Gamla jeans

Josefine Morelius, 2009-01-31 22:34:37

Rotade fram ett par gamla jeans från Levis som jag köpte för något år sen och dem har alltid varit för små för mig. (Ja, jag köpte ett par byxor som jag knappt fick igen i hopp om att någon gång kunna få igen dem, haha.) Men i vilket fall så provade jag dem och nu kunde jag faktiskt ha dem. Tänkte ju att jag skulle sälja dem men nu blev jag lite tveksam på om jag kanske ska behålla dem eller inte. Men frågan är ju om jag kommer använda dem!? Men visst är det roligt när man kommer i kläder som varit för små förut!? Det tycker jag iallfall, och speciellt efter denna dag då jag ätit som en häst.


I.d bare minerals

Josefine Morelius, 2009-01-31 22:11:24
Var ju i Falun idag och köpte foundation från I.d, äntligen. Dåligt bara att man måste sitta och åka till Falun för att köpa i.d men det är fan värt det.



Godkväll bloggen

Josefine Morelius, 2009-01-31 22:08:03
Dåligt med uppdatering idag men jag har inte varit hemma någonting alls idag. Vart ute och fart och flängt hela dagen i princip. Men nu är jag hemma iallafall och ska ta och bädda ner mig i sängen och kolla på en film och sen sova. Jag är galet trött. Hoppas ni haft en toppenbra lördag och kommer fortsätta ha en bra lördag av dem få timmar som det är kvar på denna dag. Hörrni imorgon är det första februari, ett steg närmare våren. Det kan man glädjas åt.

Godnatt och sov gott!

Favvoplagg

Josefine Morelius, 2009-01-31 00:42:10
Jag älskar snygga tishor med balla tryck på så dessa ska jag ta och införskaffa mig snarast. Iallfall den på Heidi, för den är riktigt snygg, inte sant!?


Vart håller min tisha hus?

Josefine Morelius, 2009-01-31 00:24:41


Fredag

Josefine Morelius, 2009-01-30 16:45:16
Äntligen fredag eller vad säger ni?! Jag tycker iallafall att det är skönt med helg nu. Personalmötet idag gick bra, jag sa massa saker som dem tyckte var bra vilket känns kul. Sen fick jag även ett uppdrag att göra på Hemtex, nämligen att kolla deras heta och kalla ytor. Har gjort det en gång tidigare när jag gjorde arbeten på Hemtex i höstas. Men det här ska pågå under en veckas tid och sen ska jag redovisa det för Terese (butikschefen) nästa fredag. Så det känns kul att jag får göra lite sådana saker som faktiskt är bra träning för mig.

Ikväll blir det lite träning, Lets dance såklart och kanske lite tacos!? Det vore himlans gott.

Men ha en fortsatt bra fredag så hörs vi.

Sovdags

Josefine Morelius, 2009-01-29 23:10:49
Imorgon börjar jag nio, vi har personalmöte. Så då är det väl dags att sova vid den här tiden helt enkelt. Åh, imorgon är det fredag och det känns bra. Jag älskar fredagar, det är en bra dag. Nej men sov så gott allihopa så hörs vi imorgon.

Puss & godnatt

Sveriges värsta bilförare

Josefine Morelius, 2009-01-29 20:55:16
Kan va bland det roligaste program jag sett, jag har skrattat så jag har fått ont i magen. Gurkan är ju lätt den bästa, eller ja sämsta kanske man ska säga, haha.


Min pärla

Josefine Morelius, 2009-01-29 17:55:45
Åh vad jag vill att det ska bli vår igen så att jag kan cykla lite på min pärla.


Rosor

Josefine Morelius, 2009-01-29 17:47:46
Jag skulle inte handla mer kläder nu tills jag får löning igen men idag kunde jag inte låta bli. Hittade ett så fint linne med rosor på inne på H&M och det kostade dessutom bara 98 kronor. Fanns ett kvar i min storlek så jag kunde verkligen inte låta det hänga där och bli köpt av någon annan, haha.


Torsdag

Josefine Morelius, 2009-01-29 17:43:07
Idag har det varit världens mest sega dag alltså, knappt något folk och vi hade inte speciellt mycket att göra om heller. Men då passade jag på att städa rullgardinshyllan och sen att göra rent spegeln. Det behövdes om man säger så. Tur att dem har mig så blir det lite ordning och reda i butiken, haha. Men fick iallafall sluta tidigare eftersom det var så dött och det var lite skönt för jag är så himla trött idag. Sov typ nio timmar inatt och det är alldeles för mycket för mig så jag blev bara ännu mer trött istället. Nu ska jag gå ut och gå en sväng med Alice, behöver lite frisk luft känner jag och såklart så behöver jag motion.


