Kärt återseende

Josefine Morelius, 2008-04-29 13:00:04
Nu äntligen är jag tillbaka gott folk efter en underbart mysig helg i London. Det kommer mer info senare under dagen då jag inte riktigt hinner skriva så mycket just nu. Så håll ut den som vill läsa.

Idag gick jag upp tidigt för jag skulle ut till jobbet för att skriva avtal, få arbetskläder, lyssna på massa information osv osv. Så just nu känner jag mig en aning trött, men ingen tid att vila finns så det är bara att köra på. Men imorgon så blir det en efterlängtad sovmorgon iallafall.

Men dags att ila vidare, ha en fortsattbra dag vad ni nu än gör!

Kramen

På språng till London

Josefine Morelius, 2008-04-26 09:12:56
Eller ja, om ungeär 2 timmar åker vi till flygplatsen så det är ett tag kvar. Det blev ju fest igår, mycket trevligt var det. Men man känner idag att man hade kunnat skippa ett glas eller två igår. Men jag är iallafall upp med tuppen, så det blir att slänga i sig lite kaffe så är man fit igen.

Men ja det blir ingen bloggning nu på ett par dagar eftersom jag kommer strosa runt på Londons gator, men ni står nog ut. Dags för duschen och sen packa klart.

Ha det superbra fram tills vi hörs igen!

Kram Josefine ♥

Stressigt

Josefine Morelius, 2008-04-25 15:45:15
Dagen idag känns så stressig, får ingenting uträttat. Ska strax slänga i mig lite mat sen blir det stan och fixa lite grejjer. Måste börja packa inför London-resan också, plus duscha och göra mig i ordning inför kvällen festligheter. Hm ja stressigt med andra ord, så dags att stressa vidare.

Kram ♥

Träningssug?

Josefine Morelius, 2008-04-25 10:22:25
Inte direkt vill jag påstå just nu, men det får gå ändå. Ska åka och träna nu och det brukar vara ganska skönt bara man kommer dit.

Weekend till London

Josefine Morelius, 2008-04-24 21:25:59
På lördag ska jag som sagt till London om jag inte nämt det här tidigare. Ska bli otroligt kul eftersom jag aldrig varit där förut. Någon som har några bra på tips på härlig shopping? :)

Full fart och solsken hela dagen

Josefine Morelius, 2008-04-24 21:24:29
Som ni kanske märkt har det inte blivit något bloggande idag då jag verkligen haft fullt upp hela dagen. Jag blev bjuden på smarrig tacos, agerat lektant åt två superhärliga tjejjer, hunnit med en fika + ärenden på stan för att tillslut avsluta dagen med ett härligt spinningpass. Full fart som sagt. Vädret har dessutom varit underbart. Det kan inte bli bättre. Jag och M låg ute på en filt på gården och drack kaffe och åt glass, myspys. Hoppas på en lika fin dag imorgon då det även vankas fest till kvällen. ♥

Kalasdags

Josefine Morelius, 2008-04-23 14:25:35
Idag blir det kalas för hela slanten, syster som fyller 28 år. Men det finns ju en sak till som vi kan fira, ja precis den lilla kulan på magen :) Ett stort grattis till dej syrran, vi ses på kalaset.

Åh kalas, det tycker jag verkligen om. Så himla mysigt på något vis. Naturligtvis åker ju en kalas-kjol på, har dock ej bestämt mig för vilken. Vi får se helt enkelt. Tänkte att jag skulle ut och röra på mig lite nu, för det lär ju bli en hel del godsaker framåt kvällen. Man måste ju kunna äta med lite gott samvete :)

Dagens

Josefine Morelius, 2008-04-22 12:18:10
♥ Träffa mamma, + fika
♥ Fika med M
♥ Styrketräning

Ja, man kan väl inte påstå att man har oerhört mycket att göra om dagarna. Men mycket fika blir det, och det gillar jag. Men det är såhär det är att inte ha något jobb för tillfället. Men snart är det dags att börja knega igen och det känns underbart.

Ha en bra dag!

