Sweet dreams

Josefine Morelius, 2010-08-31 20:10:24
Godkväll bloggen! Så var långdagen (08-17) i skolan avklarad. Vi skulle assistera treorna men jag ska ju vara kort fest-modell åt en tjej i fyran så pysslade med det på förmiddagen. Sen kom Gabriella och frågade om jag kunde vara hennes kort fest imorgon eftersom hennes var sjuk och självklart ställde man upp på det. Så satt under torkhuven 3 gånger idag, varmt var det. Av Elin fick jag en 40-talsfrisyr riktigt ball men hann tyvärr aldrig ta något kort på det. Men Gabriella gjorde en skitsnygg frilla på mig också, massa lockar. Hon är så duktig så Gabriella!



I torken med det snygga hårnätet på huvudet.




Resultatet, tjusigt va?

Love it

Josefine Morelius, 2010-08-30 19:50:27


I love the way you lie

Josefine Morelius, 2010-08-30 16:35:43
Goddag! Så var man hemma igen efter en dag i Falun och skolan. Som sagt idag hade vi produktinfo med Grazette och efter det fortsatte vi med färg. Teori idag, men lika kul det för det är ruskigt intressant. Sedan blev det ett core-pass på Må bättre som fick avsluta dagen. Så nu äe man som sagt hemma igen och mätt i magen.

Ska ta mig an mitt diskberg nu så jag har det gjort. Men hörs igen senare!

Grazette

Josefine Morelius, 2010-08-29 21:33:23
Godkväll! Nu ska jag strax ta och sussa tror jag. Imorgon börjar vi 9 så det blir lite sovmorgon, en timme iallafall. Imorgon kommer Grazette och ska prata om sina produkter, kul kul! Sen ska vi fortsätta med färg som är ännu roligare. Så jag säger nog godnatt nu, kan behöva sova lite efter denna helg.


The weekend

Josefine Morelius, 2010-08-29 20:31:11

Har haft en helt lovely helg med massa underbara människor. Så här kommer helgen helt enkelt:



I fredags började vi med färg i skolan = SKITKUL! Ville verkligen inte att dagen skulle ta slut men tyvärr så gjorde den det rätt snabbt eftersom vi bara går till 1 på fredagar. Vi fick iallafall pensla valfri färg på en varsin docka. Hann ej torka helt så vi får se resultatet imorgon istället.



Vid halv 2 kom den här sköna bönan till Falun, där åt vi lunch och kikade lite i affärer innan vi tog tåget hem till Avesta. Träffade även på våran gamla lärare Lasse från Leksand på tåget så vi satt och tjatade med han hela vägen hem. Gissa om jag och Sara var på bra humör resten av dagen, Lasse gjorde verkligen våran dag där. Väl i Avesta fick Sara posera så det finns bevis på att hon har varit här, haha. Men iallafall så gick vi ner på stan och köpte vin och sedan blev det Hemköp för inhandling av tacos. Blev en mysig hemmakväll med vin och massa skratt, haha. Jenny kom även förbi och tjattrade lite. Många roliga kommentarer blev det och favoriten var denna utav Sara:

(Hon berättade att det gick myskoxar (?) på gården, och om det sa hon såhär:)
- Ja man fick passa sig.

Jag och Jenny skrattade så vi halv dog alltså, haha. Men tack tjejer för en superkväll och helg. ♥



Har även hunnit med en liten promenix med hunden som har det finaste namnen i stan, ja hon heter Josefin alltså. Coolt!



Helt sådär hux flux klockan 20 över 8 igår fick jag för mig att åka till Leksand så jag drog dit till min kära partypatrull beståendes av Sofie och Elin. Jag var framme halv 10 så då var det bara att dricka ikapp och för mig blev det fanta och rosé inte alls så dumt faktiskt. Såklart blev det ett besök på Lucky H där vi svängde våra lurviga och hade drinkrace! Avestafolk såg man till också, trevligt. Hade iallafall en kanonkväll på på kära luckan.



Söndagen avslutades med marängsviss med Sofie innan jag tog bilen hem till Avesta igen. Så helgen har verkligen varit kanon, den kan jag leva på ett tag nu.


Sara rara

Josefine Morelius, 2010-08-28 10:42:02

Igår efter skolan kom Sara till Falun och sen följde hon hon med mig till Avesta så därför har jag inte haft tid att uppdatera. Men ska berätta lite mer sen när jag lämnat av tösabiten på tåget. Så håll till godo!

Pusshej!


