OnePiece

Josefine Morelius, 2011-07-31 22:54:18
Jag MÅSTE köpa en OnePiece! Fytusan vad gött nu till hösten och vintern så en grå ska jag införskaffa mig.



Live Laugh Love

Josefine Morelius, 2011-07-31 20:43:09
Det har varit en galet bra helg, eller ja både till och från dock. Men mest bra, i lördags sa vi hejdå till Lucky house som nu slår igen portarna. Lite sorgligt men det fick ett värdigt slut iallafall, haha. Men det märks att man blivit lite äldre iallafall för man går mest runt och irriterar sig på småbarn och andra dryga idioter. Men tack lucky house för i princip 3 fina år med goa utgångar.

Var hem till Annika idag efter att jag kom hem och klippte henne och jag hade ju beställt betongisar av henne, superfina. Så jag fick dem som tack för klippningen. Valde att skriva Live Laugh Love på dem eftersom det är dem tre orden jag lever efter. Jag lever, jag skrattar (hela jävla tiden) och jag älskar många. Funderar på att tatuera in dem tre orden för det är något jag kan stå för och aldrig skulle ångra.


Pretty Little Liars

Josefine Morelius, 2011-07-28 21:10:45

Serien är så jäkla bra! Nu blir det ett avsnitt till, så snart har man plöjt igenom hela säsong 1. Ligger lite efter Sara som redan är inne på andra säsongen så nu lär jag kolla, haha.



Grillnatta

Josefine Morelius, 2011-07-27 22:12:22
Så har man jobbat sin första grillnatta då och jag är helt mosad typ. Ventilationen har inte funkat i butiken på HELA dagen och det var väl en 30 grader ute så ni kan kanske gissa hur svalt och skönt det var i butiken, NOT! Fyfan man har gått runt och vart klibbig hela dagen, asäckligt verkligen. Minsta lilla steg man tog flöt man ju typ bort och hade man något ärende ner på lagret (källaren) så stannade man där en lite extra stund för där var det svalt och gött. Men nåja jag överlevde och det var mycket folk så timmarna rullade på.

Men nu är det skönt och vara hemma igen, blir väl bingen strax för imorgon är det jobb igen, 10-18.

Ha det gött och sov gott!

Lucky me

Josefine Morelius, 2011-07-27 10:57:23
Ska tydligen få ett säsongskort till Leksands matcher, helt gratis! Haha lucky me och tack till dig! Får väl se hur många matcher man kan åka upp på men hoppas på några iallafall.


Hej å hå

Josefine Morelius, 2011-07-27 10:47:11
Goddagens! Det var skönt med sovmorgon idag du men å andra sidan känns det lika drygt att åka och jobba till klockan 14. Men sak samma det blir nog kul. Ska ta mig en dusch, fixa lite käk och sen drar man väl sig iväg. Så det blir väl en tråkig uppdatering här idag antar jag.

Men har ni inget för er så kom till Sala och handla lite och hälsa på mig!

Ledig dag

Josefine Morelius, 2011-07-26 18:30:50
Vart ledig idag, jätteskönt! Fint väder fick man också och det ska man ju vara glad för. Imorgon jobbar jag dock 14-21.15 eftersom det är något ståhej i Sala, kommer aldrig ihåg vad det heter, haha. Men jag hoppas det blir lite folk iallafall så man har någonting att göra under kvällen.

Men nej nu ska jag städa upp lite här och sen se allsången, ser enbart allsången för att Måns är programledare och idag är dessutom Saade med. Haha!

Ha en fin kväll!

Tyst minut

Josefine Morelius, 2011-07-25 19:50:20
Idag klockan 12 stängde vi av musiken på jobbet och Ann-Kathrin ropade ut att vi skulle ha en tyst minut för dem drabbade i Oslo. Så fruktansvärt, jag rös i hela kroppen under denna minut och ägnade alla mina tankar till er.



Tänker på er

Josefine Morelius, 2011-07-24 21:28:39
Har inte velat skrivit något om det som hänt i Norge men jag känner nu att jag måste uttala mig lite. Det hugger till i hjärtat varje gång jag tänker på det, så jävla tragiskt att så många människor mist livet på grund utav en människa, en människa. Så många föräldrar som mist sina barn, så många syskon som mist sina bröder och systrar och så vidare. Världen är en så jävla grym plats, det finns ingen rättvisa alls. Allting känns så nära dessutom, det hade lika gärna kunnat hända i Sverige liksom. Jag tänker iallafall på alla i Norge just nu, en tanke ger också stöd.

