Sommarkväll

Josefine Morelius, 2009-06-30 22:19:55
Dessa underbera sommarkvällar, man kan inte få nog. Helst vill man bara sätta sig på en filt i gräset och sippra på lite rosé. Nåja man får nöja sig med endast sommarkvällar ibland. Men är inte Sverige helt underbart när det är såhär? Man vill aldrig att hösten ska komma.

Kvällen tillbringades med Michaela, vi gick på en promenad och det var så himla härligt. Nu är man helt slut och ska snart lägga sig för att sova eftersom jobb vankas imorgon. Ska upp i ottan dessutom.

Men hoppas ni har haft en helt underbar dag, det har iallafall jag.

Sov gott. ♥

 

Rea-shopping

Josefine Morelius, 2009-06-30 16:21:16
Har fyndat lite rea på h&m hemsida idag. Det blev en väska och en klänning plus ett par sandaler men dem var dessvärre inte på rean. Det som är så roligt, eller ja kanske sorgligt är att typ alla kläder jag köpt till ordinarie pris nu innan sommaren är på rea nu. Attans får man väl lov att säga, men kul att man kan hitta lite annat som man suktat efter men varit för snål för att köpa tidigare.



Väska, 198:- nu 129:-



Klänning 198:- nu 98:-
(Härmar Sara litegranna, men hon va ju så fin i sin så då vill jag också ha en, hihi.)


Sandaler 198:-

Peace and love

Josefine Morelius, 2009-06-30 13:32:57

Från början var det inte ens tänkt att jag skulle åka över huvud taget men Jenny övertalade mig i torsdags och då köpte jag en biljett. Jag är ingen festivalmänniska direkt, men ibland måste man vidga sina vyer litegrann. Jag menar det är ju ändå för musiken, människorna och stämningen man är där. Och såhär i efterhand har jag nog bliivit mer festivalmänniska än innan och jag tycker det var väldigt tråkigt att jag bara kunde vara där på fredagen. Men nästa år kan jag lova att det blir hela veckan, tur att det finns hotell säger jag. Den som får mig att sova i ett tält i flera dagar den personen skulle jag beundra högt, haha.

Jag jobbade natt torsdagen till fredag så klockan var ställd på 11.30 och då var det bara att pallra sig upp och göra sig klar för 13.00 var det dags att åka. Snällaste Jimmy skjutsade upp oss till Borlänge och jag och Jenny festade loss lite i bilen. När vi kom fram satte vi oss i skuggan och drack lite mer smaskigheter. Vid halv fyra tror jag det var så började vi gå mot ingången eftersom vi skulle se Milow klockan 16. Där inne mötte vi upp Christian och gänget. Milow var grym, jävligt grym. Han har då fan en röst som heter duga.

Hungriga som få var vi efter spelningen så då blev det hamburgare och vatten som var välbehövligt i den där värmen. Vi drog sen in i öltältet och satt där och härrjade och tuggade tuggummin som till en början smakade skit men sen insåg jag att dem var rätt goda, haha.

Timbuktu hade spelning så vi gick dit med grabbarna och dansade och sjöng som galningar. Efter det blev det öltält igen och där inne träffade vi på massa härliga människor så det va riktigt roligt. Lyssnade på The sounds som var riktigt grymma dem med.

Kvällens höjdpunkt var ju ändå min älskade Lars Winnerbäck, jag hade längtat hela dagen och äntligen så stod jag där och fick se honom live. Det var helt magiskt, till och med sagolikgt bra. Jag fick rysningar flera gången och ville aldrig att det skulle ta slut. Helt klart det bästa på hela kvällen. Finns ingen som kakn göra det som Winnerbäck så är det bara. När kom ihåg mig då spelades var jag riktigt nära till tårar alltså. Fan vad bra det var, kan liksom inte beskriva med ord.

Spelningen slutade och vi gick och lyssnade lite på mando men både jag och Jenny var så sjukt trötta vid det laget. Jag kände att jag bara hade sovit i fem timmar. Men nu blev det massa krångel med sovplats och allt så jag och Jenny lessnade ur totalt. Men som tur var kom Robin som en räddande ängel och såg till att vi kom hem till Avesta. Det var guld värt kan jag säga.

Men i lag så är jag så sjukt nöjd med dagen på peace and love och som jag sa så ville jag gärna stanna men tyvärr så gick inte det pga massa saker. Men så är det ibland. Nästa år kör vi hela veckan och då med hotell kan jag lova. Haha! Nej men det var sjukt härlig stämning, grym musik och underbara människor på ett och samma ställe. Jag gillade det. Kanske var bra med en mjukstart för mig som är oerfaren festivalbesökare, haha. Peace and love 2010, jag kommer att vara där.

(Tyvärr så stog Jenny för korttagningen som vanligt, haha. Men slänger upp lite bilder när jag får dem. )


Magiskt och sagolikt


Haha, två töntar på p&l

Godmorgon tisdag

Josefine Morelius, 2009-06-30 10:07:43
Idag är det min sista lediga dag, fast jobbar bara onsdag till fredag och så är jag ledig i helgen igen. Men sen efter helgen jobbar jag sju dagar i sträck och det ser jag väl kanske fram emot sådär. Hoppas det blvit lite svalare bara ute för annars blir det så jäkla varmt inne i fabriken.

Aja nu ska jag inte prata jobb för nu är jag ju faktiskt ledig och ska passa på att njuta av den här dagen. Det blir sol och bad igen som vanligt. Det är så himla härligt verkligen. Nej nu ska jag slänga mig på gräsmattan och ligga där och steka ett par timmar.

Ha en bra dag!

Sliten

Josefine Morelius, 2009-06-29 23:42:32
Man blir bra trött av solen alltså så därför tänkte jag ta och sova nu strax. Men det är ju så galet varmt så det är ju inte det lättaste direkt. Aja man somnar någon gång iallafall.

Godnatt på er.

Powerwalk

Josefine Morelius, 2009-06-29 18:56:31
Nu ska jag snart bege mig ut på en härlig powerwalk måste bara vänta tills det blir lite svalare för annars kommer jag att flyta bort av svett. Gud vad skönt det ska bli att komma igång med träningen igen, nu har man legat på latsidan alldeles för länge.

Just nu

Josefine Morelius, 2009-06-29 14:59:31

Skinnvästen

Josefine Morelius, 2009-06-29 13:56:33
Just ja har ju inte visat upp min senaste skönhet, skinnvästen från H&M. Har suktat efter den så länge och så nu vips så finns den i min garderob. Synd bara att det är lite för varmt att använda den nu på ett tag.


