No nothing

Josefine Morelius, 2010-06-30 22:00:11
Jag är inte alls på humör just nu, därav noll uppdatering idag. Sorry!

Heja Spanien

Josefine Morelius, 2010-06-29 20:25:29
Nu jäklar är det dags för fotboll och chipsen är inhandlade och ölen står på kylning. Jag håller på Spanien och Jempa på Portugal så det här blir kul. Fast jag vet ju att Spanien kommer att vinna ändå så. Haha!


Innebandyn

Josefine Morelius, 2010-06-29 16:02:52
Är det så att jag ska få börja spela innebandy igen? Hoppas hoppas. Dem vill dra igång damlaget här i Avesta igen och nu när jag ändå ska spendera ett år här så måste jag ju göra något roligt av det. Fan vad kul så kom igen nu tjejer och börja lira igen.


Stekigt

Josefine Morelius, 2010-06-29 14:43:22
Sjult vad härligt väder det är, jag har legat ute och stekt på gräsmattan och såklart legat på madrassen i poolen och stekt där med. Men var tvungen att ta en paus nu för det blev så galet varmt där ute. Jag börjar bli hungrig så ska nog ta och fixa lite käk strax. Sen blir det att tagga inför kvällens match mellan Spanien och Portugal.

Hoppas ni mår bra i sommarvärmen!

Hagnesta hill

Josefine Morelius, 2010-06-29 00:02:59


Alltså tänkte på det nu att fan hur jag såg ut inatt när jag jobbade, förskräckligt. Först den vita hjälmen och så ett par snorgröna skyddsglasögon på det. Fick även på mig ett regnställ i storlek XXL samt ett par gröna gummistövlar. Ser ni det framför er? Haha ingen fashionista där inte.

Men nej nu ska det sovas här, godnatt på er.

Älskade svenska sommar

Josefine Morelius, 2010-06-28 23:49:28
Jag älskar Sverige på sommaren, jag älskar pappas hus i Nordanö på sommaren och jag älskar att sitta och äta glass med bästa Jenny på sommaren.










Haha jag tror att jag har glass runt hela munnen, ja typiskt mig.

Midsommar i Leksand

Josefine Morelius, 2010-06-28 23:37:28
I fredags åkte jag till Leksand tidigt som sjutton och Sofie kom och mötte mig. Så vi knatade hem till henne med min väska och sen blev det handling på Hemköp. Så sjukt att se människor verkligen överrallt, det är man ju inte vad med direkt så det var en riktigt härlig syn ska ni veta. Vi 3-tiden var det dags för grillning med en massa härliga människor. Tyvärr så kom regnet då så vi flyttade in till Elin istället för att fortsätta midsommarfirandet där. Blev en massa vin och annat smarrigt som intogs, haha. Runt halv 8 tiden begav vi oss till gropen där det redan var fullt med folk. Jag satt mest och väntade på dansen och när det väl var dags kutade jag och Helena ner för att få plats längst fram, och jäklar vad vi dansade. Jag kunde i och för sig inte en enda dans typ förutom vi äro musikanter för den var jag grym på. Haha! Nej men så jag hittade på mina egna danser istället, succé blev det. Kvällen fortsatte med massa festligheter både på Skutan och på Udden. Massa dans och härj med Avesta-folk och Leksands-folk och gud vet allt, men sedan slutade kvällen i en skön säng. Haha! Hade iallafall en sjukt bra midsommarafton så tack till er alla som gjorde den till succé. ♥

Midsommardagen fortsatte även den i festen tecken, var dock lite segstartad en dag som denna. Men jag Sofie och Johanna styrde upp det där rätt bra och kvällen slutade på Lucky. Hade fan lika kul den kvällen och härjade med en massa sköna människor.

I söndags var det dags att åka hemåt för mig eftersom jag skulle jobba natt klockan 18.00. Men innan det blev det lite bakispizza, solning och bad nere vid kajen med Sofie och Berra. Så kort sammanfattat om helgen i Leksand, den var GRYM.