Godnatt

Josefine Morelius, 2009-01-28 22:23:55
Jag ska lägga mig och kolla på lite teve nu och sen sova. Jag fick så himla ont i huvudet såhär på kvällskvisten. Men jag hoppas att ni haft en bra dag och imorgon är det torsdag vilket betyder att det snart är helg.

Sov så gott när det är dags!

Puss & Kram

Dans

Josefine Morelius, 2009-01-28 22:20:22
Var ju och kollade på treornas dansföreställning som dem har i min gamla skola och dem var superduktiga. Verkligen kul att se. Men man får så mycket minnen av att komma tillbaka till skolan, har ju inte varit där på ungefär två år. Jag längtade verkligen tillbaka litegrann, så mycket minnen man har därifrån alltså.


Hårinpackning

Josefine Morelius, 2009-01-28 17:12:36
Kände idag att mitt hår behöver fräschas upp lite och därför behöver jag ha i lite hårinpackning. Så på lunchen idag sprang jag iväg till H&M och köpte en burk. Har fått lite tips om att elvital-serien ska vara bra så jag körde på en sådan för torrt, slitet och skadat hår. I och med att jag bleker min utväxt lite titt som tätt har frisören sagt åt mig att alltid använda schampo, balsam och hårinpackningar för just torrt, skadat och slitet hår eftersom det gör håret mycket bättre.


Godmorgon

Josefine Morelius, 2009-01-28 09:43:53
Tänkte bara logga in en snabbis och skriva någon rad eller två. Ska alldeles strax åka iväg till jobbet och senare ikväll blir det dansföreställning med Jenny som kommer hem en sväng idag.

Nej nu lär jag skynda mig!
Ha en bra dag!

Valbo

Josefine Morelius, 2009-01-27 22:58:05
Idag blev det en sväng till Valbo och då passade jag på att luncha med Malin som har sin lia där på Carlings. Var riktigt mysigt att träffa min kuse igen. Var inte igår kan man säga. Vi gick iallafall och käkade på Ikea och sen blev det lite titta i några affärer. Blev inte mycket shopping för min del den här gången, men fick iallafall med mig kavajen jag kollat på och sen blev det ett par örhängen från Bik bok. En himla bra dag har det varit iallafall och det mycket tack vare Malin.


Full rulle

Josefine Morelius, 2009-01-27 19:08:56
Hinner inte skriva så mycket nu så det får bli en uppdatering senare istället. Kom hem från Valbo ganska nyligen och ska nu ut och gå en sväng med syrran. Så ja vi hörs senare. Hej så länge.

Malin

Josefine Morelius, 2009-01-26 23:31:37
Imorgon blir det lunch med min kära Malin i Valbo city. Åh jag längtar! Länge sen man träffade sin kuse nu. ♥


Måndag

Josefine Morelius, 2009-01-26 17:48:41
Äntligen måndag eller vad säger ni!? Alltid skönt med lite ledigt men man blir lätt rastlös så nu är det skönt att börja jobba igen. Dagarna går ju så himla fort, kan inte riktigt förstå. Snart är det dags att flytta tillbaka till Leksand igen. Eller ja, om 1 månad men det går ju fort det med. Tänkte att jag skulle ta och städa upp lite här hemma och dessutom tvätta. Har ingenting rent just nu. Senare blir det powerwalk med Michaela, det behövs efter denna helg. Usch vad man stoppat i sig, samvetet ligger inte på topp kan jag säga. Men men, nu är det ny vecka och det lär ju inte bli något festande på ett tag nu. Skönt. Haha!

Hörs senare ikväll, puss och kram.

Español

Josefine Morelius, 2009-01-25 23:50:10
Es muy importante que repetir el español como yo aprendiste en España el año pasado. Porque es muy facil que olvidar. En España yo hablaste mucho español pero aqui en Suecia yo no hablo mucho. Por consiguiente yo escribo un poco español aqui para practicar. Pero yo creo que no muchas personas van a aprender.

(Var bara tvungen att se om spanskan finns kvar i minnet och jag tror att den gör det.)

Jag ska adoptera Jake

Josefine Morelius, 2009-01-25 23:28:17
Jag ska utan tvekan adoptera Jake från two and a half men. Fan jag älskar ungen!


