Köp mig

Josefine Morelius, 2009-03-31 13:13:10
Ja jag vill verkligen.


Efterlängtat

Josefine Morelius, 2009-03-31 13:06:50
Nivåkontrollen är avklarad och det känns så himla skönt. Nu kan man lägga det åt sidan. Har inget möte eller någon lektion idag så jag åkte hem efter provet. Åh det känns så himla skönt att bara kunna ta det lugnt för en gångs skull. Jag har lite protokoll och lite annat som ska göras men det går rätt snabbt så jag skjuter på det en stund och bara njuter lite i soffan framför gossip girl på teven. Nu känns det bra alltså.

Ha en fin tisdag i vilket fall.

Måndag

Josefine Morelius, 2009-03-30 18:31:24
Tröttare än vad jag var i morse, det har jag inte varit på länge kan jag säga. Jag behöver fan två dagar att återhämta mig efter en utekväll, så man blir människa igen. Men det var bara att studsa upp i morse för nio skulle jag vara i skolan och ha möte och jobba med sommarland. Hade även mitt tal idag inför lärarna och det gick jättebra så jag är riktigt nöjd. Äntligen en sak att bocka av från att göra-listan den här veckan. Vi jobbade iallafall med sommarland hela dagen och är nu nästan klara iallafall. På torsdag har vi redovisning så lär väl fixa klart det innan dess iallafall. Efter skolan blev det projektmöte nummer två, marknadsföringen. Gick väl sådär med tanke på att det bara var jag och Madde där. Resten av gruppen vart var ni?

Imorgon har vi dessutom nivåkontroll i marknadsföring så jag borde verkligen plugga på det. Men jag är så himla seg just nu. Men snart så ska jag ta tag i det och få någonting gjort. Så länge lockar msn och facebook mer, som vanligt.

En dag med Michaela

Josefine Morelius, 2009-03-29 23:08:46
Bakisdagar kan vara rätt roliga ibland faktiskt.






Födelsedagsfest x5

Josefine Morelius, 2009-03-29 23:05:36
Vi är ju ett gäng från klassen, närmare bestämt fem stycken som har fyllt år eller som fyller år inom kort. Därför styrde vi upp en födelsedagsfest igår hemma hos John. Var så jävla lyckat alltså, har inte haft sådär kul på riktigt länge. Men iallafall så skulle vi som fyllt/fyller baka en varsin tårta att bjuda på sen på kvällen. Det blev  ju en riktig succé alltså. Vid halv nio var det ju earth hour så då släckte vi ner och hade såna där lysande armband på oss. Riktigt snyggt alltså. Nej men ärligt talat så blev det en riktigt lyckad fest kan jag säga. Så tack till er allihopa. ♥


Min egendesignade prinsesstårta.


Lite andra fina tårtor, dock saknas Johns tårta då han aldrig gjorde någon, sopa.

Jag lever

Josefine Morelius, 2009-03-29 12:15:21
Dålig uppdatering nu men vad ska man göra när tiden inte räcker till!? Igår var det fest, riktigt kul var det. Nu ligger jag mest i sängen och degar. Jag får ta en riktig uppdatering senare ikväll för nu lär jag kika lite på gossip girl.

Puss och hej

Hinner inte med

Josefine Morelius, 2009-03-25 23:45:30
Jag hinner inte med att uppdatera här i bloggen nu om dagarna. Fullt upp hela tiden. I morse blev det betala räkningar och fixa och dona. Drog till skolan, fick utbrott på skrivaren ett antal gånger. Blev dock bästis med datanissen i slutändan. Stackarn säger jag, haha. Fick stå ut med mina bekymmer ett bra tag. Haha. Sen blev det möte med sommarland, efter det möte med marknadsföringsgruppen. Kom hem, började skriva projektplan och en massa annat. Ska hålla tal inför klassen imorgon så har förberett inför det. Har storstädat eftersom vi får besök i helgen. Ja ni märker ju, jag går ju på 110 % just nu. Ingen tid att förspilla här inte.

Nej fyfan det här var nog det tråkigaste inlägg jag skrivit någonsin. Men det är såhär det är att vara Josefine Morelius just nu. Det får ni leva med.

Äh godnatt på er istället, skriver ju bara massa strunt här nu.