Nonono

Josefine Morelius, 2010-08-26 21:42:05
Är inte pigg idag, därav ingen uppdateringen. Sorry men har legat och sovit sen jag kom hem i princip och nu ska jag sova igen så godnatt.

Green

Josefine Morelius, 2010-08-25 18:24:26
10 % på H&M idag och det resulterade i en ny jacka för min del. Har ju letat efter en khakigrön och har kikat på denna från H&M så idag efter skolan slog jag till. Höll nästan på att missa tåget eftersom ja bara va tvungen att köpa den idag, haha.


Ja den är ju snyggare i verkligheten än på den här bilden.


Mittiveckan

Josefine Morelius, 2010-08-25 18:16:42
Halloj hoppas ni haft en bra onsdag det har iallafall jag. Känner mig dock lite hängig ungefär så att jag är på väg att bli sjuk, hoppas inte. Ska ta mig en promenix nu lite senare som jag hoppas ska pigga upp mig lite. Iallafall idag så hade vi styling med Anna och vi fick göra en läggning utan knappt några som helst instruktioner. Mest för att vi skulle få testa på och lite sådär. Jag blev iallafall nöjd och Anna sa att den hade perfekt form. Alltid bra att få höra sånt.

Nu ska jag strax byta om till träningskläderna och bege mig ut och hurta lite.






 
Jag kan bara skratta åt denna bild, haha!

Update

Josefine Morelius, 2010-08-24 20:12:10
Blir bara lite korta uppdateringar nu när jag inte har min egen dator. Men idag var det skola som sagt igen och idag har vi assisterat treorna så det har varit en lång men väldigt intressant dag. Nu såhär på kvällskvisten har jag vart ute och gått/sprungit med Jempa. Så nu är man nyduschad och nerslagen i soffan framför fångarna på fortet.

Förresten idag blev jag erbjuden fast jobb men jag tackade nej faktiskt. Dem ringde ifrån Stora enso idag och sa att eftersom jag jobbat där så länge så hade dem tänkt på mig till det här jobbet. Men inget i världen skulle kunna få mig att hoppa av utbildningen i Falun. Jag älskar det verkligen så det fick bli ett nej.

Nej men som sagt så blir det inte så mycket mer uppis än såhär just nu. Men ska låna mammas dator nu när hon åker utomlands så då kan jag skriva lite mer. Jag hoppas det går fort med min lilla rosa pärla iallafall. Då kommer den vara som ny det har Sony-grabben lovat mig, haha.

Men ha en bra kväll nu gullisar!


Ny vecka

Josefine Morelius, 2010-08-23 19:54:14

Godkväll! Min dator har pajjat igen, skaplig tur jag har med mina datorer alltså. Haha! Men på onsdag kommer nån snubbe och hämtar pärlan så dem får byta hårddisk på den. Så jag kommer vara utan dator nu ett tag så vi får se hur det blir med uppdatering tills den kommer tillbaka igen.

Idag var det skola igen som sagt, återigen rullade vi permanent och sen blev det ett spinningspass på Må bättre som fick avsluta dagen. Hat haft ont i huvudet hela dagen så det har ändå varit en lång dag, men nu är det bättre som tur är.

Nä strax börjar fångarna på fortet och det lär jag se. Älskade fångarna på fortet när jag var liten så vi får se om det är samma bra skit som då.

Men ha en bra kväll så hörs vi snart igen!


Hair

Josefine Morelius, 2010-08-22 10:13:41
Tills imorgon ska vi ha tagit reda på permanentens historia och även valt ut två bilder på vad vi tycker är snygga lockar och jag valde dessa:



Sunday morning

Josefine Morelius, 2010-08-22 10:05:59
Halloj! Sitter hemma hos Jenny nu och har fått en riktigt smarrig frukost av henne, vilken pärla hon är. Nu sitter vi vid datorn och chillar som vanligt, haha. Förresten nu har jag köpt ett skal till min lur, såklart blev det ett rosa. Ovanligt va?

Ska fara hemåt om ett tag och städa, tvätta och packa inför kommande veckor. Imorgon är det skola igen, jag längtar.


22.25

Josefine Morelius, 2010-08-21 22:26:00
Idag är det lördagsmys som gäller, film, lite vin och en av dem finaste människorna på jorden så det kan inte bli bättre.