My kid Jake

Ingen Beck ikväll

Josefine Morelius, 2009-01-25 20:20:27
Var helt säker på att det var Beck ikväll, men så började det tydligen nästa söndag. Åh! Nej nu ska jag sura resten av kvällen.


Jag mår så illa

Josefine Morelius, 2009-01-25 20:17:05

Som jag har proppat i mig idag alltså, pizza, fika, tårta ja you name it. Nu ligger jag här i sängen och känner mig aningen uppsvälld. Men är det kalas så är det och pizza har man väl alltid lite cravings efter sådär dagen efter. (Tur man inte är ute så ofta, haha)


Sverige behöver oss

Josefine Morelius, 2009-01-25 13:30:06

I framtiden gott folk kommer ni få se nya Filip och Fredrik, fast i den kvinnliga versionen. Alltså det är jag och Mickan som ska ta över efter dessa gossar. Sverige behöver ett nytt radarpar och det är ju vi. Vi håller just nu på med att försöka få in en fot på teve 4 och sen känns det som om  att det i princip är klart.

Så håll ögon och öron öppna för snart kommer genombrottet.


Söndag

Josefine Morelius, 2009-01-25 12:50:17
Huvudvärk, sängen och cola light det är väl ungefär så man kan beskriva dagen.

Inventering & shopping

Josefine Morelius, 2009-01-24 00:04:12
Gick faktiskt bra att gå upp halv 6 i morse, kors i taket. Var på Hemtex vid sju och började inventera och sen rullade dagen på och helst plötsligt slutade jag och det var dags att gå hem. Men istället åkte jag och Mickan till Falun och sen till Borlänge. Blev en hel del shopping, nämligen ett par jeans, 2 andra byxor, 2 leggings, ett linne, en tröja och ett par örhängen. Är riktigt nöjd över dagens inköp, trodde inte att jag skulle hitta så mycket faktiskt så det var tipp topp kan man säga.

Nej nu ska jag kolla på något avsnitt av 2 and a half men och sen sova. Det behöver jag nu.

GODNATT!

Handboll

Josefine Morelius, 2009-01-22 21:51:26
Sitter och kollar handbollen och jäklar vilken bra match det är. Men skit att Sverige ligger under med ett par bollar. Tror att dem får stryk idag faktiskt. Innan handbollen var jag ute och gick med Michaela, vi gick till krylbo och vände. Tråkig väg men vad ska man göra när det är så mörkt överallt.

Idag har jag haft fullt upp på Hemtex, gjort om massa och fixat och donat och det är så jäkla kul. Imorgon är det fredag och då ska vi invetera så jag börjar klockan sju och slutar två. Rätt härligt faktiskt. Ska följa med Mickis till Falun och Borlänge efter jobbet.

Nej men nu ska jag kolla klart matchen och sen kanske sova!? Vore nog bäst det eftersom jag ska upp halv sex, usch.

Stentvättade

Josefine Morelius, 2009-01-21 22:28:05
Har jagat runt som en galning idag efter ett par stentvättade leggings från Vero moda, fanns inte i min storlek här i Avesta och inte i kuppan. Men däremot fick jag napp i Falun så på fredag ska jag följa med Mickan ut på en liten tripp eftersom jag slutar tidigt. Underbart!

Ingen inspiration

Josefine Morelius, 2009-01-21 22:25:19
Just nu vet jag inte alls vad jag ska skriva om längre. Ibland kan jag komma på tusen saker som jag måste skriva om, men oftast glömmer jag hälften. Men liksom livet rullar på just nu och det låter lite tråkigt kanske men inget speciellt händer ju just nu. Jobbar på på Hemtex om dagarna, åker hem äter mat och sen är det träning som gäller. Nog för att det är väldigt kul men ibland kan man behöva lite omväxling. Eller varför inte lite vår!? Ja tack! Men ett litet ljus i mörkret är ju att det snart är helg igen. Det kommer bli jävligt kul tror jag, shopping, utgång och kalas för min kära mamma som fyller år på söndag. Jag ser fram emot en bra helg med andra ord.

På fredag börjar jag klockan sju på morgonen, vi ska inventera. Herregud, hur ska jag som aldrig annars orkar gå upp tidigt nu gå upp extra tidigt!? Ja det får vi se helt enkelt.

Tröttast

Josefine Morelius, 2009-01-20 21:46:27
Usch jag är så trött idag så jag orkar verkligen inte skriva någonting. Tänker lägga mig i sängen och kolla på teve och sen sova.