Oj vad suddig bilden bara, aja. Den kommer iallafall från H&M och kostar 399:-

Ännu en dag med solsken

Josefine Morelius, 2009-06-29 10:40:28
Jag blir lycklig, lyckligast i världen. Att få vara ledig med detta väder är ju guld värt så därför ska man njuta varje sekund. För mig blir det att sola och plaska i poolen som man gjort dem senaste dagarna nu. Senare har jag lite ärenden ner på staden, usch vill inte. Svettigt det ju, haha. Men kul och springa runt på stan idag? Nej usch verkligen inte.

Nej nu är det dags att inta gräsmattan och steka lite. Ha en fin dag.

Michael Jackson

Josefine Morelius, 2009-06-28 16:22:35
Jag tycker det är helt obegripligt att förstå att han inte lever längre. Jag har aldrig varit något super-fan av M.J men ändå så har han ju gjort någta utav världens bästa låtar helt klart. Jobbade natt när jag fick reda på att han var död och då spelades hans låtar hela natten. Man blev rätt nedstämd faktiskt.


Cykelbyxan

Josefine Morelius, 2009-06-28 16:15:40
Ja det är snyggt snyggt snyggt. Jag ska fan beställa ett par, men hittar bara på asos. Men kanske kan hitta något mer för det känns onödigt att bara beställa ett par såna om man beställer därifrån. Men jag ska kika så hittar jag säkert på något.


Söta lilla rara och underbara Sara

Josefine Morelius, 2009-06-28 16:10:27
Kan ni förstå hur glad man blir av att vakna och upp och sen läsa detta sms. Då får man bara känslan att det kommer bli en helt underbar dag. Jag blev så rörd när jag läste det här så det är lätt värt att lägga ut det här på bloggen. Finare ord än såhär kan man inte få av sin vän. ♥

- Jag saknar den personen som konstant får mig att le, som bygger upp min positiva inställning till allt. Du som jag vill ha med mig hela livet. Du just du som är en vän jag saknat men som jag äntligen träffat. Jag vill att du förstår hur viktig du är för mig och hur nära du kommit mig. Jag kan helt ärligt säga till dig att jag älskar dig. Du är en av dom finaste vännerna jag har. Du och jag.

Tack Sara, för mig är du guld och jag är dig evigt tacksam för att du alltid finns och ställer upp för mig. Du är en pärla!

Stekhett

Josefine Morelius, 2009-06-28 14:15:12
Det är så galet varmt och härligt idag. Jag badar och solar om vartannat så därför blir ju bloggen lidande och inte uppdateras så mycket. Men vill man verkligen sitta framför datorn en dag som denna? Mycket tveksam till det alltså. Men ha en fortsatt härlig dag.

Denna lilla ryss

Josefine Morelius, 2009-06-28 01:59:32

Han är inte blyg direkt den lilla ryssen Sayfutdinov

Havanna

Josefine Morelius, 2009-06-27 15:36:49
Jag och syrran har varit lite barnvakt åt Havanna så nu ligger hon här brevid mig i soffan. ♥


Just nu

Josefine Morelius, 2009-06-27 14:54:06

Vilken otroligt härlig dag det är idag. Jag har badat för första gången och sen har jag bara legat och stekt ute på gräsmattan med syster och hundarna. Riktigt härligt. Men nu gick jag in en sväng och tänkte passa på att uppdatera lite här.


Just nu spelas det bara Lasse i podden


Här har vi legat och stekt idag


Första badet för i år kom idag

Ursäkta

Josefine Morelius, 2009-06-27 14:37:58

Har inte uppdaterat nu på ett tag, men det blev så att jag åkte till peace and love igår och har därför haft fullt upp på dagarna. Men nu är jag ledig här några dagar så nu ska jag uppdatera lite bättre. Blir ett inlägg om peace and love senare, för nu ska jag strax hoppa in i duschen för sen blir det kalas för kära pappsen.


En dagens också

Josefine Morelius, 2009-06-25 06:34:18
♥ Sova till cirka 1
♥ Ligga i ute på gräsmattan och steka och kanske bada (om det överstigt dem 16 grader det var igår)
♥ Stan, fika
♥ Speedway med Robbin?
♥ Jobba sista natten och sen fem dagars ledigt

Ögonlock som hänger

Josefine Morelius, 2009-06-25 06:31:41
Ja så nu är det dags för mig att lägga huvudet på kudden och sova. Jag kommer somna på stört det lovar jag för jag är så galet trött nu.

Godmorgon till er, godnatt till mig. Vi hörs runt två-tiden ungefär skulle jag tro.

Jag fick sol till slut

Josefine Morelius, 2009-06-24 17:53:32
Lite senare på dagen tittade solen fram så jag hann ligga ute en liten stund iallafall. Men hellre en liten stund än ingen alls. Hoppas dock bara att solen tittar fram imorgon också för då ska jag pallra mig upp i tid och ligga ute och sova istället för inne. Ska ju som sagt jobba natt ikväll och då sover man ju till en sisådär halv två på dagarna iallafall.

Men nu ska jag lägga mig och vila lite och glo på teve tills det är dags att åka.

Världens bästa deo

Josefine Morelius, 2009-06-24 17:51:13
Alltså jag köpte en ny deo här om dagen, en från dove och den är verkligen helt underbar. Fysjutton vad gott den luktar plus att den funkar riktigt bra. Den heter nåt med hair minimising men det vet jag inte riktigt vad den gör för nytta med det. Aja skit samma, den luktar iallafall grymt gott så prova den.


Påfyllning i garderoben

Josefine Morelius, 2009-06-24 17:47:12
Blev lite påfyllning i garderoben idag, dock rätt billiga sådana. Båda kommer från H&M som är favoritaffären. Hittar allrid saker där, jämt. Men idag fick det bli ett linne med text och en beige topp. Som inte alls är jag egentligen, men då sa min syster att man ska inte alls säga så för det är bättre att variera sig och prova lite olika. Kloka ord av henne. Så jag provade den och den var verkligen superfin på så då slog jag till. Sen hade även efterlängtade skinnvästen kommit in, så den hängde jag undan tills imorgon då det är löning för den var inte alls lika billig som det andra. Haha! Men åh den är ju så snygg så det är nästan så man längtar tills i höst då man kan börja använda den.


