Förlust

Josefine Morelius, 2010-11-30 22:18:02
Blev förlust idag mot Rögle med 1-5. Men jäklar vilken bra målvakt dem hade, det lär man ju erkänna. Nåja kallt var det i hallen idag iallafall.

Men blir inte så mycket mer uppis idag än såhär för jag lär strax sussa.

Godnatt på er!

Cold as ice

Josefine Morelius, 2010-11-29 18:11:55
I morse åkte pälsmössan på och fasiken vad skönt det var i denna hemska kyla. Minus 14 var det när jag traskade hemifrån. Kom sen till skolan också eftersom bussen var sen, känns som det kommer bli så ett par fler gånger denna vinter. Jag som verkligen hatar att komma sent, det är verkligen det värsta jag vet.

Men men, i skolan idag så klippte vi lika längder, gillar det inte för det är så jäkla svårt. Men bara att träna träna träna. Hade ävedn utvecklingssamtal med Milkis och det var inga problem där heller.

Nu sitter jag och inväntar samlingen inför matchen mot P97 idag, ska bli riktigt kul. Tror dock dem är riktigt duktiga men vi ska väl allt försöka ge dem en riktigt match ändå.


Nästan lika som min, sjukt skön är den iallafall.

Never give up on something you can't go a day without thinking about

Josefine Morelius, 2010-11-28 22:37:25
Trött på tårar.

- Never give up on something you can't go a day without thinking about.

Första advent

Josefine Morelius, 2010-11-28 20:12:10
Äntligen så är det första advent, stämningen börjar infinna sig inför julen. Mysigt värre. Vi var hemma hos Jessica på adventsfika idag och innan det var det lite julklappsköp på stan och fika med Jenny. Så det har varit en himla bra dag med andra ord.





Havanna hade pepparkakströjan på, hur söt är hon inte alltså?

TGIF

Josefine Morelius, 2010-11-26 17:29:08
Det är så skönt att det är fredag.

The man in my dreams

Josefine Morelius, 2010-11-25 16:02:35
Haha åh André Pops är årets julvärd. I love André Pops härligare karl får man ju leta efter. Mycket bra val där SVT.


Good stuff

Josefine Morelius, 2010-11-24 22:14:48


The last one

Josefine Morelius, 2010-11-24 18:28:30
Jag fick tag på den sista *hemligt* som jag ska ge Havanna i julklapp. Skulle vilja visa bild på vad det är men kan tyvärr inte eftersom Jessi läser min blogg och då blir det inget kul om hon vet. Haha jag skulle nästan vilja ha en själv faktiskt, men jag känns lite för gammal. Fast vadå, barnasinnet har man ju kvar.


All i want for christmas is you

Josefine Morelius, 2010-11-24 14:15:39
Åh jag insåg precis att det bara är en månad kvar till julafton. Finns nog ingen som älskar julen lika mycket som jag gör blir som ett litet barn så fort det vankas jultider. Massa fix med julklappar, bakning, advent, lucia ja ni vet det finns ju inget bättre. Har insett att jag är mer vintermänniska än sommar för jag älskar verkligen snön, stora varma dunjackor, halsdukar och vantar. Enda nackdelen är väl att man är så blek bara, förutom dem som steker solarium men dem tycker jag synd om när dem är 30 och får sina rynkor. Haha! (Tack Jenny för att du fick mig att sluta sola.)

Nåja tillbaka till julen och alla bestyr, jag sitter och lyssnar på julmusik nu och planerar mina julklappar. I år är jag ritkigt sent ute, jag brukar typ har köpt mina första julklappar i september men inte i år. Ibland så lär man väl göra något annorlunda, haha.




Från förra året, åh mys! Nu längtar jag!

Turn around

Josefine Morelius, 2010-11-24 12:43:24
Idag är jag hemma från skolan, har ju vart krasslig nu i två dagar och idag gick det bara inte att åka till skolan. Huvudet kändes som en sten och jag hade feber i morse så det var bara att ligga kvar hemma. Dock så är det ju så himla tråkigt, finns inget att göra liksom.

