Happy new year

Josefine Morelius, 2011-12-31 17:21:32

Gott nytt år till er alla! 2011 har varit ett år som både varit bra och dåligt, med och motgångar varvade men jag känner att slutet på 2011 blev det bästa och att 2012 kommer bli ett sjukäkla bra år.

Nu lämnar vi snart 2011 bakom oss och minns allt som är värt att minnas, jag är redo för 2012 och nya utmaningar nu.

Återigen, GOTT NYTT ÅR!

Ses i dimman ikväll, eller?



Puss och kram från Josie! ♥


Den dagen

Josefine Morelius, 2011-12-29 18:25:31
Vilken härlig dag, 29/12-2011. ♥

Mys

Josefine Morelius, 2011-12-26 21:19:16
Fick nya påslakan i julklapp och oj så fint det blev, längtar lite tills det är sovdags tror jag allt!


Julhelgen

Josefine Morelius, 2011-12-26 21:17:34
Har haft en supermysig julhelg som innehållit god mat, massa skratt, fina julklappar och såklart världens bästa familj och vänner. ♥





#21 Peter Forsberg

Josefine Morelius, 2011-12-26 21:08:40
Har precis tittat på dokumentären om Peter Forsberg, min stora stora idol sen jag var liten. Det finns så himla många andra duktiga hockeyspelare men enligt mig kan ingen nå upp till Foppas nivå. Så himla folkkär och allt han gjort för svensk hockey, man kan inte bli annat än så jävla imponerad och lycklig. Det blev både en och två tårar som föll och på ett sätt känns det så jävla sorgligt att man aldrig fick se honom spela live. Men han är legend nu och det finns ingen som kommer kunna ersätta foppa, aldrig någonsin.

Ikväll är det junis-vm iallafall och jag ska såklart hålla span på den nya foppa, lill-foppa alltså.

Nicklas kommer hit snart så vi ska väl bara vänta på matchen som börjar 23.30 och efter det är det sovdags på en gång.



Det är precis såhär jag kommer komma ihåg #21 Peter Forsberg.
Skaplig lycka.


Silver

Josefine Morelius, 2011-12-24 12:37:33

Silvertröjan är på dagen till ära!


Älskade julafton

Josefine Morelius, 2011-12-24 12:36:20

Årets bästa dag! Vaknade tidigt i morse så gick upp tände ljus och slog på nyhetsmorgon. Nu är jag hemma hos pappa vi har käkat grötfrukost så nu blir det bara mys tills vi ska hem till syster.

Vill bara önska er alla en riktigt riktigt god jul! Hoppas ni får en fantastisk dag och kväll.


Dan före dopparedan

Josefine Morelius, 2011-12-23 22:50:03

Så himla mysig dag, klapparna är klara och granen är nu klädd. Första skinkmackan har ätits och jag har svurit över att jag aldrig mer ska spela bingolotto (men nästa år sitter jag där med en lott igen) så med andra ord är det precis som det ska vara dan före dopparedan. Nu ska jag kika klart på bingolotto och sen åka hemåt och sova. Ser verkligen fram emot en supermysig julafton tillsammans med världens bästa familj.


Hej tomtegubbar

Josefine Morelius, 2011-12-22 22:55:30
Här har det ekat tomt senaste dagarna men ja jag skyller på julstressen för visst är man lite stressad allt. Men jag tycker nog allt att det hör lite till så länge man inte stressar ihjäl sig. Jag jobbar till 6 imorgon och alla julklappar är inte inhandlade så det blir att göra ett ryck på lunchen för direkt efter jobbet ska jag och syrran åka hem till pappsen, uppesittarkväll och första skinkmackan ska käkas. Mysigt mysigt.

Idag har jag hunnit med att slå in lite julklappar, så det lär bli en sen natt imorgon men vad gör det? Det är ju jul liksom, älskade julen.



Lite klappisar.



Dan före dan före dopparedansmys!



Har man ingen gran så har man inte, haha


Kärleksrevolt

Josefine Morelius, 2011-12-18 15:29:30

Spelas sönder just nu.


Fjärde advent

Josefine Morelius, 2011-12-18 15:18:31
Så var det redan fjärde advent, julmånaden har gått alldeles för snabbt och jag har knappt någon julkänsla alls. Så har det ju aldrig varit förut? Jag har typ börjat lyssna på julmusik i septemeber och börjat tänka på julklappar ungefär samtidigt men icke i år. Nåja julkänslan kommer garanterat komma iallafall på julafton det vet jag, för gissa vem som kommer vakna 6-7 på morgonen och inte kan somna om, haha.

Borde ju få lite stämning idag, läggan är julstädad, ljusen tända och snön faller utanför fönstret. I skålen på bordet finns det skumtomtar så det är bara julmusten som saknas. Så okej då, lite mysigt är det nog allt just nu.

Helgen har iallafall gått alldeles för fort, jobb igår full rulle hade fullbokat vilket är skitkul. Sen en snabbdate med min bästa vän, vi bytte lite tjänster som är perfekt ju. Jag har snygga bryn nu och Jenny fick håret fräscht igen. Idag har jag som sagt typ bara städat och donat här hemma. Väntar på att klockan ska bli 5 för då ska vi hem till syster och käka. Perfekta söndag.


Lunch

Josefine Morelius, 2011-12-15 11:24:24
Läkarbesök check, nu ska jag fixa lunch och sen är det jobb. Blir en kortisdag idag, skönt. Fick förresten julklapp från h&m idag, prenumeration på en tidning. Rätt shysst kan jag tycka.


Innebandy

Josefine Morelius, 2011-12-11 16:14:10
Sitter och kollar finalen i innebandy-vm mellan Sverige och Finland. Det står 3-2 efter två perioder och det är ju kul med en lite jämnare match än dem andra, haha.