Linne 99:-


Topp 149:-


Denim

Josefine Morelius, 2009-06-24 10:47:37
snygg skjorta från Gina, den får gärna finnas i min garderob.


Är det ett skämt?

Josefine Morelius, 2009-06-24 10:08:26
Vart är solen? Det skulle ju bli sol och 25 grader idag. Men jag går upp sätter på mig bikinin redo att lägga mig och steka, sen kommer jag ut och vad ser jag? Att det är alldeles molnigt. Är det min vanliga tur det handlar om, att såklart för att jag är ledig hela dagen så ska det såklart inte vara sol.

Nej fan vad less jag blir, jag hade ju sett fram emot en slapp dag i solen. Men hoppas dessa moln bara åker förbi fort som attan. Man kan ju hoppas iallafall.

In i värmen

Josefine Morelius, 2009-06-23 13:10:52
Nu ska jag  åka till jobbet alldeles strax, usch vill verkligen inte. Jag vill ligga ute och steka i solen istället ju. Men det får jag ta och göra imorgon istället. Man kan ju inte få allt här i världen.

Ha en bra eftermiddag!

Älskade sol

Josefine Morelius, 2009-06-23 11:41:12
Solen skiner och det är knappt ett moln på himlen, hur underbart är inte det liksom. Vädret ska ju tydligen bara bli bättre och bättre dessutom. Dock så jobbar ju  jag idag men har ändå hunnit lapa lite sol nu på förmiddagen. Men imorgon skulle det ju tydligen bli 25 grader och jag jobbar natt imorgon så då har jag hela dagen ledig. Sen jobbar jag en natt till efter det och är sen ledig i fem dagar. Hur passande var inte det då med detta väder!?

Imorgon lär det ju bli ett premiärdopp också här hemma i poolen, men kollade nyss och då var det endast 13 grader och det är lite väl kallt för mig det, haha. Men den kanske värms upp lite till idag så att man kanske kan bada imorgon. Vore riktigt härligt det.


Ser ju väldigt lovande ut detta, helgen kommer bli härlig med andra ord

Kvällsmat och film

Josefine Morelius, 2009-06-22 22:32:49
Äntligen hemma från jobbet så nu blir det lite kvällsmat och en film på det. Men kommer nog att somna efter halva för jag är riktigt trött just nu.

Godnatt på er sen.


Äntligen

Josefine Morelius, 2009-06-22 13:04:04
Idag damp bankomatkortet ner i brevlådan, äntligen säger jag för det var då verkligen på tiden.


Solen skiner

Josefine Morelius, 2009-06-22 10:27:50
Sov ganska länge idag, eller ja tills nu ungefär. Men kände att jag verkligen behövde sova ut efter den här helgen. Så nu känner man sig riktigt pigg faktiskt. Solen skiner och det är varmt ute. Dock ska jag iväg och jobba om ungefär tre timmar så det blir ju att stänga i in sig i kära fabriken idag i det fina vädret. Man man måste ju knega annars blir det ju väldigt knapert i kassan vill jag lova.

Nej undra om man ska passa på att ligga lite ute i solen innan det är dags. Ha en fin dag allihopa.

Malin och Sara, jag saknar er och tack för att ni alltid kan få mig på bra humör. ♥

Mysig dag på stan

Josefine Morelius, 2009-06-21 19:36:47
När jag väl pallrat mig upp ur sängen tog jag cykeln in till stan och där gick vi och käkade thai-mat och det var så sjukt gott alltså. Efter det drog vi ner på holmen och bara satt och gjorde ingenting. Mestadels bara rensade tankarna efter helgen. Vi blev lite sugna på glass också så då åkte vi vidare mot Åkes och köpte mjukglass och satt där och hade det bra i solen. Tack för en jättebra dag, du har verkligen fått mig på bättre humör.


Underbara holmen


My love and my drug


Bästa transportmedlet dagar som denna

Äntligen över

Josefine Morelius, 2009-06-21 19:24:37
Nu är denna midsommarhelg äntligen över och det känns skönt, riktigt skönt. Men har stundtals haft det alldeles underbart medans andra stunder har det varit ett rent helvete. Så det är med blandade känslor som jag nu lägger denna helg bakom mig, vissa saker tar jag med mig andra vill jag bara glömma.

Men några bilder har jag lyckats fått ihop iallafall (dock bara på mig och Jenny typ för jag är verkligen sämst på att ta kort alltså, haha.) så varsågoda.











Trevlig midsommar då

Josefine Morelius, 2009-06-19 13:10:19
Ska detta vara midsommar? Jag tydligen så. Roligt väder alltså, verkligen. Jag är jättesugen på att slänga på mig kjol idag alltså. Nej fy sjutton för svensk sommar ibland alltså. Och när var det fint väder på midsommar sist? Jag minns då inte. Men nu ska jag inte gnälla allt för mycket, det vankas ju en del festligheter denna helg så det kommer med all säkerhet att bli riktigt roligt.

Trevlig midsommar på er allihopa! Klä på er ordentligen för det kommer bli kallt!



Dålig uppdatering

Josefine Morelius, 2009-06-18 23:27:16
Ber om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen idag, skärpning imorgon för nu ska jag sova. Godnatt.!

Godnatt

Josefine Morelius, 2009-06-18 00:04:32
Nu är det dags att sova för jag är galet trött. Godnatt.

Vilken härlig dag

Josefine Morelius, 2009-06-17 17:12:15
Klockan ringde halv 12 och kvart i tvingade jag mig upp. Kände att jag hade verkligen kunnat sova ett par timmar till, men nu blev det bara 5 timmar så kommer nog slockna rätt tidigt ikväll. Men jag åkte iallafall ner på stan och bjöd syster på lunch, mycket trevligt. Sprang in på systemet också som jag skulle.

När jag kom hem igen bytte jag om och gick över till syster för vi skulle ju ut och gå med Havanna och Alice. Gick upp till dalahästen och köpte mjukglass. Var skönt att få röra lite på sig iallafall.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen åka ut till Brovallen och kika lite speedway. Premiär för mig på Brovallen i år då.


Blåslagen

Josefine Morelius, 2009-06-17 06:23:20
Har lyckats med allt och lite till inatt alltså. Haha. Är verkligen helt blåslagen över hela kroppen, fattar inte hur jag lyckas jämt alltså. Var även med om en nära döden upplevelse inatt, det var lite läskigt. Ja tänk då hade jag aldrig skrivit här något mer. Så tur att jag lever alltså, haha.

