Dag två

Josefine Morelius, 2011-11-29 16:44:13
Åh vad tråkigt det är att vara sjuk alltså, har legat i sängen hela dagen typ. Men det är nog välbehövligt tror jag allt. Vart upp och satt igång en tvätt och ätit lite sen har resten av dagen spenderats i sängen som sagt. Men imorgon ska jag jobba iallafall, ska bli så kul och skönt att komma tillbaka till verkligheten även fast man bara varit hemma två dagar känns det som en evighet.

Kommer bli en snabb vecka iallafall och jag är LEDIG i helgen! Ska bli så jävla skönt alltså. Har match på lördan, det enda som är inplanerat. Om jag nu får vara med förstås, blev ju ingen träning igår så vi får se.

Nä undra om man ska vara lite lat idag och köpa mat, är sugen på thai faktiskt. Eller är det någon som orkar komma och laga mat åt mig så är det också välkommet. Haha.

Ha en trevlig kväll nu!


Första advent

Josefine Morelius, 2011-11-28 15:35:38
Är en dag sen men tro mig det blev en massa adventsmys igår ändå. Började dagen med match, bästa matchen för säsongen helt klart. Sen var jag och Matilda kvar och kikade herrarnas match som dem vann, kul. Efter det vat det adventsfika hos syrran och oj oj vilket bord hon hade dukat upp. Gissa om man var proppmätt sen!? Sen så kom det ju lite snö till slut ocksåm mysigt var det.

Idag är jag hemma och är sjuk, drog till jobbet men blev hemskickad lika snabbt. Så bokade bara av lite kunder och sen åkte jag hem och sov igen. Blev nog lite mycket med två matcher och knappt någon sömn i helgen när jag redan var lite krasslig. Så blir hemma imorgon också men sen hoppas jag vara pigg och kry igen så jag både kan jobba och träna på onsdag. Har en kreativ färg inbokad då och det vill jag INTE missa.

Men nu ska jag ta en dusch och sen kommer N, vi ska fixa lite käk har jag planerat! Haha.



Carry you home

Josefine Morelius, 2011-11-26 22:07:02
Alltså Moa, vilken jävla tjej! Men jag hoppas inte hon vinner idol (fast jag tycker hon är helt klart bäst av alla) för då får hon göra en jäkla skitskiva med nån töntig vinnarlåt typ. Nej hon ska göra en helt egen skiva med låtar som är som hennes egen låt When i held ya. Shit vad grym hon är, får rysningar när hon sjunger Carry you home.


Stjärnorna faller i natten

Josefine Morelius, 2011-11-26 20:36:59

Åh så skönt det är att ha en hemmakväll och bara få vara lite. Denna helg är som sagt rätt späckad men nu blir det faktiskt bara teven fram tills jag ska sätta mig i bilen och hämta siss i Borlänge. Så mycket bättre på teven, lite polly rocks och en mysig filt så är min kväll fulländad.

Gårdagen då, jo vi åkte till Bollnäs taggade till tusen (kanske lite för taggade!) och vi ville verkligen vinna den här matchen och ja vi spelade mycket bättre än dem. Period två ägde vi verkligen men vi kunde inte göra mål medans Bollnäs fick peta in riktiga skitmål som är så jävla pissiga så jag vet inte vad. Sätter dem snygga mål rätt upp i kryssen okej men vad va det här för mål? Nej fyfan det kändes assurt och jag va riktigt jävla bitter igår. Men det är nya tag för imorgon är det match igen, Enviken hemma.

Sen var det ju jobb idag som sagt, var aningen trött i morse ja. Vi kom hem strax efter 1 igår men jag var för övertrött så det gick inte att sova. Men jag tyckte ändå att dagen gick bra och riktigt fort så det var skönt. Efter jobbet drog jag iväg och inhandlade lite grejor till läggan. Så nu är det så jäkla fint här, nya gardiner, nybäddat i sängen, stjärnorna uppe och massa massa ljus som vanligt. Åh jag älskar när det börjar bli jul, så himla mysigt. Havanna och mamma kom förbi runt 4-tiden så då blev det fika och käk med dem.

Haft en mycket bra dag med andra ord!


