Party på gång

Josefine Morelius, 2009-02-28 16:31:43
Nu har jag och Mickis städat lite här hemma, jag ska strax hoppa in i duschen. Sen blir det förfest här hemma innan det bär vidare till förfest två. Ska bli riktigt kul faktiskt!

Så vi hörs imorgon alltså helt enkelt. Ha en kul kväll allihopa!

Kreativitet

Josefine Morelius, 2009-02-28 10:58:59
Kolla här vad fin våran butik blev:


Jag som finslipar det sista innan vernissagen.


Våran butik fröken lycklig.


Bästa kollegorna.


Vad tycks?

Dagens

Josefine Morelius, 2009-02-28 10:46:47
Har inte så mycket planerat idag på förmiddagen mer än att jag och Michaela ska ut ochgå och sen ska jag gå förbi solariet igen och sola. Längtar redan det ska bli så himla skönt. Ikväll blir det lite fest med alla härliga brudar. Ska bli riktigt riktigt kul. Vad ska ni göra?

Godmorgon lördag

Josefine Morelius, 2009-02-28 09:43:14
Redan lördag idag, veckorna bara springer iväg. Blev ingen bloggning igår för först var det skola, vi hade vernissage och jag måste lägga ut en bild sen på våran butik. Blev jättesnygg, Direkt efter det drog vi till Borlänge och shoppade lite. Blev en hel del för mig som jag absolut inte hade råd med. Men men nu är det som det är och jag har svårt för att inte shoppa. Haha. Kom hem runt åtta och jag var så trött så jag visste inte vad, kollade lets dance och sen gick jag faktiskt och la mig. Så jag har sovit ett bra tag nu kan man säga, men nu känner jag mig pigg.

Nej nu ska jag springa över till Sara och låna en brödrost så vi kan äta frukost. Så får bli mer uppdatering senare!

Ha en fin lördag!

Lång torsdag

Josefine Morelius, 2009-02-26 19:12:38
Detta har varit en otroligt lång men väldigt intressant dag. Hade föreläsning i säljteknik mellan nio och fyra. En utav dem bästa föreläsningarna jag varit på, helt klart. Efter det hade vi ju som sagt ambassadörsutbildning som också var kul. Men nu är jag helt slut i huvudet alltså.

Ska byta om nu och så ska jag ut och gå och då på samma veva ska jag passa på att sola (förlåt jenny, men jag har ju en upp på dig, haha). Det behöver jag verkligen och tycker att jag gjort mig förtjänt av det efter denna dag. Sen ikväll blir det väl att laga mat med sambo och fixa lite skolgrejjer som måste göras.

Nej nu ska jag kila iväg.

En vanlig dag i Leksand

Josefine Morelius, 2009-02-25 23:03:59

Hade eget arbete idag så då passade vi på att utnyttja hela dagen till att bygga och fixa med butiken. Så klockan nio var jag i skolan tillsammans med mina bästa kollegor Sara och Madelene. Vi höll på till klockan fem idag men jag kan säga att vi är fan inte klara än. Det tar längre tid än vad man tror att göra en hel butik i miniatyr. Men det blir snyggt, det kan jag säga. Josefin kom även tillbaka idag, vilket var riktigt kul att träffa henne igen. Vi åkte ner på Siljans och käkade lite mat och snackade en massa. Skönt att ha båda mina Avestatjejer här igen. Drog förbi Hemköp på vägen hem, storhandlade för 700 spänn så nu har vi mat för en hel armé det lovar jag. Kom hem kikade lite på teve och sen kom Josefin förbi en sväng igen. Mysigt det.

Nu är det dags att sova för jag är supertrött och imorgon blir det en lång dag i skolan. Från klockan nio till halv sju har jag för mig att det var. Säljteknik fram till fyra och efter det blir det ambassadörsutbildning. Spännande dag.

Nej men sov gott på er allihopa.


Vilken förlovning

Josefine Morelius, 2009-02-24 22:53:42

Ja man får väl gratulera!

Vänskap

Josefine Morelius, 2009-02-24 22:48:29
Vänslap är det finaste som finns. Att jag på så kort tid har fått chansen att lära känna såhär underbara människor som jag gjort här i Leksand gör mig till världens lyckligaste. Hur trött och seg jag än är så blir jag genast på bättre humör så fort ni är i min närvaro. Ni anar inte hur tacksam och glad jag är för att ni finns. Ni gör ju tiden här i Leksand till den absolut bästa. Ni vet vilka ni är, och ni vet också att jag tycker om er så förbannat mycket.

Puss puss puss på er ♥


Semlor i massor

Josefine Morelius, 2009-02-24 22:43:36
Idag fick man äta semlor och det gjorde jag såklart. Fan det har varit semlor överallt idag, aldrig sett något liknande. Haha! Snacka om rusch på Siljans, jo det kan man säga.

Hoppas att ni också ätit en smarrig semla idag!? Det måste man. Punkt slut.


I brist på annat

Josefine Morelius, 2009-02-24 22:39:47
Har man inget bättre för sig så passar ju detta. Som sagt så får man bara skriva ord som börjar med sin egen bokstav i namnet. Prova, svårare än vad man tror faktiskt.

1. Vad heter du? Josefine
2. Ett ord på 4 bokstäver? Jude
3. Flicknamn? Jane
4. Pojknamn? Joel

5. Yrke? Justitsieminsiter

6. Färg? Julröd

7. Klädesplagg? Jeans

8. Mat? Janssons frestelse

9. Sak i badrummet? Jordgubbstvål

10. Plats/stad? Jönköping

11. Orsak att vara sen? Jag missade bussen

12. Något man skriker? Jaa!

13. Film? Just another teen movie

14. Något man dricker? Juice

15. Band? Jumper

16. Djur?  Järv

17. Gatunamn? Junigatan

18. Bil? Jeep

19. Sång? Jul igen

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Ju jutsu


Shoppa

Josefine Morelius, 2009-02-23 23:51:49
Jag vill shoppa som en galning, jag älskar det. Det är sådan lycka att komma hem med massa nya saker. Men denna månad har jag köpstopp, det har jag lovat mig själv. Eller ja lovat och lovat jag har väl rättare sagt tvingat mig själv till att inte köpa något. Hur fan ska detta gå?