Godnatt

Idrottsgala

Josefine Morelius, 2009-01-19 23:36:12
Tänkte jag skulle skriva en liten recension om idrottsgalan, för det fanns ju en del priser som enligt mig gick till fel personer. Men det är inte jag som bestämmer, dessvärre inte kanske jag ska säga. Haha! Iallafall så orkar jag inte skriva det nu för jag ska ju upp och jobba imorgon. Så jag plitar väl ner ett par rader om det imorgon.

Förresten, gjorde nyss 50 armhävningar och jag trodde jag skulle dö. Känns att kroppen inte är tipp topp direkt. Fick ligga kvar en sväng på golvet och andas ut lite. Haha.

Nej men godnatt på er godingar! Har ni vägen förbi Hemtex kom in och surra lite vet ja.

Puss och godnatt

Kallurs frippa

Josefine Morelius, 2009-01-19 22:03:36
Susanna Kallur är skitsnygg i sin nya frippa, eller hur!?


Sport och massor utav sport

Josefine Morelius, 2009-01-19 17:54:13
Ikväll är det en bra tevekväll för sportnörd som mig. Först kör vi lite handboll, svergie-spanien och efter det blir det idrottsgalan. Kan inte bli en bättre tevekväll med andra ord.


Hemtex

Josefine Morelius, 2009-01-19 17:46:25
Idag började jag på hemtex istället för JC och det gick verkligen jättebra. Där kommer jag trivas känner jag. Jättemycket hålla på att pyssla och göra om med färger och annat och sånt älskar ju jag. Så att redan efter en dag känns det kanon. Sen är ju Vera där också vilket är kul så har man någon man kan snacka lite skit med ibland också, haha.


Sov gott

Josefine Morelius, 2009-01-18 23:45:14
Nu säger jag godnatt för imorgon ska jag upp tidigt för då väntar jobb på hemtex. Åh jag tycker det ska bli så himla roligt. Förresten var tvungen att göra en ny header för jag älskar verkligen den där bilden på MK. Supersnygg!

Nej men godnatt på er ♥

Ljusa jeans

Josefine Morelius, 2009-01-18 21:23:31
Ett par ljusa jeans skulle jag vilja ha nu till våren/sommaren. Kom på att jag faktiskt inte äger några såna så jag tänker nog slå till på dessa från cheap monday.


Massage

Josefine Morelius, 2009-01-18 20:27:54
Åh det var så himlans skönt, höll på att somna flera gånger om. Hon är så himla duktig min Jenny. Fick även lite ny färg på brynen av henne. Så vad ska man säga, hon kan va den bästa som finns. Eller nej inte kan va utan hon är den bästa.

Sängen

Josefine Morelius, 2009-01-18 11:42:27
Idag känner jag att det är en sån där dag då jag bara vill ligga kvar i sängen hela dagen. Önskar jag kunde, men samvetet skulle inte tillåta att slösa bort en hel dag på det. Har massor att göra idag, mestadels roliga saker men även lite tråkiga. Så som att tvätta, laga mat och rensa bland mina skor. Vilket iochförsig kan bli rätt kul för då kommer jag leta fram massa skor som jag glömt att jag har. Men dessvärre har jag lovat mig själv att jag ska slänga en del skor som jag inte använder eller som tillochmed är trasiga. (Men jag ska ju laga dem någon nång, säkert Josefine.) Fan jag som är sämst på att slänga saker. Men får tänka såhär, då kan jag göra plats för nya skor istället. Ja vilken bra idé. Sen blir det även ut och gå med syster om en timme och vid tre ska jag hem till Jenny och få helkroppsmassage. Jag längtar så för jag känner att det behövs verkligen. Till kvällen blir det bara att mysa framför teven och kolla på någon bra film helt enkelt.

Ha en jättebra söndag!


Ser inte dumt ut va!?

Underbar låt

Josefine Morelius, 2009-01-17 18:46:41


Sjukt begåvad tjej..

Tips från mig

Josefine Morelius, 2009-01-17 14:57:42
Jag har världens mest hopplösa naglar som bara går av och aldrig växer. Men så fick jag tips från syster om ett lack som verkligen fungerar och gör att naglarna växer. Kör till tänkte jag och provade och faktiskt så funkar det. Det är lite drygt för man ska måla på varannan dag och efter tredje lagret ska man ta bort lacket och börja om igen. Men vill man ha fina egna naglar så kan jag verkligen rekomendera detta lack från Sally Hansen.

Finns att köpa på H&M för cirka 130 kronor tror jag det var.


