Malin & Sara

Josefine Morelius, 2010-09-30 20:44:15

Åkte ju till Sandviken efter skolan och fick träffa mina absoluta favorittjejer Malin och Sara. Blev lite käk på Monroes (som alltid) och sen en promenix med två gullishundar. Har även känt på pyret genom Malins mage och sagt åt h*n att komma ut nu. ♥

Nu har jag provat jackan också och den här storleken blev alldeles perfekt. Nu längtar ja till det blir lite kallare så dunisen får åka på.

Nej nu lär jag se idol, pusshej!


Oboy

Josefine Morelius, 2010-09-30 12:31:48

Halloj! Hann aldrig skriva mer igår men jag var lite sur också eftersom Leksand förlorade igår. Så jag och Sofie gick hem och drack varm oboy och kollade på Tylösand istället.

Nu är jag i skolan och idag går vi till 4 så sen direkt efter det åker jag till Sandviken och hämtar min jacka och passar på att träffa Sara. ♥

Aja det får bli mer uppis när jag kommer hem sen ikväll. Förresten så trivs jag riktigt bra som brunett, än så länge iallafall. Haha!


Brownie

Josefine Morelius, 2010-09-28 22:56:02
Godkväll! Dags att sova igen nu strax. Imorgon är det skola med styling på schemat och efter skolan åker jag mot Leksand eftersom det är match, Leksand - Västerås. Ska bli så himla kul att gå upp imorgon och fixa i ordning håret och se om man får till det. Köpte nytt vax i skolan idag också så det blir suveränt.

Nej klockan står på 06.00 så det är väl lika bra att sova.

(Gott det vore med en brownie alltså, haha.)

Guess what

Josefine Morelius, 2010-09-28 20:11:27
Jag är inte blond längre utan nu är man brunett! Superduktiga Malin har färgat och klippt mig efter att vi kommit fram till en färg gemensamt under egna hårvården. Visst är det lite ovant men jag är nöjd, riktigt nöjd. Men var ju tvungen att göra en förpigmentering innan och jag blev brandgul efter det, haha. Fyfan det va det fulaste jag sett, mina lärare skrattade och ja allihopa skrattade åt mig. Haha! Men resultatet blev ju kanon iallafall, dock lite ovant som sagt.



Förpigmentering, snygg färg va? Haha det värsta jag sett någonsin.



Mycket dålig bild men det är så mörkt i rummet så det blir inte bättre än såhär. Kan försöka fixa en bättre tills imorgon.

Pjucks

Josefine Morelius, 2010-09-27 21:51:42


Sugen på nya innebandypjucks nu. Ge mig dessa någon!


Bug Jacket

Josefine Morelius, 2010-09-27 21:29:03
Har köpt mig en ny jacka, en svart dun. Eller ja Sara har köpt den åt mig än så länge, världens bästa Sara åkte förbi Valbo och köpte den åt mig. Provade den i Borlänge idag men då fanns den inte i svart utan bara i en annan färg som jag inte ville ha. Så i Valbo fanns den så på torsdag efter skolan åker jag till Sandviken och hämtar den och passar på att träffa Sara och kanske Mallan med bebis, vi får se. ♥


Inspiration

Josefine Morelius, 2010-09-27 21:22:47
Jaha ja hur ska man sammanfatta denna dag då? Jo såhär:

Gick och la mig vid 10 igår kväll men inte fasiken kunde jag väl somna förrns klockan var 12 skulle jag gissa på. 02.00 skulle jag upp och skjutsa till Arlanda, eller jag låg i baksätet och FÖRSÖKTE sova. Väldigt lätt det gick när jag blev åksjuk efter 10 minuter. Så det var bara att sätta sig bakom ratten och köra hemåt sen igen, fast jag fått NOGGRANN vägbeskrivning så körde jag såklart fel i Uppsala. Virrade omkring i säkert 45 minuter innan jag i frustration över att jag aldrig skulle få komma hem igen så ringde jag pappa och med hans hjälp så hittade jag till slut hem. Haha. Var hemma kvart över 6 i morse och sov då en timme ungefär innan det var dags att åka mot skolan.

