Underbara Sverige

Josefine Morelius, 2009-05-31 13:42:36
Ja Sverige har sina fina dagar minsann, tyvärr alldeles för få under sommaren. Men nu ska man absolut inte gnälla för det är ju helt underbart väder idag alltså. Eller ja har ju varit det hela helgen. Ligger ute på gräset och solar för fullt, vore inte dumt med en snygg bränna nu. Strax ska vi grilla också, mums.

Nej det är dumt att sitta vid datorn en dag som denna faktiskt så därför tänker jag gå ut igen.

Ha en lika underbar dag som jag nu, puss.


I'm back

Josefine Morelius, 2009-05-30 10:59:46
Nu är jag tillbaka gott folk. Så nu kommer det finnas mer tid till att blogga igen. Har haft världens bästa vecka i Leksand. Tack till er alla som gjort den så grymt bra. Får bli mer uppdatering om det senare för n vill jag lägga mig ute i solen och steka.

Ha en underbar dag i solen allihopa. Puss.

Leksand

Josefine Morelius, 2009-05-26 19:29:23
Sorry för den dåliga uppdatering som varit och som kommer att vara denna vecka. Men är ju som sagt i Leksand nu och har full rulle hela tiden. Får uppdatera lite bättre sen när jag har tid.

Ha det fint tills vi hörs igen! Puss.

Borde sova

Josefine Morelius, 2009-05-24 22:53:36
Men jag har ingen lust med det ju. Ska ju upp ritkigt tidigt imorgon för att åka till Leksand så borde ju verkligen lägga mig. Men framförallt packa klart, herregud vad seg jag är. Jag kan inte ens packa heller, har typ tagit med kläder för en månad och vi ska vara där i fyra dagar. Haha! Men man vill ju ha lite valmöjligheter när det gäller kläder och skor som sagt.

Nej packa klart sen lägga sig i sängen och glo på teve en sväng innan det blir godnatt.

Milow

Josefine Morelius, 2009-05-24 18:42:59

Kom och sjung för mig..

Hemmakväll

Josefine Morelius, 2009-05-24 18:17:49
Skulle ju egentligen åkt med Emma och Linda upp till Leksand nu ikväll, men blev hemma istället. Ska nog förmodligen ta egen bil så då åker jag upp imorgon bitti istället. Så nu ligger jag och väntar på att gossip ska börja. Det är ju verkligen höjdpunkten på söndagar.


Less blir man på din sko

Josefine Morelius, 2009-05-24 13:39:09
Ännu en gång så är skorna slut efter att jag beställt dem från din sko. Det står att dem finns men senare får man mail om att dem tagit slut, fast man beställt dem. Jävligt konstigt alltså, detta är ju andra gången det händer också. Skärpning nu din sko. Jaja, får väl vänta tills dem kommer in igen då, för jag vill verkligen ha dem. Så är det.

Idag bär det av

Josefine Morelius, 2009-05-24 10:24:19
Godmorgon söndag igen då. Helgerna går ruskigt fort faktiskt. Har så himla mycket jag ska hinna med idag innan jag styr kosan mot Leksand ikväll. Ska bli riktigt och komma dit en vecka nu, träffa alla, festa till det lite och bara ha det bra. Saknar alla godingar enormt mycket så det ska bli kul.

Nej men det är väl lika bra att jag pallrar mig upp från sängen nu. Fick äntligen sova ut lite, det var ju inte igår direkt. Så det var skönt och välbehövligt. Nej nu blir det frukost och sen massa tvättning och städning och allt sånt där roligt.

Puss på er.

Klick klick

Josefine Morelius, 2009-05-23 20:18:52

Alla mina sktattepengar går åt till shopping, men det är det väl värt. Jag lider ju av shoppingberoende alltså, haha. Senaste hemklickningarna fick bli dessa snyggingar: (Kunde inte hålla mig, haha.)




