Nya räsern

Josefine Morelius, 2008-07-31 23:01:26
Kolla in nya horpan som jag och Michaela ska åka och hämta till mig på lördag, eller om det nu var söndag :-)

La ju ner det där med en Kronan-cykel, den här känns liksom mer rätt. Haha!


Visa-kort

Josefine Morelius, 2008-07-31 13:11:44
Mitt nya Visa-kort kom idag också, och titta så fint det blev:


Oj vad suddigt det var, men man ser litegrann iallafall.

Laddning

Josefine Morelius, 2008-07-31 13:08:48
Vaknade klockan tio i morse av att jag fick ett sms, det var från posten och det stog att min telefon hade kommit. Jag slängde på mig kläderna och åkte iväg och hämtade ut den. Nu ligger den på laddning, så himla fin är den. Längtar tills jag kan börja leka lite med den :-)


Soliga dagar

Josefine Morelius, 2008-07-31 13:03:07
Man börjar verkligen bli bortskämd med detta fina väder nu. Lite paff man kommer bli när det väl blir sämre väder igen så man inte kan ligga ute i solen. Men jag passar iallafall på att njuta av solen till fullo, har ju även ledig-vecka så det passar ju kanonbra. Men var tvungen att gå in och dricka lite nu, man får ju vätskebrist så lätt när det är såhär varmt. Har även legat i poolen på madrassen och glidit runt, det är så himla skönt. Dags för vätskepåfyllning sen ut till solen igen :-)

Ha en bra dag!

Snabba puckar

Josefine Morelius, 2008-07-30 23:54:29
Beställde ju telefonen igår kväll och idag ringde dem och sa att den var på väg och att den skulle komma imorgon. Snabba puckar och bra service med andra ord. Sånt gillas mycket.

Nokia N95

Josefine Morelius, 2008-07-30 10:33:03
Ja, jag beställde den igår. Jag behöver den och det verkligen skriker Josefine om den. Så är det bara.


Strålande sol

Josefine Morelius, 2008-07-30 10:30:34
Även idag vaknar man upp med strålande sol. Jag ska lägga mig ute och försöka bättra på brännan ytterligare. Annars vet jag inte vad som händer under dagen, ingenting planerat vilket känns skönt. Jag tar dagen som den kommer helt enkelt.

Förlåt

Josefine Morelius, 2008-07-29 23:40:51
Idag har jag varit dålig, inte bloggat ett dugg. Men jag har verkligen inte hunnit, förlåt. Har tusen saker att skriva om känns det som, men jag fixar det imorgon för jag måste nog sova nu. Godnatt på er.

Mamma Mia - vilken film

Josefine Morelius, 2008-07-28 23:11:02
Vet inte hur jag ska börja? Men jag kan säga att det här var verkligen den bästa film som jag någonsin sett, helt klart. Den innehöll liksom allt som en bra film ska innehålla, bra musik, skratt, tårar och ja verkligen allt. Jag och Michaela satt och grät och skrattade om vartannat. Måste dessutom verkligen berömma Meryl Streep, shit hon är verkligen grym på att sjunga den kvinnan. Det trodde man inte. Sen vår kära Stellan Skarsgård, han var ju så jäkla rolig hela han. Men det bästa av allt var ju att Björn eller Benny var med en liten snutt. Vi kom aldrig fram till vem utav dem det var, men antingen Björn eller Benny. Haha! Nej men jag kan verkligen varmt rekomendera den här filmen. Man blev verkligen glad av den. Sitter och lyssnar på soundtracket till filmen nu, sjukt bra verkligen :-)


Genomsvettig

Josefine Morelius, 2008-07-28 16:34:02

Jag var nyss ute och sprang i hettan, kalla mig galen, kalla mig hurtbulle eller kalla mig vad som helst. Trodde dock att jag inte skulle överleva detta, det var tungt kan jag säga. Men jag tog mig runt levandes och det känns ju bra. Ska ju på bio ikväll, svulla lite nötter förmodligen så då är det bra att röra lite på sig. Nu har jag ju dagens motion avklarad och kan bara göra vad jag vill resten av dagen. Att springa i denna värme är inget jag rekomenderar, nästa gång får det bli när det svalnat lite för att utsätta kroppen för sånna här påfrestningar kan ju inte vad bra. Haha! :-)


Biokväll

Josefine Morelius, 2008-07-28 14:12:43
Just ja, jag ska ju på bio ikväll. Mamma Mia, åh jag tror att den är så bra. Hoppas verkligen det.


Mat mat mat

Josefine Morelius, 2008-07-28 14:10:32
Tog en paus i solandet för att göra lite mat, pytt i panna och ägg fick det bli. Det är gott det. Tyvärr är jag aldrig speciellt hungrig när det är såhär varmt, men man måste ju äta ändå. Undrar om jag ska ta och lägga mig ute en stund till, man måste ju verkligen passa på när det är såhär fint väder. Snart är hösten här, sorgligt men sant.

Sängdags

Josefine Morelius, 2008-07-28 06:18:28
Nu är jag ledig, det känns bra. Mycket bra. Ska sova nu och sen försöka vakna i tid så jag kan steka lite. För det ska bli stek-väder va? Ser så ut iallafall. Nej men nu säger jag godnatt.

Jobbet

Josefine Morelius, 2008-07-27 17:10:13
Nu ska jag åka till jobbet, tolv timmar och sen ledighet. Ha en jätteskön sommarkväll!

Puss och kram Josefine

Kort på kort

Josefine Morelius, 2008-07-27 16:40:10
Mitt Visa-kort har slutat fungera, det strejkar liksom. Har haft ett eget kort på det tidigare istället för det vanliga tråkiga kortet ni vet vad jag menar va? Iallafall så var jag ju tvungen att beställa ett nytt så då gjorde jag ett med ett eget kort igen. Det blev det här:


Jag och Michaela på Santiago Bernabeu i Madrid när Spanien mötte Sverige.

Ingen värdslig sak

Josefine Morelius, 2008-07-27 16:35:55
Nej det är ingen världslig sak och det är absolut ingenting att skryta om, eller jo jag kan skryta om det för jag känner mig så stolt. Jag är verkligen sämst på att laga mat och idag har jag lyckats gjort stuvade makaroner. Jag är verkligen stolt över mig själv, ärligt alltså. Haha! Känns lite töntigt att jag är så lycklig för lite stuvade makaroner men jag är verkligen det, lycklig alltså.


