck. Vill inte vara ledig mer nu det börjar bli tråkigt, jag blir ju så himla rastlös. Plus att jag saknar Leksand som fan, visste att jag skulle göra det. Men jag är riktigt glad att jag ska vara kvar i Leksand fram tills vi tar examen. Allt har löst sig med boende nu så det känns himlans gött.

Nej men idag måste jag försöka få tag på Christoffer eftersom det verkar som om vi ska ta samma flyg till Thailand den 10 januari. Fatta vad kul, inte träffat honom sen i somras ju fast han är min bästa kompis. Haha! Men det ska vi se till att ändra på iallafall.

Idag spelar Leksand match borta mot Bofors, det lär man ju hålla koll på och ikväll spelar junisarna mot Österrike. Blir nog kanske inte så rolig match det heller, men vem vet. Man ska aldrig underskatta ett sämre lag, det har jag lärt mig.

Nej nu blir det en aning sen frukost och sen ska jag ut och röra på fläsket. Dags att börja hårdträningen igen efter julen och jag bara älskar det.

Ha en trevlig dag vad ni nu än ska göra!

JVM

Josefine Morelius, 2009-12-26 11:56:02

Äntligen så drar JVM igång. Ikväll spelar Sverige sin första match mot Tjeckien klockan 8 och då är man ju bänkad såklart. Men jag ska mest hålla koll på en spelare tror jag, haha.

Nej men hörrni SVT24 20.00, missa inte det!


Lätt bästa bilden som togs från JVM förra året. I love it, haha!


11.30

Josefine Morelius, 2009-12-26 11:51:33
Herregud jag kollade på klockan och såg att den var 11.30. Jag fick panik för jäklar vad länge jag sovit. Men jag antar att det var välbehövligt. Sitter nu i min nya korta morgonrock som jag fick igår av mamma. Precis en sån jag ville ha, en lite kortare och finare istället för en sån där lång och gubbig. Haha! Fick även massvis med presentkort på Gina, Expert (till min kamera), H&M och Stadium. Josefine gillar presenkort så tack för det. Har även fått kläder, underkläder, massor med smink, rosa minihårtork (sötaste jag sett), Andreas Carlsson bok (jag är ju lite småkär i Andreas nämligen), receptbok och pengar till Thailand med mera. Så jag är så himla nöjd, familjen Morelius/Andersson/Nordström ni är verkligen världens bästa! ♥

Julfirande dag 2

Josefine Morelius, 2009-12-25 15:59:05
Nu ska strax jag och pappa ta våra julklappar och knata över till Jessica (storasyster) där vi ska fira jul ikväll. Kommer bli en helmysig kväll det här med så det ser jag fram emot.


Idag blev det bara ett svart vanligt fodral


Nu tar pappsen och jag paketen och går


Kul och se

Josefine Morelius, 2009-12-25 14:44:13
Var kul och se lite hockey i Avesta för en gångs skull.


Gamla goa ishallen i Avesta, det är grejjer det.


Some pics

Josefine Morelius, 2009-12-25 11:45:20


Inget var sig likt så Madelene var sur eftersom vi brukar ha ett helt berg med julklappar. Men sen insåg vi ju att berget kommer ju att komma idag så då blev hon glad igen. Haha!


Outfiten dagen till ära, klänning och bohemband var en bra kombo.


Snygg gran


Huset i julenatten.


Juldagen

Josefine Morelius, 2009-12-25 11:22:27
Så var juldagen här och jag har sovit som en stock inatt, herrejösses vad trött jag måste ha varit. Men hade en riktigt bra julafton igår. Idag fortsätter firandet hemma hos storasyster med ännu mer julmat och julklappar. Mysigt värre.

Ska iväg och kolla på återvändarhockeyn idag tänkte jag också, bäst att klä på sig då Avestas ishall inte är den varmaste som finns här i Sverige. Haha! Sen vid 4-tiden ska jag knalla hem till syster och efter det får vi se vad som händer. Hehe, finns många alternativ så det lär ju märkas.

Hoppas ni får en riktigt bra dag iallafall! Puss på er.

.....

Josefine Morelius, 2009-12-24 23:18:32


Julmys

Josefine Morelius, 2009-12-24 14:12:17
Nu har jag varit hos Jessica på grötfrukost, vart ute i vid graven hos farmor och farfar och nu ska jag typ bara sitta och käka kola och vänta på Kalle. Denna dag är så jävla mysig jag finner verkligen inte ord, haha. Man gör ju samma sak varje år men ändå är det så underbart. Man bara är med sina nära och kära, finns ju inte så mycket bättre faktiskt.

Men jag hoppas ni har en lika mysig dag som jag har iallafall.

Ännu en gång vill jag passa på ett önska er god jul! ♥

Julaftonsmorgon

Josefine Morelius, 2009-12-24 09:25:15
Åh det är julafton och jag har väl varit vaken sen efter 7 någon gång. Förstår inte hur jag kan vakna så tidigt varje julafton, det har man ju gjort sen man var liten liksom. Men det är ju verkligen något speciellt med julafton alltså, årets mysigaste dag helt klart.

Nu ska jag snart bege mig till duschen för att sen gå hem till Jessica på grötfrukost. Mums.

Men jag önskar er alla en riktig riktigt god jul. ♥


God jul

Josefine Morelius, 2009-12-23 23:20:56

Granen är klädd och klapparna är klara. Så nu är det bara att fira jul gott folk. Mys! ♥





Julskinka

Josefine Morelius, 2009-12-23 21:59:20
Fyfan vad gott det var med skinkmacka, jag dör! Längtar redan tills imorgon bitti då det blir skinkmacka till frukost.


Jag är redo för bingolotto

Josefine Morelius, 2009-12-23 17:53:06
Nu är jag klar med allt och därmed redo för en uppesittarkväll med bingolotto. Mys mys. Har laddat upp med julgodis, julmust och sen ska första skinkmackan ätas också, fyfan vad gott. Längtar redan nu!


En tidig julklapp

Josefine Morelius, 2009-12-23 14:47:42

Syrran sa här för ett tag sen att hon skulle skicka in några papper där vi hade chans att få pengar ur någon fond från Dalarna eller vad nu var. Så idag fick jag ett brev hem och tänkte vad fan är det här nu då ett brev från landstinget dalarna. Men fick en glad överraskning eftersom det stod att jag skulle få 5400 kronor utbetalt i slutet av februari. Aldrig fel att få pengar bara sådär liksom så det var en bra tidig julklapp. Dem pengarna ska nog gå till systemkameran som jag tänkt införskaffa mig inom kort.


