Yesterday

Josefine Morelius, 2010-02-28 17:13:53

Gårdagens partyclothes såg ut såhär:


Svart, svart, svart, lite nitar, döskalle-halsband och halvlockligt hår. Cool var jag, haha.


Nike

Josefine Morelius, 2010-02-28 17:10:55

Dags för nya löpardojjs nu och jag tror att det blir dem här:



Finns på Stadium för 1399 kronor.
Rosa såklart dessutom.


Slut på OS

Josefine Morelius, 2010-02-28 15:53:38
Snart slut på OS, fan vad tråkigt.

Helg-update

Josefine Morelius, 2010-02-28 11:30:48
Ja det har ju blivit slarv med uppdateringen under helgen, eller ja egentligen bara igår. Men hade kanske en utav dem mest stressigaste dagarna i mitt liv. Haha! Nej men här har ni helgen, varsågoda:

Fredag, ja egentligen behöver jag väl inte skriva så mycket om det eftersom jag sagt vad jag gjort. Men det blev skolan fram till 4 och sen bara en massa fredagsmys. Höll mig vaken till 12 eftersom jag skulle se OS-finalen i curling med the ladies. Somnade efter halva men sen lyckades jag vakna precis när Sverige körde sin sista sten som då gav dem ännu ett OS-guld. Snacka om bra tajming utav mig alltså. Men kul att dem vann iallafall, riktigt kul. Fast OS 2014 är det ju ett nytt fräscht lag som kommer att ta över. Än så länge ser lagen ut som följande: Josefine Morelius, Sofie Jansson och Anne-Lie Söderlind. Fattas en ordinarie och en reserv men sen så kör vi för guld, haha.

Lördag, Gick upp i ottan för att ta tåget till Borlänge där jag skulle träffa mamma och syrran som sagt. Blev en mysig dag med trevligt sällskap och en del shopping. Lite tröjor, leggings, den efterlängtade pilates-bollen och lite annat. Men åkte sen buss tillbaka till Leksand men kom bara till Insjön eftersom bussfan körde fast och ja där blev vi ståendes i 2 timmar. Underbara timmar. Fyfan! Skulle vara hemma halv 5 men kvart i 7 var jag hemma istället och skulle vara hos Elin halv 8. Mm tjena sa jag och stressade som fan. Men kom till henne halv 9 iallafall och då var det bara att dricka ikapp, och det gjorde jag så det hette duga. Haha! Blev utgång på Lucky h där vi dansade som galningar. Men riktigt kul var det iallafall så tack för det girls.

Söndag, vaknade tidigt som vanligt mådde förvånasvärt bra vilket var skönt. Har mest degat i sängen och glott på teve och har nu börjat pumpa pilates-bollen men fasiken vad segt det går. Kramp i armen snart. Idag blir det pizza-ätning och efter det inte göra så mycket alls.

Ja men ungefär så har min helg sett ut och kommer att se ut. Då vet ni och där är vi nu!

Curlingfinal

Josefine Morelius, 2010-02-26 23:08:50
Ska man hålla sig vaken? Alltid, lär ju spana in hur dom lirar nu när jag själv ska göra curling-karriär tillsammans med Sofie. Vi har ju lag Josefine Morelius till OS 2014 i sikte så nu gäller det att träna. Haha herregud! Vilken succé det kommer att bli.

Sofie när har vi träning?


Solsidan

Josefine Morelius, 2010-02-26 23:01:36
Piggnade till lite så var tvungen att uppdatera lite mer insåg jag. Kollade på solsidan idag som sagt och FY FAN VILKET JÄVLA BRA PROGRAM! Ursäkta alla svordomar men jag vet inte hur jag ska uttrycka mig på för annat vis. Jag skrattade så att jag höll på att dö alltså, Mia Skäringer är ju helt jävla faboulus alltså. Oj oj. Tack för detta program!


Fredagsmys

Josefine Morelius, 2010-02-26 21:15:32
Vart lite dålig på update idag men ibland så orkar man bara inte och jag har vart riktigt trött idag alltså. Men nu ska jag kolla klart på lets dance och sen solsidan och efter det ska jag nog faktiskt ta och sova. Ska upp tidigt imorgon och åka till Borlänge en sväng. 