Nostalgisk

Josefine Morelius, 2008-04-22 12:08:10
Idag följde jag med M och henne brorsdöttrar till lekparken. Satte mig på en gunga och det kändes som om man vore barn igen. Jag får sån nostalgi när jag göra sådana saker. Jag kom på hur länge sen det verkligen var sen jag själv satt som barn på en gunga. Livet går fort, så man ska passa på att njuta av varje dag som går, eller hur!?

Kobran i ny design

Josefine Morelius, 2008-04-21 17:41:03
Prylgalen som man är så kommer det inte dröja länge till innan denna telefon får pryda mitt hem.

image62

Finns hos Telia i färgerna rött och svart för 499:-
Design av Myra Industriell Design AB

Mysig dag på stan

Josefine Morelius, 2008-04-21 17:36:12
Blev en fika med min kära vän J och naturligtvis en massa skratt som vanligt. Efter det bjöd hon mig på mat, hur underbara vänner har man inte liksom!? Gott var det, thaimat mums!

Var så skönt att strosa runt i solen idag, åh jag blir så glad. Hoppas det håller i sig hela veckan så man kan vara ute mycket.

Snart blir det träning, underbart!

Vi ses!

Glassfrossa

Josefine Morelius, 2008-04-21 12:44:05
Idag kära läsare ska jag äta glass ute i solen. Åh, kan inte förstå att det snart är sommar nu. Himlans vad jag längtar. Jag ser fram emot en toppensommar med massa roliga äventyr. Känns som om man borde sätta sig ner med allihopa och planera sommaren. Ja så får det bli.

Ha en superbra dag ute i solen!

Kram Josefine

Eftermiddagssol

Josefine Morelius, 2008-04-20 21:03:58
Idag satt jag och J uppe vid Shell med en varsin kaffe och njöt av eftermiddagssolen. Åh man känner att nu är våren på väg, och jag blir så glad i hela kroppen. Man kan vara ute mer, grilla eller varför bara inte som sagt ta en kaffe och njuta av solen. Underbart, det tycker jag om!

Musik - bästa städhjälpen

Josefine Morelius, 2008-04-20 13:43:35
Jag hoppas ingen ser mig nu, för då skulle jag nog skämmas ihjäl, haha. Men när man ska städa så sätt på bra musik på högsta volym och sen är det bara att köra. Städningen går som på räls, jag lovar. Man liksom bara går runt och dansar samtidigt som man städar, hur kul som helst. Bra motion dessutom. Men nu var jag tvungen att göra paus i städandet så att jag kan dela med mig av mitt otroliga bra städtips :)

Rostat bröd

Josefine Morelius, 2008-04-20 11:52:16
Mm det är så himla gott. Blev en ganska sen frukost men sov rätt länge idag vilket var väldigt skönt. Vädret idag är fint så en promenad vore ju inte dumt. Vi får se lite senare idag om jag pallar mig ut. Ska ju iväg och träna senare idag ändå. Men nu lär jag väl hoppa in i duschen och fixa till mig lite.

Ha en bra söndag!

Godkväll alla rara!

Josefine Morelius, 2008-04-19 23:08:40
Vilken skön kväll det har varit, teve, massa godsaker och underbara människor. Det slår aldrig fel. Blev körslaget för hela slanten, men lite depp att Markolio åkte ur. Han är ju så go den karln tycker jag, haha. Men favortien är ju utan tvekan Lotta tillsammans med hennes pappa, hur gulligt är det inte liksom. Skulle jag va med i körslaget skulle min pappa också få vara med :)

Hoppas ni haft en bra kväll allihopa!

Puss och godnatt

Beslutsångest - hjälp mig!

Josefine Morelius, 2008-04-19 14:29:10
Sitter just nu och är ett klick ifrån att beställa dessa skor här nedanför, men jag kan inte bstämma mig.

Vad tycker ni?

image61

Städning på planeringen

Josefine Morelius, 2008-04-19 11:37:48
Inte så mycket annat som har planerats idag föutom städningen. Eller jo, till kvällen blir det tacos-mys till körslaget. Mitt nya favoritprogram, haha. Nej men det är verkligen skönt att bara ta det lugnt en helg tycker jag. Idag är det även vilodag från träningen, men jag känner sånt sug i benen så kanske smyger ut på en liten promenad iallafall, vi får se.