Underneath your clothes

Josefine Morelius, 2010-08-21 16:07:18
Idag fick jag äntligen sova utan att ha en klocka som ringde vid halv 6. Så jag sov till en halv 10 ungefär iallafall så det var inte alls dumt det. Drog ner på stan för en fika med Jenny och syrran och sen blev det lite shopping också. Men endast för 80 kronor det var rätt bra gjort utav mig, haha. Fick en klänning och en sjal för 80 kronor, skitbra. Klänningen ska ja ha till om två helger då det blir riktigt med partajj här i Avesta. Köpte också en present till min kära mor för hon är så snäll och låter mig sova där i veckan. Det blev en tröja från H&M som hon velat ha. Himlans snäll dotter jag är. Haha!

Ikväll blir det ännu en myskväll med film bara, precis vad jag behövde den här helgen.


Iphoneskal

Josefine Morelius, 2010-08-21 15:58:15
Sitter och letar efter något skal till min iphone eftersom jag repat den som fan så kan jag ju försöka att skydda den lite så det inte blir fel som sagt. Men jag hittar inget som passar mig i smaken fast det finns tusen miljarder olika att välja mellan. Antingen ska man bara ett enfärgat eller vara lite crazy och ta nåt med något kul mönster. Ja det visar helt enkelt vad det blir till slut. Någon som har ett förslag annars så är det välkommet.

Fredagsmys

Josefine Morelius, 2010-08-20 22:29:57
Sorry att ja är kass på uppdateringen men det hinns liksom inte riktigt med. Hade iallafall permanent i skolan idag och blev klar till 12 så då drog jag och käkade Faluns godaste ceasar-sallad med Evelina och Magda. Alltså helt seriöst det var verkligen den godaste ceasar-sallad jag ätit. Kommer inte ihåg va stället heter men det ligger precis vid ingång till Falan-gallerian. Try it.

Aja nu till kvällen har det blivit fredagsmys med Jenny, fillm, godis och bara ta det lugnt. Dock råkade jag somna så jag missade slutet av filmen, haha. Men jag är lite trött efter dessa två veckor så det ska blir lovely med 2 dagars sovmorgon nu i helgen.

Förresten här kommer en bild på mitt hår, syns inte så bra men det är iallafall askblont och klippt i en riktig page.


What if

Josefine Morelius, 2010-08-20 07:29:15
Tröttheten har nog smugit sig på mig nu och igår var det helt stört. Kom hem strax efter halv 6 käkade lite mat och la mig sen i soffan och glodde på teven. Somnade såklart och vaknade vid halv 9 igen. Gick då upp kanske 10 minuter och sen la jag mig framför teven igen och somnade en gång till. Vaknade igen halv 11 och då gick ja upp och borstade tänderna och tvättade bort sminket för att sova igen på riktigt i sängen den här gången. Jag somnade på en gång så antar att jag va rätt trött igår! Haha. Skulle ju ringa några igår men nu vet ni varför ja aldrig ringde för jag sov. Haha! Men idag är det iallafall fredag och vi slutar 1 och sen är det inget jobb i helgen så äntligen ska jag få sovmorgon! Men ha en bra dag så hörs vi senare!

Skinn

Josefine Morelius, 2010-08-18 22:30:01
Snygga snygga snygga. Fast jag har redan ett par skinnbrallor så det blir inget denna gång tyvärr.


Askblond

Josefine Morelius, 2010-08-18 22:15:46

Sådär ja, så var man askblond igen då och har kapat av håret ännu mer. Nu har jag en riktig page med en ordentlig uppklippning i nacken. Nej men det känns bra ändå, det växer ju ut som sagt och alltid kul att göra nåt nytt så jag är nöjd. Har dock slarvat bort sladden så kan inte lägga in några bilder utan får göra det imorgon för jag antar att sladden ligger kvar i skolan.

Nä men har egentligen inte så mycket att säga känner jag. Kom hem från skolan åt mat och sen somnade jag i soffan, inte bra alls. Drog iallafall ut på en löpvända efter det så hoppas jag kan somna nu ändå. Aja ska ta och lägga mig och läsa Sofies mode nu så jag säger godnatt och sorry för den dåliga uppdateringen idag.

Sov gott!


Birds

Josefine Morelius, 2010-08-17 22:07:32
Såg den här klänningen på Tyra och ja gillar den verkligen. Skitsnygg! Kan gärna få bo hos mig med. Kommer från Vero moda iallafall.



