Det känns helt okej

Josefine Morelius, 2011-06-28 14:41:12
Vilken värme, i like it!

Som kanske någon förstog så var jag på en intervju idag, en ny butik/salong som ska öppnas i Kupolen i höst. Dem har cirka 2500 hårprodukter på lager endast från kända märken och plus att dem har en frisördel. Det var en gruppintervju, vi var 6 stycken och jag tycker väl att det gick okej. Jag gjorde mitt bästa och räcker det inte så gör det inte. Det var iallafall över 500 som sökt just den tjänsten jag sökte och vi var 50 stycken kvar så jag känner att bara det är en liten vinst ändå. Men jag hoppas såklart för jag vill verkligen verkligen ha det här jobbet, där får jag både jobba med sälj och som frisör. Exakt det jag vill göra ju, så håll alla tummar och tår.

Nu ska jag iallafall åka till Elsas och fika lite i den härliga solen. Hade dock velat ligga och steka idag eftersom det inte blir något mer stek nu i veckan för det blev jobb istället. Men en fika är inte så dumt det heller.

Ha en härlig dag nu!

Pepp

Josefine Morelius, 2011-06-27 22:39:30
Känner mig lite mer pepp nu faktiskt, är nog mest nervös inför imorgon. Men har snackat lite med siss så det känns okej nu. Jag ska ha det och jag ska fixa det, punkt slut.

Hade tänkt att jag skulle lata mig i solen i veckan men så blev det jobb onsdag-fredag helt plötsligt och det tackar man inte nej till faktiskt. Blev tillfrågad om jag ville jobba i Gränby nästa vecka också men jag kände faktiskt inte för det, sitta och åka till Uppsala varje dag lockade inte så mycket även fast pengar alltid är bra såklart.

Nej nu ska jag sova och tagga till!

Funderingar

Josefine Morelius, 2011-06-27 19:32:26
Kom hem till Avesta vid 11 idag, la mig ute i solen en sväng. Det är så mycket i mitt huvud som snurrar just nu, jag är nervös, rädd, väldigt kluven över mycket saker men ändå glad liksom. Vill bara få en rätsida på allting och det nu helst på en gång.

Så fort jag kommer till Avesta får jag lite ångest och börjar tänka på allt igen, dagarna i leksand har varit dem bästa på länge. Jag har bara kunnat släppa allt, skrattat, härjat och varit den Josefine som jag alltid vill vara. Jag längtar efter att ha ett hem, en plats jag kan komma till och verkligen kalla mitt hem. Avesta är inte mitt hem, tyvärr men det är inte det. Skulle vara skönt om alla skulle förstå varför jag vill flytta istället för att ge mig dåligt samvete för att jag skulle flytta härifrån. Jag måste se något nytt, träffa nya människor, testa något nytt och framförallt ha ett hem som bara är mitt.

Midsommarhelgen

Josefine Morelius, 2011-06-26 11:34:05
Leksand levererade i år igen, skönt!

Men denna bild får tala för sig själv och ja det har varit en grym helg!


Underbara midsommar

Josefine Morelius, 2011-06-25 12:38:40
Underbar midsommarafton, hoppas på en lika härlig midsommardag!


Trevlig midsommar

Josefine Morelius, 2011-06-24 12:52:50
Trevlig midsommar allihopa! Här har vi varit ute och plockat blommor så vi kunde göra kransar. Vi drack vin och fixade dem, eller ja Sofie gjorde dem jag tittade på ovh drack vin. Haha! Men ha en underbar midsommarafton nu och sup med måtta, det gör alltid vi! Haha.





Don't wanna go home

Josefine Morelius, 2011-06-23 10:58:49
Godmorgon! Sitter här i min ensamhet och käkar frulle, Sofie åkte och jobbade vid 9 i morse. Blev en ganska lugn utgång igår, eller ja det blev inte ens någon utgång. Jag och Elin satt hemma till 12 typ och gick sen till skutan där det var typ 30 pers så då gick vi hem istället och sov, haha. Nu ska jag hoppa in i duschen för om en timme ska vi åka till Borlänge en sväng Elin och jag.