Härliga lördag

Josefine Morelius, 2009-01-17 14:52:21
Började dagen med en promenad i solen med Alice, mysigt. Sen blev det fika med kära Jenny, massa skitsnack och annat härligt. Var även in och provade brallorna som syster lagt undan åt mig. Hon är bäst, ville verkligen ha dem där svarta byxorna men dom tog slut snabbt. Men plötsligt var någon in och lämnade tillbaka ett par i just min storlek så då hängde hon undan dem åt mig snabbt som attan. Hittade även ett par andra brallor som jag ska köpa för dem satt som ett smäck på mig. Typ turkosa, skitballa. Kommer bli snyggt med en grå tisha till nu till våren. Nu ligger jag i sängen och har nyss ätit pappas pannbiff som kan vara världens godaste. Men jag är dömätt nu alltså. Ligger mest och väntar på att syrran ska sluta så ska vi gå ut på en långis med hundarna.

Vad händer ikväll då? Jag bangade ju på fest, förlåt Viktor. Haha. Men det är ju nästa helg det gäller säger jag.

Ha en bra lördag!

Smygkär

Josefine Morelius, 2009-01-16 22:49:58
Jag tror jag är lite smygkär i Niclas Wahlgren, för visst är han snygg!?


Happy

Josefine Morelius, 2009-01-16 13:43:05

Idag är jag glad, allt löste sig med lian. Det gick galant! Ringde Lasse och han skrek i luren: SKITBRA!
Det är ungefär så det känns, skitbra!

Dags för stan en sväng, får plita ner lite mer senare.


Blekfis

Josefine Morelius, 2009-01-15 21:25:41
Nej usch nu står jag inte ut längre, nu måste jag bli brun. Det får bli lite solarium här framöver (hoppas inte jenny läser detta, haha) men även smörja in med lite bus tror jag. Jag hatar verkligen att vara blek alltså, det är hemskt. När det inte finns någon sol får man ta till lite andra knep.



Biodags

Josefine Morelius, 2009-01-15 20:33:34
Ska åka till Borlänge och se den här, för till Avesta lär den ju inte komma på ett tag.


Nu är jag redo

Josefine Morelius, 2009-01-15 17:39:59

Vart ute och gått, sen duschat så nu är jag rätt fräsch igen och därmed redo för att gå över till syster och äta semla. Haha!


Vogue

Josefine Morelius, 2009-01-15 15:07:14

Drömmar

Josefine Morelius, 2009-01-15 15:00:54
Jag vet nu vad jag vill göra efter att jag gått ut skolan, och det känns verkligen rätt. Det kostar en del pengar, men det som är så jäkla skönt är att pengar inte är något problem. Visst jag kommer att ha studielån och annat men det gör ingenting för det är ju det här jag verkligen vill. Jag ser liksom inga problem, bara möjligheterna. Var bara tvungen att skriva ner det här för jag har funderat på detta så himla mycket fram och tillbaka senaste tiden men nu känner jag verkligen att jag bara ska köra.

Mitt liv och mina drömmar.


Beslut

Josefine Morelius, 2009-01-15 14:37:51
Ja jag ringer imorgon, för jag vill verkligen vara där så så får det bli. Nu ska jag ut och springa en sväng, fast det snöar såg jag. Hoppas att jag inte halkar. Haha! Vi skulle tydligen fika hos Jessica ikväll med semla så dår lär man röra lite på sig annars kommer jag får världens sämsta samvete ikväll om jag ligger där med massa fika i magen och inte har rört på mig. Rolig jag är ibland alltså. Eller inte.

Hej på er så länge!

Börjar bra

Josefine Morelius, 2009-01-15 11:46:13
Fick inte tag på butikschefen på det ställe jag helst vill vara på, fan också. Hon skulle komma imorgon så frågan är ju om man ska vänta tills imorgon eller inte. Men får jag inget napp där så blir det kanske svårt att få tag på nåt annat med så kort varsel. Men fan Josefine du är snart 21 år och du ska kunna fatta såna här beslut nu så sitt inte och fjanta runt utan ta ett beslut och sen bara kör. Jag har en egen liten mamma inom mig som säger åt mig saker ibland, det är rätt bra faktiskt. Haha! Nej men jag ska ta och skicka in ansökan till sommarjobbet nu och efter det ska jag ha bestämt mig, okej!?

Dagens att göra

Josefine Morelius, 2009-01-15 11:23:50
♥ Ringa nya lia-platser
♥ Städa
♥ Skicka in sommarjobbs-ansökningen

Ja det är väl det viktigaste jag har att göra under dagen iallafall sen får vi se vart resten av dagen bär.