Holmen

Josefine Morelius, 2009-05-23 20:09:25
Det var så fint väder så jag och Jenny drog ner på holmen och myste lite. Stannade till på seven eleven, tog lite gratis kaffe och köpte med oss glass. Jag var tvungen att prova ben & jerrys-glassen men blev riktigt besviken på denna 26-kronorsglass. Absolut inte värd 26 kronor för den var inte alls god. Men kaffet smakade bra iallafall.

Vi drog på lite Akon och bara chillade i gräset, toppen var det. Sen kom Malin, syrran och Mickis med två hundar och söta Liam. Så vi satt där och snackade lite med dem också, supermysigt var det iallafall.


Ben & jerrys glassen som inte var speciellt god..


Fina holmen, Avestas svar på djurgården enligt oss..


Vilken godbit han är

Josefine Morelius, 2009-05-23 12:53:12


Val av plats att ta en tupplur på gillar jag verkligen.

Cykeltur

Josefine Morelius, 2009-05-23 10:07:12
Nu ska jag ta min älskade cykel in till stan, tänkte att jag skulle ta och sola lite solarium. Förlåt Jenny, säg ingenting. Haha.


The shoe

Josefine Morelius, 2009-05-23 00:18:52
Nämen kolla vad som kommit in på dinsko.se idag. Just den sko som jag så gärna vill ha, den som inte fanns i storlek 36. Det kliar lite i mina fingrar nu, kanske man ska klicka hem? Fan jag behöver inga skor, eller förresten man kan aldrig få för många skor. (Den ser lite rolig ut såhär, men det är grymt snygg på jag lovar.)



She's the one

Josefine Morelius, 2009-05-22 23:38:21
Ja det är hon, min Jenny. Vad fan vore livet utan dig? Jävligt bittert skulle jag vilja säga. Finns ingen jag kan garva så mycket med som dig, finns ingen som jag har så kul med som dig, finns ingen som förstår sig på mig bättre än du. Vi tänker samma, vi är som samma person fast ändå olika. Haha.

När vi var in och hälsade på söta Therese idag sa hon bara, blir ni aldrig trötta på varandra!? Vi skrattade och sa nej det blir vi inte. Det är vänskap det gott folk.

Jag längtar så galet mycket till nästa helg då det blir party med Jempa plus alla andra godbitar all weekend long. Shit alltså det kommer bli så kul.

Ja men hon är verkligen the one för mig.

Puss på min fina Jenny ♥

Jenny är på väg

Josefine Morelius, 2009-05-22 19:09:57
Jenny kommer strax hit, vi ska fixa mitt hår och kolla på nya Wallander-filmen samt käka lite popcorn och ha det mysigt. Efter det åker vi in en sväng till stan, tänkte gå upp och hälsa på Viktor en sväng. Var väldigt länge sen. Så ja det blir nog en riktigt bra kväll, trots huvudvärk och annat.

Ordning & reda

Josefine Morelius, 2009-05-22 19:08:00
Ska gå in på ordning och reda när jag kommer tillbaka till Stockholm igen och köpa ett fodral till min dator. Blir ju såklart det här rosa och paljettiga. Passar Josefine alldeles utmärkt.


Alexander Rybak

Josefine Morelius, 2009-05-22 13:04:13
Här sitter jag och lyssnar på Alexander Rybak, fyfan vad bra han är den där grabben alltså. Borde egentligen hoppa in i duschen men jag orkar inte riktigt än. Har lite tider och passa, halv tre och sen klockan fyra men det är ju långt kvar dit. Haha! Håller mig till Alexander en stund till istället. Han är ju så söt så man dör ju nästan.



Och så kom regnet

Josefine Morelius, 2009-05-22 11:30:26
Tur jag hann ut och gå innan regnet kom iallafall. Men jag som hade tänkt att jag skulle ta min älskade cykel in till stan, men nu lär det ju bli bilen istället. Suck.


