Den första snön

Josefine Morelius, 2008-10-31 13:35:28
I morse när jag öppnade dörren från mitt rum och såg ut genom fönstret möttes jag av att det var helt vitt ute. Jag bara stog där och tittade och kände hur jag började le. Sen ropade jag på Michaela som sovit hos mig inatt och sa Michaela det snöar. Hon bara studsade upp och där stog vi och log åt att det äntlligen snöade. Åh jag är så glad, jag älskar när första snön kommer.


Mysigt att vakna upp till va? Snygg effekt med blixten också :-)

Stockholm och Björn Gustavsson

Josefine Morelius, 2008-10-31 13:29:14

Michaela fick ju i present av mig att vi skulle till Stockholm och kolla på Björn Gustavsson, Måns Möller medflera.
I vilket fall så var vi där i onsdags. Vi tog tåget från Borlänge till Stockholm och där gick vi runt och kikade lite. Blev inte så mycket shopping, jag handlade lite grejjer på Bik bok. Min nya favoritaffär förresten, hittar alltid saker där nu för tiden.

När klockan började närma sig fem fick vi till Intiman på Odenplan. Halv sex började hela kalaset och först ut var Özz. Shit han var verkligen så jävla rolig. Allihopa var i och för sig riktigt roliga. Men blev lite besviken på Björn Gustavsson, visst var han rolig men jag trodde att han skulle vara mycket bättre. Måns Möller däremot som jag inte alls gillat tidigare han var verkligen så jäkla kul. Kort sammanfattat så var det en jättetrevlig dag i Stockolm.

Vi skulle egentligen sovit hos en kompis men när vi var klara var hon inte hemma så vi åkte till centralen och kollade om det gick nåt tåg och det gjorde det så vi kutade bort till tåget och hann med. Skönt och impulsivt :-)


Hej igen

Josefine Morelius, 2008-10-31 13:18:48
Jag har inte kunnat uppdatera på ett par dagar för det har verkligen varit fullt upp. Men nu så är jag med igen. Sitter på tåget på väg hem till Avesta och då har man ju all tid i världen att blogga :-)

Godnatt godingar

Josefine Morelius, 2008-10-27 23:11:22
På tal om godingar, det ska jag få smaka av Sara. Godingar är korv alltså, haha. Dålig uppdatering idag, men jag har haft fullt upp och nu är jag för trött för att skriva något långt. Gick upp sex i morse för att åka tillbaka till Leksand igen. Så jag är lite trött nu. Har ju dessutom fått en inneboende ett par dagar. Så idag har vi fixat dubbelsäng inne på mitt rum så nu ligger vi här och ska strax sova Michaela och jag.

Godnatt

Fyfan vilket flummigt inlägg alltså. Haha, jag är verkligen trött alltså..

Men som jag brukar säga, man går inte av för hackor. Haha!

Prövotiden slut

Josefine Morelius, 2008-10-26 15:01:34
Japp idag tar min prövotid slut, jag har alltså haft körkort i två år nu. Galet vad tiden har gått fort alltså.


Kalasdags

Josefine Morelius, 2008-10-26 14:55:59
Nu ska jag strax åka på kalas hos syrran. Det ska ju bli himla trevligt det. ♥

Pigg och alert så var det ja

Josefine Morelius, 2008-10-26 13:04:05
Ja som sagt man går inte av för hackor direkt. Jag är faktiskt jättepigg idag vilket är väldigt skönt. Det är jobbigt att vara seg för hela dagen förstörs ju. Men gårdagen var riktigt rolig faktiskt, jag var verkligen på topp. Jag och syrran drog på lite Linda Bengtzing och då var allt klappat och klart.