Dan före dopparedan

Josefine Morelius, 2009-12-23 14:44:02
Nu är jag som ett litet barn igen, haha. Blir alltid så dan innan julafton och kommer nog förmodligen alltid att vara så med. Haha! Men det är ju så jäkla mysigt. Hela december är ju liksom verkligen speciell med advent, lucia och ja gud vet allt.

Men nu är iallafall dan före dopparedan här och jag ska strax åka ner på stan och fixa det sista inför morgondagen. Blir väl förmodligen att trängas med folk iallafall antar jag. Men alla är ju så glada i juletider så vad sjutton. Haha!

Jag har iallafall städat klart och pyntat och grejjat nu så det är riktigt fint här hemma. Japp så det får räcka med uppdatering just nu då jag inte kommer på något mer att skriva. Haha!

Men ha en fortsatt mysig dag!


Stress

Josefine Morelius, 2009-12-22 22:50:08

Ja det blev lite stress ändå märker jag så det blir sova strax så man orkar upp i tid imorgon. Morgondagens planering ser ut som följande:

♥ Städa klart det sista

♥ Stan och köpa sista julklappen + lite annat som behövs

♥ Systemet?
♥ Slå in julklapp
♥ Baka


Hm det är säkerligen något mer som ska göras imorgon. Det är alltid massa saker som ska göras dan innan julafton. Men jag älskar det verkligen. Åh mys.


Julstök

Josefine Morelius, 2009-12-22 16:43:41

Har städats och donats för fulla muggar här hela dagen så har inte haft så mycket tid över till annat. Pappa håller på och kokar skinka och jag har nyss slagit in dem sista paketen, eller nej har en kvar som ska köpas imorgon. Men klänningen till julafton/juldan är fixad, strumpbyxor köpta så ja det går bra nu. Haha! Måste komma ihåg att köpa en bingolott imorgon också, den traditionen får icke förglömmas.

Sjukt att det är  julafton om 2 dagar, vart har december tagit vägen egentligen? Men fasiken så mysigt det är iallafall med detta julstök och julstressen har sin lilla charm den med.

Nej nu ska jag plocka fram lite tomtar och sånt och göra det ännu mer mys än innan.


Julklappar

Josefine Morelius, 2009-12-21 23:38:09
Julklapp till moi:

 
Julklapp till Havanna:
(Hoppas inte Jessy läser då blir det inget kul, haha.)




Havanna är ju en liten smurf själv så detta var ju en alldeles utmärkt body till fröken. Sen såklart massvis med rosa eftersom det är mosters favoritfärg.


Ett litet ryck

Josefine Morelius, 2009-12-21 22:29:30

Fick för mig att jag ville ta ett nytt hål i naveln idag så då gjorde jag det. Haha! Jag får såna ryck ibland alltså. Men åkte förbi och kollade om dem hade nån tid och det hade dem så jag körde på. Tjejen som piercade tyckte nog att jag var lite knasig för jag babblade på så mycket och härjade som vanligt. Haha! Sen hade jag Sara som stöd ute i soffan. Men hade nästan glömt smärtan alltså, var ju några år sen jag gjorde det sist. Men nu sitter staven där och det blev en rosa sten såklart.


Som en isglass

Josefine Morelius, 2009-12-21 22:24:36
Hej bloggelibloggen!! Ja en isglass ja, det är ungefär så jag känner mig just nu. Efter att ha stått ute i Falun i 3 timmar och 18 minusgrader så är man rätt stel ska ni veta. Haha! I bilen hem blev det stjärtvärme på högsta och såklart värmen på högsta. Men jag har inte tinat än alltså, sitter med tofflor, raggisar, dubbla byxor, tjocktröja, morgonrock, mössa och halsduk på mig och sörplar varm oboy. Blir nog alldeles strax en dusch också.

Men dagen i Falun/Borlänge blev riktigt trevlig. Träffade Madelene en sväng vilket var ritkigt roligt. Hon är så härlig så. Köpte även dem sista julklapparna idag också, eller har en kvar som ska köpas här hemma dock. Blev en julkapp till mig med, en rosa tisha från H&M.

Nej men nu lär jag duscha, fryser ihjäl annars!

Fiskben igen

Josefine Morelius, 2009-12-20 23:29:56
Jag har blivit helt besatt av fiskbensflätor nu alltså. Haha! Idag när jag inte hade något att göra satt jag och flätade ett löshår som jag hade hemma. Haha mupp man är! Men har man inget bättre för sig så och övning ger ju färdighet som man brukar säga.


Min pappa

Josefine Morelius, 2009-12-20 23:26:42

Han kan nog vara bland den roligaste jag vet alltså. Idag sa han bara: Jag undrar hur jag ska få med mig skidorna till Thailand, rullskidorna ska jag iallafall ha med!

Haha han är så jäkla knäpp alltså, förstår inte vart han får allt ifrån alltså.



Brittany Murphy

Josefine Morelius, 2009-12-20 23:10:51

Fan så tragiskt att hon är död. Hon var ju en utav mina favoriter när det gäller skådespelare. Älskar henne i 8 mile-filmen. Åh nej usch, riktigt hemsk.


Så jäkla vacker hon var också samt en grymt bra skådespelerska

Vila i frid


Till Falun igen

Josefine Morelius, 2009-12-20 15:47:43
Imorgon ska jag och Sara jobba i Falun igen. Halv 10 ska jag plocka upp henne vid station här i Krylbo och sen gasar vi vidare mot Falun. Vi är ledig några timmar under dagen så då ska vi förmodligen åka till Borlänge och träffa kollegan Madelene om hon kan. Hoppas på det iallafall, saknar henne. Sen så ska nog jag göra en sak också, jag fick ett litet ryck idag så vi får se imorgon om mina planer går igenom. Men det blir alltså en heldag där imorgon. Vi ska vara där runt 11-tiden och kommer nog inte åka därifrån förrns 9 på kvällen skulle jag tro. Men det blir kul och jag älskar ju Falun så.




Fjärde advent

Josefine Morelius, 2009-12-20 12:03:02
Idag är det fjärde advent och det snöar som sjutton ute. Så himla mysigt att vi äntligen ska få en vit jul alltså. När hände det sist liksom? Ja jag minns inte. Men om man säger såhär att idag är det fjärde advent, 5 dagar kvar till julafton men även bara 3 veckor tills vi åker. Det är alltså en ganska så bra dag med andra ord.