TGIF

Josefine Morelius, 2009-05-22 09:50:08
Det är fredag och jag måste medge att det är grymt härligt att vara ledig idag. Jag tänkte att jag skulle ta med mig Alice för att gå ut och gå nu strax, måste bara vakna till lite. Den lilla damen har nämligen hållt mig vaken större delen av natten så har inte fått många timmars sömn inatt direkt. Men vad spelar det för roll, det är ju ändå fredag.

Dags att snöra på sig dojjorna för nu piper hon så, haha.

Ha en fin fredag!

Väder och vind

Josefine Morelius, 2009-05-21 22:57:45

Skit trodde det skulle bli sol imorgon, men icke för det ska regna. Men lördag och söndag ska det bli fint iallafall. Härligt härligt! Då ska det lapas sol för fulla muggar.


Godnatt godnatt

Josefine Morelius, 2009-05-21 22:41:55

Nu är jag så himla trött så nu behöver jag verkligen sova. Därför säger jag godnatt och sov gott till alla er som läser.


Aj aj

Josefine Morelius, 2009-05-21 22:40:34
Provlåg nyss på pappas spikmatta och fan vad ont det gjorde!



News by H&M

Josefine Morelius, 2009-05-21 21:46:10

Hittade massa tjusiga grejer från H&M idag.



En rosa nano

Josefine Morelius, 2009-05-21 16:34:57

Nu ska jag ta och beställa en sådan, det har jag sagt så länge nu. Har ju shufflen men den använder jag bara när jag tränar för den är så liten.


På tåget igen

Josefine Morelius, 2009-05-21 16:02:37
Så sitter man på tåget igen, har nog aldrig åkt så mycket tåg som jag gjort senaste tiden. Men det är rätt mysigt, fast ändå rätt segt. Är framme i Avesta kvart över fem idag och då kommer såklart min kära far och hämtar mig. Hoppas han har lite mat till mig där hemma, har endast ätit lite pannkaka idag så jag är riktigt hungrig redan nu.

När jag kommer hem ska jag gå hem till Jessica en sväng, mamma och Madelene är där nämligen. Men förmodligen så sover Havanna så får nog inte träffa henne idag, trist det.

Dagen på polarn gick bra, men shit vad lugnt det var. Fan inte en kotte i butiken knappt. Haha. Men jag höll mest på och pysslade med min pyamasavdelning. Blev riktigt snyggt faktiskt till slut. Men det var inte det lättaste kan jag ju säga. Tur man är så jävla bra på sånt där då, haha. Skryta bör man göra ibland, så länge det inte går en över huvudet.

Nej nu blir det Lasse i lurarna så vi hörs senare.

Puss puss!

Torsdag

Josefine Morelius, 2009-05-21 09:05:33
Jag ska jobba på polarn idag fast jag egentligen är ledig, men var lite smart och bytte min lediga dag tills imorgon så då kan jag åka hem direkt efter jobbet idag. Längtar till jobbet för idag ska jag få göra om pyamasväggen och det ska bli så himla roligt.

Nej nu lär jag duscha förresten.

Beröm

Josefine Morelius, 2009-05-20 16:42:48

Shit jag är så himla glad idag, har fått så galet mycket beröm av Maja. Höll på att göra om en avdelning igår som Maja ej hann se igår så idag när jag kom var det första hon sa: Du är så fantastiskt duktig Josefine. Jag blev så glad alltså. Hon sa att jag borde bli dekoratör istället, haha. Ibland kan jag känna att jag faktiskt hellre hade velat gå dekoratör. Jag älskar ju att hålla på med sånt där, och sen när man får höra såna positiva saker dessutom. Maja sa även att du har verkligen ett öga för sånt där som ingen annan har, ta vara på det.

Jadu, detta gjorde ju inte saken lättare inför framtiden. Jag ångrar ju inte att jag går på handelsurbildningen för jag vill ju ha det också. Men just dekoratörsbiten vill jag ju så gärna också ha med mig. Fatta vilka möjligheter det ger mig. Jag är lite småsugen på att söka deko-utbildningen på folkhögskolan sen. Ja vi får se hur det blir med det.