Så jävla trött

Josefine Morelius, 2009-03-24 22:29:30
Shit jag är helt knäpp i huvudet nu alltså. Märks att man var uppe innan fem i morse. Lika bra att jag går och lägger mig och sover helt enkelt. Sovmorgon imorgon ju, ljuvligt.

Men dagen i Örebro var kanon! Behöver inte säga mer.

GODNATT

Nu åker vi mot Örebro

Josefine Morelius, 2009-03-24 05:55:53
Så ha en bra dag så hörs vi ikväll!

Örebro - jobbmässa

Josefine Morelius, 2009-03-23 22:31:35
Imorgon vid 6 åker jag och några till från skolan till Örebro för att vara med på jobbmässan där vi ska göra reklam för skolan. Ska bli riktigt kul faktiskt, träffa massa nya människor och bara se lite annat än Leksand. Jag och Sara har fixat mackor och grejjer så vi har frukost imorgon i bilen.

Ses vi på conventum imorgon då? Det hoppas jag.


Full rulle

Josefine Morelius, 2009-03-23 22:24:23
Blev fullt upp så fort man kom tillbaka till skolan igen. Två projekt som släpptes idag och som ska vara klara inom två veckor ungefär. Ett projekt handlar om Leksands sommarland och ett annat om ett boksläpp. Så det blir hektiska veckor nu här fram till påsk. Många järn i elden just nu kan man säga.

Tummen upp

Josefine Morelius, 2009-03-22 23:14:17
Men för handbollslandslaget gör vi tummen upp.


4 raka

Josefine Morelius, 2009-03-22 23:09:25
4 raka förluster, sparkad tränare och sen ny tränare till dessvärre ingen fördel, så ja elitserien är ännu en gång som bortblåst.



Beck - I guds namn

Josefine Morelius, 2009-03-22 21:46:21
Shit den här filmen är riktigt läskig, men helt klart den bästa tycker jag.

Hairdo

Josefine Morelius, 2009-03-22 17:56:26
Fyfan nu måste jag till frissan snart alltså, dessvärre är det ett tag kvar. Men det är bara att stå ut alltså. Jag var tvungen att mäta min utväxt idag, haha. Den var nästan 3 centimeter, fyfan. Men då har håret växt som det ska iallafall och det är ju bra att  man ser det. Blont hår växer cirka 1 cm i månaden medans brunt växer cirka 2. Lite fuskigt faktiskt, men dock inte så konstigt i och med allt blekmedel man utsätter håret för. Men ska man vara blond så ska man.

Bion igår

Josefine Morelius, 2009-03-22 09:02:24
Ja men just ja, lär ju skriva om bion igår och jag kan säga att den va riktigt bra faktiskt. Lätt värd att se. Fick kämpa lite där i slitet för att hålla igen på tårarna, haha som vanligt. Nej men det var en riktigt fin film.


Godmorgon

Josefine Morelius, 2009-03-22 08:58:41
Här är man uppe med tuppen som vanligt nu för tiden. Funderar på att gå ut och gå en sväng idag. Har verkligen legat på latsidan nu senaste tiden. Så nu får det bli ändring på det igen. Idag ska jag passa på att plugga lite, har lite grejer att göra. Ska även ha lite fika här hemma eftersom jag har fyllt år och sådär. Sen blir det väl att ta tåget tillbaka till Leksand någon gång under dagen. Har faktiskt ingen lust med det, skulle gärna stanna hemma ett tag till. Men det är bara att köra, snart är det ju sommar. Som jag längtar till det då.

Nej men ha en bra söndag allihopa!

Bio

Josefine Morelius, 2009-03-21 16:10:19
Ikväll blir det bio med Jempa såklart, en shopaholics bekännelser. Mamma tyckte att det var en bra film för mig att se. Jag undrar varför?! Haha.


