Slaget om siljan

Josefine Morelius, 2011-02-26 13:43:20
Hela Leksand är överfullt med folk för ikväll gäller det, Slaget om siljan. Det kommer bli mäktigt!


Guldblond

Josefine Morelius, 2011-02-26 13:41:26
Sara kom ju till skolan i onsdags för vi skulle färga henne och detta är reslutatet som jag bara älskar:

Från kall platinablond till guldblond, snygging!



One & one

Josefine Morelius, 2011-02-25 16:40:31

Nej nu får det bli skärpning med bloggen, kan ju inte slarva med uppdateringen såhär. Det är iallafall fredag igen vilket är superskönt dock så har jag fått ont i halsen IGEN. Alltså jag trodde jag hade varit tillräckligt sjuk men icke. Men man kan ju hoppas att det botas av den flaska vin som ska intas imorgon, haha. Det är ju som sagt slaget om siljan och sen efterfest på kvällen såklart imorgon och jag tror det kommer bli grymt.

Jaja, hade kundpass i skolan idag och jag klippte en gubbe eller ja en karl kanske man säger, haha. Klippte gradering på sidorna och lika längder uppe på huvudet samt en finish i nacken och Joanna (lärare) sa att min finish var fantastiskt bra så då blev jag rväldigt glad för finish är något som är riktigt svårt.

Blandade känslor i skolan idag också eftersom jag eller ja hela klassen fick ett riktigt tråkigt besked så alla blev lite nedstämda men det är bara att kämpa på. Fick även en givande pratstund med Elin så det var skönt att få lätta hjärtat lite. Elin och jag är väldigt lika så det är skönt att prata med henne och sen så fyller vi år på samma dag också, lite coolt ändå.

Nu är jag i Leksand också förresten, väntar på att Sofie ska komma hem för då blir det fredagsmys.

Ja det blev en liten uppis om läget just nu så nu vet ni att jag lever iallafall, haha.

Hittade en bild på google på hur en finish i nacken ser ut ifall det är någon som vill veta:




Utan vatten

Josefine Morelius, 2011-02-22 22:15:44
Seriöst det finns inget vatten i Avesta, världens läcka. Jag har tränat så kan inte duscha, kan inte borsta tänderna, kan inte ens tvätta bort sminket. Åh man blir ju galen.

http://avestatidning.com/nyheter/1.1112434-stor-vattenlacka-i-avesta

Black eyed peace

Josefine Morelius, 2011-02-22 18:44:45


Just can get enough

Josefine Morelius, 2011-02-22 18:43:26


Tisdagen avklarad, jag gillar inte tisdagar har nog aldrig gjort. Det är en såndär dag då man känner att det är så jäkla långt till helgen. Men nu är den över och jag är hemma och precis käkat lite mat. Ska dra och träna med lizzan vid halv 8 så nu blir det väl bara chill framtill dess. Måste hinna packa lite också för imorgon drar jag till Leksand för att glo på match, Leksand - Rögle, viktig match nu.

Hade kunder idag i skolan igen och det gick bra det, hade en sling i hätta och en killklippning. Man känner att man för varje dag blir säkrare och säkrare. Men det är LÅNGT kvar innan jag kan känna att nu kan jag klippa en hel frisyr utan hjälp. Men huvudsaken är ju att det känns att man gör framsteg iallafall och jag älskar verkligen att klippa för det är så sjukt kul.

Men nu måste jag packa så det är klart!
Puss på er.


Träning en massa träning

Josefine Morelius, 2011-02-21 19:19:15
Vart har jag fått all denna energi ifrån? Först körde vi bootcamp efter skolan idag och det var bland det jobbigste jag gjort, ville bara spy. Haha! Men fan så skönt det var efteråt iallafall. Så fort jag kom hem sen hängde jag med syrran och körde ett pass på gymet och nu halv 9 blir det innebandyträning. Jag kommer väl vara aningens mör imorgon skulle jag tro, men träningsvärken är den bästa värken.

Idag i skolan hade vi långhår vilket är jättekul men svårt. Det är mycket att lära.

Aja hinner inte med att skriva mer nu så vi hörs imorgon eller ikväll.

Söndag

Josefine Morelius, 2011-02-20 22:01:43
Söndagen har bestått av träning och innebandymatcher, en riktigt skön söndag alltså. Nu kikar jag BB och sen blir det väl sova igen eftersom imorgon är det upp tidigt igen som gäller.