Det är onsdag

Josefine Morelius, 2009-05-20 08:27:12
Jag ligger i sängen och kikar på The voice. Ska väl strax klä på mig och bege mig ut för att springa. Härligt härligt. Sen blir det jobb på polarn med Maja. Hon är bäst. Idag ska vi bara gå igenom massa grejer så som schema, budget, inköp osv. Kommer bli skitkul. Maja sa igår att hon tycker att jag ska söka jobb på polarn sen, haha ja vi får väl se.

Nej dags för joggingtur.

Puss

Finaste

Josefine Morelius, 2009-05-19 22:31:51
Får inte nog av att titta på bilderna på Havanna. Längtar hem nu så jag får mysa med henne. Imorgon ska moster Josefine köpa massa fint från polarn till henne. ♥


Skobegär

Josefine Morelius, 2009-05-19 19:17:26
Hittade dem snyggaste skor jag sett på bra länge idag inne på din sko. Provade storlek 37 som jag alltid har, men dem var för stora. Vad fan? Frågade om det fanns några 36:or men dem var slut såklart. Skit också. Kollade på internet också, men där fanns dem inte över huvud taget. Skit också för dem var galet snygga. Men kanske lika bra för min plånbok, haha.

Läxläsning

Josefine Morelius, 2009-05-19 19:08:25
Jenny och Karro sitter i soffan och pluggar, dem är så duktiga så. Plus att jag lär mig massa saker om celluliter och ja vet inte alls vad, haha. Ärligt talat så fattar jag ingenting om vad dem snackar om.

Själv ligger jag i sängen och funderar på om jag ska gå ut och gå, det vore så himla skönt. Ska jag, eller ska jag inte?

Ändrade planer

Josefine Morelius, 2009-05-19 16:42:52
Jag sa ju tidigare att jag skulle ha klänningen från Rare fashion på avslutningsfesten. Men när jag provade den tyckte jag den var lite för uppklädd för att ha då så jag ska ju naturligtvis ha den på midsommar såklart. Känns mer som en midsommarklänning helt klart. Så nu har jag idag inhandlat en ny outfit som är väldigt somrig vilket är passande men den är dock mindre uppklädd. Så det fick bli en söt kjol och en vit body från Bik bok. Var även tvungen att köpa nya strumpbyxor från H&M också, det är dem bästa. Men body iallafall är verkligen perfekt att ha under kjol med hög midja. Man slipper liksom massa knöl och sånt där. Till denna outfit blir det såklart dem nya pumpsen från din sko.





Godmorgon godmorgon

Josefine Morelius, 2009-05-19 09:20:45
Tisdagen är här och jag har nyss varit ute och sprungit. Blev jättetrött och jättesvettig, haha. Men det är så himla skönt att röra sig på mornarna, man blir så pigg. Fast nu lär jag hoppa in i duschen för sen blir det jobb på polarn.

Ha en bra dag.

Segast

Josefine Morelius, 2009-05-18 17:54:21
Usch jag är jätteseg idag, har ont i huvudet och mått illa i princip hela dagen. Jag hoppas att det bara är idag för blir jag sjuk igen, ja då går jag under alltså. Snart kommer Jenny hem och det ska bli himla roligt för nu har jag ju inte sett henne på några dagar.

Men förresten, vilket jäkla väder det där då. Suck, fram med solen.

Godmorgon måndag

Josefine Morelius, 2009-05-18 09:10:40
Så var det redan måndag igen, den här helgen har gått lite för fort tycker jag. Men men, det kommer flera som tur är. Sitter på tåget tillbaka till Stockholm nu igen. Så jag börjar jobba på polarn vid elva idag. Usch jag är så himla trött, ville inte alls gå upp i morse. Men har inte fått sova ut speciellt mycket den här helgen tyvärr. I lördags hoppade man ju upp vid fem och igår vaknade jag vid halv åtta ungefär och kunde absolut inte somna om. Blev inte så mycket sömn inatt heller dessvärre, har legat och tänkt på 200000 saker, som man absolut inte ska göra när man ska sova.