Nu är det dags att börja, suck.

Trevlig lördag!

Kram

Vad tycks om byxorna?

Josefine Morelius, 2008-04-18 16:48:43
Vad tycks om dessa byxor i "cigarettmodell" från HM?

Jag är lite småsugen, tror dom skulle passa fint nu till våren.
Men i sånt fall får det nog bli ett par svarta.

image58

Morgonpigg?

Josefine Morelius, 2008-04-18 09:18:44
Nja inte direkt, men det är bara att pallra sig upp när klockan ringen. Även fast det blev en timme senare än planerat, men men. Nu är jag iallafall uppe och påklädd, så ska bara äta lite frukost sen blir det ett besök på gymet. Vädret idag kommer bli lika härligt som igår, så i eftermiddag blir det promenad med syster och hundarna i solskenet.

Planering för dagen:

♥ Träning
♥ Fika med mammsen
♥ Promenad
♥ ?

Ha en mysig morgon.

Kram

Vårpromenad

Josefine Morelius, 2008-04-17 13:04:31
image57

Underbart vårväder

Josefine Morelius, 2008-04-17 10:57:30
Åh jag blir alldeles salig i kroppen när man vaknar upp och ser vilket fint väder det är. Ska bara äta lite frukost sen blir det att hoppa i träningskläderna och bege sig ut på en promenad i vårsolen. Hur härligt är inte det?

Hur har ni det med sol i resten av landet?

Ha en superbra förmiddag!

Kram ♥

Rihanna lookalike?

Josefine Morelius, 2008-04-16 22:06:25
Satt nyss och kollade på Top Model 9, har inte följt det tidigare. Men det slog mig att Saleisha och Rihanna är ganska lika varandra, någon som håller med? Eller är jag helt ute och cyklar!? :)


image56
Lika?

Fixar och trixar

Josefine Morelius, 2008-04-16 14:56:38
Håller på att försöka göra om bloggen just nu, ändra lite små detaljer osv. Till helgen tänkte jag försöka mig på att fixa min nya header, så vi får se hur det går. Än så länge har jag inte fått satt min personliga prägel på bloggen, men det kommer. Så håll till godo!

Solsken

Josefine Morelius, 2008-04-16 11:59:18
Ni läste rätt, det är solsken idag. Dock ej så varmt men det är ändå sol. Idag lyckades jag sova till 11,30, fråga mig inte hur för det vet jag inte. Var väldigt trött antar jag, så det var skönt att få sova ut. Har nyss slängt i mig lite ja vad ska man säga, lunch? För frukost vettesjutton om man kan kalla det vid den här tiden på dygnet.

Men så vad händer idag?

Kramen

Nu blir det träning för hela slanten

Josefine Morelius, 2008-04-15 18:19:24
Ja nu är det dags för träning igen, och det ska bli skönt. Jag älskar att träna, jag gör verkligen det. Men dags att hoppa i träningskläderna och sticka iväg till gymet. Vi hörs senare ikväll.

Frukost

Josefine Morelius, 2008-04-15 10:23:19
Sitter vid datorn och kör en frukost/bloggning. Funkar alltid bra att göra så. Idag är det härliga tisdag och det är ganska så bra väder faktiskt, skönt. Ska iväg ner till stan om en timme, blir fika med J. Men jag ska nog skynda mig lite nu, för jag vet ju hur seg jag alltid är. :)

Ha en bra dag allihopa så hörs vi!

Pussen Josefine

Måndagslyx

Josefine Morelius, 2008-04-14 21:44:18
Efter träningen idag tappade jag upp ett bad, tände massa ljus och bara kopplade av. 

Gjorde även:
♥ Ansiktsmask
♥ Hårinpackning
♥ Bodyscrub

Helt underbart var det ska ni veta, kände verkligen att jag behövde pyssla om mig själv lite.
Och det är ju inte helt fel med lite lyx såhär i början av veckan.

Nu har jag tänt mitt ljus för Engla

Josefine Morelius, 2008-04-14 21:15:26
Nu har jag tänt ett ljus i fönstret och alla min tankar går till Engla och hennes familj ♥


( insidan och utsidan )


Ett viktigt sms - så läs!

