Första advent

Josefine Morelius, 2008-11-30 21:36:57
Söndagen har varit en toppendag helt klart. Hängt lite på julmarknaden och spelat Peter Jöbacks skiva i två timmar ungefär. Så jävla kallt var det alltså! Men sen drog vi och fikade på siljans, mysigt och skönt att få värma sig lite. På vägen hem blev det en sväng på hemköp, där jag köpte en sånhär ljusstake som man bara måste ha anser jag. Vi köpte även lussebullar, pepparkakor, glögg och julmust såklart. Såhär mysigt har vi haft det nu ikväll.





Tack Michaela, Sara och Amanda för ikväll, bättre första advent kan man inte ha!

Tattoo

Josefine Morelius, 2008-11-29 23:56:21



Ja en bild säger mer än tusen ord..


Godkväll

Josefine Morelius, 2008-11-27 20:13:39
Ligger i soffan vilket jag gjort i princiep hela dagen sen jag kom hem från skolan. Sov en liten sväng och sen kom Sara över och gav mig lite energi. Vi kollade på Sunes jul, och hade lite mys.

Imorgon ska vi åka till Borlänge, leta efter lite tyg som vi ska ha till vårat projekt. Ska även passa på att köpa lite julklappar men även lite saker till mig själv som jag behöver. Till exempel något som jag kan ha på mig imorgon. För imorgon blir det lite party med några av tjejerna i klassen. Myspys.

Nej nu ska jag kolla du är vad du äter.

Hörs sen!


Long time no see

Josefine Morelius, 2008-11-26 12:40:58
Länge sen jag skrev nu ser jag, men man har ju fullt upp om dagarna minst sagt. Ska strax iväg till skolan och ha kommunkationskurs, efter det blir det feedbacksamtal med Lasse och sen blir det såklart hockey ikväll.

Leksand - Björklöven

Skriver senare idag, måste rusa!

Ajdö

Nyvaken

Josefine Morelius, 2008-11-23 10:56:31
Vaknade nyss och insåg då att fyfan vad skönt det är att sova ut på helgerna. Ligger kvar i sängen gör jag dessutom, men ska väl snart pallra mig upp och äta lite frukost kanske. Men jag är dock inte speciellt hungrig. Jaja, men det löser sig. Idag ska jag städa och plugga nu på förmiddagen och sen fram emot kvällen ska jag hem till Jenny och få massage och fixa med naglarna litegranna. Hon är så himla duktig min lilla Jenny.

Nej nu ska jag klä på mig myskläder och tofflor och ta tag i saker och ting.

Ha en bra dag tills vi hörs igen!
Puss & Kram

Vet ni

Josefine Morelius, 2008-11-22 18:03:23
jag är verkligen kär..


Världens bästa

Josefine Morelius, 2008-11-21 21:29:59


Världens bästa låt just nu..

Idolkväll

Josefine Morelius, 2008-11-21 19:32:25
Ikväll är det dags igen, kom igen nu Robin!


Att dem kommer ihåg en

Josefine Morelius, 2008-11-21 17:59:25
Idag när jag gjorde min kundrunda på Guldfynd kom det fram en och sa är det Josefine till mig. Det visade sig att hon hade haft mig i skolan när jag gick i ettan och tvåan. Hon sa att jag och Hanna hade skrivit brev till henne efter att hon hade slutat där. Gulligt av oss tycker jag nog allt, haha. Men jag kan inte förstå att dem kommer ihåg en alltså, det var ju nämligen bra många år sen man gick i ettan liksom. :-)

Lyckodag

Josefine Morelius, 2008-11-21 12:38:00
Tror det är min lyckodag idag alltså. Eller ja den började inte så bra kan man säga. Skulle ha kundrunda idag klockan 11 på guldfynd. Gick upp vid halv 10 och insåg då att jag inte hade någon bil hemma. Panik fick jag, men ringde då till storasyser som var en räddare i nöden och lånade ut sin bil till lillasyster. Vilken pärla. Kundrundan gick bra tycker jag. Så imorgon ska jag sammanfatta alltihopa tänkte jag.

