Bellbox

Josefine Morelius, 2012-03-31 19:48:43

Godkväll! Idag jobbade jag på Bellan och jag sålde min första ghd (plattång) så det kan man leva på ett tag. Dem är ju inte direkt billiga dem där så det kändes gött att få sälja en sån. Rullade på bra idag, mycket folk och mycket att göra. Tog hem ett prov på Moroccanoil så nu ska jag prova den och se vad jag tycker om den.

Ikväll blir det bara häng på soffan kan jag lova, så skönt att bara vara hemma och chilla en helg. Ska strax springa ner till Ica och köpa något lördagslyx. Vad det blir får vi se, haha.

Leksand vann mot Djurgården idag, hoppet lever och stockholmarna får vi se i allsvenskan nästa år! På ett sätt tycker jag det är lite kul, men bara lite. Haha!

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Fredag

Josefine Morelius, 2012-03-30 08:31:10
Fredag! Ska strax cykla till jobbet och hoppas att dagen går snabbt för sen är det helg, ska bli så skönt. Det är avslutning med innebandyn och sen ska jag bara chilla och inte göra nåt speciellt alls i helgen.

Men dags att dricka upp kaffet och sen dra iväg!

Ha en härlig dag!

Kaffe

Josefine Morelius, 2012-03-29 09:48:03

Sitter på jobbet dricker lite kaffe innan jag ska öppna vid 10. Idag händer det massa grejer på kupolen så jag hoppas det blir mycket folk. Finns många fina erbjudanden så kom in och kika vet ja!


Flowerpower

Josefine Morelius, 2012-03-26 19:29:54

Sitter på jobbet och väntar på att få åka hem. Jobbade 12-19 idag Madelene 12-20 så får chilla en timme här. Ska nog springa en vända i kupan och fönstershoppa lite kanske!? Sen är det raka vägen hem till maten som karln har gjort. Vilken lyx va!? Funderar på att träna en sväng men det blir fan bra sent alltså så vi får se helt enkelt.

Har förresten köpt nya blommor som kommer passa prima skinka i nya läggan. Längtar verkligen nu!


Vinnare

Josefine Morelius, 2012-03-26 19:24:32

Så har helgen passerat och det är ny vecka igen. I lördags var det hu kupolen awards här i kupolen och Bellbox var nominerad till årets nykomling och vi vann. Så jäkla kul, fick vi gå upp på scenen och allt haha. Nä men askul verkligen och det var en jättefin motivering också. Sen har resten utav helgen bestått av jobb och mys.


Utan dina andetag

Josefine Morelius, 2012-03-22 19:14:48
Godkväll! Nu har det gått ett par dagar sen sist så en update är väl på sin plats va? Fyllde ju som sagt år i söndags och hade en superbra dag och fick världens finaste presenter av mina nära och kära. Ni är verkligen dem bästa, inte bara för presenternas skull såklart alltid annars också. Sen har väl veckan bestått av jobb och träning hittills. I tisdags skulle jag vara ledig men så ringde h&m Sala och frågade om jag kunde jobba. Så då gjorde man ett kärt inhopp där, var skitkul och det är kul att se hur snabbt man kommer in i allt med kassan och sådär. Var iallafall jättekul att hoppa in en sväng där.

Nu ska jag hålla lite koll på hockeyn, jag tror fortfarande på mitt kära Leksand!

Men hoppas ni får en mysig kväll och imorgon är det FREDAG! Bästa dagen på hela veckan.

Vårkänslor

Josefine Morelius, 2012-03-21 17:24:07
Alltså serisöt vädret man blir ju alldeles lycklig. Hoppas bara det fortsätter nu så har vi snart sommaren här. ♥

Min kalasdag

Josefine Morelius, 2012-03-18 12:29:15

Jaha så var man 24 år då, ett år äldre och förhoppningsvis lite klokare. Haha! Mysigt att fylla år idag ju, fick fin frukost ock paket av Nicklas i morse. Fick ju biljetter till hockeyn igår och sen ett par nya vita converse-skor idag så nu är man en riktigt glad tjej. Han är verkligen bäst den där Nicklas.

Senare blir det pizza (jag fick bestämma haha) och sen kalas med kära familjen.

Tror detta kommer bli en toppendag, synd solen inte tittar fram bara!

Förresten hockeyn igår, skaplig stämning och tre poäng var ju SÅ nära men ett poäng är bättre än inget.

Ha det gott nu, puss på er!


Luggen

Josefine Morelius, 2012-03-17 11:22:11

Förresten igår klippte jag lugg, va så tråkig i håret så behövde göra nåt nytt!