To all my girls

Josefine Morelius, 2010-08-17 20:20:22
Det har varit en LÅNG dag idag. Åkte från Avesta 06.45 och kom hem alldeles nyss nästan eftersom tåg och skit var försenat. Fick lite sällskap av Rebecca iallafall så det var tur. Men i vilket fall så går vi ju till 5 varje tisdag så kommer ju att komma hem vid 7-tiden iallafall. Nåja idag så har vi rullat permanent igen, gjorde helt huvud idag. Skulle ju ta kort på min första hela permanent men glömde det så fick bli när jag hade tagit ur typ hälften av spolarna. Haha! Har varit en bra dag iallafall trots att den är så lång men jag älskar fan min klass, underbar. Idag har vi sjungit med i falukorvs-låten. Haha!

Imorgon har vi egen hårvård = jag ska bli klippt och slingad av treorna, hur nice är inte det då att få fräscht hår igen. På skoltid dessutom. Lovely.

Nä nu blir det käk och sen en prommis med bästa. Pusshej så länge!






This years love

Josefine Morelius, 2010-08-16 21:15:09

Sådär ja vad skönt det var att träna! Verkligen ge gärnet och svetten bara rinner om en, underbart. Har vart så himla trött idag, så fia sa: va tyst du är idag Josefine. Hon är nog mer van vid att jag tjattrar som fan. Haha! Men det här var en alladeles perfekt start på veckan känner jag. Så nu har jag duschat, målat naglarna och ligger nu i soffan med datorn. Ska ta fram min sax och ligga och öva lite för tummen, man SKA bara klippa med tummen. Tjena!

Ha en fin kväll nu mina tjusiga läsare!



Work it out

Josefine Morelius, 2010-08-16 17:56:50
Snart ska jag iväg på ett spinningpass, ska bli jäkligt skönt det. Missade ju bodypumpen i skolan idag så istället blir det spinning nu. Idag i skolan har vi rullat permanent och det är fan skitkul, haha. Fast lite svårt att få dem så pass hårda som man vill ha dem. Jag längtar fasiken tills ja ska få stå och småtjattra med en tant samtidigt som ja rullar hennes hår. Så mysigt, haha. Milka (lärare) sa idag att vi sen ska rulla ett helt hår på en halvtimme, shit. Jag rullade ett parti idag på typ en timme, men så är det när man är nybörjare haha.

Nej nu ska ja strax dra, ha det gött.



Leksandströjan på såklart!

My world is upside down

Josefine Morelius, 2010-08-15 21:54:42
Nu har jag jobbat klart på stora enso för sista gången, det känns lite sorgligt på något sätt. Som sagt så har jag ju ändå varit där i 5 somrar nu och man har ju lärt känna många människor. Men Evelina kommer att jobba vidare för mig också, det vet jag. Haha! Nej men det kommer bli tomt nästa sommar då man inte kommer dit som ett jävla vrak på förmiddagsskiften och känner den stekande hettan och oljudet från alla maskiner. Det finns en charm i det med men nu är det över. Stängde grinden om mig idag och insåg att nu är det klart.

Så tack till stora enso och alla härliga människor för dessa 5 år! Det har vart fina 5 år, haha.


Sådär nu kommer dem ihåg mig.


Första och sista gången ni ser mig såhär, haha.

Weekday

Josefine Morelius, 2010-08-14 19:34:38
Så var man hemma efter 12 timmar på fabben, har vart en lugn dag så antar att det blir motsatsen imorgon säkert. Aja vi får se. Ligger och inväntar speedwayen på teven innan det är dags att krypa till sängs igen. Men som sagt först blir det teve och mys med Alice.

Just ja, imorgon avslutar jag min karriär som kartongarbetare för alltid. Känns bra och dåligt faktiskt. Fast jag hatar jobbet för det är så tråkigt så kommer man sakna människorna såklart. Idag var Göran och hälsade på också, gissa om jag blev glad. Haha! Göran var ju min favorit av alla som jobbat på stora enso. Men han gick i pension för två år sen tyvärr. Men iallafall tårtan är inhandlad som jag ska bjuda på imorgon. Blir kanoners det.

Nej nu ska jag ta en macka och sen blir det teven så vi hörs imorgon helt enkelt.

Pistols

Josefine Morelius, 2010-08-14 19:30:00
Som ni kanske vet så älskar ju jag acne pistols-skon, den låga modellen. Men nu börjar budgetvarianterna komma in och jag hittade ett par på din sko för en mycket billigare penning så jag var tvungen att slå till. Jag älskar dem verkligen, vill ha höst nu så dem kan användas.