I skolan skulle jag ju vara modell men behövde inte det eftersom dem hade så många så jag hoppade glatt över med tanke på hur trött jag var. Så det blev en kort dag för min del. Hämtade upp mamma och syrran som var på sjukan i Falun så dem åkte med mig hem så jag fick sällskap. Skulle egentligen varit på träning men kroppen pallade inte, helt slut efter alla matcher igår. Tror även att mina knän behöver lite vila.

Nu på kvällen så har jag pillat med våran läxa, klippa och klistra. Vi ska göra kollage med snygga frisyrer och färger. Jag har hittills gjort 2 sidor så det blir nog 2 till eftersom jag har så mycket bilder.




Krylbo AIS

Josefine Morelius, 2010-09-26 20:19:54
Godkväll! Idag har jag som sagt spelat DM och jag är så stolt över Krylbo AIS damlag, vi är grymma. Okej rsultatmässigt gick det väl sådär men vi har spelat ihop med det här nya laget i 3 veckor så vi gjorde riktigt bra matcher idag.

Men nu är jag helt slut i ben och huvud så snart blir det sovdags eftersom ja ska köra till Arlanda inatt och sen direkt till skolan. Pigg jag kommer vara, NOT.

Sen imorgon ska ju frillan fixas, börjar bli lite nervös nu. Vem vet hur ja kommer se ut imorgon? haha. Men det blir säkert bra, kommer dock bli en LÅNG dag eftersom visningen är på kvällen. Ingen sovmorgon på tisdag heller utan det är bara upp till skolan igen som gäller.

Nej nu blir det lite ensam mamma söker och sen natti natti.


DM

Josefine Morelius, 2010-09-25 21:48:50
Godkväll bloggen! Kom ganska så nyss hem från Kopparhallen och Domarhagen. Har ju jobbat och tittat på herrarnas DM idag och där slutligen Insjön stog som segrare. Imorgon är det våran tur som sagt. Samling 08.00 i koppis imorgon.

Så nu blir det lite teve-tittning innan det är dags att släcka lampan och sova.

Hoppas ni har en kul lördagkväll!


Busy busy

Josefine Morelius, 2010-09-24 23:54:35
Alltså helgen det är fullt upp varje dag så uppisen får lida, men så är det ibland. Be right back när jag har tid.

GODNATT nu måste jag sova massor.

Busy busy

Josefine Morelius, 2010-09-24 23:54:32
Alltså helgen det är fullt upp varje dag så uppisen får lida, men så är det ibland. Be right back när jag har tid.

GODNATT nu måste jag sova massor.

Idol

Josefine Morelius, 2010-09-23 19:53:35
Mina absoluta favourites i idol:

Alice Hagenbrant



Björn Nagander



Elin Blom



Jamilla Idris



Jonathan Garcés



Linda Eriksson



Olle Hedberg



Therese Lundberg


Catwalk

Josefine Morelius, 2010-09-23 19:17:46

Godkväll! Vet ni vad jag ska göra? Jag ska vara hårmodell på en visning i Borlänge. Är egentligen jättenervös för dem kan ju göra vad som helst med mitt hår, haha. Men jag litar på Anna eller Tom som ska göra det. Det är alltså våra lärare ifall ni inte vet det. Så vi får väl se om man blir brunett, rödhårig, fortfarande blond ja det visar sig.

Men det ska bli skitkul, se hur en visning går till över huvud taget. Skulle vara kul att jobba med visningar i framtiden så detta blir absolut en erfarenhet.