Måndagslyx

Josefine Morelius, 2009-02-23 20:42:28

Första dagen i skolan idag, blev klippa och klistra vilket är skitkul. Nej men vi ska göra en modell av våra butiker som vi håller på med. Så idag har vi tapetserat och lagt golv där inne. Haha! Efter skolan gick vi ner på noret och handlade lite och jag och Mickis blev så himla sugen på tacos. Så då inhandlade vi "billigtacos" eftersom pengarna inte ligger på hög just nu. På vägen hem sa jag, tänk om vi glömt något. När vi kom hem och började fixa i ordning så tror du inte att vi hafde glömt lökdippen? Jo såklart, vi hade lagt den i korgen och allt men måste ha glömt packat ner den i kassen. Vi blev ganska så upprörda. Haha. Nu är det tevetittning och sen blir det en powerwalk. Härligt. Får ångest om jag inte tränar på måndagar. Haha!


Leksand

Josefine Morelius, 2009-02-22 22:51:33
Så var man tillbaka i Leksand igen då. Har inte hunnit skriva tidigare idag eftersom vi har haft fullt upp att flytta och greja här hemma. Men nu är vi i ordning så det känns skönt. Imorgon börjar vi skolan klockan tio, så det blir lite sovmorgon. Alltid skönt med sovmorgon på en måndag tycker jag eftersom jag verkligen inte är morgonmänniska.

Sovdags

Josefine Morelius, 2009-02-22 00:19:28
Oj nu måste jag verkligen sova, är helt slut efter allt packande och skit som jag sysslat med idag. Åker runt halv 12 imorgon så borde väl vara i Leksand runt 1 någon gång.

Godnatt på er allihopa.

Oj kändisar i stortstan

Josefine Morelius, 2009-02-22 00:17:21

Kändistätt i Avesta nu, självaste kisse har varit på macken uppe vid dalahästen. Ballt, eller inte. Haha!




Made in sweden

Josefine Morelius, 2009-02-21 22:37:33


Så jäkla bra den här låten alltså.

Ingen uppdatering

Josefine Morelius, 2009-02-21 19:06:48
Gud jag har fullt upp idag alltså, måste hinna packa klart allt eftersom jag åker till Leksand imorgon vid elva. Det är ju inte lite grejer som ska med heller. Åh jag känner hur paniken växer.

Annika Sjöö

Josefine Morelius, 2009-02-20 23:44:28
Jag vill fan vara bästis med Annika Sjöö, hon verkar vara världens energiknippe och sådär go och glad hela tiden. Sen skulle hon även kunna lära mig dansa dessutom. Så vad säger du Annika, ska vi bli bästisar!?


Smaskigt

Josefine Morelius, 2009-02-20 19:09:43

FREDAG

Josefine Morelius, 2009-02-20 19:07:24
Äntligen fredag! Jag har sådan kärlek för fredagar så det finns inte. Dagen har varit toppen, gjorde min sista dag på Hemtex och som jag skrev tidigare så ville jag avsluta med flaggan i topp och det känner jag verkligen att jag gjorde. Jag fick superbra omdöme/betyg från butikschefen så jag blev alldeles rörd. Nära till tårar alltså. Haha! Nej men jag är supernöjd med det jag åstadkommit där. Så efter jobbet drog jag pch syrran till Pickaboo ett ställe med supermycket godis, och gissa om det blev en hel del i påsen. Men jag har godishelg den här helgen, (äter bara en gång i månaden) så nu känner jag verkligen att jag kan unna mig och fira lite för det bra betyget. Så det blir lets dance-mys med godis ikväll. Underbart.

En sak till, jag har fixat LIA! Haha. Fick platsen på bara sådär, så nu ska jag fundera på om jag verkligen vill vara där. Dem verkar vara ett skönt gäng iallafall. Så ska nog dit och hälsa på i slutet på mars för då ska jag ha en helg hos Jenny är det tänkt. Mysigt. Blir vår i Stockholm i såfall då. Det är ju inte dumt!



Tummen upp Josie!

Noll inspiration

Josefine Morelius, 2009-02-19 23:37:18
Idag har jag varit dålig på att blogga och anledningen är att jag inte haft någon inspiration idag. Har funderat fram och tillbaka på vad jag ska skriva, för jag vill ju skriva något som andra tycker är roligt/intressant att läsa liksom. Men hur gör man när inspirationen inte är på topp!? Jag som alltid annars haft och fortfarande har den mest livliga fantasin man kan tänka sig borde inte ha något problem att hitta på något att skriva här. Hittade inte ens något snyggt plagg som jag föll för och kunde visa upp här i bloggen. Äh en riktig skit-blogg dag helt enkelt. Men nya tag imorgon, och då är det FREDAG! Det gör mig lite extra glad.

Originalet

Josefine Morelius, 2009-02-19 23:33:39


Många covers på denna låt är sjutk bra, men det finns bara ett original som alltid förblir den bästa versionen.

Min torsdag

Josefine Morelius, 2009-02-19 21:11:19
Jobbade idag, fikade lite med Jenny och Jessica på min lunch. Sen blev det att åka hem till mamma och fika lite där med. Vräkte i mig som aldrig förr, usch nu mår jag illa alltså. Vid halv åtta kom Jenny hit och då gick vi ut och gick med Alice en sväng. Var superskönt med lite frisk luft. När vi kom in kikade vi på du är vad du äter och nu sitter jag och kollar på lyxfällan. Så därför ska jag sluta blogga och kolla klart på det.

Klädångest

Josefine Morelius, 2009-02-19 00:22:04
Varför alltid denna klädångest på kvällarna!? Jag tänker att jag alltid ska plocka fram kläder kvällen innan men som vanligt så blir det inte av. Istället får jag stressa som en tok på morgonen, alltid. Men såhär hade jag nog helst velat gå klädd imorgon: (slappt men ändå snyggt)


Dock så är skorna det enda jag har i min ögo så denna outfit känns omöjlig. Ja då var det bara att börja tänka om igen då, som vanligt med andra ord.