Sorry

Josefine Morelius, 2010-08-13 20:38:31
Idag har jag hunit uppdatera alls men var skolan till 1 och sen hem och då var ja så trött så ja va tvungen att sova lite. Kanske inte det smartaste med tanke på att jag ska jobba förmiddag imorgon. Fyfan! Vill verkligen inte för ja har gått upp halv 6 nu hela veckan och sen ska jag upp 5 imorgon och på söndag. Suck jag ser fram emot nästa helg för då är det SOVMORGON!

Förresten så spillde jag ner hela mig med kaffe i morse på tåget och hade dessutom en vit tröja. Så jag har gått runt med världens skitigaste tröja idag, jättekul. Men sen insåg jag att det var fredag den trettonde idag så där har vi svaret. Haha!

Nä men ja hoppas ni får en himlans bra helg. Blir väl lite kass uppis eftersom jag jobbar hela dagarna.

Så ha det fint så hörs vi snart igen.

New

Josefine Morelius, 2010-08-12 20:49:10
Nyfixade bryn, i like. Tack världens bästa! ♥

Klippa klippa

Josefine Morelius, 2010-08-12 18:22:32
Oj oj va trött jag är idag med fast ja la mig i någorlunda tid igår. Men jag kan säga såhär, det är inte lätt att klippa hår allt. Haha! Shit vad det är grejer att tänka på alltså, ungefär som att lära sig köra bil och det var ju inte det lättaste att i början. Det är allt ifrån hur du ska hålla saxen, ergonomin, vart du ska göra av kammen och så vidare och så vidare. Men jag lyckades då iallafall klippa först en "skinnbit" och sen fick vi köra igång med att klippa en hel docka. Jag tycker ändå att det gick riktigt bra för att vara första gången och jag var minsann en talang på att inte lägga ifrån mig kammen samtidigt som man klipper för det får man absolut inte göra. Träningsverk i fingarna imorgon, jotack. En sak till, man ska bara använda tummen när man klipper, tänk på det nästa gång ni ska klippa något. Inte helt enkelt från början. Men iallafall fan vad kul det är.


Tröttast

Josefine Morelius, 2010-08-11 21:09:23
Åh gud hinner inte uppa speciellt bra nu men tiden räcker inte till. Slutade vid 3 idag och åkte direkt ut till Nordanö så var där strax efter 4 någon gång. Blev käk och sen hem till syrran och hjälpa henne städa och chilla lite med Havanna. Men idag var hon så jäkla busig, haha. Aja i vilket fall efter städning så blev det tillbaka till stan för en kaffe ute på balkongen med Jenny, mysigt mysigt.

Så nu är det snart dags för sovning igen, måste verkligen sova tidigare ikväll istället för halv 12 eller senare som det blivit senaste dagarna. Klockan står ju ändå på 05.30 som sagt.

Så sorry för den kassa uppisen men har inte hunnit och nu är ja alldeles för trött. Men allt knallar på och imorgon har vi första klipplektionen, det kommer bli spännande.

Sov gott nu, godnatt.


What a feeling

Josefine Morelius, 2010-08-10 22:00:19
Godkväll! Har vart ute och gått med siss och elvis nu på kvällen och fixat till morsans gamla cykel som ja ska köra upp till Falun imorgon så ja kan cykla mellan tåget och skolan. Det är på håret annars att man hinner i tid så efter tips från Gabriella så blir det cykel för mig med nu. Skönt att åka bil imorgon också ändå, haha.

Snart dags att sussa så man är pigg imorgon igen. På schemat står det städning av salong, schamponering och styling så det blir nog roligt det.

Nej nu blir det dusch och sen läsa lite mer i elsas mode innan man slocknar.

Natti natti gullisar.

Dag två

Josefine Morelius, 2010-08-10 17:32:47

Trött tröttare tröttast idag alltså. Var skitrött igår så gick och ja mig vid halv 11 men inte tusan kunde jag somna då eller så sist jag kollade på klockan inatt var hon nästan 1 har jag för mig. Så när klockan ringde i morse halv 6 var man ju inte det allra piggaste kanske, haha. Men tur att det är något kul man ska göra därför orkar man upp. Idag har vi haft mer introduktion och sen fick vi våra vagnar och alla redskap. Men sen ska vi få helt nya saxar med våra namn ingraverade, mycket roligare än dem begagnade vi fick nu i början.