Nej nu ska jag dra på mig "sovmasken" (heter det så förresten, ni vet en sån där som carrie i SATC använder) och sova riktigt gott fram till det att klockan ringer 11.30 igen. Blir inte många timmars sömn det inte, men vad gör det för nu är jag ju ledig i fem dagar och det ska bli så himla skönt.

Natti natti till mig och godmorgon till er.

Planering

Josefine Morelius, 2009-06-16 19:15:22
♥ Jobba 22-06
♥ Sova 06.30-12
♥ Promenix med syster, Havanna och Alice
♥ Stan, fika
♥ Systemet och inhandla midsommardricka


Torsdag

♥ Borlänge/Kupolen/Falun
♥ Handla klänning/strumbyxor

Nitar

Josefine Morelius, 2009-06-16 19:08:43
Jag har blivit besatt av nitar tror jag. Sprang in på Lindex en sbabbis idag och hittade på två nitbälten, ett från barnavdelningen och ett från dam. Kunde ej bestämma mig så därför slog jag till på båda. Riktigt snygga och man kan verkligen göra en outfit mycket roligare med rätt accesoarer. Kostade inte skjortan heller, ena 79,50 och den andra 59,50 så det var som hittat.

Solsken

Josefine Morelius, 2009-06-16 15:08:58
Äntligen lite solsken, om än lite kallt fortfarande. Men jag känner på mig att det kommer vända snart och bli riktigt sommarvärme igen. Man kan ju hopps på det också för såg att pappa höll på att sätta upp nya poolen idag också. Våran gamla brakade ju ihop förra året, jag skrattade så jag höll på att dö kommer jag ihåg. Haha! Nej nu ska jag fixa lite kycklingsallad till mig och min kära far.


Pappa fixar och donar som alltid

Paket gånger två

Josefine Morelius, 2009-06-16 15:05:47
När jag vaknade vid halv två-tiden gick jag upp helt yrvaken men såg i ögonvrån att det låg två vita paket på bordet. Jag belv genast piggare, haha. Det var mitt nitarmband och triwa-klockan som hade kommit. Så himla fina båda två.


Paket till Josefine


Vilka snyggingar

Nattjobb avklarat

Josefine Morelius, 2009-06-16 06:34:59

Jag hade verkligen glömt bort hur drygt det är att jobba natt, jag är helt slut. Men det tar ju sitt lilla tag att vänja sig igen med dessa nätter. Hade en väldgt lugn natt iallafall, fram till dess att jag drog nitlotten att få städa förtorken. För er som säkerligen inte har en jäkla aning om vad en förtork är så skit samma. Man kan säga såhär att det är ungefär som en bastu där inne, om inte ännu varmare. Så där fick jag hålla till och städa upp alla gammal kartong som fastnat, och det var inte lite det kan jag säga. Var svettig när jag var klar iallafall det är ett som är säkert, haha. Nej men usch nu blir det bara massa strunt här. Det var iallafall kul att komma tillbaka och få tjäna lite pengar igen.

Nu ligger jag i sängen och det värsta med sommaren är att det är så sjukt ljust när man ska sova eftersom jag har vita persienner. Det går verkligen inte. Så jag har hängt upp massa mörka påslakan över fönstret så nu är det mörkt här inne. Så därför tänker jag avsluta nu och säga godnatt. Ni går säkert upp nu snart och jag går och lägger mig. Så godnatt, vi hörs senare idag när jag vaknat till liv.


Min provosoriska rullgardin

Jobbdags

Josefine Morelius, 2009-06-15 21:04:56
Nu ska jag alldeles strax åka till jobbet, känner mig dock lite seg så jag hoppas natten går fort. Haha! Men ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon.

Puss & kram

Rolig syn

Josefine Morelius, 2009-06-15 18:50:25
Just nu har jag mitt smink i en ful blå tvättkorg, och fråga min inte varför. Haha!


Tårar

Josefine Morelius, 2009-06-15 14:48:13
Läste lite bloggar nyss och kom då in på Therese Johansson Rojos minnesblogg. Grät så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Världen är så jävla orättvis ibland. Fan jag blir arg, riktigt jävla arg.

Vila i frid Therese.

Minnesblogg


Krångel till tusen

Josefine Morelius, 2009-06-15 13:56:50
Så var det måndag igen och jag har hunnit med massvis och klockan är bara två, härligt. Åkte in till stan i morse, på reservtank och skulle tanka innan frissan. Som ni vet krånglar mitt kort men tänkte att det kanske skulle funka. Icke sa Nicke det gjorde det inte. Åkte in till plushuset och provade ta ut pengar, funkade inte där heller. Skulle till frissan om mindre än en halvtimme så fick lite smått panik för jag kunde ju inte betala på frissan då heller med andra ord. Ringde syrran och frågade om jag kunde låna hennes kort och såklart på vägen ut träffar jag på en "bekant" som pratade på så in i helvete ursäkta ordvalet men han gjorde verkligen det om älgar och gud vet vad. Hade ju verkligen inte tid med detta, haha. Men kom iväg till slut så då var det bara in sätta på datorn föra över pengar till systers konto och åka förbi henne och hämta det. Körde ju också på reservtank så var livrädd för soppatorsk men jag klarade mig hela vägen in till stan igen och kunde även betala frissan också. Haha vilken morgon alltså, stressat som aldrig förr. Måste verkligen ha mitt kort nu alltså, man klarar ju sig inte annars. kan liksom inte ens ta ut pengar, då är det illa. Men förhoppningsvis borde det komma imorgon eller på onsdag.

Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på en film, kanske försöka sova lite. Ska ju som sagt ut och jobba natt inatt, blir spännande.

Ha en fin dag, sorry för ett långt inlägg men hoppas ni orkade läsa allt. Haha. Puss och kram.

Långhårig

Josefine Morelius, 2009-06-15 13:48:05
Nu är håret fixat, Karin är verkligen superduktig så jag är riktigt nöjd. Kan bjuda på en liten bild, dålig kvalité men så är det när man bara har mobilen att knäppa med.


Haha snygg min, men sak samma. Man ser lite av håret iallafall

Long hair

Josefine Morelius, 2009-06-14 22:59:27
Imorgon ska jag sätta i lite löshår, så det blir lite längd på det här jävla håret, haha. Hoppas på att det blir bra iallafall. Vi får se.


