Kaffe

Josefine Morelius, 2008-08-29 15:02:42
Hej bloggen jag får be om ursäkt för att jag inte uppdaterat på länge men har verkligen haft fullt upp hela tiden. Men nu har jag iallafall en stund över. Sitter i Borlänge och fikar lite med en kaffe, har gjort skolarbete här och sedan har jag shoppat. OJ vad jag har shoppat. Men man kan få unna sig det nu när man ska leva som student i två år framöver. :-)

Allting är verkligen toppen, jag känner att det här är så himla rätt för mig och jag älskar verkligen Leksand, supermysigt ju. Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och snacka lite med min vän Michaela som hitter här mittemot och är lika mycket datanörd som jag.

Ha en superbra fredag allihopa!

Kram och puss Josefine

Fixa & dona

Josefine Morelius, 2008-08-24 11:48:28
Idag ska jag städa och tvätta här hemma är det tänkt. Jag och Michaela har tvättid mellan 13-16, och sen blir det städning för fulla muggar. Ska även hinna med att skriva en lista över vad som ska handlas till nästa vecka. Imorgon är det skola igen, och jag längtar verkligen. Tycker det ska bli så himla kul att komma igång på riktigt.

Foten är lite bättre idag, men dock fortfarande lite svullen och sådär. Hoppas det är bättre imorgon iallafall för då ska jag fixa gymkort så att jag kan börja träna igen. Underbart! Så håll tummarna för att foten ska vara okej imorgon. :-)

Ha en bra dag! Nu ska jag börja sortera smutstvätten tänkte jag!

Kram Josefine

Stukad fot

Josefine Morelius, 2008-08-23 19:24:40

i var ut igår och det var riktigt trevligt jag var helt galen faktiskt, haha. Men det var kul faktiskt. Det som var mindre kul är att jag nu i princip har en stukad fot eftersom någon klev på min fot igår och ja jag vet faktiskt inte riktigt hur det gick till helt enkelt. Kunde iallafall inte gå på foten vilket jag knappat kunnat idag heller, men nu börjar det bli lite bättre. Foten är helt svullen och ömmar lite ibland men det är som det är. Går väl över någon gång. Förutom det så var kvällen riktigt bra faktiskt.

Idag har solen lyst över Leksand och det har varit riktigt varmt och skönt. Det gillar jag. Vi har käkat glass ute i solen och senare på dagen så har vi spelat minigolf, tror jag kom fyra eller något sånt av sex personer. Inte sist iallafall, för det var någon annan som fick äran att ta den platsen :-)


Här är allt perfekt

Josefine Morelius, 2008-08-21 20:52:00

Får börja med att be om ursäkt för att jag är så dålig på att uppdatera, men det har verkligen varit fullt upp hela den här veckan. Men här i knäckebrödsland är allting prima ballerina och jag trivs som fisken i vattnet. Idag var vi ute vid Tibble bystuga och rodde krykobåt eller vad det nu heter. Vi hade även femkamp och lite sånt där. Imorgon är det fredag och det betyder sista dagen på den här insparken och såklart avslutas den med en stor FEST.


Sån här har jag rott idag :-)


En stor kram till dig

Josefine Morelius, 2008-08-19 00:01:57
Jag vill bara krama om dig och säga att du är bäst iallafall, oavsett om du springer en OS-final eller inte. Tråkigt det som hände igår, men det är bara att ta nya tag.


Leksand

Josefine Morelius, 2008-08-18 23:56:13
Ledsen för dålig uppdatering av bloggen. Men sen jag kom till Leksand har jag haft fullt upp i princip hela tiden. Men nu såhär innan läggdags kan jag passa på att uppdatera lite om hur läget är här uppe. Jag kan börja med att säga att stugan jag bor i är supermysig och tjejen jag bor ihop med är jättegullig. Har ju bara vart i skolan idag och det var massvis med ny information så det är väl lite snurrigt i skallen just nu. Men så småningom klarnar väl allt upp och faller in i en rutin, man får en vardag helt enkelt. Vi hade lite lekar och sånt idag för att lära känna varandra och så vidare. Orkar inte förklara så djupgående om vad som hänt idag, men det har varit kanonbra iallafall. Jag känner verkligen att jag kommer trivas här uppe i Leksand, ja det känns helt rätt.

Ni ska få se bilder på stugan någon dag, så himla mysig.
Dags att sova så man är pigg imorgon igen!

Puss och godnatt

På väg

Josefine Morelius, 2008-08-17 12:11:00
Nu går flyttlasset mot Leksand. Ha det så idag så får vi höras till kvällen.


