Imorgon smäller det

Josefine Morelius, 2009-11-28 19:35:33
Imorgon smäller det!

Julklappar

Josefine Morelius, 2009-11-27 22:14:33
Idag har jag köpt lite mer julklappar, en till mamma och en till pappa. Sen råkade det bara bli 3 stycken till mig själv. Haha!

Syoss

Josefine Morelius, 2009-11-27 22:00:44
Var tvungen att köpa nyss schampo och balsam idag och såhär i juletider har jag inte råd med mitt älskade från Kerastasé. Så köpte det Syoss istället, ingen aning om det är bra eller inte. Men det är ju billigt iallafall. Haha! Någon som provat kanske? Är det bättre än det där Tresemme eller vad det heter? Ja jag vet inte, ska tvätta håret imorgon så vi får väl se efter det vad mitt uttlåtande blir.


Köper alltid schampo och balsam för torrt och skadat hår eftersom jag bleker det lite titt som tätt.


LIF

Josefine Morelius, 2009-11-27 18:37:30
Poppade Astral doors hyllningslåt till Leksand på vägen hem från Falun idag. Sjöng med skithögt och jag tror inte att pappa (mora-fan) gillade det. Haha! Men det var kul ändå. Dem spelar ju borta mot Örebro ikväll och jag skulle ju egentligen ha varit där med A-L och kollat och sen gjort Örebro en sväng. Men vi var ju tvugna att jobba med projeket idag också så då hann jag tyvärr inte. Men men, jag håller koll på matchen ändå och hejjar härifrån.


Snart första advent

Josefine Morelius, 2009-11-27 18:33:14
Åh när jag kom hem till pappa idag hade han gjort så fint hemma inför första advent. Jag fick sån julkänsla alltså. Första advent betyder ju första julmusten och första skumtomten för i år. Mysigt. ♥



Fashionshow

Josefine Morelius, 2009-11-27 18:28:38
Ursäkta det dåliga bloggandet från min sida men jag har verkligen inte hunnit alltså. Har varit så fullt upp med att fixa lokalen inför modevisningen så det har verkligen inte funnits tid för det. Men nu är allt nästan helt klart, catwalken är byggd, fönster putsade, golv städade och tygerna upphängda. Lägger upp lite bilder så får ni se. Det är endast en svart vägg som saknas sen är allt på plats. Två hektiska dagar men jag och Sara har haft riktigt kul. På söndag kör vi.
 


Jag med skruvdragaren i högsta hugg och såklart en cola zero i den andra, haha



Catwalken blev till slut klar, och snälla Blomsterriket lånar ut blommor till oss


Från en annan vinkel, där syns även tygerna som vi skärmat av lokalen med också


Det är alltså där den där öppningen är som den svarta bakgrunden sen ska täcka, kommer bli snyggt


24 november

Josefine Morelius, 2009-11-24 21:54:07
Shit det är ju för sjutton bara 1 månad kvar till julafton. Det är helt galet, men vad jag längtar!


Här bor jag

Josefine Morelius, 2009-11-24 20:08:09
Haha, ja lite fint lär man väl få ha det i sin nuvarande lya också.


Affisch modevisning

Josefine Morelius, 2009-11-24 20:02:01

Kolla in våran snygga affisch om modevisningen!




Ren panik

Josefine Morelius, 2009-11-24 19:45:34

Godkväll min kära blogg har varit aningen hysterisk senaste dagarna då modeller hoppat av, vi har inte haft någon aning om hur vi ska få grejjerna till Falun och så vidare och så vidare. Så idag har vart en helt förjävlig dag rent ut sagt. Fram tills våran ängel Putte kom och räddade våran dag. Sen mitt upp i allt så ringer tidningen och vill komma och göra ett reportage om oss. Så det var bara snabbt hem att svira om och snygga till oss lite så fort vi var klara i skolan. Men dock så ringde grabben från tidningen och sköt upp det så där hade vi fixat till oss förgäves. Haha! Men men. Just nu känns det iallafall som om att vi har läget under kontroll. Så imorgon ska vi till Falun och styra upp lite. Så får vi se efter det hur saker och ting känns. Haha!


