Grattis mamma

Josefine Morelius, 2012-01-25 21:53:08
Idag fyller kära mammsen år så det har blivit kalasande för hela slanten. Mycket trevligt var det men just nu känner jag mig aningen seg, så det får bli en dusch och sen sussa. Snart är det helg och då ska jag äntligen få träffa min bästa Sofie igen. Hundra år sen jag träffade henne så det är verkligen på tiden nu. Sen kommer ju även några härliga brudar från gamla klassen upp också så det kommer bli en superhelg känner jag.

Sorry om det är så himla tråkig uppis i bloggen just nu, men måste göra om lite så man får tillbaka inspirationen känner jag.

Nä dags för dusch och sen soff-läge med bästa killen!

Ny klubba

Josefine Morelius, 2012-01-22 17:01:21
Fick ett ryck och köpte en ny klubba efter matchen, gillar inte min Zone så ska testa en Salming denna gång. Den har lite mindre flex, alltså den är lite hårdare än Zone-klubban så jag tror att det kommer passa mig bättre.


Vinst

Josefine Morelius, 2012-01-22 16:57:25
Idag vann vi, så jävla skönt! 8-1 mot Bollnäs.

I whish you were here

Josefine Morelius, 2012-01-21 19:11:36


Weekend

Josefine Morelius, 2012-01-21 18:48:18
Tjena tjena! Fyfasiken vad skönt det har varit med en ledig helg, igår blev det fredagsmys med Matilda, chips och snask var ett måste. Idag har jag hunnit med storstädning så nu skiner läggan som aldrig förr. Nästan all tvätt är tvättad och disken är diskad, produktiv dag JA. Sen drog man iväg till Ica och handlade lite fika för Jessica, Havanna, morsan och Charlie kom förbi. Så jag har fått en ny kompis nu, en riktig sköning är han den där Charlie. Nåja vi fikade, käkade thai och kollade handbollen iallafall. Starkt jobbat av Sverige att tappa en 11-målsledning, känns inte alls okej.

Ikväll blir det filmkväll med Nicklas och sen ska jag sussa i tid. Match imorgon och nu jävlar ska vi vinna, vi är så jäkla värda en vinst med tanke på hur bra vi har börjat spela. Bollnäs hemma 11.30, be there!

Just ja mitt hår, lär visa en bild får fixa det sen. Blev lite för mörkt för min smak så jag tvättar håret som en galning nu så lite pigment ska släppa så att jag får till den där ljust ljust rosa färgen som jag vill ha. Men cool ja det är jag allt, haha.

Sköning!


Pink hair

Josefine Morelius, 2012-01-18 21:40:41

Förresten imorgon, då händer det grejer må jag då säga. Egenvård på jobbet och jag ska få rosa hår, haha. Nu tänker alla men fyfan rosa hår men alltså det kommer inte bli helt rosa och heller inte chockrosa typ. Utan ska bara göra lite effekter med en ljust ljust rosa färg, kommer bli ascoolt och det är rätt trendigt med rosa nu så man lär ju haka på.



Ungefär den typen av rosa blir det, snyggt må jag säga!


Update

Josefine Morelius, 2012-01-18 21:35:57
Ja här har det minsann ekat tomt som vanligt på senaste tiden, men inspirationen till att blogga har legat på noll alltså. Men ska försöka bättra mig om det fortfarande är någon som är här inne och läser!?

Nåja det var en skitbra träning idag och det gick riktigt bra tyckte jag så nu jäklar ska det taggas inför helgens match mot Bollnäs. Heja heja KAIS!

Annars så rullar dagarna på med jobb och träning typ, känner att det behövs en förändring nu och lite är på gång så det känns riktigt bra. Får berätta mer när saker och ting är helt klara.

En helt annan sak är att jag har en lägenhet som MÅSTE städas typ nu helst. Men tiden räcker inte till man har ju inte direkt nån lust att börja storstäda när man slutar 6 varje dag. Men är ledig i helgen så får väl bli på lördag då, kul nja men skönt när det är klart.

Nej nu ska jag se klart lite teve och sen sussa, astrött.

I need a hero

Josefine Morelius, 2012-01-15 19:24:21
Rätt så slagen hjälte just nu, helt slut! Helt galen match, vet inte vad jag ska säga, haha. Men tur man får lite snask nu serverat till handbollen. Nu kör vi Sverige, kämpa!

Match imorgon

Josefine Morelius, 2012-01-14 20:38:09
Blir en lugn hemmakväll för imorgon är det match och samling klockan 9. Dock så är jag supertrött nu så skulle lätt kunna sova men det känns lite mycket pensionärsvarning på det, haha. Vi möter iallafall Borlänge borta imorgon, serieledarna och jag är sjukt taggad på att göra en riktigt jäkla bra match. Ska tagga som fan hela kvällen och morgonen. Har kokat ägg så man får i sig en bra frulle också.

Nej fan nu taggar vi allt vi kan och kör över dem brudar!

Kämpa KAIS!

Semla

Josefine Morelius, 2012-01-11 15:45:57
Pappa kom hit och ville bli klippt, han betalade med en semla och då var det taget haha. Årets första semla alltså och det smakade finemang som vanligt. Dock så äter inte jag med någon snuskig mandelmassa utan det är vaniljkräm såklart.

Idag har jag varit hemma från jobbet, haft feber och hosta i två dagar nu men imorgon ska jag jobba igen. Det kliar och kryper i hela kroppen när man bara ligger hemma och segar, tur pappa kom upp en stund iallfall och roade mig.