Planering

Josefine Morelius, 2009-02-18 23:15:09
Idag är det en månad tills jag fyller och jag kikade lite på mitt schema här framöver och såg då att jag har eget arbete den onsdagen när jag fyller. Så då tänker jag åka hem tisdag efter skolan och sen vara hemma på min födelsedag. Långsiktig planering kan man säga. Haha! Men hade ju tänkt att fira till helgen men det var många som jobbade då så då passar jag på att åka hem när jag väl kan liksom. Har tillochmed kollat upp tåg, men lika bra att vara ute i god tid. Sen är det ju alltid mysigtast att fira sin födelsedag hemma.

Mitt i veckan

Josefine Morelius, 2009-02-18 20:01:39
Onsdag vilket betyder två dagar kvar och sen är det helg. Betyder även att det är mina sista dagar på hemtex och det känns jättetråkigt. Jag har ju verkligen kommit in i det nu och har verkligen fått jättemycket eget ansvar ochsåvidare. Det känns ju som om att man är anställd nu liksom så då blir det ju tråkigt att lämna det helt. Men så är det just nu helt enkelt. Nu ska jag byta lite kläder och sen ska jag ut och gå en liten sväng, behöver lite frisk luft känner jag. Efter det blir det efterlyst.

Ha en fin kväll!

Ny header

Josefine Morelius, 2009-02-17 18:26:32

Den är inte riktigt rätt, eftersom bilderna på mig själv ska bytas ut. Det ska liksom inte vara samma. Men jag har inte orkat fixa några bilder i photoshop än så då fick jag ta den där bilden som redan var fixad så länge. Kanske inte den snyggaste, men den duger och den speglar mig litegrann. Men ska se till att rätt bilder kommer så fort som möjligt. Bättre såhär än att det ska vara helt vitt.


Kavajen

Josefine Morelius, 2009-02-17 18:16:20
Åh varför skulle jag gå in på H&M idag för!? Tror ni inte att dem fått in precis just en såndär kavaj som jag vill ha. En lite oversize där med. Snygg snygg snygg. Endast 349 kronor dessutom. Åh jag vill ha den. Men min guldbonus på 500 kronor kommer i mars, kanske att den finns kvar då. Hoppas.

Randigt

Josefine Morelius, 2009-02-17 18:13:29
Jag är ute efter lite randiga tröjor och t-shirtar med för den delen. Gärna lita oversize, vilket jag gillar mest. När det gäller f'ärg så är det ju såklart rött och marinblå-randigt som jag helst vill ha. Någon som har lite tips på vart jag kan hitta lite snygga randiga tröjor!?

Finns ju lite på Gina och Lindex såg jag, dock kanske inte så mycket oversize. Men H&M borde väl också ha!? Hittar dock inga där.


Tisdag

Josefine Morelius, 2009-02-17 17:38:57
Började med jobb, sen kom Jenny som är hemma den här veckan och åt lunch med mig. Blev den supergoda salladen på plus. Drack lite kaffe och snackade om sånt som bara vi kan snacka om. Mycket planer nu faktiskt. Sen gick Jenny till frissan och jag gick tillbaka till jobbet igen. Jenny kom in och visade upp sig efter frissan och skitsnygg blev hon såklart. Har nu fått veta att hon ska vara hemma resten av den här veckan också. Gissa vem som blev glad? Åker ju upp till Leksand i helgen så då blir ju inte jag hemma varje helg och då ses vi inte så mycket så därför är jag glad att vi hinner ses lite nu i veckan.

Just ja

Josefine Morelius, 2009-02-17 00:04:34
Glömde lägga in headern idag, skit också. Nu orkar jag inte. Får fixa det en annan dag. Den är ju så tjusig, eller inte.

Shopaholic

Josefine Morelius, 2009-02-17 00:03:42
Ja det är väl det jag är. Men jag ska skärpa mig, snart iallafall. Haha. Detta är iallafall lite grejer som jag ska införskaffa mig inom en snar framtid:


Utväxt

Josefine Morelius, 2009-02-17 00:01:59
Det enda som är bra med utväxt är att man ser att håret växer. Men annars är det fan bara skit alltså. Ringde till frissan idag iallafall, men i och med att skolan börjar så har jag inte så många dagar att välja på. Det blev iallafall på skärtorsdagen. Ganska långt kvar men jag behöver inte klippa mig förrns då liksom. Kommer se ut som en katastrof i håret men det får jag väl stå ut med helt enkelt. Blir ju fin till påsk iallafall.

Godkväll bloggen

Josefine Morelius, 2009-02-16 23:58:17
Nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska hålla mig vaken en halvtimme till så att jag kan se lite two and a half men eftersom jag missade det tidigare idag. Dock så försov jag migi morse, men bara till nio iochförsig. Så egentligen borde jag väl kanske sova!? Men jag behöver min dagliga dos av Jake, så är det bara.

Charterhjältar

Josefine Morelius, 2009-02-16 20:17:22

Sitter och kollar lite på charterhjältar som går på femman. Såg att det var ifrån Gran Canaria och dessutom på det hotellet som jag har varit på. Skapligt jag kände igen mig, dit skulle jag faktiskt vilja åka igen. Var riktigt mysigt där. Men man blir ju så himla sugen på att åka utomlands när man ser såna här program. Nej usch får nog stänga av teven för en utlandsresa känns ganska så långt bort just nu, tyvärr.


Loréal elvital

Josefine Morelius, 2009-02-16 17:35:46
Sällan jag går in på Åhléns men idag på lunchen gjorde jag det och då såg jag att dem hade erbjudande på elvital-serien. Gissa vem som slog till?! Den här serien är den som funkar absolut bäst för mitt hår av alla schampon/balsam som man köpa i vanliga affärerna. Älskar ju dock gröna kerastase-serien som ja använde förut. Men dem flaskorna kostar ju cirka 250 kronor styck så dem får man köpa när man har lite extra klirr i kassan. Eller varför inte önska sig i present!?