Nothing

Josefine Morelius, 2010-09-22 19:10:56
Snart ska jag dra iväg på träning, kul kul. Alltså ja vet inte ens vad jag ska skriva just nu, har nog inget vettigt och säga så lika bra jag inte skriver något alls. Vissa dagar är det såhär det får man leva med.

Vi hörs imorgon istället!

Tisdag

Josefine Morelius, 2010-09-21 12:46:34
Goddagens! Har lunch just nu som snart är slut dock. Idag går vi ju till 5 men nu är det ju snart bara 4 timmar kvar så dagarna bara flyger iväg. Efter skolan åker jag ju med Camilla till Leksand och kollar på matchen mot Almtuna. Så om uppisen blir kass idag så vet ni varför och vart jag är, haha.

Nä men ville bara påpeka att jag lever men är väldigt väldigt trött och aningen irriterad. Hur orkar folk? Ja det undrar jag.

Men ha en fortsatt fin tisdag nu hörrni!

Bodypump

Josefine Morelius, 2010-09-20 17:51:26
Hej hej! Nu är man hemma igen efter en skoldag med permanentrullning och som sen avslutades med ett bodypump-puss på Må bättre. Efter det fick jag en privatlektion utav instruktören (snygg är han) i att göra benböj på rätt sätt eftersom jag får så ont i knäna. Men nu är man proffs ska ni veta, haha.

Nu ligger jag i soffan och vilar lite, är lite trött eftersom det inte blev många timmars sömn inatt. Följde valvakan som till slut gjorde mig så upprörd att jag var tvungen att stänga av teven. Men inte kunde jag väl somna för det, nej då låg jag och tänkte på att nu SD kommit in riksdagen. Jag skäms över Sverige rent ut sagt, det är skrämmande, tragiskt och ja allt skit på en gång. Ett främlingsfientligt parti i vår riksdag ja ni hör ju själva. sen blev jag deppig för Monas skull, ja trodde stenhårt på Mona och den rödgröna sidan. Men men alliansen var starkare så ja ser med spänning fram emot vad som ska hända i Sverige dem kommande 4 åren.

Aja nog om politik för nu ska jag packa inför morgondagen då jag efter skolan åker med Camilla mot Leksand och kollar LIF-Almtuna.

Som sagt nu packning och sen ladda inför innebandyträningen ikväll!


Valvaka

Josefine Morelius, 2010-09-19 21:16:26
Nu valvakar vi, så länge man orkar. Skolan kallar ju imorgon som sagt. Jag hoppas hoppas hoppas på regeringsbyte.

Take me back

Josefine Morelius, 2010-09-19 17:37:20
Återigen så börjar söndagen lida mot sitt slut och det är snart ny vecka igen. En vecka som kommer att bestå av skola, träningar, hockey och sen avslutas med matcher till helgen. Ser ut som en bra vecka, ber dock till gudarna för att mina ben och knän ska hålla.

Nu har jag packat ihop mina väska och ska åka in mot stan där jag bor i veckorna. Det är jobbigt att bo i en resväska, det är jobbigt att sitta och pendla varje dag fram och tillbaka. Men det är ett år av mitt liv som det handlar om och det klarar jag. Vetskapen om att jag ska få jobba med det jag vill och älskar får mig att inte tappa gnistan utan det ger mig bara mer energi till att orka. Varje morgon när klockan ringer 05.30 vill man egentligen bara låtsas vara död, men varje dag går jag förbi flertalet salonger på väg till tåget och då inser jag att jag själv kommer att få stå där och jobba en vacker dag. Ett år handlar det om, ett år.

Nog om det, nu ska jag som sagt strax åka mot stan och då blir det en promenix med siss och sen se ensam mamma söker och följa valvakan så länge jag orkar.


Foppa

Josefine Morelius, 2010-09-19 15:06:20
Man kan vinna en heldag med Peter Forsberg och man tvälar på risifrutti och som alla kanske vet är ju jag lite kär i Foppa. Han kanske är lite gammal men det finns kanske någon kopia någonstans runt om i Sverige? Haha. Foppa är ju iallafall helt klart min drömkarl, synd att han är too old bara. Haha.