Så ha det gött så hörs vi!



Mums vilken smarrig frukost, haha.

Save the world

Josefine Morelius, 2011-06-22 16:22:36
Taggar till skön musik samtidigt som jag försöker packa, och gissa om jag har mycket kläder med mig. JA! Att jag aldrig lär mig att packa, men jag tänker typ den kanske jag vill ha och den också, och den och den och så vidare. Jag ska va borta 5 dagar men har väl packat ner kläder för 2 veckor minst, haha. Säkert kommer jag åmgra att jag inte tog med nåt när jag väl är där men aja skitsamma, huvudsak är att jag packat ner klänningarna och skorna som jag ska till helgen.

Nu ska jag nog ta mig en dusch och göra mig klar tills Elin plockar upp mig. Vi tänkte dra till skutan typ på en gång så det gäller ju att vara lite partyklädd iallafall, men bara lite.

Men jag uppar väl mer imorgon när jag landar i mitt älskade leksand och förmodligen är lite bacon. Vad passar då inte bättre än att ligga i soffan med datorn på magen, haha.

Men ha det bra, puss på er!

California king bed

Josefine Morelius, 2011-06-22 09:12:05
Det känns typ som att jag ska åka iväg på semester, haha. Men idag är det full rulle, Helena kommer hit vid 11 och då ska jag klippa henne. Sen måste jag ut med Alice som jag lovat, packa, ner på stan och handla det sista innan Elin kommer och plockar upp mig. Så man har inte riktigt tid och ligga här och dega egentligen. Nä så upp och hoppa, käka frukost och sen ta en dusch och förbereda salongen, haha.

Men hoppas ni får en bra dag så länge!

Ikea

Josefine Morelius, 2011-06-21 10:55:48
Nu drar jag till Ikea mina vänner! Typiskt att åka en dag som denna då det är soligt, men det blåste dock lite kallt så då är det skit samma.


Inför midsommar

Josefine Morelius, 2011-06-20 20:02:22
Nu är mina midsommaroutfits klara, både till fredagen och lördagen.





Pause

Josefine Morelius, 2011-06-20 18:34:41
Hunnit med mycket idag känns det som, va på jobbet mellan 08-12 åkte sen till Avesta igen och tog en fika med Robbin som är i Avesta på lite besök. Mycket trevligt! Sen åkte jag hem och då kom Havanna och va här en sväng, så vi ritade, var ute och lekte och hittade på massa bus. Nu inväntar jag bara träningen som börjar klockan 8 så det blir väl mest chill framtill det antar jag.




Rygg

Josefine Morelius, 2011-06-19 20:01:17
Köpte en ny skjorta/klänning på h&m här om dagen, för ynka 149 spänn. Den är riktigt snygg i ryggen tycker jag. Tog en lite större storlek än vad jag brukar ha så att jag kan ha den som en klänning, precis så som Victoria Törnegren har här:


Trök

Josefine Morelius, 2011-06-19 12:01:43
Åh vilket tråkigt väder det är och det ska vara likadant hela veckan. Jaja man kan ju passa på att se lite filmer när det är såhär iallafall. Igår blev det jobb och det gick bra. Ska dit imorgon också 08-12, vet egentligen inte vad vi ska göra där men det blir nog bra, haha. Vi 3 sommarjobbare ska dit iallafall.

Nä fan vad tråkigt det är, så det blir iallafall träning idag!

Jaja ha en bra dag vi hörs senare!

Cheesecake

Josefine Morelius, 2011-06-17 22:47:47
Var tvungen att göra en mini till mig så jag kunde provasmaka, och den är helt klart godkänd! Behöver absolut inte skämmas för att bjuda på den här imorgon!


It's friday

Josefine Morelius, 2011-06-17 15:37:59
Fredagen är här igen och jag har nu lite sommarlov! Skönt är det vill jag lova! Nyss käkat mat, kycklingsallad så ska smälta den lite innan det är dags för att bege sig till gymmet och köra ett pass. Efter det ska jag hem och baka tills imorgon, cheesecake blir det! Annars vet jag inte riktigt vad jag ska säga, jo vädret suger och det ska regna hela midsommar. Som vanligt! Nåja med rätt sällskap och lite vin kan inte ens regn hindra mig från att ha en grym midsommar.