Ber om ursäkt till John Nilsson

Josefine Morelius, 2009-11-23 13:22:29

John Nilsson har haft känslan att jag har försökt dölja att jag delar lägenhet med honom också och inte bara Sara nu under två månaders tid. Så därför ber jag härmed om ursäkt och lovar att jag ska skriva mer om John Nilsson här i bloggen. Tack för mig!


Påfyllning i agendan

Josefine Morelius, 2009-11-22 13:24:18
Blev lite hockey såhär på söndagen. Leksands J18-lag spelar mot Västerås. Alltid kul med hockey i alla dess former och åldrar. Haha!


På dagens agenda

Josefine Morelius, 2009-11-22 11:12:48

♥ Tvätta √

♥ Träna, ja men vad? (löpning blev det) √

Måste skriva ett personligt brev

Ja det var inte mycket som skulle göras idag märker ju jag det. Haha!


Helgen

Josefine Morelius, 2009-11-22 09:44:56
Ja som sagt så kan jag ju vara lite dålig på att uppdatera på helgerna så därför tänkte jag skriva ihop ett riktigt detaljerat inlägg om min helg, haha.

Fredag, jobbade med projektet en liten stund på förmiddagen som sagt tills Sara åkte hem. Efter det vart det mest lite chill i skolan tills jag och Michaela drog ner till Noret och handlade lite vin och grejjade. Var in på spara och slösa en sväng där Mickis gick lös på allt kan man säga. Ett bildbevis kommer längre ner. Såklart stod ju träning på schemat så åkte hem snabbt och käkade lite och gick sedan till gymet och körde ett pass. Skyndade mig hem och duschade och käkade. Korkade sedan upp ett glas vin som jag drack medans jag gjorde mig i ordning. Vid kvart i 7 gick jag till arenan och mötte Mickis där, vi skulle kolla på Oskarshamn mot Leksand på storbild. Leksand vann med 0-2 iallafall. Beställde in en Heineken i början av matchen och sen kom det in en ny så fort den var slut av någon konstig anledning. Haha! Vid 9-tiden kom iallafall Cattis och gjorde oss sällskap. Så vi satt där och tjötade tills dem stängde ungefär. Aningen runda under fötterna var vi iallafall. Så vi gick hem till mig och hämtade mitt vin och cyklade sedan hem till Mickis och fortsatte där. Dock så blev det inte så långvarigt eftersom grannen inte gillade att vi poppade musik och sjöng med till Leksands-låten med Astral doors det högsta vi kunde. Så efter att hon sagt att vi skulle va lite tysta bestämde vi oss för att dra hem till Cattis och Kenny istället. Där blev det lite guitar hero och chips. Vid halv 5 insåg vi kanske att det var dags att åka hem så jag följde med Mickis hem och intog hennes säng och där sov jag som en jävla stock tills jag vaknade. Galet rolig kväll blev det iallafall så tack för det brudar.

Lördag, vaknade upp av att Mickis snackade i telefon men lyckades somna om som tur var. Sen vaknade jag vid 10 igen tror jag och skrek ut att jag var så himla trött och att detta inte var okej. Mickis skrattade mest. Pallrade mig upp till slut och då cyklade jag hem och Mickis vidare till hemköp för hon skulle köpa frukost till henne och juice till mig. Sen kom hon förbi och vi käkade massa frukost och sådär. Vid 2 mötte vi Cattis och Kenny igen och då blev det pizza-käk på amore. Smarrigt var det. Sen vart det hem och sova lite middag och till kvällen blev det bara lugnt med tacos och robinson hos Michaela. Åkte hem rätt tidigt och sov blev dock väckt vid 2-tiden av fulla grabbar som kom och störde min skönhetssömn. Men men det är bara att bita ihop som sagt jag var ju ändå uppe vid halv 7 i morse så eloge till mig.

Ja det var min helg då kan man säga, har en helt fantastisk video som jag skulle vilja lägga upp här men jag tror att huvudpersonen i videon inte är okej med den saken. Haha. Men jag bjuder iallafall på en bild från helgen där Michaela extraknäcker som Gunvald Larsson, fast då med grön rock. Varsågoda:


Tvätta är livet

Josefine Morelius, 2009-11-22 09:29:03
Har varit uppe sen halv 7 i morse och tvättat som en jävla galning. Hade tid från 6 egentligen men inte fan lyckades man pallra sig upp då inte. Men nu är det sista maskinen iallafal och sen är allt rent igen. Underbart!