Nej nu jäklar ska jag spela det där spelet så jag vinner skiten! Önska mig lycka till!




Redhead

Josefine Morelius, 2010-09-18 14:51:26
Alltså helt seriöst så är jag sugen på att bli rödhårig, alltså inte RÖD RÖD utan mer orangeröd typ. Så jäkla snyggt är det verkligen. Men då åker det i löshår också för det är snyggast med långt hår. Alltså man blir sugen på att göra ALLT nu när man går i skolan för man ser så mycket snyggt hela tiden. Men vi har egen hårvård om 2 veckor tror jag, så vi får väl se.

Inspiration:





The black

Josefine Morelius, 2010-09-18 14:11:08
Är inte så mycket för höga pumps längre men dessa liksom säger lite Josefine.



Living on my own

Josefine Morelius, 2010-09-18 11:03:20
Jag är så trött på mina knän eller ja mina ben över huvudtaget. Alltid ska det var något som gör ont i dem. Har fortfarande inte kunnat prova mina nya löpardojjs eftersom benen är helt jävla kassa. Men tydligen är det bara vila som gäller, vila vila vila. Inte riktigt min grej men vad ska man göra. På måndag är det iallfall innebandy igen så då ska jag väl kunna vara med iallafall. På med en massa liniment så ska det nog gå.

Nu ska jag iallafall iallafall ta mig en dusch och sen blir det lite äventyr!

Hoppas ni får en fin lördag!

Idol

Josefine Morelius, 2010-09-17 21:09:48

Dem två bästa i idol i år. Den här tjejen, shit vad grym hon är.




Thats what friends are for

Josefine Morelius, 2010-09-17 18:14:31
Vet inte man kan läsa något finare om sig själv än detta:

En som just nu är en riktigt bra förebild är Josefine, hon gick sin egna väg eller går sin egna väg, hon skiter i vad andra tycker eller tänker om henne. Gör det hon vill och har drömt om i hela sitt liv, just så ska jag bli!

Jag blev tårögd, så himla fint! Tack! ♥

I'm yours

Josefine Morelius, 2010-09-16 20:20:38

Godkväll mitt i idol! Hann ej skriva något igår eftersom vi drog till hallen typ på en gång när jag kom till Sofie. Iallafall så krossade Leksand lillebror Mora med 7-1. Helt fantastiskt. Man har verkligen saknat stämningen i hallen men nu är det igång med bästa tänkbara start.

Idag i skolan har vi klippt gradering diagonalt framåt och det gick jättebra. Tydligen så ska det vara det svåraste momentet inom klippningen så det var ju kul att det gick så bra ändå. Skitbra sa lärar-Tom, tack sa jag. Haha.

Nej nu är det idol igen men bjuder på denna underbara bild:

(Texten gjorde mig och Sofie så himla rörda, det visar verkligen att det är kärlek i Leksands IF.)

Nytt lag - gammal kärlek


Val 2010

Josefine Morelius, 2010-09-14 21:31:52


Gjorde ett test och det verkar ju som om att jag röstat åt rätt håll iallafall!

Leksand

Josefine Morelius, 2010-09-14 19:50:27
Imorgon efter praktiken styr jag kosan mot Leksand och Sofie med säsongskorten i högsta hugg för imorgon är det PREMIÄR!

Leksand - Mora

Äntligen!


To all my girls

Josefine Morelius, 2010-09-14 19:48:07
Idag när jag satt på tåget och var less och irriterad eftersom jag var så hungrig, trött och ville bara hem så fick jag en massa energi igen bara genom sms och meddelande på facebook. Så ni 3 tjejer gjorde verkligen min tågresa hem. Fick till och med tårar i ögonen eftersom jag blev så glad.