Har försökt fått tag på syrran och kolla om vi ska ut och gå med hundarrna, men hon svarar inte. Kanske jobbar idag? Jag vet faktiskt inte.

Nej nu är det dags för lite brunch eller hur det nu stavas.

Puss på er.

Lite nytt

Josefine Morelius, 2009-12-19 23:20:29
Ja som ni ser så har jag ju en ny header och svart bakgrund och lite annat just nu. Men det är bara provosoriskt eftersom jag verkligen inte vet vad jag vill ha just nu. Så då slängde jag bara ihop lite bilder till en ny header snabbt för att få lite variation iallafall.

Fiskben

Josefine Morelius, 2009-12-19 23:19:18
Såg en bild och kom på hur snyggt det är med en lite slapp fiskbensfläta så nu har jag testat gjort en sån på mig själv några gånger och det blev rätt snyggt faktiskt. Funkar ju både till vardag och fest egentligen. Så får se om det kanske blir en sådan på nästa partajj.


Typ såhär menade jag, att den är lite slapp upptill liksom

Men visst är det snyggt? Lite pilligt att göra på sig själv, men det funkar.


Tidig kväller

Josefine Morelius, 2009-12-19 22:54:36

Beslutade mig om att det fick bli en tidig kväller idag, var inte riktigt på humör för att umgås med fulla människor när jag själv va nykter så det fick bli att åka hem och sova istället. Har haft någon konstig huvudvärk hela dagen som fortfarande sitter i. Kan det vara för att jag knappt ätit någon mat eller druckit något vatten idag kanske!? Så fort jag inte har folk omkring som lagar mat eller pratar om att vi ska äta något så äter jag aldrig. Idag har jag varit själv och eftersom jag hatar att laga mat så bryr jag mig liksom inte heller. Har ätit några mackor idag liksom bara och hur bra är det på en skala? Nej skärpning nu Josefine, någon gång lär man ju växa upp och inse att man inte har en mamma och pappa som lagar mat åt en varje dag.

Men tycker man att det är så jäkla tråkigt att laga mat också då är det fan svårt.

Hmm, konstigt inlägg det här blev då, haha. Lika bra att avsluta innan det blir massa mer konstigheter!

Strax säger jag godnatt!


Bra kille

Josefine Morelius, 2009-12-19 18:20:37
Jävla king han är då.


Myspysdag

Josefine Morelius, 2009-12-19 13:38:52
Uscha vad kallt det var ute, men som jag sagt tidigare det är ändå härligt. Men resten av dagen kommer jag iallafall att gå klädd såhär:


Mjukisbralla och tröja plus raggisar är en bra kombo


Nya tavlan

Josefine Morelius, 2009-12-19 12:47:44
Fick något ryck och ville byta ut korten som jag har i min tavla ovanför sängen. Så därför har jag pysslat med det nu på morgonkvisten. Skrev ut korten på fotopapper och det blev riktigt bra eller hur?


Minus 20 grader

Josefine Morelius, 2009-12-19 11:32:29

Minus 20 grader står termometern på idag. Kallt men ack så härligt ändå. Jag gillar kyla på något vis. Ska klä på mig massor med kläder och sen bege mig ut på en promenix tänkte jag. Har blivit lite mycket snask nu på sista tiden så jag känner att jag behöver lite träning nu. Vem vet man kanske drar på sig skidorna någon dag nu framöver också, vi får se. Var ju som sagt ett par år sedan man åkte. Men jag tror att det är precis som med ridningen att det sitter i ryggmärgen, det är något som man aldrig glömmer. Jag och Jenny ska även åka lite skridskor någon dag här när vi har tid till det. Mysigt.

Nej nu lär jag rappa på lite!

Ha en fin dag.


What the fuck?

Josefine Morelius, 2009-12-18 23:48:19
Rosa pizzasallad?


Julfint

Josefine Morelius, 2009-12-18 23:47:24
Tänka sig att Avesta kan slå på stort och pynta så fint i stan. Överallt är det massa lysen och grejjer, riktigt mysigt faktiskt om jag ska vara ärlig. Hehe.


Rapattack

Josefine Morelius, 2009-12-18 15:56:25


Jag vill också passa i kort hår

Josefine Morelius, 2009-12-18 15:37:11
Så jäkla snyggt på Josefin Crafoord.


Nelly är fan bäst

Josefine Morelius, 2009-12-18 15:18:56
Aldrig vart med om snababre leveranser alltså, beställde ju tishan i onsdags kväll och i morse låg den i brevlådan. Snacka om snabb leverans alltså och det gillas. Tishan var riktig ball och sitter som ett smäck. Sådär lös och slapp som jag gillar på tishor så helt klart en ny favorit.


Aningen skrynklig och jävligt kass bild med iphone men sak samma.


Kärt återseende

Josefine Morelius, 2009-12-18 15:12:24
Idag kom min lilla pärla och plockade upp mig i Nordanö och det var ett riktigt kärt återseende ska ni veta. Sjukt länge sen vi sågs och som vanligt så hade vi alldeles för mycket att prata om. Så vi tog en långlunch/fika på apberget idag. Himlans mysigt och trevligt. Nu har vi planerat lite grejjer också om nyår och så kanske fröken kommer upp till Leksand i slutet på januari och festar loss med mig. Looking forward.

Har även hunnit med att uträtta alla ärenden som skulle fixas idag, det var banken, avestasalongen, brev och paket som skulle skickas. Så nu är man redo för det mesta. Haha!

Nu skulle jag behöva slå in lite julklappar och försöka få in resten av mina kläder i garderoben, oj oj hur ska detta gå!? Suck.

Men ikväll blir det iallafall fredagsmys, synd bara att Jenny måste åka tillbaka till Stockholm redan ikväll bara.


En riktig goding med ny färg på barret, det gillades!


Vilka är ni?

Josefine Morelius, 2009-12-17 23:01:06
Det är alltid samma rara skara iallafall till antalet som läser min blogg varje dag. Men vore kul att veta vilka det är!? Har stenkoll på några men resten har jag ingen aning om. Så lämna en kommentar eller vad som helst vettja, lite dåligt med det här faktiskt! Haha.