Total rensning

Josefine Morelius, 2009-06-14 21:46:28
Nu är det rensat och klart bland kläder och skor. Det enda problem jag har nu är vart jag ska göra av alla skor, just nu ligger dem bara i en stor hög. Men jag ska fixa lite förvaring till dem här framöver.


Innan rensning/städning


Ordning och reda nu i garerob 1, det är härligt


Rensat i garderob 2


Och i garderob nummer 3

Galet vad jag har hållt på och fixat idag, men nu är det äntligen klart. Blev en hel del slänga och en del som jag sparade till Jenny och syster.

Kom nu kortet

Josefine Morelius, 2009-06-14 19:52:45
Shit jag måste få mitt visa-kort typ nu alltså. Jag kan inte ens ta ut pengar i bankomaten. Kris!

Paraply

Josefine Morelius, 2009-06-14 18:42:12
Man märker ju att ett paraply är välbehövligt denna sommar. Jag vill ha det här rosa fina från Lisbeth Dahl.



Åh nej

Josefine Morelius, 2009-06-14 18:35:02
Blev alldeles ledsen när jag insåg att det var sista avsnittet av gossip girl förra veckan och att det alltså inte är något idag. Vad fan. Men det börjar nu något nytt idag samma tid av producenterna som ligger bakom just gossip girl och gilmore girls. Så det borde ju vara bra, ska kolla in det iallafall.

Så missa inte Privileged på kanal 5 klockan 19.00


Det bara öser ner

Josefine Morelius, 2009-06-14 14:36:23
Satan i gatan det bara öser ner liksom, hela dagen har det hållt på. Dock har det varit ganska så bra för jag har hunnit storstäda och rensat och slängt massa skräp som man samlat på sig under åren. Ska strax ge mig på garderob och skor. Blir spännande att se vad man gör sig av med denna gång.


Alldeles blött överallt..


Och alldeles grått och tråkigt..

Nödvändig shopping

Josefine Morelius, 2009-06-14 14:32:22
Har inhandlat lite nödvändiga grejjer den här helgen så nu har man i lager igen. Haha! Spang in en snabbis på h&m igår också och hittade ett par jeans som jag inte alls egentligen behöver. Men dem var så snygga, inte alls typiska h&m-jeans tycker jag. Kanske det som var lite roligt med dem. Ser liksom lite stentvättade och balla ut. Ska nog dock byta storlek då dem här kändes lite stora. Jag måste inse att jag inte ska köpa den storleken på jeans längre, men det verkar aldrig gå in i mitt huvud. Annars så blev det också lite spray, mascara och hårinpackning.


Polarn o pyret

Josefine Morelius, 2009-06-14 14:27:24
Jobbade min sista dag på polarn i fredags, och det kändes jättetråkigt. Har ju verkligen trivts som fisken i vattnet där. Helt underbara människor som jag har jobbat med alltså. Sen fick jag ett superfint omdöme av Maja och full pott på allt. Så jag är verkligen nöjd med det. När jag skulle gå fick jag ett paket av henne, Mary och Karin. Det var en vinflaska och så sa dem att vi tycker att du ska supa till lite. Haha! Världens goaste gäng det där alltså.

Är ju uppskriven på extrajobbslistan så jag hoppas att jag får komma och jobba någon dag i sommar. Vore så sjukt kul.


Herregud

Josefine Morelius, 2009-06-13 15:17:03
Jag vaklnade klockan 12 idag, hallå klockan 12! Det har inte hänt på månader alltså. Fick verkligen panik när jag kollade på klockan och såg att den var 12. Men var i och för sig vaken rätt länge igår så det var kanske inte så konstigt att jag vaknade så pass sent.

Idag ska jag packa upp alla mina väskor och sen rensa bland kläder och skor. Alltid skönt att få bort massa som man inte använder. Brukar alltid plocka ihop en kasse eller två som jag ger till Jenny och syrran så får dem ta vad dem vill ha. Bättre att kläderna och skorna kommer till använding än att man ska kasta bort dem tycker jag.

Sen till kvällen får vi se vad det blir, har lite planer men som sagt så får vi se vilket jag väljer.

Skämt å sido

Josefine Morelius, 2009-06-13 15:13:03
Nej jag har inte gjort tatueringen på riktigt, men det är kul att luras lite. Haha. Men den ska göras, inom en snar framtid.

Hemlighet

Josefine Morelius, 2009-06-13 00:07:17
Vill ni veta en liten hemlis? Det får ni nu, kolla in vad jag gjorde för ett tag sen lite sådär i smyg. Ingen som vet om det nästan, haha. Men vad tycker ni då?


Kort på kort

Josefine Morelius, 2009-06-12 17:31:12
Visst blev det fint?


Oj vad litet det blev, haha men ni ser ändå..

Sanna Bråding

Josefine Morelius, 2009-06-12 17:09:34

Gick sådär med min kändislista, haha. Men den sista jag såg var iallafall Sanna Bråding. Jag älskar verkligen kändisar. Fyfan vad töntig jag är alltså, men lika bra är väl det.



Tågresa

Josefine Morelius, 2009-06-12 17:05:47

Nu sitter jag på tåget igen, blickar ut över ett regningt Sverige. Usch tycker så synd om alla studenter idag. Men jag tror kanske inte att lite regn kan förstöra den lyckligaste dagen i deras liv. Eller vad tror ni?

Var faktiskt rätt jobbigt att säga hejdå till Jenny, som nu varit min kombo i över en månad. Jag är henne så evigt tacksam för att jag har fått bo hos henne under den här tiden. Hon är helt jävla underbar. Kan inte beskriva med ord egentligen hur bra hon är.

Tack för allt Jenny, lita på att jag kommer tillbaka snart igen. Saknar redan min halva av sängen. ♥


Armband

Josefine Morelius, 2009-06-12 08:53:03
Jag har blivit beroende av armband, i alla dess slag. Så himla snyggt med massa olika. Detta ska ju givet få pryda min arm i sommar.


TGIF

Josefine Morelius, 2009-06-12 08:48:12
Har blivit min standard-rubrik senaste tiden tror jag. Nu ligger jag i sängen och är svintrött, gick och la mig aningen sent igår. Var ju tvungen att packa alla grejer och sådär, så det tog sin lilla tid innan man var klar. Ska väl strax gå upp och hoppa in i duschen och sen blir det jobb och efter det åker jag hem till Avesta igen. Fan vad konstigt det känns.

