Hoodien

Josefine Morelius, 2012-04-29 19:34:39

Köpte en hoodie på gina också, men ville ha den på ett annat vis så sagt och gjort armarna kapades. Lite mer Josie-style.

FÖRE:



EFTER:


Shopping

Josefine Morelius, 2012-04-29 19:31:55
Förresten blev lite shopping idag och igår, kul!



Zinkhus i två olika storlekar.



Presenterna och sen har äntligen ögonbrynsfärgen kommit in i naturbrun så ett köp var givet.



Beige top från h&m.



Fjäderörhängen även dem från h&m.


Trötter

Josefine Morelius, 2012-04-29 19:28:30
Idag är man inte så kaxig direkt lär jag få säga. Somnade runt 12-tiden inatt och klockan ringde 2 timmar senare. Det var bara att kliva upp för klockan 3 skulle vi skjutsa Madelene till Arlanda. Vi åkte och var väl hemma strax innan halv 7 igen. Då blev det sängen direkt och så halvsov jag till halv 9 ungefär. Upp göra sig klar och åka till Borlänge och jobba på Bellan. När jag kom till jobbet väntade det en liten present, ännu fler produkter. LOVE IT! Fanns även tårta i kylen eftersom vi klarat budget, synd bara att man inte fick käka något då. Men är inte så förtjust ändå så jag överlelevde. Var en kul dag på jobbet, bra drag för och vara söndag. Har sålt massor så nu får jag ännu fler produkter eftersom vi har en hel dek tävlingar. Det gillas.

Nyss har jag käkat lite vårrullar och ska strax bege mig ut på en pw och njuta av solens sista strålar idag.



Sköna lördag

Josefine Morelius, 2012-04-28 16:02:57
Vilken härlog dag jag har, vaknade av mig själv helt utvilad vid halv 9 och då låg man kvar och drog sig lite. Sen upp och käka frukost och efter det dra på ett easyline-pass på Må bättre. Riktigt svettigt var det, men kul som alltid. Efter träningen gjorde man sig klar och tog en lunch med Jenny. Välbehövligt att träffa henne och få lite uppdatering i livet. Blev även lite shopping på stan, örhängen och en top. Nej men helt enkelt dagen är asskön och om ett tag ska vi åka hema till farsan och få lite mat. Hoppas på matlåda, haha. Sen är det väl bara hem och sussa för inatt vid 3 ska jag skjutsa syrran till Arlanda och sen åka hem sova en timme och iväg och jobba på Bellan 11-17. Gissa vem som kommer vara trött imorgon kväll? Jo jag.

Nä men hörrni ha en riktigt härlig dag!



Kingen

Josefine Morelius, 2012-04-26 19:28:03

Men dra åt helvete vilken god mat jag gjorde idag. Fläskfilé-gryta blev det och receptet kom från siss. Så man tackar. Nicklas käkade med ris till och jag åt bara grytan med sallad asgott. Saknar faktiskt inte ris/pasta och allt det där så himla mycket. Men lite ja det gör jag. Men kör ju lchf på mitt vis, vilket innebär att jag faktiskt äter sånt jag inte får ibland. Dock väldigt sällan kan jag säga. Men som imorgon till exempel ska vi ut och käka och då tänker jag såklart unna mig något. Men annars på veckorna är jag stenhård, rätt imponerad över mig själv faktiskt. Träningen går också bra, varierar gymmet, pass och promenixer så det blir liksom aldrig tråkigt. Nu ska jag ta och byta om och sen dra till till gymmet en sväng. Så vi hörs, simma lugnt.

Köpte mig ett hus igår också, fint va:


Skön ledig dag

Josefine Morelius, 2012-04-24 21:02:51
Vart riktigt skönt och vara ledig idag, har kört ett spinningpass, fixat lite inför flytten och bara glidit runt typ. Nu är Nicklas nere på Ica och köper en pepsi max till mig, tack gode gud för light-läsken. Ja må bli dum i huvudet av alla skitämnen som är i men det skiter jag i för fan vad gott det är med is i. Haha. Vi ska se andra Arne Dahl-filmen och förhoppningsvis ska jag väl inte somna denna gång. Första filmen var riktigt bra och jag vet inte hur många gånger dem nämner Avesta i den. Varför liksom? Haha.