Godnatt

Josefine Morelius, 2009-12-17 22:30:24
Nu är ögonlocken riktigt riktigt tunga och jag behöver verkligen sova känner jag. (Mysigt ska det bli att sova i sin egen säng igen.) Skulle dock behöva vänta på en tvättmaskin men jag orkar fan inte alltså. Suck. Nej jag går fan och lägger mig. Har en hel del att göra imorgon förmiddag så måste komma upp i tid. Ska bland annat till banken, måste förbi avestasalongen och prata med karin och se till att skicka iväg lite paket med posten samt ett brev som ska postas.

Ja ni ser, lika bra att sova nu så jag är uppe i tid och hinner med detta innan klockan 12 då min pärla anländer till stan. Lovely lovely.

Godnatt söta ni! ♥

Kör på bara

Josefine Morelius, 2009-12-17 20:11:47
Man har inget att förlora så kör på bara!

Snart hemma igen

Josefine Morelius, 2009-12-17 14:41:59
Sitter och väntar på pappa som ska komma och hämta mig och alla mina saker. Känns lite skumt att jag ska iväg härifrån igen. Kommer sakna lilla ettan där vi nu bott tre personer i 1,5 månad ungerfär. Våra kvällar där vi skrattat och härjat som aldrig förr, klart man kommer sakna det.

Sen Leksand såklart, älskade Leksand. Dock så vill jag till Avesta nu för jag saknar alla där hemma så jäkla mycket men jag vet att om en vecka kommer jag att vilja vara tillbaka här igen. Men ska åka upp på nån hockeymatch innan jag drar iväg på semester iallafall.

Sen så kommer jag komma tillbaka förhoppningsvis ganska så brun och fräsch den 27 januari. Så jag vill bara tacka Berra och Sara för att ni orkat med mig, haha. Men vi har haft riktigt kul ni är guld båda två!

Modström

Josefine Morelius, 2009-12-17 12:25:51

Kunde inte hålla mig från denna sköning från Modström!




Kallt ute idag har jag hört

Josefine Morelius, 2009-12-17 09:57:11
Ja tydligen så ska det vara 10-12 minusgrader ute. Härligt med lite bitande kyla lär jag få säga. Det är ju då det är som skönast att få komma in i värmen. Nu har min Sara lämnat mig här i Leksand, känns sådär. Jag kommer ju inte att komma tillbaka till Leksand på över en månad. Men vi ska iallafall ses nu här efter jul och ha en Josefine och Sara-dag.

Annars idag ska det väl mest packas ner och packas upp igen. Sen är det nästan jullov faktiskt, skönt.

På fredag

Josefine Morelius, 2009-12-16 22:48:14
Då ska jag kramas med hon som är den finaste jag vet! ♥

Leksand krossade

Josefine Morelius, 2009-12-16 22:47:33
Leksand krossade Växjö i toppmatchen ikväll med 8-3. Skönt och se Leksand i fortsatt serieledning nu såhär sista matchen innan jul. Inte dumt av Leksand att få tillbaka Hermansson kan jag tro, hattrick idag. Men Prestberg är alltid mest king i mina ögon.


Ord

Josefine Morelius, 2009-12-16 13:50:36

Even when i'm wrong i'm right


Givande möte

Josefine Morelius, 2009-12-16 11:10:53
Hade möte i morse med min lärare Lasse och det var väldigt givande för mig kan jag säga. Vi diskuterade min framtid litegrann och han gav mig otroligt bra tips. Pratade även om den kommande lian som nu känns mer klar, men det skönaste av allt var nog exjobbet. Jag har nu en ganska så klar bild över mitt exjobb vilket känns så JÄVLA skönt.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Josefine Morelius, 2009-12-15 19:03:27



♥ ♥ ♥


Något som piggar upp

Josefine Morelius, 2009-12-15 17:23:38
Är att om 26 dagar är jag på väg till Thailand med min fina syster! ♥
(Plus pappa och resten av släkten också såklart, haha.)


Ett utdrag från mitt hjärta och mina tankar just nu

Josefine Morelius, 2009-12-15 16:48:28
Just nu är jag väldigt kluven i mitt huvud och mina tankar. Det har hänt väldigt mycket saker i mitt liv på så himla kort tid. Både positiva och negativa saker, personer som jag har glidit ifrån och personer som jag har kommit närmare och så vidare.

Jag har tänkt mycket på att jag inte vill ha människor i min omgivning som inte kan acceptera en för den man är. Jag är jävligt sprallig, galen, skrattar och hörs mycket. Men det är sån jag är och jag är inte oseriös för det. Blir bara så trött på när någon ska tycka att man är löjlig för att man skrattar och har kul? Iallafall är det sån jag är så ni får helt enkelt acceptera mig för det. Folk får hata mig om dem så vill det, vad ska jag göra liksom men känns bara konstigt när människior man trodde kände beter sig så som dem gör just nu.

En sak till jag vill påpeka är att man får göra precis vad man vill. Man gör sina egna val och jag antar att man gör det för att man vill göra det.

Annars så känner jag just nu att jag måste bort ifrån Leksand ett tag. Jag älskar stället och skulle till och med kunna bo här om jag får göra det jag vill. Men just nu har jag ingen ork, energi eller ens motivation till att vara här. Det finns inget som får mig att vilja stanna här för tillfället. Jag behöver komma bort få lite egen tid och även tid till att hitta tillbaka motivationen innan skolstarten i januari igen. 

Har även tänkt otroligt mycket på att jag kanske är på fel plats just eftersom jag helt ändrat bana i mitt liv och om min framtid. Men så inser jag att så är det inte, denna tid i Leksand har redan nu gett mig så otroligt mycket. Det är nog tack vare detta som jag verkligen tog steget till att göra det som jag verkligen vill. Ju längre tiden har gått så har jag fått mer och mer insikt om mitt liv. Så att ha varit här i Leksand har bara gjort mig gott, jag kommer definitivt ha stor nytta av detta i framtiden med så jag ångrar absolut inte att jag hamnade här i underbara Leksand. Har många människor att tacka för att jag kommit hit idag. Ni som vill ta åt er får göra det.

Oj herregud detta blev en hel jävla uppsats, men jag behövde verkligen skriva av mig just nu. Jag har mått sisådär sista dagarna här i Leksand på grund av saker som hänt men även på grund av vissa personer. Personer som jag inte längre vet vart jag har. Men det är så livet är, oförutsägbart. Nu känner jag mest att jag bara vill hem till lilla Avesta för att få va med dem som jag älskar. Det är ju dem som får mig att lyckas med det jag gör. Ni är guld värda!