Nåja orkar jag så ska jag pallra mig ner på stan och köpa en julklapp åt Havanna, fanns bara en kvar så jag lär haffa den innan någon annan gör det.

Men nu ska jag ta mig en dusch och försöka bli lite människa igen.

Smaljeans on

Josefine Morelius, 2010-11-23 22:31:14
Idag provade jag mina smaljeans i storlek 26 som jag har. Mitt mål är ju att jag ska få på mig dem igen. Nu fick jag dem iallafall över arslet, haha. Dock går dem inte att knäppa än men snart så hoppas jag. Ja jag är besatt av min vikt det kommer jag aldrig komma ifrån så låt mig bara vara sån. När jag får på mig mina smaljeans igen är jag nöjd, haha!

Kalla mig galen, jo tack jag vet!


The worlds greatest

Josefine Morelius, 2010-11-23 19:27:26
Idag kom Sara som sagt till skolan och spred lite solsken över mitt annars för tillfället krassliga liv. (Superförkyld och halsont till tusen.) Men Sara blev iallafall nöjd med håret och så länge hon är nöjd så är jag också nöjd. Glöm inte inpackningen nu bästa du. ♥



All i need is you.


All i need is you

Josefine Morelius, 2010-11-22 22:19:55
Sådärja nu blir det ett avsnitt av Gossip girl innan det är sovdag. Ska tydligen bli snöstorm imorgon? Har dock inte hört något om det så ja vi får väl se. Hoppas jag kommer till skolan bara för imorgon är det klippmodell och bästa Sara kommer. ♥

Kan verkligen behöva en dos av henne nu för detta är en rätt tung period. Sover dåligt, kanske 4-5 timmar varje natt upp halv 6 varje morgon och måste prestera varje dag. Förstår inte själv hur jag orkar, ibland blir jag rädd för att smällen ska komma och kroppen och hjärnan säger ifrån men än så länge går det.

Men jag har ju ett 3 veckors jullov att se fram emot, då kan jag samla ny kraft och energi igen.


Ont i halsen

Josefine Morelius, 2010-11-22 18:19:22
Min hals gör jätteont och jag är livrädd för att jag håller på att bli sjuk, fan fan. Blev ingen träning i skolan idag och kommer inte bli någon innebandyträning ikväll heller tyvärr. Men ska dit iallafall och vara med på mötet som vi ska ha idag klockan 8. Men sen drar jag nog hem, får sån ångest när jag ser alla andra träna och inte jag själv.

Kom hem från skolan vid halv 4 idag så då gick jag raka vägen till sängen och la mig och sov 2 timmar. Var hur skönt som helst. Men nu är det dags att få lite mat i sig så blir till att laga pasta carbonara innan man ska pallra sig iväg till kopparhallen.


Hockey

Josefine Morelius, 2010-11-21 15:24:58
Söndagsnöjet är helt klart en hockeymatch eller någon annan sport går också bra. Skulle egentligen ha åkt till Sala och kikat när damerna spelat match. Dem lirar ju div 1 så skulle va kul och se tempot. Men istället ska jag åka till Skogbsbo och se när bobba spelar veteranmatch i hockey. Haha det kommer bli hur kul som helst.


Söndag

Josefine Morelius, 2010-11-21 10:41:37
Mycket dålig uppis i helgen!

Nåja man är väl inte mer än mänsklig, haha. Nu ska jag iallafall äta frukost så återkommer senare.

Resultatet

Josefine Morelius, 2010-11-19 16:16:40
I morse drog jag och siss till skolan, vi gjorde ett stopp i Hedemora för lite inhandling av kaffe och frukost. Sen gasade vi vidare mot Falun där Sofie väntade. Elin tog sig an siss och jag började med att göra en förpigmentering på Sofie och sen la vi i en colour touch 6/77. Resultatet blev skitsnyggt. Efter skolan åkte vi till Leksand där jag nu befinner mig för det är ju hockey ikväll. Leksand-Sundsvall.