Elin har hittat en blogg ifrån en som var med på ön och som även var så nära döden som man bara kan bli. Läs det här, jag kunde inte hålla tårarna tillbaka.

Bloggen hittar ni här!

Tyst minut imorgon 12.00

Little girl

Josefine Morelius, 2011-07-24 14:03:04

Jag älskar den här bilden, nu har jag gjort om den lite också så den blev ännnu finare!


Papaya coconut

Josefine Morelius, 2011-07-23 16:32:05
Rakade ben, nymålade naglar och fixade bryn! Nu så, haha. Nä men bästa Jenny tog med mig till salongen idag och fixade mina bryn, hon är verkligen bäst på det. Som sagt innan annan får röra dem, haha. Blir alltid nöjd så dumt att inte ta vara på ett säkert kort. Nu ska jag hoppa in i duschen för det blev visst fest ändå idag. Ska åka till hedemora och kolla in nya läggan och sen blir det utgång i Avesta. Viktor är väl en pärla som ställer upp och skjutsar! Oj nu måste jag skynda skynda så jag kommer i tid någon gång. Lyssnar förresten på papaya coconut med Kikk Danielsson, fan vad det svänger haha!

Ha en kanonkväll!

Puss & kram



Här mår man som en pärla, haha!

Goodmorning saturday

Josefine Morelius, 2011-07-23 09:26:09
Har inte riktigt orkat pallra mig upp än, vaknade 08.30 och ligger fortfarande i sängen. Men det kan man väl få när det är såhär dåligt väder och man är ledig? På tal om något helt annat så har jag slarvat med träningen jättemycket på sista tiden, skäms Josefine! Känner mig hur fläskig som helst så nej nu får det bli ordning och reda igen. Tränar ju nästan varenda dag i vanliga fall men nu har jag säckat ihop totalt, haha.

Jaja upp och hoppa nu!


Det där vita

Josefine Morelius, 2011-07-23 09:21:43
Åh jag vill flytta nu nu nu! Nu har jag äntligen hittat ett vitt barbord och vita barstolar till köket. Kommer bli så fint så och perfekt när man har ett litet kök.



Skynda fynda

Josefine Morelius, 2011-07-21 21:33:28
Idag har jag fyndat på jobbet, rabatten gillas! Haha. Galet bara att alla höstkläder kommer in nu, men jag älskar det dock. Massa stora härliga stickade tröjor, fina mössor och stora halsdukar. Men någon till vecka med sol vill jag dock ha innan det är dags för tända ljus och mössor, eller hur?

Dålig uppis idag men har inte riktigt haft nån inspiration till vad jag ska skriva. Blir så ibland har jag märkt.

Blir iallafall jobb imorogon, 9-18.15 och sen är det HELG!

The day

Josefine Morelius, 2011-07-20 19:35:21
Godkväll! Idag blev det jobb 12-18.15 och det gick prima ballerina. Två dagar kvar och sen är jag ledig i helgen och det lutar åt att det blir fest. Annars så är det väl full rulle som vanligt, mycket som händer nu och jag håller tummarna för att allt ska gå som jag vill.

Puss på er!

Guns n roses

Josefine Morelius, 2011-07-20 19:31:50
ÄNTLIGEN! Nu har jag hittat Guns n roses tröjan som jag letat efter som en galning. 149 pix och nu är den min, TACK!


Example

Josefine Morelius, 2011-07-18 19:26:13



Tänk ett glas vin och en snygg klänning nu, längtar fan till helgen, haha!


Hearts in the air

Josefine Morelius, 2011-07-18 19:24:16
Idag höll jag på att säga trevlig helg till kund, är man aningens dagvild då kanske? Haha. Har jobbar idag iallafall, 9-18.15 och det var rätt lugnt. Hängde om rean och pysslade på barn i morse och sånt älskar ju jag att hålla på med. Annars så rullar väl dagarna på med jobb och träning typ, känns som det händer lite för lite just nu, haha. Men snart helg och då är det ledigt, dock så kommer lönen på måndag och jag är luspank. La mina sista cash på bensin, kul jättekul.