Josefine Morelius, 2008-04-14 15:56:06
Fick ett sms idag, ett viktigt sms som jag lika gärna kan skriva ut här så att fler kan läsa.

- Måndag den 14 april kl 21 tänder vi ett ljus i våra fönster
för Engla och hennes familj. Skicka det här vidare så att
många fönster får lysa för Engla.

Sprid gärna detta på era bloggar så att ni kan visa att ni också bryr er!

♥ ♥ ♥

Josefine
 

Till Engla

Josefine Morelius, 2008-04-14 11:11:31
Igår i bilen på väg hem från Stockholm fick vi höra att Englas kropp hade hittats, och att det var 42-åringen som hade mördat henne. Jag blev så jävla förbannad, ursäkta ordvalet men jag kan inte hålla inne på sånt här. Jag började gråta för jag kan inte förstå hur fan man kan göra något sådant mot ett litet barn dessutom. Jag vill bara slå och sparka på honom för sån vrede känner jag verkligen mot honom. Hon var 10 år, 10 år liksom. Fan finner inte ord för hur arg och ledsen jag är.

Tänker på Englas mamma ♥

Takida på Cirkus

Josefine Morelius, 2008-04-14 10:56:45
Igår blev det ingen bloggning som ni kanske märkte, jag skulle ju till huvudstaden för att titta på Takida. Vi åkte iväg rätt tidigt så vi inte skulle behöva stressa i Stockholms-trafiken. Och jag kan väl säga att det var tur att vi åkte så pass tidigt eftersom, ja vi körde väl fel ett par timmar. Haha. Men till slut kom vi fram till Cirkus och konserten va sjukt bra. Förbandet (som jag inte kommer ihåg vad dom heter) var också riktigt bra. Men jag hade iallafall en superbra dag igår, vart mycket bilåkande men det var det helt klart värt. Tog tyvärr bara bilder med telefonen så dom är lite halvkassa, men kan lägga upp några lite senare idag.

Någon mer som var där?

Nu säger jag godnatt

Josefine Morelius, 2008-04-12 23:34:17
Nu pyser jag till min renbäddade säng, myspys.

Godnattpuss ♥

Någon som vill hjälpa mig med att fixa en header?

Josefine Morelius, 2008-04-12 16:51:59
För det första har jag ingen fantasi och för det andra är jag inte speciellt bra på det heller.

Har någon lust att hjälpa till, hör av er.

[email protected]

Regnregnregn!

Josefine Morelius, 2008-04-12 16:11:13
Skulle ut på långpromenad med syrran och hundarna, men nej då öser regnet ner istället. Åh vad less jag blir. Ge mig bara massa sol värme. Ibland längtar man tillbaka till stränderna i Spanien, gissa om detta är ett sådant tillfälle.

Har ni också regn?
Kanske ni har några tips på vad man kan göra när man lär hålla sig inne?

Regnpuss

Börje Salming

Josefine Morelius, 2008-04-12 13:29:42
Igår tittade jag på Berg flyttar in som går på kanal 4. Jag vet inte vad jag ska säga, men jag vart helt såld på Börje Salming. Vilken oerhört härlig människa han verkar vara. Inte alls den där hårda hockeykillen som man nog kan lätt kan tro, som även jag trodde. Jag fällde tillochmed en tår när han pratde om sin pappa. Men nu är ju jag iof Sveriges mest känsliga person, kan gråta till allt men iallafall. Åh, jag skulle vilja ha honom som kompis, han blev liksom litegrann utav min nya idol igår :)

image48

Dåligt med uppdatering

Josefine Morelius, 2008-04-12 13:22:17
Nu har jag varit oerhört dålig på att blogga, men jag tar mig liksom aldrig tiden att sätta mig ner vid datorn för det är ju så mycket annat hela tiden. Men nu blir det skärpning. Idag är det lördag och dåligt väder, kunde man tro annat? Men jag vet inte vart jag får all energi ifrån, (det lär ju inte var vädret) för i morse snörade jag på mig springskorna hämtade vovven och sprang ut på en joggingrunda. otroligt skönt men kallt. Men när man väl börjat träna och har kommit in i det, ja då är det svårt att låta bli. Det blir ju till en vana, och himlans vad mycket bättre jag mår igen.