Men ha en fortsatt trevlig kväll!

Kvalserien

Josefine Morelius, 2010-02-25 17:46:49

Nu har jag biljetter till alla 5 kvalseriematcher! Härligt!


Surhög

Josefine Morelius, 2010-02-25 11:23:57
Fan jag är sur och deppig idag för att det blev en sån skitmorgon. Sverige förlorade mot Slovakien, Sverige ska inte förlora mot Slovakien. Nej fyfan det här är inte okej alltså.

Ja jag kommer att vara lite småsur hela dagen, men det får ni ta! Haha


Sicken bra avslutning på kvällen

Josefine Morelius, 2010-02-24 22:27:07
När jag kom hem från föreläsningen ställde jag mig som världens husmor och började göra köttbullar och jäklar vad goda dem blev. Hade dock i för lite salt så dem kanske var lite smaklösa men vafan ja tycker dem var goda ändå. Under tiden har jag haft stafetten på i bakgrunden och vilka jävla vikingar som bara ställer till med detta, ett OS-guld i stafett som inte hänt på över 20 år eller vad det var.

Ja jag är stolt över att vara svensk det må jag då säga!

Nej nu lär jag sova, klockan är ställt på 06.00 då det är dags för hockey så godnatt!


Pepp

Josefine Morelius, 2010-02-24 22:23:18
Jag säger bara såhär: MIA TÖRNBLOM! Shit vad bra hon var, jag är helt facinerad alltså. Fick massa nya idéer och jag känner mig så jävla pepp just nu och kommer nog att vara det framöver med.

- Jag är en härlig skit, jag gör så gott jag kan och DET RÄCKER!


Härliga onsdag

Josefine Morelius, 2010-02-24 17:36:14
Idag har jag jobbat med loggan i princip hela dagen och jag tror att det blir bra iallafall, det känns då så. Syrran kom till skolan till slut efter tågförsening såklart. Nu har hon installerat sig här hemma i min lilla läga och ska stanna tills imorgon.

Jag ska snart kila iväg på föreläsningen med Mia Törnblom som ska bli riktigt intressant. Så ja vi får se vad jag tycker efteråt. Syrran var ju där tidigare idag och hon sa att det var riktigt bra iallafall.

Nej dags och byta om så vi hörs senare!

Mia Törnblom

Josefine Morelius, 2010-02-23 20:50:16
Imorgon ska jag på föreläsning med Mia Törnblom här i Leksand och fan vad jag kommer att känna pepp efter det alltså!


Så tråkigt men så nödvändigt

Josefine Morelius, 2010-02-23 20:47:34
Nu är man tränad och klar för kvällen, men vad jag saknar gymet nu. Börjar tröttna på löpning eller powerwalk nu alltså. Jag behöver variation för det är då det är som roligast att träna.

Men jag har också hunnit med att göra det så tråkiga men dock så nödvändiga att göra rent mina smink-penslar. Det är så sjukt tråkigt men behövligt för det äckligaste jag vet är när penslarna är helt fulla av gammalt smink. Men nu är dem iallafall rena och fina igen, skönt.


Bad boys

Josefine Morelius, 2010-02-23 14:15:14
Varför stämmer denna låt in så bra? Jag och Jenny satt och pratade om det efter lunchen men kom inte på något bra svar, haha!

Yeah the bad boys are always catching my eye
I said the bad boys are always spinning my mind
Even though I know they're no good for me
It's the risk I take for the chemistry
With the bad boys always catching my eye
Oooooh, bad boys

- Bad boys - Alexandra Burke

Paus

Josefine Morelius, 2010-02-23 14:09:58

Tar lite puas i arbetet här, håller på att skriva affärsidé, koncept och policy just nu. Det går framåt faktiskt och som tur är har jag kanske världens bästa hudterapeut till hjälp. Lita på att jag kommer att bombadera henne med tusen frågor vilket jag redan har gjort idag. Haha.

Det är så jävla kul att jobba med det här bara för att jag vet att det kommer bli verklighet en vacker dag. Det är det som får mig så driven i detta. Jag är så jävla lycklig för att jag äntligen tagit mig i kragen och vet vad jag vill göra i mitt liv.