Men jaha, nej nu vet jag inte vad jag ska hitta på och skriva mer så nu ska jag luta mig tillbaka och lyssna på massa bra musik resten av vägen.

Ha en bra dag, puss och kram!

Havanna är världens finaste tjej

Josefine Morelius, 2009-05-17 23:26:50
Idag har jag varit och träffat lilla Havanna och hon är verkligen den finaste lilla tjejen som finns. ♥


Ute på promenix..


Moster Josie med lilla Havanna..


Havanna gäspar för fullt..

Underbara söndag

Josefine Morelius, 2009-05-17 10:26:20

Kan man få en bättre dag än såhär? Tror inte det. Har varit ute och gått med Alice i solskenet och nu ska jag göra i ordning lite frukost och äta ute, för första gången i år. Kan va en utav dem bästa känslorna helt klart. Måste ju även passa på att ligga ute och steka lite i solen okså.

Men ha en underbar dag.


Grönt gräs och blå himmel


Alice ligger ute och steker i solen

Hädanefter Norge

Josefine Morelius, 2009-05-17 00:01:38
Äh skit i Malen när Alexander Rybak finns. Vilken jävla kille alltså. I'm in love.


Malena Ernman

Josefine Morelius, 2009-05-16 21:27:25
Vilken brutta, man får ju gåshud.


Lång men dock väldigt rolig dag i Leksand

Josefine Morelius, 2009-05-16 18:17:18
Gick ju upp vid fem i morse och åkte sen till Leksand efter sex eftersom jag skulle vara med och hjälpa till på möjligheternas dag. Det har varit en jätterolig dag, men väldigt lång. Jag är supertrött nu alltså. Men det var jättekul att träffa massa nytt folk och allt sånt där. Kommer nog komma bra ettor till hösten, för det fanns ju en del guldkorn av dem som var där idag.

Syrran var ju också där, men hon sökte en av distansarna. Jag hoppas verkligen att hon kommer in, det vore kul.

Nu ska jag slappa i sängen en stund, är helt slut av allt bilkörande också. Blä. Lär ju ladda upp inför eurovision, go Malena. Ska öva lite mer på texten också, haha.

Till Leksand

Josefine Morelius, 2009-05-16 06:06:03
Nu åker jag till Leksand över dagen. Hejdå.

Tråkigt nu alltså

Josefine Morelius, 2009-05-15 15:55:05
Även fast jag har lasse i lurarna och allt det där så har jag ändå ganska tråkigt. Vet fan inte ens vart jag är någonstans just nu. Måste ju börja närma oss Sala iallafall, jag ser det bara av att titta på naturen här utanför fönstret. Haha. Ni trodde väl inte på det va? Det skulle väl se ut det, om jag var en sån naturkännare. Haha!

Blä, nu dör mitt batteri snart så det var ju mindre kul. Blir bara massa skit-inlägg av mig nu bara för att jag har så fruktansvärt tråkigt. Men snart så är jag hemma. Känns bra.

På tåget

Josefine Morelius, 2009-05-15 15:10:46
Nu sitter jag på tåget med Lasse i lurarna, datorn framför mig och en telefon som piper varannan minut. Så man har det rätt bra ändå faktiskt. Är hemma vid halv fem idag och då hoppas jag för allt i världen att pappa har mat lagad åt mig. Åh jag hopppas verkligen. Sjutton vad man saknar mammas och pappas mat alltså när man inte bor hemma.

Fan också, nu hann jag inte in på topshop kom jag på. Nu kommer ju skjortan absolut inte finnas kvar. Aja får hoppas på att den kommer in på internet. Då blir jag typ världens lyckligaste. Den är ju typ 200 spänn billigare där också. Konstigt det egentligen. Men men så är läget. Håll tummarna för mig nu att den kommer in i min storlek igen. Bra där.