Men hoppas ni får en fortsatt bra dag!

Puss på er ♥

Fikadags!

Josefine Morelius, 2008-04-11 12:50:49
Dags för en fika med syster och mamma, och idag är det fredag så får man lyxa till det med en caffe latté. Mums! I morse var jag uppe vid 9, åkte till gymet och körde igenom kroppen. Kände mig så seg så nu ska det bli skönt med helg vilket också betyder vila :)

Ha en mysig fredag allihop!

Kramkalas

Inget dalalag i elitserien

Josefine Morelius, 2008-04-10 21:26:49
Oj vad besviken jag är just nu. Mora hade ju chansen och så slarvar dom bort den så. En elitserie utan ett dalalag är ingen elitserie. Men man får väl passa på att gratulera Rögle och Brynäs, men det tar emot i hjärtat ska jag säga. Jag är ju dalabo in i själen. Men men, det kommer ett nästa år också.

Uppfriskande

Josefine Morelius, 2008-04-10 10:05:07

Nu ska jag iväg och träna en sväng på gymet så jag tänkte bara kika in och säga godmorgon till er allihop!


Godnatt

Josefine Morelius, 2008-04-09 23:16:02
Tänkte bara passa på att säga godnatt till er allihop. Nu blir det sängdags för mig eftersom jag ska upp tidigt och iväg och träna, skönt.

Puss och godnatt

Pengar är inte allt men det är mycket

Josefine Morelius, 2008-04-09 19:39:07

image47


Idag damp min deklaration ner i brevlådan, och jag blev riktigt glad faktiskt. Kan jag köpa mig något fint, den rosa cykeln är ju ett alternativ :)

Ingen fröjd för ögat

Josefine Morelius, 2008-04-09 13:54:57
När ska snön försvinna och när ska våren komma?

image46

Dåliga vanor

Josefine Morelius, 2008-04-09 10:53:04
När man inte har jobb eller går i skolan som jag, ja då får man rätt dåliga vanor. Sover alldeles för länge, äter frukost när jag egentligen skulle äta lunch osv. Åh vad jag längtar efter att få börja jobba nu. Men det är inte alls så långt kvar nu som tur är. Idag blir det en lugn dag, har hunden här så jag måste väl underhålla honom. Vad ska ni hitta på idag, något kul?

Kramen

Cykelköp?

Josefine Morelius, 2008-04-08 21:59:47
Nu när det börjar bli vår och solen kommer skina hur härligt är det inte då att susa nerför backarna på en hederlig cykel?

Är lite sugen på denna från Kronan, men känns som om den skulle kunna bli ett ganska hett stöldgods. Men vad vet jag.

image45

Träning gör en glad

Josefine Morelius, 2008-04-08 21:17:41
Det hoppas jag att alla kan hålla med om. Igår va jag så omotiverad till att träna så jag ville bara ligga hem och vräka i mig chips, men jag tog fingrarna ur arslet och åkte iväg på spinning. Så fort man sätter sig på cykeln känner man hur kraften och kommer tillbaka och då är det bara att ge gärnet. Känslan efteråt är ju obeskrivligt skön. Idag blev det ett gympass tillsammans med Michaela. Träningsvärk imorgon, men det är det värt.

Ett tips:
Träna gärna minst två tillsammans för man peppar verkligen varandra och man orkar då ge mer. Och om man känner sig seg en dag och inte alls orkar träna, men så ska kompisen iväg då åker man också och tränar jag lovar. Man vill ju liksom inte vara sämre än den andra. Så det är verkligen bra att ha en träningskompis om man är lite lat, och inte har lust.

För träningen gör en bara gott :)

Kan det bli kallare?

Josefine Morelius, 2008-04-08 12:32:51
Nej jag tror inte det, fy sjutton vad kallt det är ute nu alltså. Gick hem till syster för att hämta hunden och det är väl en sträcka på några meter och jag lovar att jag höll på att frysa ihjäl. Usch, nu vill jag ha sol och värme. En vecka utomlands skulle ju inte alls sitta fel just nu. Kanske dags för en sista minuten?