Nu har jag iallfall både schampo, balsam och inpackning i samma serie. Favoritserien.


Nya jackorna

Josefine Morelius, 2009-02-16 17:31:34
Äntligen har jag skinnjackan i min ägo, åh den är så fin. Kommer att användas flitigt i vår och sommar vill jag lova. Köpte ju även en marinblå parkas här för ett tag sen. Så nu är man redo inför vår/sommar. Jackor är roligt, man måste ha flera olika att välja mellan tycker jag.



H&M 498:-



Vero moda 500:-

Nu längtar jag till våren så man kan ha mindre kläder på sig!

Spaghetti och köttfärssås

Josefine Morelius, 2009-02-16 17:20:05
Nu ska jag strax äta lite god spaghetti och köttfärssås, mums. Efter det ska jag ut på en powerwalk men min älskade Alice. Tror även att jag ska titta på mamma mia-filmen ikväll, det var så länge sen nu. Sen är den ju också en utav dem bästa filmerna som gjorts. Nej nu är jag hungrig!

Psssssst

Josefine Morelius, 2009-02-16 00:26:28
Ska nog lägga upp den nya haedern imorgon också. Verkar som om att den är superspeciell, men det är den verkligen inte. Haha!

Sleep tight

Josefine Morelius, 2009-02-16 00:25:13
Klockan har bara runnit iväg, jag borde ha sovit för länge sen. Men alltid fastnar man vid datorn eller teven. Imorgon är det dags för sista veckan på Hemtex och jag är laddad till tusen för att avsluta med flaggan i topp.

Godnatt på er alla söta. ♥

Beck är bäst

Josefine Morelius, 2009-02-15 23:41:32
Beck-filmerna är så jävla bra. Ursäkta ordvalet men det är ju så. Kommer det nya beck-filmer eller inte!? Höll dem inte på att spela in nya eller är det bara rykten? Någon som vet? Jag hoppas då iallafall att det kommer nya.

Skinnjackan

Josefine Morelius, 2009-02-15 21:32:41

Allt löste sig med min älskade skinnjacka, så imorgon ska jag hämta ut den på lunchen. Längtar redan, haha. Nej nu är det Beck igen.


Söndagkvällar

Josefine Morelius, 2009-02-15 18:54:19

Snart dags för gossip girl och sen blir det Beck lite senare. Älskar verkligen söndagkvällar. Men man skulle haft lite snask, det vore smarrigt.


Uppfriskande

Josefine Morelius, 2009-02-15 14:23:06
Var jätteskönt med en powerwalk idag. Inte så farligt kallt var det heller. Nu har jag nyss duschat och slängde i lite inpackning så jag väntar på att jag ska skölja ur det. Lyssnar även lite på Winnerbäck, skön musik på söndagar. Lite lugnt och slappt liksom. Nej nu är det dags att skölja.

Godmorgon söndag

Josefine Morelius, 2009-02-15 10:38:12
Då var söndagen här och jag sov till tio, hade gärna sovit längre dessvärre. Känner mig inte alls pigg just nu. Men ska klä på mig och gå ut på en powerwalk så att jag förhoppningsvis piggnar till. Såklart så är det inte alls lika fint väder idag som igår, typiskt. Sen ska jag också tvätta och dona lite här hemma som jag alltid gör på söndagar. Till kvällen blir det gossip girl med Jenny. Mysig söndag blir det med andra ord.

Ha en fin dag! 

Borta

Josefine Morelius, 2009-02-15 00:18:17
Idag tog jag ur min piercing i naveln eftersom det börjar bli så lite hud kvar nu. Ni vet huden töjs när man har en piercing i där, ja ni vet säkert. Så från råd av Jenny idag så tog jag ur den nu så att det ska växa igen så att jag kan ta om det senare. Men åh jag saknar den redan ju, haha. Såg jättetomt ut på magen nu när den var borta. Hoppas det växer snabbt så jag kan göra en ny så fort som möjligt.


Systemkamera?

Josefine Morelius, 2009-02-14 23:04:19
Jag är så sugen på att köpa en systemkamera. Jag är egentligen sämst på att knäppa kort, glömmer liksom alltid bort det. Men med en systemkamera blir det ju så grymt fina bilder. Jag tror att jag skulle bli bättre på att knöppa kort om jag hade en sån. Ja det skulle jag bli.

Men det finns ju en hel djungel av kameror, vilken ska man? Vilken är bäst? Någon som vet?



Melodifestivalen del 2

Josefine Morelius, 2009-02-14 21:37:03
Måns gick vidare, det var väl det enda rätta idag. Eller ja den andra låten, 1000 miles var väl också helt okej. Bara inte fjolliga Amy Diamond går vidare så är jag rätt nöjd. Men återigen, Petra Mede? Jag spyr snart, hemsk människa.

Vad tycker ni?

Ingen header

Josefine Morelius, 2009-02-14 20:28:54
Tog bort min header för jag håller på att göra en ny så därför är det lite vitt och fult just nu. Bara så ni vet.

Alla hjärtans dag

Josefine Morelius, 2009-02-14 19:42:51


Dagen då man ska visa sin kärlek till sina nära och kära, men det ska man väl göra varje år eller!? Har iallafall haft en  mysig dag då jag hunnit träffa många som ligger mig varmt och hjärtat. Jag blir så irriterad på folk som verkar tro att den här dagen bara är till för alla som har pojk eller flickvän. Men så är ju faktiskt inte fallet. Jag hoppas att ni haft en fin dag och kommer fortsätta ha en fin kväll.

Massa kärlek till er, ni vet vilka ni är. Förresten jag ger kärlek till alla som läser det här också. ♥

Vilket väder

Josefine Morelius, 2009-02-14 11:20:04
Idag är det soligt och fint ute, dock lite kallt. Men ändå det är sol liksom. Var meningen att jag skulle gått upp i tid och gått ut och gått men var för trött så jag sov lite längre istället. Ska ut senare med syster tror jag eter att hon slutat jobba. Hoppas det är lite sol kvar då. Nu har jag nyss duschat och ska fixa mig och sen ner på stan en sväng. Fika är samma sak som lördag. Haha!

