Nu går jag inte ut mer idag

Josefine Morelius, 2010-01-31 16:12:19
Nej nu har jag gått till Ejendals arena fram och tillbaka i 20 minusgrader så nu får det räcka med att vistas ute för idag. Har varit och kollat på j20, leksand mot hv71 och hv vann med 3-6 till slut. Men men så kan det gå. Nu ska jag käka lite mat och sen kanske sova en sväng innan jag ska över till Sara så hon ska få vara min lärare. Fast då måste jag dock gå ut igen kom jag på, men det är inte så långt så det går nog an. Haha!

Drömkvällen

Josefine Morelius, 2010-01-31 16:09:38
Igår var ju dagen då drömkvällen gick av stapeln och det vart riktigt lyckat så John Nilsson ska verkligen ha all beröm han kan få.

Iallafall så vaknade jag tidigt som vanligt igår men sen vid lunch åkte vi in och handlade och gick på systemet. Dem andra drog hem och jag gick till Sofie för att sedan gå till hallen och kolla j20-match. Leksand - Linköping och Leksand vann med 3-0. Kom hem och käkade skitgod lasagne som Josefin hade lagat. Mums.

Vi gjorde oss i ordning lite och åkte sen till hallen igen för att kolla på matchen, HSS - Orsa. Vi åkte dock efter en period eftersom vi ville hem och fixa klart oss istället, haha. Men HSS vann iallafall.

Det blev lite förfest hemma hos oss där vi spelade lite spel och sånt där trevligt. Klockan 10 kom taxin (ja det finns taxi i leksand nu, hell yeah.) och jäklar i min låda vad han var sur. Men men. Vi kom till hallen och festade loss tills klockan var ett och jag hade verkligen hur kul som helst. Blev kanske lite mycket drinkar men vafan är det fest så är det.

Så tack allihopa för en riktigt riktigt rolig drömkväll!


Josefin och Emelie när vi körde vem är jag-grejjen


Stoffe


Rex var med på ett hörn han med. Kanske den största katten jag sett någon gång, vet inte hur många gånger jag påpekat hur facinerad jag är över att ha är så stor. Haha! Men bra söt är han då iallafall!


Lördag

Josefine Morelius, 2010-01-30 11:42:28
Hallå där bloggen! Nu har jag vaknat till liv och gjort mig i ording lite. Vi ska åka in till Noret nu och handla lite och även besöka systemet. Sen ska jag gå och kika på j20-matchen med Sofie. Efter det blir det väl lite mat och börja fixa sig inför kvällens partajj.

Låter som en bra lördag tycker jag, hoppas ni med får det bra också!

Årets första semla

Josefine Morelius, 2010-01-29 19:14:36
Efter skolan idag gick jag och Josefin till siljans och åt varsin semla, årets första för mig faktiskt. Jag har tjatat om den där semlan hela dagen och nu äntligen fick jag den. Så himlans god var den iallafall. Lite senare kom Amanda och Sara och gjorde oss sällskap så vi satt där och tjötade några timmar som Anna skulle ha sagt.

Nu är Stoffe här så vi ska kolla på Lets dance med Sara och Amanda och ha lite fredagsmys.

Leks möter Sundsvall ikväll så hejja hejja!


Vardag

Josefine Morelius, 2010-01-28 08:07:38
Så var man tillbaka till vardagen igen, både skönt och behövligt. Men samtidigt så längtar jag tillbaka till Thailand så mycket så jag vet inte vad jag ska ta mig till, haha. Vaknade vid 6 i morse och bara log för jag var helt säker på att jag låg i min säng på hotellet i Thailand och skulle gå upp för att gå till stranden. Men sen insåg jag att jag låg i sängen i Leksand och det var en helt vanlig torsdag igen. Jaja, jag är ändå glad över att få vara här igen så jag ska inte klaga. Men att vara i Thailand igen vore ändå inte så dumt.

Ska gå till skolan till 9 idag eftersom jag har möte med lärar-lasse som sagt och efter det har vi ekonomilektion. Japp så ser min dag ut ungefär.

Hoppas ni andra får en bra dag så hörs vi sen!