Det blir en lugnt kväll eftersom jag ska jobba imorgon, 09.30-16-15. Ska försöka fixa den där filmen som jag vill se, får se hur det går. Haha!

Ha en fin fredag, puss på er!


Spets

Josefine Morelius, 2011-06-16 22:39:38



Ja tack till dessa! Kommer från Vero Moda så ska nog göra ett besök där snarast.

Shortsisar

Josefine Morelius, 2011-06-16 18:36:48

Haft världens äckligaste huvudvärk idag igen (migrän typ?) så har vart seg hela dan. Men sen blev ja piggare och sprang in en sväng på h&m och fyndade ett par shorts, 99 spänn! Som hittat. Men nu blir det greksallad, mums, och sen easyline och zumba! Hoppas jag orkar bara.



Bleka ben och ja mina lår går ihop! Läs det Egoina skrev som är mycket klokt, här!


Vita

Josefine Morelius, 2011-06-16 15:16:04


Vita naglar är snyggt!

Puder

Josefine Morelius, 2011-06-15 21:13:46
Shit vilka balla brallor, dem vill jag ha! Hoppas dem kommer in i butiken då ska jag haffa ett par.




Från H&M

Vancouver

Josefine Morelius, 2011-06-15 20:54:53
Fan att man inte har kanalen så man kan se sista avgörande matchen i Stanley cup. Lika bra kanske jag behöver nog sova men jag håller alla mina tummar och tår för att Vancouver vinner. Hejjar stenhårt på min barndomsidoler bröderna Sedin.


Med ena foten utanför

Josefine Morelius, 2011-06-15 20:37:19

Åh herregud vad trött jag var i morse, sov nog max 4 timmar inatt. Somnade nog runt 12-tiden och vaknade vid 2 igen. Hade fått ett sms som jag svarade på, och då fick jag svar tillbaka. Så det blev nog två timmar smsande så vid 4 försökte jag somna igen, men det gick väl sådär va. Aja kom iväg till skolan idag iallafall och vi hade lite mini-hårvård för dem som behövde göra något. Jag var ju alldeles gul i håret så vi hade i en färg plus massa blekta slingor. Så nu är jag lite ljusbrun med ljusa slingor i, en bra grund för att slutligen kunna bli blondie igen.

Nu ligger jag i sängen och glor på teven och har datorn på magen. Var iväg och körde bodypump när jag kom hem idag, riktigt skönt var det.



Ungefär 20000 foliepaket, haha.


Tisdagkväll

Josefine Morelius, 2011-06-14 21:58:48
Kunde inte hålla mig så det blev en springtur/powerwalk nu på kvällen. Gick halva och sprang halva rundan och det var så himla skönt så jag ångrar inte att jag tog mig ut. Nu ska jag duscha, äta lite fil och sen krypa ner under täcket och sussa. 3 dagar kvar att pendla, sen slipper jag det i 1,5 månad vilket ska bli så jäkla skönt.

Men godnatt på er!

Filmdags

Josefine Morelius, 2011-06-14 17:01:31
Thaimat, mys och film blir det nu! Får se om jag orkar träna något idag, har haft en förjävlig huvudvärk hela dagen. Har iallafall 3 nya filmer på datorn, Trassel, Love and other drugs och The reef så vi får se vilken det blir. Det regnar ju ute nu så det är perfekt film-väder.

Innan jag kände dig

Josefine Morelius, 2011-06-13 18:39:56
Världens bästa Melissa!


Korall

Josefine Morelius, 2011-06-13 18:38:09
Älskar dem!



Måndag

Josefine Morelius, 2011-06-13 17:11:13
Goddag goddag! Härliga måndag, eller vad säger ni? Jag hade två klippkunder idag i skolan och båda hade anknytning till Leksand så vi babblade en massa om midsommar. Sen när jag var på väg hem ringde jag Sofie så vi babblade ännu mer om midsommar. Gissa om jag längtar nu, att fira midsommar där är verkligen speciellt.