Dagens planering:

♥ Städning
♥ Hundvakt
♥ Fika med M
♥ Träning

Vad ska ni göra idag?

Pussen Josefine

Något att mysa i

Josefine Morelius, 2008-04-08 12:29:01


image43

Någon mer än jag som blir sugen på att mysa ner sig i denna säng med detta påslakanset?


På ingång

Josefine Morelius, 2008-04-07 16:30:27
Beställde den här från HM för ungefär två månader sen, och nu äntligen är den på ingång :)
Tycker att den är så söt och fin.

image41

Underbart gott

Josefine Morelius, 2008-04-07 16:24:57

Man kan aldrig få för många av dem, eller vad säger ni?

image40

Besök hos mormor

Josefine Morelius, 2008-04-07 12:21:51
Nu ska jag åka hem till mormor och hälsa på, det uppskattas alltid. Hoppas ni andra får en fortsatt trevlig dag.

Vi hörs!

Typiskt aprilväder

Josefine Morelius, 2008-04-07 10:48:19
Idag när jag vaknade och tittade ut genom fönstret var marken helt vit och sen började det ösa ner regn. Inte konstigt att man blir trött dagar som dessa. Helst av allt skulle jag bara vilja ligga kvar i sängen hela dagen med massa bra filmer. Men idag är det måndag, alltså ny vecka nya tag. Vad ska ni allihop göra i veckan?

image39

Bild tagen från min altan.

Psst, en grej till

Josefine Morelius, 2008-04-06 23:06:43
image38


Mora vann över Malmö idag med 5-4, mycket bra. Än finns chansen att vi får ett dalalag i elitserien men även om den är liten så hoppas vi ju såklart. :)

Hoppsan

Josefine Morelius, 2008-04-06 22:58:39
Dåligt med uppdatering av mig idag, sorry för det. Men dagen har ju inte varit speciellt händelserik, mest legat framför teven och latat mig. Var ju som sagt ut igår och visst det var riktigt roligt för en gångs skull, om man bortser från idag då. Dagen efter kläcker man alltid ur sig att jag ska aldrig mer dricka igen, men vilken klyscha det har blivit för om ett par veckor syns man på krogen igen med någon form av alkoholhaltig dryck i handen. Men vad är det man brukar säga, livet är en fest. Dags för sängen nu tror jag, lika bra det så man är pigg och alert imorgon!

Sov gott, puss & kram Josefine

Visdom och kloka ord

Josefine Morelius, 2008-04-05 16:01:33
- För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.

- Så ljuvt det är att göra ingenting, och sen vila efteråt.

-  Om flickor vore blommor, vore det bra konstigt. Vilket fniss och flams det skulle bli i rabatterna.

Hej och hå

Josefine Morelius, 2008-04-05 14:20:12
Oj vad jag har vart igång idag, upp tidigt frukost och sen stan. Har fixat alla mina ärenden jag hade idag, bra Josefine. Nyss ätit lite mat som pappa lagat åt mig, gott var det. Nu ska jag städa upp lite och fixa och dona innan det är dags att göra sig partysnygg, om det nu går ;)

Vi hörs om ett tag igen!

Kramen

Full som en kastrull

Josefine Morelius, 2008-04-04 23:09:47
Kan misstolkas, men nej jag är inte alkoholpåverkad utan bara full i magen. Sjukt vad jag har ätit idag alltså, känns som om all träning denna vecka är förgäves men så illa kan det väl inte vara får vi hoppas, haha. Nu ska jag strax krypa till sängs för imorgon ska jag ner på stan tidigt så jag kommer hem någon gång.

Att göra på stan:

♥ Köpa biljett till utgång
♥ Köpa present till J √
♥ Systemet √
♥ Fika med J √

Fullspäckat helt enkelt.

Sov gott, kram Josefine

Fikamys

Josefine Morelius, 2008-04-04 16:30:02
Ja, jag är född till att fika. Jag verkligen bara älskar att fika, det är så socialt mysigt liksom. Bara sitta och smutta på en kopp kaffe hur härligt är inte det!? Blir alldeles strax fika med delar av familjen, inte alls dumt det. Vad händer till kvällen då gott folk?