Annars så ser dagen ut som följande:

♥ Slutar 16.00

♥ Hem och laga mat

♥ Städning av lägan (Siss kommer imorgon så det lär ju vara rent då, haha.)
♥ Träning

♥ OS


Snart lunch

Josefine Morelius, 2010-02-23 11:16:04

Jag är så jävla hungrig!


Hockeykväll

Josefine Morelius, 2010-02-22 17:01:03
Hallå hallå alla! Har setat i skolan och jobbat och drygat mig lite med Berra som vanligt. Haha! Efter skolan vart det promenix och nu sitter ja hemma och ska fixa lite mat innan jag ska iväg till hallen och se LIF-Almtuna. Idag sitter vi i en utav logerna jag och Sofie. Man klättrar ju uppåt så att säga, haha! Mm jag kan då allt fixa grejer jag.
Nä men så att så får det bli. Nu kokar det så ja lär rusa!

Ha en trevlig kväll och hejja LIF!




Skön start på morgonen

Josefine Morelius, 2010-02-22 08:48:16
Idag blev det ingen promenix utan istället var klockan ställd på 06.00 och då studsade man upp och slog på teven och kollade på hockeyn. Sverige vann så som sagt det blev en bra start på den här måndagen. Bäckström, oj oj oj. Nu ska jag klä på mig, äta frukost och sen gå till skolan och jobba.

Hörde på nyheterna att Reinfeldt skulle hit till Leksand idag förresten, oj hoppas jag slipper se honom. Haha!

Sovmorgon

Josefine Morelius, 2010-02-21 10:19:16
Hörrni jag lyckades sova till 08.30 idag, rekord. Haha! Har hunnit med att diska och kolla på reprisen av melodifestivalen faktiskt. Nu ska jag strax fixa lite pannkakor som jag ska äta till lunch innan jag joggar iväg till hallen och kollar på lite hockey.

Mm så får det bli, hej så länge!

Mållös

Josefine Morelius, 2010-02-21 10:16:41
Ja såg ni inte herrarnas dubbeljakt igår då missade ni verkligen något. Shit vilka killar alltså, Marcus Hellner och Johan Olsson. Föll några tårar där kan jag säga, som vanligt då med andra ord. Men när till och med Per Elofsson tjöt gick det ju inte att hålla tillbaka, haha.


Mellofestivalen

Josefine Morelius, 2010-02-20 23:18:25

Gick hem till Sofie till åtta där hon hade bakat kladdkaka, ja hon är bra söt hon. Inte för att jag kanske förtjänade det eftersom jag retat henne för hennes dialekt hela dagen. Haha! Vi kollade på mello-festivalen och jag hejjade på dem där 4 brudarna med alla instrument. Coolt. Dem gick till final så jag blev nöjd. Darin är en smörsångare och Alcazar har jag aldrig gillat och sen var det inte mycket att hänga i julgran. Eller jo Elin Lantos var helt okej, trist att det inte gick så bra för henne.

Nej ni nu ska jag kolla klart på skidorna och sen sova. Håll tummarna för att jag kan sova längre än till 8 imorgon.



Anna Haag

Josefine Morelius, 2010-02-20 23:13:21
Jag tror att jag sett loppet nu 5 gånger på teven, men det är fan lika härligt att se varje gång.




Ingen sovmorgon här inte

Josefine Morelius, 2010-02-20 10:08:36
Nej som vanligt kan jag väl inte sova på helgerna, 8 vaknade jag idag men låg kvar till halv 10 i sängen iallafall. Lite lyx ska man väl få iallafall. Haha!

Var ju som sagt på Star lounge igår och kollade på först Leksand-Malmö och sen Sverige-Ryssland på storbild. Leksand förlorade tyvärr men Sverige vann vilket var det viktigaste. Var där med Sara, Jenny och Samuel och drack lite vin och hade det bra.

Var sugen på att gå ut ikväll med men nej fyfan jag mådde faktiskt lite dåligt i morse och så insåg då att nej det blir inget av. Haha!

Nu ska jag pallra mig ut på en promenix tänkte jag och sen blir det hockey!