Lite bilder:















Monday morning

Josefine Morelius, 2010-06-28 14:14:24
Halloj! Nu är jag tillbaka igen efter midsommarfirande i Leksand och en natts jobb på fabriken. Så nu är man ledig i sju dagar vilket 'är helt underbart. Sen är ju vädret toppen så vad mer kan man begära. Haha. Har iallafall massor att berätta så det kommer bättre uppdatering senare idag för nu vill jag verkligen ligga ute och steka. Ligger ute nu med datorn faktiskt så blir det en massa stavfel så är det för jag inte ser så mycket på skärmen. Haha. Nej men hörrni nu kör vi som vanligt igen så ikväll kommer uppis om midsommarhelgen helt enkelt.

Förresten inatt hade vi hjälmtvång på jobbet, shit jag kände mig verkligen som världens ingenjör. Haha! Nej nu ska jag ta ett dopp i poolen, årets första faktiskt. Pappa har lovat att det ska vara varmt så vi får hoppas på det,

Ha en bra dsg i solskenet nu hörrni så hörs vi senare!

En torsdag

Josefine Morelius, 2010-06-24 09:40:34
Idag jobbar jag mina sista 8 timmar och sen så är det ledigt i 10 dagar, eller nej 9 dagar eftersom jag ska ut extra på söndagen. Men va tusan 9 dagar liksom är ju hur mycket som helst. Så imorgon bitti sticker jag till Leksand och spenderar helgen där med massa härliga människor. Till och med Berra har letat sig dit så det blir party all night long.

Nej men ha det gött hörrni jag lär stressa vidare innan jobbet klockan 14.


Regn

Josefine Morelius, 2010-06-23 22:35:54



Blir man förvånad att det ska regna på midsommarafton och midsommardan? Nej inte alls.


Shoes

Josefine Morelius, 2010-06-23 22:34:30
Påfyllning i skohyllan. Det sägs att vi som är födda i fiskens stjärntecken har ett intresse för skor, jag tror det stämmer. Haha!




Älskar min klädställning, praktiskt som fan.

Stereo love

Josefine Morelius, 2010-06-23 12:48:56
Finns nog ingen i hela världen som vill åka och jobba så lite som jag vill just nu. Varför ska det alltid vara så fint väder för när jag inte är ledig? Vill gud att jag ska vara blek? Börjar tro det faktiskt. Haha! Men hann få någon timmes sol iallafall vilket såklart uppskattas.

Men har sån fruktansvärd huvudvärk idag också, usch. Så det ska bli sådär att komma till jobbet där det lär vara en minst 50 grader idag. Men bara att hälla i sig vatten och se glad ut. Men Mats har iallafall fixat så jag fått en radio ute vid mig nu, guld värt. Nu kan jag dansa runt och sjunga med i låtarna samtidigt som jag jobbar. Superbra!

Nej men dags att packa väskan och bege sig nu om ett tag. Som ni förstår blir det en kass uppi-dag idag också. Men men.

Midsommar börjar närma sig också, kul kul.

Ha en bra dag i solen! Pusshej.

Overdrive

Josefine Morelius, 2010-06-22 19:28:40
Tjolahopp! Idag har jag jobbat igen och tänkte lägga mig och steka när jag kom hem. Men i 10 minuter kunde jag ligga innan molnen täckte hela himlen. Blir jag förvånad att solen försvinner när jag är ledig? Nej inte alls. Så drog ner på stan och hängde lite istället och fixade och donade. Har även tränat på att göra fransmarkering (eller vad det nu hette) idag och jag tror det blev rätt bra för att vara första gången. Det är syrran som lärt mig. Jaja nu är jag iallafall hemma igen och ska nog åka förbi Jenny och spana in hennes nya lya. Där jag förmodligen kommer att spendera en hel del tid. ♥

Måste även börja packa inför Leksand också, imorgon och på torsdag jobbar jag eftermiddag så då hinner man inte mycket. Åh ska bli så kul med midsommar, jag hoppas vi får vädret med oss bara.'