Värmebölja

Josefine Morelius, 2008-07-27 14:39:37
Det är minsann värmebölja i Sverige just nu, och visst är det underbart? Sov enda till 13.30 idag, men det behövdes eftersom det inte blev så mycket sömn igår. Så nu är jag utvilad och har bara tolv timmar kvar att jobba sen är jag ledig i en vecka och det ska bli så himla skönt. Speciellt om det är sånt här väder, som jag tror att det skulle vara också. Ibland har man turen på sin sida minsann. Legat ute en stund i solen nu, men lär göra mat nu innan jag hungrar ihjäl. Ska åka upp till affärn nu först och handla lite så vi hörs senare.

Kram

Jag har blivit brun

Josefine Morelius, 2008-07-26 12:25:32
Ser ni? Jag har blivit lite brun, eller kanske mest röd men det blir ju brunt sen :-)


Kass bild, men det syns lite :-)

Vaknat till

Josefine Morelius, 2008-07-26 12:22:23
Nu har jag vaknat till och jag tänker inte siutta här någon längre stund utan jag tänker passa på att sola och bada så länge jag kan innan det ör dags för jobbet igen.

Ha en bra dag i solen!


Ser skönt ut va?

Det enda jag har att säga är

Josefine Morelius, 2008-07-26 06:26:29

GODNATT!


Ge mig en säng

Josefine Morelius, 2008-07-26 03:39:52
Ja det vore himmelskt snällt. Jag är på jobbet och det är inte alls kul just nu. Jag har ingenting att göra, jag är trött plus att jag nyss slog i smalbenet på den där helvetes sparkcykeln. Det gör jätteont, jag tänker aldrig mer åka på den. Försöker få lite uppmärksamhet så att någon ska tycka synd om mig, men jag lyckas inte. Jag som alltid lyckas med det. Hm, tror jag får slänga på ett plåster på handen igen, då tycker dem synd om mig jag lovar. Brukar köra med den rätt ofta. Haha! Två timmar kvar, hur ska jag stå ut? Äh jag går ut och letar lite jobb nu, får abstinens här. Hoppas ni sover gott! Godnatt!

Bästa dagen på länge

Josefine Morelius, 2008-07-25 20:12:01
Ingenting att tänka på, inga måsten nej verkligen ingenting. Det har bara varit mig själv att tänka på, och Elvis såklart. Hunden alltså. Jag har legat ute och stekt hela dagen, tillochmed badat för första gången i sommar. Hallå, första gången och det är 25 juli idag!? Skämmes nästan. Haha! Det tog sitt lilla tag innan jag kom i, för jag är en sån jäkla badrkruka alltså. Men ett dopp det blev det iallafall. Sen har jag fikat med lilla mammsen och syrran och efter det åkte jag och mamma och åt lite. Har verkligen vart den bästa dagen på länge, vädret gör att man blir som en helt ny människa. Plus att jag fått lite färg också, ångesten börjar dämpas ännu mer. Haha! Ska iväg och jobba natt om en timme, känns inte sådär jättekul men det är denna helg man tjänar pengarna så jag står ut. Ska försöka pallara mig upp i skaplig tid imorgon för då ska jag och Michaela åka iväg och bada och sola till ett ställe som jag aldrig kommer ihåg vad det heter :-)

Dålig uppdatering av mig idag, men jag har faktiskt inte velat sitta vid datorn en dag som denna. Det är inte så konstigt va?

Ha en bra sommarkväll, puss och kram!

Vill inte

Josefine Morelius, 2008-07-24 13:07:19
Jag vill absolut inte åka till jobbet, jag vill vara hemma och ligga i solen och steka. Men imorgon ska jag jobba natt så då blir det absolut att steka hela dagen. Jag längtar så. Nej nu ska jag packa ihop mina grejjer och sen sticka. Blir en powerwalk med Michaela idag igen efter jobbet  tror jag. Det är så skönt för då sover man gott sen.

Ha en kanonbra dag allihopa!

Kram ♥

Vilket väder

Josefine Morelius, 2008-07-24 11:13:51
Man blir så glad, men ändå så ledsen eftersom jag ska stänga in mig i en äcklig fabrik om två timmar. Jag tjänar pengar, jag får se det från den sidan. Vaknade hemskt sent idag, klockan elva. Tror jag ska lägga mig ute i solen en timme för det hinner jag iallafall. Ja så får det bli, man lär ju passa på när det väl är fint väder som sagt. Vi hörs senare, ha en bra dag i solen.

Kvällstrött

Josefine Morelius, 2008-07-23 23:03:44
Kom hem från jobbet vid tio, drog på mig träningskläderna och gick ut på en powerwalk med Michaela. Skönt var det. Men nu är jag verkligen lite kvällstrött så nu ska jag faktiskt lägga mig och sova tror jag.

Ha en fortsatt bra kväll!

Kram Josefine

Solen skiner och livet leker

Josefine Morelius, 2008-07-23 10:58:41
Nyss vaknat efter en välbehövlig sömn. Nu ska jag lägga mig ute i solen och steka den lilla tid jag kan innan jag ska iväg till jobbet igen, suck. Varför ska jag behöva jobba när det är så fint väder för? Orättvist.

Lyft skrot

Josefine Morelius, 2008-07-22 21:46:28
Har nyss kört lite hantlar här hemma, borde egentligen träna underkroppen eftersom jag får så mycket träning för överkroppen på jobbet. Men körde lite utfalls-steg iallafall så jag fick lite träning för benen. Måste börja med styrketräningen igen, skärpning nu Josefine. 

Steka

Josefine Morelius, 2008-07-22 19:09:40
Nu ska jag äntligen dämpa min ångest, jag ska iväg och steka. Sola alltså, haha. Mp3:n är laddad med ny bra musik så man överlever dessa 30 minuter. Jag ska bli brun, jippi! Haha!

Ungefär såhär

Josefine Morelius, 2008-07-22 16:29:46

Monki

Josefine Morelius, 2008-07-22 15:57:01
T-shirten/klänningen från Monki hade kommit idag och den var supersnygg på. Men dock bara som en oversize t-shirt, gillade inte alls att ha den som klänning. Så ja, oversize får det bli med ett par svarta shorts och ett par converse. Snyggt!

Sunshine

Josefine Morelius, 2008-07-22 15:54:47
Det blev en kombinerad spring/powerwalk-tur istället för bara springning. Var skönt det med. Har ju dessutom fortfarande lite ont i knäna, och jag vet inte enns varför jag har ont!? Konstigt. Men det var iallafall sjukt varmt ute, så himla härligt. Tråkigt bara att man jobbar hela veckan såklart. Men med min vanliga tur så är väl inte det något ovanligt.  