Nåja nu sitter jag hemma och käkar lite, var ashungrig efter cirkelträningen vi körde på träningen idag. Jobbigt men kul var det. Karro är en galet bra instruktör lär jag få säga. Ikväll ska jag köra lite core också tänkte jag, ganska skönt att avrunda kvällen med ett core-pass.

Men nu ska jag käka klart och sen skriva klart cv och personligt brev!

Fick mina skor idag också förresten, åh så fina dem är!


Run for your life

Josefine Morelius, 2011-06-12 21:26:41
Löpning + intervaller CHECK! Det är fan inte kul att springa när det är såhär kvavt ute går ju knappt att andas. Men ska nog hänga på Magda och Madelene och springa tjejmilen i höst så lika bra man krigar på så att man kan springa på en shysst tid. Körde lite mage när jag kom hem också, det är fint det. Men jag läste i MåBra-tidningen att om man vill ha en platt mage (som förmodligen alla vill) så ska man inte nöta massa situps och det där vanliga ni vet för det tränar bara magens ytliga muskler och dem tröttas snabbt ut och orkar då inte ge den där platta effekten. (Något sånt tror jag det stog, haha.) Utan istället ska man träna de inre bukmusklerna. Core är ju toppen bra för där tränar du ju upp bålen och även de inre magmusklerna, tänkte ifall ni ville veta. Haha!

Men nu ska jag ta en dusch och sen snart sovdags igen! Sista veckan i skolan innan praktik och sommarlov!

Sov gott sen allihopa!


To do

Josefine Morelius, 2011-06-12 15:02:22
♥ Skriva CV + personligt brev
♥ Packa
♥ Städa
♥ Träna

Elsas

Josefine Morelius, 2011-06-12 14:59:35
Hejhej! Var supertrevligt hemma hos siss igår, god mat och massa annat snask så tack så mycket för det! Idag blev det en vända till Elsas i Norberg, mysiga Elsas. Annars är väl den här söndagen som alla andra, man bara väntar till det ska bli måndag igen så man kan komma igång med dem vanliga rutinerna.



Elvis blev dock lite trött till slut, haha söta lilla benny hill som jag döpt om han till.



Elsas.

You got me

Josefine Morelius, 2011-06-12 00:41:27
Ganska lustigt att jag fått två sms senaste tiden från leksands-folk där det stått typ: vart var du igår då?

Vet inte om folk inte riktigt vet att jag inte bor i Leksand nu, verkar så iallafall, haha. Men tänk så bra det hade varit om jag bott där, men hösten 2011 i am back.

Välkommen till Leksand - Ida Wiklund
(Tack Sofie)


Workiworki

Josefine Morelius, 2011-06-11 17:08:55
Blev jobb idag igen, kul som fan jag trivs verkligen bra på h&m i Sala. Det finns saker att göra hela tiden, full fart och det gillas och sen är dem som jobbar där supergulliga allihopa. Hade mycket kassa-pass idag vilket är skönt så man kommer in i det men nu känns det som om att jag har koll på kassan faktiskt. Jag lär mig snabbt, en rätt bra egenskap faktiskt. Nåja jobbade stängning idag så kom hem ganska nyligen. Ska åka hem till siss snart, vi ska få mat och sen ska vi kolla på film. Kvalle-tid med la familia ska man aldrig underskatta alltså.

Just ja här är en bild på nya frippan, och ja jag vet att mitt hår är lite gult just nu men det blir bättre jag lovar, haha:



Stökigt som attan, men ibland kan till och med jag slarva med städningen.



Haha shit i det där ljuset såg håret extremt gult ut men så farligt är det inte jag lovar, haha. Dagens clothes blev såhär iallafall, inte mycket kläder men ändå höll jag på att dö av värme idag. Galet varmt.