Onsdag

Josefine Morelius, 2009-01-14 22:11:23

Herregud vad trött jag är, tror att jag måste sova snart. Legat och kollat på massa teve nu ikväll på fyran, rätt bra faktiskt. Blev även att zappa lite till trean, top model. Va ju ute och gick idag, och jäklar vad långt jag gick alltså. Nästan ute och knallade i två timmar. Var helt slut när jag kom hem så jag var tvungen att lägga mig i sängen en sväng, haha. Stackars lilla vovven var ju helt slut hon med. Nej nu ska jag hänga upp min tvätt så vi hej så länge.


Powerwalk

Josefine Morelius, 2009-01-14 13:29:03
Det är som rena rama vårvädret så nu tänker jag snöra på mig dojjorna och bege mig ut på en powerwalk. Hinner inte ikväll för det är massa bra på teve för en gångs skull.

Avslut

Josefine Morelius, 2009-01-14 13:28:05
Idag gjorde jag det, jag avslutade min praktik på JC. Fan jag känner att jag inte kommer få ut något av det, eller något som jag inte redan kan. Att gå där och vanka fram och tillbaka i sju veckor känns inte alls som om att det är värt det. Därför tog jag tag i saken och helt enkelt sa upp mig om man nu kan uttrycka sig så. Det gjorde min syster iallafall, haha. Så imorgon ska jag upp i tid och ringa massa nya platser för jag tänker inte låta massa lia-dagar gå till spillo, aldrig. Jag har redan en del små aningar om vart jag vill vara så jag hoppas på det bästa.

Lasse, varför ringer du inte!? Den där karln är minsann inte lätt att få tag på. Stockholmare säger jag bara, men vet vem han kanske är på staaaaatoil. Haha!

Nära döden

Josefine Morelius, 2009-01-13 22:28:29
Idag på väg till Borlänge höll jag verkligen på att krocka, jag blev livrädd. Kanske inte var nära döden, men det kändes verkligen så. Jag ville alls köra hem senare på eftermiddagen som jag skulle. Men det som hände var att jag skulle byta fil och tittade i backspegeln och det vara bara att köra, trodde jag. Men det kom en liten buss i döda vinkeln och jag hann i sista sekunde köra åt sidan igen. Fan alltså, så jävla slarvigt av mig att inte titta ordentligt. Jag blev verkligen skiträdd för vi hade ju kunnat krockat ordentligt eftersom vi ändå körde i 90 km/h.

Usch, äcklig händelse. Men det kanske var "bra" att det hände ändå för nu får man sig ju en riktig tankeställare, och gissa vem som var supernoga med att kolla döda vinkeln på vägen hem!?

Godkväll tisdag

Josefine Morelius, 2009-01-13 22:21:42

Det är redan kväller vilket betyder att jag snart ska sova igen. Dagen har sett ut som dem tidigare dagarna, jobb fram till fem och efter det hem bytte om och ut och hurtade med syrran. Hade fått lite paket idag när jag kom hem, och alla vet väl hur mycket jag älskar att få paket. Det mesta var bra, så ska nog behålla det.

Annars är allt som vanligt förutom lite krångel med lian, får se om det blir byta eller inte. Ska ringa Lasse (lärare) imorgon bitti så ska vi nog komma fram till något riktigt klokt beslut han och jag. Jag hoppas det iallafall.

Puss & kräm


Ge mig den där jävla tischan

Josefine Morelius, 2009-01-12 23:05:25
Ja bara ge mig den, 375 spänn för en jäkla tischa men vad fan gör det. Den ska finnas i min garderob så är det bara. Ja jag har bestämt mig, jag måste ha den och då menar jag verkligen måste.

Måndag

Josefine Morelius, 2009-01-12 21:34:56

Härliga måndag även kallad. Jag tycker om måndagar, ny vecka och nya möjligheter. Idag på jobbet var det sjukt lite folk så vi passade på att städa och pyssla med massa annat. Åkte även bil till Borlänge idag, och fan vad skönt det var att slippa den där hemska bussen.

När jag kom hem gick jag ut och gick med syster och hundarna igen. Skönt var det iallafall. Nu ligger jag i sängen och ska kika lite teve och sen är det dags att sova igen.

Långa dagar.


Top Model

Josefine Morelius, 2009-01-11 19:26:58
Ligger och kollar reprisen av Top model och jag gillar Analeigh mest, hon är så jävla snygg! Hejja hejja!