På tal om hår också, mitt ser ut som stryk. Vet inte alls vad jag vill göra med det. Trivs inte i någon färg just nu, trist.



Min frukost!



Syrrans frukost, haha.




Sofie som brunett. Riktigt snyggt blev det.

Blondie goes brown

Josefine Morelius, 2010-11-18 19:21:00
Imorgon har vi färgmodell i skolan och Sofie ska komma till mig och så ska jag göra henne till brunett. Riktigt snygg kommer hon bli, eller snyggare heter det ju!



Tänker mig en färg som denna skulle passa henne:


September

Josefine Morelius, 2010-11-18 19:03:31



Fan hon är så grym och jag älskar hennes frilla.


Sidecut

Josefine Morelius, 2010-11-18 18:22:30
Godkväll! Nyss har jag svullat en massa tacos, fasiken så gott det var. Idag i skolan har vi haft produktinfo med wella-henke, några demosar och sen fick vi göra vad vi ville sista tiden. Jag tränade på sax över kam som är lite småsvårt faktiskt.

Men iallafall Suzette, eller Basehunter som jag kallar henne var riktigt modig idag och gjorde en sidecut på ena sidan. Så jäkla snyggt blev det. Skulle vilja ha det själv men jag skulle verkligen inte passa i det tyvärr.



Ball brutta det här.


Innebandy

Josefine Morelius, 2010-11-17 19:56:25
Godkväll! Råkade somna så fort jag kommit hem nästan, behövde nog en gubblur för att orka med träningen. Ska strax iväg till Kopparhallen och träna lite innebandy som sagt. Får se om ja bli inkallad i målet igen, vet att Emma ska träna iallafall så då har vi en målvakt iallafall.

Nä lär packa ihop väskan och dra mig så vi höres!

Som Linnros

Josefine Morelius, 2010-11-16 19:38:00
Spana in Sannas snygga klipning också som är en riktigt Oskar Linnros-style! Snyggt!



Vickan och Oskar som nu också är ett par för dem var så snygga tillsammans, haha.

Tröttast

Josefine Morelius, 2010-11-16 19:35:41
Så var denna långdag slut och det är jag lite glad för eftersom jag sov väl en 3-4 timmar inatt ungefär. Var så trött i morse att jag inte visste vart jag skulle ta vägen men det var bara att pallra sig upp och åka mot Falun och skolan.

Haft en mycket bra dag iallafall med mycket klippningar. Nu är det soffläge innan jag ska dra ut och träna en vända innan sängen lockar igen. Tisdagar har jag inget liv, haha. Åker 06.45 och är hemma igen 19.00, mycket lång dag alltså.



Dagens klippning och inspirationen kom från denna donna:


To late

Josefine Morelius, 2010-11-15 23:34:52
Jag skulle egentligen ha sovit för bra länge sen men nu är jag som sagt vaken. Idag var ingen utav våra målvakter på träningen så jag hoppade in och gjorde en kort men intensiv comeback. Haha! Nu har jag ont i hela kroppen skulle man kunna säga. Det är jobbigare än vad man tror att stå i mål alltså.

Nåja nu ska jag väl försöka sova så man orkar med 8-17 dagen med Bert imorgon. Bästa Bert!

Hoppas ni haft en bra dag folket! Ledsen för den lite tråkiga uppdateringen idag igen, men men!

Sov gott nu hörrni!

Ny vecka

Josefine Morelius, 2010-11-15 17:09:18
Sådär ja, nu vecka vilket också ska innebära bättre uppdatering. Orkade inte alls igår var så jäkla trött, men kan säga att vi hade sjukt kul i lördags. Herrejösses!

I morse försov jag mig, vaknade 07.15 och bussen som ja åker med på måndagar går 07.25. Men som tur var har man ju bästa syster som lånar ut sin bil så jag kan komma i tid till skolan ändå. Vi hade klippning i skolan idag och jag gav mig på att klippa en Victoria Beckham-frisyr och det blev väl okej. Haha! Sen vidare mot Må bättre där det blev body pump med Patrik. Aj aj min rumpa och mina ben redan nu, kommer bli jobbigt imorgon.