Turkost

Josefine Morelius, 2009-03-21 15:17:20
Värt att visa en bild på lacket:


Hon är den bästa

Josefine Morelius, 2009-03-21 15:08:31
Blev ju som sagt fika på stan idag med Jenny. Alltid 1000 saker att snacka om så fort vi ses. Sen gick vi en sväng på stan, jag fyndade lite på H&M. Blev hudlotion, nagellack och en ögonskugga. Hittade äntligen ett turkost nagellack som jag letat efter. Skitsnygg blev det. Efter stan åkte vi hem till Jenny och där fick jag lite presenter, eller lite och lite var det ju verkligen inte. Hon är så himla go den där tjejen. Fick iallafall, manikyr, helkroppsmassage, fixa bryn, randigt linne, smink från I.d och massa produkter från Decleor. Jag blev så himla glad alltså, hon är en pärla min Jenny. ♥

Godmorgon

Josefine Morelius, 2009-03-21 08:57:41

Man kan inte sova längre när man börjar bli såhär gammal. Haha. Nej men det är riktigt skönt att vakna i tid, man får ju ut så mycket mer av dagen. Ligger och väntar på att Jenny ska vakna, eller iallafall ringa mig. Vi ska såklart ner på stan och ta den traditionella lördagsfikan. Ska bli så himla mysigt att träffa henne igen, var ju ett tag sen nu.


Tack ni är bäst

Josefine Morelius, 2009-03-20 23:04:02
Har man inte världens bästa familj så säg. Inte för att presenter är det viktiga när man fyller år och så vidare. Men det är ändå en väldigt rolig sak som förgyller dagen lite extra. Inte sant? Jag fick iallafall jättefina saker av min kära familj. Bland annat nya handdukar, gossip girl-boxen, massa presentkort lite här och var, min efterlängtade muggtermos, grejer till min kommande lägenhet, locktång, volumemastern från Björn Axén som jag så länge suktat efter, och ja massa mer fina saker. Åh det är mysigt att fylla år alltså. Återigen, tack ni är bäst! ♥



Fina presents av lovely family.

Maräng

Josefine Morelius, 2009-03-20 18:23:54
Jag har äntligen fått tag på en pälsmössa och den är jättestor. Haha! Det ser ut som om att jag har en stor maräng på huvudet. Men himla fin är den iallafall.


Den rosa

Josefine Morelius, 2009-03-20 16:50:13

Jag skulle inte tacka nej till denna, men 26 tusenlappar känns kanske lite väl saftigt. Men den är fin, inte sant?


Hit med Bik bok

Josefine Morelius, 2009-03-20 14:50:46
Varför finns inte Bik bok i tex. Borlänge eller Falun för? Vill verkligen ha dessa jeansshorts men då lär jag åka till Valbo eller Västerås eller någon annanstans. Nej så hit med Bik bok till Dalarna.


Bakar för fullt

Josefine Morelius, 2009-03-20 14:36:33

Har nu bakat lite,  blev fridas kokskakor. Fick receptet av Anne-lie och jag kan säga att dem är hur goda som helst. Har dock inte smakat mina än eftersom dem fortfarande står inne i ugnen. Men lär väl ta ett provsmak så man vet om man kan bjuda på dem. Haha.


News

Josefine Morelius, 2009-03-20 11:53:39
Nyheter i min garderob som hade dykt upp i brevlådan igår. Heidi Klum t-shirten som jag beställde för kanske två månader sen liksom. Men nu har den kommit iallafall och den var riktigt snygg faktiskt. Gladiatorsandalerna var inte så dumma dem heller faktiskt.


Amanda

Josefine Morelius, 2009-03-20 11:34:57
Grattis till min favorittjej Amanda som fyller 20 idag. Hoppas du får världens bästa dag nu. Vi ses i Leksand igen och då ska vi gå på systemet tillsammans. Haha! ♥


Fredag igen

Josefine Morelius, 2009-03-20 11:28:25
Så var det äntligen fredag igen. Är ju hemma i Avesta över helgen så ikväll ska jag ha kalas eftersom jag inte var hemma i onsdags när jag fyllde. Annars ska jag passa på att baka lite, tvätta och fixa med saker som behövs göras. Det kommer bli en lugn och skön helg känner jag. Ingen fest blir det utan det spar jag tills nästa helg när vi är i Leksand igen. Men ha en supermysig helg allihopa.