Ja den här helgen i Avesta har faktiskt vart en av dem bästa på länge. Har fått höra att jag kör bil som en kille och att jag är lik Josefin Craaford. Haha, ja mycket ska man då få hörs i sitt liv. Men det där tar jag verkligen som komplimanger. Hellre köra som en kille än att köra som en kärring :-)

Nu är det repris på idol, och fyfan vad Robin Bengtsson är bra. Snygg dessutom, där skulle man ju inte tacka nej direkt. Fast det kanske vore barnarov eller vad heter det? Grabben är ju bara sjutton eller är det kanske arton!?

Ja det här blev ju ett knasigt inlägg, men sak samma.
Nu ska jag klä på mig och sen åka och handla lite.

Ha en bra dag!

Kors i taket

Josefine Morelius, 2008-10-25 13:49:51
Jag ska ut ikväll, då är det verkligen kors i taket. Jag har inte vart ut på ungefär 1,5 månad liksom. Men nu är det på tiden liksom och jag tror fan det kan bli kul.

Höstmarknad

Josefine Morelius, 2008-10-25 13:48:46
Det är höstmarknad här i Avesta och som vanligt så är det bara skit, precis som alla andra år. Men det är ändå lite mysigt och man ser att befolkningen i Avesta vaknar till liv när det händer lite grejjer här i stan. Jag och Jenny tog och en snabbkik och sen gick vi och fikade litegrann. Myspys.


Äntligen fredag

Josefine Morelius, 2008-10-24 15:51:26

Veckorna bara flyger fram och idag är det redan fredag, och fredag betyder IDOL. Inget i världen kan få mig att missa idol, så är det bara. Ikväll kör dem ABBA-tema och gissa vem ska sjunga med högst, bäst och snyggast? Jo jag såklart. Fan nu längtar jag tills klockan är åtta så kom igen. Men innan det ska jag ner på stan en vända, hämta Jenny från tåget och ja sen var det nog inget mer.

Jo förresten min klänning från Stylebystars har kommit så jag ska hämta ut den med kom jag på :-)

Hörs senare!


Godnatt

Josefine Morelius, 2008-10-23 23:22:44
Alla mina underbara vänner både i Avesta och här i Leksand. ♥

Amor vincit omnia

Josefine Morelius, 2008-10-22 22:56:27
 
Så lika, men ändå så olika. Vilken text är finast?
Denna text ska ju ändå få sitta på min kropp så jag behöver lite smakråd :-)

Träningsvärk & samtal

Josefine Morelius, 2008-10-22 11:55:07

Träningsvärk har jag, men inte lika mycket som jag trodde. Fan också. Haha! Nu ska jag strax sätta mig ner och ringa till lite företag där jag vill göra min LIA. Önska mig lycka till, fan jag hoppas det går bra.


Ledig dag

Josefine Morelius, 2008-10-21 21:58:37
Imorgon har vi inga lektioner inlagda på schemat så det blir sovmorgon med andra ord och det behövs känner jag. Är så himla trött. Men även fast vi inte har några lektioner så är det mycket som ska hinnas med, jag ska träna, ringa lite samtal angående LIA (yrkespraktik), fixa lite andra skolarbeten och sen ska det även hinnas med en lång fika med tjejerna. Först ska jag och Michaela prata och det ska bli så himla skönt, vi behöver verkligen prata ut om allt mellan himmel och jord. Det kommer bli en fin onsdag, det känner jag på mig.

Aldrig utan dig

Josefine Morelius, 2008-10-21 21:55:13
- När du är glad blir jag glad.
- När du är ledsen blir jag ledsen.

- Det enda jag vill är att du ska vara lycklig, för du är den finaste jag har.
- Utan dig är inte mitt liv helt, det skulle fattas något.
- Jag finns alltid här för dig, dag som natt.
- Tveka aldrig att höra av dig, jag lyssnar alltid.

- Ditt och mitt band är det starkaste som finns, det kommer aldrig att gå sönder utan det kommer bara att bli starkare.