Leksand

Josefine Morelius, 2010-01-27 22:09:44
Nu är jag hemma i Leksand igen efter lite jullov och semester. Känns riktigt bra faktiskt. Kom hit vid halv 3 och packade då upp alla grejer och det där. Drog sen till skolan och morsade på några i klassen och så gick jag med tjejerna till Bosporen och käkade lite plankstek. Inte dumt det inte.

Efter maten var det dags för hockey, Leksande spelade mot Troja en match som vi kanske inte behöver prata så mycket mer om. Jaja, så kan det vara ibland iallafall.

Känns iallafall riktigt härligt och vara tillbaka här uppe i lingonskogen igen. Ska strax ta och sova för imorgon är det upp tidigt igen som gäller. Ska ha möte med lärar-lasse klockan 9 så ja det är väl sovdags snart. Känner mig verkligen hur trött som helst, antar att det fortfarande beror på thai-tiden. Klockan är ju 3 på natten där nu ju.

Nej men godnatt på er!


Josefin extraknäckte som biljettförsäljerska åt HSS


Grattis Troja


Jetlag

Josefine Morelius, 2010-01-26 21:43:14

Jag lider nog av jetlag just nu, vet varken vad det är för dag eller vad klockan är. Helt snurrigt är det för jag följer nog fortfarande thailändsk tid. Hoppas man kan sova ikväll nu bara så man kommer in i rätt rytm igen.

Men som sagt så är jag iallafall hemma nu igen efter 2 helt jävla underbara veckor i Thailand. Ville verkligen inte åka hem igår, men nu är jag iallafall hemma så vad ska man göra. Tänkte lägga in massa bilder och sånt idag men vet inte om jag orkar det just nu, jag är lite seg som sagt. Ska nog istället ta en varm dusch (är fortfarande inte inställd på denna kyla) och sen lägga mig i sängen och glo på teve det var verkligen länge sen nu.

Imorgon tar jag mitt pick och pack och drar till Leksand igen för dem sista veckorna i skolan och såklart att få träffa alla som jag verkligen saknar just nu. Ska bli hur kul som helst. ♥



En rätt seg Josefine säger nu godnatt!

 


Hemma igen

Josefine Morelius, 2010-01-26 13:50:57
Nu är jag hemma igen men hinner inte uppdatera så får göra det senare ikväll.

Så håll till godo!

Vill inte aka hem

Josefine Morelius, 2010-01-21 16:39:59

Nej usch jag vill inte satta mig pa flyget pa mandag ifran detta paradis. Jag langtar redan tills jag kommer hit igen. Jag har verkligen hittat  ett nytt land som ligger mig varmt om hjartat. ♥

Dock sa saknar jag alla dar hemma sa galet mycket just nu sa det ska bli underbart att traffa alla igen.

Som vanligt har jag det alldeles utmarkt har pa Kamala beach och igar fick jag traffa elefanter. Ah jag alskar verkligen elefanter, haha. Riktigt balla djur alltsa, jag tror att jag ska ta hem en. Haha! Sen ar det saklart sol och bad som vanligt. Imorgon aker vi till Patong igen och partajjar litegrann, mycket trevligt. Nattlivet dar ar verkligen helt galet. Men jakligt kul iallafall.

Nej nu ska jag nog bege mig till hotellet for att sova, klockan ar 22.45 har nu och jag borjar bli riktigt trott fakiskt.

Men ha det sa bra sa hors vi nog nasta gang nar jag kommer hem skulle jag tro!

Puss och kram!


Bamboo island

Josefine Morelius, 2010-01-18 16:28:52
Jag bara alskar bamboo island. Akte ut med speedbat idag och saklart slutade motorerna fungera mitt ute pa havet. Jag forestallde mig ett scenario om hur det skulle vara att bli fast mitt ute pa havet och aldrig mer komma darifran. Men sen helt plotsligt gasade baten ivag igen och jag kom fram till bamboo island. Varldens harligaste o verkligen.

Vi solade, badade och snorklade en massa. sag dock ingen nemo som jag ar lite besviken over. Men men. Vi hade iallafall en skitharlig dag och ar sugen pa att aka ut dit igen.

Ah jag vill verkligen inte aka hem, skulle latt kunna stanna flera veckor till. Gissa om planerna infor en ny resa om ett ar redan har borjat. Haha! Langtar redan nastan!