Kram ♥

Avesta

Josefine Morelius, 2009-03-19 21:45:57
Nu är jag i Avesta och det är så jävla skönt. ♥

Haha

Josefine Morelius, 2009-03-18 16:57:34



Min födelsedag

Josefine Morelius, 2009-03-18 15:09:35
Vaknade i morse och gick upp för att duscha och såg då att Michaela hade skrivit en jättefin grattis-lapp åt mig. Så himla sött var det. Dessutom skiner solen här idag vilket är helt underbart. Men iallafall sen så åkte jag och Sara till skolan, mötte upp Madde och käkade lite frukost. Vi gjorde klart arbetena som ska vara klara tills imorgon och på fredag. Efter det åkte vi hem och när jag kom in så stog dem bästa tjejerna och sjöng och hade fixat jättefint här hemma. Har man inte världens bästa människor runt omkring sig här i Leksand då!? Hade även fått ett kort av kära familjen. Underbara är ni allihopa! Bättre födelsedag kan man inte få. Men fredag blir det kalas hemma i Avesta, det längtar jag till. ♥








Dagen

Josefine Morelius, 2009-03-17 23:27:54
Skola, marknadsföring. Depp hemma. Filmmys med dem bästa. Ja dagen slutade bra iallafall.

Snart 21

Josefine Morelius, 2009-03-17 22:59:03
Ja om ungefär en timme så blir man 21 år istället för 20. Känns konstigt att inte vara hemma bara, det har man ju varit alla andra 20 åren liksom. Men men, har ju världens bästa människor här så jag kommer att ha den bästa födelsedagen ändå. Sen blir det ju kalas hemma i Avesta till helgen, och jag längtar faktiskt riktigt mycket nu efter att få komma hem.

För ett år sen

Josefine Morelius, 2009-03-16 20:50:12
Kom nyss att tänka på att det var ett år sen jag kom hem från Spanien för gott eller vad man ska säga. Eller nej inte för gott för jag kommer ju att åka dit igen, helt klart. Men kom hem från språkresan iallafall och hade ju då varit där i ett halvår. Shit vilka minnen som kom upp i mitt huvud, allt man gjorde där borta. Det är helt sjukt hur fort tiden har gått. Åh jag vill dit igen.















Minnen

Långpromenad

Josefine Morelius, 2009-03-16 19:24:52
Kom nästan nyss hem från en långpromenix med Josefin och Michaela. Vi var ute över en timme och gick lite på isen ute på siljan. Jag och Mickis var jätterädda för vi trodde att vi skulle ramla i. Haha. Dagen i skolan var jätteintressant eftersom vi tränade på presentationsteknik inför klassen. Var och en fick gå fram och prata om något positivt för att sedan få feedack. Jättenyttigt verkligen. Vi ska hålla ett 5-minutersföredrag inför några lärare som sedan ska "bedöma" oss. Usch gillar inte ordet bedöma men kom inte på något bättre ord. Men det är lika bra att vi tränar eftersom om lite mer än ett år så ska vi ju göra våra examensarbeten helt ensamma inför hur mycket folk som helst. Det ska dessutom hålla på i en halvtimme så träning är nyttigt för oss.

Fan den här skolan är så himla bra.

Bloggen 1 år

Josefine Morelius, 2009-03-16 19:19:04
Idag fyller den här bloggen ett år så grattis till den. Ganska sjukt att det har gått ett år sen jag skrev första inlägget här i bloggen. Jag minns det ju fan som igår. Jag tycker ändå att det är ganska kul att jag hållt bloggen i liv iallafall. Vet inte vilka som läser eller om någon ens tycker det är kul att läsa. Men det här har blivit som en liten hobby för mig och det är alltid skönt att kunna skriva av sig någonstans och även dela med sig till andra som läser. Så jag fortsätter väl ett tag till så länge som jag tycker det är roligt iallafall.

Mitt i Beck

Josefine Morelius, 2009-03-15 22:02:22
Är långpaus i Beck nu så då kan jag passa på att blogga lite. Det har varit världens härligaste väder idag, massvis med sol. Solgalsögonen åkte på när vi var ute och gick idag. Man bara känner hur vårkänslorna börjar komma. Jag älskar att se när vägarna börjar bli bara igen och man ser istapparna börja droppa från taken. Då känner man verkligen att det börjar bli vår igen. Jag längtar verkligen. Gör inte ni?