Älsklings-skjorta från topshop

Mot Avesta

Josefine Morelius, 2009-05-15 13:57:16
Världens härligaste Marianne på polarn tyckte att jag skulle vara i Dalarna nu istället så då fick jag sluta tidigare så att jag kan ta ett tidigare tåg hem. Hon är så jävla skön den där Marianne alltså. Man har riktigt kul med henne på dagarna. Så nu ska jag strax åka in till centralen för att ta tåget hem. Så ja Avestabor, här kommer jag! Haha.

puss puss

TGIF

Josefine Morelius, 2009-05-15 08:41:01
Äntligen fredag, det är lätt den bästa dagen på hela veckan. Man märkte redan igår på mig att det var fredag idag för jag var på sånt bra humör och dansade runt här hemma och klättrade på väggarna, haha. Har ganska nyss vaknat så jag ska väl bege mig ut och springa en vända. Skönt med morgonmotion alltså. Efter det blir det jobb och sen sticker jag till Avesta över helgen.

Nej nu lär jag rappa på så jag får något gjort.

Ha en undebar fredag såklart, puss.

Godnatt

Josefine Morelius, 2009-05-14 23:00:23
Det är en dag imorgon också så jag tänker sova nu.

Godnatt

Topshop har min skjorta

Josefine Morelius, 2009-05-14 16:37:14

Jag bara måste ha den, jag har letat efter en sån i veckor nu. Den kostar 500 spänn, svindyrt just nu. På internet kostar den typ 300, lite skillnad alltså. Men såklart så fanns den inte i min storlek på internet. Skit också. Fan vad det skriker Josefine om den. Jag hinner in dit imorgon innan mitt tåg går, det gör jag faktiskt. Haha.


Finaste Sara

Josefine Morelius, 2009-05-14 16:33:33

Höll på och bläddra i min kalender idag och så såg jag detta som Sara skrivit till mig förut. Hade glömt bort det så nu blev jag så himla glad när jag läste detta igen. Hon är min solstråle i alla väder.


Dagens lunch

Josefine Morelius, 2009-05-14 16:29:31

Är man bara lat eller vad är det frågan om!? Dagens lunch bestog av viktväktarnas drickyoghurt, 2 bananer och en stor kaffe. Haha ja herregud alltså. Och nej jag bantar inte, kör bara lite diet denna vecka och det har ju sina skäl. Haha.


Torsdag

Josefine Morelius, 2009-05-14 10:38:31
Nu ska jag springa ner till globen och köpa lite frukt så jag har någon lunch, haha. Orkar inte laga mat längre så lever på frukt nu. Men sen när jag kommer hem ska vi iallafall laga till lite mat är det tänkt. Efter det blir det tvätta och städa. Måste även packa ihop väskan inför helgen eftersom jag åker till Avesta direkt efter jobbet imorgon. Blir bra det, nej nu lär jag rusa.

Ha en fin dag så hörs vi när jag kommer hem. Puss i massor.

Syster

Josefine Morelius, 2009-05-13 21:15:09
Syster var ju här i Stockholm idag, så efter att hon slutat från kursen åkte jag in och mötte henne. Vi gick och kikade lite i affärer och sånt där. Blev ett litet köp på gina, en randig klänning. Jätttefin och jättebillig dessutom. Annars så var det riktigt trevligt att träffa syrran en sväng iallafall även fast det inte blev så jättelänge.

Har nu bokat massa tågbiljetter till helgen och sådär, tråkig utgift men men.




Nya klänningen, förresten var det inte en sån du ville ha Mickis? Sorry, haha.

Danny på fiket

Josefine Morelius, 2009-05-13 17:20:50
Idag såg jag Danny som satt inne och fikade på fiket mitt emot polarn. Vad gjorde han där? Ja det kan man undra. Jaja, nummer fyra på listan, check,


Beyonce ikväll

Josefine Morelius, 2009-05-13 16:29:54

Beyonce-konsert här på globen ikväll då. Ni anar inte hur sugen jag är på att köpa en biljett alltså, fan jag vill verkligen. Ska gå dit ikväll och försöka smyga in, haha. Jag hatar att vara student, det suger verkligen. Man har ju fan inte råd med någonting. Skitliv.

