Det är en hel del nu

Josefine Morelius, 2010-05-31 22:29:11
Ledsen för den kassa uppisen men jag hinner verkligen inte, det är redovisningar hela dagarna och sen lär man repa på sin egen efter det. Så när jag kommer hem är jag helt slut och orkar inte mycket mer än att sova, haha.

Men jag återkommer när jag har tid helt enkelt.

Fattar ni på torsdag 10.15 gör jag min sista grej på Entreprenörskolan, jag är taggad!

Små lätta moln

Josefine Morelius, 2010-05-29 15:03:29

Efterlängtad sovmorgon i morse må jag då säga. Känner mig riktigt riktigt pigg idag och det var ju några dagar sen sist.

Att vara konfrencier igår med Sara avr skitkul och vi fick mycket beröm vi med även fast dem som redovisade sina examensarbeten var dem som var dagens höjdpunkter är det alltid kul med beröm. Är så stolt över dem i klassen som redovisade igår, så jäkla duktiga. Ja alla andra med såklart! På torsdag är det min tur, hjälp! Haha.

Har iallafall fixat klart det mesta idag så nu är det bara lite finpill kvar och sen är det öva öva öva som gäller.

Men ikväll tar jag ledigt och festar med underbara människor på lucky h en sista gång. Eller för mig blir det ju inte en sista gång, men iallafall en sista gång med dem här människorna. Ser fram emot det och hoppas på en bra kväll. Synd bara att vädret inte var på vår sida idag.

Nu är min mat strax klar här, pasta carbonara. Mums! Sen är blir det att lura lite innan duschen och allt fix.

Ha det så bra tills vi hörs igen. Puss.


Sorry

Josefine Morelius, 2010-05-28 19:14:22
Åh så dålig uppdatering jag vet men jag har fullt upp varje minut känns det som. Men snart så! Så häng kvar!

Puss på er.

SATC 2

Josefine Morelius, 2010-05-27 16:57:59


Ikväll blir det käk och sen SATC 2 med bästa brudarna! ♥


Hey soul sister

Josefine Morelius, 2010-05-26 19:12:43
Bästa uppdateringen på länge va? Men jag vill iallafall säga att jag fortfarande lever trots att jag spydde så sent som för några timmar sen igen. Men nu har det varit lugnt och jag har ätit yoghurt och müsli som så snällt ligger kvar i magenn. Tack för det.

Snart kommer iallafall bästa Sara hit och vi ska planera lite inför fredagen, kommer bli succé. Haha.

Nej men blir bara en kortis-update nu lovar på bättring imorgon!

Puss på er!

Bad day

Josefine Morelius, 2010-05-24 21:33:58
Shit det här är nog den tråkigaste bloggdagen på länge men just nu känns allt piss så har inte så mycket att skriva om. Har iafall lyckats få i mig en liten skål med yoghurt nyss, det första jag ätit sen igår vid halv 4-tiden ungefär. Vad blir det, 30 timmar eller nåt sånt. Fattar inte att jag inte är vrålhungrig eftersom jag spytt upp allt jag hade i magen och lite till. Hoppas jag får behålla yoghurten iallafall.

Nej jag vet inte vad jag ska skriva mer, ber till gudarna att jag ska vara frisk imorgon iallafall.

Nu ska jag kolla klart på norska hollywoodfruar och sen sova igen.

Värsta kvällen och natten i mitt liv nästan

Josefine Morelius, 2010-05-24 13:17:22
Fyfan jag har aldrig varit med om något värre tror jag. Visst man har haft magsjuka förut men aldrig på det här viset. Fast nu har jag nästan konstaterat att det var matförgiftning eftersom Jenny också blivit dåligt. Stackarn. Men iallafall så låg jag i sängen igår och kollade på teve och fick helt plötsligt magknip, ont i hela kroppen plus illamående. Jag kunde knappt röra mig för det var som om att hela kroppen bara hade låst sig. Sen började helvetet och jag spydde och spydde ända tills jag inte hade något mer kvar i magen. Men det fortsatte och då kom det endast galla vilket kan vara det värsta som finns. Det gör ju så jäkla ont. Sen blev jag så himla törstig och jag fick lov att ta mig upp och hämta vatten, det tog säkert mig 5 minuter att gå in till köket. Det var ju som om att kroppen inte fungerade och det gjorde så ont. Men lyckades få med mig ett glas och kunde lägga mig igen. Tog lite vatten, gick kanske en halvtimme och vattnet kom upp igen. Men jag var liksom tvungen att dricka för jag var så sjukt törstig. Men sådär höll det på iallafall tills jag till slut lyckades somna. Vaknade vid halv 7 men har inte spytt sen dess vilket är jäkligt skönt, men jag känner att magen är inte alls som den ska och jag är verkligen livrädd för att det ska komma mer. Hoppas hoppas jag blir frisk under dagen för detta var verkligen den längsta och värsta natten i mitt liv alltså. Usch riktigt obehagligt.