Ännu mer trötthet

Josefine Morelius, 2008-10-21 21:47:00
Idag provade jag på boxen här i Leksand, och helvete vad jobbigt det var. Jag har ändå kört box förut hemma i Avesta men det här var ju galet mycket bättre träning än där. Så nu är jag helt slut och ligger halvdäckad i sängen och känner redan nu hur träningsvärken är på väg att komma. Men det är bara härligt med träningsvärk tycker jag, haha. Ser redan fram emot nästa tisdag faktiskt. Jag och Sanne körde ihop idag och hon är en jäkel på att peppa en kan jag säga så utan henne hade jag väl gått hem efter halva. Haha! Nej men skämtåsido det var verkligen roligt och det känns som det är min grej. Jag är inte så mycket för aerobics och sånt där. Skönt att få slå av sig lite ibland.

Inatt kommer jag sova sjukt gott alltså. Morgondagen kommer vara mör, men det är det värt.


Trötthet

Josefine Morelius, 2008-10-21 17:09:25
Jag känner hur hösttröttheten börjar krypa sig på mig. Varje dag efter skolan vill man bara lägga sig i sängen och somna för ett tag. Men det är ändå mysigt på hösten, man kan tända massa ljus och titta på teve eller varför inte bara umgås med en vän och prata ut om allt mellan himmel och jord. Fast jag känner lite att jag längtar till snön och kylan nu faktiskt. Vill kunna ta på mig min varma vinterjacka och bara pulsa runt ute i snön. Det är så himla härligt. Då önskar man att man vore barn igen faktiskt. Nog för att jag kan fjanta runt och busa i snön ändå. Sån är jag helt enkelt.

Grattis Sara

Josefine Morelius, 2008-10-20 21:27:36
Idag fyller godisen Sara 21 år! Hoppas du haft en superbra dag! Massa grattiskramar från mig!


Potatis

Josefine Morelius, 2008-10-20 21:17:24
Tänk att en sån simpel sak ska vara så svårt för mig. Jag fick ringa kära mammsen och fråga hur man skulle göra. haha! Gud det är nästan så man skäms alltså, men jag erkänner jag är verkligen värdelös på allt som har med matlagning att göra. Det ENDA jag är bra på det är tacos, haha och hur svårt är det att göra tacos egentligen. Men bättre vara bra en sak än att inte vara bra på något :-)

Siljans Café

Josefine Morelius, 2008-10-19 18:39:25
Idag blev det en långfika på Siljans Café med tjejerna, himlans mysigt. Dricka massa kaffe och bara prata om allt mellan himmel och jord. Det är precis sånt som jag vill göra på söndagar.


Mysiga söndag

Josefine Morelius, 2008-10-19 10:29:34
På något sätt har jag börjat tycka om söndagar mer och mer, det är en rätt mysig dag. Man känner att det börjar bli dags för en ny vecka och man hae samlar kraft under helgen till just denna nya vecka. Jag tänkte sticka till gymmet och köra ett pass men så insåg jag att det är en promenad ute i friska luften som jag behöver. Man kan lättare rensa tankarne a då. Sen blir det kanske att sätta sig på fiket med tjejerna igen och bara mysa. Sen till kvällen blir det lite plugg och förberedelser inför kommande veckan. Låter som en bra söndag, inte sant?

Men nu ska jag äta lite frukost och sen pallra mig ut.

Ha en fin söndag! ♥

Robin Bengtsson

Josefine Morelius, 2008-10-18 19:40:32
Hade Robin åkt ur idol igår hade jag aldrig mer kollat på idol. Rätt att Yazmina åkte ut tycker jag, vad tycker du?


Förlåt bloggen

Josefine Morelius, 2008-10-18 19:36:18
Jag lovade ju minst ett inlägg om dagen, tjena vad bra det gick. Men jag försöker iallafall och det är ju det som räknas.

Powerwalk

Josefine Morelius, 2008-10-16 17:55:36
Nu ska jag ut på en härlig powerwalk sen blir det myspys framför teven med du är vad du äter och sen lyxfällan.