Sliten

Josefine Morelius, 2008-07-22 14:20:37
Jag är lite sliten just nu, ja det är jag verkligen. I morse försov jag mig, eller ja vaknade lite sent iallafall. 05.07 vaknade jag till och bara studsade upp ur sängen. Drog på mig kläder och slängde upp håret i en ful tofs. Jag såg ut som skit när jag kom till jobbet helt enkelt, men det gör inget för det finns ingen där man behöver bara snygg för. Sådetså. Haha! Nu ligger jag i  min säng och funderar på om jag ska ta mig ut och springa lite. Det vore skönt, rensa tankarna lite. Känns som om jag har tusen saker att tänka på just nu och jag har ingen aning om hur allting kommer sluta eller vad som kommer hända och så vidare. Nu fick jag sms, det måste jag läsa. Så vi hörs senare!

Kram kram

Undersökning

Josefine Morelius, 2008-07-21 19:07:12
Jag fick hem ett brev idag om att jag var utvald att vara med i en undersökning som skulle göras i Sverige. jag blir alltid utvald till sådant, tror det är tredje eller fjärde gången som jag får hem en sån där grej. Men man skulle få tre trisslotter för besväret så vem vet jag kanske blir rik på kuppen.

Hej bloggen!

Josefine Morelius, 2008-07-21 19:03:20

Dålig uppdatering av  mig idag. Men jobbade till två sen var det bara att slänga sig i duschen och efter det ner på stan och fika med Jenny. Vi hade så mycket att prata om, hon om sin helg i Stockholm och jag och min helg här hemma. Alltid lika mysigt att umgås med fröken Jenny. Men nu är jag iallafall hemma igen, och Michaela är på väg över. Vi ska styra upp något att göra verkar det som. Låter bra.

Vi hörs senare!


Värme

Josefine Morelius, 2008-07-20 22:31:13
Det är så varmt så varmt inne i mitt rum just nu, riktigt kvavt. Hoppas jag kan somna ändå eftersom jag ska upp fem imorgon bitti och jobba. Men jag känner mig lite trött faktiskt så det borde kunna gå. Men man ska aldrig ropa hej förrns man är över bäcken. Heter det så förresten? Haha, jag tyckte det lät bra iallafall. Nej nu ska jag läsa lite bloggar innan jag tänker somna.

Sov gott!

Movies

Josefine Morelius, 2008-07-20 17:36:09
Vi har tittat på två filmer nu, Supersugen och Forgetting Sarah Marshall. Skulle vilja säga att dem var lite halvbra iallafall.


Musik

Josefine Morelius, 2008-07-20 13:44:48

Medans jag väntar passar jag naturligtvis på att lyssna lite på Lars Winnerbäck. Och självklart delar jag med mig. Så varsågoda!

Lars Winnerbäck - Gråa dagar


Filmtajm

Josefine Morelius, 2008-07-20 13:37:03
Snart kommer Michaela hit, vi ska ligga i soffan och kolla på film. Precis så vill jag ha min söndag.

Mössor

Josefine Morelius, 2008-07-20 11:49:32
Jag älskar verkligen mössor, det är det bästa som finns på vintern. Beställde tre stycken från H&M idag faktiskt. Kanske lite tidigt ute men, lika bra att vara förbredd med detta väder vi har i Sverige :-)


Mysigt

Josefine Morelius, 2008-07-20 11:14:11
Har sovit ganska oroligt natt, vaknat och somnat om vartannat. Telefonen har ringt och det har varit massa oväsen i trappuppgången och så vidare. Men nu ligger jag i mammas soffa med hennes duntäcke och kollar på teve. Det är så himla mysigt, för hennes soffa är verkligen helt underbar. Söndagar ska tillbringas i soffan och framför teven. Ska verkligen njuta av den här söndagen eftersom imorgon börjar jag jobba igen, och nu är det sju dagar i streck. Det tar en del på kroppen så man ska verkligen se till att vara utvilad.

Nu är det bra program på teven, så vi hörs senare.

Uppdatering

Josefine Morelius, 2008-07-19 15:36:44
Jag sitter hemma nu och lånar pappas dator, ovant att skriva på en stationär när man är så van vid laptopen. Lämnade kvar den i stan eftersom jag ska dit sen ikväll efter att jag skjutsat folket till Fagersta. Idag har jag inte fått någonting gjort, jag som skule göra massvis med saker. Men får försöka hinna med det imorgon. Skulle egentligen haft maraton med Evelina idag, vi skulle se alla Saw-filmer men nu så blev det ju lite ändrade planer. Men det funkar det med. Nej nu ska jag kila ut med vovven en snabbis och ja, äh vi hörs sen.

Pussen

Var glad för någon annans skull

Josefine Morelius, 2008-07-19 15:33:21
Jag har så himla svårt att förstå folk som inte kan vara glada för andra människors skull. Jag vet inte om det rentav handlar om avundsjuka eller nej jag har ingen aning. Ni som läser detta nu kommer inte ha en aning om vad jag snackar om, men det är inte det som är viktigt. För det finns egentligen ingen poäng i det jag skriver, eller jo såklart att det gör. Men jag tänker bara allmänt, jag har råkat ut för det och säkert flera andra också. Det är ett mysterium för mig, men ibland så kan man börja fundera på vilka man egentligen känner och inte känner.

Godmorgon

Josefine Morelius, 2008-07-19 10:18:28
Nyss vaknat och ska precis till att äta frukost. Sen ska jag och syrran fixa städningen och efter det ska vi ut med hundarna på en promenad. Tror inte jag hinner med någon solning idag, attans. Ska iväg och skjutsa folk senare men då får vi ta det imorgon helt enkelt. Nej nu ska jag äta frukost så vi hörs senare.

Favoriter

Josefine Morelius, 2008-07-18 23:32:31
Kollade in H&M:s höstkollektion idag, men det var inte så mycket som jag gillade. Mest lite mössor och andra smågrejjer. Men dessa skor gillade jag:


Soffmys

Josefine Morelius, 2008-07-18 23:25:43
Nu ligger jag i soffan och kollar på en film och äter popcorn. Mysigt. Gick väldigt snabbt på jobbet idag trots att jag inte haft någonting att göra. Tryckte på en knapp och körde iväg fyra rullar, det tog sammanlagt kanske fem minuter. Lättförtjänta pengar skulle jag vilja kalla det. :-)

Ska nog strax sova tror jag, är så himla trött. Eller ska nog titta klart på filmen iallafall.