Sen är det tre dagars jobb som väntar innan man får ta helg igen, men att jobba på lördagar har jag ingenting emot.

En annan sak, nu vill jag till Ikea och byta min hylla och få upp den. Ska se om det kanske är någon som har lust att hänga med!?

Nä men ha det gött hörrni nu ska jag ta tag i disken, det har inte varit så aktivt här hemma senaste dagarna så det är ett litet (läs stort) berg jag samlat på mig.


Host host igen

Josefine Morelius, 2012-01-09 19:54:17
Hostat hela natten så det blev inte mycket sömn inatt direkt, men det var bara att kriga på idag. Ska dock vara hemma på onsdag iallfall så jag kan kurera mig lite. Så nu ska jag krypa ner under täcket och stanna där tills det är dags att gå upp imorgon igen.

Sveriges mästerkock på teven nu!

Rhodos

Josefine Morelius, 2012-01-08 17:51:47
Förresten så har vi spanat in en resa och gissa om jag är sugen på att dra typ NU. Men det lutar åt Rhodos i slutet på augusti, till detta hotell med all inclusive:



Host host

Josefine Morelius, 2012-01-08 17:45:55
Fyfan vilken jäkla irriterande hosta, blir galen snart. Känner mig inte alls pigg så ligger nerbäddad i soffan och glor på teven. Jenny var iallafall hit en sväng idag och fikade lite, alltid lika underbart att träffa sin bästa vän. Nu väntar jag på att Nicklas ska ringa han har vart i Borlänge och dömt idag och jag hoppas att vi kan äta pizza sen, haha. Men orkar verkligen inte laga nå mat vill helst bara ligga här resten av kvällen.

Nä men nog med detta tjafs vi hörs när jag har nåt vettigt på hjärtat!

Ikea

Josefine Morelius, 2012-01-07 18:11:48
Idag blev det en tur till Västerås och Erikslund, hade massor med presentkort som kunde spenderas och det gjorde jag minst sagt. Haha! Kom hem med ett par jeans, ett par gråa brallor, två tröjor och en jacka så jag är helnöjd. Sen har jag även ÄNTLIGEN köpt skohyllan och passade på att köpa hatthyllan också i samma serie. Men såklart så blev det fel färg på hyllan, en svart istället för vit så det får bli en sväng till Ikea igen helt enkelt. Men känns skönt att äntligen ha lite ordning och reda bland dojjorna.

Idag har julen helt städats bort också, känns rätt skönt faktiskt även fast jag älskar julen.

Nu ligger jag iallafall i soffan helt död, har rethosta och ont i halsen och det känns ju värdelöst alltså. Skulle ju varit till Hedemora idag och gått på partajj men nu istället ligger jag här i min ensamhet och hostar.


Hälsningen

Josefine Morelius, 2012-01-06 18:52:18
Måste va en liten anledning till att dem vann: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/landslag/juniorhockey/article14175144.ab

Lyckan är total

Josefine Morelius, 2012-01-06 18:35:58
Vilken jävla natt det blev, så jävla värt att sitta uppe till 6 på morgonen för att få se dessa grabbar vinna guldet. ÄNTLIGEN! Alla grannar väcktes nog av mitt glädjevrål när Zibanejad avgjorde matchen. Nej fytusan jag får verkligen rysningar när jag tänker på det och såklart så var det ett pat tårar som föll. Dem var så jäkla värda att få vinna så detta kommer jag leva på länge nu, lyckan är total alltså.

Kan se avgörande målet om och om igen.



Stolt är man verkligen och kul att vår egna foppa nu kan stoltsera med ett jvm-guld!


JVM-final

Josefine Morelius, 2012-01-05 17:40:52
Åh jag är så jävla taggad inför finalen ikväll, vore så jävla skönt om Sverige satte ryssarna på plats och att Friberg gör det avgörande målet. Vore förjäkla skönt och jag håller tummarna. Chips och dip är inhandlad, det är ett måste när det är hockeydags.

Sen är man ju ledig tre dagar nu, ska verkligen passa på att njuta och bara göra precis det jag vill. Vi hoppar ikea imorgon för jag antar att man kommer vara rätt trött efter att sitta uppe halva natten så vi tar det på lördag istället. Äntligen ska en skohylla få pryda min lilla lya, behövligt ja.

Nä nu ska jag ta en dusch och sen tända alla ljus och slänga mig i soffan, skidskytte klockan 6, bronsmatch 21.30 och sen såklart finalen vid 2-tiden inatta. Härliga underbara kväll i sportens tecken.




Jag är inte orolig, ikväll blir det guld!


Onsdag

Josefine Morelius, 2012-01-04 20:43:46
Imorgon jobbar jag bara till 4 och sen är jag ledig 3 dagar, fysjutton så skönt det ska bli. JVM-final imorgon natt och sen tänkte jag och Nicklas åka till Ikea på fredan. Är i stort behov av ett skoställ, haha. Snacka om att det är kaos i min hall alltså.

Förresten så hittade jag en klänning igår som jag tänkte ha på lördag, hoppas den hinner komma bara.

Nä nu blir det kort uppis för det är filmdags!


Glitter och glamour

Josefine Morelius, 2012-01-03 21:25:21
På lördag ska jag på en fest i Hedemora, cocktail/glitter och glamour-tema är det så jag letar i panik efter en klänning att ha på mig. Kom ju på att jag inte äger någon som passar detta så det är bara att leta, hoppas ja hinner hitta nån bara.

En paljettklänning skulle sitta prima ballerina ju.




RSS 2.0