Ville bara påpeka det, hur lite som krävs för att man ska bli på bra humör igen. En liten text från 3 människor som har dem största platserna i mitt hjärta.

Tack tjejer ni är bäst och ni vet vilka ni är! ♥


Yoga

Josefine Morelius, 2010-09-14 19:35:48

Godkväll! Kom ganska så nyligen hem, sjukt att jag åker 06.45 och är hemma igen 19.00 på tisdagar. Men kunde dock kommit hem tidigare eftersom vi slutade så jag hann med 16.30-tåget men tror ni inte att det var försenat till 18.00 då, jo. Så jag fick sitta på station och ta halv 6-tåget hem iallafall. Aja nu är jag hemma iallafall efter en skitbra dag i skolan.

Vi har haft mer ergonomi som är så jäkla intressant. Har lärt mig massa nya grejer och vi fick även veta lite om vilka punkter man ska trycka på om man har ont i huvudet, halsen och så vidare. Jag är liksom helt facinerad av det där och skulle jag inte hålla på med frisör skulle jag lätt jobba med något som har med kroppen att göra. Vi fick även en timmes yoga och jag tycker det var hur kul som helst med yoga. Men jag är ju rätt så vig så har liksom inga problem med att stå i alla dem där ställningarna så jag tror det gör att det blir lite roligare för mig. Det är nog lite tack vare att jag dansade ballett som yngre att jag är så pass vig idag och plus att jag är så noga med stretchen. Ja nej men har varit 2 superbra dagar med Anna-Lena.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på halv åtta hos mig och sen IDOL. Love it!


Aj

Josefine Morelius, 2010-09-13 22:59:41
Åh herregud vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. Först körde vi en massa benböj och upphopp på boxpasset och nu ikväll på innebandyträningen blev såklart en massa benböj och utfalssteg. Inte för att jag vill gnälla för det är lätt den västa värken man kan ha, så mer träningsvärk åt folket.

Idag var tidningen där också och tog en massa kort på oss alla snygga brudar. Vi lär ju göra lite reklam nu när vi ska spela DM om två helger, roligt roligt.

Nej herregud nu lär jag sova ska ju för tusan upp halv 6 imorgon. Tisdag betyder långdag och vi har ergonomi igen men det är ruggigt intressant och plus att vi får göra en massa praktiskt så som stretchövningar, massage och sånt. Imorgon ska vi även få en timmes yoga-pass.

Ja men nej nu lär jag fan sova, godnatt på er och sorry för den tråkiga uppisen.

Ergonomi

Josefine Morelius, 2010-09-13 12:23:40
Idag har vi som sagt ergonomi-lektion så vi stretchar, masserar och donar en massa. Himlans trevligt är det och väldigt intressant. Visste ni förresten att kroppen består av mellan 40-45 % muskelmassa? Nej trodde väl det, haha.

Nu kör vi en timme till och sen blir box-pass på Må bättre! Har jag sagt att jag gillar att träna? Det har jag nog men då säger jag det igen, jag ÄLSKAR att träna. Helt fantastisk är det! Haha!

Nähä nu börjar vi strax så vi hörs later!

Puss på er!

Sova

Josefine Morelius, 2010-09-12 22:23:46

Herrejösses vad denna dag bara har flugit iväg, förstår inte. Men nu är det iallafall sovdags eftersom det är skola imorgon. Jag får en hel timmes sovmorgon, det gillas. Så ja jag säger väl godnatt helt enkelt. Sov gott söta ni!


Thank you

Josefine Morelius, 2010-09-12 11:53:26
Jag har världens bästa syster som har köpt tröjan från h&m åt mig. Den fanns i Sala där hon jobbar. Så tusen tack sister!