Jaja, efter kundrundan gick jag in och snackade med andra syster på H&M, och där hörrni hittade jag min nyårsklänning. Åh den är så fin så nu längtar jag lite till nyår faktiskt. Kom även på att jag skulle boka tid hos frissan och jag hade ju inga förhoppningar på att jag skulle få en tid efter jul och innan nyår. Men man kunde ju hoppas iallafall. Kom dit var rätt fullt hela den veckan men har man världens bästa frisör så har man. Hon sa att jag kunde komma ändå efter att dem stängt egentligen, så nu fick jag tid dagen innan nyår. Åh hon är så snäll! Nu blir man ju riktigt snygg till nyår faktiskt. Haha!

En sak till, Jenny kommer ju hem idag också. Det är ju lätt det bästa som händer denna helg.

Fan jag kanske borde köpa en lott idag, har ju sånt flyt känner jag :-)

Tåget

Josefine Morelius, 2008-11-20 14:16:08
Sitter på tåget nu på väg hem till Avesta IGEtN. Ja igen, suck. Men har lite skolarbete som ska göras så vad ska man göra. Det är ju så skönt att vara i Leksand på helgerna. Dock åker alla godingar hem den här helgen så jag skulle ändå inte ha något att göra.

Iallafall så fick vi lift av Annelie till Borlänge så jag, Sara och Amanda gick till kupolen och käkade och kollade lite affärer innan våra tåg skulle gå. Stackars Amanda som får vänta på sitt tåg ända till fyra. Men jag ska tänka på dig när du sitter där och väntar. Åh jag hittade massa snyggt som jag vill ha ju, kanske borde ta med mig mamma och peka ut lite julklappar. Vore kanske en bra idé. Men hittade i vilket fall ett par supersnygga stövlar som jag bara måste ha känner jag. Har dock redan alldeles för många stövlar, hinner inte ens använda alla ju. Kanske kan lura på syster att köpa några av mig!? Ja det ska jag göra.

Lyssnar på We built this city on rock and roll nu, tänker på Sara då. Åh en idol-kväll utan Sara är fan ingen riktigt idol-kväll.

Men tack Amanda och Sara för en mysig dag. Ni är så bra!

Puss och kram Josefine

Citat

Josefine Morelius, 2008-11-19 15:36:56
- Du kan va en mössa

- Jag vill va en mössa

Projektarbete

Josefine Morelius, 2008-11-19 15:33:42
Nu sitter jag och Sara i skolan och fixar till våran marknadsundersökning som vi ska ha till vårat projekt. Sara är jätteduktig, hon sitter och klickar och skriver om vartannat. Själv sitter jag och kyler ner mitt finger på en kall banan eftersom jag lyckades bränna mig på vattnet efter att jag kokat makaroner. Det gör riktigt ont kan jag meddela.

Nu börjar man tagga till hockeyn, inte många timmar kvar nu!

Hejja Leksand!

Hockey

Josefine Morelius, 2008-11-19 14:07:30
Ikväll blir det hockey, LIF - Västerås


Kan vara det bästa jag hört

Josefine Morelius, 2008-11-19 14:06:48
- We built this city of love..

Pannkakor och kärlek

Josefine Morelius, 2008-11-19 14:06:10
Idag kom Sara över till mig runt tolv och då gjorde vi pannkakor som var hur goda som helst. Pannkakor gjorda med kärlek skulle jag vilja säga.

Vi fixade även lite med vårat projekt som kommer bli storslaget helt klart. Vi ska gå till skolan om ett tag igen och fortsätta där. Efter det blir data och photoshop. Älskar att hålla på med photoshop för det är så himla kul.


LIA-samtal & träning

Josefine Morelius, 2008-11-19 14:00:15
Idag gick jag upp vid åtta och åkte till skolan vid kvart i 9 eftersom jag skulle ha LIA-samtal klockan 9 med Lasse T. Det gick jättebra och man skulle kunna säga att Lasse T är en riktig pärla. Tur att han finns här på skolan säger jag. Efter samtalet drog jag till gymet och körde lite styrketräning. Skönt att få röra lite på sig, var ett par dagar sen sist nu.  :-)

Natten

Josefine Morelius, 2008-11-18 17:21:39
Usch inatt vaknade jag vid tolv och var helt kallsvettig och mådde jätteilla. Så skulle jag gå upp på toaletten och jag kände hur jag bara skakade i hela kroppen. Läskigt var det. Men väl inne på toa spydde jag upp en hel del kan man säga, haha. Så efter det mådde jag mycket bättre och kunde sova igen. Men det var lite läskigt att bara vakna upp och må sådär. Men nu idag har jag mått helt okej faktiskt. Tur det inte var magsjuka säger jag bara.