Frisörelev

Josefine Morelius, 2010-06-22 19:11:39

Alltså jag kan nog inte fatta riktigt att jag om cirka 1,5 månad ska börja frisörutbildningen. Något som jag bara trott skulle förbli en dröm. Jag längtar så sjukt mycket och idag fick jag lite papper så man inser väl nu att det faktiskt är på riktigt, jag ska bli frisör. Det är helt galet men också hela fantastiskt. Har jag någon frivillig som jag kan träna på sen? Haha eller det kanske inte är någon som törs!?


Hurry hurry

Josefine Morelius, 2010-06-21 17:27:15
Oj oj här har det ekat tomt ser jag. Men idag har det inte funnits någon tid till att uppdatera och det gör det inte nu heller för jag måste rusa igen så vi hörs senare.

Give a little bit

Josefine Morelius, 2010-06-20 20:43:44
Linda ringde mig idag och tjötade lite, vi snackade om hur det var nu när man kommit hem från Leksand och allt det där och det var nog då jag verkligen insåg att jag aldrig ska tillbaka dit med klassen igen. Jag själv kommer ju vara i Leksand lite titt som tätt ändå. Men jag kommer ju aldrig vara där tillsammans med resten av klassen. Fan det är en sjuk känsla som jag egentligen inte vill känna alls. Men allting har en början och allting har ett slut hur jobbigt det nu än är. Men precis som Linda sa, vi var ju lite som en stor familj där uppe och det var ju precis så det var.

Nej usch det är jobbigt att tänka på att vi inte ska tillbaka igen i augusti, det ger mig en stor klump i magen. Men klassen ni finns i mitt hjärta för alltid, det vet ni.

Five favourites

Josefine Morelius, 2010-06-20 16:23:37
Dem 5 låtarna som spelas mest på min spotify just nu:

♥ Från och med du - Oskar Linnros
♥ Alejandro - Lady gaga
♥ Satellite - Lena
♥ Wavin' flag - K'NAAN
♥ Love generation - Love generation

Okej en sexa också, tröttnar inte riktigt på den här:

♥ Stereo love - Edward Maya featuring Vika Jigulina

Makeupstudion

Josefine Morelius, 2010-06-20 16:04:20
I morse åkte jag med syrran till Borlänge och hennes skola, makeupstudion. Där gjorde hon två sminkningar på mig, blev så fint så. Hon har slutprov nästa vecka så jag säger lycka till och jag tror det kommer att gå galant.

Nu är jag hemma och pappa har grillat åt mig, snälla pappa. Sen ska ja lägga mig och glo på fotbollen, men jag får INTE somna för imorgon är det förmiddagsjobb som väntar.




Inför midsommar

Josefine Morelius, 2010-06-19 20:07:10
Har funderat litegrann på vad jag ska ha på mig på midsommar och idag hittade jag en kjol och fyndade ett par skor som jag tittat på förut. Kjolen är dock svart/vit så ja vet inte kan man trotsa det blommiga och köra på svartvitt istället. Ja klart man kan. Testade även att sätta upp en frisyr som gör att det ser lite tjusigare ut, haha.


 
Kjolen kommer från H&M och kostade endast 149 kronor, som hittat.




Pjucksen som tidigare kostat 349 och nu fick jag dem för 100 spänn, snacka om kap. Jag höll på att köpa dem för någon dag sen då dem fortfarande kostade 349, ja tur man har is i magen ibland. Haha.




Frisyren då, har först lockat håret och sedan delat upp det i två delar och korsat dem två med varandra. Gjort en fläta i vardera del som sedan dragits upp och fästs mitt på huvudet. Det kanske inte syns så bra på bilderna men jag tyckte det blev rätt fint ändå.

Men iallafall visst funkar det med svartvitt på midsommar ändå? Säg bara ja. Haha!

Vilket bröllop

Josefine Morelius, 2010-06-19 18:00:26
Okej jag erkänner jag tittade fan på hela jäkla bröllopet och jag erkänner också att jag bölade och blev tårögd ett antal gånger. Men jäklar i min låda vilket bröllop, skapligt mäktigt alltså. Jag sa till pappa att jag också vill ha ett sånt där bröllop och han bara skrattade. Undra varför, haha.