Ha en bra dag!

Ändring på gång

Josefine Morelius, 2009-02-14 01:27:12
Håller på att göra om bloggen med lite färger, ny header ochsåvidare. Därför den ser ut som den gör. Men ska väl försöka ta tag i saken så fort som möjligt iallafall. Håll till godo den som vill.

Lördag

Josefine Morelius, 2009-02-14 00:10:57
Nu är det lördag och det är dags för mig att sova. Var jättenära att åka med David ner på stan för att kolla om det var något folk på stan. Men hejdade mig i sista sekund och det är jag glad för eftersom jag är så sjukt trött och behöver verkligen sova nu. Så därför säger jag godnatt nu. Vi hörs imorgon.

Nytt stjärnskott

Josefine Morelius, 2009-02-13 21:47:53
Har hittat ännu en tjej som sjunger som en gud. Men den här tjejen heter iallafall Frida Wästling, det vet jag. Och vet ni vad? Hon är 13 år, eller kanske 14 i år. Vet inte riktigt. Men som hon kan sjunga alltså, och ändå är hon bara 13-14 år. Underbart, så lyssna och njut. Även hon sjunger kom änglar, rätt kul ändå. Men förståligt för den låten är en av dem bästa.


Fredag den trettonde

Josefine Morelius, 2009-02-13 21:05:30
Ja det märks att det är otursdag idag, krossade en glasburk på jobbet och ja jag gjorde massa konstiga saker idag. Tur att man bara ska hålla sig inne nu resten av kvällen. Vågar fan inte röra mig, haha. Ja, jag är skrockfull. Väligt mycket också.

Ett tecken

Josefine Morelius, 2009-02-13 21:03:05

Ni vet att jag skrev om att jag var sugen på att klippa håret kort igen!? Idag såg jag en tjej med kort superblont hår och fan vad snyggt det var. Det är liksom nästan ett tecken på att jag borde klippa mig eftersom jag ser korta snygga frillor överallt. Men vi får se, vill liksom inte ångra mig nu när jag börjat få långt hår igen. Fan vad svårt allt ble v nu. Haha.


Sur

Josefine Morelius, 2009-02-13 19:23:06
Hade fått bonusen från H&M idag, trodde då att jag skulle få både vanliga och guldbonusen som då skulle vara på 600 kronor sammanlagt. Men nej istället så skickade dem bara ut den vanliga bonusen som var på 100 kronor nu och den andra senare tydligen. Skit också, jag som hade tänkt att köpa skinnjackan för dem här pengarna, men det sket ju sig nu.

Sängdags

Josefine Morelius, 2009-02-12 23:28:40

Undrar om man ska ta och krypa ner i sängen nu, känner mig rätt trött. Hoppas jag är piggare imorgon än vad jag var i morse för jag vill verkligen jobba. Det är så kul. På tal om jobbet så gjorde jag en tant så himla glad häromdagen inne på Hemtex, hon sa att det här skulle hon alltid komma ihåg. Så himla gullig var hon. Jag älskar verkligen att göra andra människor glada, jag menar man ska ju bjuda på sig själv istället för att gå runt och sura. Sådana personer passar inte till att jobba i butik och tyvärr så finns det alldeles för många sådana. Är det så svårt att bjuda på ett leende!?

Nej nu ska jag sluta så det inte blir en hel uppsats om hur personalen i dagens handel beter sig. Men man blir skadad efter att gå på min skola, för nu tänker man på allt mer än någonsin när man går in i en butik. Skitiga rutor, damm osv osv. I min butik ska det absolut inte vara något sådant. Haha!

Nej, godnatt på er.


Chailatte

Josefine Morelius, 2009-02-12 17:57:01
Vart jag än vrider och vänder mig så hör jag ordet chailatte som om det är världens snackis just nu och ett måste att dricka. Men jag vet inte, jag kanske är efter men jag har aldrig druckit en chailatte och vet fan knappt vad det är. Haha! Har hört att det ska vara väldigt sött iallafall. Nej nu ska jag fan smaka den där omtalade chailatten någon gång så jag hänger med i snacket. Haha! Recension kommer så fort jag provat, okej!?



Chailatte?

Skorna kommer i april

Josefine Morelius, 2009-02-12 14:09:31
Skorna jag skrev om igår fanns visst på internet bara det att jag missat dem. Men såklart så var dem slutsålda och det var dem även i alla butiker nästan. Men jag skickade iväg ett mail och fick svar om att dem är på ingång igen under april. Perfekt ju, det är ju roligare att köpa skorna då när det är närmare att kunna börja använda dem. Nu är jag glad.


Mugg

Josefine Morelius, 2009-02-12 13:40:07
Kolla in muggen, ball va!? Den är liksom gjord i porslin istället för papp. Praktiskt, en sån vill jag ha.



Finns hos unnamei för 180 kronor.

En shopaholics bekännelser

Josefine Morelius, 2009-02-12 13:35:11
Kommer snart på bio, och jag har läst boken som var riktigt bra. Så ett måste är ju bara att se filmen.


Hairstyle a la Craaford

Josefine Morelius, 2009-02-12 11:12:43
När jag ser Josefin på den här bilden blir jag så sugen på att klippa kort igen. Men fan jag kommer säkert ångra mig. Men kort hår som är sådär superblont är så galet snyggt. Eller hur!?


H&M home

Josefine Morelius, 2009-02-12 10:19:49
Idag beställde jag katalogen från H&M home, ska bli spännande och se vad dem har för något.


Huvudvärk

Josefine Morelius, 2009-02-12 09:52:21
Har fortfarande huvudvärk, värre än i morse tyvärr. Så jag bestämde mig för att stanna hemma idag. Känner mig allmänt seg och hängig i kroppen, på väg att bli sjuk kanske så då känns det lika bra att vara hemma och vila upp sig lite. Men imorgon ska jag iallfall jobba, för då är det fredag och jag älskar att jobba på fredagar. Alla människor är på så mycket bättre humör på fredagar. Dessutom är det UF-mässa i plushuset så jag tänkte passa på att kika lite där och prata lite med mina gamla lärare som förmodligen kommer att hänga där.