Aja nu är jag iallafall hemma och ska packa ihop lite grejor och sen åka in till stan igen och invänta innebandyträningen. Hoppas någon har bil idag för jag har ingen lust att gå i detta skitväder.

Men en kortisupdate nu så hörs vi senare!

Fiesta

Josefine Morelius, 2010-11-13 17:10:19
Tydligen så blev det fest ikväll! Jag som mått dåligt hela dagen med huvudvärk och annat skit men jag kände att en utekväll är bästa  medicinen. Haha! Så ska hem till Anna och dricka vin och sen får vi se vart kvällen bär.

Kan bara tipsa om ett asgott vin, Victoria heter det och det är ett rieslingvin som kostar 69 kronor. Kanske har jag sagt detta förut? Aja det tål att upprepas för det är supergott!

Just nu sitter jag med en colour touch i håret så vi får se hur det blir. Kanske blir det knallrött? Haha nejdå det blir nog bra.

Hoppas ni får en trevlig kväll nu people!


En fredag bara

Josefine Morelius, 2010-11-13 11:54:33
Oj så dålig jag varit på att uppdatera i veckan, men men. Igår orkade jag inte alls som ni kanske märkte, haha. Iallafall så blev det en lång dag i skolan. Började med att jag klippte syrran, blev jättebra så vi blev båda nöjda. Men sen tyckte våran lärare att vi skulle passa på att göra henne mörk eftersom hon ville det så sagt och gjort så körde vi igång. Gjorde en förpigmentering, snygg var hon. Men sen efter att färgen skulle sköljas ur så började det. I och med att hon har så sönderblekt hår så vill inte färgen fästa ordentligt så det blev fläckigt och inte alls snyggt. Så vi la i en ny färg som iallafall blev okej, lite ovant för henne kanske att gå från blond till rödbun. Men vi ska fixa till det igen nästa vecka så då hoppas jag att det kommer bli alldeles perfekt.

Så en stor lärdom för mig, det är inte LÄTT att gå från blond till mörk.

Vi var hemma vid halv 6 igår och då ramlade jag pladask i säng och rörde mig inte därifrån tills jag slutligen somnade.

Hoppas ni hade en trevlig fredag också!

Det bästa av allt, MINNAH ÄR VIDARE I IDOL! Igår var hon så snygg också med löshår i, blev inte alls sugen på att sätta i jag med. Men efter jul så.


En sak till

Josefine Morelius, 2010-11-11 22:28:38
Mitt hår, inte okej. Färgen har åkt ur MASSOR efter bara två tvättar. Men vad kan man vänta sig efter alla behandlingar mitt hår varit med om under åren? Jaja just nu ser det ut som skit tycker jag, orange nästan. Haha. Så imorgon i skolan blir det att köpa en colour touch som är en lättfärg från Wella. Tur vi har rabatt, haha. Sen ska den slängas i så fort jag kommer hem imorgon.


If it makes you happy

Josefine Morelius, 2010-11-11 22:19:26
Usch idag har det varit en sån här dag då jag känt mig dålig på allt, otillräcklig och ja typ allt negativt man bara kan tänka sig. Men jag har en sån jäkla bra fasad utanpå så ingen märker på mig om det är något. För jag håller alltid skenet uppe trots att jag egentligen bara vill ligga hemma under täcket och tycka synd om mig själv typ. Finns säkerligen fler än jag som har såna här dagar ibland. Trots att jag får göra det jag tycker är roligast i världen och har underbara människor runt omkring mig så kan inte ens jag vara på 100 procent hela tiden. Ibland tappar man energin och man orkar bara inte.

Men nog om tråkigheter imorgon är en ny dag och det kommer bli en bra dag det vet jag.

Här bjuds lite bilder på jag åstadkommit under dagen och lite bilder från vårat fika eftersom fina Sanna fyllde år idag:













It's the day

Josefine Morelius, 2010-11-11 17:57:12
Så less. Orkar inte.