Men ha en underbar dag hörrni!

Last day

Josefine Morelius, 2009-06-12 00:40:59
Min sista dag i Stockholm var ju idag, eller ja sista och sista är det väl inte men ja ni fattar. Så då slog Jenny till på stort och bjöd på jordgubbar, choklad och vin. Tack stumpan du är ju en riktig pingla du. Hade även köpt en present till fröken som hon fick idag. Vi drog i oss ett varsitt glas och sen åkte vi ut till Gubbängen för vi skulle kolla på speedway och jag ville träffa Nisse som var där. Dock kom vi lite sent, haha så vi hann väl se kanske 5 heat. Men det var kul ändå. Träffade ju även Robin där, sötaste Robin alltså. Jag skulle dö för hans dialekt alltså, härligaste som finns. Fick lite blommor av han dessutom, himlans snällt. Dem står så fint hemma på Jennys bord nu. När vi kom hem igen tände vi ljus och drack upp sista vinet och lyssna på massa bra musik. Underbart.  Nej men det har varit en bra dag, och jag kommer sakna goa lägan alltså. Men kommer säkerligen hit snart igen.

Myspys innan speedway


Tjusiga blommorna jag fick av Robin, söten


The one and only. (Ett bevis på att Jempa varit på speedway, haha)


Rätt rutten bana faktiskt, haha


Sen kvällsmys med den bästa. Jordgubbar, choklad och vin igen. Plus fina blommor som jag nu skänkt vidare till Jenny

Nytt VISA-kort

Josefine Morelius, 2009-06-12 00:26:42
Naturligtvis har mitt VISA-kort slutat fungera igen. Drar jag det för mycket eller vad är det frågan om? Haha. Jaja, i vilket fall lär jag återigen beställa ett nytt. Undrar vad man ska ta för kort denna gången då. Alltså motivet på kortet, det lär jag fundera på. Kan göra det imorgon på tåget, ja det blir bra.


Godmorgon godmorgon

Josefine Morelius, 2009-06-11 09:13:01
Redan torsdag, herregud. Idag är det rea på polarn så det kommer bli mycket att göra. Men det ska bli riktigt roligt, full rulle med andra ord. Folk är ju verkligen som galna när det är rea, haha. Nej ska duscha nu och sen gå ner till globen och handla lite lunch och grejjer innan jag börja.

Puss puss ha en bra dag!

Shopping i Skärholmen

Josefine Morelius, 2009-06-10 20:51:28
Nu är vi hemma igen efter en shoppingtur i Skärholmen. Hittade litegrann iallafall, det blev till slut ett par jeans, en randig tröja såklart, två par vita baslinnen och ett nagellack. Sen köpte jag ju såklart laptop-fodralet på ordning & reda tidigare idag. Så jag är riktigt nöjd med dagens inköp, om än lite fattigare men vad gör det. Det enda jag hade velat ha var något att ha på mig på midsommar. Men men jag får leta vidare helt enkelt.

Ordning & reda

Josefine Morelius, 2009-06-10 20:48:54
Alltså killen som jobbar på ordning & reda på götgatan är ju en helt underbar säljare. Aldrig träffat någon trevligare säljare förut tror jag. Han verkligen tog sig tid och småpratade och när jag skulle gå sa han bara ha en fin dag. Hur glad blir man inte då liksom!? Jag har liksom gått runt och varit på bra humör hela dagen på grund av denna människa. Ja, man märker trots allt att det finns trevliga människor här i Sverige ändå.

Du förgyllde verkligen min dag iallafall.

 

Götgatan

Josefine Morelius, 2009-06-10 09:57:28
Börjar ju 12 idag så nu ska jag strax åka in en sväng till götgatan och gå in på ordning & reda.

Paris Hilton - my new bff

Josefine Morelius, 2009-06-09 20:24:02
Haha, fyfan vilket program. Men det är ganska underhållande ändå. Jag skrattar som aldrig förr.

I am rich again

Josefine Morelius, 2009-06-09 18:07:09
Skatten har äntligen landat på mitt konto. Så efterlängtat så. Imorgon efter jobbet åker jag och Jenny till Skärholmen och shoppar, shoppar och shoppar. Jag längtar redan nu, haha.


10.20

Josefine Morelius, 2009-06-09 10:24:14
Nu är klockan tjugo över tio och jag har precis ätit frukost. Sitter framför teven och väntar på att gå och jobba. Är ju inne på sista veckan nu, det känns så tråkigt. Hade gärna stannat några veckor till. Aja, så är läget iallafall. Det regnar ute idag dessutom, fyfan vad tråkigt med regn. Jag vill ha sol sol sol. Kanske till helgen? Jag har inte kollat vädret men jag hoppas iallafall.

Nej nu lär jag borsta tänderna och sen kila. Ha en bra dag.

Jag är väldigt förvirrad just nu, mycket att tänka på.

Project runway

Josefine Morelius, 2009-06-09 10:21:18
Jag har inte följt project runway slaviskt men har ändå sett en del avsnitt. Igår var det final och min favorit som jag haft hela tiden vann ju. Leanne, hon var ju helt klart värd att vinna. Grym!


Jag såg den där Kisse

Josefine Morelius, 2009-06-08 18:22:54
Min lista på att se kändisar har väl gått sådär, men idag såg jag Kissie inne i globen tillsammans med hennes gay-kompis, vad han nu heter. Haha! Men frågan är ju om man kan räkna henne som kändis? Tveksamt. Hon stapplade iallafall runt i alldeles för häga skor som hon absolut inte kunde gå i. Men det var en rolig syn för mig, haha.


Dagens

Josefine Morelius, 2009-06-08 18:19:18
Jobbade över idag, hade så himla mycket att göra inför rean som är på torsdag tror jag. Men det har varit riktigt kul, älskar att ha fullt upp när an jobbar. Blir så segt annars. Har även fixat lite extrajobb i sommar, om jag nu kommer ha tid. Nej men Maja skrev upp mig på listan att jag kan jobba extra om dem behöver det osv. Så det blir ju kul, hoppas jag kan få jobba någon dag under sommaren iallafall.

Annars har det väl inte hänt allt för mycket kan jag säga. Sitter i soffan nu med lite kaffe och bara ta det lugnt.