Nej men nu ska jag sova sa ni far ha det sa bra dar hemma sa ses vi snart!

Puss och kram ♥

Update 2

Josefine Morelius, 2010-01-17 14:56:28

Som ni kanske har markt sa har det inte blivit sa mycket uppdatering men jag har faktiskt inte orkat eller haft lust, haha. Men jag har det verkligen sa himla bra har i Thailand och jag vill verkligen inte aka hem. Skulle kunna stanna flera veckor till. Vill bara ha hit alla nara och kara sa att dem ocksa ska fa uppleva allt det har. Det ar verkligen helt otroligt och manniskorna ar sa himla underbara verkligen.

Men iallafall sa vi solar och badar en massa och aker ut pa en massa aventyr. Traffade exempelvis pa baren-hakan har om dagen. Haha!

Idag kom Christoffer hit sa imorgon ska vi traffa dem och festa till ordentligt i Patong. Fast forst pa dagen ska jag och syrran aka till phi phi. Det ska bli riktigt harligt.

Nej men det blev bara en liten kort update sa att ni vet att jag lever och har det hur bra som helst! Bjuder pa en bild dar man kanske inte ar sitt snyggaste jag men ni ser iallafall att jag ar alive. Haha!

Puss pa er!



Haha fyfan sa man ser ut, men glad ar man tydligen iallfall!


Framme i Thailand

Josefine Morelius, 2010-01-11 15:55:27
Tankte bara uppdatera er lite snabbt, har skickat sms till nagra men det verkar inte som om att dem har kommit fram!?

Ar iallafall framme i Thailand nu efter lite forseringar fran Arlanda igar kvall. Har redan hunnit med att ata god mat och ta ett dopp i poolen. Det ar verkligen helt sjukt varmt har alltsa, kom liksom fran 20 minusgrader till 32 plus. Hur harligt ar inte det liksom?

Klockan ar nu snart 10 pa kvallen har i Thailand sa jag ska snart lagga mig och sova eftersom jag knappt sov en blund pa flyget. Sa har val varit vaken nu ett dygn ungefar. Men imorgon blir ddet massa sol och bad pa stranden sa det kommer bli kanon!

Men ville bara skriva att ja overlevde flygresan och nu ar pa plats och det ar verkligen helt underbart.

Ni far ha det sa bra hemma i Sverige!

Godnatt pa er nar det ar dags!

Puss!


Snabb update från Arlanda

Josefine Morelius, 2010-01-10 19:22:55
Hann med en liten snabbupdate från Arlanda också. Ska gå på planet nu om en 20 minuter och sen så bär det iväg till varmare breddgrader. Så ville bara säga igen att jag kommer sakna er och att ni får ha det så himla bra här hemma!

Puss på er!

Bye Sweds

Josefine Morelius, 2010-01-10 14:15:21

Ska inte åka förrns om en timme egentligen men tänkte packa ihop datorn strax så passar på att skriva mitt sista inlägg nu tills när vet jag inte. Vi får se hur det blir med uppdateringen i Thailand jag har ju trots allt semester och även proffsbloggare som jag måste ju få njuta någon gång också. Haha nej men skämt å sido jag ska nog leta på något internetplace där nere och uppdatera för er som vill läsa. Iallafall vill min kära mor att jag ska göra det och då är det väl klart att det ska fixas.

Nej men ha det så himla bra nu allihopa och va rädda om er! Klassen uppe i Leksand håll ställningarna tills jag är tillbaka i lingonskogen. Saknar er dock redan så två veckor till utan er känns långt, men sen så.

Massa kärlek, pussar och kramar från Josefine! ♥



Väska + handbagage, CHECK


Josefine är med och klädd för en lång flygtur, CHECK



Har blivit en hejare på det här med ego-bilder, men det är ju alltid trevligt så nu säger jag hej då med en sista från Sverige!

Och hörrni där är vi nu!


Stödstrumpa på

Josefine Morelius, 2010-01-10 13:19:13
Som jag sa detta ögonblick måste förevigas och jag känner mig som en fotbollsspelare ungefär med dessa på. Men det är ballt med stödstrumpa, riktigt ballt.


Jag har aldrig sagt att jag är normal, men det vet ni redan. Haha, fyfan vad snyggt!