Helvete

Josefine Morelius, 2010-05-23 19:29:02
Jag dör, jag har precis spytt. Är det magsjuka vet jag inte vad jag gör, har ätit kyckling idag det kanske är matförgiftning? Alltså shit jag hatar att spy, det är verkligen det värsta jag vet. Det får inte vara magsjuka, jag dör då på riktigt.

Pain in the ass

Josefine Morelius, 2010-05-23 15:05:22
Kan man har mer ont än såhär? Jag avlider snart. Helvetes jäkla visdomstand som växer. Kan knappt tugga ilband liksom. Man får knapra lite tabletter och hoppas att det går över iallafall.

Kvällen igår var kanske den bästa på länge, tre personer på altanen ute i Nordanö. Stackars grannar om dem fick höra våran sjönsång fram emot midnatt där. Slänger upp lite bilder sen om jar hittar på några, haha.

Nu ska pappa bjuda på kycklingsallad. Pappa är bäst!

What a great day

Josefine Morelius, 2010-05-22 14:51:54
Goddagens! Klev upp kvart över 7 i morse för att jag skulle sitta barnvakt åt lillan. Det har gått alldeles finfint och vi har varit ute på promenix och sen setat ute resten av dagen.

Nu sitter jag ute på altanen äter lasagne, dricker cola light och kollar matchen på datorn. Heja Sverige! Ikväll blir det jordgubbar och lite vin. Försmak på stundande sommarkvällar som sagt.





Holmen

Josefine Morelius, 2010-05-22 14:47:53




Holmen är det finaste stället i hela Avesta. Det kommer bli många sommarkvällar som spenderas där kan jag lova.

Butterfly

Josefine Morelius, 2010-05-21 16:52:13
Har äntligen fått tag på fjärilsringen som jag suktat efter så länge och jag love love love it.


It's raining man

Josefine Morelius, 2010-05-21 10:41:01

Jag hade lagt fram bikini redo för en ledig dag och endast ligga ute och steka i solen. Vad möttes jag av när jag vaknade? Jo en jävla massa regn. Så det blir en pluggdag istället, kanske lika bra. Men imorgon blir det en ledig dag iallafall det kan jag lova. Hoppas på lite sol iallafall.

Idag spelar The Hives här i stan, ska jag dit? Nej. Haha.

Nej dags för en dusch och fixa till sig lite!

Have a nice day folks!


First class ticket

Josefine Morelius, 2010-05-20 13:29:41

Sitter på tåget nu, jag är rätt så less på att åka tåg. Iallafall denna sträcka kan jag säga. Min lilla pärla Jenny kommer och hämtar upp mig på station och sen blir det fika. Det ska tydligen vara strålande väder i Avesta så det kan bli premiär på holmen idag faktiskt. Mysimys!

Shit jag fick ett sms idag om en påminelse till måndagen, usch jag är fan nervös! Haha! Men det kommer gå bra jag vet det.

Hade möte med Lasse igår, var skönt att prata med honom och få höra vad han har att säga och han tror verkligen på mig. Att få höra något sånt av nån som Lasse betyder rätt mycket för självförtroendet. Vi pratade mycket om att jag skulle röra på mig och jag sa att jag varit inne på Gävle vilket han tyckte var en jättebra idé. Sen föreslog han också Linköping, han sa ordagrant en ung och modern stad som skulle passa dig alldeles utmärkt. Det är så kul att få höra hur han uppfattar en, jag pratade även lite om Gina Tricot och då sa han också att ja det är väl verkligen din stil. Haha! Han är skön den där Lasse. Men så ja vi får se, vara kvar i Avesta vill jag iallafall inte. Har inte så mycket mer att hämta där.