Monday

Josefine Morelius, 2009-06-08 09:34:24
Så var det måndag igen vilket betyder jobb. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig klar. Men är lite seg idag, kunde inte somna igår så jag sov som en stock idag. Märkte inte ens när Jenny gick hemifrån. Haha. Vaknade vid kvart över nio så då  var det väl bara att pallra sig upp. Nej lika bra att sätta fart, så hörs vi senare istället.

Bästa avsnittet

Josefine Morelius, 2009-06-08 09:31:59
Jag dog nästan igår på gossip girl när Chuck sa att han älskade Blair. Inte bara en gång utan tre gånger dessutom. Åh det var så himla fint.


Robin Söderling

Josefine Morelius, 2009-06-07 18:06:20

"Roger, du förtjänar verkligen att vinna den här titeln. I går skojade jag och min tränare om att du slagit mig nio gånger i rad före den här matchen, så vi sa "ingen kan besegra mig tio gånger i rad".

Vi hade fel, hehe...

Så bara så att du vet till nästa gång vi möts, ingen kan besegra mig elva gånger i rad, jag lovar dig.

Till alla i min närhet, tack för allt stöd under de här två veckorna. Ett speciellt tack till Magnus, min coach, Ali, min fystränare, Jenni, min flickvän, och självklart mina föräldrar som kom ända hit i dag bara för den här matchen. Ni har gett mig så oerhört mycket stöd ända sedan den dagen jag började spela tennis och jag är säker på att utan er hade jag inte varit här i dag. Så... Tack så hemskt mycket!

Det är så många jag vill tacka, till exempel alla som har organiserat den här turneringen så bra. För mig är det den bästa turneringen i världen och jag trivs alltid att spela här. Jag kommer tillbaka i flera år framöver. Till alla ni som kom hit i dag, och inte bara i dag under hela turneringen, ni skapade en fantastisk atmosfär till det här arrangemanget och jag känner mig som hemma.

Inte bara på grund av vädret, utan också på grund av er, hehe...

Tack så mycket, vi syns om ett år!".


Back in Stockholm

Josefine Morelius, 2009-06-07 15:42:39
Så var man tillbaka i huvudstaden igen efter en helg hemma i Dalarna. Vi åkte vid elva i morse och när vi kom hit haft vi fixat och donat i lägenheten med Jenny föräldrar. Fixat ben och bäddat om i sängen, blev jättemysigt så nu vill jag bara sova. Haha!

Men först blir det ju såklart gossip, längtar redan. Sen ska jag bara passa på att njuta min sista vecka här i Stockholm. Det har varit helt underbart att vara här och jag vill absolut inte åka hem egentligen. Men jag kommer att komma tillbaka, var så säker.


Gårdagen i bilder

Josefine Morelius, 2009-06-07 15:37:13
Var så himla mysigt igår ute på Erik Larsgården, solen sken tillochmed så att vi kunde sitta ute och mysa.


Visst är det fint?


Kaffe är ett måste.. Kolla in kannan, söt va? Haha.


Kolla in den här snyggingen också..


Sen när vi kom in till Avesta igen hade dem pyntat med flaggor i alla rondeller i stan..

Friend like you

Josefine Morelius, 2009-06-06 22:58:36
When I had no one to call
All the world had shut me down
I showed up at your door so blue
Thank God I had a friend like you

Any times I've gone without
A home, a meal, a pair of shoes
If you had three you'd give me two
There aint no other friend like you

Ny mobil

Josefine Morelius, 2009-06-06 22:27:04
Jag har tröttnat på min telefon nu, vill ha en ny. Den här vill jag ha:


Fotboll

Josefine Morelius, 2009-06-06 20:58:52
Fotboll för fulla muggar, men det går ju sådär nu!?

Fikadags

Josefine Morelius, 2009-06-06 14:41:29
Ska åka ut till erik lars-gården med Jenny och fika lite. Det är verkligen mysigt värre där ute.


Nationaldagen

Josefine Morelius, 2009-06-06 11:02:25

Idag är det ju nationaldagen som känt. Vad ska man göra då? Fira? Har liksom aldrig riktigt förstått mig på denna dag alltså. Vet att i Stockholm är det ju massa halabaloo men här i småstan då? Nja tror nog att jag skippar firandet idag. Vi borde bli mer som norrmännen och verkligen ha en riktigt folkfest istället. Det skullr vara kul.

Men hoppas att ni får en trevlig nationaldag vad ni nu än gör, firar eller gör som jag och ligger i sängen och deppar över det kassa vädret.


Ny klocka

Josefine Morelius, 2009-06-05 23:31:39
Jag tröttnar så snabbt på mina klockor så nu ska jag ta och köpa en ny, och denna har jag trånat efter så länge ju. Snygg va? Rosa dessutom, passar fröken Josefine perfekt.


Party party

Josefine Morelius, 2009-06-05 21:12:29

Den här ska vi dansa till hela natten lång du och jag Jenny.



Dalarna

Josefine Morelius, 2009-06-05 19:05:52
Så var man hemma i kära Dalarna igen, även fast jag vill bort härifrån så känns det alltid så fruktansvärt skönt att komma hit. Men det är just det, det kan vara en plats för mig dit jag kan komma när jag behöver få ny energi. Dalarna kommer ju alltid vara speciellt för mig och jag vet att jag kommer komma tillbaka hit någon gång när tiden känns rätt. Men just nu vill jag testa vingarna någon annanstans.

Men som sagt helgen ska spenderas här hemma i Avesta och det ska bli riktigt skönt. För jag behöver ladda om batterierna litegrann och bara ta det lugnt helt enkelt.

Aprikost

Josefine Morelius, 2009-06-05 18:53:38
Ska inörskaffa mig ett aprikost nagellack, förstå vad snyggt till min solbrända kropp. Haha, ja alltså solbrännan kommer ju så småningom iallafall.

Men snyggt kommer det bli.



TGIF

Josefine Morelius, 2009-06-05 08:23:11
Det är fredag, hörrni det är fredag. Jag ligger och kollar på the voice och njuter av tanken på att det nu är helg. Ska jobba fram till tre idag bara och sen åker jag in till centralen för att ta tåget hem till Avesta. Jenny åker också hem så jag får lite sällskap på tåget, det gillas. Hade även hoppats på att skattepengarna skulle ha ramlat in på kontot, men icke det heller. Får hoppas på att dem kommer in i nästa vecka, är så himla shoppingssugen så det finns inte. Haha!