Rastlös

Josefine Morelius, 2010-01-10 11:52:04
Suck vad jag hatar att vänta, det är så segt. Vad ska jag göra liksom?


Tur man är snygg iallafall, haha


Thailand 2010

Josefine Morelius, 2010-01-10 11:11:01
Jaha så var dagen här då som man längtat och väntat efter så länge. Närmare bestämt nästan ett halvår. Ja galet vad tiden har gått fort alltså. Imorgon vid den här tiden befinner jag mig nog förmodligen på en strand i Thailand, helt galet egentligen. Fast iochförsig är ju klockan 5 på eftermiddagen där så kanske inte alls ligger på stranden då. Haha! Nej vi får se helt enketl vad jag pysslar med. Grymt jävla kul och skönt ska det bli. Slippa den här kylan, någon som är lite avundsjuk? Ni får vara det, haha.

Men fan kunde inte sova inatt alltså, men fick massa sms av någon jäkla stolle så hade ju lite att sysselsätta mig med. Haha! Herregud säger jag då bara.

Nu ska jag ligga i sängen en stund till, sen ta en dusch och äta frukost och efter det ligga still ett tag tills jag ska dra på mig mina stödstrumpor. Haha det ska lätt dokumenteras på bild, det lovar jag.

Nej men ha det fint så hörs vi snart igen!


Nyshavade legs

Josefine Morelius, 2010-01-09 22:56:52
Sådärja nu är benen rakade och lena som en babystjärt. Väskan är packad och jag är väl ganska så redo kan man väl säga. Vad mer går att begära för stunden liksom? Haha!

Usch ja är lite nervös alltså, mest inför flygningen. Jag har ju blivit så flygrädd på senaste åren. Jag som älskade starten förut nu är det fan det värsta jag vet. Haha. Så jag ska nog gå och ta ett snack med piloten innan vi åker och säga till han att han får köra försiktigt. Hoppas han är snygg också, haha. Kanske kommer han från norrland? Hoppas.

Nä hörrni mina kära läsare undra om man ska inta sängposition för kvällen verkar ju inte bli roligare än såhär minsann.

Vi hörs imorgon kära ni och där är vi nu!




Rihanna love

Josefine Morelius, 2010-01-09 20:27:57
Just love her!


Stödstrumpa

Josefine Morelius, 2010-01-09 18:44:45
Jag har nyligen varit hem till min kära mor för att låna stödstrumpor, haha jag dör. Ni hör ju själva hur det låter, stödstrumpa liksom? Men det ska tydligen vara fantastiskt bra inför den långa flygresan som vi har framför oss. Ja och då är det väl klart att jag ska dra på mig stödstrumpor. Jag säger såhär från och med nu, stödstrumpa is the shit.

Haha, undra hur många gånger jag fick med ordet stödstrumpa/strumpor i detta inlägg? Men jag tror jag älskar det nu faktiskt. Ja man kan då se en gnutta humor i allt. Speciellt om man heter Josie Morelius, hon är humorn själv kan man säga.

Haha åh herregud jag är fan störd alltså sitter här och hyllar stödstrumpan! Nej nu dör jag nog.

Puss på er


Nämen hallå

Josefine Morelius, 2010-01-09 11:33:16
Idag är jag på strålande humör vilket kanske inte är speciellt konstigt. Nu ska jag strax åka in till stan och möta upp siss där för vi ska fixa och dona det sista inför imorgon när vi åker. Efter rundan på stan ska vi förbi andra siss och fika lite där är det tänkt.

Men nu ska jag rappa på lite så vi hörs senare idag!

Min syster

Josefine Morelius, 2010-01-08 22:31:21
Hon är så jäkla rolig alltså. Vi är verkligen helt olika hon och jag när det kommer till det här med planering alltså. Som hon sa häromdagen: hämtar jag väskan på lördag kan jag ju kanske börja packa då eller så tar jag det på söndagen. Själv har jag väl hållt på i två veckor nu och planerat och till och med i princip packat klart redan nu. Sen idag ringde hon och gjorde narr av mina listor, hon frågade om jag satt hemma och skrev listor. Men nej det har jag faktiskt inte gjort på ett tag nu, undra om jag ska skriva en lista på allt vi måste hinna med att göra under två veckors tid tillsammans? Haha.