Imorgon har jag personlig kommunikation för första gången, ska bli spännande och se vad det är för något. Sen får vi se vad som händer under dagen. Träning måste försöka klämmas in, dessutom lite marknadsföringspluggande.

Nej nu ska jag krypa ner under täcket i soffan igen och kika lite nyheter innan Beck drar igång igen.

Moto boy

Josefine Morelius, 2009-03-15 18:11:41


Hur bra var inte det här då liksom!?

Vem är hon?

Josefine Morelius, 2009-03-15 17:41:18
Satt inne och kollade på lite bilder från efterfesten på melodifestivalen och så såg jag den här bilden. Vem är hon? Mattias tjej? Fan också, jag som var kär i Mattias. Skit!


Godmorgon

Josefine Morelius, 2009-03-15 11:21:13
Idag sov jag hur länge som helst, galet. Men det var så himla skönt att vakna upp och inte känna sif bakis. Underbar känsla. Ska käka lite frukost och sen ska jag nog gå ut och gå en sväng tänkte jag. Undrar om Mickis ska med, det lär jag fråga. Dagen kommer att bestå av plugg, gossip och beck ikväll såklart. Imorgon är det måndag igen, jippi. Tycker om måndagar. Sen fyller ju jag år på onsdagen också. Mysigt det du.

Nej nu ska jag käka frukost så ha en fin söndag!

Perelli snyggare än någonsin

Josefine Morelius, 2009-03-15 11:18:19
Har nog aldrig sett Perelli snyggare alltså, eller hur? Nu vill jag också ha brunt hår så det så.


Svenska folket gillar opera

Josefine Morelius, 2009-03-15 11:16:30
Malena Ernman vann melodifestivalen och jag tycker det är skitkul. Det är ju inte direkt något jag lyssnar på i vanliga fall emn låten är rätt skön på något vis. Kommer säkert att gå långt i europa tror jag. Höll ju lite på Måns jag såklart men när resultat var klart tyckte jag att det var hur kul som helst att hon vann. Jag och Michaela var ju på schlagerfesten och sjöng opera för fulla muggar resten av kvällen. Haha! Riktigt kul var det ska jag säga.

Nej men grattis Malena!


Kvalserien

Josefine Morelius, 2009-03-14 16:59:28

Började kanske inte som det var tänkt.


Nagellack

Josefine Morelius, 2009-03-14 16:42:50
Jag behöver massa nya nagellack. Det är så himla roligt att förnya sig lite med olika lack. Men just nu varvar jag mest mellan svart, rosa och röd. Men de vore lite coolt med ett turkost faktiskt. Det lär jag kolla efter nästa gång jag kommer hem. För här i Leksand finns det ju inga affärer direkt, haha.


Det enda

Josefine Morelius, 2009-03-14 13:08:26
Det enda jag vill just nu är att åka hem till dig, jag hatar när någon nära är ledsen. ♥

Vilken snygging

Josefine Morelius, 2009-03-14 10:02:08


Cameron Diaz i mörk hår, mm riktigt snyggt.

Godmorgon lördag

Josefine Morelius, 2009-03-14 09:51:00
Vaknade rätt tidigt som vanligt, det gör jag alltid nu för tiden. Att sova till elva som jag kunde göra förut är en omöjlighet för mig nu. Man börjar ju bli gammal helt enkelt. Snart hela 21 år. Idag ska jag ut och gå eller springa har inte bestämt mig än, kilar nog förbi solstället också så jag kan sola en sväng. Sen ska jag även hinna med att plugga lite marknadsföring och lite annat som är behövligt.

Ikväll blir det schlager-fest men jag kör nyktert såklart. Ska bli så skönt att vakna upp imorgon och vara pigg. Kan man gå ut och träna och bara må bra hela dagen istället för att ligga i soffan och dega.

Nej men nu vet ni på ett ungefär vad jag ska hitta på under dagen. Så ha en bra dag ni med så hörs vi.

Puss och kram!

Fredag

Josefine Morelius, 2009-03-13 19:16:07
Det är fredag och därmed helg. Hade skyltning i skolan idag som ni kanske såg i inlägget här nere. Var riktigt riktigt roligt och jag är så nöjd med våran skyltning. Efter skolan åkte vi och handlade och sen blev det hemgjord pizza och en beck-film för mig och Michaela. Mysigt. Vad händer nu? Jag tror att vi ska knalla iväg till hemköp och köpa godis. Varit sugen hela veckan alltså. Haha!