Inspiration

Josefine Morelius, 2011-11-24 21:08:35
Förresten idag så hade jag nog världens roligaste kund och det är dagar som denna då jag inser hur mycket jag älskar mitt jobb. Det kom iallafall in en kille men ja världens längsta hår alltså, haha. Nä men han hade det långt långt ner på ryggen och så ville han klippa av det och få en frisyr samt en ny färg på håret. Shit vilken utmaning men jäklar vad kul det var. Önskar jag hade tagit före och efterbilder alltså för han vart så jäkla snygg när han var klar. Haha. Jag klippte iallafall en lite längre typisk killfrisyr på honom och sen la jag i en del mattbrun och en del naturbrun och det blev supersnyggt på honom. Sen fick jag jättemycket beröm för jobbet också så det kändes verkligen superkul. Inspirationen bara flödade idag, riktigt kul och givande dag.




Städa städa hela dan

Josefine Morelius, 2011-11-24 20:59:22
Lägenheten är städad, så jävla skönt! På lördag efter jobbet ska stjärnor och lite annat pynt upp tänkte jag så då vill man ha en städad och fräsch lägenhet. Nu väntar jag på att golven ska torka och sen fixa det sista. Lär packa väskan inför imorgon också för det blir lite stressigt imorgon alltså men det löser sig.

Nej dags att göra klart här!

Trevlig kväll!

Love you like a song

Josefine Morelius, 2011-11-24 00:20:25
Godkväll! Borde väl egentligen sova nu men var så pigg efter träningen idag så jag drog igång och började städa och här sitter jag nu. Men nu blir det faktiskt sovdags har en rätt tuff helg framför mig så det är nog lika bra.

Fredag är det match i Bollnäs klockan 20.15 på kvällen, känns ju otroligt spännande. 18 mil bara, inga problem så vi lär väl va hemma efter 1 någon gång. Nä men sen är det bara upp jobba 10-15 på lördan, ska hämta siss i Borlänge sen på kvällen så det blir väl ännu en sen kväll. Men helgen avslutas med ännu en match på söndag, samling 10 så det blir väl ingen helg med överdrivet mycket sömn men det är bara att kriga på.

Ska iallafall bli en jävligt rolig helg och jag känner att det är dags för vinst för oss nu, eller hur?

Nä men godnatt på er och sorry om uppisen är rätt tråkig just nu men vem vet det kanske blir bättre, haha.


Tröttast

Josefine Morelius, 2011-11-22 21:09:54
Hur kan man vara så trött? Dock så blev jag galet slut efter träningen så det har väl lite med det att göra men nej nu ska jag se klart erik och mackan och sen sova i tid för en gångs skull.

Rulltårta

Josefine Morelius, 2011-11-21 22:13:54
Seriöst är det någon som köper en rulltårta för 129 spänn? Jag bara undrar alltså, jag dog lite halvt där på Ica när jag såg priset. Men är jag kanske bara snål? Ja vad vet jag det kanske är en helt fantastisk rulltårta. Synd man inte tycker om så man kan prova.


You learn

Josefine Morelius, 2011-11-21 22:11:44
Men gissa om jag var trött i morse då? Oj oj. Men kanske inte så konstigt eftersom jag fortfarande var vaken när klockan var 02.30. Men det var bara att pallra sig upp för en dag på salongen som gck alldeles finfint. Efter jobbet var det bara hem och svira om, innebandyträning stog på agendan. Ska ju egentligen inte träna under tiden som jag äter tabletterna men kunde inte låta bli att testa iallafall. Det gick faktiskt jättebra, kände varken av knät eller benhinnor så dessa tabletter verkar vara rätt bra. Kanske ska försöka få ut lite fler, eller kallas det doping då? Haha. Nä men det var bara så jävla underbart att kunna träna en HEL träning utan ha ont någonstans.

Nej nu ska jag hoppa i min onepiece och slå på ensam mamma på datorn innan mina ögon slocknar.

Förresten fick en assnygg vattenflaska av siss, haha i love it. Plus att den är stor så man slipper fylla på 100 gånger, perfekt.


Metallic

Josefine Morelius, 2011-11-20 19:42:25
Shyssta brallor ju!


We found love

Josefine Morelius, 2011-11-20 11:45:31



Bra låt, jävligt bra låt!