Listor is the shit, glöm aldrig det.

Det ska bli kul att se hur syrrans väska ser ut, ordning och reda? Ja det återstår att se. Min väska är så gott som komplett och supernnoga vikt och sådär.

Nej fyfan, det här kommer bli förjävla roligt alltså! Med Moreliusar kan det inte bli annat än massa jävla galenskaper! Åh ge mig söndag nu!

Imorgon ska vi ut på massa äventyr och åka halva Avesta runt känns det som. Men det blir GREJT. 11.30 ses vi vid apoteket då! Haha godnatt på er och där är vi nu.

Konkurrens

Josefine Morelius, 2010-01-08 22:07:58
Foppa du börjar få konkurrens från ingen mindre än Mattias Andreasson från EMD. Satan i gatan vilken hunk. Jag har nog växt ifrån det där med blonda killar, nej mörka ska dem va och gärna från norrland för då faller jag pladask. Haha! Någon som vet vart Mattias är ifrån? Kanske norrland, vem vet!?


Helt klart bäst

Josefine Morelius, 2010-01-08 18:58:07


Monki

Josefine Morelius, 2010-01-08 13:18:13

Snyggt hos Monki.


Dusch på gång

Josefine Morelius, 2010-01-08 12:00:55
Fryser så jag håller på att avlida snart, herre gud vilken kyla det är både inne och ute. Nej en lång varm dusch får det bli nu innan man tar tag i dagens bestyr.

Packning pågår

Josefine Morelius, 2010-01-07 22:40:06
Jag är som oftast ute i god tid, har väl kommit ganska så långt med packningen faktiskt. Nästan klar kan man säga, ska inte ha med speciellt mycket eftersom man vill kunna handa lite där. Men hatten är det ABSOLUT viktigaste. Oj oj ingen resa utan min vita hatt, haha.


Mops vs fralla

Josefine Morelius, 2010-01-07 21:18:22
Jag ska ju skaffa hund någon gång, inte än på ett tag utan måste ha ett lite mer stabilt liv innan känner jag. Haha! Lär iallfall ha jobb och egen bostad som sagt. Men jag är så i valet och kvalet mellan mops och fralla, båda raserna är ju helt underbara. Så ja frågan är ju vilken det blir, men som sagt så är det ju inte aktuellt än så jag hinner nog fundera.

Namn är redan bestämt iallafall så det lär bli en tik för hon ska heta antingen Stella eller Tyra.


Fransk bulldog


Mopsar


Färdigpluggat

Josefine Morelius, 2010-01-07 19:03:42
Sådär ja nu är alla uppgifterna inskickade, skönt!

Världens snyggaste

Josefine Morelius, 2010-01-07 17:37:35
Eller ja kanske inte världens men definitivt Sveriges snyggaste. En gammal svettig hockeyspelare från norrland, haha det är ju underbart!


Huvudvärk

Josefine Morelius, 2010-01-07 17:34:26
Har fart och flängt och gjort det ena och det andra idag så är helt slut i huvudet just nu. Därför har det inte blivit så mycket till uppdatering idag på grund av det.

Just nu håller jag på och tvättar och städar upp lite så jag ska ha allt rent och plus att jag vill att det ska vara städat om 2 veckor när jag kommer hem igen.

Så jag tänker fortsätta med det så återkommer jag lite senare ikväll och där är vi nu.

I like

Josefine Morelius, 2010-01-06 16:53:07
Satt och kikade i La redoute-katalogen och det var faktiskt inte mycket som föll mig i smaken. Men den här outfiten gillade jag iallafall, riktigt snyggt med grå kavaj och skorna är riktigt balla.


Jag älskar Usa

Josefine Morelius, 2010-01-06 12:03:41
För att dem spöade Kanada i JVM-finalen. Fyfan det var ju lätt det bästa som kunde hända, haha. Missade dock finalen eftersom jag somnade men tänkte att jag skulle kika på den på svt play idag.

Skulle ju egentligen åkt till kupan idag men det är ju för jävla kallt så bilarna pallar ju inte. Istället ska jag försöka ta mig in till stan och käka lite lunch iallafall.