Ha en bra lördag!

Ny resa till Thailand

Josefine Morelius, 2010-02-19 14:12:21
Är klar med dagens måsten så sitter och kikar på lite resor igen och det kommer bli Thailand igen och inget annat. Har nog tänkt mig att åka där i början av januari. Fyfan jag längtar tillbaka så mycket så jag vet inte vad jag ska ta mig till alltså. Skulle göra vad som helst för att få vara där nu alltså. Men januari 2011 så då kör vi igen.







Coolt

Josefine Morelius, 2010-02-19 12:02:34


Godmorgon

Josefine Morelius, 2010-02-19 08:26:03
Efter att ha legat hela dagen igår vaknade jag idag klockan 7 och kände suget efter att röra på mig. Så sagt och gjort så drog jag på mig träningskläderna och begav mig ut. Känner mig faktiskt pigg idag, rätt så iallafall. Sen hur smart det var att träna idag får vi väl se sen.

Sitter just nu iallafall och äter frukost, fil, müsli och leksandsknäcke. Efter det blir det dusch och sen ska jag gå till skolan och jobba igen det jag missade igår.

Så klart slut!

Blond goes brunett

Josefine Morelius, 2010-02-18 21:16:48
Jag är så jävla sugen verkligen, men kommer jag ångra mig som vanligt? Vad tycker ni, ska jag bli brunett igen? Älskar ju Gynnings färg och den som Blondinbella hade när hon var brunett. Åh kluven är jag.




Om en månad

Josefine Morelius, 2010-02-18 21:05:26
Kom nyss på att det är en månad kvar tills jag fyller år idag. Sen blir man 22, usch jag gillar inte 22. 21 känns mycket bättre. Haha!


Sjukstuga

Josefine Morelius, 2010-02-18 16:54:31
Jadu här har det varit en riktig sjukstuga idag. Har legat i sängen i princip hela dagen, har inte kunnat äta något inte ens dricka knappt. Lyckades få i mig ett kokt ägg här för ett tag sen men känner nu hur hungrig jag är så har proppat i mig värktabletter och tänkte pallra mig till Hemköp och handla lite. Jag är så sjukt sugen på glass också, så vi får se vad som slinker ner i korgen. För när man är sjuk får man äta vad man vill, haha.

Men underställ är på så snart börjar vandringen mot Hemköp som sagt!


Ja man ser ju inte fräsch ut direkt men skit i det för nu ska jag gå, hejdå!


Sjuk till slut

Josefine Morelius, 2010-02-18 11:13:31
Ja jag har ju bara gått och väntat på att jag skulle bli sjuk eftersom jag känt det på mig ett tag nu. Mådde ju illa igår och vaknade upp i morse med världens huvudvärk, frossa och det kändes som om att jag inte hade sovit på en vecka ungefär. Jag har absolut inte tid med att vara sjuk just nu eftersom jag verkligen vill komma igång med företaget. Men ibland blir det såhär och det får man väl kanske kompensera med helgjobb kanske vi får se. Ska iallafall ta mig en värktablett nu och lägga mig och glo på film och kanske sova lite så är man förhoppningsvis lite piggare till senare och kan jobba lite då.

Orkade heller inte se klart hockeyn igår, men såg att dem vann iallfall så det var ju bra!


Foppa-dags

Josefine Morelius, 2010-02-18 00:42:09
Snart är det dags att spana in hur min karl sköter sig på isen. Mindre än en timme kvar nu. Har tagit en bamyl och känner mig mycket piggare vilket kanske är bra inför natten eftersom det inte lär bli att sova förrns halv 4 ungefär. Koffeinet gör susen ibland minsann men magen känns fortfarande lite konstig. Lyckades peta i mig ett kokt ägg iallafall så vi får se om det stannar kvar eller inte, haha.

Nej men heja Sverige och Foppa och lite Weinhandl också! Förresten jag tror jag ska satsa på en karriär som curling-spelare, haha. Jag ser mig själv glida fram sådär graciöst på isen. Oj oj jag tror att jag hittat rätt!


Hur mår jag egentligen?