Torsdag

Josefine Morelius, 2008-10-16 16:10:12
Igår hade vi en föreläsning om stöld och snatterier, sjukt intressant alltså. För er som inte vet det så varje år  är det ett svinn på 13 miljarder kronor. Fattar ni hur sjukt mycket pengar det är? Det gör inte jag alltså. 13 miljarder, ja sug på den karamellen. Men iallafall så idag i skolan skulle vi reflektera över gårdagens föreläsning och sen svara på lite frågor. Jaja det var väl inte så viktigt kanske att skriva här kanske. Haha! Sen efter lunch fick vi göra lite rollspel, man fick vara säljare en gång och kund en gång. Det var skitkul verkligen och en superbra övning för oss tycker jag. Vi i grupp fyra hade fan riktigt kul alltså. Men med andra ord så har det varit en bra dag. Fast nu är det dags att laga lite mat för jag är så hungrig! Blir det träning sen möjligtvis? Kanske det får vi se senare.

Ha det bra så länge!

Puss och kram

10-1

Josefine Morelius, 2008-10-15 22:23:25
Ja det blev exakt en så spännande match som jag hade trott att det skulle bli, eller inte. Leksand vann med 10-1. Bra jobbat!


Datalektion och hockey

Josefine Morelius, 2008-10-15 17:08:43

Sitter på datalektion nu, rätt segt för jag fattar just nu ingenting. Ska försöka förstå om en liten stund, ska bara skriva klart detta. Efter datalektion ska jag iväg på hockey, Leksand - Mariestad. Nej jäklar nu lär jag fortsätta.

Hej så länge.


Helt slut

Josefine Morelius, 2008-10-14 20:08:28
Sitter nu äntligen hemma i köket och äter lite kvällsmat. Vi har haft redovisningar hela dagen i skolan, och det gick väl okej på redovisningen men jag är inte alls nöjd med mitt arbete. Men men så är det nu iallafall. Men efter skolan var det bara att åka hem och käka och sen dra till Leksandshallen för att träna. Efter träningen fick jag stressa vidare till skolan för att ha feedback.-samtal med Lasse om arbetet och redovisningen idag. Det gick bra det med så nu kan jag sova gott inatt. Längtar efter sängen faktiskt, känner mig helt slut så det blir en tidig kväll med Stella och Sebastian. Ja, boken alltså :-)

Väntar och väntar

Josefine Morelius, 2008-10-13 13:29:26
Sitter hemma i Avesta och väntar på ett samtal. Det går segt ju. Efter samtalet kan vi åka hem till Leksand igen. Så kom igen nu och ring!

Brittans nya låt

Josefine Morelius, 2008-10-12 11:46:45
Jag hörde brittans nya låt nyss, jag tyckte den var rätt bra faktiskt.

Godmorgon

Josefine Morelius, 2008-10-12 11:45:34
Eller ja godmorgon och godmorgon kanske inte stämmer riktigt. Men jag vaknade ganska nyligen faktiskt. Vaknade först vid nio men då blev jag så himla sur så jag tvingade mig själv att somna om och det gjorde jag. Idag ska jag bara slappa och plugga har jag bestämt. Klädsel är såklart mjukiskläder, det är liksom obligatoriskt på en söndag. Blir en bra dag helt enkelt.

Pälsväst

Josefine Morelius, 2008-10-12 11:39:42
Åh jag köpte en pälsväst på Bik bok igår, så himla mysig. Men jag tycker det är lite svårt att veta vad man ska ha under den!? Några tips?


Ikea

Josefine Morelius, 2008-10-12 11:32:42
Igår var jag till Ikea med mamma. Vad jag älskar ikea alltså, man blir så sugen att skaffa egen lya alltså. Men jag köpte lite grejjer till våran stuga i Leksand iallafall som vi behöver.