Bara för det ska jag tröstshoppa något ikväll. Så det så.

Surig.


Lill-lördag

Josefine Morelius, 2009-05-13 16:26:03
Redan onsdag då, sjutton vad tiden går fort nu för tiden. Jag hinner inte med. Ska gå iväg till polarn om 20 minuter ungefär och efter det ska jag åka in till centralen och träffa syrran som är här i stan idag på någon kurs eller vad det var. Blir väl en sväng in på Monki och Weekday eftersom hon har personalrabatt där, 25 % tror jag det var. Så man ska väl passa på att utnyttja det lite kanske. Haha.

Nej nu ska jag kila, ha en bra dag. Puss.

Tänker på dig

Josefine Morelius, 2009-05-12 23:20:58
Jag fick ett väldigt tråkigt samtal av min pappa idag. Att det alltid ska hända massa saker, usch blir så trött. Men du ska veta att jag tänker på dig och hoppas på det bästa. Det är ingen riktig sommar utan dig.

Skickar massvis med tankar och kramar till dig.

Go Malena

Josefine Morelius, 2009-05-12 23:15:29
Min opera-talang sattes på prov idag då jag naturligtvis sjöng med i La voix. Haha. Nej men tydligen så gick opera-Malena vidare till stora finalen på lördag. Vad trevligt alltså. Mer opera till folket!


Provosorisk header

Josefine Morelius, 2009-05-12 21:02:55
Inte världens roligaste eller världens snyggaste men den får duga tills jag kommer på något bättre. Ser ju roligare ut än att det bara är helt vitt iallafall.

Flyt

Josefine Morelius, 2009-05-12 20:07:39
Kvällen spenderades på flyt med Jenny.

Kolla in hennes blogg om ni vill se lite bilder. För jag orkar inte lägga in, haha.

Stan

Josefine Morelius, 2009-05-12 16:34:52
Sitter och väntar på att Jenny ska bli klar för då ska vi åka in till götatan och kika lite om man hittar något skojj. Hoppas inter för jag ahr egentligen inte råd, haha. Men det är ju snart löning igen så man kan väl få spendera lite iallafall. Haha.

Vad ska ni hitta på till kvällen då?

God förmiddag

Josefine Morelius, 2009-05-12 10:33:08
Så var det tisdag igen då och jag ska strax gå ner till polarn igen. Jobbar bara till fyra idag så efter det ska jag och Jenny åka in till stan. Jag behöver köpa något nytt känner jag, haha. Det är så tråkigt när man inte får handla på länge. Man får liksom abstinens.

Nej nu lär jag packa ihop väskan och sen dra. Ha en fin dag.

Polarn o pyret

Josefine Morelius, 2009-05-11 16:51:33
Gick jättebra på polarn idag och verkligen supergullig personal. Där kommer jag trivas. Trist bara att det är lite lugnt på förmiddagarna. Men så är de väl nästan överrallt.

Kläder till Havanna

Josefine Morelius, 2009-05-11 16:49:57
Åh jag har hittar så mycket fint på polarn idag som jag vill köpa till Havanna. Galet vad bortskämd den tjejen kommer bli. Ni skulle sett vad grejer hon fick när vi var där och hälsade på. Alla vi systrar och mamma är ju precis likadana som älskar att köpa grejer.

Som Madelene sa, inte ens en vecka gammal och redan så bortskämd. ♥

Pink shoe

Josefine Morelius, 2009-05-11 09:18:30
Jag vill ha denna rosa skönhet från Björn borg. Skattepengarna ni är välkomna redan nu, haha.


Äntligen måndag

Josefine Morelius, 2009-05-11 09:16:09
Ligger i sängen just nu, ska väl strax bege mig in i duschen. Börjar inte förns klockan 11 idag så det var rätt skönt med lite sovmorgon. Det är en sån skön känsla att få känna sig frisk för en gångs skull. Har ju vaknat upp nu i två veckor och varit sjuk. Fan vad värdelöst. Men nu  känner jag mig någorlunda pigg iallafall, skönt.