Fredag älskade fredag

Josefine Morelius, 2009-11-20 11:54:02

Idag fick jag och Sara en välförjänt sovmorgon som absolut inte satt fel. Sen när man vaknade upp och kände den där fredagskänslan blev man ju genast på ett superhumör. Jag bara älskar fredagar, tycker dock att alla dagar i veckan har sin charm men just fredagar är det något speciellt med. Det bara är så. Vi ska iallafall strax åka till skolan och jobba lite, har lite smågrejjer att göra idag bara och sen åker Sara till bandyland igen. Jag bli kvar i knäckebröds/hockeyland den här helgen också. Men som tur är har jag ju Michaela här. Annars hade det nog blivit aningen tråkigt. Haha!

Nej dags att göra sig klar för skolan så ha en bra dag! Puss


Falun

Josefine Morelius, 2009-11-19 22:23:40
Idag var vi uppe i ottan som sagt, dock så hade Linda blivit sjuk så mötet med henne blev inställt. Detta fick vi reda på vid halv 8 ungefär men vi bestämde oss för att åka iallafall och lämna ut alla breven till butikerna på en gång istället. Så det gick riktigt snabbt faktiskt. Vi mötte sen upp Karin som visade oss lokalen och sådär, mycket trevligt var det. Hon var så nöjd med våra affischer också, så plus i kanten till Josie och Sara kan man säga.

52 dagar kvar

Josefine Morelius, 2009-11-19 22:12:09


Jag skrattar fortfarande

Josefine Morelius, 2009-11-19 15:39:36
Fan jag kan inte sluta skratta åt detta. Helt fantastiskt roligt.


Vad hände?

Josefine Morelius, 2009-11-19 15:34:44
Jag åt korvstroganoff här om dagen, det har väl inte hänt på kanske 15 år. Mycket konstigt!


Oj oj dålig uppdatering idag

Josefine Morelius, 2009-11-18 22:21:45
Har inte riktigt haft tid för jag och Sara har jobbat som galningar med projektet idag. Vi har gjort en skitsnygg affisch som vi får tacka Amanda för att vi fick ta hennes bild som hon gjort. Så återigen tack till dig. Sen har vi gjort en massa massa annat inför morgondagen då vi ska åka till Falun och ha lite möten och fixa med annat. Så det blir tidig kväll ikväll eftersom vi ska upp vid halv 7 imorgon.

Så jag säger godnatt nu!

Vilken legend

Josefine Morelius, 2009-11-17 22:17:58
Kolla in klippet från matchen Leksand-Björklöven. Henrik Andersén är hädanefter legend och min idol.

Kolla här

Leksand - Björklöven

Josefine Morelius, 2009-11-17 12:56:46
Ikväll är det match, längtar!


Jobbar för fullt

Josefine Morelius, 2009-11-17 12:07:23
Det går ritkigt bra nu faktiskt, både jag och Sara har humöret på topp. Skönt till skillnad från igår så att säga. Men nu har vi lunch så nu passar man på att uppdatera och läsa lite bloggar. Nej men annars händer det väl inte allt för mycket just nu, haha. Vi ska jobba på här till 3-4 ungefär och sen ska jag hem och då blir det lite träning för min del. Ikväll är det ju match också, jag längtar.


Träningsdags

Josefine Morelius, 2009-11-16 15:37:52

Dags för träning, ska bli skönt och svettas lite!


I love mondays

Josefine Morelius, 2009-11-16 13:27:54
Underbara måndagen är här igen tycker jag. Alltid kul med ny vecka och nya möjligheter. Så säger jag jämt men det är ju så, ingen vecka är ju den andra lik så att säga. Idag var vi iallafall i skolan vid 10-tiden och varken jag eller Sara kände oss speciellt peppade på vad som komma skall. Båda bara kände den där paniken över saker och ting. Men sen så fick ju dagen en helomvädning efter bara ett samtal. Det är helt fantastiskt att det finns människor som verkligen ställer upp på saker som man inte förväntar sig att dem ska göra. Tack du gjorde våran dag och jag önskar det fanns fler som du.