Stella & Sebastian

Josefine Morelius, 2008-10-10 22:35:59
Lånade en bok av syrran, Stella & Sebastian. Jag tror den är bra, har velat läst en bok länge nu så ja nu är det dags!


Hejja Robin B

Josefine Morelius, 2008-10-10 22:32:12
Robin är min favorit i idol, och Lars såklart!


Paket

Josefine Morelius, 2008-10-10 14:00:15
Mina stövlar har kommit så jag ska åka och hämta ut dom nu :-)

Fortfarande sjuk

Josefine Morelius, 2008-10-10 11:57:20
Hade planerat att jag skulle träna idag, men så vaknade jag upp med samma hosta och lika förkyld som dem tidigare dagarna. Så det blev inte mycket träning för min del idag heller. Börjar få abstinens vill röra på mig för jag har ju några kilon som ska bort och det blir ju inte lättare av att man bara ligger hemma och äter och äter. Haha!

Du är vad du äter

Josefine Morelius, 2008-10-09 18:28:30
Med Katrin Zytomierska ikväll!


Dagen

Josefine Morelius, 2008-10-09 18:23:43
Har hängt på stan i stort sett hela dagen, sett en kille med skitsnygga brillor. Åh vad snygga dem var. Han jobbade på tre förresten. Sen har jag även bjudit min familj på tårta, ja jag är världens bästa lillasyster/dotter jag vet. Haha! Så mycket fika har det blivit. Träffade min pärla Jenny idag också, inget är bättre än det. Att få prata ut med dig är guld värt. Kommer bli tomt här i Avesta när jag är hemma på helgerna när du flyttar till huvudstaden ska du veta. Men jag kommer komma och hälsa på massor. Ja annars så har jag gjort lite skolarbeten och ja mest tagit det lugnt. Bra dag. Dock så shoppade jag också, inte bra. Jag måste spara pengarna ju. Men det blev ett skärp, en tröja och ett par mysbrallor. Vad det något mer? Tror inte det.

Dagens bästa: Jennys pojkvän peter ringde till mig och jag svarade:
- Ah det är Josefine
Tyst i luren ett par sekunder men sen så säger peter:
- Du vafan hette den där killen från Leksand som du pratade om.

Haha, han är så rolig! Han glömde nog säga hej tror jag. :-)

Matchen igår

Josefine Morelius, 2008-10-09 18:17:44
Var en jäkla bra match, fast inte till en början. Leksand hade ju sånt övertag så att man hade kunnat slumra till ett tag. Men Mora kom igen i slutet, men lyckades dock inte bräcka Leksands målsvit som slutade med fem mål totalt. Jag har verkligen blivit äkta leksing nu känner jag. Från att fakitiskt ha varit mora-fan så har jag nu blivit en äkta leksing och ja det känns fan bra. Haha! Men det var härligt tryck i hallen igår faktiskt, moras tillresta supportrar hördes dock inte allt för mycket men ni gjorde ett tappert försök iallafall. 5-3 slutade matchen i vilket fall, härligt.


Ridstövlar

Josefine Morelius, 2008-10-08 14:34:57
Som jag letat och letat efter denna stövel. Har sett massvis med tjejer som haft dem och jag har tyckt att dem vart så snygga. Men nu har jag hittat på dem och dem ska få sitta på mina fötter, så är det bara.


Ledarskap

Josefine Morelius, 2008-10-08 13:50:40

I måndags och tisdags hade vi lektion i ledarskap och det var fan dem mest intressantaste lektioner jag varit på. Man blir så himla inspirerad och man tar verkligen till sig av allt det vår lärare säger. Igår så gjorde vi en övning där man skulle skriva tre ord som beskrev hur man uppfattade dem andra personerna i klassen, dvs det nuvarande inttrycket man hade om dem. Sen fick man gå runt till var och en och läsa upp det man hade skrivit på lapparna. En otroligt bra övning tycker jag och det var verkligen intressant att höra om hur andra uppfattar en själv. Många hade skrivit samma saker om mig vilket var ganska kul, för då är det verkligen så jag är.