Fick hem en nu produkt att prova från jobbet igår, skojjigt. Det är ett volympuder som dust it ni vet fast detta är från Bamboo.


Dansa pausa

Josefine Morelius, 2012-04-23 21:29:27
Hade en skitbra helg, bestod av jobb, fest och söndagsmys med karln. Jobbade till 3 i lördags och sen var det bara hem och tagga inför fest. Kom hit lite brudar och drack vin, senare kom även Emma och Josefin som jag inte träffat på aslänge. Så vi snakcade massa gamla minnen från skoltiden, så det va skitkul att träffa dem båda. Sen igår blev det bara häng framför teven, tittade på massa filmer och sov lite om vartannat.

Helgen gick snabbt och det blev ny vecka vilket innebar jobb på bellan idag. Sen jag kom hem har jag bara käkat mat och nyss vart ute på en PW med siss och Elvis. Skönt var det så nu kan man sova gott.

Nu en dusch och sen BB och kolla klart Arne Dahl-filmen.

Hoppas ni haft en bra dag!

Avslutning

Josefine Morelius, 2012-04-20 18:44:35

Nu kör vi avslutning med bästa laget på Kungsgatan 4.


Kycklingwok

Josefine Morelius, 2012-04-20 16:04:09
Goddagens! Ska strax slänga ihop lite kycklingwok, Nicklas får nudlar till men jag käkar bara woken. Smarrigt, speciellt när man lägger kycklingen i marinad en timme innan för då smakar den förjävla gott. Ska dock inte äta någonting nu eftersom vi ska ut och äta med laget ikväll så det får bli matlåda imorgon istället. Tur man åt mycket lunch så man står sig. Känner mig mycket piggare idag så det blev en vända till gymmet tidigare. Så himla skönt, var det.

Annars har jag väl inte så mycket att komma med just nu förutom att jag hörde en askön låt på The voice i morse:



Trevlig helg på er!


Febrig

Josefine Morelius, 2012-04-18 21:15:26
Har känt mig konstig hela dagen, stel i nacken, ont i huvudet, kallsvettades och var bara helt yr. Så nu ligger man hemma med feber, inte alls nå vidare skojj. Men jobbade hela dagen till 6 ändå så ska vara hemma imorgon och vila istället. Har inte alls lust att vara sjuk så jag hoppas det inte håller i sig.

Men vågen står iallafall på -0,7 så nästan ett kilo på bara ett par dagar och det är väl bra det? Haha.

Nej finns inte så mycket mer att säga egentligen, mitt liv känns inte så spännande idag faktiskt.

Hoppas ni mår bra iallafall.

Håltagning

Josefine Morelius, 2012-04-17 17:28:53

Sådär ja så var kursen i öra och näshåltagning klar. Fått massa nya kunskaper och är ett hål i örat rikare. Var skitkul att ta hål faktiskt. Någon som är sugen så kan jag öva lite? Haha.

Ska strax åka hemåt igen, då blir det matlagning och kanske träning!?

Mitt första hål jag tog på Mimmi:





Easyline

Josefine Morelius, 2012-04-16 18:59:20

Sådär ja första dagen avklarad med lchf, känns kul fakiskt haha. Jag har blivit så peppad av Elin hela dagen så vi kör bara på. Men måste verkligen köpa mig en våg så ja ser va som händer. Måste mätas också men orkar inte det idag riktigt. För nu ska jag till må bättre och köra lite easyline.

Vilket flummigt inlägg jo man tackar ja!

Trevlig kväll.


Vill vill vill

Josefine Morelius, 2012-04-15 22:01:29

Vill:

- Ha långt hår
- Köpa massa nya kläder och skor
- Köpa ny soffa
- Va brun
- Ha semester


Top

Josefine Morelius, 2012-04-15 19:55:48

Ska införskaffas, snyggt!