Nej nu ska jag klä av mig och krypa ner i sängen och kolla på slalom. Hejja Sverige!

Topshop lookalike

Josefine Morelius, 2009-02-12 09:38:22
Nu har även Only kommit ut med en variant av Topshops populära kjol från förra sommaren. Jag har ju ett ex som jag köpte på Topshop i London förra året. Ett av mina bästa köp, helt klart.


Virrpanna

Josefine Morelius, 2009-02-12 09:06:01
Åh vad jag är virrig idag känner jag, vaknade 09.15 och fick panik för att jag hade försovit mig. Vaknade dessutom med världens huvudvärk, usch. Jag hoppade upp från sängen och sprang in i duschen. Hade ju endast en halvtimme på mig att bli klar innan syster skulle komma och hämta mig för att skjutsa in mig till stan 09.45. Jag hann klart i tid, trott eller ej för det är inte likt mig att vara så snabb. Klockan blev kvart i tio och sen tio i tio men ingen syster dök upp. När klockan till slut var fem i tio trodde jag, så kollade jag på klockan och såg då att hon var 08.55. Jag hade alltså vaknat 08.15 istället för 09.15 som jag trodde. Hade alltså riktigt gott om tid egentligen. Men nu ligger jag här i sängen, påklädd och klar. Syrran kommer om 45 minuter så det är bara att  vänta. Haha, åh vad knasigt det blev idag!

High heels

Josefine Morelius, 2009-02-11 23:16:53
Galet snygga dosor som jag bara måste ha. Kommer från din sko, men dem finns ej på internet så får kika i butikerna. Kanske på väg upp till Leksand kan man ju stanna till i Borlänge och ta en titt.



(Bilden är lånad från en annan blogg)

Lat

Josefine Morelius, 2009-02-11 21:04:38
Usch vad lat jag är idag, var meningen att jag skulle åka iväg och träna eller iallafall gå nen powerwalk. Men jag fastnade i sängen framför teven så det fick bli en vilodag idag, det kan behövas det med ibland faktiskt. Men det är ju så himla härligt att träna, men orkar man inte så orkar man inte. Nya tag imorgon och resten av veckan. Men jag saknar Michaela, bättre vän och träningskompis kan man inte ha. I Leksand kör vi på som aldrig förr. Med henne blir ju träningen alltid lite roligare.

Vogue tisha

Josefine Morelius, 2009-02-11 17:26:48
Idag hade tishan med vogue-trycket kommit. Men är rätt tveksam till om jag ska behålla den eller inte!? Det är ju killmodellen på själva t-shirten och jag tycker den känns lite stor men jag vet inte. Det är ju rätt slappt och skönt ändå, det gillar ju jag iochförsig. Nej men vi får se, kanske byta storlek annars bara. Fast det känns inte heller så lockande med tanke på hur sega dem var på att skicka hem tishan nu. Men vi får se då, den kostar ju trots allt över 400 spänn och då vill man ju ändå vara hundra nöjd liksom.


En vit också

Josefine Morelius, 2009-02-10 22:51:04
Jag tryckte ju MK-trycket på en grå tisha, men eftersom jag tycker om bilden så mycket så ville jag ha det på en vit också. Så nu på kvällen har jag tryckt en till tisha, som blev såhär:


Ut och hurta

Josefine Morelius, 2009-02-10 17:57:14
Kom hem från jobbet för ett tag sen, käkade chili con carne, mums. Nu ska jag strax klä på mig massa kläder sen ska jag ut och hurta med syrran.

Så vi hörs senare!

Vår hos Monki

Josefine Morelius, 2009-02-09 21:10:27
Jag hittar massvis med snyggt hos Monkis vårkollektion.



Byxorna

Josefine Morelius, 2009-02-09 18:25:41
Ni vet byxorna från Bik bok som jag ville ha, dem som är "trasiga" liksom. Men nu är det så att Gina Tricot har kommit med en variant till ett skapligt bättre pris dessutom. Man kanske skulle ta och prova dem och se hur dem är.


Ljuva måndag

Josefine Morelius, 2009-02-09 18:22:38
Jaha då var måndagen snart slut, nästan iallafall. Det har gått jättebra på Hemtex idag, mycket och göra och det gillar jag. Ligger och väntar på att two and a half men ska börja. Det är ju underbart att det är två avsnitt på rad. Senare blir det en powerwalk inne i stan med syrran och hundarna. Måste även skicka iväg lite mail angående nästa lia (praktik) som vi har i slutet på april. Känns som om att Göteborg ligger lite på is just nu, hittar ingenstans som jag vill vara på där. I Stockholm har jag tre ställen som jag ska höra med först och främst. Så vi får väl se vart man hamnar. Men blir det som jag vill så blir det Stockholm.

Ja det var väl det jag ska göra ikväll ungefär. Vad gör ni?

Dags att säga godnatt

Josefine Morelius, 2009-02-08 23:45:51
Nu måste jag sova för imorgon är det jobb som väntar. Sov så gott. ♥

GG

Josefine Morelius, 2009-02-08 23:44:34
Såg ni GG idag? Shit vad det hände saker. Både bra och dåliga enligt min mening. Men fan vad Taylor Momsen/Jenny är snygg i sin nya frilla.


Tyra

Josefine Morelius, 2009-02-08 23:40:57
Jag vill köpa min Tyra nu, ja min mops alltså. Hon ska heta Tyra, mm det ska hon heta. Eller något annat sött eller ballt.



Tyra?

Kladdkaka

Josefine Morelius, 2009-02-08 15:49:17
Har bakat kladdkaka idag så nu luktar det i hela huset. Smarrigt. Har även hunnit med att pulsa i snön med hundarna, skottat en andra gång och även tvättat och städat. Söndagar är såna här riktiga hemmadagar då man ska hålla på och fixa och dona i hemmet. Precis vad jag har gjort idag. Fick dessutom duscha en andra gång eftersom jag blev så svettig efter att jag skottat för andra gången. Helt sjukt vad jobbigt det är alltså och ändå är det liksom inte ens blötsnö. Dock så är det ju tonvis med snö så. Men nu har jag blivit en riktigt hejjare på att skotta kan jag lova. Det har varit jag och gubbarna som hängt på gatan hela dagen med skyffeln i högsta hugg. Haha! Vilken syn.