Jobbdags

Josefine Morelius, 2008-07-18 13:14:27
Jag tänkte bara meddela att nu åker jag till jobbet så vi hörs efter tio ikväll!

Fredag

Josefine Morelius, 2008-07-18 11:48:10
Idag är det fredag och vet ni vad jag ska göra för kul? Jo jag ska jobba mellan 14-22. Det ska verkligen bli jättekul tycker jag, hela fredagen är bara som bortblåst liksom. Men vad ska man göra annat än att le och se glad ut. Dessvärre måste jag även åka in till jobbet tidigare idag för att jag ska hinna springa till klädförrådet och byta kläder. Men åtta timmar går fort, får vi hoppas.

Helgen i övrigt blir lugn och kanske rätt mysig. Vi får se helt enkelt. Ska nog både träna och sola tror jag iallafall. Det ska bli skönt. Sen får vi se vart helgen bär, den kanske blir riktigt bra till slut. Vi får hoppas.

Ha en supermysig fredag nu allesammans!

Solarium nästa

Josefine Morelius, 2008-07-17 20:43:05
Jag höll på att dö idag när jag såg mig själv i spegeln, jag är så himla blek. Usch jag mår dåligt psykiskt när jag inte är brun. Nu måste jag ta och utnyttja mitt solkort som jag har, för pressa i solen hemma i Sverige hinner man ju aldrig med. Annars är ju en utlandsresa ett alternativ, det alternativet gillar jag nog mest.

Ersättning

Josefine Morelius, 2008-07-17 17:07:12
När jag och Jenny åkte till Stockholm var ju vårat tåg försenat 2,5 timme så jag skickade in så att vi skulle få ersättning. Fick mail om det idag, jag fick en värdecheck på 122 kronor att åka tåg för. Jaha, ja det var väl otroligt hyggligt eller inte. Hade hellre fått tillbaka pengar för så ofta åker jag faktiskt inte tåg. Men ja då blir det väl till att ut och åka tåg igen då :-)

Så tack SJ.

Morgonkaffe

Josefine Morelius, 2008-07-17 09:12:20
Det har varit fel och krångel hela morgonen så vi har jobbat som aldrig förr. Från start fram till nu. Men nu äntlligen har jag fått mitt morgonkaffe så jag kan bli människa igen. Borde egentligen haft det när jag kom hit halv sex i morse. Men nu är det lugnt iallafall så nu ska jag nog ta mig en kopp till och läsa min veckorevyn.

Snart läggdags

Josefine Morelius, 2008-07-16 20:18:14

Jag måste väl snart sova igen antar jag. Kanske inte riktigt än men innan tio iallafall. Skönt att jag bara jobbar en förmiddag till sen blir det lite sovmorgon på fredag. Men tror jag ska gör mig lite kvällsmat och sen krypa ner i sängen och kolla lite på teven. Ha en fin kväll allihopa!

Godnatt!


I have nothing but love for you

Josefine Morelius, 2008-07-16 19:48:03
Kolla vad jag har införskaffat  mig, lite frän va? Den ska jag nog ha på mig när jag träffar en viss person, haha eller inte. Kommer ifrån Monki iallafall.


I love Kent

Josefine Morelius, 2008-07-16 16:36:52
En sak till, idag hade Evelina på sig en skitsnygg Kent t-shirt som hon köpt på konserten. Jag spanade in hemsidan när jag kom hem och såg att den fanns där så jag måste nästan också ta och klicka hem en :-)

Tyvärr fanns bara denna bild på hemsidan, men man ser ju iallafall hur den ser ut fast den inte är riktig.


Kent

Josefine Morelius, 2008-07-16 16:34:25
Jag missade ju Kent-konserten i Eskilstuna i lördags och jag är så depp för det. Men då finns ju gulliga Evelina som tänker på mig. Först och främst ringer hon under spelningen så jag får höra en liten snutt av dem iallafall och plus att jag får en kasse med Kent-loggan på. Haha, ja hon är väl för go den där Evelina.


Converse

Josefine Morelius, 2008-07-16 15:16:40
Fick hem La Redoute-katalogen häromdagen och hittade då dessa galet snygga Converse-skor. Jag kunde inte låta bli att beställa dem :-) Typiskt mig. Men skor är verkligen min drog, så det är svårt att sluta. Haha!

Men kolla in, snygga va?


Matdags

Josefine Morelius, 2008-07-16 14:25:23

Kom hem från jobbet för ett tag sen och ska nu slänga ihop lite mat för jag är så hungrig. Det får bli spaghetti med köttförssås. Ska fixa det så kommer jag tillbaka till datorn och uppdaterar om lite mer roligheter.

Puss så länge


Ljuvligt

Josefine Morelius, 2008-07-15 20:23:14
Se så fint det är ute i Brovallen och på Erik Larsgården där Jenny jobbar.



Kalasdags

Josefine Morelius, 2008-07-15 17:58:10
Nu ska jag på kalas vilket ska bli väldigt trevligt. Jag älskar kalas, fast det är jobbigt att man måste äta massa onyttigt. Haha! Men det blir en powerwalk sen efteråt, jag håller ju på att deffa nu och har faktiskt rasat ett par kilon. Underbart! Nej jag trivs inte med min kropp just nu, vill ha den vältränad och några kilo lättare som den var förut. Ni behöver inte gnälla och tycka jag är töntig, för jag tycker inte att jag är tjock. Absolut inte. Men jag tror jag skulle må bättre av att vara lite mer vältränad som jag var förut. Så då får man hålla igen på godsakerna. Så nu kör vi!

Kafferep

Josefine Morelius, 2008-07-15 13:57:34
Vad jag ligger i, har redan hunnit städat, hjälpt syrran och vart ut med hennes hund och klockan är bara två. Ska ta mig en dusch nu sen tänkte jag åka ut till Brovallen och hälsa på Jenny som jobbar där på Erik Larsgården. Blir väl lite kaffe skulle jag tro, smarrigt. Ska passa på att ta lite bilder därifrån tror jag, för det är väldigt fint där ute. Ligger precis vid vattnet. Mysigt. Men nu är det duschen som gäller.

Ha en fortsatt bra dag!

