Update

Josefine Morelius, 2012-05-28 20:17:22
Hallå hur mår ni? Själv har man flyttat hem till morsan igen, haha. Blir att sova här två nätter till för på onsdag vid lunch ska jag hämta nycklarna. Fyfan vad jag längtar nu, hoppas hoppas att dagarna går fort. Besiktningen idag gick bra, så nu ska väl det vara klart. Madrassen och byrån står kvar så det ska vi köra iväg på onsdag och sen lämnar jag nycklarna på torsdag morgon. Hela mitt liv är nerpackat så det ska bli skönt att få packa upp allt igen i mitt nya fina hem. Har en hel del att fixa och dona med nu framöver och så jobbar jag till 6 varje dag men kommer med bättre uppis så fort vi börjar komma i ordning.

Hoppas ni har det bra iallafall så hörs vi mer snart igen!

Hej och hå

Josefine Morelius, 2012-05-23 21:42:58
Hinner verkligen inte med något bloggande just nu känner jag, men ni får stå ut. Så fort flyttkaoset är klart så återkommer jag med bilder och sånt där. Idag förresten var vi iallafall till Mio och beställde lite möbler, kommer bli så jäkla nice. Vill dock bara få allt klart just nu, fyfan hatar verkligen att flytta. Tråkigt som fan. Men man får tänka att det blir bra när det är klart.

Hoppas ni alla mår bra och njuter av det härliga vädret!? Glad blir man verkligen, synd bara att man jobbar så man inte hinner ta del av det.

Ha det gott så hörs vi snart!

Tacokväll

Josefine Morelius, 2012-05-20 12:40:08
Halloj allihopa! Nu har dem varit och hämtat soffan, satan i gatan vad tomt det blev. Dock så är det ju tusen kartonger överallt så det kanske inte är så tomt ändå. Idag kommer Nicklas hem igen så då blir det ju tacos såklart och idag tänker jag faktiskt käka bröd till och inte bara köttfärs och grönsaker. Haha. Kan nog behöva lite mat eftersom det enda jag levt på senaste dagarna är äggröra. Så tacos kommer sitta som ett smäck i magen.

Nu ska jag åka förbi mamma ich vattna hennes blommor, dem kommer ju också hem ikväll så jag lär bara kolla läget så att jag inte dödat dem. Haha.

Men hoppas ni får en bra dag!

Ballerina

Josefine Morelius, 2012-05-18 22:18:28
Åh denna jävla allergi, fyfan orkar inte. Jag blir ju verkligen sjuk utav det, hade feber i morse så dagen på jobbet var verkligen pain in the ass. Fyfan vilken dag. Sen när man kom hem var det ingen rast ingen vila utan direkt på nästa grej och sen kanske det roligaste fredgasnöjet ever iväg och sräda kopparhallen med några i laget. Skojj va?

Men nu är jag iallafall hemma och bara chillar, har städat och tvättat soffan så nu är den som ny. Imorgon eller på söndag säljs den så vi kommer bli sofflösa två veckor, tjoho. Blir ju bostadslös ett par dagar också men då har man ju kära mammsen man kan knoppa hos, perfekt.

Nej nu ska jag kika bb och sen typ snart sova igen?! Jobb imorgon igen men sen är jag ledig på söndag, skönt.

Förresten nu har jag inte ätit nå godis, kakor och skit på aslänge så ikväll unnade jag mig lite kakor och dra åt helvete vad goda. Min nya favvo.



Kaos

Josefine Morelius, 2012-05-17 19:27:40
Ge mig nya lägenheten nu, orkar inte att det är så rörigt.



Älskade hatade vår

Josefine Morelius, 2012-05-17 19:24:45

Jag älskar våren samtidigt som jag verkligen hatar den. Allergin is killing me, fyfan alltså. Idag kunde jag inte ens vara ute, ögon rinner och kliar, jag nyser och halsen kliar. Det är fan förjävligt. Skulle ut på promme med Matilda men det gick inte så jag fick stänga in mig i lägenheten helt enkelt. Dock så är det ju massa hockey på teven så det går ingen nöd på mig.

Gick fint att jobba idag, rätt mycket folk faktiskt. Men nu är det bara två dagar kvar sen får jag vara ledig på söndag iallafall.

Nej nu kör vi snart, kriga Sverige!


Köpstopp

Josefine Morelius, 2012-05-16 23:10:01
Okej nu när det börjar närma sig lön har jag bestämt mig för att inte köpa några kläder, smink eller annat denna månad. Eller jo jag ska köpa två grejer, ett par svarta låga converse men det har jag presentkort till och sen ska jag köpa min rouge från MUS. Självklart lär jag köpa lite nya grejer till läggan också men det får jag, men INGET annat.

Fan tror ni jag klarar det? Haha.