Vinterstudion

Josefine Morelius, 2011-11-20 11:44:14
Vet ni hur skönt det är att bara ha en dag där man inte har någonting planerat, man behöver inte göra någonting!? Det är iallafall skitskönt verkligen. Kunde sova utan att ställa någon klocka, vaknade vid 9 och då gick jag upp och satte igång en tvätt. (Det är verkligen lyx att ha tvättmaskin i lägenheten) Sen kunde jag bara krypa ner under täcket igen, slå på teven och ligga där och glo på nyhetsmorgon. Dock så har vi match uppe i Mora idag, men eftersom jag inte får träna när jag käkar dem där tabletterna så fick jag snällt stanna hemma. Önskar er iallafall ett stort lycka till, kör över dem bara!

Nu lyxar jag till det med lite skumtomar i soffan framför vinterstudion. Åh älskade lediga dagar.


Så mycket bättre

Josefine Morelius, 2011-11-19 19:00:52
Äntligen helg för mig också vilket är galet skönt. Jobbade ju idag, och det var rätt så bra med kunder så tiden gick snabbt. Drog hem efter det och sen kom siss och hämtade upp mig, vi åkte till Ica och handlade till åt mig och åt morsan som är sjuk. Otroligt snälla döttrar hon har, haha. Vi fikade lite där och sen hemåt igen. Har städat upp lite i läggan och nu är det soffan som gäller. Lär ju se Så mycket bättre, Lena Ph:s dag ju.

Ska bli så jäkla skönt att få ligga och sega hela dagen imorgon, mysigt!

Men ha en fin kväll nu allihopa!

Polly rocks

Josefine Morelius, 2011-11-17 21:32:09
Jag är verkligen inget fan av polly men polly rocks är så jäkla goda. Blandningen är mums ska ni veta. Lakris, choklad och citron, gott va?



Trött tjej

Josefine Morelius, 2011-11-17 21:28:09
Godkväll blev en långdag på salongen idag, jobb 9-18 och sen hade vi egenvård efter det. Så jag var hemma vid 9. Visste inte vad jag skulle göra men det slutade med att vi klippte in nacken och la i en 10/V-toning. Så nu är mitt hår sådär kallt och härligt som jag gillar det.

Lång dag och det känns i mina fötter kan jag säga så därför blir det bara deg i soffan nu och sen sova.

Godnatt på er!

Smoke weed everyday

Josefine Morelius, 2011-11-16 20:22:16
Oskönt att vi har den på värmningsskivan innan matcherna, haha! Gillas!


Super bass igen

Josefine Morelius, 2011-11-16 20:00:29
Haha jag kan inte sluta titta på den här alltså, roligast är ju den lilla blonda tjejen. Vad gör hon med liksom? Haha. Söt iallafall.


Super bass

Josefine Morelius, 2011-11-16 19:46:50
Inte haft en speciellt bra dag idag, trött, ont i halsen och bara allmänt hängig. Men tror alla var supertrötta idag, inte alls samma energi som det brukar vara. Känns piss att jag inte kan träna heller, men nu är tabletterna uthämtade så det är väl bara att börja knapra och hoppas det blir bättre. Förresten så tre gånger fick jag gå in på apoteket idag, blev fan galen. Har dem dragit ner på personal eller? Typ två kassor öppna och milslånga köer, så då hann jag inte på min lunch eller fika. Men hade tur och fick sluta 17.50 så då sprang jag dit och nu är detm hämtade, skönt.

Nej om man ska ta och slappa lite och dega framför teven tills det är dags att sova igen.

Strunt

Josefine Morelius, 2011-11-15 21:50:41
Oj somnade nyss i soffan, inte alls bra för jag vill gärna kunna sova sen när det är dags. Imorgon är det redan onsdag igen, veckorna flyger iväg. Dock så jobbar jag lördag och sen bortamatch i Mora på söndag kväll så det blir väl ingen va hemma och ta det lugnt helg direkt.

Nåja det blir nog bra det med! Imorgon ska jag hämta ut mina tabletter som jag ska äta för inflammationen i mitt knä, hoppas dem hjälper alltså.

Nähä ska man kolla klart på fotbollen och sen sova kanske? Blev inget vettigt skrivet här inte, haha.

Mössan

Josefine Morelius, 2011-11-15 21:45:35

Köpte en ny mössa idag, himlans fin. Hoppas det blir lite kallare snart bara så den kan komma till anvädning.