På lunch

Josefine Morelius, 2010-11-10 12:55:35
Sitter i skolan på lunch nu, vi slutar 3 idag så är ju inte många timmar kvar egentligen. Då drar jag och Camilla direkt till Borlänge och ska försöka hitta till Moduline. Det blir ett projekt i sig kan jag lova, haha. Två brudar som inte har koll och ska köra bil framtidigt kan ju sluta hur som, haha.

Sen är det bara raka vägen upp till Leksand och invänta Sofie som kommer vid 6. Då blir det hockey för hela slanten. Leksand - Bofors.

Fasiken vad det snöar också, galet men kul och mysigt!


Ännu mer snö

Josefine Morelius, 2010-11-09 21:37:24
Usch idag har det blivit kass uppis men men alla dagar kan inte vara den andra lik. Har nyss vart ute på en promenix med siss och elvis, snön vräkte ner men vi tog oss en rejäl vända ändå. Snart lär man väl sova eftersom det är skola imorgon och jag ska upp 05.30 igen.

Direkt efter skolan ska jag åka till Moduline i Borlänge med Sanna och Camilla för vi ska köpa lite clips och kanske ett saxhölster om jag hittar något som faller mig i smaken. Kräsen ja. Efter det iallafall så åker jag upp till Leksand och inväntar Sofie som kommer från jobbet och sen blir det hockey.



Något i den stilen kanske?


Let it snow let it snow

Josefine Morelius, 2010-11-09 19:04:50
Åh det snöar en massa och alla butiker har börjat ta fram julsakerna, åh det är så mysigt. Jag kommer i sån julstämning så himlans snabbt nu alltså. Börjar tralla på jullåtar här för mig själv, haha.



Matrx biolage

Josefine Morelius, 2010-11-08 22:36:49
Shit är helt slut efter träningen så nu blir det dusch och sen sussa. Åh imorgon ska jag äntligen få tvätta håret med mitt nya schampo och balsam från Matrix. Har inte tvättat det sen i fredags eftersom jag håller på att försöka vänja mig av med ett tvätta håret så ofta, eller ja nu gör jag det ungefär 3 gånger i veckan och nu ska jag försöka gå ner till 2 gånger. Främst för att håret mår mycket bättre och för att få min färg att hålla så pass länge som möjligt.

Nej men hörrni godnatt!


Åttonde november

Josefine Morelius, 2010-11-08 17:51:28
Jag är så jäkla trött! Kunde verkligen inte sova igår, från att ha levt i lyx en vecka och fått sovmorgon till 08.30 och nu skulle man upp 06.30 idag och värre blir det resten av veckan då klockan står på 05.30. Usch! Mörkt när man åker och mörkt när man åker hem.

Nåja, haft en massa teori i skolan idag och efter det ett gympass på Må bättre med Sanna. Nu funderar jag på att gubblura en timme innan träningen. Jo så får det bli.

Hoppas ni haft en bra dag! Men visst var det kallt? Usch.

September

Josefine Morelius, 2010-11-08 17:45:35



Hur jävla grym är hon inte liksom?


Stop right now

Josefine Morelius, 2010-11-07 13:36:20
Ett nyförvärv i skohyllan kanske?


Dum av dig

Josefine Morelius, 2010-11-07 11:00:50
Strålande väder denna söndag den sjunde november. Idag ska jag hinna med en promenix, städa. tvätta och sen packa. Känns som att mina söndagar oftast ser lite likadana ut, haha.

Dags för ny vecka igen och vi ska tillbaka till skolan efter en veckas praktik så det ska bli roligt att träffa alla igen.
Jag ligger faktiskt fortfarande kvar i sängen trots att jag vaknade klockan halv 9 idag. Men ibland är det så jäkla skönt att bara ligga och dra sig med datorn och läsa en massa bloggar och sånt.


Alla helgonas dag

Josefine Morelius, 2010-11-06 18:13:46

Det är så fint ute på kyrkogårdarna denna dag. Jag och mamma var ute och tände ljus på min morfars grav.