Josefine Morelius, 2010-02-17 22:37:18
Jag är rätt dålig på att ställa den frågan till mig själv. Men nu gör jag det för en gångs skull och istället för att säga ja jag mår bra som man oftast gör så säger jag tvärtom. Mår just nu riktigt illa och känner mig helt slut i både kroppen och knoppen. Vad det beror på har jag ingen aning om.

Men som vanligt har jag tusen sak att tänka på och jag kan aldrig slappna av, inte ens när jag ska sova. Undra varför jag har problem med att sova egentligen, det är ju så jävla självklart. Jag måste lära mig att slappna av och koppla bort saker ibland, men hur lätt är det egentligen?

Jadu kära ni nu ska jag försöka få i mig något att äta, får se hur det går när magen mår som den gör. Men aja får prova iallafall.

Nu ska jag sluta gnälla här och förbereda mig inför en lång natt. Det är ju hockey klockan 01.30 inatt och det lär jag ju se.

Så godnatt på er andra som ska sova!

Mitt i lunchen

Josefine Morelius, 2010-02-17 12:36:52
Goddag mitt i lunchen allesammans! Har lunch så lagade till kanske världens godaste carbonara, shit vad god den var. Måste ju även återigen tacka Josefin Nilsson för att hon introducerade mig för kanske den godaste pastan som jag ätit. Linguine eller vad det heter, prova det ni.

Håller annars på med mitt gantt-schema som snart är klart och efter det har jag inte så mycket mer på planeringen för dagen. Så det blir nog ett till träningspass fram mot kvällen. Var ju ute och gick i morse och det är verkligen så himla skönt att få börja dagen med en långpromenix. Inte alls dumt lär jag få säga.

Nej snart dags att hämta tvätten och sen återgå till företaget! Det är inte officiellt när det kommer starta än, men håll utkik för så småningom iallfall.

Ha en bra dag!


Så jävla gott alltså


Kung Ferry

Josefine Morelius, 2010-02-16 22:27:55
Guld nummer två, så jävla skönt av Björn Ferry! Jag har dansat runt här hemma av glädje, tur ingen såg mig. Haha! Kom faktiskt lite glädjetårar också vilket inte är konstigt eftersom jag är världens känsligaste person. Men hellre glädjetårar än något annat.


Godkväll

Josefine Morelius, 2010-02-16 18:41:18
Hejsan mina kära läsare, som förresten börjar bli rätt många nu på tal om något annat. Vilka är ni egentligen? Haha! Iallafall så har det varit en bra dag, har fått riktigt mycket gjort idag till och med mer än planerat trots att jag ligger en dag efter. Så det känns iallafall skönt. Har nyss vart ute på en liten löptur, känner mig inte helt frisk ännu så man får ta det lite lugnt. Men det känns iallfall så jäkla skönt och komma igång med träningen igen. Nästa vecka blir det nog till att köpa gymkort så fort csn landat på kontot. Haha!

Nu blir det en dusch efter det kanske lite kvällsmat och sen OS hela kvällen. Enda gången ja inte får dåligt samvete av att titta på teve en hel kväll är när det är OS.

Blir att kolla jaktstarten för herrar och damer och sen var det nog curling för både herrarna och damerna också har jag för mig.

Hoppas på medalj för Helena Jonsson ikväll!


Skinnjacka

Josefine Morelius, 2010-02-16 16:39:13
Jag är på jakt efter ny skinnjacka till våren och den här från Jofama by Kenza vore inte så dum. I födelsedagspresent vore ju heller inte så dumt, haha.


Semlan såklart

Josefine Morelius, 2010-02-16 13:04:42
Okej jag ska inte äta sånt här på veckorna men vafan är det semmeldagen så är det ju och då kan väl till och med jag få äta en liten goding. Kan tänka mig att min kära mor trycker i sig 2, 3 stycken idag, haha!


Promenix

Josefine Morelius, 2010-02-16 09:09:30

Tog en promenix i morse, var kallt men riktigt fint är det ute nu.