Oj nu blev det såhär långt igen, men vad sjutton jag är ju duktig på att skriva så det måste jag ju ta vara på!



Long time a go, tre år sen för att vara exakt och snart är det dags igen.


All over you

Josefine Morelius, 2010-05-20 11:05:45

Hallå hallå! Har nyss varit på en lektion i scenteknik, eller ja halva iallafall. Jag är ofta lite skeptisk mot sånt där men det här var helt okej. Rätt kul faktiskt även fast det känns som om att ja gjort det här tusen gånger nu men aja träning är alltid bra. Fick dock lov att gå hem för ja orkade aldrig packa igår eller laga mat så lär fixa det nu innan jag drar vid lunch. Ska ju hem till Avesta en sväng igen, mysigt.

Men ha det gött nu så hörs vi sen!



Mm bättre än såhär blir det nog inte, haha.


Lättnad

Josefine Morelius, 2010-05-19 10:35:45
Nu har jag lämnat in slutrapporterna, fan det känns lite tomt på något vis. Det man jobbat för i två år nu snart är liksom klart och inlämnat. Men nu återstår den största prövningen av alla, att redovisa det muntligt. Sitter och lyssnar på en låt som jag ska ha med och jag skulle kunna börja grina redan nu. Oj oj hur ska det här gå? Haha.

Sitter iallafall och chillar lite i skolan nu. Ska väl börja ta tag i redovisningen strax men kan väl få njuta lite utav känslan av att lämnat in det skriftliga iallafall.



Innan skolan med rapporterna i handen, skönt.

The winner takes it all

Josefine Morelius, 2010-05-18 22:37:29
Här har det ekat tomt dem senaste dagarna men jag har haft fullt upp med slutrapporten som ska vara inlämnad imorgon senast 16.00. Men jag ville va klar idag, det var mitt mål. Så efter 2 dagars hårdkörning blev jag äntligen klar idag vid 18-tiden. Lyckan och lättnaden går inte att beskriva. Haha! Så imorgon bitti ska den lämnas in och det känns för jävla bra.

Ännu ett steg närmare skumpan!

Detta firades med hockey hemma hos Berra, matchen va skittråkig men Berra är rätt kul ändå. Haha!



Såhär har det sett ut senaste dagarna.



Men nu så är alla tre rapporterna på 66 sidor var utskrivna och klara. Skön känsla!

Söndag

Josefine Morelius, 2010-05-16 11:43:45

Ja herregud vilken kväll det blev igår. Men kul hade vi så tack för det girls. Är väl kanske inte den piggaste idag och jag känner mig inte alls speciellt sugen på att sätta mig på tåget och åka hemåt igen. Det ska bli skönt att åka hem men att åka tåg nja.

Nej men så jag lär nog rappa på lite nu så jag får något gjort innan jag åker.



Vin, popcorn och nagellack kan inte bli så mycket bättre.


Vädret

Josefine Morelius, 2010-05-15 15:25:17
Men shit vädret, det är ju helt jävla underbart. Först blev det en fika på stan med alla brudarna, utomhus såklart. Nu ska jag och Jenny ut på runda och svettas lite så vi kan dricka lite vin och öl med gott samvete ikväll. Jag bara älskar dessa dagar och fler ska det bli.



Träningskläder och glajjor på!

Hjälp mig nu

Josefine Morelius, 2010-05-14 18:18:55
Okej, nu har jag testat klänningarna 200 gånger och jag kan inte bestämma mig för vilken jag vill ha. Det lutar lite åt ena men jag vet inte. Så nu måste ALLA ni som läser det här skriva vilken ni tycker. Kom ihåg att jag sa ALLA nu. Haha.



Nummer 1. Ni får ursäkta mina bleka ben men vad fan, haha.



Eller nummer 2 den svart/vita.

Så kom igen, säg vilken ni tycker nu!