Nej gud jag är nästan helt mållös för det var så fint.


Victorius

Josefine Morelius, 2010-06-18 23:18:14
Vadå är det bröllop imorgon? Det har jag totalt missat.

Haha nej men skämt å sido det ska bli rätt skönt när denna bröllopshysteri är över. Vickan får sin Daniel och han blir prins och det blir frid och fröjd. Tjoho! Hoppas dem får fint väder bara. Kanske att man glor litegrann på teven, men bara lite isåfall är liksom redan trött på bröllopet fast dem inte ens gift sig än.

Men jaha är hemma från jobbet nu iallafall och ska strax sova, är så hiskeligt trött. Fick en fin inbjudan till trapper men seg som man är så hoppade jag det fina erbjudandet. Ska faktiskt ta och sova nu strax istället så ha det bra people.


Kent

Josefine Morelius, 2010-06-18 10:20:21
30 juni släpper Kent ännu ett album, en plats i solen. Man blir glad det blir man verkligen.


En helt vanlig fredag

Josefine Morelius, 2010-06-18 10:16:32
Idag skulle jag sova till 10, jag sov till exakt 10. Innan jag gick låg jag och hoppades på att det skulle vara sol så man kunde steka någon timme innan jobbet. Men nej såklart bara för att jag är ledig så ska det inte bli nå sol på hela helgen. Blä ibland hatar jag Sverige.

Ska ju som sagt jobba 14-22 idag, världens sämsta tid att jobba på en fredag. Men det är ändå så kasst väder så det känns som det kvittar. Fan jag vill göra nåt kul snart, jag vill ha lön också. Vill åka iväg nånstans det vill jag göra.

Men nej ska gå upp och äta lite frukost nu tror jag fast jag inte ens är hungrig. Det här kommer bli en lång dag jag känner det på mig. Mycket gnäll nu.

Ha en bra dag ni iallafall!

Summerlovin

Josefine Morelius, 2010-06-17 18:51:47
Tjoho! Idag har det varit en lugn dag på arbetet men ändå gick tiden rätt så fort. Men ack så trött jag var minsann. Så fort jag kom hem slängde jag mig på en filt på gräsmattan i hopp om att få lite färg på kroppen. Men efter ja cirka 10 minuter kom världens största moln och jag somnade. Så där låg jag ute på gräsmattan och lurade, skönt var det iallafall.

Men vaknade till liv och åkte in till stan en vända. Är nu hemma igen och håller på att fixa och dona lite. Men satan i gatan vad varmt det är. Flyter bort snart. Men jag klagar inte, bara påpekar. Haha!



Jag tror jag är cool eller något, haha.

Seven more

Josefine Morelius, 2010-06-17 06:30:46
Om 7 timmar får jag gå hem, jag längtar redan!

Love it

Josefine Morelius, 2010-06-16 20:22:03
Jag bara ÄLSKAR den här reklamen, verkligen ÄLSKAR. Melissa är asrolig för hon ser så uttråkad ut och Zoe är så skön för hon bara härjar runt när dem har sångstund och kanske det bästa av allt är ju när Emmas pappa försöker sjunga med i sången fast han inte kan. Haha alltså jag skrattar varenda gång jag ser den här.


Cupcake

Josefine Morelius, 2010-06-16 20:18:52
Blev aldrig några chips men istället fick jag något ryck och bakade toblerone-muffins. Asgoda blev dem och det finns kvar så bara att ringa om ni vill smaka.


what a day what a day

Josefine Morelius, 2010-06-16 15:20:53
Jag är så jäkla trött idag, hade en aning svårt att sova inatt och klockan ringde 04.45 vilket inte gjorde saken mycket bättre. Men det var bara att studsa upp bege sig till jobbet hälla i sig en kaffe och börja jobba på en gång så man kom igång till slut iallafall.