Morgonstund har guld i mun

Josefine Morelius, 2008-07-15 11:27:31
Eller inte. Jag känner inte alls för att gå upp jag vill ligga i  min säng hela dagen. Men det kan jag inte göra tyvärr. Ska försöka pallra mig upp nu och åka iväg och fixa städningen så har jag det gjort. Ja så får det bli. Därför hinner jag inte skriva mer nu, så vi hörs senare idag.

Hjärtan

Josefine Morelius, 2008-07-14 16:13:28
Denna blåa kjol med hjärtknappar är jag lite sugen på att beställa. Den kommer från Topshop och har för mig att syrran kanske ville beställa något därifrån. Då kan jag haka på!


Norrköping nästa

Josefine Morelius, 2008-07-14 14:38:18
Nu sitter jag i Norrköping och smaskar på godis, jättegott. Eller inte. Åt typ fem godisar sen var det inte så gott längre, är det inte typiskt att man alltid gör så. Tror att man är jättesugen på godis men sen så äter man bara några stycken och så är det inte gott längre. Så nu sitter man bara och äter för att det känns som om man måste eftersom man lagt ut pengar på det. Haha! Vilket problem jag har verkligen.

Problem nummer två, jag har inte så mycket batteri kvar på datorn. Det kommer aldrig räcka hela vägen till Sala, vad ska jag göra sen då liksom? Det här tåget är så ruttet att det inte enns finnns ett uttag så jag kan ladda den. Dagens tåg borde väl vara utrustade med uttag eller har jag fel?

Massa tågåkande

Josefine Morelius, 2008-07-14 13:01:48
Sitter på tåget nu igen på väg hem. En himla massa tågåkande för min del kan jag säga. Fick nu lov att åka till Linköping och så ska jag byta tåg där och åka till Sala där pappa kommer och hämtar mig. Jag är verkligen sjukt hungrig, hann inte äta frukost i morse för det var alldeles för skönt att sova. Men så fort jag kommer fram till Linköping så ska jag springa in till Pressbyrån och köpa något smarrigt att äta på. Kanske en macka, cola light och lite godis? Det tror jag blir bra. Sen är det bara att kuta till nästa tåg och så ska jag sitta där i tre timmar. Så jag hoppas jag får sitta ensam nu på vägen hem så jag kan uppdatera er litegrann om min otroligt roliga resa.

Ha det bra så länge!

Nu är det inte långt kvar tills jag får godis :-)

Linköping

Josefine Morelius, 2008-07-12 16:34:23
Nu sitter jag i Linköping och väntar på min skjuts, men vill helst inte gå ut nu för det öser ner regn. Trodde vädret skulle va fint här nere i landet men icke det. Blev inte så mycket uppdatering från tåget, satt brevid någon alkoliserad kvinna som stank sprit och rök så jag hölll på att dö. Hon satt där med några ungar och dem tog sån plats så min dator fick jag lov att packa ner igen. Man vågade ju inte ha den uppe heller, vem vet dem kanske hade frågat om dem fick låna den. Men då hade jag sagt nej. Tror jag iallafall. Nej nu ska jag äta upp min banan medans jag väntar, jag är så himla hungrig.

På tåget

Josefine Morelius, 2008-07-12 13:32:42
Nu sitter jag på tåget faktiskt och det är ganska segt. Tittar man ut genom fönstret så öser regnet ner, hoppas det är finare längre ner i landet. Nej nu ska jag läsa min nyköpta veckorevyn och smutta på min Loka päron. Räkna med en del inlägg nu under dagen, tågåkande är ganska trist ibland. :-)

Hemgjord pizza

Josefine Morelius, 2008-07-11 15:13:53

Jag vaknade vid ett idag och jag mår inte alls bra ska jag säga. Verkligen dunderförkyld och snorar som aldrig förr. Men nu har jag nyss gjort hemgjord pizza som jag ska smaska på. Sen ska jag även iväg och städa, vet inte hur jag ska orka!?


Ledighet

Josefine Morelius, 2008-07-11 06:35:16
Ni anar inte känslan, den är obeskrivlig just nu. Efter att ännu en natt slitit häcken av sig på den där eländiga fabriken så tycker jag att jag gjort mig välförtjänt av fem dagars ledig. Jag har ju faktiskt jobbat sju dagar i sträck nu, 64 timmar sammanlagt. Det ni!

Kommer ha så vanskligt ont i mina fötter imorgon, dem där stålhätta-dojjorna är inte att leka med ska ni veta. Dem är inte snygga, dem är inte sköna men DOCK så är dem väldigt praktiska. Men kanske kan lura till mig lite fotmassage till helgen? Gissa om jag ska tjata på en speciell person. Haha!

Nej kära ni nu måste jag verkligen sova så jag inte sover bort hela dagen som kommer bli strålande. Tror jag iallafall. Strålande sol och klarblå himmel, ja det blir fint.

Godnatt säger jag till mig själv, och godmorgon säger jag till er. Hoppas ni får en bra start på denna fredag!

Bort med fransk manikyr dit med rosa

Josefine Morelius, 2008-07-10 18:47:46
Jag tog bort min franska manikyr som jag hade på naglarna och målade med ett ljuvligt rosa lack som jag lånat av min underbara vän Michaela. Resultatet, ja det ser ni här:


Återigen en ganska dålig bild av mig, men den duger :-)

Juicy Tubes

Josefine Morelius, 2008-07-10 13:50:10
Idag kom det lilla paketet med mitt läppglans hem till mig. Det är så ljuvligt, har redan provat och det sitter som berg på läpparna som väntat.


Oj, vilken suddig bild tyvärr

Nyvaken

Josefine Morelius, 2008-07-10 13:46:02
Jag lyckades sova till 13.30 efter många om och men. Vaknade först vid elva-tiden av att nån stog och gapade precis utanför mitt fönster. Jag vägrader gå upp och skulle prompt sova längre. Jag somnade iallafall om och det var välbehövligt. Nu ska jag ta mig en liten "frukost" och efter det blir det nog en promenad. Det är fint väder, åh jag blir glad.

Övertrött

Josefine Morelius, 2008-07-10 06:31:53
Jag har verkligen slitit häcken av mig inatt på jobbet. Har jobbat konstant i åtta timmar nästan. Hann med att slänga i mig lite fil och flingor men sen var det jobb och åter jobb som gällde. Så nu är jag sjukt trött så ska avsluta detta och sova. Men det kommer bli en solig dag kan jag meddela, solen lyste klart redan nu när jag åkte hem. Synd att man kommer sova bort i princip halva dagen, men men. Nu slocknar jag snart, så godnatt säger jag.

Ha en fin dag i solen!