Sjung om studentens lyckliga dag

Josefine Morelius, 2011-06-10 20:59:48
Åh jag hatar den här dagen på ett sätt eftersom den väcker så mycket minnen från min egen student. Jag får liksom en klump i magen så fort jag ser alla glada studenter för jag vill bara göra det igen och igen och igen. Studenten, ja den känslan glömmer man aldrig. Kan inte förstå att det var 4 år sen exakt som jag tog studenten nu, tiden går fort alltså. Men det var helt klart en utav dem bästa dagarna i mitt liv!

Stort grattis till kusin Matilda och Jonathan som tog studenten idag, och till alla andra studenter också såklart!



Minnen.


Water for elephants

Josefine Morelius, 2011-06-10 20:56:08
Alltså ni MÅSTE se den! Är enn utav dem bästa filmerna jag sett, helt klart!


Easyline

Josefine Morelius, 2011-06-09 20:27:24
Blev jobb på h&m idag igen eftersom det krisade sig med folk. Så jag jobbade från 11.30-18.15 och efter det raka vägen hem och slänga i sig nåt att äta och efter det drog jag till iform och körde easyline. Det var jobbigt må ni tro, mådde fan illa alltså, haha. Så nu är man sådär härligt utmattad. Men nu ska jag ta en dusch och käka lite.

Trevlig kväll!

Om sanningen ska fram

Josefine Morelius, 2011-06-09 08:28:27
Trött man blir på människor som bara skiter i saker och slutar bry sig för dem tydligen hittat något som passar bättre.

Balen

Josefine Morelius, 2011-06-07 23:15:19
Åh jag vill också på bal, förstår hur kul dem har nu. Åkte massa massa bilar genom stan med tjusiga bal-tjejor och killar men själv stannade man till vid i-form svettig och ful, haha. Mindre kul det kanske men man får leva på minnena för 4 år sen då man själv var på balen. Var ett jäkla ståhej att kissa eftersom man hade ungefär 100 underkjolar på klänningen, men fan så kul det var. Det kommer man minnas för resten av livet, garanterat.

Galet att det var fyra år sen alltså, men tiden går fort när man har roligt.

Nä hörrni, nu ska jag sussa för imorgon är det jobb på h&m som väntar.

Vad vore väl en bal på slottet liksom? Förmodligen alldeles underbar så have fun people!



Stekigt

Josefine Morelius, 2011-06-07 17:21:04
Herregud årets varmaste dag eller vad? Har iallafall hunnit steka lite i solen idag vilket börjar ge resultat till en nice bränna. Hann med en 50 minuters pw i morse och nu ska jag iväg till gymmet och kriga i denna hetta. Kommer bli dubbelt så svettigt idag känner jag. Skulle egentligen på crossfit men jag vill se fotbollen så det får bli gymmet idag istället.

Men hoppas ni haft en grym dag allihopa, även ni som jobbat!

No other one

Josefine Morelius, 2011-06-06 17:16:48
Just ja kom på en sak jag inte visat, kanske världens sötaste present jag fick av Sofie när jag var och kikade på hennes redovisning. Den tjejen vet då hur man ska förgylla min dag, finaste saken någonsin.

Det är en nyckelring, framsida:



Baksida:



Tänk att något så litet kan betyda så mycket.

Midsommar

Josefine Morelius, 2011-06-06 16:55:09
Som jag längtar till midsommar nu alltså! I år tänker jag köra på klänning och converse, både snyggt, bekvämt och Josefine-stil.


Korall

Josefine Morelius, 2011-06-06 14:42:19
Att jag är en converse-brutta har väl ingen missat, jag praktiskt taget bor i mina converseskor och nu ska ett par nya få flytta in i min skohylla. Jag saknar dock ett par låga vita, men dem ska jag ta och köpa i sommar när jag tjänat lite mer cash.