Men skit i det nu för nu är jag hemma och ska slumra lite i solen en sväng och sen se fotbollen som börjar om 40 minuter. Hejja spanien! Vill egentligen ha chips och cola light men nja det är bara onsdag. Fast borde kanske passa på eftersom min camp börjar första juli. Haha! Hur ska det gå utan mina älskade chips så lång tid? Men man får välja snärt eller inte snärt.

Nja men skriver lite senare istället för nu lär ja vila ögonen ett par minuter.

Pusspåer.

España

Josefine Morelius, 2010-06-15 21:34:56
Imorgon går Spanien in i VM. Spanien kommer vinna hela skiten, det vet jag.

16.00 imorgon mot Schweiz, missa inte.


Broken strings

Josefine Morelius, 2010-06-15 21:25:09


Tjolahopp alla snygga människor! Hat haft en skitbra dag idag, fått massa gjort och även haft en heldag med Jenny. Mycket trevligt har det varit. Ska väl sova om en sisådär halvtimme eftersom det är förmiddagsjobb som väntar imorgon. Inte alls sugen det lär jag få erkänna.

Men man får ju se det såhär att då blir det snart midsommar och det kan nog bli en riktigt rolig helg. Hade tänkt att stanna i Leksand ett par dagar men eftersom jag tog åt mig att jobba extra på söndagen efter midsommar så blir det inte så. Men inte fan kan man gå miste om 400 kronor i timmen gånger 12. Vilket då blir cirkus 4800 kronor på bara en natt och plus lite OB på det. Nej det kan man inte bara missa. Haha!

Nej men vi säger så tills vi hörs imorgon helt enkelt.

Ha en fortsatt trevlig kväll! Godnatt!

My hero

Josefine Morelius, 2010-06-15 11:17:49
Goddagens! Idag är det min sista lediga dag, börjar jobba imorgon igen. Fast bara tre dagar och sen är det ledigt lördag och söndag också. Men ska iallafall spendera denna dag med bästa Jenny. Vi har inte setts på hur länge som helst nu så det är verkligen på tiden för oss att sitta på apberget och tjöta och skratta högst av alla i hela plushuset. Då vet butikerna att vi är tillbaka igen, haha.

Har två måsten idag också, nummer ett att ringa lön i Falun och tigga om förskott, haha. Annars blir det svårt att betala räkningarna nu i juni. Hatar timlön egentligen var bättre när vi fick månadslön. Aja nummer två är iallafall att fylla i pappret till banken och skicka in det så att jag får pengarna inom kort.

Det är väl ungefär det som måste göras idag!

Men först som sagt fika med hjärtegull!

Ha en bra dag! Puss på er.

Nothin' on you

Josefine Morelius, 2010-06-14 22:37:00
Idag blev det en vända till Västerås med siss och mammsen. Syrran skulle till Ikea och hämta en bänk som dem GLÖMDE hämta ut sist. Haha, rätt typiskt henne lär jag få säga. Passade på att handla upp mina sista pengar jag med på en klädställning och så fick jag galgar av bästa mamma. Vafan jag får verkligen inte plats med mina kläder trots att jag använder 4 garderober hemma hos pappa. Sjukt!



Ett litet mongo.



Ja käka bröllopstårta som siss gav mig, haha.



Perfekt om man heter Josefine Morelius.

Om en minut om en sekund

Josefine Morelius, 2010-06-14 22:28:28
Som lovat, bilder på trasorna man valde att dra på sig idag. Haha!




Just ja, jag har ju letat som en galning efter en beige kavaj och gärna lite större. Så har den hängt i garderoben här hemma. Det är mammas gamla och då frågade man snällt sin kära mor om man kunde få den och visst fick jag det. Tog dock ur axelvaddarna eftersom det typ är det fulaste jag vet. Haha!

Billionare

Josefine Morelius, 2010-06-14 12:09:08
Goddagens! Idag passade jag på att sova extra extra länge. Inte alls dumt det. Men ska väl strax bege mig in i duschen för vid 2-tiden ska jag åka till Västerås. Annars händer det väl inte så mycket mer idag än att jag ska komma hem och städa och packa klart flyttkartongerna. Puh.