Snart lämnar jag Leksand för att komma tillbaka igen den 26 januari med nya krafter och motivation! Jag vet vad jag vill och tänker fan jobba hårt för det.

För om ni är beredda att ge mig chansen så är jag redo att anta utmaningen!

/ Josefine

Bra skit

Josefine Morelius, 2009-12-15 12:07:41


I brist på annat

Josefine Morelius, 2009-12-15 11:30:31

Du heter: Anna Emelie Josefine Morelius

Smeknamn: Har massor, men vanligast är nog Jossan, Josse eller Josie

Låt som du när du är ledsen sörjer till: Kom änglar med Lars Winnerbäck funkar alltid vare sig man är glad eller ledsen

Vad tror folk om dig: Sprallig, lite galen och knäpp men ändå rätt söt

Stämmer det: Haha ja det tycker jag nog allt

Vad får du oftast komplimanger för: Rumpan tror jag, hehe

Vad säger du för att imponera på någon: Folk blir imponerade vad jag än säger, haha

Hur imponerar man på dig: Var dig själv och ha jävligt bra humor, som min ungefär

Brukar du skratta för dig själv: Haha ja hela tiden faktiskt

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Okej, när ska du dra ut då??

Var bor du: Leksand

Trivs du där: Absolut

Äger du några Converse: 2 par tror jag

Brukar du bli för full: För ofta, haha

Är du allergisk mot något: Ja, pollen, gräs och fisk

Har du haft sex idag: Nej

Nästa mål i ditt liv: Hemligt än så länge

Hur svarar du i mobilen: Aa det är Josefine

Vem ringde du senast: Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefon: Massor med saker

Antal timmar sömn i natt: 8 skulle jag tro

Sov du ensam: Ja i sängen i alla fall

Brukar du komma i tid: ALLTID

När mår du bra: När jag är pigg och sprallig och får göra det jag älskar och vara med dem jag älskar

När blev du fotad senast: I helgen tror jag?

Hur känner du dig nu: Pigg och ganska så glad faktiskt

Vanligast färg på dina kläder: Svart och vitt tror jag

Vad tycker du om fötter: Fotfobi

Vad saknar du: Människorna hemma i Avesta

Hade du en bra kväll igår: Helt okej

Favoritdryck på morgonen: Vatten och kaffe

Rakar du benen: Ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 11 och 12

Är du blyg: Beror på situationen

Sysslar du med någon idrott: Nej tyvärr inte, nu är det bara egen träning som gäller

Vill du hellre ha mail än brev: Charmigare med ett brev men enklare med mail

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja

Har du spytt offentligt: Japp det har jag

Är du nöjd med ditt liv: Ja det är jag

Är du bortskämd: Ja det skulle jag nog vilja säga att jag är

Vad gör du i morgon: Vet inte än, ingen dag är den andra lik just nu, haha

Vad är det värsta du vet: Finns mycket saker faktiskt, men att ha tråkigt kan nog vara det värsta

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka: För mycket

Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Någon idrottare tror jag, dem är bra och vettiga. Jag gillar Foppa han är ball

Vad längtar du till: Thailand såklart

Har du bra vänner och äkta vänskap: Ja man har sina små guldkorn

Vad använder du för shampoo: Just nu syoss eller vad det heter

Vad är det finaste du fått: Min systerdotter Havanna

Hur gammal är du: Alldeles lagom, 21

Du samlar på: Erfarenheter

Gröna eller röda äpplen: Röda

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jenny

Gillar du golf: Nja jag vet inte, skulle vilja prova och spela faktiskt

Vilken tid gick du upp idag: 08.45

Har du sovit i den egen säng i natt: Nej

Har du strumpor på dig nu: Ja

Är det okej att gråta: Ja det ska man göra

När grät du senast: Igår

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Betala av mitt csn-lån, tråkigt jag vet men skulle även spendera en jäkla massa på kläder, skor och resor. Skulle nog även köpa mig en lägenhet

Bär du glasögon eller linser: Nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Viktigt och viktigt vette sjutton, jag tycker om att blanda både billigt och dyrt

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Innan 10 i alla fall annars är hela dagen förstörd

Vill du gifta dig: Ja, men inte nu

Vill du ha barn: Det vill jag verkligen ha

Solar du ofta: Ja periodvis

Är du bra på att laga mat: Nej

Är du flygrädd: Ja

Hur vig är du: Skulle vilja påstå att jag är rätt vig faktiskt

Är du musikalisk: Sådär

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Tror du på ett liv efter döden: Ja

Tycker du om sushi: Nej fyfan, rå fisk?

Vad äter du helst när du ser på film: Chips såklart

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Har du tandläkarskräck: Nej.

Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja

Senaste låten du hörde: Confusion girl med någon som jag inte kommer ihåg vad han heter


Fyfan vad det snöar

Josefine Morelius, 2009-12-15 10:52:13
Det bara snöar och snöar och ingen är gladare än jag. Haha. Just nu sitter jag i skolan och jobbar lite. Väntar just nu på ett besked och när vi fått det ska vi börja göra lite flyers och annat.

Annars har jag väl inte så mycket mer att skriva just nu?

Nej det har jag inte så hejdå!

Maggan och Gittan = Sara och Jossan

Josefine Morelius, 2009-12-14 21:46:59



Ett äldre format av mig och Sara kan man säga, haha!


Det snöar igen

Josefine Morelius, 2009-12-14 14:23:14
Då blir man på bra humör faktiskt. Hörde på nyheterna i morse att det tydligen ska komma jättemycket snö och att det ska ligga kvar över jul dessutom. Ska det äntligen bli en vit julafton, mys isåfall.


Hoppsan kärran

Josefine Morelius, 2009-12-13 11:20:54
Jag är vaken och något sånär till liv kan man säga. Fy sjutton vilken jävla galen kväll det blev igår, ojoj. Men nu ska jag nog bege mig till duschen och sen gå till hallen och kolla lite hockey. Fyfan hur ska jag orka?

Party party

Josefine Morelius, 2009-12-12 19:33:15
Sorry för dålig uppdatering men har inte hunnit idag. Varit i hallen och kollat och hockey sen blev det bara hem och städa och efter det svira om till partydressen. Så här sitter jag nu med en bärs och har det ganska så bra. Ha en trevlig kväll allesammans. Puss på er.


Ont i fötterna kommer iallafall Josie att ha!