Alltså det är nästan 30 minsgrader ute, jag dör nästan. Men på måndag då är jag i 30 graders värme istället. Hell yeah!

Brons

Josefine Morelius, 2010-01-06 00:44:41
Skönt och få ett brons iallafall så grattis. Förresten så gillar jag André Petersson han verkar för jäkla rolig alltså.



Bronsmatch

Josefine Morelius, 2010-01-05 21:57:49


Nu kör vi, heja Sverige!


Kluven var väl rätta ordet

Josefine Morelius, 2010-01-05 21:42:16
Jag är helt sanslöst kluven just nu. Har jag gjort rätt? Vill jag det här? Ja frågorna må vara många men nog fasiken kommer jag alltid fram till samma sak att ja det här vill jag göra. Men måste tacka Annika för dina kloka ord idag. Skönt att få lite synpunkter från andra.

Words

Josefine Morelius, 2010-01-05 21:16:04
Tro på dig själv, låt din dröm bära dig framåt.. Så blir den verklighet en dag..

Blont och kort

Josefine Morelius, 2010-01-05 17:39:52
Håret är nu superblont och kort igen. Känns bra ibland, mindre bra ibland. Skönt att det är fräsch iallafall och dagen till ära fick det bli en inbakad fläta i lilla luggen. Snyggt.



I bakgrunden syns mitt otroligt välstädade rum hemma hos pappa, ordning och reda var det ja, haha!


Love music

Josefine Morelius, 2010-01-05 17:30:00
Let's dance med Linda Sundblad är den låt som spelas mest i podden just nu. Finns tyvärr ej på spotify än men på itunes fanns den iallafall. Grym.


En köttbulle

Josefine Morelius, 2010-01-05 13:32:17
Klockan är halv 2 snart och det enda jag ätit hittills idag är en köttbulle. Haha det är ju sinnes. När sjutton ska jag lära mig att laga mat? Eller lära mig behöver jag väl inte utan jag behöver lära mig tycka att det inte är så jävla tråkigt som jag gör nu.

Men nej fy, det kommer aldrig att bli kul att laga mat.

Tur köttbullen var god iallafall!


Bra skrivet

Josefine Morelius, 2010-01-05 12:01:17
Lugna puckar!

Minus 17

Josefine Morelius, 2010-01-05 11:48:05
Står termometern på idag vilket är ruggigt kallt. Man blir sådär sugen på att pallra sig ut men det är väl bara att bita ihop antar jag. Fick sova ut i morse vilket behövdes efter bara 2,5 timmes sömn natten innan. Idag ska jag packa och dona lite, försöka bestämma vilka kläder jag ska ta med. Vilket inte kommer bli speciellt mycket tror jag.

Ikväll blir det bronsmatch 22.00 så det blir en bra avslutning på denna tisdagskväll!

Thai thai

Josefine Morelius, 2010-01-04 22:33:43
Min absoluta bästis Christoffer ringde mig idag och tjattrade lite. Dem ska ju åka till Thailand dem med och så ska dem försöka komma iväg samtidigt som vi åker. Åh hoppas hoppas. Annars kommer dem den 22 och vi åker ju hem den 25. Nej så kom igen nu Nisse och styr upp det här!


Världens bästa!


Bittersweet

Josefine Morelius, 2010-01-04 22:25:22
Fan vad bitter jag är, och trött. Bitter för att Sverige förlorade matchen inatt, kul att dem alltid ska domarna emot sig. Förstår inte, verkligen inte. Tycker även synd om Rundblad som är hela Sveriges syndabock nu, men jag säger bara såhär han är inte mer en mänsklig och alla kan göra misstag. Sverige spelade inte tillräckligt bra för att vinna en semifinal thats it. Mina tips sprack ju direkt, inget mål av Tedenby men Markström storspelade ju delar av matchen iallafall.

Fan jag ska ta över efter Niklas Wikegård när han drar sig undan. Jag är så jävla rätt för det där jobbet och där är vi nu. Haha!



Vi är redo

Josefine Morelius, 2010-01-04 15:16:16
Sådärja, apoteket CHECK!


Nyblonderad

Josefine Morelius, 2010-01-04 15:12:52
Och jag hatar det..