Nej men ha en mysig fredagkväll!

Skyltning

Josefine Morelius, 2009-03-13 19:11:13
Såhär blev våran skyltning idag:





Vi är riktigt nöjda faktiskt.
Vad tycker ni?

Godkväll torsdag

Josefine Morelius, 2009-03-12 22:51:43
Full rulle hela dagen som vanligt. Hade inköp mellan 09-16, jag är lite förvirrad nu men det lägger sig nog med tiden. Det är mycket man ska lära sig minsann. Men det är bara att suga åt sig av all information man kan få. Det är ju då man lär sig. När jag kom hem var det tvättstugan som gällde så det blev en hel del spring fram och tillbaka. Lagade lite pannkakor till mig och Michaela senare och passade även på att städa upp lite här hemma. Nu är det rent och fräscht igen.

Senare kom Sara över och vi plockade ut lite kläder som vi ska använda oss av imorgon eftersom vi ska skylta hela   dagen. Fixar bild på det såklart så att ni får se mästerverket.

Nu har jag nyss duschat och ska lägga mig och läsa min glamour som jag fortfarande inte hunnit läsa. Nej men godnatt på er och sorry för den dåliga uppdateringen. Men imorgon är det fredag och helg, underbart.

Puss & godnatt

Grattis syster

Josefine Morelius, 2009-03-11 22:26:39
Idag fyller min syster Michaela år, grattis till dig. ♥

Hoppas du haft en superbra dag, tråkigt att jag inte kunde vara hemma bara. Men i och med att det är din födelsedag så betyder ju det att det bara är en vecka kvar till min, haha. Vi ses då. Puss och kram

I bilen

Josefine Morelius, 2009-03-11 18:24:48
Sitter i bilen nu på väg hem från Falun. Tog en liten roadtrip dit efter att vi var klara i skolan. Jag köpte ingenting idag, vilket är det bästa som kunde hända, haha. Nej men är man fattig student så är man. Fan nu gasar Malin på så jag hinner knappt med att skriva. Haha! Så får helt enkelt skriva mer när jag är tillbaka i Leksand igen.

Hörs sen!

Sara Eriksson

Josefine Morelius, 2009-03-10 19:20:17
Förgyller mina dagar här i Leksand till det yttersta. Förresten inte bara i Leksand utan hon förgyller hela livet.

En vän för livet. ♥

Internetkrångel

Josefine Morelius, 2009-03-10 19:18:10
Min internet har krånglat sen jag kom hem, jag blev galen och stängde av skiten. Men nu funkar det prima ballerina igen. Hade marknadsföring hela dagen i skolan idag och efter det åkte vi ner till siljan, käkade och haded möte angående mässan i Örebro som vi ska på 24/3. Gick jättebra och vi kommer ha så himla kul känner jag. Bra grupp helt enkelt. Nu sitter jag hemma och pluggar litegrann, föreberder inför imorgon då vi ska fixa klart med butiken.

Klockan 8 blir det ju såklart den rätte för Rosing, det måste man ju bara se. Blir nog en tidig kväll känner jag för fan vad trött jag är.

Nej nu ska jag plugga klart, sen kvällsmat och teve.

Spårlöst

Josefine Morelius, 2009-03-09 22:29:26
Kollade nyss på spårlös och herregud vad jag bölade. Grät från början till slut nästan för det var så himla fint. Jag är så himla känslig så jag gråter för minsta lilla. Men detta var verkligen så himla fint, vilken lycka när dem fick träffa systern . Ja då kan man minsann inte hålla tårarna tillbaka, eller hur?

Födelsedag

Josefine Morelius, 2009-03-09 22:25:34

Idag fyller lilla Elvis tre år, tänk att han blivit så stor.

Grattis!


Skolan

Josefine Morelius, 2009-03-09 12:42:39
Nu sitter jag i skolan och har lunch, passar på att blogga lite såklart. Har inköp hela dagen och vi ska göra varugrupper för våran butik. Kanske inte det lättaste men med mina kära kollegor Madelene och Sara kommer det ju att gå galant. Efter skolan blir det salong hemma hos oss, fyra personer som ska klippas och efter det blir det nog ut och springa för nu är jag äntligen frisk. Blir en bra dag, helt klart.