Stress

Josefine Morelius, 2008-08-17 00:00:52
Förlåt för dålig uppatering men har haft fullt upp hela dagen idag. Imorgon går flyttlasset upp till Leksand, spännande. Har packat som en tok idag, men tror att jag har fått med mig allt jag behöver. Men nu ska jag sova så jag är pigg imorgon. :-)

Kom igen tjejer!

Josefine Morelius, 2008-08-15 06:31:32
Visa vad ni går för och visa att ni är vikingar från Sverige. Lycka till!


Lyckorus

Josefine Morelius, 2008-08-15 06:25:03
Jag kände ett lyckorus genom kroppen när jag gick ut genom grindarna för sista gången det här året. Jag hörde fabrikens muller men jag brydde mig inte om det utan jag tänkte bara att nu är det över för denna gång. Men som sagt det känns både bra och dåligt. Kommer såklart sakna alla människorna och allt kul man ändå haft tillsammans med dem under sommaren, men kommer ju definitivt inte sakna värmen och dem obekväma arbetstiderna. Hade det inte vart för alla härliga människor som man får jobba men så skulle jag aldrig någonsin tacka ja till detta jobb. Men jag hoppas självklart att jag får komma tillbaka igen nästa sommar. Återigen, tack för denna sommar!

Nu är det sovdags för mig, senare idag är det party och det ser jag verkligen fram emot. Förresten har en sån rolig grej att berätta om senare idag. Vad jag har skrattat under natten. Haha!

Ha en bra morgon och förmiddag! Jag vaknar väl till runt 14-snåret skulle jag tro!

Sista natten

Josefine Morelius, 2008-08-14 21:04:49
Snart dags för sista natten som kartongarbetare för det här året. Blandade känslor som vanligt, både skönt men samtidigt lite vemodigt. Man kommer ju sakna alla roliga stunder där på kartonfabriken. :-)

Tack för i sommar! Jag ska bjuda på tårta, åh jag är så himla snäll! Haha.

Pigg och alert

Josefine Morelius, 2008-08-14 13:43:12
Tänkte att jag skulle sova till minst 13.30 idag, men vaknade vid tolv och var pigg. Det var bara att pallra sig upp och hoppa in i duschen. Michaela och jag ska snart åka till Borlänge och fixa lite grejjer. Efter det kommer Jenny hit och ska kika om hon hittar nåt fynd bland mina utrensade kläder. Måste även försöka sova lite innan jobbet idag, sista natten dessutom. Känns lite vemodigt ändå att lämna grabbarna för det här året. Måste rusa, ha en bra dag vi hörs senare.

Läggdags

Josefine Morelius, 2008-08-14 06:11:10
Nu ska jag krypa ner i sängen medans alla ni andra förmodligen snart ska gå upp eller redan har gått upp. Men så är det att jobba natt, tyvärr. Tråkigt att sova bort i princip halva dagen. Men jag har verkligen massvis att fixa och dona med idag så lär försöka pallra mig upp i ganska skaplig tid iallafall. Nej nu ska jag borsta tänderna sen krypa ner under täcket. Det är alldeles kallt i mitt rum just nu och det är så himla skönt att sova då tycker jag.

Ha en bra dag, kram Josefine

Flyttstök

Josefine Morelius, 2008-08-13 20:29:20
Herre gud, det är liksom på söndag som jag flyttar. Men som tur är så behövs inga tallrikar och allt sånt där tjaffs eftersom det redan finns i stugorna. Jag ska liksom bo i en stuga i två år, fan vad mysigt. Men iallafall så ser det inte klokt ut hemma hos mig nu. Håller på att rensa ur kläder och skor som jag inte behöver ha med mig upp. Det ser iallafall ut såhär hemma hos mig nu:



Kafferep

Josefine Morelius, 2008-08-13 16:14:25
Nu blir det en sväng ner på stan, dricka lite kaffe och snacka lite skit :-)

Ipod shuffle

Josefine Morelius, 2008-08-13 10:45:26
Jag ska ta och investera mig i en Ipod shuffle, dem är suveräna att ha med på träning, löpning, powerwalks ochsåvidare. Dem är ju så små och praktiska med den lilla klämman på. Perfekt. Min andrra "tränings-mp3" har ju pajjat så jag är i behov av en ny helt enkelt.


Gråa dagar

Josefine Morelius, 2008-08-13 10:41:21
Man känner verkligen att hösten är här nu, vart har sommaren tagit vägen egentligen? I ett nafs så var den bara borta. Men jag tycker iochförsig om hösten, det är så mysigt när det börjar bli mörkt och kallt så man kan krypa upp under täcket och tända massvis med ljus. Dagarna bara flyger förbi dessutom, på söndag flyttar jag liksom upp till Leksand för att plugga. Jag har nog inte riktigt förstått det än tror jag. Men det kommer väl så fort man börjar packa sakerna och allt sånt där. Men jag ser fram emot det, det gör jag verkligen.

