Flytta på dig

Josefine Morelius, 2012-06-30 15:42:52
Så är man inne i den härliga natthelgen på 32 timmar, jobbade 8 timmar inatt och sen blir det 12 ikväll och ytterligare 12 imorgon natt. En riktigt seg helg, det är ju liksom bara sova och sen ska man iväg till jobbet igen. Men man får tänka på pengarna då man tjänar nästan fem tusen på bara en helg, det är inte illa pinkat det. Men efter den här hegen är vi lediga 7 dagar iallafall, eller inte jag eftersom jag jobbar på bellan. Så det blir iallafall 4 dagars ledigt för mig. Kan behövas efter 7 dagars jobb.
 
Nä men nog om jobb för nu tänker jag ligga i soffan tills det är dags att åka igen.
 
Tydligen så var Kent riktigt bra igår på peace trots regnet, men som jag säger Kent är Kent oavsett väder. Vi ska iallafall försöka få tag på biljetter när dem spelar i Eskilstuna, hemmaplan och allt. Vore riktigt nice!
 
Nej men ha en riktigt bra fortsatt helg nu! Vädret verkar ju bli helt okej också, härligt.

Hemma hos mig

Josefine Morelius, 2012-06-29 14:03:09
Nu äntligen är det mesta klart i läggan, bara lite småsaker som vi kommer fixa eftersom och sen är det lite tomt på vissa hyllor här hemma. Men tur man ska med kära familjen till Ullared nästa vecka så man kan fynda lite nya prylar till hemmet. Ska bli kul som attan.
 
Här är lite bilder på boet iallafall:
 
'

Saknar

Josefine Morelius, 2012-06-28 11:15:28
Som jag saknar att skriva av mig och dela med mig av mitt härliga liv, så därför ska jag en gång för alla börja blogga ordentligt igen. Men har varit så himla mycket med flytt, renovering och plus att jag har två jobb denna sommar så tiden räcker inte alltid till. Men nu ska jag försöka ta tag i det och ägna några minuter om dagen iallafall. Blogg-appen är ju perfekt men såklart så funkar inte den nu, någon annan den inte heller funkar för?
 
Nej mer bloggande och ny design lär jag jobba på!
 
Nu lär jag kliva upp från sängen och göra lite käk och sen är det em-jobb som väntar! Den mest värdelösa tiden att jobba alltså, 14-22 man missar liksom hela dagen.
 
Men ha det gött nu och alla ni som är på p&l tänk inte på mig, inte alls. Haha!

Home sweet home

Josefine Morelius, 2012-06-13 16:19:41

Fortfarande inget internet och det är så drygt med uppis på telefonen så får bli när det blir tills vi får internet helt enkelt.

Inte helt klart i läggan än men här är några bilder:


La la love

Josefine Morelius, 2012-06-07 08:22:55

Hej är det någon kvar här och läser? Nu börjar vi iallafall komma lite i ordning, ska dock måla om hallen så just nu är det väl kaos igen. Sen har vi inget internet än heller utan det får vi 11 juni så efter det ska väl bloggen börja uppdateras igen som vanligt.

Är på väg till jobbet nu, kommer bli en dryg sommar med två jobb men bra pengar blir det ju.

Men ja hoppas ni får en bra dag!


RSS 2.0