Ny vecka

Josefine Morelius, 2011-11-14 18:38:49

Lägenheten ser ut som skit efter helgen, jag måste städa, tvätta och diska. Fan tiden räcker inte till alltså, skulle nog behöva någon extra timme på dygnet tror jag. Men ska diska lite snabbt nu och sen dra iväg på träning. Full fart hela tiden, men det är väl så det ska vara.

Hoppas på en bättre uppis till kväll!


11/11-11

Josefine Morelius, 2011-11-11 19:28:36

Måste väl också påpeka att det är 11/11-11 idag eller hur?

Nåja jobbat klart för denna vecka så nu är det fredagsmys. Leksand - Oskarshamn på teven, thaimat och såklart lite godis ill efterrätt.

Förresten massagen igår, jag hade en låsning i ena axeln så det blev lite knäckande och det är det värsta jag vet. Fattar inte hur jag överlevde alltså, haha. Hon knäckte nacken på varje sida och sen typ hela sidan äh jag vet inte hur jag ska förklara. Är sjukt stel idag men nu ska det iallafall bli bättre och inte vara som en pansarvagn som massören utryckte det, haha.

Men ha en härlig kväll nu!

Puss och kram!


Godkväll

Josefine Morelius, 2011-11-09 21:55:24
Godkväll bloggen! Nu är man duschad och klar efter träningen, gick okej idag. Kände inte av knät speciellt mycket det var värre i måndags när vi hade löpning. Nåja tror dock inte det är så smart av mig att träna när jag har ont i knät men jag ville ju va med på matchen på lördag. Derby för tusan, mot Hedemora. Men ska till läkaren på fredag så vi får se vad han säger och om han vet vad det är för knas med knät.

Just ja imorgon ska jag på massage också, måste få bort alla mina knutar jag har i axlarna. Stenhård och det är inte skönt alltså så jag antar att denna massage inte kommer bli speciellt jätteskön men dock väldigt välbehövlig.

Nä nu är det gossip som jag missade i söndags och sen sussa!

Godnatt!

Falun

Josefine Morelius, 2011-11-09 10:23:19

Sådär ja då sitter man i torken efter inläggningen. Varmt är det men allt för att Sofia ska fixa detta galant, det vet jag att hon kommer att göra också.


Sofias gesällprov

Josefine Morelius, 2011-11-08 21:09:02
Imorgon är det dags för Sofia att göra sitt gesällprov och jag ska ju vara hennes kort fest modell. Jag vet exakt hur Sofia känner sig nu, fyfan vilken vidrig kväll det var dagen innan provet. Men jag vet att hon kommer fixa alla momenten galant.

Så imorgon åker jag med Jeanette så det blir en heldag i Falun!

Stor lycka till Sofia, jag tror på dig!

Jag är insmord i BUS och naglarna är fixade så man är riktigt snygg när det är bedömingsdags!

Men nu tevekväll!



Kort fest frisyren jag gjorde på Sofia och nu är det hennes tur på mig!

I am back

Josefine Morelius, 2011-11-07 18:23:40
Länge sen nu, någon som ens läser fortfarande? Men jag har dragit ner på min dator-tid på kvällarna rätt rejält. Haha! Rätt skönt faktiskt när man tänker efter hur mycket tid man egentligen spenderar framför teven och datorn. SJUKT!

Men nu ska jag istället byta om till träningskläder och dra iväg och springa med laget! Det är match i kopparhallen så då kör vi löpning istället.

Ha en fin kväll, på återseende!

Ledig

Josefine Morelius, 2011-11-03 13:18:46

Hej hej! Länge sen jag skrev nu och jag har inget annat att skylla på än att jag inte orkat och haft lite andra saker för mig. Nåja, idag är jg ledig vilket är jätteskönt. Ska strax käka en kebab mexicana baguette från wienercondis, så jävla god. Mums!

Igår var jag ju iväg till Falun och hängde lite på skolan med härliga brudar! Sofia tränade sin kort fest på mig och sen fick jag även utväxten fixad! Så nu känner jag mig som mig själv igen, haha. Det är iallafall alltid kul att komma tillbaka till skolan och träffa alla igen.

Efter det var det bara hem snabbt och fixa till sig lite för vi skulle ut och äta eftersom Madelene fyllt år. Supertrevligt och riktigt smarrigt var det.





RSS 2.0