Nu har vi kommit hem, lagat lite lunch och slappar lite efter maten. Vi ska väl strax sätta igång att jobba igen och efter det blir det träning för mig vid halv 5.

Önskar er en fortsatt bra dag!

Paradise hotel

Josefine Morelius, 2009-11-15 23:05:07



Jag tror jag dör! Haha.


Haha

Josefine Morelius, 2009-11-15 12:34:03

Sist vi åt tårta var jag bara tvungen på att ta kort på min och syrrans bitar. Gissa vilken som är min och vilken som är hennes?



Kärlek

Josefine Morelius, 2009-11-15 12:28:17



Bilder som denna får mig att vilja åka hem till Avesta på en gång..


It's sunday

Josefine Morelius, 2009-11-15 12:18:37
Söndag igen och jag sov jättelänge. Inte okej. Men nu håller jag på att tvätta lite, går som smort. Idag ska jag nog gå och kolla på lite hockey också, även jobba lite med projektet. Men söndagar är ju till för att inte göra allt för mycket tycker jag. Haha!

Nej dags att hoppa in i duschen!

Ha en bra söndag!

Starlounge

Josefine Morelius, 2009-11-14 20:51:59
Igår vart det ju som sagt starlounge med Michaela. Det började med ett glas vin som jag trodde skulle vara det enda men tydligen så slank det ner en Heineken under matchen också. Sedan på grund av förlusten mot Malmö var jag ju tvungen att trösta med en Heineken till. Efter den kom det in alkohol på löpande band kändes det som, haha. Det slutade iallafall med ett riktigt trevligt fylleslag för mig och min kära Mikey. Så tack för den spontana kvällen.




Ändrade planer

Josefine Morelius, 2009-11-13 17:41:47

Istället blir det att gå iväg till arenan och kolla på matchen mot Malmö på storbild. Tror kanske att det kan slinka ner ett glas vin eller så. Underbart.




Fredagsmys

Josefine Morelius, 2009-11-13 13:33:05
Så var det fredag igen då, härligt. Sara har lämnat mig och åkt till bandyland istället, haha. Så nu sitter jag själv hemma och jobbar lite med projektet. Kommer inte hålla på allt för länge idag, endast lite småsaker som ska göras klart.

Så det blir nog förmodligen träning vid 5-tiden och sen såklart fredagsmys med idol och sånt som hör till. Jag blir ju som sagt kvar i Leksand den här helgen. Så ska väl kolla på lite hockey och mest bara ta det lugnt.

Men ni får ha en bra helg iallafall!

Vintips

Josefine Morelius, 2009-11-12 22:40:15

Ska ni ut i helgen, köp detta vin då. Helt sjukt gott alltså!




By the river 59:-


Kolla pannkakan

Josefine Morelius, 2009-11-12 20:20:00

Shit vi är verkligen experter på att göra ungspannkaka. Så himla god blev den alltså.





Pannkaka

Josefine Morelius, 2009-11-12 17:27:25
Jag och Sara gav oss på ett försök att göra pannkakor men efter två stycken som blivit helt misslyckade så gav vi upp. Eftersom jag är expert på pannkakor skyller jag såklart på stekpannan och inget annat. Haha. Men istället så slängde vi in smeten i ugnen och gjorde ungspannkaka istället. Våran först ungspannkaka i våra liv så vi väntar med spänning på resultatet.




Där inne står skönheten..


Johan Falk

Josefine Morelius, 2009-11-11 18:28:03

Igår såg vi första Johan Falk-filmen och den var riktigt bra. Så ikväll ska jag och Sara kolla på den andra filmen. Riktig myskväll med andra ord. ♥


 


Match ikväll

Josefine Morelius, 2009-11-11 18:25:46
Leksand spelar mot AIK ikväll och eftersom vi i princip bor granne med hallen så åker det bilar förbi hela tiden kan man säga. Jag hade gärna velat se matchen men så blev det inte idag tyvärr. Får hålla utkik på internet istället. Lycka till iallafall.



Uppdatering

Josefine Morelius, 2009-11-11 18:22:43
Ja jag lever har dock bara inte haft speciellt mycket motivation eller ork att skriva här. Men vi jobbar iallafall på med projektet och tränar för fullt om dagarna så jag trivs som vanligt bra här i Leksand. Har precis lagat lasagne till mina kära sambos, och nu väntar vi bara på att det ska bli klart så vi får äta nån gång.