Hejja SJ

Josefine Morelius, 2009-12-12 10:46:49
Igår lyckades jag åka gratis från Leksand till Avesta, skönt tänkte jag. Men sen så lyckades jag även åka gratis från Avesta till Leksand igen. Hejja personalen på SJ alltså, bra koll! Men jag var fan värd att få åka gratis eftersom jag fick sitta och vänta på tåget i 1,5 timme. Det va någon som hade hoppat framför tåget vilket i och för sig är jävligt tragiskt.

Men jag kom till Leksand till slut, dock senare än planerat men sånt är livet ibland.


Ännu en anledning till P&L

Josefine Morelius, 2009-12-11 11:03:34


Het på glöggen

Josefine Morelius, 2009-12-11 09:03:18
I morse var det många som var het på glöggen. Lärar-Lasse var såklart först i kön. Men annars var det ett riktigt fint luciafirande här på skolan, man fick ju lite julstämning iallafall. Sara tog lite kort med min kassa iphone-kamera. Men jag säger såhär, det är bättre än inget.




Luciafirande

Josefine Morelius, 2009-12-10 20:53:49
Imorgon är det lucia på skolan och alla som känner mig bra vet att jag älskar lucia. Så imorgon blir det att kliva upp i ottan för att kolla in lucian. Myspys. ♥


Promenix

Josefine Morelius, 2009-12-10 20:49:27
Va nyss ute på en promenix med Sara, himlans skönt var det. Längtar så efter att bli helt frisk så att jag kan börja träna igen. Hoppas på nästa vecka, då jäklar.

Exakt 1 månad kvar

Josefine Morelius, 2009-12-10 15:43:34
Idag är det exakt en månad kvar till vi åker till Thailand! Längtar så jäkla mycket nu alltså.


Vernissage

Josefine Morelius, 2009-12-10 14:22:59
Har nyss varit på deko-ettornas vernissage och jag och Sara är superlyckliga för att vi fick goodiebags innehållande tandborste, tandkräm och massa annat kul samt en strut med godis. Jättelyckliga är vi nu, haha.


Goodiebags älskar vi, haha


Berra passar på att glida som vanligt


Ansökan

Josefine Morelius, 2009-12-10 12:39:59
Nu är den klar och ska skickas in idag! Ni som vet men även ni som inte vet vad det handlar om kan väl hålla tummarna för mig.

Jag hoppas iallafall att kunna få förverkliga en dröm! ♥


Deppig

Josefine Morelius, 2009-12-10 11:11:39
Igår var jag deppig för att folk snackar så jävla mycket, idag är jag också deppig för att jag läste en tråkig sak. Tur jag har världens bästa i närheten så jag kan bli glad igen. ♥

Hockey

Josefine Morelius, 2009-12-09 19:47:50
Det är min favoritsport alla gånger om alltså. Minns alla gånger jag och pappa suttit och kollat på matcher tillsammans och man har hängt i hallen i Avesta sen man var liten. Var ju tillochmed och kollade på en träning för tjejerna eftersom jag tänkte börja lira själv, men så blev det tyvärr aldrig. Då hade man väl varit proffs nu, haha!

Idag spelar Leksand mot Västerås och just nu leder dem med 1-2, skönt.


Ny klänning

Josefine Morelius, 2009-12-09 17:38:45
Ny klänning har har inhandlats, tjusig va?


Sjuk av vaccinet

Josefine Morelius, 2009-12-09 12:18:55
Natten var inte rolig, har knappt sovit en blund eftersom jag svettats och frysit om vartannat. Rikteg feberfrossa med andra ord. Usch inte kul och när jag vaknade i morse var jag helt död verkligen. Men nu har jag tagit en värktablett och hoppas på att jag ska må lite bättre snart. Usch fyfan hade jag vetat att jag skulle bli såhär dålig hade jag fan aldrig tagit den där sprutan. Haha. Stackars Sara som får höra på mitt gnäll idag. Men det brukar ju gå över efter en dag så vi får hoppas på det.

Smärta

Josefine Morelius, 2009-12-08 22:03:48
Hur fan kan ett litet stick och en spruta göra så jävla ont nu? Shit denna natt kommer inte bli kul känner jag.

På tåget

Josefine Morelius, 2009-12-08 16:23:54
Sitter i Borlänge nu på tåget och det ska väl förhoppningsvis åka snart. Ja nu precis åkte det, haha. När jag kommer till Leksand kommer Sara och möter mig och så ska vi handla nåt. Jag ska ha julmust iallfall eftersom jag redan nu mår lite dåligt. Jäkla spruta alltså. Men men man har väl överlevt värre saker än detta så. Nej nu ska jag blunda lite, hoppas jag inte vaknar upp i Mora bara! Haha.

Han är kul min pappa

Josefine Morelius, 2009-12-08 14:05:38
Pappa frågade mig häromdagen hur länge jag skulle vara kvar hemma, ja tills på tisdag svarade jag och undrade varför!? Då svarar han, ja men det blir ju så dyrt när du är hemma!

Haha snacka om att farsgubben gillar att ha sin dotter hemma på besök!


Svininfluensan

Josefine Morelius, 2009-12-08 13:37:03
Jag har tagit den och jag lever. Men satan i gatan det gjorde fan ont alltså, dem andra två sprutorna var ju en fis i rymden om man jämför med denna. Ska bli spännande och se vad man får för biverkningar nu då som sagt, kanske inga alls vad vet jag. Sköterskan hoppades då iallafall att jag inte skulle få några, undra om hon sa så till alla eller bara till mig för hon tyckte att jag var så söt och för att jag var ett sällsynt exemplar!? Ja det är vad jag tror iallafall. Haha!

Puss på er söta ni och jag är glad att jag överlevde!

Väntar och väntar

Josefine Morelius, 2009-12-08 12:02:23

Ni som känner mig ni vet hur mycket jag hatar och väntar. Kan ni tänka er hur jag har det just nu? Ojoj. Tur det bara är en hel timme kvar nu då, suck!


Goddag kära tisdag

Josefine Morelius, 2009-12-08 10:50:21
Hade precis satt mig i bilen och var på väg att backa ut från gården så hörde Jenny av sig och sa att hon fortfarande var sjuk, stackarn. Tur jag inte hade kommit längre dock bara säger jag. Haha! Nej men så det var bara att gå in igen och nu sitter jag här och segar. Blir väl bara att invänta att klockan blir 1 någon gång så man får åka iväg och ta den där sprutan.