Söndag

Josefine Morelius, 2009-01-11 16:18:38
Fan söndag är en rätt tråkig dag alltså egentligen. Man gör ju ingenting alls. Eller jo klart man gör, fast inget vettigt. Idag sov jag och Alice rätt länge och senare ringde syster så då var det dags för våran promenix som vi har gått nu ett par gånger. Vi var väl ute i nästan 1,5 timme så hundarna fick sig lite motion. Nu på eftermiddagen har jag skrivit rent vårat arbete som ska vara inlämnat idag. Men nu är det dags att röra på fläsket igen. Julmaten är inte borta än på ett tag så nu kör vi.

Hej så länge!

Snart mat

Josefine Morelius, 2009-01-10 19:02:07
Efter dagens svält är det snart dags för mat,  och det ska bli ljuvligt.

Takida

Josefine Morelius, 2009-01-10 16:17:26

Curly sue på grammisgalan var sjukt bra, men är det inte dags att komma med en ny skiva nu grabbar!?

Jag längtar ju så.


Matbit

Josefine Morelius, 2009-01-10 16:14:05

Ikväll ska jag ut och käka på Kings arms här i Avesta med Jenny och Michaela. Ska bli himla mysigt och plus att dem har så sjukt god mat där. Har endast ätit en knäckemacka till frukost och sen en tekaka till lunch idag så att jag ska vara superhungrig ikväll. Haha! Störd jag är ibland alltså.


Lets Dance

Josefine Morelius, 2009-01-10 16:11:07

Jag är så lycklig för att lets dance börjat igen. Härligt med lite fredagsunderhållning för att hänga i soffan och kolla på tv är ju det enda man orkar göra en fredagkväll. Mina favoriter var ju grymma igår, Laila Bagge och Maggan Graaf. Dock så bara älskar ju jag Hasse Aro, men han kändes kanske lite stel!? Men det var bara första programmet så han kommer igen och briljerar tillsammans med Laila och Maggan. Rätt så kul att det gick så kasst för blondinbella eftersom hon är så säker på att hon ska vinna. Men vi får väl se säger jag.







Krångel

Josefine Morelius, 2009-01-10 15:33:50
Åh bloggen har krånglat jättemycket senaste dagarna så därför har jag inte kunnat skriva någonting. Men vem har brytt sig egentligen? Haha.

Annars är allt bara bra, skönt med helg tycker jag nog allt. Eller vad säger ni?

Tröttast

Josefine Morelius, 2009-01-08 21:46:30
Ligger redan i sängen och klockan är inte ens tio, det är inte likt mig. Men det är riktigt ovant att gå upp innan sju varje morgon när man är van vid att sova till iallafall 10-11 om dagarna. Men imorgon är det fredag, faktiskt ska det bli skönt med helg. Behöver vila lite känner jag. Plus att Lets dance börjar också, jippi. Hejja Magdalena Graaf och Hasse Aro säger jag.

Idag efter jobbet hade mamma fixat pannkakor åt mig, gulligt av henne. Efter maten gick vi ut och gick syrran, jag och hunden. Himlans skönt att avsluta dagen på kan man säga. Nyss duschat och nu ligger jag i sängen och ska strax sova.

Så godnatt på er.

Jobb och motion

Josefine Morelius, 2009-01-07 21:54:22
Det är typ det enda jag hinner med om dagarna nu för tiden. Åker buss till Borlänge klockan 8 på morgonen och sen jobbar jag på JC mellan 8 och 5. Efter det springer jag till bussen och är hemma igen vid halv 7 och då är det bara att äta och sedan bege sig ut för att motionera. Så kommer det se ut dem närmsta sju veckorna. Men vad gör det, det är ju kul.

puss

Lugnare

Josefine Morelius, 2009-01-06 15:52:42
Nu har jag lugnat ner mig lite efter matchen, haha. Det tog typ en hel dag, men vafan inte så konstigt. Idag blev det långpromenad igen, alltid det bästa sättet att börja dagen på. Sen har jag bara tagit det lugnt resten av dagen och det tänker jag nog fortsätta med tror jag.

Bittert hockeyslut

Josefine Morelius, 2009-01-06 11:29:44
Natten match kan ha vart bland det värsta jag sett och enligt min mening är in Kanada alls värdiga vinnare. Visst dem spelar bra, men både spelarna och publiken är så sjukt osoprtsliga så det finns inte. Dem spelar fult och tror att dem äger hela hockeyvärlden. Sen när Victor Hedman går fram till en spelare och markerar att dem inte accepterar att Kanda kör på svenska målvakten buar hela publiken när Victor har pucken resten av matchen. Sjukt dåligt. Plus att domarna är såna fegisar och inte vågar stå emot utan dömer till Kanads fördel mest hela tiden. Solklara utvisningar som bara blir som bortblåsta. Nej fyfan det är riktigt dåligt alltså. Men all heder till Sverige som visar vilka kämpar dem är.