Red it is

Josefine Morelius, 2010-11-06 18:09:53
Tjena tjena! Tänkte bjuda på lite egoistiska bilder på mig själv så ni får se min nya haircolour så varsågoda:





Ovant som fan  men jag gillar det. Längtar bara tills jag kan slänga i lite löshår igen, långt ska det va.

Idag har varit en mycket trevlig dag har hunnit med att kolla innebandy, Krylbos herrar mot Gävle som Krylbo till slut vann. En sväng på stan och lite annat smått och gott. Nu ska jag typ sova, haha så jävla trött.

Baby hurricane

Josefine Morelius, 2010-11-05 22:23:03



Bra låt!


Redhead

Josefine Morelius, 2010-11-05 20:12:05
Vet ni vad? Jag är rödhårig! Någon som kunde tro att fröken Morelius någon gång skulle bli rödhårig? Inte jag iallafall! Haha. Men det är en kopparröd ton, mer mot orange eller hur man ska förklara. (Nu är det bara löshåret som fattas, haha.) Slänger upp en bild imorgon för det är så mörkt nu och jag har ingen bra kamera.

Ungefär såhär fast lite mörkare är det nog allt.

Stort tack till Frida iallafall som är världens bästa frisör!


- 3,5

Josefine Morelius, 2010-11-05 09:37:47
Mm det skulle bli kallare till helgen och det verkar stämma. Idag är det fredag IGEN jag säger det ofta men förstår inte vart veckorna tar vägen alltså. Aja, sista dagen på salongen för den här veckan sen ska jag tillbaka igen vecka 50.

En annan sak, jag kan inte bestämma mig om jag ska ut eller inte imorgon? Är inte ett dugg sugen längre så det lutar åt ett nej faktiskt. Men jag är som jag är och kommer väl ändra mig tusen gånger innan det är dags.

Men hörrni nu lär jag åka så ha en bra dag tills vi hörs igen!

Still number one

Josefine Morelius, 2010-11-04 23:37:12
Hemma igen efter en vända upp till Leksand för och se matchen mot Oskarshamn. Om det var värt det kan man ju fråga sig eftersom leksand spelade mindre bra, dock inte i sista då dem gjorde 3 mål men slutresultatet blev ändå 3-5. Var iallafall roligt att träffa Sofie och Elin såklart.

Dem lottar ut matkassar varje match och idag vann: Sektion A8, rad 13, plats 9 och min plats är sektion A8, rad 12, plats 9. Haha fan vad sur jag blev! Inte ens en ynka matkasse kan man få vinna. 

Bilresan hem var ju kanske heller inte den allra roligaste, men såg ett stjärnfall så nu har jag önskat mig något och om det slår in får vi se.

Nu ska jag nog ta och sova strax och imorgon är det sista dagen på praktiken för denna gång.

Sov gott alla fina!


It's only a game

Josefine Morelius, 2010-11-04 19:00:00
Kämpa Leksand!


Med ena foten utanför

Josefine Morelius, 2010-11-03 23:25:40
Sådärja inte ett dugg seg nu eller ska ni veta. Min kondis idag var som borta och benhinnorna började göra ont igen, men tejpade så efter det kändes det bättre. Men var som sagt en riktigt bra träning idag och mina skott var ritkigt bra idag faktiskt så jag är nöjd. Vi körde mycket passningsövningar idag vilket verkligen behövs så det var kanon, en mycket bra träning med andra ord.

Nu är det väl sova som gäller för imorgon praktik igen och kanske åka upp till Leksand och se matchen om jag hinner. Vill jättegärna men lär faktiskt ta skolan och min utbildning i första hand just nu så vi får se.

Men hörrni, sov gott! ♥

Innebandyträning

Josefine Morelius, 2010-11-03 19:35:36
Sådär ja nu börjar bloggen likna något, endast lite småpill kvar. Ska exempelvis byta ut bilderna på sidan och ändra någon färg hit och dit men sen så.

Sitter och käkar lite nu, ska strax åka på träning och idag är det jag som är driver så ska hämta upp Madde, Magda och Emma på vägen. Får jag inte glömma, haha.