Sen hade vi lite praktiskt, eller ja vissa fick testa permanent, styling, uppsättning men jag och Sara fick gå ner på stan och leta efter frisyrer vi tyckte var snygga. 2 dam, en kort och lång och sen 2 herrklippningar. Var riktigt kul och gå runt och spana på alla, killfrisyrer var roligast. Jag har ju en favoritfrisyr på killar just nu, ungefär som Oskar Linnros har. Så jäkla snyggt.

Nej nu hungrar jag ihjäl alltså! MAT!


Shoes

Josefine Morelius, 2010-08-09 18:39:54
Vill börja använda mina nya skor nu, och alla mindra andra höstskor. Men jag har som min lilla regel att inte börja använda höstskor förrns september så får väl hålla mig till dess.


I got a feeling

Josefine Morelius, 2010-08-09 17:30:44
Tjena tjena! Så var man hemma igen då efter sin första dag på skolan. Allt har gått finemang och klassen verkar skitgo. Vi är en massa brudar och en kille faktiskt. Allt som allt kommer vi vara 12 stycken. Lite lagom det tycker jag. Men idag har vi mest bara fått en massa information och fått lite skåp, pärmar och annat. Sen var det ju även träning med 14-15 och idag var det cirkelträning. Har ju inte tränat på ett tag nu så gissa om det var jobbigt alltså, träningsvärk som heter duga imorgon alltså, haha. Men gött att komma igång igen. Längtar redan tills imorgon för det ska bli så jäkla kul samtidigt som det förmodligen kommer vara asjobbigt vissa gånger. Första klipplektionen redan på torsdag så inget slapp här inte, haha.


På väg mot nya äventyr

Josefine Morelius, 2010-08-08 22:23:41
Nu är det snart inte bara en dröm längre utan det är på väg att bli verklighet för imorgon påbörjar jag min resa mot min dröm om att få bli frisör och starta en egen salong. Det känns fortfarande overkligt och jag går och lägger mig med en massa olika känslor i kroppen, glädje, nyfikenhet, nervositet, längtan och massa massa mer. Men framförallt så känner jag mig sjukt taggad och ser fram emot min nya resa. Jag är så stolt över mig själv att jag sett till att jag äntligen ska få göra det här. Säger bara såhär: Känn pepp känn pepp känn pepepepepp!

Yes nu jävlar kör vi!

Till Jenny Johansson: Tack för allt du gör för mig, allt du ger mig genom att bara vara du. All positivitet, pepp och energi betyder mer än något annat. ♥



The winner takes it all the loser standing small beside the victory that’s her destiny.

5 things

Josefine Morelius, 2010-08-08 18:07:14

5 saker ni kanske inte visste om mig.

1. Jag älskar att köra bil
2. Jag hatar att gå i trappor (så sjukt rädd för att ramla)
3. Jag har hissfobi
4. Jag tror på spöken
5. Har dansat balett när jag var yngre

Bra att jag både hatar att åka hiss och gå i trappor, haha. Hur tar jag mig upp eller ner? Men nej då det blir oftast trappor iallafall åker bara hiss om jag verkligen måste.


This is who i am

Josefine Morelius, 2010-08-08 18:03:01
Haha läs det här inlägget, för jäkla bra skrivet Sofie och ja jag är verkligen knäpp. Haha!

Läs här!

Seg lång söndag

Josefine Morelius, 2010-08-08 12:54:34
Usch jag är lite trött idag, inte fyllsjuk utan bara trött. Men hade en helt galen kväll igår som alltid här i Leksand, haha. Men nu ligger jag bara och glor på teve i soffan, Sofie jobbar ju hela dan så får klara mig själv. Skulle väl egentligen behöva dra mig hemåt eftersom jag har lite grejer att göra men vågar nog inte riktigt köra än på någon timme så det får bli att stanna här ett tag. Men det är så tråkigt bara när Sofie är på jobbet.

Nej undra om man ska ta en dusch nu så man blir människa nån gång. Men ja vi hörs senare när jag är tillbaka i Avesta igen.

Pusshej!

Linda Sundblad

Josefine Morelius, 2010-08-07 17:55:45
Jag älskar Linda Sundblad, ballare brud får man leta efter. Jag ska bli som hon, haha. Så ska bara lära mig sjunga och bli lika smal som henne och sen så. Haha!