Makeover

Josefine Morelius, 2010-05-14 18:15:03
Idag har siss varit här och sminkat och fixat med mitt hår. Hon går ju en makeup-utbildning så behövde träna lite på mig. Idag blev det sotade ögon, lösögonfransar, superstort hår och ja hela faderutten. Hade ju varit perfekt om jag skulle gå ut idag ju men så blir det icke.


Boring

Josefine Morelius, 2010-05-14 12:55:36
Shit vad tråkig jag är idag. Det är första gången på ja jag vet hur inte länge som jag bara har jeans och en t-shirt på mig. skittråkigt är det, jag är nog ingen jeanstjej längre. Kläder ska vara kul och man ska hålla på och exprimentera och greja så det här känner jag mig riktigt tråkig i helt ärligt. Men hade bara packat med mig kläder för två dagar eftersom jag inte skulle stanna längre så jag fick helt enkelt rota fram något som fanns kvar här i Avesta.


Det regnar

Josefine Morelius, 2010-05-14 11:15:31
Shit regnet bara öser ner ser jag nu, jag som precis var på väg att slänga på mig träningskläderna och dra ut på en runda. Men eftersom jag redan är lite snorig så skulle det nog inte bli bättre av att vara ute i regnet. Jag får helt enkelt vänta ett tag så blir det nog bättre sen. Men usch det är alldeles grått och tråkigt ute. När kommer ryssvärmen? Jag längtar!

Fy egentligen så vill jag bara krypa ner i sängen med en stor påse chips och en bra film och ligga där hela dagen. Men så blir det icke, mycket som ska hinnas göra idag.

Så det är bara att rappa på helt enkelt. Ha en bra dag allesammans!

We no speak americano

Josefine Morelius, 2010-05-13 18:05:55



Tack Berra för att du introducerat denna låt för mig, detta kommer bli sommarens plåga. Jag ska spela den överallt! Haha


La la la

Josefine Morelius, 2010-05-13 14:17:47


Ja man är ju med överallt, haha!

Rising girl

Josefine Morelius, 2010-05-13 13:15:10
Goddag lediga dag! Är väl egentligen en helt ledig eftersom jag har en slutrapport att skriva klart. Men jag har endast lite småsaker kvar så jag känner ingen brådska och den ska ju som sagt vara inne på onsdag nätsa vecka. Så jag kan passa på att ta lite ledigt nu på förmiddan. Men sen blir det plugg iallafall en stund eftersom det ändå är helt dött i hela stan.

Var precis ut på en promenix med Jenny så nu är man pigg och alert. Längtar just nu tills ikväll för då är det hockey på teven. Tagga tagga!

Haha! Nä nu blir det dusch och sen en sen lunch!

Release me

Josefine Morelius, 2010-05-12 18:59:23
Hej snyggingar! Nu är jag hemma igen i Avesta igen och kollar till läget. Kom hir vid halv 4 ungefär så har hunnit med att hälsa på mor min, fikat med Jenny och Magda och sen gått en snoa på stan. Blev inhandling av en ny mascara och ett superfint nagellack. Hade även fått hem mina klänningar som jag beställt, ska ha en utav dem på avslutningsfesten men såklart så satt båda som ett smäck så nu vet jag inte vilken jag vill ha. Kanske lägger upp bilder här på bloggen eller så håller jag dem hemliga tills festen går av stapeln, mm vi får se. Mamma fick se dem på så hon har iallafall lagt sin röst. Haha.

Nu blir det träning för min del så vi hörs!



Nytt lack, vintage mint från Isadora.

On the road again

Josefine Morelius, 2010-05-12 11:33:30
Hallå hallå! Snart ska jag ta bilen och åka till södra Dalarna. Rumpmas som man är från början så det blir väl bra. Lär hem och äta lite lunch, packa ihop grejerna och sen drar jag.  Så ja uppdateringen för tillfället är ganska så tråkig som ni kanske märker. Men har så fullt upp med min slutrapport så då får man lägga lite andra saker åt sidan helt enkelt. Men snart ska den lämna in och då är jag som vanligt igen. Haha!

Längtar till helgen då ska jag ta igen massa missad tid med bästa Sara Eriksson! ♥

Lunchar

Josefine Morelius, 2010-05-11 12:10:24
Goddagens! Har precis avnjutit en god lunch, eller inte. Min misslyckade köttfärssås fick det bli, men aja jag är mätt iallfall så det rer sig. Jobbar med slutrapporten, kommer ingen vart för jag har fastnat. Men jag känner att efter lunch så lossnar det, då jäklar ska jag skriva så fingrarna glöder.