Men hörrni ha en himla bra fredag nu allihopa!

Time to sleep

Josefine Morelius, 2009-06-04 22:44:00
Nu är det sovdags för Josefines del, men det är någon som gått lös med motorsåg eller liknande här utanför!? Det låter som sjutton. Och jag menar nu liksom, den här tiden? Ja det är väl nån galning kan jag tro. Hroppas jag kan sova iallafall och imorgon är det FREDAG! Det säger väl allt, som vanligt blir jag så glad av tanken på att det är fredag. Så idag har jag återigen dansat runt här i lägenheten av fredagsglädje. Jenny skrattade åt mig, undra varför. Haha.

Nej men godnatt på er. Puss.

Surast

Josefine Morelius, 2009-06-04 20:48:30

50 % på alla varor på Bik bok idag. Endast idag. Förstår ni hur sur jag är liksom? För jag har inte ett öre att handla något för just nu. Åh, jävla skit.



Sjung om studentens...

Josefine Morelius, 2009-06-04 18:04:41
Det är med blandade känslor man tänker tillbaka på sin egen student nu när det är studenttider här i Sverige. Ser alla glada tjejer och killar som springer runt med sina vita mössor och tjoar glatt för detta är nog deras lyckligaste dag. Det var iallafall min lyckligaste dag. Men en smula avundsjuka sprider sig definitivt i min kropp men samtidigt en enorm glädje för man vet ju precis hur dem känner nu. Men det som känns mest är ju att man inte kommer att få uppleva denna härliga dag igen, det gör mig avundsjuk på alla er som nu ska ta studenten. Fan ta verkligen vara på studentdagen, det är lätt den bästa ni kommer vara med om.

Min studentvecka, den kommer jag aldrig glömma. Hp3b, min älskade klass. Puss på er.


Känslan här är obeskrivlig..

Nudlar

Josefine Morelius, 2009-06-04 17:50:09
Vilken lyxmiddag man slår till med dagen till ära. Men jag orkar verkligen laga mat idag, vill bara lägga mig i sängen och dega lite. Haha! Fan man blir ju nästan lite depp när det är sånt här väder. Eller hur?

Nej men annars då, ja jag ska väl börja packa lite snart. Ska åka hem till Avesta imorgon så lär försöka få med mig lite kläder och skit hem som jag inte använder här. Lika bra att sätta fart, hörs hej.




Smarriga nudlar, det är fint det, haha.


Seg dag

Josefine Morelius, 2009-06-04 09:01:58
Jag känner på mig att detta kommer bli en riktigt seg dag alltså. Har legat vaken sen sju och bara det har ju varit så segt så man höll på att dö. Ska väl kanske ta och duscha snart och bara göra sig klar. Men är så himla opepp på att jobba idag känner jag. Helst av allt skulle jag bara vilja ligga i sängen och glo på film. Vädret suger ju dessutom. Mycket gnäll från min sida nu alltså, men man måste få ha sina gnälldagar ibland.

Lika bra att sätta fart nu.

Ha en bra dag!

I miss you

Josefine Morelius, 2009-06-03 18:59:14

Varför just nu?

Josefine Morelius, 2009-06-03 17:12:06
Idag på jobbet pratade jag och Maja om att flytta hit till Stockholm, och jag sa att jag absolut var sugen på det efter skolan. Då säger hon: Du måste höra av dig när du flyttat hit så kan du komma hit och jobba. Visst det är inte polarn o pyret jag vill jobba på för resten av livet, men skulle absolut kunna göra det ett tag. Tills man kom med allt till rätta ochsåvidare. Man lär ju liksom börja någonstans så är det ju bara. Men känns bara trist att detta erbjudande kommer nu, nu när jag har ett år kvar i skolan. Suck! Men men, det går fler tåg skulle jag tro.

Världens bästa klass

Josefine Morelius, 2009-06-03 17:05:34
Ni är helt underbara HAE08


Redan onsdag

Josefine Morelius, 2009-06-03 10:16:01
Ja det går fort, det är redan onsdag idag. Nu sitter jag och käkar frukost och kollar ut genom fönstret och ser hur grått det är. Vad trist alltså. Jag vill ha sol och värme istället. Nej nu ska jag käka upp och sen gå iväg och jobba.

Ha en bra dag!

Tuggummi

Josefine Morelius, 2009-06-02 19:05:24
Nya favoriterna:



Gråa dagar

Josefine Morelius, 2009-06-02 09:19:33
Efter en helt underbar helg med massa sol och värme kom nu en grå dag. Det känns riktigt trist när man kollar ut genom fönstret. Men men, det får gå ändå.

Jag hade iallafall världens bästa helg i Avesta med dem bästa människorna. Veckan i Leksand var även den helt underbar. Hoppas jag kan få lite bilder både från helgen och veckan som jag kan slänga upp här. Är ju lite dålig på att knäppa kort själv, haha. Idag börjar jag känna mig som mig själv igen iallafall, var nog tack vare att jag gick och la mig klockan 10 igår och sov till 8 idag. Har ju druckit alkohol fem dagar den här veckan vilket känns lite sådär för kroppen. Men har ju haft jävligt kul så det spelar ingen roll. Men nu blir det lugnt, fram till midsommar iallafall. Haha.

Är ju dessutom tillbaka i Stockholm igen och det känns riktigt bra. Ska strax hoppa in i duschen och sen gå till jobbet. Efter jobb ska jag åka in till Karlaplan och möta Jenny för vi ska hälsa på Malin på hennes jobb. Blir en bra dag, tror jag.

Happy feet

Josefine Morelius, 2009-06-02 08:52:13

Gick in på din sko i globen en snabbis innan jag började igår oc hkollade om mina skor fann.s Trott eller ej så står det en liten ensam 36:a bland dem andra större storlekarna. Då blev  man ju rätt glad alltså.


Krångel

Josefine Morelius, 2009-06-02 08:49:27
Bloggen krånglade igår så kunde ínte skriva någonting på hela dagen. Men idag verkar det iallafall funka som det ska.

Kajen

Josefine Morelius, 2009-06-02 08:48:26
Igår fyllde Karro år så då åkte vi ut till djurgården och käkade lite mat med henne och Linnea. Blev en smarrig kycklingsallad för min del. Det kändes verkligen som om att vi var utomlands när vi satt där ute, så himla fint är det verkligen. Jag har verkligen blivit kär i Stockholm och alla godbitar som finns här.


RSS 2.0