Jobbdags

Josefine Morelius, 2008-07-09 21:13:41
Nu ska jag åka till jobbet om ungefär tio minuter. Det ska bli sådär kul, men ändå skönt att det snart är över så har man lite ledigt. Ha en fortsatt fin kväll så hörs vi kanske på morgonkvisten eller när jag vaknat till runt tvåtiden.

Kram Josefine

Jordgubbar på altanen

Josefine Morelius, 2008-07-09 17:15:55
Sitter hemma hos Michaela nu med en skål jordgubbar och njuter av det fina vädret. Dock lite molnigt men det är varmt. Så vi sitter här med varsin dator och en varsin skål jordgubbar, ser rätt kul ut faktiskt. Datanördar? Ja jag tror det. :-)


Solpromenad

Josefine Morelius, 2008-07-09 12:26:11
Blev en härlig promenad i solen tillsammans med Michaela. Bra start på dagen tycker jag. Man blir genast mycket piggare och gladare av solen. Nu har jag dessutom bara två nätter kvar sen är jag ledig och det känns verkligen välbehövligt. Men dags att duscha och sen göra sig i ordning lite. Måste ner på stan och fixa lite saker.

Ha en fin onsdag!

Härmapa

Josefine Morelius, 2008-07-09 00:09:04
Ja, jag är en liten härmapa idag tror jag. Nej men ni som läser Englas blogg har säkert sett prinsess-halsbandet som hon nyss köpt. (Läser ni den inte så kommer en bild här nedanför.) Jag tycker det är så himla fint, så jag funderar på att beställa ett jag med. Jag är egentligen inte mycket för halsband, har otroligt svårt att hitta något som passar. Men just detta är liksom lite jag tror jag. Ganska enkelt men ändå otroligt sött. Så vad tror ni, beställa eller inte?


Vitaminkick

Josefine Morelius, 2008-07-08 12:57:01
Min kära mor packade på mig massa piller och vtaminer häromdagen, det var Aloe Vera, rosenrot och ja vet allt. Jag känner mig som världens hälsofreak som stoppar i mig tusentals piller och liknande dagligen. Funkar det då? Ja absolut, jag känner hur det bara spritter i benen på mig som om jag skulle kunna springa flera mil. Haha, nej men skämtåsido än så länge har jag inte märkt någon skillnad men det kommer väl det med skulle jag tro. :-)

Äkta ponnyhår

Josefine Morelius, 2008-07-08 11:57:18
Igår fick jag hem mitt penselset från Mary Kay med äkta ponnyhår. Ska till att prova det nu tänkte jag och jag är ganska säker på att det är riktigt bra.



Ingen lust och ingen ork

Josefine Morelius, 2008-07-08 10:56:19
Jag vaknar upp tittar ut genom fönstret och möts av en grå himmel och blir genast aningen depp. Lägger mig i sängen igen och fjantar mig som ett barn och säger till mig själv att jag vill aldrig gå upp idag. Men egentligen, vem vill gå upp när det är så tråkigt väder och när man kan ligga kvar i sängen och bara kolla på tv. Inte jag. Men dock är jag så illa tvungen eftersom jag snart ska åka till jobbet igen. Det är liksom absolut det sista jag vill just nu. Men det är tre dagar kvar sen är det helg och fem dagas ledigt. Nu ska jag inte gnälla mer utan faktiskt försöka ta mig upp från min sköna säng, tror ni jag lyckas?

Sovdags

Josefine Morelius, 2008-07-07 23:27:00
Nu säger jag godnatt gott folk ♥

Snygg outfit

Josefine Morelius, 2008-07-07 23:25:31
Hade rätt lugnt på jobbet idag så jag bläddrade igenom Sofis mode som jag tiggt åt mig av min kära far. I vilket fall så hittade jag en bild på Mischa Barton där hon hade otroligt snygga kläder på sig. Det vore inte helt fel att få sätta på sig dem kläderna någon dag :-)


Bra tidning när man behöver fördriva tid


Snygg outfit inte sant? Gillar topen skarpt

Jobb och åter jobb

Josefine Morelius, 2008-07-07 13:11:33
Nu ska jag alldeles strax åka till jobbet igen, och det känns lite halvsegt. Hade hellre legat i sängen och kollat på massa filmer hela kvällen. Men nu är det som det är och som sagt bara fyra dagar kvar till ledigt. Ni får ha en fin dag och kväll allihop.

Kram Josefine

Lancome Juicy Tubes

Josefine Morelius, 2008-07-07 12:01:10
Idag beställde jag ett Lancome Juicy Tubes # 15 Cerise från Bellme. Hade egentligen velat haft den andra som hon hade med förut, det med hallonsmak. Men då hann jag ej med att beställa. Fast nu hade hon dessutom sänkt frakten från 49 kronor till 29. Så det blev ungefär  alltså bara 130 kronor, det tycler jag är ett bra pris. Jag älkskar verkligen Juicy Tubes, kan dock erkänna att jag aldrig ägt ett själv men har lånat av andra och tyckt att det varit helt underbart. Men om ett par dagar får jag hem ett eget :-)

Lancome Juicy Tubes #15 Cerice


Rosa dammsamlare

Josefine Morelius, 2008-07-06 20:59:17
När jag väl ska köpa mig en egen dammsugare ska jag utan tvekan köpa denna:
Hur söt är den inte liksom? Jag skulle dammsuga varje dag, jag lovar. :-)


Ändrade planer

Josefine Morelius, 2008-07-06 18:35:27
Det blir en powerwalk istället, känner att jag inte riktigt pallar en springtur nu, tyvärr.

Tanka musik

Josefine Morelius, 2008-07-06 18:25:40
Nu ska jag tanka massa bra musik till min mp3 och sen bege mig ut och springa, det behöver jag annars somnar jag nog inom en ganska snar framtid.

Pizza gör en sjukt mätt, inte sant?

Josefine Morelius, 2008-07-06 18:24:31
Ja, det fick bli pizza på jobbet idag och mitt hopp om att bli en hälsosammare människa sjönk genast till botten. Har fan lite ångest nu, haha. Nej men såhär, något var jag tvungen att äta och dem har inte alls goda sallader på den där pizzerian och ingen matlåda hade jag. Så vad hade jag för val? Jo precis, en pizza. Men vilket tjat om detta, nu över till själva grejen och den är att man bli så galet mätt av det. Jag kan liksom inte förstå det är ju bara massa deg, ytterst lite fyllning och sen massvis med ost. Det borde ju bli som en stor jäkla klump i magen, ursäkta mina ordval idag men ja vad vet jag. Igår efter jobbet höll jag på att dö eftersom jag var så hungrig, men nu jag är fortfarande mätt. Vilken lycka, haha. Nej men jag ska spana vidare på mitt pizza-mysterium.