Don't look back in anger

Josefine Morelius, 2010-09-12 11:30:28
Goddag! Lyssnar lite på Oasis och njuter utav en ledig dag då jag inte är bakis. Skönt är ordet. Tog en riktig sovmorgon till 09.45 idag och det var riktigt välbehövligt vill jag lova. Idag ska jag rensa lite garderober hade jag tänkt, få bort massa skit som jag inte använder. Vilket alldeles säkerligen är typ hälften av allt, haha.

Jag längtar till skolan för vi har två dagar med ergonomi och jag tycker att sånt är jätteintressant. Så det kommer bli en rolig vecka med praktik, hockeypremiär, innebandyträningar, träffa Sofie och ja en massa annat kul.

Nej dags att sätta fart nu va så man får något gjort som sagt.

Ha en fin söndag så hörs vi senare!

Run run run

Josefine Morelius, 2010-09-11 15:44:50
Halloj! I morse åkte vi till kupan och handlade lite, för mig blev det en mössa. Haha! Eller ja ett par nya springskor också men dem fanns ej i min storlek så ska hämta dem på Stadium i Falun nästa vecka istället. Grymt snygga och perfekta för min tossingar som är snea. Har lärt mig att jag behöver skor för ett pronerande löpsteg eller va tusan det nu var. Haha! Dem kostade 1200 och så var det 30 % medlemsrabatt och plus att jag hade ett presentkort på 300 så det blev totalt 550 spänn typ. Där gjorde jag minsann ett kap.

Så ni som är stadium-medlemmar nu är det 30 % rabatt fram till den 20 september så passa på att shoppa loss. Hittade även en svart dunjacka från Helly Hansen som jag överväger om jag ska köpa, det är ju trots allt som sagt 30 %. Vi får se helt enkelt.

Jag är iallafall nöjd med min vita mössa och mina (snart) nya springdojjor.



Nya pucksen, snygga va?


LIF

Josefine Morelius, 2010-09-10 19:00:06
Ett stycke säsongskort har landat i brevlådan, man tackar man tackar.


TGIF

Josefine Morelius, 2010-09-10 18:58:49
Tjohoo det är fredag! Hade sovmorgon till hela 06.45 idag och så åkte man till skolan och behövde vara där en timme och sen var det bara att dra sig hemåt igen då. Haha värt det? Nja eftersom vi bara hade städ. Men klart man ska ställa upp och städa ändå så va tusan.

När ja kom hem blev det en vända på stan och senare kalas hos Joffe. Så nu blir det bara en massa chill och provsmak av OLWs nya chirre, ni vet att jag älskar chirre va? Kanske därför man ser ut som man gör också, haha.


I want you

Josefine Morelius, 2010-09-09 19:48:21
Måste ha den här tröjan men ingenstans finns den i min storlek. Det gör mig lite ledsen faktiskt. Men ska kika i kupan på lördag, håll tummarna.


Feber

Josefine Morelius, 2010-09-09 19:45:59
Det blev ingen fest för mig idag, fått feber igen så pinade mig igenom dagens lektion och åkte sedan raka vägen hem till soffan där jag fortfarande ligger. Idag har vi iallafall klippt gradering, lite knepigt men det blev bra till slut. Imorgon börjar vi 10 0ch slutar 1, skitskönt. Vi ska endast städa imorgon och efter skolan åker jag direkt hem för att gå på kalas.

Men nu inväntar jag bara idol och sen kommer jag nog krypa till sängs.

My new drug

Josefine Morelius, 2010-09-08 18:02:35
Knäckemacka, keso och aromat eller örtsalt på. Love it! Äter det till frukost, mellis, kvällsmat ja mest hela tiden. Haha! Nyttigt och bra ska det va.


Frisyr

Josefine Morelius, 2010-09-08 15:37:52
Älskar frisyren, kanske inte världens bästa bild men ni som såg idol igår vet ju hur den ser ut.