Men nu längtar jag som sjutton till helgen, utematch och FEST! Jag tror det kommer bli grymt.

Träning

Josefine Morelius, 2011-02-20 22:00:08
Det har varit en mycket bra träningsvecka!

Måndag:
45 minuter core och 90 minuter innebandy
Tisdag: 60 minuter styrketräning, överkropp
Onsdag: 90 minuter innebandy
Torsdag: 30 minuter core och 35 minuter crosstrainer
Fredag: 60 minuter styrketräning, ben, rumpa och mage
Lördag: Vila
Söndag: 60 minuter styrketräning, ben, rumpa och mage

Fan vad jag älskar att träna, så skönt att vara igång igen!

Big brother

Josefine Morelius, 2011-02-20 21:55:49
Haha fyfan vad kul med Big brother igen!


28 minus

Josefine Morelius, 2011-02-19 09:44:19
Kan ni förstå det var 28 minus när jag var uppe vid sju i morse? Det är ju helt sinnes alltså. Tänk om det är så kallt nästa helg när utematchen är, stackars oss och stackars spelare. Även fast dem blir varma när dem spelar så kan det fan inte vara skönt att spela i nästan 30 minus. Jaja vi får hoppas att vädergudarna är med oss på lördag. Biljetter till efterfesten är iallafall kirrade och det säljs 3000 stycken så det kommer bli fett, haha.

Idag är en fullspäckad dag, skulle egentligen varit på bodypump nu klockan 10 men jag har sån värk i hela kroppen så skulle nog inte palla så hoppade det. Kanske drar ner på gymet en sväng senare vi får se om jag hinner. Har ju ändå kört på varje dag den här veckan så en dags vila mår man bara gott av. Ska också hinna med en fika på stan och sen hem till siss och träffa hela la familia eftersom Madelene kom hem igår från dominikanska. Vill inte träffa henne egentligen eftersom hon kommer vara så brun, blä vill också vara brun. Haha. Efter det åker jag nog till Leksand faktiskt, jag kan inte hålla mig borta längre än såhär. Haha!



Älskade Thailand, där vill jag vara nu.


Stylisterna

Josefine Morelius, 2011-02-17 17:11:58
Åh jag är sämst på att blogga just nu men fan jag hinner inte känns det som, man lär ju prioritera lite ibland helt enkelt. Aja passar på att blogga lite nu innan jag ska dra iväg på träning, blir core med lizzan idag. Stannar nog kvar och kör lite kondition på gymet sen också tror jag.

Ligger förresten och kikar på stylisterna nu och jag håller på Caroline, jag tycker hon är helt klart bäst!


Foppa

Josefine Morelius, 2011-02-15 22:16:34



Det kan inte finnas någon som kan hålla tårarna tillbaka när man ser det här, eller är det bara jag? Haha. Peter Forsberg är min stora idol och kommer alltid att vara det. Han har gett många fina sportminnen och du förblir världens bästa hockeyspelare enligt mig.


On the floor

Josefine Morelius, 2011-02-15 21:45:00
Full rulle i skolan idag för jaghade tre kunder inbokade. En sling, en dam och en herrklippning och det gick finemang. Man är lite slut i huvudet bara efter en dag med kunder bara men det släpper väl det med snart.

Idag invigde jag gymet på iForm också, drog dit med Lizette så fort jag kom hem vid 7-tiden. Så jäkla härligt var det, jag kommer fan bo på gymet nu. Haha. Utan träning vore livet inte lika kul.

Men nu blir det en dusch och sen sängen för jag är så jäkla trött idag.

Tråkig uppis som vanligt senaste tiden, men men.

Godnatt på er!

Alla hjärtans dag

Josefine Morelius, 2011-02-14 18:59:45
Man glömmer som bort att det är alla hjärtans dag ibland, haha. Men skickar här med massa kärlek till alla nära och kära! Såklart till alla er andra också som jag inte känner.


Nummer 21

Josefine Morelius, 2011-02-14 18:43:35

Det är med sorg i hjärtat som jag nu inser att världens bästa hockeyspelare #21 nu lägger av för gott.


I did it

Josefine Morelius, 2011-02-14 18:40:52
Kom till skolan i tron om att jag ska vara assistent men icke jag hade kund, min första kund. Men på något sätt tror jag det bara var bra för nu hann man liksom aldrig bli nervös flera dagar innan utan nu var det bara pang på. Iallafall så det jättebra fick mycket fin kritik för formen på frisyren vilket var skitkul eftersom formen är det viktigaste av allt. Jag blev nöjd, kunden blev nöjd och Joanna (lärare) blev nöjd så det kunde inte bli så mycket bättre. Imorgon är det kundpass igen och jag längtar för fasiken vad jag älskar mitt "jobb".