Från igår

Josefine Morelius, 2010-02-16 08:56:21
Skrev ett långt inlägg igår kväll och såklart så blev det något fel på sidan så att allt försvann. Så därför kör jag en liten kortare variant nu istället. Som sagt igår så åkte jag ju hem hit till Leksand igår, var nog framme vid 3-tiden. Direkt så började jag storstäda min lilla lya. Visst det var ju städat och så när jag kom men jag vill ändå alltid städa så jag får det på mitt vis. Så nu är det iallafall riktigt rent och fräscht här hemma. Känns lite konstigt att bo helt själv när jag är van vid att alltid ha någon som bor med mig. Lite läskigt är det nog allt, fjantig man är då. Haha! Men det löser sig nog ska vi se.



Jag var klar med städningen lagom tills damernas skidor började och vilket lopp av Kalla. Ja stolt blir man över att vara svensk. Var riktigt härligt och se. Hann även med en promenix igår kväll och lite handling på hemköp så jag skulle ha lite mat tills idag.


Halsont

Josefine Morelius, 2010-02-15 11:34:40

Trodde att jag skulle kunna börja träna igen nu idag eftersom jag kände mig pigg igen. Men så vaknar man upp idag med världens jävla värk i halsen. Aja, en promenix lär väl inte skada iallafall. Ställde mig på vågen idag, första gången sen innan jul tror jag. Hade förberett mig mentalt för jag hade mina små aningar då vissa byxor kändes lite trånga, haha.

Men jag fick mig då en positiv överraskning trots massor med julmat/godis och sen 2 veckor i Thailand. Så det kändes inte så jobbigt tros allt. Haha!

Ska strax slänga i mig lite lunch och sen packa ihop det sista innan jag och pappsen beger oss mot Leksand igen. Idag ska jag städa och dona lite i lilla lyan för imorgon drar allvaret igång på riktigt.

Hoppas ni får en bra dag iallafall! Njut av vädret, helt underbart ju. Puss på er!

 


Lillan på besök

Josefine Morelius, 2010-02-14 15:13:36




Snälla pappa

Josefine Morelius, 2010-02-14 14:39:59
Har man inte världens snällaste pappa som först kommer och hämtar mig i Leksand i fredags och nu kunde han även skjutsa dit mig imorgon igen så jag slipper ta tåget.


Valentines day

Josefine Morelius, 2010-02-14 11:00:25

Ha en bra alla hjärtans dag nu allesammans och kom ihåg att vara extra kärleksfulla mot dem ni tycker om idag! ♥


Till min födelsedag

Josefine Morelius, 2010-02-14 00:28:12

Kära mor nu ser du vad din dotter önskar sig till sin 22-årsdag!


Melodifestival

Josefine Morelius, 2010-02-13 23:10:56
Det fanns två som skulle vidare från kvällens melodifestival tyckte jag och det var just dem två som gick vidare. Bra tippat Josefine! Men alltså Erik Saade, vilken stilig en alltså. Så jag säger bara såhär dumpa Molly Sandén för här finns jag. Haha!


Så rätt

Josefine Morelius, 2010-02-13 11:18:32
Så rätt jag hade då, klart foppaman skulle bära flaggan. Kanske 5 minuter efter att jag skrivit det på bloggen sa dem det på nyheterna. Ja man har ju koll kan man säga. Men stilig det var han då allt.


Converse-brud

Josefine Morelius, 2010-02-12 18:07:52
Ja det undgår väl ingen att jag älskar converse-skor!



Flaggbärare

Josefine Morelius, 2010-02-12 18:05:25

Jag sätter en hundring på att Foppa kommer att bära den svenska flaggan inatt på invigningen. Eller är det bara ett önsketänkade från mig? Haha kanske. Men nej då, jag tror på Foppa!


OS

Josefine Morelius, 2010-02-12 12:59:36

Ikväll drar OS igång och teven kommer att vara min bästa vän framöver!


Redovisning, check

Josefine Morelius, 2010-02-12 12:54:36
Nu så är redovsiningen avklarad och jag sitter bara och väntar på feedback-samtal. Sen blir det hemgång till Avesta och det ska faktiskt bli jävligt skönt. Ska bara ta det lugnt och inte göra mer än jag behöver.

Åh jag vill hem nu, hämta ut mina nya skor och bara mysa med nära och kära! ♥

Klassen er kommer jag sakna helt jävla sjukt mycket! Puss på er.