Japan - Sverige 0-23
Sverige - USA 30-0
Sverige - Danmark 15-1
Sverige - Norge 19-0
Schweiz - Sverige 2-11
Sverige - Finland ?

Så Sverige har haft en ganska enkel väg fram till finalen med andra ord. Men nej nu taggar vi tredje perioden och tar guld.


Underbar och älskad av alla

Josefine Morelius, 2011-12-10 17:04:49
Pratar såklart om helgen, speciellt om man får vara ledig som jag är denna helg. Igår kom jag hem och fick maten lagad och serverad till idol, shit vad bortskämd man blir men det var himlans smarrigt det ska ni veta. Såg idol-finalen och Amanda var helt klart den bättre och förtjänade att vinna även fast jag inte gillar henne. Sen blev det såklart lite Sunes jul innan man slockande. Sov till 9, gick upp käka frulle och drog sen iväg till hallen och kollade in mina tjejer. Första perioden glömmer vi men andra och tredje spelade dem sjukt bra så det var ett trist resultat på matchen eftersom vi tappade allt i första. Kändes sugit som fan och inte få vara med, men man lär väl läka och bli hel först. Efter matchen åkte jag till Hedemora och hälsade på bästa Jenny, blev fika och sen lite fix med hennes hår. Nu är jag hemma igen, ligger i soffan och degar lite innan mamma kommer hit med Charlie. Hon är visst hundvakt åt nån liten plutt så lär ju spana in homom. Mys, Nä men till kvällen får vi se, ska nog hänga lite med Matilda så vi får se vart kvällen bär. Ha en bra helg nu mina vänner!

Idolfinal

Josefine Morelius, 2011-12-09 19:21:15

Blir idolfinal och smarrig mat ikväll istället!

Hoppas Robin vinner och inte tönten Amanda som har en köttbulle i käften när hon sjunger. Man hör ju inte om det är svenska eller engelska så man för ju gissa helt enkelt.

Hoppas ni får en bra kväll!


Ricinolja

Josefine Morelius, 2011-12-08 18:44:07

Nu mina vänner ska det exprimenteras här! Ricinolja ska tydligen tydligen få håret att växa mycket snabbare och självklart är jag inte sen att testa om det funkar. Haha! Funkar det så är det toppen, funkar det inte så har jag testat iallafall. Men har läst och sett bilder på många bloggar men som sagt det kan ju bara vara lögn. Jag tror som sagt inte riktigt på det men jag måste testa. Ricin-olja är ju typ ett laxeringsmedel och tanten på apoteket skrattade åt mig när jag sa att jag skulle använda det i håret. Haha. Så ska köra ett tag och se om det blir någon skillnad helt enkelt. Man kan typ använda det 2-3 gånger i veckan och bara lägga det i botten och låta det sitta en 20 minuter typ. Sen är det ju olja så håret kommer bli riktigt fett så det krävs ju en rejäl schamponering och fett löser ju fett så balsam och inpackning är nog ett måste.

Nä men jag håller er uppdaterade!


Veckan

Josefine Morelius, 2011-12-08 18:36:42
Oj nu har det gått bra många dagar sen det blev uppis så kände väl att det var lite läge för det. Har väl egentligen inte hänt speciellt mycket i mer i veckan än jobb typ. Eller jag var på luciakröningen med mamma i tisdags, skaplig julstämning man fick och alla sjöng ju som gudar. Tänk om man själv hade fått en sån sångröst, men icke. Det låter iallafall bra i duschen, haha.

Har inte kunnat träna i veckan heller, min sträckning måste få läka ordentligt. Suger verkligen! Jag vill ju vara med och kriga på matchen på lördag.

Förresten så är det redan fredag imorgon, vart tusan tar veckorna vägen? Jag fattar inte. Men det blir en lugn och mysig helg verkar det som. Hockey med båda Emmorna imorgon, hem kolla slutet på idol-finalen och på lördag ska jag heja på mina tjejer på matchen och sen baka lussisar. Till söndagen har jag planer på att dra till kupan och handla lite julklappar så det blir en riktigt bra helg känns det som.

Längtar till helgen, JA!


Mys

Josefine Morelius, 2011-12-04 20:14:07


Andra advent

Josefine Morelius, 2011-12-04 20:12:24
Så var det redan andra advent, tiden går fort och snart är det julafton. Har varit så skönt att vara ledig denna helg, drog iväg igår till Borlänge och skulle spela match men för min del blev det två byten sen sträckte jag låret/skinkan och då var det slutspelat. Så jävla värdelöst, men men. Bara nya tag till helgen som kommer, Rättvik hemma. Efter matchen blev det bara hem och kika film.

Idag tog jag en redig sovmorgon sen drog jag till hallen med Matilda och kollade tjejernas match som dem tyvärr förlorade. Idag hade jag på mig skinnjacka, dock hade jag pälsvästen utanpå men ändå skinnjacka i december liksom. GALET! Hoppas snön kommer inom kort.

Nyss har la familia var här och det blev andra adventsfika, mysigt värre.

Men nu ska jag slå ikull mig i soffan och njuta av dem sista lediga timmarna.

Hoppas ni haft en fin helg, puss på er!



Skinnjackan på och tvätten är på tork, haha!


We found love

Josefine Morelius, 2011-12-03 12:15:38

Taggar inför match med att se senaste avsnitten av julkalendern, haha. Borlänge borta idag.


Punkt punkt punkt

Josefine Morelius, 2011-12-01 19:13:31

Allting känns bara skit, så jävla less på mycket just nu. När ska allt vända? Vill bara dra iväg och få allting löst tills jag kommer hem. Om det ändå kunde vara så lätt, jag vill också ha lite tur i mitt liv någon gång.



RSS 2.0