Slänger in en bild på klädvalet idag också, var länge sen nu. Måste kalla det för klädvalet för jag hatar verkligen orden dagens outfit. Jag gör verkligen det, haha.

Men den kommer senare då för nu blir det duschelidusch.

Tre apor

Josefine Morelius, 2010-06-13 23:53:59



Tre apor, tre jäkligt bra apor. ♥


The weekend

Josefine Morelius, 2010-06-13 21:30:55
Har haft en grym helg med Sofie i älskade Leksand. Synd bara att vädret var så dåligt. Men vinet har flödat, vi har dansat och hängt en hel del på skutan. Där träffade jag på en karl från skolan som sa ordagrant såhär:

- Fan vad bra du var på din redovisning. Din kommer man ju verkligen ihåg utav alla redovisningar.

Gissa om jag sken som en sol resten av kvällen. Haha!

Nej men tack Sofie och alla andra för en härlig helg och om två veckor så är man ju tillbaka igen. Längtar redan!



Fina Sofie. Jag har påbörjat träningen inför min kommande frisörkarriör genom att fixa frippan på Sofie innan det blev utgång.

Zumbali

Josefine Morelius, 2010-06-12 21:17:15
Hej hej!
Mitt namn är Soffan enligt Josefine, men jag mitt riktiga namn är Sofie Jansson och tänkte göra ett lite gäst inlägg nu.. här o nu!

Josefine var min tvåa i skolan och kommer alltid vara det.... en riktig förebild är hon! Vissa grejer kommer jag väll inte ta efter men men ;P haha... hon är en riktigt bra kompis o en person med stort hjärta!

Nej men ni får ha det så bra på denna regniga lördags kväll... jag o Jossi ska iaf fortsätta dricka vår vin dunk, vid namn Zumbali... och senare kommer vi gå till vårt älskade Lucky :)

Ha det bra.
Kram
Soffan ;)

Lady Gaga

Josefine Morelius, 2010-06-12 14:28:26



Jag bara älskar den här låten, grym.


Leksand

Josefine Morelius, 2010-06-12 14:25:53

Igår åkte jag ju som sagt till Leksand för att hälsa på Sofie. Direkt vi kom fram blev det systemet och Hemköp för inhandling av massa snask. Ja det fick inte ens plats i kassen, haha. Vi käkade och degade i soffan ett tag innan vi gjorde ett ryck med att fixa oss lite. Vi drack nåt glas vin och gick sen mot skutan. Det var typ bara studenter överallt, men det var ju deras kväll så. Men man känner sig fan rätt gammal alltså. Haha. Det var ju ändå tre år sen en själv tog studenten. Men det var iallfall en mycket trevlig kväll på Skutan.

Ikväll blir det tydligen party på riktigt, haha. Jag ligger dock fortfarande och degar framför fotbolls-vm på teven. Jag har sagt att Spanien kommer vinna hela skiten så kom ihåg att jag sagt det nu.



Överfull kasse jo man tackar ja. Haha!


Sjung om studentens lyckliga dar

Josefine Morelius, 2010-06-11 06:37:23
Idag tas studenten här i Avesta. Samma visa varje år för mig, blandade känslor. Sjukt att det är 3 år sen nu som jag tog studenten nu. Det var ju helt klart den bästa dagen i mitt liv. Så jag blir alltid så känslig i studenttider för det är då man inser att  man aldrig kommer att få göra om den där veckan igen, studentveckan som var så sjukt rolig. Men aja jag hoppas alla studenter får en toppendag trots vädret.

Själv ska jag sova nu ett par timmar och senare drar jag vidare till Leksand och stannar där i helgen. Det lär bli lite fest och massa mys bara. Förresten så är jag ju LEDIG nu i hela 5 dagar. Första riktiga ledigheten på bra länge alltså och det ska såklart firas. Haha!

Nej nu hänger ögonlocken på mig så det är dags att sova. Ha en bra dag hörrni! Godnatt säger jag.



Jag tar studenten 2007.