Långt hår

Josefine Morelius, 2012-05-16 23:03:24
Nu har ja bokat in en tid så jag ska få långt hår igen, åh vad jag längtar! Står för håret själv sen fixar Mickan resten, perfekt. Midsommar-veckan blir det så då har man långt svall lagom till midsommar. Får se om ja behåller det mörka eller om jag blir helt ljus igen, vi får se.




Förra året på midsommar var det kort hår som gällde.


Flower

Josefine Morelius, 2012-05-16 22:15:38
Stängningen gick kanon, inget krångel alls. Skönt! Nicklas drog ju till Kalmar idag och ska vara borta till söndag. Så idag när jag kom hem efter jobbet stog det jättefina blommor på bordet. Han är verkligen världens bästa!

Men nu blir det BB och sen sussa tror jag. Kortisdag på jobbet imorgon, 11-17.



20.15

Josefine Morelius, 2012-05-16 15:50:58

Sitter på jobbet och har precis ätit, jobbar 12-20.15 idag så blev sen lunch. Sprang in på Ica och köpte lite nötter till efterrätt också. Mums! Ska stänga själv idag för första gången, hoppas det inte blir nå krångel.

Idag hade produkterna från Paul Mitchell-tävlingen kommit. Dem hade skickat ett spray för mycket som vi fick lotta ut bland oss och då fick jag det. Ibland har man tur faktiskt.

Men hoppas ni har en bra dag!


Ny soffa

Josefine Morelius, 2012-05-15 18:00:33
Blev inte alls soffan på Mio och Wiggmans hade stängt så då drog vi in på Krylbo möbler och där fanns min drömsoffa. Ljusgrå, riktigt stor och asskön. Så det vara bara att slå till, för priset ska man ju inte klaga på direkt. Den kommer om 3 veckor så vi blir väl sofflösa ett tag men vad gör det egentligen!?



Den här blir det, fast ljusgrå!


Call me maybe

Josefine Morelius, 2012-05-15 11:21:43
Goddag! Har nu jobbat 5 dagar så idag fick jag vara ledig, skönt. Tänkte dra och till gymmet nu på förmiddagen men eftersom jag inte är helt kry så får det bli en promenix istället. Men det är inte fy skam det heller. Sen blir det väl att plocka lite i lägenheten, ska åka och köpa fler flyttkartonger idag också. Behövs en hel del som sagt. Ska även åka på soffjakt, vill ju ha den på Mio men vi ska kolla på Wiggmans också. Ska bli så skönt med en större soffa faktiskt.

Nej nu lär jag sätta fart, kaffet ska drickas upp sen ut en sväng då! Måste förbi gamla byn också, får inte glömmas!

Ha en bra dag nu!

Nytt i garderoben:



Semester

Josefine Morelius, 2012-05-13 21:31:05
Nu har mamma, siss x2 och Havanna åkt till Rhodos. Gissa om man är avis men jag hoppas dem får en riktigt härlig semester.



Havanna på Arlanda tidigt i morse, hon är fan världens gulligaste unge!


The weekend

Josefine Morelius, 2012-05-13 21:27:41

Hallå där på er! Så var helgen snart förbi och för mig har det bara varit jobb. Jobbade på Bellan både igår och idag. Har rullat på fint, rätt mycket folk och jag och Hanna drog igång ett projekt som tog oss två dagar. Men fint blev det. Sen var Molly där och sjöng ett par låtar i lördags så nu har man sett henne också, skojj. Snygg var hon iallafall. Sen idag vid 16.10 drog brandalarmet igång så då var det bara att stänga igen butiken och dra ut. Brandbilar kom och 40 minuter stod vi nog ute innan vi fick gå igen. Så då var det bara att öppna upp butiken 10 minuter innan det var dags att stänga igen. Men nu har man varit med om det också, tur jag inte var själv för då hade jag nog fått panik, haha.

Nä men det har varit en bra helg dock så har det inte blivit så mycket träning på grund av mycket jobb men det tar vi igen i veckan. Jobbar imorgon sen ledig tisdag, skönt.

Bildregn från helgen:



Vinst i en tävling, schampo och balsam från S factor. Luktar mums!



Molly.



Nya linnet på.



Blev kaos på kupan.


New in

Josefine Morelius, 2012-05-13 21:16:36


Regn regn regn

Josefine Morelius, 2012-05-10 20:20:07
Men herregud hur mycket regn finns det? Det bara öser ner och har väl gjort det hela dagen typ!? Nåja tur man har jobbat så man inte behövt vara ute iallafall. Annars har jag väl inte så mycket att säga, har väl inte hänt supermycket sen igår kan jag tycka. Ligger och glor på Lets dance just nu och det är väl det jag tänker fortsätta med resten av kvällen också.

Så hoppas ni får en mysig kväll iallafall!

Home sweet home

Josefine Morelius, 2012-05-09 16:37:56
Vad jag längtar nu!