Haha, bra sätt att fördriva tid på ibland!

Ät aldrig wienerbröd i bilen

Josefine Morelius, 2011-07-17 21:33:12
Nej nu var det ett tag sen det skrevs nåt här, skärpning! Vilken bra helg detta varit i mina svenska ögon, brons i fotbolls-vm och brons i lag-vm speedwayen. Lite skön Josefine Öqvist är då och sparkar till Frankrikes spelare i magen, haha. Dock fick hon ju rött kort men det gick ju bra ändå. Det är visst lite fighting-spirit i oss jossor minsann. Nu är ju inte jag någon fighter när det kommer till fotboll, men när det gäller mycket annat, tro mig.

Ligger och kikar finalen nu och jag hoppas Usa vinner. Kämpa!

Sen blir det sovdags, jobb hela veckan men sen ledig i helgen.

Så ha det fint och godnatt!

Just ja, ät aldrig wienerbröd i bilen!

You are needed here

Josefine Morelius, 2011-07-14 21:58:30
Allting blir bara bättre nu! Lycka.

Too high

Josefine Morelius, 2011-07-13 22:21:18
Jag älskar sån här typ av musik, finns inget skönare att lyssna på. Älskar den här, grym.


Inspo

Josefine Morelius, 2011-07-13 22:19:08
Snodde farsans dator, fick lite abstinens! Haha. När jag flyttar sen vill jag ha en silvrig golvkandelaber brevid min vita spegel, så fint.

Något sånt här skulle inte vara dumt:


Trasig

Josefine Morelius, 2011-07-13 19:39:13
Mitt mobila bredband har pajjat så därför blir det inte så mycket uppis nu eftersom jag får lov att använda internet från min iphone. Kan inte använda det för mycket för då får jag sänkt hastighet och det är så drygt. Men ett nytt modem är på väg till mig iallafall, var bara att ringa telia och säga att det inte funkade så skickade dem ett nytt kostnadsfritt. Telia är bra det tycker jag jag verkligen!

Men nåja veckan består bara av massa jobb, kul kul! Men ikväll har jag tagit ledigt från allt vad träning och måsten heter för ikväll är det fotboll som gäller. Kämpa nu Schelin och gänget!

Ha det gött ni andra så hörs vi när mitt nya modem landat!

Förresten imorgon ska jag kolla på lägenhet, kul som fan!

Senaste

Josefine Morelius, 2011-07-10 11:58:57
Har varit lite dålig bloggning senaste dagarna så tänkte göra en liten uppis nu.

I torsdags hämtade jag upp Sofie vid stationen strax innan 11, då åkte vi hem och drog på oss bikini och stekte lite ute i solen. När det blev massa moln gick vi in, duschade och gjorde oss klara. Åkte ner på stan och käkade lunch. Efter det köpte vi med och kaffe och gick ner till holmen och satt där och snackade massor. Men klockan gick så vi var tvugna att åka hem för vid kvart över sex skulle vi åka ut till Brovallen och se speedway. Sofie har aldrig sett det live förut så hon var riktigt taggad, haha. Men det verkade som om hon tyckte det var riktigt kul eftersom hon sa att hon ville komma fler gången. Så du är så välkommen så!





Annars så har helgen mest bestått av sol och bad. Igår var jag dock i lekparken med Havanna och man blev ju som ett barn själv, haha.






Blondes have more fun

Josefine Morelius, 2011-07-09 15:51:08

Nja jag vet inte riktigt om det stämmer då jag tycker att jag haft lika kul som brunett. Men jag har dock insett att blont hår är min grej och att kort hår inte är det. Så nu ska jag bli riktigt blond igen och framförallt spara ut.




Åh där var man blond och hade bara sitt egna hår, inget löshår där inte. Fast jag älskar dock löshår, bra grej det, haha!


Sol sol sol

Josefine Morelius, 2011-07-07 09:24:18
Godmorgon! Idag vaknade jag klockan 8 av att solen sken in i rummet, härligt det. Så jag gick och hade planer på att åka till gymmet men nej fan när det är såhär fint väder så ligger jag faktiskt hellre ute. Så får ta igen det i helgen istället. Kom dock världens största moln nyss så då passade jag på att gå in och käka lite frukost och göra en uppis här. Men nu är solen framme igen så nu ska jag gå ut och lägga mig en timme till innan jag måste åka till station och hämta Sofie som kommer och hälsar på idag. Vi ska ju på speedway ikväll, det ska bli nice som fan. Var länge sen nu och när det är soligt är det grymt att sitta ute på banan och se speedway live. Jag är ganska säker på att Sofie kommer gilla det.