Sista

Josefine Morelius, 2010-06-10 19:18:09
Snart dags för sista natten och sen som sagt 5 dagars ledigt. Drar till Leksand vid 3-tiden imorgon. Ska bli gött att komma dit igen. Inte varit där på en hel vecka som sagt. Haha! Nej nu ska jag vila lite innan jobbet. Ledsen igen för den sämsta uppdateringen någonsin men det kommer bli bättre jag lovar. Puss på er som forfarande orkar läsa.

Bored

Josefine Morelius, 2010-06-10 01:02:12
Fyfan så tråkigt jag har alltså. Sitter och dricker på en cola zero för att fördriva tiden lite. Men bara 4,5 timme kvar till hemgång! Ja jävlar i min låda du. Nej men man kanske ska ta en tur med trucken och kolla läget på fabben. Fast nej det ska jag inte göra. Haha! Nej fyfan vad skit jag snackar nu. Tror jag går ut och jobbar lite. Sov gott ni där hemma!

Awesome

Josefine Morelius, 2010-06-09 18:50:41
Tjolahopp! Ledsen för dålig uppis idag igen men det har varit full rulle. Ner på stan och göra massa ärenden och sen hem och försöka packa upp allt som följde med hem ifrån Leksand. Sen om 2,5 timme är det dags för nattjobb. Men bara två dagar kvar nu och sen blir det LEKSAND LEKSAND LEKSKAND! Det kommer bli awesome tror jag.

Nä nu ska jag lägga mig och vila/sova en timme eller något så man orkar med natten. Jag hoppas jag hinner skriva mer imorgon fast har egentligen inte så mycket att skriva om just nu, haha!

Nä men vi hörs senare eller imorgon.

Puss på er.

Music baby

Josefine Morelius, 2010-06-08 12:55:01
Ni som såg min redovisning hörde kanske första låten jag hade i början, den med Oskar Linnros. Jag är helt kär i den och i han med för den delen. Lyssnar väl på den kanske 25 gånger om dagen, haha. Men det är så jäkla bra.


Svalor

Josefine Morelius, 2010-06-08 12:48:31

Jag vill ha den här blåa sjalen med svalor på som hon på bilden har på sig, skitsnyggt att ha i håret sådär. Den ska finnas på H&M tydligen iallafall så det är väl bara att leta då. Fick ju ett fett presentkort på H&M i examenspresent och det lär ju utnyttjas. Haha!


Do you remember

Josefine Morelius, 2010-06-08 09:38:07
Godmorgon gordmorgon! Idag vaknade jag vid nio istället vilket är en helt okej tid att vakna på när man får sova. Idag ska tydligen skatteåterbäringen börja betalas ut också. Hade varit underbart att få sätta sprätt på allt och shoppa loss som en galning. Men icke sa nicke här blir det snåla och spara och allt sånt där kul. Får ju ingen lön förrns i juli så det blir en fattig sommar detta kan jag lova.

Idag jobbar jag ju som sagt 14-22 igen. Eftermiddagar är verkligen dem värsta skiften, man hinner ju inte göra någonting alls.

Nej lite frukost på det här så blir det bra sen. Det blir ju som sagt lite småtråkig uppdatering nu när jag jobbar eftermiddag men jobbar man så jobbar man.

Ha en bra dag iallafall!

Från och med du

Josefine Morelius, 2010-06-07 23:04:45
Gud vilken tråkig bloggdag detta blev då, skriver lite skit på förmiddagen åker till jobbet kommer hem från jobbet och skriver lite mer skit och sen ska jag sova. Har iallafall varit en LÅNG dag trots endast 8 timmars jobb.

Nej alltså seriöst jag vet fan inte vad jag ska skriva mer så  ja tänker helt enkelt säga godnatt.

Satellite

Josefine Morelius, 2010-06-07 11:33:51
Goddagens! Idag fick jag min efterlängtade sovmorgon och det var typ det bästa jag gjort på länge. Haha! Nej kanske inte riktigt men det var välbehövligt iallafall. Sitter just nu och gör ingenting, kollar runt på massa bloggar och sånt där skojj. Ska ju åka till jobbet igen om lite mindre än 2 timmar så det är väl bara att fördriva tiden på bästa sätt fram till dess.