Men jag tänkte att ni skulle få ta del av hur dem i klassen uppfattar mig, så här kommer orden:

Glädjespridare
Social
Sprallig
Lugn
Shopping
Glad
Kunnig
Framåt
Blyg
Söt
Knäpp
(Detta ord fick jag av Angelica, haha och jag kan inget annat än hålla med)
Tränar
Dalkulla
Hälsosam
Ett inre lugn
Organisatör
Administratör
Ställer upp
Bra kompis
Lite av en idéspruta
Integrerande
Livlig
Modemedveten

Vad säger ni, håller ni med? Jag tycker iallafall att det var kul att ord som sprallig och lugn stog på flera av lapparna. Jag är nog lite en blandning av sprallig och lugn helt enkelt :-)


Derby

Josefine Morelius, 2008-10-07 23:34:58
Imorgon blir det derby och jag kommer vara där.


Dagens: Miriams tallrik

Josefine Morelius, 2008-10-07 23:33:10
Ja den som vill höra historien är välkommen att höra av sig till mig. Det är en ljuvlig historia, länge sen jag skrattade så som jag gjorde idag.

Förlåt alla för mitt enerverande skratt som lät över hela skolan. :-)

Powerwalk och Lasse i lurarna

Josefine Morelius, 2008-10-07 19:36:02
Bättre kan det inte bli tycker jag. Gå i ett riktigt snabbt tempo och samtidigt sjunga med i winnerbäcks låtar är ju underbart. Men nu är jag iallafall hemma och ska till och hoppa in i duschen tänkte jag. Efter det blir det lite plugg och mys framför teven skulle jag tro.

På återhörande efter duschen.

Puss så länge!

Styrketräning

Josefine Morelius, 2008-10-06 18:54:41
Kom nyss hem från gymmet har varit och kört ett styrkepass. Gick väl okej, men känner att jag inte är helt hundra frisk i kroppen så det var kanske dumt att träna. Men jag får lite panik av att inte göra det heller så man får väl prioritera lite. Den skönaste känslan som finns är ju när man tränat klart. Obeskrivlig. Invigde även mina träningshandskar idag också så jag slipper få massa fula grejjer i händerna, ja ni som tränar styrketräning förstår nog vad jag menar. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äta ägg. Mm gott gott.

Äntligen

Josefine Morelius, 2008-10-05 21:23:30

Tvättdag

Josefine Morelius, 2008-10-05 11:20:04

Idag är det tvätt tvätt och tvätt som gäller.


Isprinsessa

Josefine Morelius, 2008-10-04 23:45:45
Åh Josefin Crafoord du är så himla bra. Jag finner inte ord för hur mycket jag tycker om dig. Så jäkla bäst på The voice på mornarna och så himla fin i stjärnor på is.

Åh jag vill med vara isprinsessa, haha. Mitt nya projekt tror jag. Josefine på is. Fan vad bra det låter!


Jag uppdaterar

Josefine Morelius, 2008-10-04 23:37:12
Det är ju inte ofta jag gör det som sagt, mycket dåligt av mig. Jag förstår ju att ni som läser gärna vill veta vad som händer i mitt liv, för det vill ni va? Ja det är klart ni vill. Men uppdatera minst en gång om dagen från och med nu då?

Deal!?

Krångel

Josefine Morelius, 2008-10-01 23:09:33
Idag har bloggen krånglat en del har jag märkt och därav den dåliga uppdateringen. Men idag så tränade jag på morgonen, stack iväg till skolan och hade projektmöte senare och efter skolan blev det fika med Michaela innan vi drog på hockeyn. Så jag har egentligen inget mer att säga så därför säger jag godnatt.

Eller jo förresten, Leksand vann med 6-2 mot Växjö. Bra!


RSS 2.0