Hemsida, check

Josefine Morelius, 2010-02-11 12:50:57
Har varit lite dålig på att uppdatera nu på sista tiden men får skylla på att jag har haft så jävla mycket att göra helt enkelt. Men nu så är hemsidan avklarad så nu är det bara Neco-projektet klar imorgon och sen så blir det en efterlängtad helg i Avesta.

Så efter helgen börjar lian igen och då ska jag köra igång med salongen på riktigt, ska bli jäkligt kul faktiskt.

Bjuder på ett litet smakprov från hemsidan, riktigt snygg personalstyrka måste jag få säga. Dock så har jag inget namn på salongen just nu så den får heta Jenny&Josefine provosoriskt.


På väg hem igen

Josefine Morelius, 2010-02-09 17:21:03
Ligger i bussen nu på väg hem från Stockholm och möbelmässan. Åkte hit med deko-klassen eftersom jag missade formex. Har sett hur mycket snyggt som helst, ville köpa allt kändes det som. Men nu är jag så jävla trött alltså, kunde inte somna igår heller så när klockan ringde 04.30 hade man väl sovit 2 timmar kanske. Aja ska försöka slumra lite nu här i bussen. Tur man kan ligga ner iallafall! Haha!

Photoshop

Josefine Morelius, 2010-02-08 11:26:07
Är man inte en stjärna på photoshop så säg!?


I min navel

Josefine Morelius, 2010-02-07 16:05:03
Så fort jag får byta ut läkestaven ska jag sätta i den här snyggingen. Gillar som fan.


Slagen hjälte

Josefine Morelius, 2010-02-07 16:02:14
Lite så känner jag mig just nu, hehe. Men hade riktigt jävla roligt igår och jag var en riktig talang på singstar tillsammans med mitt lag 1 som till slut vann hela alltet. Har väl kanske lite ångest för att jag sullade med Miriams nycklar och telefon men det löste ju sig till slut som tur var.

Men annars så hade ja en kanonkväll från början till slut så jag är nöjd, idag mår jag väl kanske lite sådär men jag mår ju som jag förtjänar som det så fint brukar heta.

Hittade en riktigt tjusig bild på mig, Josefin och Sara med våra isdrinkar som jag tjuvade från Amanda, finns fler bilder där som den som vill kan kika på om ni vill se hur handel08-festerna ser ut.


Party party

Josefine Morelius, 2010-02-06 13:45:50
Idag är det lördag och som vanligt vankas det party party. Vi sticker ju på lia snart igen så därför ska vi ha lite klassfest. Får se om det blir utgång sen också för min del, håller som sagt inga dörrar stängda utan gör det jag känner för.

Men känner jag mig själv rätt kommer jag nog vara sugen på att skaka rumpan på lucky en sista gång. Haha! Det blir nog paljett-leggings, vitt linne och det nya halsbandet idag bara. Tror det kan bli en succé för jag kommer glittra som jäkla discokula. Haha!

Vaknade tidigt som vanligt idag, 9 var hon ungefär. Så gick upp och glodde på teve och sen blev frukost och efter det tog jag och Nilsson en promenix till hemköp och handlade lite smått och gott.

Nej nu strax ska jag ta mig an disken men först ska jag och Josefin fixa snacksen tills ikväll.

Ha en fin lördag nu allesammans!

Bastukväll

Josefine Morelius, 2010-02-05 18:51:22
Skulle ju ha bastat idag år men kom som tur var på att det inte är någon bra idé för mitt hår då vaxet kan alldeles kladdigt av värmen. Härligt trassel det hade blivit då du. Usch ja! Så istället sitter jag hemma och väntar tills babsen har bastat klart och sen går jag hem till dem och käkar och kikar på lets dance. Mycket trevlig fredagkväll!

Heja Leksand idag också i derbyt mot Mora!


Kent

Josefine Morelius, 2010-02-05 11:06:00
Lyssnar på lite Kent och har det rätt så mysigt här i mitt lilla hörn i skolan.