Pussen ♥ 

Godissug

Josefine Morelius, 2008-04-04 14:21:18

Jag är lite halvkrasslig idag och har mest legat i sängen och vilat. Men vad är det för fel, för jämt och då menar jag verkligen jämt när jag är sjuk så blir jag så otroligt sugen på godis. Åh, skulle kunna vräka i mig 1 kilo själv just nu.

Favoriten.image37

Någon som kan hjälpa mig?

Josefine Morelius, 2008-04-04 10:40:10
Som sagt, igår satt jag och fixade och trixade lite med bloggen, och jag kan inte säga att jag är direkt bra på sånt här, men lite fick jag till :)

Men det jag vill ha hjälp med är hur man tar bort det understrukna från tex. kategorierna!? Någon som kan och vill hjälpa med mig det!?

Update, någon som verkligen inte kan hjälpa mig med detta? :)

Förändring

Josefine Morelius, 2008-04-04 10:36:49
Som ni ser har jag ändrat litegrann på bloggen, men den är inte alls klar på långa vägar. Ska lägga in en ny header och fixa lite mera. Men jag tycker det blev fint med den gröna färgen, hoppas ni med tycker det!? Är ju egentligen en rosa tjej, men det är så många som har just den rosa färgen så jag ville göra något lite mer personligt. :)

Fredag

Josefine Morelius, 2008-04-04 10:34:14
Sov rätt länge idag, mycket skönt. Ska strax hoppa in i duschen och åka till mormor och hälsa på lite där. Annars blir det en lugn kväll med nära & kära.

Ha en bra dag!

Kram Josefine

Gullig komplimang

Josefine Morelius, 2008-04-03 22:33:25
Idag fick jag en sån söt kommentar av min kära vän Michaela, hon sa:

- Du är en av få som verkligen passar i blont hår.

Tyckte det var så himla gulligt sagt, så massa pussar och kramar till dig ♥

Åhnej inte sjuk

Josefine Morelius, 2008-04-03 21:30:26
Det är precis så jag känner mig, på väg att bli sjuk. Dum som jag är med lite halsont gav jag mig på ett spinning-pass idag. Aldrig att man lär sig att lyssna på hur kroppen mår. Men ska lägga mig i sängen proppa i mig några alvedon och sen försöka sova. Jag vill inte bli sjuk, nej nej nej.

Sov gott alla söta!

Godnatt Josefine

Nöjd

Josefine Morelius, 2008-04-03 17:09:56
Supernöjd med nya frippan och slingorna, så nu äntligen är man fint blond igen. Blir icke någon bild just nu för hinner ej med det. Men det kommer nog. Nej gott folk nu ska jag iväg på spinning, har egentligen ingen ork men man måste väl om man ska komma i form till sommarn :)

Hörs och ses!

Frisörbesök

Josefine Morelius, 2008-04-03 09:32:07
Sitter här och slänger i mig lite fil och flingor. Ska åka iväg till frissan om 10 minuter, äntligen säger jag. Hoppas det blir bra, men det brukar det alltid bli. :)

Men ha en bra morgon så hörs vi snart igen!

Josefine

Besök hos frissan

Josefine Morelius, 2008-04-02 21:07:17
Blir det imorgon, och det ska bli så skönt för mitt hår är en katastrof! Uppdaterar imorgon så ni får höra hur det blev, kanske se en bild också om jag är generös ;)

Core

Josefine Morelius, 2008-04-02 21:06:07
Har ni någon gång provat core? Det är verkligen en sjukt rolig och skön träningsform. Gav mig på ett pass idag, och jag tror att jag kommer bli fast.

Lite information för den som är intresserad:

Coreträning ger:
♥ starkare rygg
♥ minskad skaderisk
♥ bättre motorisk kontroll
♥ funktionell muskelstyrka som ger kraft i vardagslivet

Dessutom får du:
♥ ökad kroppskännedom
♥ bättre koordination
♥ hållbarare kropp
♥ bättre effekt av annan träning eftersom den blir effektivare
♥ bättre balans

Prova någon gång om ni har chansen, det är verkligen bra träning!