Efter skolan var det träning på må bättre som gällde, core var det idag. Så härligt att äntligen få börja träna igen och nu taggar jag inför innebandyn ikväll. Första träningen på en månad så jag ska ta det lugnt så får vi se hur det går.


Träningskläder

Josefine Morelius, 2011-02-13 21:31:25
Åh vill ha massa nya träningskläder nu när jag ska börja träna ordentligt igen för visst vill man ju vara snygg även när man tränar.


Systrar i jeans

Josefine Morelius, 2011-02-13 17:50:30
Gud vad jag skrattade idag när jag kom till hallen och träffade Emma och insåg att vi hade exakt lika kläder på oss, haha. Båda hade krylbo-tröjan, jeans och vita converseskor. Krylbo förlorade matchen iallafall, orättvist tycker jag för dem förtjänade att vinna.

Har även anmält mig och syrran till avslutningsfesten nu, dam, herr och styrelsen får komma så det kan väl sluta lite hur som helst. Haha!

Aja nu ska jag packa väskan igen, bor ju som sagt i en resväska detta år. Men jag ska inte gnälla allt för mycket för jag får göra det jag verkligen vill och är inte det en helt underbar känsla?



Ett utav mina mästerverk, haha.

Söndag

Josefine Morelius, 2011-02-13 12:10:50
Goddag! Idag sov jag jättelänge förstår inte hur det gick till men jag måste ha varit riktigt trött. Nu ska jag iallafall ta tag i lite städning och tvättning som jag brukar göra på söndagar men vid 3 drar jag iväg till kopparhallen och kollar herrarnas match med Emma. Som den sportfåne jag är så blir det såklart sport även denna söndag, haha. Är ju LG på teven också men den börjar nog klockan 4 så missar ju typ hela matchen men aja.

Nej nu ska jag sätta fart här så det blir någonting gjort! Vi hörs senare.

Rosa dalahäst

Josefine Morelius, 2011-02-12 10:29:21



Världens finaste dalahäst alltså. Idag blev det en sovmorgon vilket var rätt skönt. Ska åka hem till Avesta idag så innan det ska vi hinna med en fika på siljan är det tänkt. Ska hem och träffa Havanna, bästa lilla skitungen. Måste vila upp mig nu någon timme för hon är ju inte still en sekund direkt. Haha! Men hoppas ni får en bra lördag allihopa. Förresten så vann Avesta igår med 2-5 och Foppa gjorde en bra comeback inatt så jag är glad idag, mycket glad.


Snökaos

Josefine Morelius, 2011-02-11 15:50:22



Jaha ja det gick bra att ta sig till skolan i morse då, NOT. Missade tåget på grund av att det var oplogade vägar så jag fick pulsa mig fram i snö upp till knäna vilket då till slut innebar att jag inte hann med tåget. Jaha det går en buss 07.25 så är man framme klockan 9 men ja den var inställd. Haha helt sjukt att så fort det kommer snö stannar Sverige. Men sen sket jag i skolan eftersom jag ändå skulle komma fram tidigast 10-halv 11 och vi slutar 1 idag. Sara skulle ha kommit och varit modell idag men hon kom inte så långt hon heller. Iallafall så tog jag en buss som gick till borlänge och tog sedan tåget vidare mot leksand. Men efter ungefär 10 minuter så stannar tåget mitt ute i skogen för det är något fel på tåget så där fick vi sitta en 20 minuter så min dag har varit lyckad, haha. Kom iallafall fram till Leksand där jag just nu befinner mig. Har hunnit med en sväng till Insjön och en fika på älskade Siljan med Camilla. Nu blir det väl mest att invänta matchen mellan HSS och Avesta ikväll.

Så ni får ha en fin kväll och en bra helg framförallt!


iForm

Josefine Morelius, 2011-02-10 16:56:50
Sådär ja nu äntligen är jag medlem på iForm och kan börja träna igen så som jag alltid gjort. Nu är gamla Josefine tillbaka igen som tränar nästan alla dagar i veckan. Jag älskar det och är så sjukt peppad på att börja forma kroppen inför beach 2011, haha.