Hur mår ni själva då förresten?

Humor

Josefine Morelius, 2009-11-10 14:24:30
Sara: Vi måste ha lök i!
Josefine: Nej jag tycker inte om lök, eller okej då om det är små bitar!
Sara: Ja men då får du hacka!
Josefine: Nej jag får ont i huvudet då!

Haha, vad vi skrattade!

Fotbollsgalan

Josefine Morelius, 2009-11-09 19:33:26
Snart dags och kika på fotbollsgalan.


Världens bästa sambo

Josefine Morelius, 2009-11-09 19:14:46

Har ju verkligen världens bästa sambo nu alltså. Idag när vi höll på och fixa och dona i nya lyan så kom Sara med en present till mig. En låda med massa olika grejjer från Biotherm bland annat. Är hon inte världens bästa, jo det är hon. ♥


 


Tillbaka i Leksand

Josefine Morelius, 2009-11-09 13:05:12
Så var man tillbaka i Leksand igen och inflyttad i nya lyan. Blir nog rätt så mysigt kan jag tro. Haha. Idag har jag och Sara haft lite möte och planerat vad som ska göras i veckan. Annars har det väl inte hänt så mycket mer kan man säga. Blir träning senare idag vid halv 5-tiden och såklart glo på fotbollsgalan ikväll.

Äh har inte så mycket vettigt att skriva just nu så återkommer inom kort.

Hej så länge!

Haha detta gjorde min kväll

Josefine Morelius, 2009-11-08 22:47:34



Lyssna på Pauls garv och sen Kjell han bara sitter och småsnackar som om ingenting. Haha, åh herregud vad kul.


Fars dag

Josefine Morelius, 2009-11-08 11:28:29
Idag är det alla pappors dag och såklart ska vi fira våran kära pappa ikväll när han kommer hem från jobbet. ♥

Jaaaa!

Josefine Morelius, 2009-11-07 19:14:32

Mora - Leksand 2-5

Pappa trodde Mora gjorde 3-3 så då dansade han in hit och härrjade tills jag sa att det va Leksand som gjorde 2-4 då stängde han bara min dörr och sa att han inte ville höra mer. Haha, vad jag skrattade.


Saturday

Josefine Morelius, 2009-11-07 12:40:24
Så var det lördag igen och jag ligger och kollar på hockeyn. Ryssarna leder med 1-2, inte okej. Men det vänder dem snart.

Jag har ont i hela kroppen idag, vet inte om det är på grund av sprutan eller vad det är. Men hela min arm är ju helt tung idag. Helt klart mycket värre än första sprutan vi tog.

Nej jag har inte så mycket mer att skriva just nu så får återkomma senare.

Hockeyhockeyhockey

Josefine Morelius, 2009-11-06 23:42:39

Imorgon:
1. Sverige - Ryssland
2. Mora - Leksand


Tove är så jävla ball

Josefine Morelius, 2009-11-06 23:24:02


Nya pjucks

Josefine Morelius, 2009-11-06 23:18:52

Som jag ska värma mig i när det börjar bli minusgrader och kallt.



Fredagsmys

Josefine Morelius, 2009-11-06 19:32:58
Nu är det fredagsmys ♥

Falun med Sara

Josefine Morelius, 2009-11-06 16:55:13
Var ju som sagt i Falun idag med min älskade Sara, min inspirationskälla och mitt energiknippe. Hon är för jävla bra den där bruden alltså. Men i vilket fall så har vi vart in i alla butiker i hela Bergströms galleria idag och presenterat oss och pratat om vårat projekt. Vi har mötts att så otroligt mycket positivitet idag så man tror inte att det är sant alltså. Människor är underbara alltså. Sen kanske det även hade lite med min och Saras charm att göra också, vad vet jag. Haha!

Nej men tack för en kanondag idag Sara, och bra jobbat!

Sprutan avklarad

Josefine Morelius, 2009-11-06 16:41:48
Sådär då var andra sprutan avklarad och man var 530 kronor fattigare. Usch dyra spruto det där, men sen är man ju skyddad i 25 år också så det kan nog vara värt det. Men har fan ondare i armen idag än vad jag hade sist. Som Madelene sa, det gick liksom lite trögare att sticka in den idag kändes det som, haha.