Över till annat, nu har jag äntligen gjort den värsta helgen som finns nämligen den så kallade förmiddagshelgen. Upp klockan fem tre dagar i rad och jobba åtta respektiver tolv (lördag, söndag) timmar är ingen hit vill jag lova. Men nu är den över och bara fyra dagar kvar sen ledighet, och jag längtar så.

Inte musik nu

Josefine Morelius, 2008-07-05 22:18:52
Har legat och sovit från klockan sju idag, kan inte förstå hur trött jag är. Men nu ska jag sova för natten iallafall. Men vaknade till av att jag hörde musik, samma musik väckte mig igår. Vad irriterande jag som ska sova. Men det är någon mc-träff här i närheten där jag bor tydligen. Så det blir väl livat hela natten, precis som igår. Men jag ska inte gnälla mer nu utan försöka sova istället. Godnatt!

Äntligen hemma

Josefine Morelius, 2008-07-05 18:42:54
Har vräkt i mig resterna av tacosen från igår, jag var vrålhungrig. Nu ska jag ta mig en dusch tänkte jag och efter det skulle jag bara vilja lägga mig i sängen och sova. Men, det går ju inte för då kan jag ju inte sova inatt sen, typiskt. Ska ju som sagt upp klockan fem imorgon igen. Men nu är det iallfafall duschen som gäller, och inget annat :-)

Jobb och åter jobb

Josefine Morelius, 2008-07-05 13:21:42
Sitter på jobbet nu och segar, har ungefär fyra timmar kvar till frihet. Har då varit instängd i fabriken i tolv timmar. Rätt sjukt egentligen att jobba tolv timmar i streck tycker jag. Har dock rätt lugnt på min maskin men har ändå något att göra nästan hela tiden så det går rätt så fort. Inte alls lika stressigt som igår, och tur är väl det eftersom det är väl ungefär en 40 grader här inne. Undrar vad det är för väder ute förresten!? Haha, även det känns lite sjukt att jag inte har en aning om hur vädret är. Kan ju gå ut på kajen och kolla, men det orkar jag inte just nu. Men jag antar att det är sol iallafall. Som jag skrev igår att jag skulle ha träningsvärk idag så kan jag då upplysa er om att det har jag. Men muskler det får jag i gengäld. Nej nu ska jag strax göra byte i min maskin så vi hörs senare ikväll. Hoppas ni har en bra dag iallafall!

Favoritbloggar

Josefine Morelius, 2008-07-04 20:39:48
Dessa bloggar läser jag varje dag, och dem är absolut mina favoritboggar.

Englas showroom
Blondinbella
Katrin Schulman
Linda Rosing
Kenza

Vilka är era favoriter?

Jönssonligan

Josefine Morelius, 2008-07-04 20:22:31

Slog på teven och såg att det var Jönssonligan på fyran. Älskar verkligen dem filmerna så nu ska jag ligga klistrad tills jag somnar för kvällen. Vilket borde bli ganska snart.



H&M är och förblir bäst

Josefine Morelius, 2008-07-04 18:32:49

Shoppa en skitsnygg/ball t-shirt på H&M idag för 129 kronor. Grön var den, riktigt läcker. Den köptes för pengar jag egentligen inte hade, men det är inte lätt att vara Josefine. Har ingen bild för syrran fick låna den så hon kunde ha den på jobbet imorgon, himlans snäll lillasyster jag är. Dock fick jag ju köpa den lite billigare bara för det så jag ska väl inte säga något :-)


Jag är världens tråkigaste

Josefine Morelius, 2008-07-04 18:30:34
Ja eller iallafall så känner jag mig som det. Var tänkt att  jag skulle ner på After work med massa gulliga tjejer nu ikväll, men tyvärr så känner jag att en timmes sömn inatt inte räcker för att hålla mig vaken så länge ikväll. Ska ju upp och jobba klockan fem imorgon igen. Åh vad jag hatar att jobba när det är fint väder, jämt så gör jag det. Gud är du ute efter att straffa mig? Vad är det jag har gjort egentligen? Haha, nej men skämtåsido det är jättetrist att ligga hemma en fredagkväll när det är superfint väder och sen gå och lägga sig klockan tio. Jag skrev nyss att jag älskade mitt jobb, just nu hatar jag det. Haha! Men ni får ha det så mysigt ändå tjejer, utan mig :-)

Paket

Josefine Morelius, 2008-07-04 14:27:58
Idag när jag kom hem låg det ett paket i postlådan, gissa om jag blev glad. För det var ju såklart mina snygga jeansjacka från Topshop som hade kommit.



Vad jag älskar mitt jobb

Josefine Morelius, 2008-07-04 14:20:03
Jag blir inte bara rik av det, jag blir vältränad och snygg dessutom :-) Det ni! Idag har jag knuffat rullat som väger ja ton känns det som, och det riktigt värker i mina armar just nu. Kommer ha sådan träningsvärk imorgon altså, men dock så snygga muskler jag får. Haha! Man kanske borde bli industriarbeterare på heltid? Nja, jag tror inte det va. En sommar brukar räcka för mig :-)

Supersize VS. superskinny

Josefine Morelius, 2008-07-03 20:50:25

Vilket program, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men jag tycker ändå det är ganska roande.

Vad tycker du?


När ska allt vända

Josefine Morelius, 2008-07-03 20:10:39
Den frågan ställer jag mig nästan varje dag. Jag menar när ska turen komma till mig? När ja ska jag få tur i kärlek? Eller när ska bara något litet märkbart hända mig? Det är inte så att jag går runt och tycker synd om mig själv, men just nu känns det som om livet bara står och trampar på samma ställe. Jag vill att något ska hända, och det nu. Jag tror att jag skulle behöva åka iväg en vecka tror jag. Har en ledig vecka i slutet på juli så jag hoppas kunna åka utomlands då. Jag tror jag behöver det innan skolan börjar.

Katrin Schulman

Josefine Morelius, 2008-07-03 15:06:00
Kolla in det här Michaela, och ja ni andra som vill också naturligtvis. :-)

Oskön tjej, eller hur?

Rosa brillor

Josefine Morelius, 2008-07-03 14:51:12
Dessa skulle kunna få pryda mitt fejs soliga dagar. Snygga va?