Get this parry started

Josefine Morelius, 2010-08-07 15:36:42
Halloj! Så var det lördag igen och Sofie är på jobbet så idag har jag fått roat mig själv. Gav mig ut på en löpvända som blev sådär, haha. Jag har så ont i hela kroppen och benen kändes som två betongklumpar. Så der blev som sagt ingen lång vända direkt. Men ska snart börja göra mig klar inför kvällen festligheter. Ikväll blir nog sista gången på väldigt länge som jag kommer kunna festa nu eftersom skolan börjar på måndag och då kommer jag säkerligen ha varken tid eller ork till att festa. Detta är ju verkligen en intensivutbildning med högt tempo men fasiken så kul det ska bli.

Nej dags att sätta fart nu för snart kommer Sofie hem och då blir det KAFFE KAFFE KAFFE! Hon har en perkulator (stavas det så?) och jag vet inte hur en sån funkar så kan inte sätta på själv, haha.

Men ha en fortsatt bra dag nu hörrni, skål!


747

Josefine Morelius, 2010-08-06 16:11:45

Blev mat på siljan idag istället, en ceasarsallad som smakade mucho bra. Så nu är man mätt och belåten i lilla magen. Nu ligger ja halvdö på soffan, men det är inte helt fel det heller. Ligga och glo på teve och chilla lite.


Powerwalk

Josefine Morelius, 2010-08-06 11:15:54
Strax dags för en powerwalk igen runt Leksand, skönt att man börjar komma igång igen. Blir nog även lite styrka hemma hos Soffan precis som vi gjorde igår. Härligt härligt. Eftersom beach 2010 nu snart är över så satsar vi på beach 2011 istället, haha. Efter träningen så blir det fika på siljan, det var länge sen det alltså så det blir mysigt det.


Älskade Leksand

Josefine Morelius, 2010-08-05 20:46:52
Nu är man i älskade Leksand igen och så fort jag kom gick jag och Sofie ut på en powerwalk. Det blev strandpromenaden, så himla fint där ju. Sen fick jag en liten överraskning av bästa Sofie. Världens finaste brev och sen ett armband. Tack snälla du. Nu blir det iallafall dusch och sen en film verkar det som.



Träningskläderna och kaffet i högsta hugg innan det vad dags att sätta sig i bilen för att åka upp till Leksand.



Present från Soffan.

Solsken

Josefine Morelius, 2010-08-05 12:58:20
Åh så härligt det var att vakna upp av att solen sken in i rummet. Ligger faktiskt ute och solar idag innan jag ska ta bilen upp mot Leksand igen. Man lär ju passa på att njuta av solen nu, var ju ett tag sen man kunde ligga ute nu ju. Så det är så himla härligt så. Men det ska bli så skönt att få komma till Leksand igen, mitt lilla smultronställe det där. Vi får väl se när flytten dit blir av, kanske imorgon, kanske om en en månad eller om ett halvår vad vet jag. Nej kan inte ligga här inne och dega utan beger mig ut i solen istället.

Ha en toppenbra dag!

Skinn

Josefine Morelius, 2010-08-04 20:20:51
Har letat efter ett par "skinnshorts" hela sommaren och nu när sommaren börjar ta slut ska man hitta ett par. Men jag köpte dem iallafall eftersom det funkar ju med strumpisar under när kylan börjar komma. Vilket den redan gjort tycker jag nästan. Aja hittade dem på Bikbok iallafall.


Some love

Josefine Morelius, 2010-08-04 19:01:55
Sådär ja nu var man hemma igen efter dag hos två donnor i Sandviken. Blev först käk på Monroes, Elvistallrik även denna gång. Så jäkla gott! Sen drog vi iväg till Valbo för lite shopping och och en massa snack.

Bästa kommentarerna för dagen var ju helt klart:

- Vafan tycker du den där är snygg, den är ju skitful!
Sagt av Malin.

- En sån där har jag, och den trivs jag i.
Sagt av Sara.

Kanske inte låter så kul, men jag lovar det var det. Sen kom våran kära sambandscentral på tal igen, det kan vara det roligaste ordet jag vet. Haha! Äh ni som fattar ni fattar. Har iallafall haft en suverän dag med mina tjejer Malin och Sara! Tack för en härlig dag tjejer! ♥


På väg

Josefine Morelius, 2010-08-04 11:49:20
Halloj! Ska alldeles strax sätta mig i bilen och åka mot Sandviken för att hälsa på Malin och Sara. Blir käka på Monroes, MUMS och sen en tripp till Valbo för lite shopping och tjejsnack. Love it. Kommer tillbaka ikväll så vi hörs då.

Ha en bra dag!