Ha en fortsatt bra kväll!

Kram Josefine

Fika med mammsen

Josefine Morelius, 2008-04-02 16:01:11
Passar på att sno datorn hemma hos mammsen så att jag kan skriva ett inlägg. Har nyss fikat lite och ätit gott med syster och mamma. Men känns som om det blev lite för mycket av det goda idag nu, men tur att jag ska träna ikväll! :) Man lär ju få unna sig lite gott ibland också.

Men ska fortsätta vara lite social innan jag ska fara hemåt igen!

Kramen Josefine

Mums

Josefine Morelius, 2008-04-02 14:09:46
Nu är det dags för lunch med syster, hoppas på något riktigt gott!
Är så hungrig :)

Puss så länge

Välbehövlig sovmorgon

Josefine Morelius, 2008-04-02 13:05:54
Idag tog jag en sovmorgon, kände verkligen att jag behövde det. Känner mig lite halvkrasslig faktiskt, har ju verkligen ingen lust att bli sjuk nu. Sen när man vaknade upp vid halv elva snåret och tittade ut genom fönstret och fick se detta otroligt tråkiga väder. Jag som hoppades på att våren var här nu, men icke.

Ska alldeles strax laga ihop lite lunch hade jag tänkt, får se vad det blir.

Vad som står på planeringen resten av dagen är:

♥ Fika hos mammsen
♥ Core och spinning-pass
♥ Sängdags tidigt (Kom fram till att det var frissan imorgon kl 10 som gällde)

Ha en bra dag! Vi hörs snart igen!

Pussen och kramen Josefine

Träningsglädje

Josefine Morelius, 2008-04-01 21:39:57
Jag har fortfarande inte tröttnat på att träna, det är så underbart kul. Idag blev det ett gympass tillsammans med M. Men just nu är jag totalt utmattad så strax blir det sängen och teve-mys.

Ett par nya springdojjor är verkligen ett MÅSTE, och dessa från Team Sportia vill jag ha.

image36

Slarvmaja

Josefine Morelius, 2008-04-01 21:31:31
Ibland blir jag inte riktigt klok på mig själv, har ingen aning om det är imorgon som jag ska till frissan eller om det är på torsdag. Och inte nog med det, så är lappen med tiden uppskriven helt borta. Hur lyckas jag hela tiden?

3-timmarsmetoden

Josefine Morelius, 2008-04-01 15:18:41
Ja, kära läsare nu när jag kommit hem från Spanien och börjat träna normalt igen för att försöka få bort överflödet sen Spanien-tiden lovade jag mig själv också att börjar äta bättre. Hm, gav mig in på 3-timmarsmetoden som jag tyckte lät vettig, eller inte. Jobbiga är bara att jag som är hungrig konstant 24 timmar om dygnet nu liksom inte kan äta när jag vill, shit. - haha. Men än så länge har det gått rätt bra ändå. Men vi får väl se hur länge jag står ut, det är ju faktiskt Josefine Morelius vi pratar om ;)

Solsken

Josefine Morelius, 2008-04-01 15:14:33
Det är så mysigt med sol. Nu får våren faktiskt vara här, för nu vill jag inte ha kallt nå mer. Blev en promenad i vårsolen med syster och hundarna i morse, skönt. Annars idag blir det en lugn dag med lite städning och tvättning, aldrig roligt men alltid nödvändigt.

Ha en fortsatt bra dag!

Kram Josefine

Inspiration

Josefine Morelius, 2008-04-01 10:47:41
Måste bara skriva om detta, var ju och lyssnade på Jon Eliasson från bla. Roomservice häromdagen. Och, han var verkligen hur bra som helst och inspirerande att lyssna på. Jag har alltid haft en liten dröm att jobba med något inom inredning/design och han fick mig verkligen att blir ännu mer inspirerad till detta. Så ett stor tack till dig Jon! :)

Kanske är det en framtida inredare som sitter här och skriver!

Ha en bra dag allaihopa!

Josefine

Äntligen

Josefine Morelius, 2008-04-01 10:42:56
Va ju verkligen på tiden tycker jag att det funkar att blogga igen, någon som håller med?

RSS 2.0