Annars då? Inte mycket just nu, imorgon åker jag hem till Avesta igen och lämnar bilen och hinner med att träffa lite personer som jag mycket gärna vill träffa. ♥

Nä nu blir det en snabb bloggkoll och efter det jobba jobba jobba!

Matdags

Josefine Morelius, 2010-05-10 20:54:27
Sofie bjuder mig på mat efter vårat träningspass, hon är bra snäll hon!

Go go go

Josefine Morelius, 2010-05-10 19:35:03
Nä hörrni nu är det slut på allt skit vad gäller onyttigheter och sånt. Va fasiken nu lär jag komma igång igen med träningen igen som den var för ett par veckor sen. Har ett liten mission också att jag ska gå ner till 55 kilo igen så det är bara att köra på. Kan gärna minska nån centimeter i midjan också och då kommer ja vara helt nöjd. Men vad ska vi säga 8 veckor kan väl vara en rimlig tid att gå ner 5 kilo på va? Då är målvikten biff och jag kan pusta ut. Haha.

Nej nu kör vi, ska jag palla springa tjejmilen utan och skämmas är den fan dags nu!

Träningskläder på:


Halo

Josefine Morelius, 2010-05-10 16:07:40

Halloj! Nu är jag hemma i Leksand igen, kom hit vid lunch ungefär. Var ju ute på bruket i morse och tjötade lite. Hämtade nycklar, kläder och sånt där inför sommaren. Kändes väl lite sådär att komma dit igen och man kände den där jäkla lukten och värmen. Men det är shyssta pengar så det är lätt värt det. Sitter och käkar lite thaimat nu från igår. Räckte till 3 gånger, helt sjukt vad mycket mat man får.

Sen blir det en liten stunds pluggande, promenix med Sofie en sen häng med brudarna i stuga 32 eller vad det nu är. Haha!



Fiskbensfläta är snyggt.


Babies

Josefine Morelius, 2010-05-09 23:16:23

Godkväll, någon som är vaken? Knappt jag. Nu är det sleepytajm för fröken Morelius för imorgon ska det vaknas i ottan igen. Hoppas ni haft en bra dag allesammans det har iallafall jag. Fram till 5 höll jag ut med mitt söndagsmys och sen var jag tvungen att aktivera mig. Haha!

Men vi hörs imorgon. Godnatt!


En jacka

Josefine Morelius, 2010-05-09 11:16:13


Snygg jacka, jag är ju ute efter en militärgrön som sagt.

It's cold around me

Josefine Morelius, 2010-05-09 10:58:51
Goddagens! Idag försökte jag mig på en sovmorgon men som oftast så vaknade jag runt 8-tiden och var pigg. Men för det gick jag inte upp ur sängen det ska ni veta. Idag ska jag ha söndagsmys hela dagen, det var så himla länge sen sist nu. Ska bara gå runt i mjuksbrallor och inte göra någonting alls. Fast risken för att jag blir uttråkad finns ju men då löser vi det då. Nä kanske lite frukost på det här och där är vi nu.

Förresten, vart är vädret? Det är 9 maj idag och det är verkligen svinkallt! Usch.

Have a nice day folks!

First time

Josefine Morelius, 2010-05-08 20:48:28
Idag var jag och kollade på boxning här i Avesta och det var skitkul verkligen. Aldrig sett det live förut så det var något nytt och fler gånger lär det bli. Dock så missade vi syrrans karl vilket var lite synd, men aja det kommer fler gånger. Såg både vanlig boxning och thaiboxning och det var lite läskigt med alla sparkar så jag blundade lite ibland. Haha!







Happy Birthday to you

Josefine Morelius, 2010-05-08 20:42:38








Princess

Josefine Morelius, 2010-05-08 10:46:37

Idag fyller våran prinsessa Havanna 1 år. Galet vad fort tiden har gått. Nu ska jag rusa iväg och bli sminkad, inte helt fel att låta någon annan fixa sminket på en, nej inte alls.

Ha en bra dag, vi hörs!