Vi som spelar i Krylbo Ais fick ju ett supererbjudande och får nu träna både gym och pass för 220 kronor i månaden vilket är hur jäkla bra som helst. Ingen bindningstid har vi heller utan får säga upp det när vi vill. Vill ni se en lycklig tjej idag så kan ni kolla på mig, haha. Träna är det bästa jag vet och sen tränar ju alla brudarna där nu så det här blir kanon!

Målet är typ Ida Wargs kropp då, mm snygging.

Lånat bilden från idawargs.se


One shoulder

Josefine Morelius, 2011-02-10 12:23:51
Vill ha en one shoulder-klänning och jag fastnade lite för dessa från Nelly. Kanske något att ha på efterfesten efter utematchen!?




Mina tjejer

Josefine Morelius, 2011-02-10 11:56:12
Det är mina tjejer det här en vanlig söndagskväll på siljansvägen. Haha!


Ingen vår än så länge

Josefine Morelius, 2011-02-10 11:52:14
Jag hade vårkänslor här om dagen, solen sken så brillorna fick åka på och jag kunde bara ha skinnjackan på mig. Men så nu då? Massa snö igen, suck.


September

Josefine Morelius, 2011-02-09 22:17:30

Alltså man har aldrig riktigt tänk på September på det sättet som jag gör nu, hon har ju alltid gjort härliga dängor som man kan dansa och sjunga med till. Men nu när man sett henne efter Så mycket bättre och bland annat få höra henne sjunga på svenska så inser man hur jäkla grym hon är. Hon har skitsnygg stil och en grym röst. Tycker hon göra sån här musik bättre, om jag ska vara ärlig.



On the floor

Josefine Morelius, 2011-02-09 10:23:37

Bra låt, dålig uppdatering var det ja!



Comeback

Josefine Morelius, 2011-02-06 20:04:46
Foppa is back, ingen är nog gladare än jag!


In the club

Josefine Morelius, 2011-02-06 17:01:45
Fyfan vad Dannys låt i mello-festivalen igår vad bra! Den och Swingfly var bäst och det var ju dem som gick vidare också. Bra skit helt enkelt, våra nya partylåtar.


Helgen

Josefine Morelius, 2011-02-06 16:51:00
Har haft världens bästa helg verkligen. Fest och få umgås med dessa härliga brudar så det kan inte bli så mycket bättre faktiskt. Känns tråkigt att helgen gick så snabbt men jag hoppas att vi ses snart igen. Hoppas på att dem andra tjejerna lägger ut lite bilder eftersom jag som vanligt aldrig tar några egna. Haha!



Snodden iallafall den utav Sara.

TGIF

Josefine Morelius, 2011-02-04 14:11:29
Oj vad veckan har gått fort och nu är äntligen fredagen här, fredagen som jag ska spendera med grymt bra tjejer här i Leksand. Kan det bli så mycket bättre? Nej tror inte det. Ska ta en powernap nu och sen laga lite mat och försöka vara klar till halv 6 då dem första brudarna anländer. Det kommer bli en bra kväll det känner jag på mig.

Glömt lagt ut lite bilder från veckan så här kommer några stycken:







Onsdag

Josefine Morelius, 2011-02-02 22:46:08
Leksand vann idag mot Oskarshamn! Skönt. Har inte hunnit uppdatera nåt idag eftersom det va skola hela dagen och sen direkt hem och dra till hallen. Vi hade ialalfall skyltning i skolan idag, skitkul men får ta det imorgon för jag lär nog sova nu eftersom klockan ringer 06.15 imorgon igen.

Snart helt också då får jag träffa delar av världens bästa klass igen!


On the floor

Josefine Morelius, 2011-02-01 16:06:25
Åh jag har inte hunnit uppdatera, förstår inte vart min tid tar vägen alltså. Nu är det bara att sätta fart och packa igen eftersom jag åker till Leksand imorgon IGEN. Har verkligen bott där senaste tiden nu, haha. Stackars Sofie som får stå ut med mig. Men hon åker ju till Sälen på torsdag så då blir jag själv, usch vill inte. Undra om jag ska knyta fast henne så hon inte kommer iväg, haha. Jag vill ju ha henne med i helgen såklart och plus att det spökar i hennes lägenhet så det blir läskigt att sova där själv. Haha. Nej då klart hon ska till Sälen, förstå hur kul dem kommer ha. Men som sagt jag kanske dyker upp man vet aldrig med mig. Dyker upp som en gubben i lådan eller något, haha.

Nej nu lär jag packa så det är klart!

Ha det fint mina vänner så hörs vi snart igen!

RSS 2.0