Söndag

Josefine Morelius, 2009-03-08 10:45:41
Jag mår ganska bra idag faktiskt, trott eller ej. Det blev ju ganska hårt igår, men jävligt kul. Stog och dansade hela kvällen till något band från Örnsköldsvik. Haha, ja det var grejer det kan jag säga. Men hade iallafall en toppenkväll med Jenny på alla sätt och vis. Nu ligger jag mest i sängen och tar det lite lugnt, det behövs kan jag säga.

3 saker

Josefine Morelius, 2009-03-07 15:03:39
Tre jobb jag har haft: Jobb i butik, jobb på restaurang & industriarbete
Tre platser jag har bott på: Avesta, Leksand & Spanien
Tre saker jag gillar att se på TV: Gossip girl, lyxfällan & du är vad du äter
Tre favoriträtter: Tacos, kycklingsallad & spaghetti och köttfärssås 
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Spanien, Thailand & London

Sandviksbor

Josefine Morelius, 2009-03-07 14:57:23
Man undrar ju hur livet skulle vara om man inte hade dessa underbara sandviksbor i sitt liv!? Hoppas ni har en bra helg i Leksand och Sandviken så ses vi på söndag eller måndag. Puss.





Rock-Malin och pop-Sara!
Haha!

Söndagsläsning

Josefine Morelius, 2009-03-07 14:53:57
Igår när jag kom hem hade det kommit en veckorevyn plus en glamour som jag fick gratis för att jag hade handlat någonstans. Inte alls dumt det ju. Blir alla tiders att läsa imorgon när bakfyllan tar ut sin rätt.


Nya pjucks

Josefine Morelius, 2009-03-07 14:43:17
Var ju på lager 157 igår, hittade inget förutom ett par dojjs från sneaky steve. Snygga, ja.


Lördag

Josefine Morelius, 2009-03-07 10:11:22
Ber om ursäkt för dålig uppdatering men nu är jag på banan igen jag lovar. Vaknade för en liten stund sen och ska strax hoppa in i duschen för jag ska ner på stan och fixa lite och ta en fika ska jag med göra såklart. Annars har jag inte så mycket mer att säga just nu så jag skriver mer när jag har något vettigare att säga. Det blir roligare så.

Men ha en bra lördag iallafall.

Godkväll bloggen

Josefine Morelius, 2009-03-05 23:31:49
Dagen har sett ut som följande, inköp i morse klockan nio fram till fyra. Började må dålig igen efter lunch men höll ut så jag var med på hela letionen iallafall. Skulle ha varit på ambassadörs-utbildningen sen men pallade inte med det så jag gick hem proppade i mig alvedon och sov lite. Har varit lite upp och ner med mig senaste dagarna. Jag hoppas på att vara helt frisk imorgon, för det är ändå fredag. Ska faktiskt åka hem till Avesta imorgon, jag vet att jag inte skulle åka hem på ett tag men nu blev det så ändå. Och jag tycker att det ska bli jätteskönt att komma hem, speciellt nu när jag är lite krasslig. Har ju även en del planer inför helgen som ska bli riktigt roliga.

Åker iallafall med Josefin hem till Avesta imorgon. Vi ska på studiebesök vid halv elva imorgon så vi får se när vi åker sen. Vi sa iallafall att vi skulle försöka komma iväg lite tidigare. Så vi får hoppas på det.

 Nu ska jag nog ta och sova, har ju sovmorgon imorgon iochförsig. Men lika bra att sova ändå.

Sov gott.

Snygging

Josefine Morelius, 2009-03-05 19:24:26
Riktigt snygg tisha från Bik bok, synd att man inte har råd att handla något mer denna månad dessvärre.


Sista för kvällen

Josefine Morelius, 2009-03-04 23:56:04
Kör sista inlägget nu, för sen blir det att sova. Skola imorgon klockan nio så då måste man vara pigg och alert. Imorgon ska vi börja med inköp vilket ska bli riktigt kul och intressant. Så det ser jag fram emot. Har även fortsättning på ambassadörs-utbildningen imorgon så det blir lång dag imorgon igen. Men snart är det fredag och då åker jag hem till Avesta.