Melodifestival

Josefine Morelius, 2009-02-08 10:52:58


Ja melodifestivalen-älskare som man är så satt jag självklart bänkad igår. Men ja, vad ska jag säga!? Det känns som om själva konceptet börjar försvinna lite, det blir liksom bara krångligare och krångligare för varje år. Visst det kanske blir mer spännande men nej jag tycker nog allt arr det var bättre förra året. Sen Petra Mede, fan jag står inte ut med kvinnan hon är så fruktansvärt jobbig och inte ett dugg rolig. Nej tillbaka med Luuk säger jag. Låtarna då, Alcazar var väl okej men låten låter ju precis likadant som alla andra av deras låtar. Men Emilias låt den gillade jag, kul att hon gick vidare. Sen är ju jag lite småkär i han som sjunger i Scotts, haha. Men han är ju lite snygg på något vis. Så länge man inte lyssnade på låten så var det väl bra. Haha! Annars var det väl inte så mycket att hänga i julgranen ändå va!? Marie Serneholt gick inte vidare och det var väl typ det bästa av allt.

Godmorgon bloggen

Josefine Morelius, 2009-02-08 10:43:30

Idag var man uppe med tuppen då jag blev väckt av hunden ett antal gånger denna morgon och natt för delen också. Men det var bara att skutta upp ur den varma sängen och klä på sig och bege sig ut. Var tänkt att jag skulle gå en riktig långis nu när jag ändå var uppe så tidigt. Men dessvärre har det kommit en hel del snö och det snöar fortfarande. Plogning kan man ju inte räkna med förrns framåt kvällen, men det är så det är när man bor ute på landet. Vi pulsade iallafall en liten bit så lilla Elvis fick kissa och sånt där. Han syndes knappt i snön eftersom han är så låg, haha. När jag kom hem var det bara att börja skotta hela gården, och herregud vad kommer all snö ifrån undrar jag!? Men nu är det iallafall skottat och klart.

Bra jobbat Josie!


Gårdagen

Josefine Morelius, 2009-02-07 12:18:15
Var så himla trött och hade huvudvärk igår så därför blev det inte mycket bloggande från min sida. Men jobbade iallafall till fem, var sen in och köpte min jacka som jag hade lagt undan. Skitsnygg är den. Åkte även förbi Krylbo på vägen hem och hämtade ut ett paket som hade kommit. Det var ett par skor, kan visa bild sen på skor och jacka. När jag kom hem åt jag mat sen gick jag ut och gick en långis för att försöka få bort huvudvärken men det gick inget vidare. Kollade Lets dance, skit att Hasse åkte ut. Haha! Efter det gick jag typ och la mig, var så trött och hade fortfarande huvudvärk. Men idag är jag pigg iallafall vilket känns skönt. Ska ner på stan nu om ett tag och ta en fika med Jenny som är hemma i helgen. Mysigt. Hoppas ni får en fin lördag, vi hörs.

Låten

Josefine Morelius, 2009-02-06 21:21:08
I morse när jag skulle åka och jobba så spelade dem låten jag letade efter i förrgår eller när det nu var. Så den här gången uppfattade jag iallafall vad den hette. Så nu har jag lyssnat på den hela dagen ungefär. Den är så himla skön på något vis.



Alesha Dixon - The boy does nothing

Sovstund

Josefine Morelius, 2009-02-05 18:55:17
Fick sluta lite tidigare idag, var rätt skönt eftersom jag vara så himla trött. Åkte hem och sov en stund fram tills nu. Det var välbehövligt om man säger så. Ska ut och gå en sväng om ett tag vilket känns sådär lockande alltså. Men bara man kommer ut så brukar det gå bra. Imorgon är det fredag, hur underbart som helst. Eller hur!?

Nya gossip girl-avsnitt

Josefine Morelius, 2009-02-05 00:29:59

På söndag fortsätter säsong två av gossip girl. Kan inte bli så mycket bättre.



Top model 11

Josefine Morelius, 2009-02-05 00:27:31
Fan också jag lyckades se vem som vinner, dessvärre var det inte den jag hoppades på. Men jag ska inte säga någonting ifall att det är någon som läser detta och som kollar på toppan. Nu är det väl ingen idé att kolla klart på resten av avsnitten, eller jo kanske. Haha!

Förbannad på detta djurplågeri

Josefine Morelius, 2009-02-04 22:50:18
Jag missade Kalla fakta när dem tog upp den så kallade dunskandalen. Men jag sitter och tittar nu på kvällsöppet och fyfan vad upprörd jag blir alltså. Jag började gråta när jag såg hur dem behandlar djuren, helt ärligt alltså. Det är hemskt, det är helt jävla vidrigt på ren svenska. Jag är så mycket djurvän man bara kan bli så det här kan va bland det värsta jag sett någon gång. Nej fyfan jag är så arg just nu. Fan jag skäms över att det hänger en dunjacka i min hall som faktiskt tillhör mig. Vem fan vet hur det där dunet har plockats!? Nästan så jag vill bränna upp den i ren protest. Det är ju inte bara fåglar som behandlas illa, utan det är massvis med olika djur här i världen. Nej usch.

Fan jag hatar att somna arg!

Jag blir galen

Josefine Morelius, 2009-02-04 21:55:22
Jag hörde en sån jäkla bra låt på rix fm idag, men jag kommer inte ihåg vad den heter och jag blir galen. Letat som en galning på youtube, men fan hittar inte på den. Skit också.

Tisha med eget tryck

Josefine Morelius, 2009-02-04 21:20:11
Såhär blev tishan som jag gjorde idag. Blev rätt bra faktiskt men hade dock velat ha trycket lite högre upp. Aja sak samma, blev snyggt ändå. Man behöver inte vara så petig jämt.