Ja nej men så är det ska äta klart, byta om och sen sticka så vi hörs senare.

The golden ratio

Josefine Morelius, 2010-11-03 17:47:19



Nya Ace of Base, lite skön låt tycker jag nog allt.


Regnet bara öser ner

Josefine Morelius, 2010-11-03 17:17:34
Hemma igen efter en riktigt rolig dag på salongen! Började ju med ett säljmöte med Matrix, intressant och lärorikt och se hur ett sånt går till. Sen vid 11-tiden kom siss och jag skulle fixa hennes utväxt och det blev jättebra. Vi körde med en ganska så låg väteperoxid (3 % har jag för mig) eftersom jag än så länge inte är supersnabb på appliceringen. Men jag tyckte det gick bra och syrran blev nöjd så båda verkade glada helt enkelt.

Hann även med en lunch med syrran, Magda och Anna vilket var trevligt såklart. Nu är jag hemma och sitter och funderar på om jag ska pilla med designen på bloggen eller ta itu med ALL tvätt. Ska fundera en stund till, haha.

Hoppas ni haft en bra dag gott folk trots det supertrista vädret.



Snodde denna bild från syrran, som för övrigt bloggar för Avesta tidning. Här hittar ni henne:
LÄNK!


Bygge pågår

Josefine Morelius, 2010-11-03 09:01:39
Godmorgon godmorgon! Som ni ser så håller jag på att ändra om lite här på bloggen, den kändes så somrig så nu får det bli lite mer höst eller något. Får se när jag hinner göra klart det, man har ju inte allt för mycket tid över till att sitta framför datorn och fixa med sånt.

Nu ska jag strax åka till salongen, idag är det säljmöte med Matrix och sen ska jag göra en bottenfärg. Ska bli kul för tiden går så himla fort när man håller på med något. Slutar 4 idag också eftersom Frida ska iväg och kika på hus och då tänkte jag ta en vända på stan och kolla läget lite.

Men nu måste gaddarna borstas och sen lär jag åka så ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem!

Gubben i lådan

Josefine Morelius, 2010-11-02 11:20:20

Så skönt med sovmorgon alltså! Men dock så var det nån som ringde och väckte mig klockan 7 i morse, arg blev jag eftersom jag inte kunde somna om på ett tag men sen så sov jag som en stock igen. Nu ska jag slänga i mig en knäckemacka och sen bege mig ut på en promenix. En lång och hurtig en så fläsket får sig en omgång, haha.

Nä för nu är det dags att komma i josefine-form igen för det har varit alldeles för mycket skit nu senaste månaden och det visade sig även på vågen så jag fick ångest som alltid och därför ska jag bli som den gamla Josefine som tränar varje dag och tänker på va hon äter. Då mår jag som allra bäst.

Punkt slut.

Hoppas ni får en mycket bra dag!

Kram på er.


Klubba och boll

Josefine Morelius, 2010-11-01 23:08:25
Idag insåg jag verkligen hur jävla kul det är med innebandy alltså och hur mycket jag verkligen älskar att hålla på med det. Okej jag hade inte världens bästa skott på mål idag och alla passningar var inte hundra men bara känslan av att vara ett lag som strävar mot samma mål är bra härligt alltså. Sen verkar mina knän och ben vara helt okej *ta i trä* vilket är det allra bästa nästan.

Sen hade vi sån himla bra träning idag och hela laget var så taggade så det var verkligen skitkul. Det är såklart alltid kul men vissa dagar är ju bättre än andra som sagt.


Måndag

Josefine Morelius, 2010-11-01 17:26:29
Halloj! Nu är jag hemma efter en dag på salongen. Har precis käkat lite mat och nu ska innebandyträningen inväntas.

Imorgon ska jag ju till Sala och jobba lite på h&m, inventering är det som gäller. Blir dock en lång sovmorgon innan vilket verkligen är guld värt. Blir ju inte så många sovmornar för mig så när det väl blir en så uppskattas dem rejält.

Annars har jag väl inte så mycket mer att säga just nu så ja jag återkommer väl helt enkelt.

RSS 2.0