Godmorgon

Josefine Morelius, 2012-03-17 09:13:18

Sovit till kvart över 8, så himla skönt att vakna pigg. Nyss käkat frukost så nu ska jag svira om och dra ner till gymmet. Efter det ska jag hinna träffa Havanna en sväng innan vi åker upp till Leksand. Så jäkla taggad!

Imorgon fyller man år också, så sista dagen som 23 nu då! Lär väl njuta av ungdomen då, haha.

Nä men vi hörs senare!


TGIF

Josefine Morelius, 2012-03-16 08:13:47
Äntligen fredag igen, bästa dagen på hela veckan va? Känns som det kommer att bli en mycket bra dag idag, Leksand vann igår mot Örebro dessutom så det kommer jag leva på hela dagen. Idag blir det till att jobba 9-18 och sen lite fredagsmys på det.

Nej nu ska det drickas kaffe innan jag tar cykeln ner till jobbet!

Ha en bra dag allihopa.

Ikväll smäller det

Josefine Morelius, 2012-03-15 12:21:01
Ikväll smäller det, kvalserien drar igång! Jag är taggad som fan. Men först jobb till 6, sen iväg och skriva kontrakt på läggan, efter det hem till siss och äta och sen se matchen ikväll. Hur ska jag hinna allt detta på en timme? Haha ja det bli nog stressigt det.

Men nu dags att cykla tillbaka till jobbet för 5 snabba timmar!

Ha det gott!

Älskar träningen

Josefine Morelius, 2012-03-14 13:13:53

Nu har man tränat, duschat och käkat lunch. Så sitter nu i soffan med en kopp kaffe och ska strax ta tag i mina garderober. Vårrensning på ingång! Var iallafall superskönt att träna i morse och jag älskar mina nya skor, supersköna. Inte alls sådär hårda som mina förra var. Känns lite lyx att få va ledig två dagar i rad faktiskt. Men syrran sa se till och ta vara på lediga dagar nu eftersom jag kommer jobba typ varje dag och nästan varje helg i april så nu ska det njutas idag.

Men ha en bra dag nu hörrni!


Kvalserien

Josefine Morelius, 2012-03-13 15:47:20
Nu har jag fixat biljetter till Leksand - Timrå på lördag. Ville helst se matchen mot Djurgården men dem tog ju slut innan man hann blinka typ, haha. Helst hade man ju velat se alla matcher men lite svårt att pussla ihop med jobb och sånt. Jag hejar iallafall hemifrån och jag har en mycket bra känsla inför årets kvalserie.


Why am i crying

Josefine Morelius, 2012-03-13 15:42:34
Nystädad lägenhet är väl en bra härlig känsla va? Luktar asgott här inne nu. Annars då? Har sjukt ont i benen sen träningen igår så är lite inne på att försöka få en operation. Det ska tydligen vara ett enkelt ingrepp med endast lokalbedövning. Förstå att kunna dra ut och springa utan att behöva ha ont, eller att spela innebandy en hel säsong utan att behöva tejpa inför varje träning/match och slippa käka värktabletter så man ska kunna spela. Nä jag ska forska i det här så hoppas vi att jag får som jag vill. Idag drog jag fram pärlan också för nu är det dags för cykelsäsong igen.

Nu ska jag fixa lite köttbullar och stuvade makkisar!

Ha det gott.


Nya pjucks

Josefine Morelius, 2012-03-12 18:24:23

Nya träningsskor införskaffade på lunchen! Blir till att inviga dem imorgon på gymet, härligt som tusan.


Helgen helgen helgen

Josefine Morelius, 2012-03-12 07:58:56

Godmorgon allihopa! Länge sen jag skrev nu men det har varit full rulle hela helgen. I fredags var det lugnt dock, va bara hemma och glodde på tv typ. Sen jobbade jag i lördags och direkt efter det drog vi hem till pappa och käkade tacos och såg på mellon. Som jag sagt och skrivit lite tidigare att loreen skulle vinna och hade man rätt? Jajjemen! Älskar och säga vad va det jag sa, haha. Men iallafall sen raka vägen hem och sova för igår var det match som gällde uppe i Rättvik. Både vi och herrarna hade match så vi åkte buss upp. Vi förlorade matchen men herrarna vann iallafall. Så efter deras match åkte vi hemåt igen. Syrran fyllde ju år så det var bara raka vägen dit och kalasa för henne. Så det blev en riktigt lång dag men kul har det varit.

Nu måndag och ny vecka, börjar jobba om en timme så det får bli kaffe framför teven nu!

Ha en bra dag!