Nästa år då jävlar ska dem där kanadensarna knäppas på näsan!


I väntans tider

Josefine Morelius, 2009-01-06 00:14:29

Kom hem vid halv sju ungefär och har sovit till och från fram tills nu eftersom jag ska orka se hockeyn som börjar om en timme. Härlig tid att visa matchen på, men är det tidsskillnad så är det. Jag är sån nörd så jag kan bara inte missa heller. Haha!















Ingen match är förlorad och det lär ju inte bli det nu heller, hejja Sverige!


Kolla killen

Josefine Morelius, 2009-01-04 21:41:15

Långpromenad

Josefine Morelius, 2009-01-04 14:58:00
I 1,5 timme var vi ute och gick, syrran, jag och hundarna. Det var riktigt skönt trots kylan. Men vi fick upp ett bra tempo och solen lyste hela vägen i princip. Det är då det är som skönast att vara ute och gå. Nu har jag duschat och tinat upp lite. La mig i sängen en sväng och såg att det var filmen Elisabethtown på teve, den kan man ju glo på en sväng. Ikväll ska jag hem till Jenny och bli lite behandlad, hihi. Ska bli skönt det, bra avslutning på jullovet för imorgon börjar jag ju jobba på JC. Ska bli riktigt spännande och kul, ser fram emot det. Nej nu blir det filmen en sväng så vi hörs senare.

Puss och kram

- 14

Josefine Morelius, 2009-01-04 11:25:51
Usch det är fjorton minusgrader ute idag, fy vad kallt. Jag ska ut och gå så det blir verkligen till att klä på sig varmt alltså. Lika bra att jag sätter fart så man kommer iväg någon gång.

Ha en fin dag!

Seger smakar bra

Josefine Morelius, 2009-01-04 00:39:32
Vilken rysare, men Tedenby är kung!






Josefine vill ha till våren

Josefine Morelius, 2009-01-03 18:20:41

21.10

Josefine Morelius, 2009-01-03 16:46:09

Då kör vi, semifinal sverige - slovakien


Kycklingsallad & hockey

Josefine Morelius, 2009-01-03 16:28:13
Började dagen med en powerwalk, skönt var det. Sen blev det lite lunch på stan med Jenny och Michaela, en kycklinsallad med mangoraja såklart. Efter det drog vi till ishallen och kollade på småkillarna när dem lirar i Lidström cup. Så jävla söta killar alltså, dem är väl typ födda 96 eller nåt sånt där tror jag vi kom fram till. Det har varit en bra dag iallafall, men nu ligger jag i sängen och kollar lite skidor på teve. Tar det lite lugnt liksom, det behöver man ibland. 

Niklas Lidström Cup

Josefine Morelius, 2009-01-02 17:37:29
Hänga lite nere i hallen nu i helgen tror jag minsann att det blir!

Livet leker

Josefine Morelius, 2009-01-02 17:35:50
Morgonen började med en powerwalk i kylan, det var kallt och rätt tråkigt men satan i gatan vad skönt och välbehövligt det var. Nu är det nytt år och därmed ska extrakilona bort som man lagt på sig på grund av all julmat/julgodis. Känns härligt att vara igång igen med ett nytt år och nya möjligheter. Jag är superblond i huvudet och tillochmed lite BUS-brun vilket gör att man känner sig rätt fresch såhär på vintern. Ljuvligt.

Jag har även varit duktig och införskaffat mig en träningsdagbok så nu ska allt skrivas ner, för det är bra har jag hört, haha. Beställde även hem butiksboken som jag trodde att jag redan hade beställt men hade tydligen glömt att bekräfta beställningen. Smart Josefine, haha. Men nu är den på väg iallfall, ett par månader försent dock. Men jag är nöjd ändå.

Fan livet leker.

2009

Josefine Morelius, 2009-01-01 12:52:11
Gott nytt år på er allihopa, jag hoppas att ni hade en bra nyårsafton. Känns konstigt att det är ett nytt år igen, tiden går så himla fort alltså. Men jag hoppas att 2009 blir precis lika bra som 2008, om inte bättre kanske. ♥

RSS 2.0