Efter det åker jag ju som sagt tillbaka till mitt lilla Leksand igen. Det blir mys. Är dock fortfarande förkyld men jag tänker fan träna ikväll alltså, pallar inte med när jag inte får röra mig. 1,5 kilo har jag lyckats lägga på mig på typ 1,5 vecka utan träning, haha. Dock så har jag ju ätit som en häst också så nu blir det andra bullar här. Träning är livet! Så det så.

Nej nu kom posten så nu ska jag gå ut och kika om jag fått nån kul räkning eller så. Jippi!

Godkväll gott folk

Josefine Morelius, 2009-12-07 22:12:29
Ska strax ta och sova tror jag, hoppas på bättre sömn inatt. Men imorgon kan jag inte ligga och såsa för jag ska träffa Jempa på stan vid halv elva-tiden imorgon så vi hinner med en långfika innan jag åker och svinar mig och hon besöker frissan. Så det är bara att kliva upp när klockan ringer vid 9, men hur tidigt är 9 egentligen kan man ju fråga sig? Haha!

Efter svinis ska jag åka direkt till Leksand igen och jag ser fram emot det som fan. Hoppas på att jag kan träna imorgon också, dumma jävla förkylning som aldrig vill ge sig.

Nä nu är det bädda sängen som gäller och sen sussa!

Godnatt på er söta ni!

Fyfasen vad snyggt

Josefine Morelius, 2009-12-07 22:05:16
Detta hårband vill jag också ha, vart kommer det ifrån måntro?




Kjelleman är king

Josefine Morelius, 2009-12-07 12:22:14
För jäkla rolig han är den där Kjell!


Ingen spruta idag

Josefine Morelius, 2009-12-07 12:20:56
Nope det blev ingen spruta idag så då får jag snällt vänta tills imorgon. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och göra mig lite klar, haha. Sitter faktiskt fortfarande i morgonrock och ruffsigt hår ska ni veta. Men hade så himla svårt att somna igår, som jag alltid har på söndagar så jag behövde verkligen sova ut idag vilket jag verkligen gjorde.

Idag måste jag ner på staden och uträtta några ärenden, inga speciellt roliga men ack så nödvändiga. Annars ska jag bara hoppas på att den här dagen går fort för imorgon blir det fika med min käraste.

Men hörrni have a nice day!

Förresten, vart fan tog kylan och snön vägen?

Svin-vaccin

Josefine Morelius, 2009-12-06 21:31:30
Imorgon ska jag förhoppningsvis (om jag får ta den på pappas jobb, annars blir det på tisdag hos hederliga vårdcentralen) ta den omtalade vaccinsprutan mot svininfluensan och jag är fan lite skraj alltså. Inte för att ta själva sprutan för det känns det som om att jag är van med nu, haha. Nej men för alla biverkningar jag hört att man kan få. Med min tur så får väl jag både det ena och det andra. Haha! Nejdå nu ska vi inte vara såna. Men ska bli skönt att ta den så slipper man tänka mer på det sen.

Förresten idag är det exakt 5 veckor kvar tills vi åker till Thai. Ser fram emot det rätt så mycket ja.



Namngivelsedag

Josefine Morelius, 2009-12-06 12:20:33
Idag ska Havanna få sitt namn officiellt eller hur säger man!? Klockan 3 idag ska jag iallafall gå över till syster. Innan dess ska jag hinna duscha och göra mig i ordning, fixa med ett kort och sen ut och gå med hunden. Ojoj, borde kanske rappa på lite nu.

Hoppas ni får en fin dag!


Jag älskar

Josefine Morelius, 2009-12-05 18:30:29
Min nya tröja!


Julmys

Josefine Morelius, 2009-12-05 18:29:09

Nu har jag slagit in dem första julklapparna. Myspys.


Kom änglar

Josefine Morelius, 2009-12-05 18:22:30
Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom... 

Världens bästa Lars

Josefine Morelius, 2009-12-05 15:24:41
Finner inte ord över hur jävla bra han är. Gårdagens konsert var grym, så jävla grym. Bra mix av både gamla och nya låtar. Nästan alla mina favoritlåtar spelades, dock så blev  jag besviken på att han inte körde kom änglar som är min absoluta favorit. Men sak samma för det var så jäkla bra ändå och Lars är ju så jäkla skön.

- Jag gör inte sånt för att jag tycker det känns obekvämt, det jag vill göra är ju att komma ut och spela för er.

- Ett sällsynt exemplar.


Det bästa som kunde hända

Josefine Morelius, 2009-12-05 15:15:37
Igår pratade jag med Jenny i telefon, var evigheter sen sist tyvärr eftersom det har varit så mycket med hennes nya jobb och jag har haft mitt projekt som krävt en hel del tid och energi. Men så sa hon iallafall att hon skulle vara hemma i Avesta på tisdag nästa vecka och då kom jag ju på att jag med är hemma på tisdag förmiddag. Så det var helt klart det bästa som kunde hända just nu. För hon har något speciellt den där Jenny, hon ger mig alltid energi så att jag blir som en ny människa igen. Det kan jag behöva just nu när jag är lite krasslig, lite oviss om hur jag vill göra i framtiden och så vidare och så vidare. Så ingen annan är nog gladare än jag just nu att jag ska få träffa världens bästa på tisdag. Lär verkligen ta vara på när vi ses nu eftersom det inte blir lika ofta längre när hon börjat jobba och jag är ju i Leksand.

Men hon vet iallafall att hon har en speciell plats i mitt hjärta! ♥


Till stan

Josefine Morelius, 2009-12-05 12:23:56
Nu måste jag åka in till stan och fixa en massa saker som måste fixas! Så ha en bra dag så länge!

Lars Winnerbäck i mitt hjärta

Josefine Morelius, 2009-12-04 15:52:05
Nyss ringde mamma och sa att dem snart var här, mys. Så då ska vi gå och käka någonstans och får jag gissa så vill siss käka på Bosporen, eller på spåret som hon säger. Haha! Men sen så efter det ska jag få se min älskade Lars igen. Blir så glad bara ja tänker på det alltså. När jag såg honom på peace and love var det som om att man var i en helt annan värld, att det var bara mig han spelade för. Jag kommer ihåg att jag sa till Jenny att jag aldrig ville att spelningen skulle ta slut, tyvärr så gjorde den ju det och jag började gråta när han spelade kom ihåg mig då som sista låt. Men nu ska jag ju få se honom igen, och dessutom ska han ju göra en sommarturné nästa år också. Lovely. Sjukt hur en människa som man aldrig träffat kan påverka en så mycket genom sin musik. Ofattbart men samtidigt så jävla underbart.