Inte likt mig

Josefine Morelius, 2008-11-17 12:20:25
Jag har inte försovit mig på bra länge nu alltså, men idag var det tydligen dags. Skulle åka med tåget till Leksand som går 06.42 härifrån, så jag hade ställt klockan på 05.15. Men den måste jag ha stängt att och somnat om lika snabbt igen. Vaknade till efter åtta någon gång, men det roliga var att jag fick inte panik utan jag började asgarva. Så jag låg i sängen och garvade för mig själv. Men det känns inte som om det är någon större skada skedd, visserligen hade vi nivåkontroll idag men den får jag väl bara göra en annan dag då. Nu sitter jag iallafall och väntar på att åka till stationen, tåget går 13.20. Det ska jag väl förmodligen hinna med iallafall :-)


Hockey

Josefine Morelius, 2008-11-16 14:51:28
Nu ska jag och Jenny åka iväg och kolla på lite hockey för att fördriva tiden lite.


Snöfall

Josefine Morelius, 2008-11-16 12:10:20

Söndag

Josefine Morelius, 2008-11-16 12:08:35
Nu är det söndag igen och helgerna bara flyger iväg. veckorna med dessutom. Kan inte förstå att det bara är cirka en månad kvar tills vi slutar skolan. Efter det har vi ju praktik i sju veckor, så då kommer man ju inte träffa alla godingar på jättelänge ju. Usch tiden går för fort, den får stanna upp lite.

Vad står på schemat idag då? Jo det blir färgning av ögonbryn, lite ryggmassage hörde jag det ryktas om också. Kan det bli bättre på en söndag? Tveksamt. Sen blir det även en hel del plugg och såklart GOSSIP GIRL.

Jag saknar

Josefine Morelius, 2008-11-14 19:45:46
mina Leksandstjejjer ikväll! ♥

Heja Robin!

Josefine Morelius, 2008-11-14 19:44:56
Alltid hejja Robin Bengtsson på fredagar!


Idol och pizzakväll

Josefine Morelius, 2008-11-14 19:43:37
Syrran ringde och frågade om jag ville käka pizza med henne och kolla idol? Tror ni jag kunde säga nej då eller? Den som tror det är rätt dum, haha. Tur träningskläderna är nerpackade för imorgon blir det jogga för glatta livet.

Så nu blir det pizzakväll och idol med syrran, aldrig fel det. Sen ska jag nog springa över till den andra syrran och låna mamma mia-filmen så kan jag lägga mig i sängen med datorn och kolla på den efter idol.

Kanonkväll! Ha det ni med!


Avesta

Josefine Morelius, 2008-11-14 12:03:20
Nu är jag i Avesta igen, kom hit igår kväll. Har gjort en kundrunda nu i morse på Hemtex här i Avesta och det gick jättebra. Nu sitter jag hemma i köket och skriver lite här, funderar på vad man ska göra. Ska dock åka tillbaka till stan vid två och ta en fika är det tänkt. Sen ikväll ska jag kolla idol naturligtvis, men jag ska även plugga. På en fredagkväll? Ja det går alldeles utmärkt. Haha!


Kakmonster

Josefine Morelius, 2008-11-14 11:56:53
Igår stog vi ju som sagt på på Noret i Leksand och sålde våra kakor som vi bakade. Det gick finemang kan jag säga, vi sålde alla påsar som vi hade och vi tjänade tillochmed lite mer än hundra kronor var. Aldrig dumt det som sagt. Men frågan är ju om det var värt det, stå ute i kylan var ju ingen höjdare. Vi hade iallafall gjort ett jättefint bord så det såg ut såhär:


Kakbak

Josefine Morelius, 2008-11-12 22:11:45
Idag i skolan hade vi något som heter företagare för en dag, vi ska alltså starta ett företag där vi tillverkar något som vi ska sälja imorgon. Jag, Madelene och Angelica kom på att vi skulle baka kakor. Så idag har jag bakat 200 kakor och lagt i dem i cellofan och gjort superfina påsar av det. Ja ni kan ju kolla själva:



Stressigt

Josefine Morelius, 2008-11-12 18:04:57
Åh jag är så stressad, jag kom nyss från skolan och har precis slängt i mig lite mat så nu ska jag byta om och bege mig till gymet för att köra lite styrketräning. Skriver mer ikväll om jag hinner ! Pust! Haha.