70-tal

Josefine Morelius, 2010-09-08 15:19:50
Halloj! Idag är jag mycket piggare vilket är sjukt skönt. Så imorgon är man tilbaka i skolbänken igen det kan jag lova. Det är ju även avslutningsfest för fyrorna imorgon med 70-talstema. Än så länge har jag bara ett par byxor som bästa Fia fixat åt mig så ska ner på myrona imorgon och försöka hitta på nån tjusig 70-talsblus, haha.

Idag har jag även fixat praktik till nästa onsdag då vi bara ska ut en dag. Blev hos dem båda Fridorna på Nya salongen här i stan. Sen ska jag dock vara i Falun har jag tänkt, vet vilken salong jag vill vara på så ska dit i nästa vecka och prata lite med dem tänkte jag. Hoppas hoppas.

Ikväll är det innebandyträning igen, får se om ja är med och tränar eller bara är med och kollar. Vill ju bli helt frisk men det är ju så jäkla kul så det är svårt att låta bli.



Abba är 70-tal för mig helt klart.


Skor

Josefine Morelius, 2010-09-07 20:51:29
Nu vill jag köpa nya innedojjor, kan bli några utav dessa två.




Idol

Josefine Morelius, 2010-09-07 20:47:27
Jag har redan hittat min favorit, gissa vem? Haha.

Some pics

Josefine Morelius, 2010-09-06 19:31:49
Hittade några bilder från i lördags:






Må bättre

Josefine Morelius, 2010-09-06 17:52:59

Godkväll! Idag blev det spinningpass på må bättre så är aningen slut i benen nu så vi får se hur det går på träningen ikväll, haha. Har också inhandlat ett nytt fodral till klubban mitt andra va så skruttigt, haha. Ska köpa mig en ny klubba också men det får bli senare i veckan. Den gamla godingen får duga så länge.

Nu ska jag vila lite och glo på teven tills det är dags att åka igen.

Usch vilken tråkig uppis det är just nu men har liksom ingen inspiration, så ge mig tack.


Monday morning

Josefine Morelius, 2010-09-06 08:26:24
Godmorgon! Sitter i skolan nu trots att jag inte trodde att jag skulle ta mig upp i morse. Ojoj. Men vi börjar ju 9 idag så jag är här lite tidigt. Usch känner mig inte alls pigg över lag, känns som det hängt en liten sjukdomstid över mig nu men den bryter liksom aldrig ut. Så vi får se då, har jag tur så klarar jag mig. Idag är det ju innebandyträning så lär ju vara pigg tills ikväll iallafall.

Aja jag har väl inte så mycket mer vettigt att skriva just nu så det blir väl mer när jag kommer hem runt 5-tiden idag. Hoppas ni får en bra dag allihopa, vi hörs!

Katten

Josefine Morelius, 2010-09-05 22:11:41



Det här är en bästa reklamen som någonsin gjorts, katten är ju för fan kung.


Söndagkväll

Josefine Morelius, 2010-09-05 20:41:32

Gud vad fort den här dagen har gått, fast jag typ inte gjort någonting knappt. Men det gör inte så mycket eftersom jag inte direkt är något jättefan av just söndagar. Nu ligger ja i sängen och glor på time out och är verkligen hur trött som helst så det blir en tidig kväller märker ju jag. Ska packa träningskläderna bara och sen blir det sussa.

Imorgon ska jag försöka hinna in en sväng på stadium och kika på en ny klubba tänkte jag. Fan vad kul det ska bli att börja träna igen. Dock sena träningar 20.30-22.00 men det får gå ändå.

Sorry för kass uppdatering idag men har varit så seg. Aja nu blir det packning och sen slötitta på teve en timme kanske.

Sov gott allihopa.


Wow

Josefine Morelius, 2010-09-05 11:43:37
Shit va pigg jag är idag, vaknade typ 7 faktiskt och har även hunnit med en promenix trots utekvällen igår. Bra jobbat! Men det var iallafall riktigt kul igår fast ja va så jäkla trött sen så slocknade på soffan klockan halv 2 typ. Haha!