Beroende

Josefine Morelius, 2009-12-04 12:24:16

Shit man blir ju beroende av clementiner såhär års. Har snart tryckt i mig en hel påse. Oj oj men ack så smarrigt!




Snöfall

Josefine Morelius, 2009-12-04 10:36:00
Det kommer små små flingor med snö just nu, hoppas att det kommer massor.

TGIF

Josefine Morelius, 2009-12-04 09:57:03
Äntligen fredag och inte vilken fredag som helst utan idag kommer mamma och syster och hälsar på. Ska visa dom runt här i Leksand och så ska vi ut och äta och allt sånt där mys innan vi går till Ejendals arena och kollar på Lars Winnerbäck. Har längtat sen jag köpte biljetterna i somras.

Nu håller jag på och tvättar för fullt, tur det för annars skulle jag inte ha mycket rent till helgen. Efter tvätten ska jag bara packa ihop väskan inför helgen och sen vänta tills mamma och syster dyker upp.

Vad ska ni andra göra idag?


Lars Winnerbäck

Josefine Morelius, 2009-12-03 19:39:08
Imorgon ska jag få se Lars Winnerbäck igen, som jag längtat!


I helgen

Josefine Morelius, 2009-12-03 14:14:36
I helgen ska jag slå in massa julklappar, dricka julmust och lyssna på julmusik. Satan i gatan vad mysigt.


Hallå där

Josefine Morelius, 2009-12-03 10:14:36
Nu har Sara åkt till Göteborg och Berra är i skolan så jag är helt ensam hemma. Skulle ha tvättat nu men såklart så var det upptaget så det fanns ingen tid över för mig. Inte bra eftersom jag inte har några kläder rena nu snart. Men hoppas på att jag kan få en tid imorgon istället. Idag vad ska man hitta på då? Ja det är en bra fråga, ska jobba lite med slutrapporten och annars så blir det nog inte många knop gjorda. Haha!

Ge mig lite förslag på vad man kan hitta på?

Matchdags

Josefine Morelius, 2009-12-02 18:21:28
Nu går jag och Sara till hallen och kollar Leksand - Bofors.


Dagens

Josefine Morelius, 2009-12-02 14:38:59
Dagens vill ha : Snö
Dagens kläder : Gråa jeans och Madonna-tishan
Dagens smink : Foundation, rouge och mascara
Dagens frisyr : Krulligt
Dagens låt : U2 - With or without you
Dagens planer : Hockey
Dagens bästa : Att det snart är helg
Dagens roligaste : Sara
Dagens snällaste :  Mamma
Dagens dummaste : Mitt jävla lås
Dagens misslyckande : Mitt jävla lås igen
Dagens drog : Vatten
Dagens köp : Mat
Dagens godis : Dajm
Dagens finaste : Mina naglar
Dagens sötaste : Jag själv såklart, haha
Dagens humör : Topp
Dagens sämsta : Ingen god mat

Kommer Lady Gaga till Sverige?

Josefine Morelius, 2009-12-02 14:18:44
Någon som vet?


Nytt i garderoben

Josefine Morelius, 2009-12-02 12:17:14
Denna tröja är på ingång till mig nu.


Musik är min drog

Josefine Morelius, 2009-12-02 11:31:49


Minusgrader

Josefine Morelius, 2009-12-02 11:14:07
Fan vad kallt det är ute nu alltså, frost överallt. Dock så är det väldigt mysigt och jag längtar tills snön kommer. Nu är jag iallafall i skolan och har fixat med lite grejer. Skrev ut Thailands-biljetten idag också, shit det är inte långt kvar nu alltså. Fyfan vad jag längtar. Jag och siss kommer att ha världens bästa veckor.

Nej nu ska jag nog gå och kolla på vad det erbjuds för lunch idag. Jag börjar bli hungrig!

Puss på er.

Modevisningen

Josefine Morelius, 2009-12-01 23:03:10
Ja som sagt i söndags så hade ju jag och Sara våran modevisning som vi jobbat med i en månads tid. Vad ska man säga om det såhär i efterhand då? Jo att det gick galant. På genrepet så visste jag inte alls hur detta skulle sluta eftersom ingenting i princip funkade då. Haha! Men så fort det var dags så skärpte alla till sig och det blev verkligen hur bra som helst. Vi fick så himla mycket bra respons efteråt så fan vad nöjda vi var. Nej men ärligt talat så hade jag aldrig kunnat tro att det skulle bli så bra som det blev. Så jag vill bara tacka alla inblandade för ett bra jobb. Sen fick vi ju jättemycket beröm utav Karin efteråt så det kändes verkligen som om att vi kunde avsluta med flaggan i topp.

Tyvärr så har jag inte fått tag på några bilder än förutom denna på mig och Sara. Men jag hoppas att jag ska kunna få fler bilder snart så slänger jag upp dem här.




Livsnjutaren Kjell

Josefine Morelius, 2009-12-01 21:19:59
Han är legend och numera min idol.


Hockeydags

Josefine Morelius, 2009-12-01 17:48:08

Ikväll blir det J20-match. Leksand spelar mot Modo. Hejja Modo lär jag få  säga eftersom Modo har ju en speciell plats i mitt hjärta, haha!


Berra tar chansen att fixa gratisreklam

Josefine Morelius, 2009-12-01 14:23:41

Haha, bra jobbat Berra!





1 decmeber

Josefine Morelius, 2009-12-01 12:47:22
Åh mysigt att det äntligen är decmeber. Jag lever iallafall dock är jag fortfarande inte helt frisk, fast det kommer väl jag aldrig att bli. Haha! Sorry för den fåliga uppdateringen men jag har varit helt slut efter helgens jobb så har helt enkelt inte orkat. Men nu har jag sovit 12 timmar nästan så nu känner jag mig ganska så stabil igen. Haha! Ska uppdatera senare om helgen och så, ska även försöka få lite bilder av Malin från modevisningen så ni får se.

Idag blir det en lugn dag, ska förbi skolan och fixa lite, dricka en kopp kaffe och så. Till kvällen blir det ingen träning eftersom jag fortfarande inte är frisk. Så det får bli lite hockey, j20-match mot Modo idag.

Nej nu blir det dusch, så ha det så bra så hörs vi senare!

RSS 2.0