Underbara ni

Josefine Morelius, 2010-02-04 23:09:05
Har hängt i stuga 32 (tror jag?) nu på kvällen och blandat isdrinkar tills på lördag, tvättat, kollat på made in sweden och bara tjötat lite allmänt. Finns nog inget bättre sätt att avsluta dagarna på.

Imorgon är det planer för bastu och kanske en och annan bärs om jag får bestämma, haha. Ska även hinnas med tacos och lite lets dance. En bra och mysig fredag med andra ord. Vi behöver tagga inför lördagens festligheter.

På tal om något helt annat så är verkligen min bränna helt borta nu, känns så jäkla sugit att den ska försvinna på en vecka alltså. Nästan så man tar till solariet för att behålla de bara lite lite till.

Men ja säger bara fånt vi si då!

Nähäpp nu ska fröken josie sova så godnatt på er!

Fortfarande i skolan

Josefine Morelius, 2010-02-04 18:45:07

Klockan är 18.40 och jag är fortfarande i skolan. Kom hit vid 10 i morse och sitter ungefär på samma ställe nu som då, haha. Men man har ju en del att göra så det är väl bara att bita ihop. Men hoppas väl snart på att kunna bege sig hemåt iallafall. Då blir det tvättning för fulla muggar men ska även över till Sara och Amanda för att göra isdrinkar tills på lördag. Smaskigt det ska ni veta.

Förresten idag bjöd skolan hela handelsklassen på pizza, hur gulligt var inte det då liksom!?


Att bara få vara

Josefine Morelius, 2010-02-03 21:05:30
Dagarna bara flyger iväg och pressen bara ökar hela tiden på mig själv och jag måste verkligen prestera mitt yttersta just nu. Det är på sluttampen och det känner även jag men jag är inte speciellt motiverad just nu till det jag håller på med. För jag tänker bara på det som kanske kommer att hända i höst, något som jag verkligen vill. Därför är det ganska så svårt att koncentrera sig på det som jag borde koncentrera mig på.

Jag är just nu precis som alla andra överröst med massa projekt och annat som ska vara klart inom kort. Men det är i såna här situationer jag är så glad och tacksam över att jag har alla underbara människor här i Leksand som ger mig energi till att göra det här. Ni är guld värda och det har jag sagt tusen gånger men kan säga det tusen gånger till. Alla i den här klassen är så olika och det är ju det som gör att man kan ge och ta ifrån alla. Hur härligt är inte det liksom?

Men ibland så önskar jag ändå att jag bara får vara, precis som i Thailand. Där kopplade jag bort ALLT verkligen allt som hade med problem, skola och annat att göra. Där kunde jag bara vara och behövde inte bry mig om något annat.

Resan till Thailand var guld värd för mig, har aldrig tagit ett bättre beslut än att åka dit just den tidpunkten. Kunde inte vara mer behövligt än då. ♥


Nya converse

Josefine Morelius, 2010-02-03 19:17:51

Märks det att  jag gillar converseskor?


Party party

Josefine Morelius, 2010-02-03 14:42:09
Till helgen är det party igen som gäller, kan bli hur kul eller hur galet som helst. Eller varför inte både och, haha!


Lätt löpning

Josefine Morelius, 2010-02-03 14:36:58
Jag tog en lätt löpning upp till datasalen, tur att Sara missade det.

Jag älskar internskämt som bara vi förstår. Haha!

Hemsidan hit och dit

Josefine Morelius, 2010-02-02 14:53:16
Nej nu orkar jag inte med att hålla på med den där jäkla hemsidan. Åker med Madde till Borlänge istället med Sara och fixar till naglarna lite. Ja så får det bli.

Ha det bra hej!

Snyggt badrum

Josefine Morelius, 2010-02-01 22:29:11
Kvällen spenderade jag och Josefin hos våra kära vänner Amanda, Sara och Malin. Dem bjöd på chokladkaka, the och varm oboy. Riktiga pärlor det där. Det blev glo på teve, mysa i soffan och skratta mer än vanligt. Haha!

Det roligaste ikväll var ju när jag och Josefin inspekterade deras badrum, kanske det fulaste på hela Leksand strand. Haha!

Men ni tjejor är bäst iallafall! ♥

RSS 2.0