Men ha härlig dag nu, vare sig ni jobbar eller göra som jag bara softar!

Puss & kram



Två muppar gör Avesta idag!

Tvköp

Josefine Morelius, 2011-07-06 21:09:38
Fick något ryck idag och åkte och köpte en ny tv, känns helt okej. En 32 tum istället för min lilla mini jag hade innan. Så nu ligger man och slökollar fotbollen på nya dumburken., soft.

Jaja jobb idag då, var rätt lugnt faktiskt och jag jobbade ju bara 9-16 så det gick riktigt snabbt. Annars så har jag bara hunnit med att städa idag typ. Sofie kommer ju imorgon så det lär ju vara lite fint då iallafall, haha.

Men nu ska jag se fotbollen och sen sova!


Allsång

Josefine Morelius, 2011-07-05 20:13:03
Godkväll! Sitter och tittar på Håkan på allsången, alltså jag kan inte med Håkan alltså. Jag tycker inte han är speciellt bra, är jag typ den enda i Sverige eller? Haha. Alltså han är inte dålig men nej inte min kopp te helt enkelt.

Jaja idag har jag hunnit med massor, fikat på stan med mamma och siss, lunch med Jenny, fixat och lämnat in CV och nu till sist så har jag tränat. Idag blev det core och sen zumba efter det, riktigt gött var det. Efter allsången lär jag fixa matlåda eftersom jag ska jobba imorgon. Så blev det med denna lediga vecka, nä men jag jobbar så gärna så. Blir bara 9-16 så  det är helt okej, verkar dock bli fint väder imorgon men vem fan bryr sig om det egentligen haha.

Ha en fin kväll nu!

Just ja har inte hunnit ta bild på nya kläderna från h&m men imorgon kanske.

60 minuter

Josefine Morelius, 2011-07-04 20:32:34
Fick aldrig plats på bodypumpen idag så 60 minuter på crosstrainern gjorde susen istället, är helt slut som artist nu. Men gött är det och nu har jag precis slängt i mig lite fil, müsli och macka. Köpte en ny müsli idag och det är min nya favorit, mums. Sen såklart mitt älskade rågbröd, det är det godaste som finns efter träning. Nu ska jag ta mig en dusch och sen kommer jag garanterat slockna på två röda. Får visa kläderna imorgon orkar inte idag alltså.

Men sov gott när det är dags hörrni!



Färgglatt ska det vara på träningskläderna!



Mums!

P&L 12

Josefine Morelius, 2011-07-04 15:12:47
Yes här är planeringen redan i full gång, haha. Jag är tyvärr alldeles för bekväm av mig för att bo på en sunkig camping, jo jag vet det är typ halva grejen med festival men nej fyfan det skulle jag aldrig klara alltså. Så därför har vi bokat hotell redan nu istället, haha. Rummen tar ju slut fort som fan så därför lär man passa på. Man ska vara ute i god tid sägs det, haha.


Dagen

Josefine Morelius, 2011-07-04 15:07:52
Hej hej på er! Idag var det underbart att vara ledig, sovmorgon, uträttat lite ärenden, ringt ett måste-samtal och även hunnit med att svulla thai-mat. Var ute vid morfars grav idag också med mamma och planterade lite nya blommor och det blev så fint så. Sen hade även min beställning från h&m kommit så jag hämtade ut paketet, kan visa senare. Nu väntas det kaffe hos syrran och sen bodypump klockan 6.

Så det är full rulle!


Min själ kommer alltid lysa dalablå

Josefine Morelius, 2011-07-03 10:38:05
Får inte nog av dig Stiko.

Stiko Per Larsson – Dalablå

Blåbärskungen

Josefine Morelius, 2011-07-03 10:33:13
Hej hej! Alltså visst är det väl skönt att vara ledig ibland men samtidigt så blir jag så lätt rastlös. Även fast jag gör saker så blir jag ändå rastlös och är inte det lite konstigt? Jag tycker nog om att ha rutiner på dagarna, fast inte jämt för det är skönt och vara ledig och kunna vara spontan ibland också. Men som idag känner jag hade jag lika gärna kunnat jobba typ, men aja man kanske ska ta vara på sina lediga dagar för vem vet när man blir ledig nästa gång. Jag har känsla av att jag kommer få jobba arslet av mig kommande månaderna men det gör mig inget, jag har valt det själv och gör man det för att man strävar mot något så fixar man det.