LCHF

Josefine Morelius, 2012-04-15 19:53:53
Tjoho imorgon kör vi igång, två månader har jag bestämt mig för att det ska ta tills jag når målvikten 57 kilo igen. Det borde väl kunna gå va? Dock så vet jag inte vad jag väger just nu, haha. Men ska väga mig imorgon så får vi se. Egentligen ska man väl inte kolla på vågen utan man ska ju kolla på kläderna och mäta sig så det är väl så jag får göra. Har ett par brallor i storlek 27 och ett par i storlek 26 bra morötter på vägen faktiskt.

Nej men nog om kilon hit och dit jag är bara jäkligt taggad just nu! Boken är utläst så nu är det bara att köra på.

Så nu är det bara att kriga på! Tack Elin som fått in mig på detta, haha. Inga mer bullar på lunchen nu inte.

Ha det gott!

16/4-17/6.

High heels

Josefine Morelius, 2012-04-14 22:52:29
Men ja tack! Finns på Scorett och jag har ju faktiskt 25% personalrabatt där så jo det kliar ju lite en aning ganska så mycket i fingarna.


John Tucker must die

Josefine Morelius, 2012-04-14 22:48:09
Sådär så var 6 dagars arbetsvecka klar, skulle egentligen inte ha jobbat idag men blev lite sjuka på salongen så då är det klart att man ställer upp. Igår var det fredagd en trettonde och jag är jätteskrockfull så ville inte ens jobba, haha. Sen att jag hade min FÖRSTA långhårspermanent gjorde ju inte saken bättre direkt, jag var helt ärligt dönervös men faktiskt så gick det prima ballerina. Både resultat och tidsmässigt så gissa vem som var nöjd och glad i fredags kväll, jo jag. Så vem vet fredag den trettonde kanske inte är en otursdag trots allt!?

Nåja imorgon får jag iallafall en dags ledigt och sen kör vi på med 6 dagars jobb igen. Men egentligen pengar rullar in och jag har fullt upp hela tiden så vi kör bara kör. Visst är det skönt med lite ledigt ibland men min ledighet den kommer den med. Imorgon ska iallafall jag och Nicklas köra iväg lite grejer från hans lägga och fixa och dona lite. Sen är det inte så mycket kvar där att göra mer än att städa och sen invänta nycklarna till Malmgatan. Livet leker eller vad säger man!?

På tal om något helt annat, Nicklas har flyttat över sina kanaler och internet hit nu vilket är asbra men fan i helvete vad mycket kanaler det är. Blir alldeles snurrig av att gå igenom alla. Haha.

Nej nu ska jag kika klart på John Tucker must die och sen vänta till 01.15 då jag ska åka ut till Fors och hämta en gäng fyllon. Härligt va?

På måndag hörrni då kör vi beach 2012, peppa mig nu!

Ha det gott allihopa och ledsen för ett litet hoppigt inlägg men ni vet jag är ju lite snurrig så det kan bli vad som helst som skrivs här, haha.

Kom ihåg att följa mig på instagram också så följer jag er: josefinemorelius

Instagram

Josefine Morelius, 2012-04-11 20:59:09

Nu har ja börjat använda Instagram på riktigt, josefinemorelius heter jag om någon vill followa!? Heter det så?

Aja skriv va ni heter här så har jag någon att följa!


Må bra

Josefine Morelius, 2012-04-11 20:57:09

Ny tidning och chill i soffan tills det är sovdags. Förresten idag fick jag en liten överraskning i brevlådan, bästa Sofie hade skickat ett påskbrev. Som jag tjatat om dessa påskbrev, haha. Så tack kära vän det förgyllde verkligen min dag.