Fusk

Josefine Morelius, 2012-05-09 16:36:04
Nej fyfan nu har det fuskats med maten här idag så nu jäklar ska jag skärpa mig. Nu ska jag i mina jeans som jag inte kan ha just nu. Nu peppar vi och slutar fuska, eller hur? Trivs verkligen inte alls med mig själv just nu så då lär man ju göra något åt det också.

Idag har jag varit ledig, superskönt. Följde med syrran till Falun och sen blev det kupan en sväng också. Hittade ingenting men det var väl lika bra kanske. Jessica handlade nog för oss båda så man får väl nöja sig med det, haha.

Nu blir det lite käk, chili con carne UTAN ris. Sen bara häng i soffans till hockeyn börjar. Fan jag älskar verkligen att det är hockey-vm just nu, blir inte abstinensen så lång tills säsongen drar igång igen.

Igår fyllde ju Havannis år också så det var kalasande för hela slanten.



Dansa pausa

Josefine Morelius, 2012-05-07 21:38:46
Har varit på så himla bra humör hela dagen trots att jag var galet trött i morse och hade inte alls någon lust att gå upp och jobba. Men så fort man kom till jobbet drog man igång lite kaffe och sen var man på topp igen. Haft lite kunder och även varit en del i butiken idag. Vi har en riktigt nice tävling just nu på jobbet, den som säljer flest produkter från Schwarzkopfs BC-serie vinner ett presentkort på 1600 kronor på Stadium. Så gissa vem som vill vinna? JO JAG! Ska verkligen ligga i och sälja utav bara tusan.

Annars så fick jag en väldigt fin present idag, tur man har en så snäll chef. Så nej dagen idag har varit riktigt bra och när jag kom hem blev det ett easyline-pass så nu kan man med gott samvete slappa framför hockeyn på teven. Kanske inte den roligaste matchen men jvälar vilket fint spel dem bjuder på, oj oj.

Fick mitt



Fick med mig detta hem idag också.



LYX.


Hockeykväll

Josefine Morelius, 2012-05-05 21:05:03

Idag har jag bara diskuterat hockey med mina kunder, tur jag hade många herrar så jag hade någon att prata med det om. Haha. Alla blir lika förvånade att jag är så hockey-intresserad, är det så konstigt eller vadå? Haha.

Gick snabbt på jobbet idag, var fullbokad så timmarna bara rullade på. Sen när jag kom hem blev det taco-resterna från igår, lite tråkigt att käka utan bröd lär jag få säga. Men det funkar. Går dock lite segt på vågen nu, känns som inget händer det står bara still. Men det är bara att fortsätta köra, snart når jag målet.

Nu glor jag på hockeyn, så blir en lugn kväll för jag lär ladda inför Ikea imorgon. Vi ska äntligen köpa tv-bänken som är så himla himla fin. Sen blir det väl lite annat smått och gott antar jag. Nu är det inte långt kvar till flytten, som jag längtar.



Hockey-VM

Josefine Morelius, 2012-05-04 19:20:44
Äntligen drar hockey-vm igång och givetvis är man bänkad redan nu, haha.

Idag har jag jobbet på salongen här i stan och det är rätt knäppt att jag bara har 12 dagar kvar att jobba där nu sen drar man vidare mot nya utmaningar. Var rätt lugnt idag, en soft dag helt enkelt. Ingen stress och bra kunder. Nu har man käkat tacos och är mätt som fan, så det blir soffan fram tills hockeyn börjar. Lugnt kväll helt enkelt, jobb imorgon så man lär väl chilla. 

Här är en bild på frippan också, börjar vänja mig lite iallafall. Känner mig rätt ball, haha.

 

Som Molly Nutley

Josefine Morelius, 2012-05-03 19:31:00
Okej nu har vi exprimenterat klart och det slutade med färg a la Molly Nutley. Alltså kan man ju säga att det ser ut som en jäkligt brev utväxt och sen är resten blont. Ja så fick det bli, jag tycker det är assnyggt men lite ovant att vara så pass mörk igen. Men lite blont finns ju kvar så what the fuck liksom. Som frisör känns det som man måste prova lite olika och inte alltid se likadan ut. Fixar en bild sen, är nästan osminkad nu så det blev ingen bra kombo.

Har iallafall varit en skön ledig dag, nu taggar vi för två dagars jobb och sen Ikea på söndag.




Typ såhär då, ballt ju.


Loreal

Josefine Morelius, 2012-05-03 00:13:02
Idag var det utbildning med Loreal, helt ny färg för mig att jobba med men det ska bli kul som fan. Prova något nytt. Ska dra till Borlänge imorgon igen på min lediga dag så ska vi exprimentera lite med våra egna hår så ja vi får se kanske är jag inte blond längre imorgon vem vet, haha.

Men nu ska jag sussa! Godnatt på er.

RSS 2.0