Godkväll

Josefine Morelius, 2008-08-12 22:48:09
Kom hem från jobbet för en halvtimme sen, skönt var det. Nu ligger jag i sängen och ska nog ta och sova tror jag. Verkligen hur trött som helst idag. Men jag hoppas ni haft en bra dag allaihopa.

Sov gott!

Vilken röra

Josefine Morelius, 2008-08-12 10:19:05
Jag har nyss vaknat, hade gärna sovit ett tag till känner jag. Men men lika bra att pallra sig upp så man får ut lite av dagen innan det är dags för jobbet igen. En annan sak, det är så himla rörigt hemma hos mig nu. Men jag hinner aldrig städa. Men ska försöka  tag i det imorgon, behöver verkligen rensa ur garderoben innan flytten upp till Leksand. Men som sagt det får bli imorgon, nu är det dags för frukost.

Lasse Anrell?

Josefine Morelius, 2008-08-10 22:39:48

Bilden är så långt ifrån, men jag lovar dem var ruskigt lika. Nästan så man skulle tro det var Lasse Anrell själv. :-)


Helgen

Josefine Morelius, 2008-08-10 22:32:55
Jaha, hur ska jag sammanfatta helgen enklast möjligast då? Det har varit en helg utan dess like. Det räcker så. Jag har haft ångest, men det har jag väl jämt? Jag har blivit attackerad av något slags monsunregn!? Kallas det så? Jag har sett Lasse Anrells dubbelgångare, eller det kanske rentav var Lasse Anrell själv? Dock en mindre och lite rundare variant. Jag har även sett en del speedway, inget vidare bra tycker jag faktiskt. Bättre har man sett i sina dagar. Men sist men inte minst så har jag umgåtts med den här donnan, vi har haft en bra helg helt enkelt. Dock ett par snedsteg, men det kommer man aldrig ifrån.


Jag grät

Josefine Morelius, 2008-08-10 22:25:57
Idag på jobbet började jag gråta, och vet ni varför? Jo, för jag hörde på radion att hon tjejen vann OS-silver i cykling. Vem börjar gråta för något sådant? Jo jag. Jag skulle nog klassa mig själv som världens känsligaste person, jag gråter för allt. Men jag blir ju rörd liksom, haha vad fjantigt det låter. Men det är sant. Jag står för det, helt klart. Men jag är fisk, vi är känslosamma enligt alla horoskop ochsåvidare.

Emma Johansson hette hon visst, grym tjej. Dock aldrig hört talas om henne tidigare men nu har jag iallafall fällt en tår för henne :-) Grattis bruden!


Jag är tillbaka!

Josefine Morelius, 2008-08-10 22:17:38
Gott folk ni kan sluta längta efter mig, nu är eran Josefine tillbaka igen. Min älskade laptop funkar nu som den ska, förhoppningsvis iallafall. Så nu är det bara att köra igen, tror jag ska knåpa ihop ett par inlägg om vad som hänt senaste tiden. Vad tror ni om det?


Jag är tillbaka :-)

Bloggpaus

Josefine Morelius, 2008-08-05 20:09:09
Min dator har havererat tror jag så därför blir det lite bloggpaus från min sida. Men den ska troligtvis fixas imorgon så jag återkommer så fort laptopen är vän med mig igen.

Ha det bra så länge!

Förresten, det är ju rena rama hösten nu ju. Usch det är verkligen jättekallt ute!

Söndag

Josefine Morelius, 2008-08-03 11:05:41
Jag har varit dålig på att blogga på senaste tiden, men har haft fullt upp med annat. Åkt båt, hämtat cykel och ja fart och flängt runt lite överallt. Idag ska jag ut och cykla på min nya räser, den går som en pärla. Regnade så mycket igår så blev inte mer än en repa runt kvarteret. Haha! Ska försöka vara lite bättre på att blogga under dagen, jag lovar.

Vad ska ni göra idag?

Sjösjuk

Josefine Morelius, 2008-08-02 00:24:01
Åh jag är så sjösjuk, fortfarande. Har ju varit över till Åland idag, kom nyss hem nästan. Men måste tyvärr sova nu, mina ögon är helt off. Så hela storyn får ni imorgon, lita på det. Ska ju upp tidigt imorgon också, åka till Borlänge och hämta horpan. Nu jävlar ska det cyklas minsann.

Godnatt!

RSS 2.0