Men just nu längtar jag mest till fredag för då ska jag åka till Leksand igen. Ska bli hur skönt som helst och komma dit och bara vara. Inte ha någon skola elle någonting att tänka på. Bara ta det lugnt och hänga med härliga människor.

Det kommer bli en bra helg som sagt. Nej nu ska det fixas med lite käk här innan det är dags att dra igen.

Ha en bra dag så hörs vi efter 10 när jag är hemma igen!

My new love

Josefine Morelius, 2010-06-06 20:41:37
Oskar heter han, hälsa på min nya man.


My home sweet home

Josefine Morelius, 2010-06-06 18:49:36
Är äntligen hemma igen efter två tolvtimmarspass på fabriken. Nu är det bara fyra dagar kvar innan jag får fem dagars ledigt. Finns nog ingen som längtar så mycket efter lite ledighet som jag. Då ska jag passa på att njuta en massa det ska ni veta.

Nu ska jag åka iväg och äta lite, kära mamma bjuder på käk. I love it.



Jag har fått nya jobbarpjucks den här sommaren, med orange på. Supertrendigt och jag är nog trendigast på hela fabriken nu. Haha!

Jag älskar er

Josefine Morelius, 2010-06-05 19:53:32
Sista tiden i Leksand var helt underbar och min älskade klass är tammefan dem bästa jag vet. Mycket tårar har det blivit sista veckan men även massvis med skratt. Jag vill bara säga att jag älskar er och ni kommer för alltid att finnas i mitt hjärta, underbara handel08.

Redovisningen jag gjorde om mitt examensarbete blev inte riktigt som jag tänkt mig då tekniken strulade en del, men det gjorde fan ingenting för jag fick ändå fram det jag ville få fram och jag fick så sjukt mycket beröm efteråt hur jag hade hanterat situationen så jag är riktigt nöjd trots allt. Roligast var iallafall att få avslöja hemligheten för mamma och syrran som inte hade någon aning. Haha! Jag fick högsta betyg på mitt exjobb och superbra feedback på presentationen så jag kan inte vara annat än nöjd.

Tack också till ettorna som fixade en sjujävla bra fest åt oss, ni är guld värda!

Jag kommer ALDRIG att glömma tiden i Leksand, aldrig. Det har varit dem två bästa åren i mitt liv. Men nu fortsätter jag på min resa och ger mig ut på nya äventyr.



All kärlek och lycka till er min fina underbara klass. ♥


Bildbomb

Josefine Morelius, 2010-06-05 19:47:47
Bara massa bilder.

























Outfits

Josefine Morelius, 2010-06-05 19:30:22

Här är lite bilder på olika outfits jag haft senaste tiden. Har ju som sagt varit lite dålig på att blogga så det kommer lite nu i efterhand.







Lättnad lycka glädje tomhet

Josefine Morelius, 2010-06-04 17:15:25
Ungefär så känner jag om att slutat skolan, lämnat Leksand och sagt hejdå till dem mest underbara människor som jag har fått lärt känna under dessa år. Mest känner jag tomhet och jag saknar dem redan. Men Leksand det blir jag inte av med iallafall, jag har blivit för kär för att kunna lämna det bara sådär.

Ska uppa massor om vad som hänt senaste veckan men det får bli imorgon kväll om jag orkar. Har ju inte sovit på säkert 2 veckor nu och imorgon börjar jag jobba förmiddag så jag antar att jag kommer att vara rätt slut.

Men jag återkommer med bilder och massa annat kul, var så säkra.

Puss på er som fortfarande orkar vara kvar och läsa fast jag uppdaterar sämst av alla just nu, haha.

Examensredovisning

Josefine Morelius, 2010-06-02 22:43:57
Imorgon 10.15 gör jag min examensredovisning, för mig är det lycka, glädje, nervositet och lite ångest. Ångest över att dessa 2 år redan är slut.

Men nu ska jag gå ut och bara ge järnet imorgon!

RSS 2.0