Jelly Belly

Josefine Morelius, 2010-05-07 17:06:41
Fan vad kul detta ska bli, nu smakar vi och ni får haka på. Haha!

Smaker:

Blueberry: Ganska god
Bubble Gum: Typisk Josefine-smak så den gillas
Buttered Popcorn: Fan vad sjukt den smakar verkligen smörpopcorn, haha
Coconut: God jag gillar cocos
Cotton Candy: Favorit hittils tror jag
Green Apple: Sådär god
Juciy Pear: Inte riktigt min kopp te
Sunkist Lemon: God
Lemon Lime: Helt okej
Licorice: Mmm lakris funkar alltid
Orange Sherbet: Inte riktigt min kopp te
Peach: Smarrig
Piñã Colada: Sådär god
Sizzling Cinnamon: Smakar jul
Strawberry Cheesecake: God
Sunkist Tangerine: Helt okej
Toasted Marshmallow: Mm god
Tutti-Frutti: Smakar tuggummi den med, men dock god
Very Cherry: Oj hjälp vad stark den var, haha
Watermelon: God

Sådärja nu har man smakat sig igenom alla smaker och jäklar vilka annorlunda smaker på vissa alltså. Men ja vissa var goda medans vissa var mindre goda. Nu har jag iallafall smakat på dem små bönorna. Haha. Återigen tack Kicki för denna smakupplevelse.



I just want to be me

Josefine Morelius, 2010-05-07 16:37:02
Hej älskade vänner och läsare! Jag har minsann inte varit speciellt bra på att uppdatera på senaste dagarna. Men det har hänt en sak så jag har varit lite depp två senaste dagarna. Något man trodde var så rätt kunde ändå bli så fel. Aja, livet slutar inte här och nu för det. Jag känner snarare tvärtom att det tar en ny vändning.

Men en sak som fick mig på ett jäkla bra humör var idag när jag kom hem och på sängen bland alla räkningar och annan tråkig post låg ett litet paket skickat från Usa. Lilla söta Kickilur hade skickat en försenad födelsedagspresent till mig. Hur söt är hon inte som tar sig tid att skicka ett paket från andra sidan pölen och hem till lilla Avesta. Tack så hemskt mycket vännen! ♥

Paketet innehöll kaffe från starbucks eller ja pulvret liksom. Haha visste inte hur ja skulle förklara riktigt. Sen ett läppglans, ett kort och en påse Jelly Belly. Jag som alltid velat smaka dem så nu blir det smakning för fulla muggar alldeles strax.

En annan sak som fick mig på bra humör var att jag hann med att träffa min bästa vän Jenny. Ingen kan fan förstå hur mycket den människan betyder för mig, det finns INGEN som kan ta hennes plats någonsin. Hon är den bästa jag vet och henne släpper jag aldrig. ♥

Kicki och Jenny ni gjorde min dag och imorgon får jag träffa hela la familia för då är det ettårskalas för vår älskade Havanna!



I got a feeling

Josefine Morelius, 2010-05-06 09:45:27
Godmorgon godmorgon! Glömde helt bort att skriva mer igår märkte jag nu. Men efter skolan åkte jag iallafall och tränade med Linda. Satt även och planerade hur mitt liv skulle se ut år 2016, var rätt kul faktiskt. Haha! Skönt att ha Linda att prata med som kan komma med så bra idéer. Haha!

Aja nu är jag ialalfall i skolan igen och är kanske inte så social eftersom jag sitter och skriver som en jäkla dåre på slutrapporten.

Så jag återkommer kanske senare eller ikväll.

Ha en bra dag!

Coffe

Josefine Morelius, 2010-05-05 10:27:39
Jag älskar verkligen kaffe, jag vet inte vad jag skulle göra utan kaffe. Det måste vara livets dryck. Haha! Sitter och smuttar på en kopp nu samtidigt som jag försöker skriva på min älskade slutrapport. Idag åker syrran hem med, lite tråkigt det är alltid kul med lite sällskap.

Aja jag lär jobba på här nu litegrann så vi hörs senare!

Ha en bra dag, puss!