Nej men nu är det bara svinis och sen en till kvar så har man tagit alla sprutor man behöver. Skönt.

Sovdags

Josefine Morelius, 2009-11-05 21:45:08
Nu ska jag faktiskt sova, ska upp tidigt imorgon och åka in till avestahälsan för att ta andra sprutan inför thai-resan. Ska vara där klockan 8 så jag tror det är bäst att sova nu.

Godnatt på er.


Shoemania

Josefine Morelius, 2009-11-05 17:19:12


Vad jag längtar

Josefine Morelius, 2009-11-05 17:15:28





 

 


Karjala cup

Josefine Morelius, 2009-11-05 16:40:57
Ikväll är det Karjala cup på teve och det betyder att jag får se min man Foppa på televisionen. Längtar!


Oj vad det snöar

Josefine Morelius, 2009-11-05 16:16:31


Jag ser det snöar

Josefine Morelius, 2009-11-05 12:07:44
Mysigt med snö alltså, dock så var det ju inget som skulle ligga kvar men iallafall. Det är alltid något speciellt med den första snön som kommer. Nu har jag strax fixat mig klart och ska bara äta lite sen frukost och efter det åker jag in till stan. Ska fika lite med kära mor och lite sånt där trevligt.

Annars blir dagen lugn som en filbunke. Måste ringa Sara och planera inför morgondagen också. Det får icke glömmas bort!

Men ha en trevlig dag i snön!

Nya Acne

Josefine Morelius, 2009-11-04 18:24:15
Högst på min önskelista i år finns dessa jeans från Acne som går lös på 1495 riksdaler. Men ack så snygga alltså.




Burr vad kallt

Josefine Morelius, 2009-11-04 13:40:49

Var ute en timme och gick så nu är jag istapp nästan trots alla kläder jag hade på mig. Men det blåste som sjutton och plus att det kom små små snöflingor. Åh jag hoppas det kommer mer. Längtar verkligen efter snön nu. Nu blir det lite mat hos pappa och sen ska jag ta världens längsta dusch. Förresten vad mysigt det är när man är så rosig om kinderna, man ser så söt ut då. Hihi.



Någon mer än jag som längtar efter snön?


Goddagens

Josefine Morelius, 2009-11-04 10:35:08
Som ni kanske märker har vi inte allt för mycket att göra med projektet nu, skulle egentligen ha åkt till Falun idag men det blev flyttat tills på fredag. Så jag passar iallafall på att ta en lång sovmorgon dem dagar jag kan. Nu ska jag strax kliva upp ur sängen, slänga på mig underställ och träningskläder för att sen äta och frukost och läsa tidningen och efter det gå ut på en långpromenad. Lär ju hålla igång med träningen på något vis iallafall.

Var ju dock på spinning här i Avesta i måndags, och det var ju nästan en nära döden upplevelse kan jag säga. Shit vad hon körde på alltså och jag är glad att jag överlevde. Haha! Var bara tvungen att påpeka det, haha.

Nä frukost/brunch-dags nu!

Ha en fin dag allesammans!

Röd

Josefine Morelius, 2009-11-03 16:01:31
6 movember släpps Kents nya album, röd. Ser man fram emot ja.


Inte okej

Josefine Morelius, 2009-11-03 14:51:30
Mår inte helt okej idag, ont i kroppen och seg i huvudet. Jag hoppas att det bara är något idag för jag har ingen som helst lust att bli sjuk nu alltså. Men måste försöka pallra mig ut på en promenix senare, behöver lite frisk luft känner jag.

Nej nu ska jag försöja få i mig lite mat, har gått sådär under dagen alltså. Suck.

Telia detta är inte okej

Josefine Morelius, 2009-11-03 13:00:17
Fick ju hem mitt nya usb-modem här om dagen och fram tills idag funkade det. Så nu lär jag lämna in det och fixa och greja. Men tur att den gamla hederliga dongeln fortfarande funkar som den ska. Annars hade jag varit internetlös ett bra tag.