Påsk och ägg och en massa godis

Josefine Morelius, 2012-04-09 21:54:50
Jaha så har påsken passerat för detta året och det har varit en riktigt revlig påsk iallafall. Har dock nästan hela påsken, blev både långfredag, påskafton och så idag då. Så en dags ledigt fick man iallafall så det gällde att förvalta den väl vilket jag tyckte att jag gjorde. Trots allt jobb så har det blivit massa god mat och som sig bör en hel del godis. Men nu gott folk är det slut på godsaker och annat onödigt för i veckan drar jag igång min lchf för nu ska påskkilon och julkilona bort. Min målvikt som jag vill tillbaka till är 57 kilo, då var livet prima, haha. Nej men jag tycker verkligen inte att jag är tjock som säkert så många kommer tro nu och folk kommer tänka att jag är jättetöntig och bla bla. Men orka bry sig jag kör mitt race och grejen ör den att ja vill bara bli mer vältränad och då lär jag tappa ett par kilo. Så ni kommer få följa med här i bloggen vare sig ni vill eller inte, tycker ni jag är töntig så sluta läs. Men det är det väl ingen som tycker eller hur? Haha.

Nåja skit i det nu, efter jobbet idag blev det easyline. Sjukt skön träningsform, man blir verkligen helt slut och man bestämmer helt själv hur jobbigt man gör det. Nej en träningsform helt i min smak. Men nog om träning och kilon hit och dit för nu är det strax BB och sen sussa. Skönt att det där puckot Marcel äntligen fick åka.

Hoppas ni mår bra och att ni haft en bra påsk iallafall!

Godnatt på er sen.


Skärtorsdag

Josefine Morelius, 2012-04-05 19:52:18
Har varit en förjävla bra start på påskhelgen, Nicklas har fått sin lägenhet såld. Känns skitskönt så nu får han flytta in hos mig i lilla ettan en månad innan vi får våran nya. Trångt men vad gör det liksom, går som på moln just nu iallafall.

Ja alla tar lite påskledigt nu men jag jobbar på jag, blir jobb imorgon, lördag och även måndag så det blev en dags ledigt iallafall. Men som sagt jag klagar inte för nu blir det jobb på bellan och det är KUL som fan.

Nu ska jag frossa i massa godis för efter påsk då är det stenhård diet som gäller, nu ska extrakilona bort! Läser Katrins Zytomierskas bok, Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt. Haha alltså jag älskar den kvinnan, helt jävla galen ju. Hon kan verkligen säga precis vad som helst menjag gillar det.



Somebody that i used to know

Josefine Morelius, 2012-04-05 19:44:00
Så jävla skön version av en förjävla bra låt.


Strawberrys

Josefine Morelius, 2012-04-02 21:58:09

Nu ligger man i sängen, tränad, duschad och klar. Det blev ett easyline-pass idag så imorgon kommer man ha skön värk må jag då säga.

Efter träningen blev det årets första jordgubbar, nu längtar man ju bara ännu mer till sommaren.

Men nu bb och sen sussa, jobb imorgon 09-18.

Puss och kram!


999

Josefine Morelius, 2012-04-01 21:01:25
Jag fullkomligt älskar Kents nya låt 999, den är ursäkta språket så jävla bra. Jag har lyssnat på Kent i så många många år och har alla deras skivor så nu blir jag alldeles lycklig när dem kommer med ännu en underbar låt.

Så ja Kent har gjort det igen.


Clips

Josefine Morelius, 2012-04-01 20:51:52
Titta mina nya fina clips, rosa och allt. Snäll chifen alltså, haha.


Big brother

Josefine Morelius, 2012-04-01 20:47:23

Men herregud vilket jäkla väder det blev idag då, typiskt aprilväder eller vad brukar man säga. Nåja så var det snart slut på helgen igen och den har bestått av jobb och sen bara massa chill. En helt okej helg lär jag få säga. Idag har vi lagt ut Nicklas lägenhet på blocket också så nu får vi verkligen hoppas på att den blir såld snabbt.

Nu är det strax bb-kväll, vad vore väl en söndag utan bb?! Haha.

Men ha en trevlig kväll så hörs vi!



Ja det är väl sista månaderna i lilla ettan nu.



Vädret?


RSS 2.0