Hittade dem på Nelly

Solsken

Josefine Morelius, 2008-07-03 13:13:58
Åh det är så underbart väder ute idag, tror jag ska lägga mig en sväng ute i solen sen. Nu först ska jag laga mat, lasagne får det bli. Smarrigt! Har nyss vart och städat, usch så varmt det var. Jobbigt att släpa skurhinken upp för alla trappor, men motion det får man. Men nu är jag jättehungrig så nu måste jag göra mat. Så vi hörs sen!

Min förebild

Josefine Morelius, 2008-07-03 01:33:37
I framtiden vill jag jobba med något inom design/styling osv. Jag har faktiskt en förebild som jag verkligen ser upp till och det är Isabelle Halling. Hon har ju varit med i massa olika program, ja ni vet säkert. Hon är så jäkla bra, jag vill va som henne nästan. Nej men det hon gör är grymt snyggt och inspirerande för oss andra. En vacker dag ska jag bli lika bra som henne jag lovar :-)

Kolla in Isabelles sida här 


Hjälp - Tatueringen

Josefine Morelius, 2008-07-02 23:50:31
Nej nu måste jag bestämma mig alltså. Jag vet placeringen men är lite osäker på texten. För den som inte vet så funderar jag på att skriva Amor vincit omnia på ryggen där precis nedanför nacken om ni förstår. Jag vet att texten är ganska vanlig, men den känns ändå inte lika klyschig som tex. Carpe diem. Men jag vet inte, vad tycker ni?

Annars så är ju Follow your heart, eller varför inte mitt eget namn Josefine några alternativ. Jag vill ju verkligen vara hundra procent säker på detta. Hjälp mig någon, vad skulle ni valt?

- Amor vincit omnia

- Follow your heart

- Josefine

Vilken det än blir så ska den iallafall skrivas i en fin "skrivstils-stil".  Säger man så? :-)

LOVE

Josefine Morelius, 2008-07-02 23:40:00
Jag hade lite tråkigt nu på kvällskvisten så jag passade på att göra ett eget litet konstverk som jag gett namnet LOVE. Passanade namn, inte sant? :-)

Ordet love/kärlek är ett väldigt fint ord som verkligen symboliserar något vackert. Leta inte efter kärleken då blir ni bara besvikna. Det finns någon för alla och den finner man när man minst anar det.


Lindh & Räisänen

Josefine Morelius, 2008-07-02 20:37:57
Jag tycker att Lasse Lindh är bra, jag tycker att Timo Räisänen är bra, och jag tycker att låten Kom kampsång som dem gör ihop är helt sjukt bra. Lindh och Räisänen, skön blandning så jag hoppas på mer.

 

Dålig video, men det var den enda jag hittade på youtube. Ni hör ju musiken iallafall. :-)

Kvällsmys

Josefine Morelius, 2008-07-02 19:31:49
Jag är så himla trött så ikväll får det bli en tidning och lite choklad. Choklad som jag suktat efter hela dagen, hihi. :-)


Mormorscykel

Josefine Morelius, 2008-07-02 17:23:48
Jag behöver verkligen en cykel, måste ju ha en tills i höst när jag ska flytta upp till Leksand. Sen är det ju så himla mysigt att cykla tycker jag. Vill ju ha en riktigt gammal hederlig mormorscykel egentligen, men dem är så svåra att få tag i ju. Finns ju dock gamla cyklar fast i nyare varianter, så det får väl förmodligen bli en sådan.

Har kikat på dessa:


Sängdags

Josefine Morelius, 2008-07-02 06:21:15
Dags för sängen efter en återigen seg natt på jobbet. Godnatt.

Hoppas ni får en fin onsdag, vi hörs väl när jag  vaknat till runt två-snåret.

Kram ♥

Blogga med mobilen

Josefine Morelius, 2008-07-02 03:51:07
Sitter på jobbet nu, testar det här med att blogga från mobilen för första gången. Ganska praktiskt måste jag få säga. Men jag sitter som sagt på jobbet just nu och längtar hem sjukt mycket. Vill bara lägga mig i sängen och somna till Lars Winnerbäcks underbara stämma. Men om ungefär två timmar är jag förmodligen på väg hem. Nu ska jag äta en banan och sen se om jag har lite jobb att göra. Men hoppas ni sover gott allesammans!

Puss och kram Josefine

Skönt väder

Josefine Morelius, 2008-07-01 17:30:27
Sitter ute på altanen nu med en cola light och lite vindruvor, himlans smarrigt. Kom precis hem från städningen, gick riktigt snabbt idag. Blev ingen träning eller solning idag heller, det är ju så fint väder så jag går hellre på en powerwalk istället för att stänga in sig på ett gym. 


Ordning och reda

Josefine Morelius, 2008-07-01 15:12:22
Jag har alltid varit lite lillgammal när det gäller viktiga papper, betalda räknkingar osv. Det måste finnas pärmar så att man kan ha ordning och reda, för det är viktigt. :-)


Dagens

Josefine Morelius, 2008-07-01 14:48:50
Dagens planering ser ut som följande:

♥ Jobb, städning
♥ Träning
♥ Solning
♥ Besök hos kära mor
♥ Jobb, natt

Utvilad

Josefine Morelius, 2008-07-01 14:46:45
Vaknade ganska nyligen och känner mig riktigt pigg. Behövde verkligen sova såhär länge idag kände jag, ska ju ut och jobba en natt till så lär ju vara pigg då. Nu ligger jag och lyssnar på P3 och vill ha lite mat att stoppa i min tomma mage. Ska kliva upp ur sängen och se om det finns något ätbart. :-)

Lång natt

Josefine Morelius, 2008-07-01 06:22:02
Det här har varit den absolut värsta natten på länge alltså. jag har inte haft någonting att göra på jobbet så tiden har verkligen segat sig fram. Jag blev trött redan vid två-tiden, och då menar jag verkligen riktigt trött. Kunde knappt hålla ögonen öppna och då var det ändå fyra timmar kvar. Men fick hälla i mig en kopp kaffe så jag piggnade till litegrann iallafall. Jag har även frusit och till råga på allt blivit riktigt förkyld eftersom det är så varmt ute i fabriken medans det är iskallt inne i kontrollrummen. Men nu är jag iallafall hemma i min säng, har stängt av ljudet på telefonen och ska nu äntligen få sova utan att bli störd av något förhoppningsvis.

Men godmorgon på er allihop, men jag säger då godnatt!

RSS 2.0