Dagens

Josefine Morelius, 2009-11-02 16:23:45
Frukost: Kaffe och en macka
Dagens outfit: Jeans och Madonna-tishan
Humör: Glad men lite trött
Gjort: Hälsat på mamma, jobbat med projekt och beställt bikinisar
Planer: Måla naglarna och senare träning
Lunch: Äter bara en gång när jag är hemma i Avesta och då blir det oftast bara middag, konstigt jag vet
Läser: Bloggar, VR, Solo och män som hatar kvinnor
Bästa: Att det är ny vecka
Middag: Pappas mat
Väder: Blåsigt
TV-program: Lär väl kolla in Ullared såklart
Tänkvärda: Jag vet att jag kan
Kom-i-håg: Ringa Sara

Snygg outfit

Josefine Morelius, 2009-11-02 15:04:35
Mm gillar detta skarpt. Sen håret är ju helt gudomligt, ska jag någon gång bli brunett så ska jag ha liknande den där färgen.


Bikinisar

Josefine Morelius, 2009-11-02 15:02:33
Herregud, jag ska liksom till Thailand och äger inte ens en bikini just nu. Haha! Men som tur var så kom ju H&Ms vårkatalog häromdagen så nu har jag beställt 3 stycken och det lär ju räcka gott och väl får jag hoppas.



Update projektarbetet

Josefine Morelius, 2009-11-02 14:23:17
Goddag min kära blogg! Håller just nu på och jobbar för fullt med projektet som jag och Sara gör tillsammans med Karin, centrumledare i Falun. Har precis skrivit projektplan och även gantt-schema. Kanske inte är så många som vet vad gantt-schema är, men vi som haft Folke i projektledning vi vet. Haha!

Men det känns så jäkla kul att göra det här projektet, snacka om att vi har tidspress alltså. Men det är då vi jobbar som bäst, eller hur Sara!?

Men nu är jag iallafall klar med dagens uppgifter så inväntar bara Sara så ska vi ha ett telefonmöte ikväll. Fan vad coolt det låter med telefonmöte. Men det är ju så det är när man är business-woman. Fan jag älskar det. Haha!


Madonna på

Josefine Morelius, 2009-11-02 12:23:27

Idag sitter Madonna-tröjan på vilket alltid är bra. Haha! Jag blir ju förmodligen hemma hela den här veckan, jag och Sara kör projektjobbet lite på distans eftersom vi hade lite saker att göra nu i veckan.

Så dagens planering ser ut som följande:

♥ Projektjobb
♥ Träning


Ja som ni ser så är inte dagen fullspäckad direkt, men ibland är det riktigt skönt faktiskt.



Jag älskar min iphone, men jag hatar den värdelösa kameran!


Foppa

Josefine Morelius, 2009-11-01 21:27:16
Slötittar lite på vem kan slå filip och fredrik, kanske mest för att foppa är med. Jag har ju alltid varit lite småkär i honom, han är snygg. Ingen kan påstå något annat! Haha.


Söndagsmys

Josefine Morelius, 2009-11-01 18:43:31
Jag älskar söndagkvällar för då är det söndagsmys med gossip girl och ensam mamma söker. Fick även med mig en veckorevyn hem från affärn så det blir väl den till efterrätt då. 

 




?

Josefine Morelius, 2009-11-01 17:13:53
Vad fan har hänt? Gissa om pappa är stolt nu då, oj oj. Det här lär vi ändra på.


Åhnej inte AIK

Josefine Morelius, 2009-11-01 17:12:04
Fan fan fan, AIK vann sm-guldet. Skit också.


Bakfylla och cola light

Josefine Morelius, 2009-11-01 13:26:21
Nejdå jag är faktiskt inte så bakfull idag, mår faktiskt rätt okej. Mest seg i knoppen och sådär men så är det ju alltid. Var iallafall riktigt riktigt roligt igår och festa med gamla tjejerna från gymnasiet. Så tack till Frida, Malin, Emma, Maria och Michaela såklart för en riktigt bra kväll. Krogen var väl sådär, roligare har man väl haft det men huvudsaken var ju att man umgås med alla roliga brudar igen.

Idag borde jag STÄDA, men det orkar jag inte just nu så det blir väl att lägga sig i sängen och glo på film och förmodligen somna efter 10 minuter.


RSS 2.0