Men så var det söndag igen då, hatar söndagar det är bara en lång dag som man bara går och väntar och väntar på att det ska bli måndag igen så man får göra något vettigt. Skola för mig blir det ju, skitkul. Blir dubbla träningspass för mig imorgon också, först ett pass på må bättre och sen 1,5 timmes innebandy på kvällen. LOVE IT!

Nä nu blir det thaikäk med Little Gerrard. Vet ni vem det är, ja då är ni duktiga. Haha!


If you do me right

Josefine Morelius, 2010-09-04 15:47:17
Sådär ja så vart mötet och stadsbesöket avklarat! Har även gjort nytta för samhället och röstat idag, heja mig! Haha. Men det var ett bra möte iallafall och vi kör igång med träningarna redan på måndag så det blir kalas. Men jag, Magda, Emma och Madelene är väl dem enda som är födda på 80-talet, haha. Men är riktigt riktigt spelsugen nu så det kommer bli bra ändå. Sen efter det blev det en snoa på stan lite inhandling av dricka och något att ha på sig ikväll. Blir rocktema för mig kan man säga så det blir det snyggt det. Hinner ja slänger ja väl kanske upp en bild.

Hann även med att busa lite med Havanna, idag har jag lärt henne kamma håret. Haha! Bästa ungen ever!



Airplanes

Josefine Morelius, 2010-09-04 10:03:07

Varför kan man aldrig sova när man har sovmorgon? Antingen för att jag är så van vid att gå upp 05.30 varje dag nu. Men kunde iallafall sova till 06.30 idag, tjoho en hel timme längre. Fast gick dock inte upp då utan har legat och slökollat på teven tills nu typ.

Aja, idag är det möte med innebandyn i kopparhallen klockan 12 så ska dit och sen tänkte jag faktiskt gå till biblioteket ochförtidsrösta så har man det gjort. Jag hoppas att ALLA verkligen ska rösta, det är liksom nu man har sin chans att påverka och då ska man fan göra det också. Haha! Nä men seriöst jag tycker faktiskt så.

Efter mötet blir det en snoa på stan för lite inhandling av diverse nödvändiga saker. Nä nu blir det duschen så hörs senare. Ha en bra lördag så länge.


It's back

Josefine Morelius, 2010-09-03 18:32:18
Nu har min älskade dator kommit hem igen efter sin resa till Tyskland så nu ska det bli ordning på torpet igen. Haha! Nej men det känns skönt och nu hoppas jag verkligen att den ska funka som den ska. Jag gillar iallafall Sony Vaios service, grym.

Men nu blir det lite käk så återkommer senare! Förresten så applicerade vi en effekt idag i skolan, skitkul. Jag älskar att hålla på med färg.

Innebandy

Josefine Morelius, 2010-09-01 20:07:46

På lördag är det möte med damlaget, fan vad kul att få börja lira igen!



Från kylan in i värmen

Josefine Morelius, 2010-09-01 20:04:29
Godkväll! Idag är det första september och man inser nu att hösten verkligen är här trots att det dock var väldigt fint väder idag. Men på något sätt gillar jag hösten, man kan tända en massa ljus, använda massa mysiga tröjor och mössor. Jag vill köpa massa nya fina mössor till hösten och vintern så får se va butikerna har att erbjuda. Jag letar ju också med ljus och lykta efter en stor beige halsduk men icke finns det någon.

Men idag i skolan då, var ju kort fest-modell igen på Gabirellas prov och det gick jättebra för henne. Sen hade vu styling och då skulle jag försöka göra lika frisyr på min docka som Gabbis gjorde på mig. Gick väl sådär, men det är så jäkla kul att hålla på med styling alltså, love it.

Här ser ni mitt resultat iallafall:



Hang with me

Josefine Morelius, 2010-09-01 17:22:30
Robyn Robyn, helt makalöst bra.


RSS 2.0