Så vad tycks då!?


Härligt var det

Josefine Morelius, 2009-02-04 21:15:16
Jag överlevde spinningen, var inte alls så jobbigt som jag hade trott. Men åh vad kul det var, kände att jag verkligen saknat det. Men blir nog någon gång till innan flyttlasset går tillbaka till Leksand. Nu känner jag att jag kommer sova gott inatt. Men imorgon, hej träningsvärk både i rumpa och ben.

Spinning

Josefine Morelius, 2009-02-04 18:21:39
Nu ska jag iväg på spinning, önska mig lycka till. Haha. Förresten har gjort trycket på tröjan nu, blev rätt snyggt faktiskt. Lägger in en bild när jag kommer hem så får ni se. Ha en trevlig kväll!

Puss och kram

Spinning

Josefine Morelius, 2009-02-03 22:37:48
Åh imorgon ska jag följa med syrran på spinning. Jag har inte tränat spinning på ungefär ett år så jag är lite skraj inför morgondagen. Kommer jag att överleva!? Och min stackars lilla rumpa, aj aj. Men man är väl en fighter så det är bara att kämpa på och gnälla mindre. Haha. Det ska ju faktiskt bli kul också. Jag älskar ju att träna, och speciellt spinning för då känner man verkligen att man lever kan jag säga.



Dagen

Josefine Morelius, 2009-02-03 22:34:26

Vad har hänt idag då, jo jobb på hemtex sen hem och fixade med skrivaren. Sen blev det ju såklart two and a half men-avsnitten som jag skrev tidigare. Tänkte att jag skulle träna lite på kvällen men orkade verkligen inte, men dessvärre gjorde sig semlan som jag stoppat i mig påmind och mitt underbara samvete fick mig då att träna som vanligt. Men det var skönt efteråt. Nu ligger jag i sängen och glor lite på teven. Annars har det varit en lugn dag, en rätt bra dag faktiskt.


Skrivare

Josefine Morelius, 2009-02-03 22:29:42
Idag var jag och hämtade ut min skrivare som jag köpt eftersom den andra har gått sönder. Så nu har jag skrivit ut bilden på MK som jag ska trycka på en tisha. Ska fixa det imorgon så lägger väl ut en bild på resultatet, om det blir bra det vill säga.


Som jag skrattade

Josefine Morelius, 2009-02-03 22:27:23
Kollade som vanligt på de två avsnitten av two and a half men som går varje dag. Jag har blivit helt beroende av det. Jag ska ju som sagt adoptera Jake någon gång i livet. Men i vilket fall så dagens andra avsnitt var nog fan det roligaste jag sett någon gång. Jake skulle dansa balett, jag skrattade så jag höll påake att dö. Lär hålla mig vaken tills inatt då dem visar reprisen för jag bara måste se det igen.

Någon som såg det eller? Jag vill ha någon att skratta med. Haha!


Zebra

Josefine Morelius, 2009-02-02 22:50:36
Köpa kanske?


Den ska jag ha

Josefine Morelius, 2009-02-02 21:40:29
Den här mössan bara måste jag ha, störtskön ju.


Älskling

Josefine Morelius, 2009-02-02 21:37:58
 
Vad vore livet utan dig!? Din musik kan göra den tråkigaste, deppigaste, segaste dagen helt underbar.

Måndag

Josefine Morelius, 2009-02-02 19:04:54
Det är måndag och jag är jättetrött verkligen. Huvudvärk har jag också. Nu ligger jag i sängen och kollar på two and a half men och vilar lite. Haha. Ska ut och gå om en stund, men det känns jobbigt, riktigt jobbigt.

Sängläge

Josefine Morelius, 2009-02-01 23:44:26

Nu ligger jag i sängen med nylackade naglar och en handduk på huvudet eftersom jag slängde i lite inpackning igen. Mitt hår kändes så torrt eftersom jag tvättat det så mycket denna vecka, inte alls bra. Som sagt så brukar jag sova med inpackningen i och gissa om man får ett underbart mjukt och fint hår av det. Så där har ni ett litet tips från mig. Imorgon är det jobb på hemtex igen, ska bli kul som vanligt. Ska lägga undan ljuslyktan som jag vill ha imorgon till min mamma som hon ska köpa till mig i present. Snäll mamma har jag iallafall. Nej nu är det sovdags.

Puss & godnatt


Beck

Josefine Morelius, 2009-02-01 21:02:12
Nu blir det Beck och lite kvällsmat. ♥

Stel

Josefine Morelius, 2009-02-01 18:30:54
Jag har varit så dålig på att stretcha på senaste tiden. Men idag efter att vi hade varit ute och gått kände jag att det var dags, men HERREGUD vad jag är stel. Jag känner mig som hundra år gammal ungefär, haha. Men nu har jag stretchat och tänjt (heter det så!?) lite så nu börjar jag känna mig som mig själv igen. Att gå ner i spagat har aldrig varit något problem för mig förut, men idag var det kämpigt. Haha!


Ännu en söndag

Josefine Morelius, 2009-02-01 11:21:31
Nu är det söndag idag igen vilket betyder att det snart är måndag igen och ny vecka. Har ju bara tre veckor kvar här i Avesta nu och sen blir det Leksand igen i nio veckor eller något sådant. Efter det har vi praktik igen och frågan är ju om det blir Göteborg denna gång!? Vi får se.

Dagens planeringslista är ju inte speciellt lång kan jag säga. Det blir promenix med hundar, tacos med systrar och sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Eller jo jag ska städa och rensa ur lite gammalt smink som jag inte använder. Ska även passa på att göra rent alla sminkborstarna, det var ett tag sen nu kom jag på. Händelserik söndag!? Troligtvis inte, men jag klagar inte för det.

Ha en bra dag!

Vem är denna tjej?

Josefine Morelius, 2009-02-01 11:10:03


Hon har iallafall en helt otrolig röst och sjunger dessutom en av Winnerbäcks absolut bästa låtar enligt mig.

Men vem är hon!? Hon borde ju göra en skiva iallafall.

RSS 2.0