Adjö 

Styrketräning

Josefine Morelius, 2008-11-10 17:56:01
Nu ska jag åka iväg och träna på Leksandshallen, styrketräning blir det.

Äntligen tillbaka

Josefine Morelius, 2008-11-10 17:18:49
Jag vet att ni har saknat mig, men nu är jag tillbaka efter en massa resande och en mysig helg. Får berätta mer senare för nu har jag besök av gulliga Sara och gulliga Amanda. Dem ligger i min soffa och ser så söta ut.

Nej men jag skriver lite senare ikväll, ska vara soical med tjejerna nu och sen ska jag iväg och träna.

Puss så länge

Imorgon sticker vi

Josefine Morelius, 2008-11-05 00:00:45
Imorgon drar vi i klassen iväg på en resa genom Sverige. Blir stopp i Jönköping, Karlstad, Ullared och något mer har jag för mig. Ska upp tidigt så nu är det dags att sova.

Har datorn med mig men får se hur mycket tid det finns för att blogga.

Godnatt¨på er

En mops ska jag ha

Josefine Morelius, 2008-11-03 23:03:41
Så fort jag har möjlighet att skaffa en hund så ska jag göra det. Det kommer bli en mops helt klart. Älskar dom!




Frigörande dans

Josefine Morelius, 2008-11-03 20:57:13
Ja jag tar tillbaka det jag sa idag om att jag inte trodde det var min grej och jag tyckte det skulle bli tråkigt ocg så vidare och så vidare. Vi hade som sagt frigörande dans på schemat idag med Birgit Carlstén nån slags kändis som vart med i Saltön, nån julkalender och en del annat tydligen. Men ja till en början kändes det mest bara löjligt att gå runt och dansa med 50 andra personer. Fast sen släppte nog den där spärren man kan ha och då var det bara att shejka loss för fullt. Så ja det var en upplevelse av rang vill jag säga :-)

Tunga ögonlock

Josefine Morelius, 2008-11-02 22:43:40
Det märks nu att man inte har sovit som man ska denna helg så därför tänker jag nog sova nu snart. Man vill ju vara pigg och alert imorgon när det är måndag. Åh jag är så kaffesugen, det är helt galet. Nu liksom? Haha. Men det får bli imorgon bitti som sagt. Åh jag längtar.

Nej men godnatt på er allihopa! ♥


Goding

Josefine Morelius, 2008-11-02 22:37:13
Nu har Sara tagit med sig godingar hemifrån sig, så imorgon ska jag äntligen få smaka dem omtalade godingarna!

Så jag säger bara tack goding för godingarna :-)

Söndag

Josefine Morelius, 2008-11-02 16:21:34
Åh vad denna dag har varit seg, känns som om jag mestadels legat i sängen och slappat. Jag är inte ett dugg bakfull idag men dock är jag väldigt trött. Men det är man väl alltid!? Snart kommer iallafall Josefin och hämtar upp mig och Michaela för vi ska åka tillbaka hem till kära Leksand igen. Imorgon är det måndag, ny vecka nya tag. Jag längtar. Vi ska ju dessutom åka på studieresa till Ullared och lite andra ställen onsdag till fredag vilket ska bli superkul. Umgås massa med hela klassen och göra massa roliga saker. Ska bli skönt med ett litet avbräck från "skolbänken" ett par dagar.

Nej nu ska jag packa klart det sista.


- Fina Leksand

Vart är schalgern?

Josefine Morelius, 2008-11-02 13:55:45
Igår var jag ut igen här i Avesta och herregud vilken dålig musik dem spelar. Jag blir galen, jag vill höra SCHLAGER! Inte hela tiden alltså, men nån låt sådär ibland. Så man liksom kan sjunga med och vara helt galen liksom. Det älskar jag.


RSS 2.0