Nåja, söndag vilket betyder tvättdag. Är jag typ lite pensionärsaktig som har en bestämd dag att tvätta på? Haha. Nä men jag gillar att tvätta på söndagar för då har man allt rent till kommande veckan och ja ibland kan jag faktiskt tvätta på en onsdag också. Sen ska jag skjutsa iväg pappa som ska ut på lite galej och då ska jag passa på att vara hemma i huset alldeles för mig själv och bara softa och vara osminkad. Är lite inne i pysseltagen nu så håller på att göra lite tavlor som ska få pryda mitt kök sen. Det visste ni kanske inte om mig men jag är riktigt pysslig av mig och jag älskar att göra saker själv så man får en egen prägel på det. Ingen Ikea-konst här inte, haha. Fast det är absolut inget fel på det heller, jag älskar Ikea det kan ju vara världens smartaste företag.

Oj vad jag pladdrar nu, men ibland skriver mina fingrar utav sig själv så det finns ingen hejd på dem. Men ni kan sluta läsa nu om inte inte orkar, haha. Som sagt så är jag ledig denna vecka men hoppas att dem ringer så jag får jobba lite ändå. Det kryper i kroppen annars, och har jag inga pengar att göra av med kan jag lika gärna tjäna dem.

Nä men hörrni ha en fin söndag nu så hörs vi!




Moving on

Josefine Morelius, 2011-07-02 23:14:37
Sitter och spanar inspiration till hösten då jag förmodligen kommer att flytta, ska bli så underbart med något eget. Vart flytten bär kommer jag dock inte avslöja än på ett tag. Men ett genomgående tema i lyan kommer vara vitt, vitt och lite till vitt. Jag lovar det kommer pics när det väl är aktuellt.


The edge of glory

Josefine Morelius, 2011-07-02 20:34:54
Vad glad jag blev nu, på onsdag kommer Sofie hit! Vi ska bara softa, kanske sola och bada om det är fint väder och sen framförallt ska jag ta med henne till Avestas stolthet, Brovallen. Tjejen ska äntligen få uppleva speedway live. Så det ser jag fram emot, kommer bli en ashärlig ledigvecka. Eller jag har jour ifall jag skulle behövas, haha. Men inte på torsdagen dock för den är mycket uppbokad.


Värd att ha

Josefine Morelius, 2011-07-02 12:25:15
Någon kanske undrar varför jag inte skrivit på ett par dagar men jag har haft riktiga pissdagar. Jag har känt mig så jävla långt nere så man inte kan komma längre ner liksom. Mitt huvud har varit proppat med saker och tårarna har runnit ja ni vet kanske vad jag menar. Man känner sig bara så jävla värdelös och man gör ingenting som är bra. Men som tur är så har jag en syster som vet precis vad hon ska säga och göra för att få mig på bra humör igen. Jag önskar alla hade någon som henne i sitt liv, någon som alltid ställer upp och verkligen bryr sig. Jag har även turen att ha två till, det ni.

Så idag är jag glad igen och har hunnit smälta saker och ting och då kan jag faktiskt inse att jag är rätt bra ändå, haha!



Jag blir alltid på så jäkla bra humör när jag kommer till h&m i Sala, ni som jobbar där är sjukt grymma! Vill fan aldrig sluta så bra trivs jag. (Toaspegeln är den allra bästa på jobbet, haha)

Stiko Per Larsson

Josefine Morelius, 2011-07-02 12:18:47
Finns inget som väcker så mycket minnen som när man lyssnar på Stiko. Såg att min kära Sofie också hade skrivit ett inlägg om honom. Så gissa om jag blev måttligt avundsjuk när Elin skickade ett mms från Stikos spelning på p&l. Åh Sofie vi skulle vart där! Men jag glömmer aldrig våran privata spelning på trappan utanför coop i Leksand, det var tider det.


What are words

Josefine Morelius, 2011-07-02 11:59:39


RSS 2.0