Sveriges nationaldag

Josefine Morelius, 2011-06-06 11:39:40

Såna här dagar är jag så jävla lycklig, solen skiner och man kan ligga ute och steka hela dagen. Sveriges nationaldag och vi bjuds på detta väder, man tackar. Förhoppningsvis kan man få lite färg på den annars så bleka kroppen och kanske få håret lite solblekt också. Jag hatar min färg i håret just nu, typ orange. Haha! Men men ska man gå från brunett till blond utan att förstöra håret helt så får man väl stå ut med det. Mne lite slingor innan midsommar ska ialafall göras så jag är lite blondare iallafall. Har ju dessutom klippt av mig håret, sjukt egentligen jag som var livrädd för det. Men jag trivs bra i mitt korta hår även fast jag inte egentligen vill ha det så. Men nu kan jag spara ut det igen och få mycket fräschare hår. Som frisör känns det som att man måste prova lite olika faktiskt. Från långt brunt till kort blont. Kan tyvärr inte bjuda på nån bild än eftersom färgen är så ful, haha.

Nä men seriöst nu blev det massa babbel bara, ska ut och lägga mig i solen igen.

Ha en fin nationaldag nu mina kära vänner!


BB-final

Josefine Morelius, 2011-06-05 20:06:20

Självklart kommer jag att se big brother-finalen och jag hoppas hoppas och vill att Simon ska vinna.


Don't wanna go home

Josefine Morelius, 2011-06-05 09:13:08
Godmorgon! Hade hoppats på samma kalasväder som det var igår och i fredgas men fy vad det blåste kallt det det blev ingen solning idag inte tyvärr. Jag som ville bli brun. Jaja då får man hitta på något annat helt enkelt. Ska iväg och träna vid 3, core och zumba blir det idag. Sen kan jag köra gymmet imorgon bitti eftersom det är ledigt imorgon också, skönt faktiskt.

Nej om man skulle ta och äta lite frukost kanske! Ha en bra dag så hörs vi snart!

Jobb jobb

Josefine Morelius, 2011-06-03 19:45:52
Vaknade vid 8 och såg att solen lyste redan då och det var inte ett moln på himlen. Så planen var att dra på sig bikinin och lägga sig ute och steka hela dagen. Men så ringer syrran och frågar om jag jag kan jobba och självklart så gör man det istället. Lite extra cash är aldrig fel. Jobbade 10-18.15 och det var full rulle hela dan så tiden gick skitfort. Det är då det är som roligast att jobba när det är lite tempo.

Men nu ska jag ta en dusch och sen får vi se vart kvällen bär!

Ha det gött allihopa!


River flows in you

Josefine Morelius, 2011-06-02 13:12:58
Det är ju inte annat än att man blir stolt, duktiga Sofie! Alla kanske inte vet hur hon var när hon kom till Leksand, men hon var iallafall tyst, blyg, föriskiktig och ja ni vet men så ser man henne idag 2 år senare på scenen inför hela skolan plus fler. Det är då man inser vilken resa hon gjort och det är imponerande så gissa om jag är stolt över henne. Ni kan väl kanske ana vem som inte kunde hålla tårarna tillbaka? Jag såklart, jag gråter alltid vid såna där tillfällen men jag blev bara så glad för hennes skull.

Grymt bra jobbat, du ska vara riktigt nöjd nu! (Hoppas du blir glad för den lilla presenten som jag lämnat på bordet hemma hos dig också!?)



Lycka till Sofie

Josefine Morelius, 2011-06-01 21:09:23
Åh jag är så sugen på cheesecake så jag dör! Haha. Ska nog ta och baka en till helgen tror jag. Nåja körde ett pass bodypump idag och jäklar vad tungt det gick men jag krigade på ändå. Kommer få en fin värk  imorgon.

Imorgon ska jag göra ett kärt besök i mitt älskade Leksand. Ska dit och se en utav mina bästa vänners examensredovisning. Sofie du kommer göra detta strålande så det ska bli superkul att se! 07.00 avgår bilen och ett kaffestopp i Hedemora på det också.

Lycka till imorgon Sofie!


Bildbomb

Josefine Morelius, 2011-06-01 17:35:02
Vart verkligen en lyckad fest igår, alla var supersnygga och vi hade skitkul.

Bildbomb från igår och idag:
















Earcuff

Josefine Morelius, 2011-06-01 17:22:48
Nytt örhänge med earcuff har inhadlats, men jag är på jakt på fler från uropenn men dem är typ slut i hela Sverige. Så vi får se om det kommer in fler, hoppas hoppas.


RSS 2.0