If you wanna be happy

Josefine Morelius, 2010-05-04 15:41:37
Åh vi har världens bästa vaktmäsatare Putte här på skolan ska ni veta. Idag kom han med tårta åt mig bara sådär och sa att jag fick rosen också. Han är verkligen världens bästa det ska ni veta. Om ni någon gång börjar på Entreprenörskolan i Leksand så ska ni ta väl hand om vår bästa Putte.


Love story

Josefine Morelius, 2010-05-04 11:58:30
Alltså vad fan? I morse när jag vaknade och kollade ut genom fönstret som jag alltid gör så ser jag snö som bara öser ner. Herregud vilket dåligt humör jag blev då genast, och kallt var det ute också. Nej inte alls okej. Jag vill ju ha vår och sol nu ju.

Aja, sitter i skolan nu iallafall och väntar på Linda som ska komma och äta lunch med mig. Syrran kommer ju också om ett tag har jag för mig att hon sa. Efter skolan ska jag fortsätta städa och börja packa inför min långa flytt, haha.

Nej nu får hon komma för nu är jag svinhungrig, glömde äta frukost idag också.

Nej fan vad massa skit jag skriver nu alltså, ha det bra så hörs vi!



I söndags grillade vi och stekte i solen.



Idag snö på marken.

News

Josefine Morelius, 2010-05-03 22:16:08
Godkväll! Kom precis in efter ett träningspass med Sofie. Jäklar vad slut jag blev nu. Men då kan man sova riktigt gott sen. Blir en tidig kväll ikväll känner jag, riktigt trött. Men imorgon kommer syster och ska sova hos mig, det blir kul kul kul.

Pratade en långis med Jenny idag också, underbara bästa Jenny! Det fick mig att bli på ännu bättre humör. ♥

Nej nu måste jag äta ett litet kvällsmål innan det blir sängen.

Förresten ni har väl deklarerat?

Puss på er!

What a girl want

Josefine Morelius, 2010-05-03 14:15:33



På min önskelista just nu ligger en militärgrön jacka, ett par svarta chinos samt ett par ljus ljus beiga chinos högst upp.


Ny vecka

Josefine Morelius, 2010-05-03 08:49:07
Godmorgon! Sitter och dricker min älskade loka krusbär/päron till frukost. Ska snart pallra mig iväg till skolan för att skriva klart slutrapporten. Målet är ju som sagt att bli klar på fredag. Har egentligen inte så mycket mer att skriva för tillfället så jag återkommer.

Ha en bra dag!

Misty moon

Josefine Morelius, 2010-05-02 15:44:33


Vilka snyggingar! Från skivan på Birger Jarl i torsdags.

This is my time to stand

Josefine Morelius, 2010-05-02 15:42:24
Sådär ja nu har vi grillat lite på Sveagatan hemma hos Elin. Gott och skönt var det att sitta och glassa i solen.






The sun is shining

Josefine Morelius, 2010-05-02 11:27:31
Goddagens! Är som sagt hemma i Leksand igen nu, kom hem igår vid femtiden och det enda jag orkade göra var att laga lite mat och sen ligga i sängen hela kvällen fram tills jag somnade efter 10 någon gång. Var verkligen så himla trött, men det var väl inte så konstigt efter dagarna i Uppsala. Men kul har jag haft det, jäkligt kul.

Var så himla roligt på tåget på vägen hem för tåggubben sa till oss att köp en biljett till Insjön nästa gång så jag slipper läsa Leksand. Haha! Han tyckte att Leksand hade ett så dåligt hockeylag så det var därför. Han var jätterolig fast han inte gillade Leksand.

Ja herregud ja! Nu ska jag snart duscha innan vi ska ha picknick med grillat och melon. Det är ju så fint väder idag med ju, glad blir man.




Update

Josefine Morelius, 2010-05-01 10:55:07

Oj oj vad sliten man är nu, har inte blivit många timmars sömn för min del direkt det kan jag lova. Men har haft riktigt kul fast jag har sjukt ont i fötterna. Men igår blev det iallafall Kalas som jag har för mig att det hette. Världens längsta kö så stog väl där en timme men så är det väl, det är ju inte som lucky house i Leksand direkt. Haha!

Aja idag blir det iallafall hemgång till Leksand igen, skönt att få komma hem till lilla Leksand igen.


RSS 2.0