Todays

Josefine Morelius, 2010-08-03 16:51:50


Länge sen jag la upp en sån här bild så tyckte det var på tiden. Har mitt älskade ugglehalsband på mig och bara idag har jag fått två kommentarer om det av människor jag inte känner. Jag tror jag gjort ett lyckat köp, haha. Nej men ärligt det är fan skitfränt!

Hår

Josefine Morelius, 2010-08-03 15:57:03


När man ser dem här bilderna saknar jag verkligen mitt långa hår. Men aja nu är det bara att börja spara igen så får vi se om det blir något mer löshår heller inte. Haha.

Hey soul sister

Josefine Morelius, 2010-08-03 14:25:29
Idag blev det lunch med två av systrarna, Joffe och den sötaste bruden i världen, Havanna. Vi matchade idag med "skinnleggings" båda två, hon kommer bli coolast på dagis sen. Var iallafall himlans trevligt och gott också. Passade även på att lämna tillbaka klänningen från Lindex, den satt fasiken inte så bra insåg jag så den fick åka tillbaka igen. Kära mamma är i kupan också så hon har köpt plånboken från gina till mig som jag glömde sist jag var där. Jippi!




Coffe

Josefine Morelius, 2010-08-03 14:20:17
Halloj! Sitter med datorn, dricker kaffe, kikar bloggar och framförallt njuter av ledigheten. Så himla skönt är det verkligen. Ska absolut ta vara på den här sista veckan för sen kommer det bli ett jäkla tempo. Fick sms idag från skolan (ja dem skickar ut sms, haha) om att vi har träning redan på måndag när vi börjar. Härligt! Ska bli så jäkla skönt att ha schemalagd träning i skolan igen. Har fått för mig att det är träning två dagar i veckan eller något sånt där. Vi frissor måste ju träna regelbundet så att vi får starka ryggar som pallar med. Känns så sjukt att säga att man är på väg och bli frissa nu, längtar så.


Baseball jacket

Josefine Morelius, 2010-08-02 22:02:32


Har tittat på den här ett par gånger och den är rätt shysst egentligen (tyckte inte alls om den när den kom) men vette tusan om det är min stil riktigt. Fast egentligen vad är min stil? Ja har ingen, jag sätter på mig och kombinerar det jag tycler är snyggt så man kanske skulle slå till på den här ändå. 249 spänn liksom är ju inte allt för farligt. Vad tycker ni?


Malaga

Josefine Morelius, 2010-08-02 18:12:45
Satt och kikade på lite flyfg till Malaga. Är så jäkla sugen på att åka dit igen, bodde ju trots allt där i ett halvår och jag lovar att man saknar det sjukt mycket. Skulle bara vara så kul att se skolan, gamla lägenheten och allt annat igen.



Rock

Josefine Morelius, 2010-08-02 14:29:25



Efter att ha lyssnar på rockklassliker hela sommaren har jag fått en ny facoritlåt, haha. Introt är ju så jäkla skönt.


When love takes over

Josefine Morelius, 2010-08-02 14:03:33
Goddagens! Nu har man vaknat till liv och jag är därmed ledig hella denna vecka, det känns helt okej lär jag få säga. Men man är alltid lite seg när man jobbat 3 nätter så idag blir det ganska så lugnt. Ska tvätta klart min tvätt och sen ska jag även ta tag i träningen nu igen. Har verkligen slarvat jättemycket och har sån ångest för att jag gått upp så mycket i vikt den här sommaren. Usch. Men har inte så mycket att skylla på än mig själv men nu blir det ändring på det här. Jag älskar ju att träna och fattar inte varför jag alltid slarvar så mycket under somrarna. Aja slut med allt snask och skit och tillbaka till mit gamla hälsosamma liv. Haha.  Nej men man mår så mycket bättre när man tränar och äter bra mat och inte en massa skit.

Mm, nej undra om man ska ta och göra ett ryck kanske. Uppar igen lite senare istället så ha det så bra till dess.

12

Josefine Morelius, 2010-08-01 13:45:49
12 timmar till på fabben och sen ledigt i 7 dagar och det ska bli så gött nu innan skolan. Men inser också att jag faktiskt jobbat min sista långvecka på stora enso för alltid. För inte lär väl jag komma tillbaka dit igen? Haha. Känns ändå lite sorgligt på något sätt också, har ju ändå jobbat där varje sommar senaste fem åren så.

Men nu börjar livet på riktigt, nästan iallafall. Haha!

Nej nu blir det käk och sen lite chill framför teven innan man åker mot fabben för dem sista 12.

RSS 2.0