Ja det ser så konstigt ut första dagarna innan det lagt sig och ser mer naturligt ut. Så jag brukar tvätta håret som fan när jag precis gjort det så det ska gå fortare, haha! Men satan i gatan vad fräsch håret är igen iallafall. Lovely.


2,5 timme

Josefine Morelius, 2010-01-04 09:37:48
Jag är vaken efter endast 2,5 timmes sömn, rätt så bra gjort av mig ändå. Men tyvärr så kanske det kändes lite onödigt att suttit uppe och kollat matchen inatt eftersom Sverige inte gick vidare till final. Riktigt jäkla tråkigt alltså. Jag hade ju verkligen räknat med ännu en natts uppesittande för att se finalen. Men icke sa nicke istället blir det bronsmatch mot Schweiz som iallafall borde vara en match att vinna så vi får hoppas på det så att dem får med sig en medalj iallafall.

Nej nu ska jag borsta gaddarna och sen åka till frissan! Ha det bra!


Heja Sverige

Josefine Morelius, 2010-01-04 02:53:42

Jag är så sjukt trött, men kan bara inte missa en semifinal det går ju bara inte. Så skit samma att jag kommer få sova 3 timmar inatt det är nog värt mödan ska ni se. 10 minuter kvar, sen kör vi och jag tror att Jacob Markström kommer att storspela i mål och att Mattias Tedenby gör minst ett mål. Nu intar jag soffan och där är vi nu.

Heja Sverige!


Min kamera

Josefine Morelius, 2010-01-03 21:14:39
Snart så finns den i min ägo.


Monday tomorrow

Josefine Morelius, 2010-01-03 17:17:48

Fröken har massor att uträtta kommer jag på nu, ojoj.

♥ Hockeymatch 03.00

♥ Vakna 08.45 (Kommer gå segt eftersom jag antar att matchen slutar efter 5 någon gång, HÄRLIGT.)

♥ Frissan 10.00

♥ Fika med kära mor

♥ Möta upp siss och gå lös på apotekets sortiment, skittabletter, huvudvärkstabletter och ja gud vet allt
♥ Besök på elgiganten

♥ Köpa tandborste, kanske det viktigaste av allt under denna dag, haha!
♥ Besöka banken och hämta ut 26000 baht, rich woman! Haha.

♥ Träffa Elvis

♥ PLUGGA, suck!

Jadu en hel del som ska hinnas med på denna måndag då jag förmodligen kommer att vara ett vrak. Men först ska söndagskvällen avnjutas med lite trevligheter och där är vi nu.


The party don't start 'til I walk in

Josefine Morelius, 2010-01-03 16:56:16
Ja det va så vi sa va? Haha!

Hörrni jag har fan resfeber tror jag, sitter här och inser att om en vecka är jag på väg till Arlanda och ska sätta mig på ett flygplan och sen inte komma ur det på 10 timmar eller vad det nu är. Jag är inte alls flygrädd, inte alls.

Jag är inte rädd, jag kan flyga! (Jag står i köket med utsträckta armar och övar lite, det känns bra.) Hell no. Shit alltså, hur ska det gå? Det vet vi om en vecka och en dag.

Jag packar lite för varje dag som går, skriver listor på vad syrran och jag måste handla från apoteket och så vidare. Hon tycker jag är helt jävla galen, hon säger bara äh jag har hela dan på mig på söndag att packa. Fattar ni, samma dag som vi åker? Undrar vem det är som är galen utav oss egentligen. Haha!

Åh herregud ge mig en lugnande och där är vi nu.

Thomas Cook airlines, flyg mig säkert!


Kärleksfullt

Josefine Morelius, 2010-01-03 16:43:11
Detta betyder så mycket för mig min vän, tack! ♥

Söndagsmiddag

Josefine Morelius, 2010-01-03 12:34:59
Lär skynda mig in i duschen nu för ska iväg på söndagsmiddag vid 2-tiden. Denna söndag kommer bli en hemskt lång dag eftersom jag lär hålla mig vaken till KLOCKAN 3 INATT eftersom Sverige spelar sin semifinal mot Usa då. Blir väl att försöka sova lite innan annars pallar man väl aldrig. Ska dessutom till frissan klockan 10 imorgon så det blir ju ingen direkt sovmorgon över huvud taget.