Nej men godnatt på er.

Beck och alvedon

Josefine Morelius, 2009-03-04 14:37:46
Jag trodde att jag mådde bra idag men tydligen inte, haft huvudvärk och har det fortfarande. Gjorde ordning lite mat och la mig i soffan med lite alvedon för att kolla på en beck-film. Såklart så somnade jag och vaknade upp nu vid halv 3 med huvudvärk igen. Åh det är så roligt verkligen, jag hatar att vara sjuk.

Pjucks

Josefine Morelius, 2009-03-04 09:39:59
Mina och syrrans nya dojjor, rätt snygga va?


Godmorgon lediga onsdag

Josefine Morelius, 2009-03-04 09:26:52
Jag jänner mig piggare idag, mår inte illa men har dock lite huvudvärk. Jag skojjar inte när jag säger att jag sov från klockan fem igår tills nu ungefär. Vaknade vid halv nio igår och gick då upp och tog en macka sen somnade jag igen nästan. Men jag tror att jag behövde det faktiskt för nu känner jag mig inte alls sjuk eller trött.

Idag är jag faktiskt ledig iallafall vilket också är skönt. Ska tvätta lite om en halvtimme sen blir det nog att ta en fika med min bästa Sara. Träning ikväll blir det nog också, skönt det.

Nej nu ska jag packa ihop tvätten!

Ha en bra dag!

Sjuk?

Josefine Morelius, 2009-03-03 16:52:01
Jag känner mig otroligt krasslig, seg, trött och allmänt nere. Är livrädd för magsjukan som så många har just nu. Jag har inte tid att vara sjuk. Dagen i skolan har varit så lång, längtat hem ända sen lunch ungefär. Nu har jag lagt mig i sängen med en alvedon och tänkte försöka sova lite. Hoppas på det bästa helt enkelt.

Måndag

Josefine Morelius, 2009-03-02 16:52:28
Så var det måndag igen, och den är ju i princip snart slut känns det som. Gick upp vid halv sju i morse och det var riktigt jobbigt alltså. Man var ju inte den allra piggaste då precis. Men vi åkte iallafall till Mora för vi skulle till tomteland och checka in deras butik. Sen tillbaka till skolan snacka lite om dagen och så vidare. Har nyss ätit pannkakor med Michaela och nu ska vi strax ut och gå. Skönt det.

Vad har ni gjort idag?

Tomteland

Josefine Morelius, 2009-03-01 22:31:41
Just ja, imorgon ska vi till tomteland i Mora med klassen. Ska kolla in deras butik som dem har. Snacka om mysigt att hänga där imorgon. ♥


Söndag

Josefine Morelius, 2009-03-01 22:27:20
Har verkligen haft en riktig bakisdag idag, legat i soffan nästan hela dagen och tyckt lite synd om mig själv. Har även myst med Mickis och Josefin, vi har kollat på film och massa teve och ätit onyttigt. Bakissöndagar kanske inte är så pjåkiga ändå. Men sov ju typ bara fyra timmar inatt så nu lär jag sova känner jag. Är lite sliten som sagt.

Men godnatt på er.

9 mil

Josefine Morelius, 2009-03-01 22:22:59

9 mil på skidor i det tempot är beundransvärt tycker jag. Så grattis till dig Daniel Thynell och Sandra Hansson. Min kära far fick lov att bryta i Evertsberg (lite mer än halva vägen) pga att han fick kramp i benen sa han. Han var lite besviken vilket jag förstår eftersom han sett fram emot sitt första riktiga vasalopp så länge. Han har ju åkt halvan, korten och lite sånt där tidigare. Men jag sa att han fick komma igen nästa år och då blev han lite gladare igen. Jag är ändå en stolt dotter för han åkte ju iallafall nästan fem mil.



Vasaloppet

Josefine Morelius, 2009-03-01 11:03:16
Fast man var ut igår så var jag såklart uppe med tuppen för att kolla på vasaloppet. Pappa åker ju så man lär ju hålla lite koll om han syns i teven. Har även uppdatering på sms så jag vet hur det går. Han är så duktig min pappa, stolt blir man.



RSS 2.0