Inspo

Josefine Morelius, 2012-03-07 20:47:15
Åh vill flytta nu nu nu! Köpa massa nya grejer vill jag göra också,  men det kommer iallafall bli lite nya möbler så som soffan, tv-bänk och matsalsbord. Letar efter ett snyggt soffbord också i vit högglans men har inte hittat något som passar mig i smaken och som har ett rimligt pris. Men letar vidare, någon som har ett tips kanske? Nåja sen blir det ny matta, lampor, lite fler tavellister och massa ramar. Så det är bara att börja spara pengar nu helt enkelt.









Mitt i veckan

Josefine Morelius, 2012-03-07 10:14:06
Så var det redan onsdag igen, jag försökte mig på en sovmorgon men såklart så vaknade man först halv 7 och sen lyckades jag iallafall somna om till 8. Tänkte dra iväg till gymmet men hoppar det idag eftersom det är innebandyträning ikväll så det får räcka med det. Vid 1 ska jag iväg till läkaren igen, får se vad han har att säga den här gången då.

Efter sjukan åker vi till Valbo och Ikea, ska äntligen byta den där hyllan så har man det gjort iallafall. Skönt.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite!

Game

Josefine Morelius, 2012-03-06 20:00:52


Grattis Sofie

Josefine Morelius, 2012-03-06 19:08:34
Måste passa på att skriva grattis till min kära vän Sofie på hennes 22-årsdag idag!


Grått

Josefine Morelius, 2012-03-06 19:06:29

Det blir att köpa en ny soffa till nya läggan sen, håller på och sparar för fullt. Denna från Mio kommer det att bli iallafall:



Grått och vitt ihop är min favvo!


The girl

Josefine Morelius, 2012-03-06 19:05:04
Har varit en härlig ledig dag, började morgonen med att gå till gymmet och köra ett pass där. Sen har det blivit lite fix och en fika efter det. Alltid skönt att vara ledig en dag i veckan, då ska man passa på att njuta. Tror det blir en till sväng till gymmet om ett tag, ska dit med syrran. Det är så jäkla skönt att träna på kvällarna, typ inte en kotte där så man kan härja lite som man vill, haha.

Nej men lite kvällismat på det här sen kör vi va!?

Fruity

Josefine Morelius, 2012-03-05 19:53:44

Handla frukt till jobbet idag, ser så jäkla gott ut! Men nu träning, trött som fan men bara att köra.


Euphoria

Josefine Morelius, 2012-03-05 18:51:34

Bara så ni vet så vinner Loreen mellon!

Nåja, måndag och jobb blev det idag. Hade en permanent så 2,5 timme bara rann iväg efter lunch så dagen har gått jättefort. Dock så har jag fått ont i handleden, förmodligen efter matchen igår. Så jag fick kämpa på idag för i vissa vinklar med saxen höll jag på att dö. Hoppas det inte är nåt knas bara det har jag inte tid med.

Nu ska jag vila en sväng innan träningen. Hoppas det kommer funka med handen bara.

Hejdå!


Big brother

Josefine Morelius, 2012-03-04 20:55:15
Så var denna helg snart slut, har varit en riktigt bra helg. Ledig hela helgen så tittat på massa innebandy, spelat innebandy, fikat på stan, sovit och bara haft det bra i det fina vädret. Men nu är det snart ny vecka igen så då blir det jobb och träning som gäller. Ledig onsdag så då ska jag åka till Ikea och byta den där hyllan som det blev fel färg på ja ni vet. Ska väl även leta lite inspo till läggan också, fast jag vet typ redan hur jag vill ha det där. Haha. Stackar Nicklas han har inte mycket att sägat till om han inte.

Men nej nu är det bb-dags! Hoppas på lite bätte uppis nästa vecka!

Ha det gott!

Lång vecka

Josefine Morelius, 2012-03-02 21:04:11

Nu har man jobbat sju dagar i streck så det känns förjävla skönt med en ledig helg nu faktiskt. Idag för övrigt blev allt klart med banken och lägenheten, allt känns så jävla bra. Får min världens finaste lägenhet tillsammans med den bästa. Kan inte bli så mycket bättre va!? Dock så känns inflyttningen väldigt väldigt långt borta eftersom det är i juni men det kommer gå fort det känner jag på mig. Har så mycket planer med läggan så det ska bli grymt kul att börja fixa och dona. Har massa inspiration så det kliar i fingrarna ska ni veta.

Men nu ska jag dricka upp mitt vin och glo på teven!

Härliga fredag!





Glad tjej!


Lycka

Josefine Morelius, 2012-03-02 15:51:01

Bästa dagen på jävligt länge!


RSS 2.0