Jaja, det löser sig. Nu är det duschen som gäller så ha en fin dag!

Brinn

Josefine Morelius, 2010-01-02 21:00:34


Min nyårsafton

Josefine Morelius, 2010-01-02 17:46:42
Som bekant så tog jag tåget till Stockholm innan 3 och var då framme i Stockholm kvart över 4 något sådant. Tog tunnelbanan till Skärmabrink där ja mötte upp Viktor som hade nyckeln till Jennys lägenhet. Gick hem till Jenny tog mig friheten att koka kaffe och mysa lite i soffan tills fröken kom hem från jobbet.

Då blev det lite finmiddag med mackor, ägg och grönsaker innan vi började göra oss i ordning. Gjorde oss riktigt nyårssnygga ska ni veta, oj oj. När vi var klara drack vi en massa vin och snackade och härrjade som alltid. Dock så drog jag på teven vid 8 för jag var tvungen att kolla hur det gick på matchen. Haha!

Men vid 9 ungefär åkte vi in till gamla stan för vi skulle till Vapiano och käka, trodde vi iallafall. Men dem stängde klockan 10 så då kändes det onödigt så då struntade vi i maten och åkte vidare. Blev haffade av polisen inne på tunnelbanan också, vi har nog aldrig låtit så snälla någon gång som då, haha.

Valet föll på Ambassadeur och vi anade att kön skulle vara lång och att man skulle ha biljett men vi gick iallafall dit och kollade. Så sant som det var sagt så skulle men egentligen ha biljett och plus att det var 25-årsgräns men vakten måste ha gillat oss för han släppte in oss ändå! Måste ju varit charmen alltså, haha. Där inne drack vi massa goda drinkar, dansade loss, bytte skor, slängde strumpor omkring oss, hittade ett äckligt djur, ramlade, räknade ner inför tolvslaget och bara hade det så jäkla kul. Mina skor jag hade på mig ska jag dock bränna upp nu, fyfan vad ont i fötterna jag hade. Efter Ambassadeur blev det såklart nattkäk på donken innan vi drog hem till Jenny för att ha efterfest med roliga hedemorabor! Som sagt det blev inte mycket sömn den natten men det var det värt för vi hade sjukt kul verkligen.

Bilderna har ju Jenny såklart men ska väl försöka få tag på dem snart iallafall.

2 januari

Josefine Morelius, 2010-01-02 17:36:14
Januari månad rullar på och det känns väl bra tycker ni inte? Nytt år och en jäkla massa nya möjligheter. Jag har mycket att se fram emot detta år så det kommer bli kul.

Har väl sådär piggnat till efter nyårasftonsfirandet kan man väl säga. Men känner att jag fortfarande är riktigt seg. Skulle egentligen åkt upp till Leksand idag men det blev krångel med bil som vanligt. Ibland önskar man verkligen att man hade en egen. Men jaja. Kommer väl förmodligen åka nästa fredag istället för att hälsa på lite men även passa på att gå på matchen. Missar ju en hel del matcher när jag är borta nu så vore kul att se minst en iallafall.

Dagen till ära har spenderats i sängen till stor del, jag skäms en hel del. Haha! Men den där nyårsfyllan tog riktigt hårt på mig alltså. Men det var det värt för herre jäklar vad kul vi hade.

Ikväll blir det bara film, mys och lite cola light. Haha.

Puss på er och ha en fin kväll!

2010

Josefine Morelius, 2010-01-01 15:35:37
Nämen hallå alla glada, bakfulla och allmänt slitna människor. Så var 2010 här och nu får vi se vd det året har att erbjuda.

Nyårsafton igår då var helt sjukt kul, skriver lite mer om det imorgon för nu orkar jag verkligen inte. Är så jäkla trött efter alldeles för få timmars sömn.

Men är iallafall kvar i Stockholm och jag och Jenny har nyss vart och handlat lite tacos som vi ska lag i ordning till senare. Jag åker ju hem sen vid 10 ikväll och då blir det raka vägen hem till sängen för att sova.

Imorgon kanske jag drar en sväng till Leksand också, vi får se!

Nej men ha en trevlig fredagkväll nu hörrni!

RSS 2.0