Nej dags för dusch. Ha en bra dag!

Tillbaka i Stockholm igen

Josefine Morelius, 2009-05-10 20:16:52
Så var man tillbaka i Stockholm igen då. Åkte med Jennys föräldrar i morse vid halv 10. Så det blev bara hem och vända i Avesta och sen tillbaka hit igen helt enkelt.

Iallafall när vi kom hit igen så fikade vi lite och sådär Åkte senare in till skrapan för vi skulle leta efter sängben åt Jenny, men dessvärre hittade vi inga. Åkte då tillbaka till globen och käkade, blev bjuden på mat av Jennys mamma. Så himla gulligt verkligen.

Nu har vi nyss kollat gossip, måstet på söndagar.

Men det har varit en bra dag iallafall, men imorgon är det måndag och ny vecka. Det ser jag fram emot.

Stockholm/Avesta/Falun

Josefine Morelius, 2009-05-09 21:44:28
Har varit ett evigt åkande idag alltså. Åkte från Stockholm vid halv 2 till Avesta och sen blev det raka vägen till Falun för att hälsa på syster och Andreas. Tyvärr så fick vi ju inte träffa Havanna eftersom hon ligger på för tidigt födda-avdelningen. Men dem kommer förmodligen att få komma hem nu i veckan och jag kommer ju hem igen på fredag så dår får jag träffa henne.

Jag längtar!

Hockeyn

Josefine Morelius, 2009-05-08 21:36:58
Jag kollar hockeyn och jag får ont i magen. 3-0 ajdå.

Presenter till den lilla

Josefine Morelius, 2009-05-08 14:34:44
Har varit nere och handlat lite presenter till det lilla knytet. Åh hon kommer bli så bortskämd, haha. Jag kommer ju handla ihjäl mig med grejer åt henne.


Havanna

Josefine Morelius, 2009-05-08 12:54:15

I morse runt 10 kom hon till världen, lilla Havanna. Så nu är jag världens stoltaste moster till detta lilla underverk. Längtar tills imorgon då jag ska få se henne. ♥

(Det var förresten det samtalet jag väntade på när jag skrev igår, och i morse kom det äntligen)


Kvartis

Josefine Morelius, 2009-05-07 20:07:38
Nu blir det kvartis mot tjeckien.

HEJA SVERIGE!

Från blont till ljusbrunt?

Josefine Morelius, 2009-05-07 17:17:45
Är bra sugen på att gå från tokblond till ljusbrunt med blonda slingor. Ungefär så som Lauren Conrad har på den här bilden.

Vad tror ni?


Skön låt

Josefine Morelius, 2009-05-07 17:14:38

Vardagen

Josefine Morelius, 2009-05-07 13:21:37
Vad tråkigt det är att vara hemma och vara sjuk. Som tur är kom Mickis hit och gjorde mig lite sällskap så jag slipper ligga här själv och dega. Har iallafall hunnit med att prata med Maja på polarn o pyret och bestämt lite hur vi ska göra här framöver. Sen tog jag mig även tid att ringa frissan och boka tid, så nu ska jag bli riktigt långhårig. Åh vad jag längtar! Haha.

Mickis sprang bort till globen och köpte lunch till henne, undrar om hon kommer snart!? Själv har jag inte kunnat äta ordentligt senaste dagarna då jag inte alls har varit hungrig. Skumt. Men imorgon ska jag och Jempen fan käka tacos så då ska jag banne mig vara hungrig!


Viktigt samtal

Josefine Morelius, 2009-05-07 09:39:27

Sitter just nu och väntar på ett viktigt samtal, väldigt viktigt. Kan inte säga mer än såhär nu, men sen kan jag göra det.


Still sick

Josefine Morelius, 2009-05-07 09:00:59
Fan fan fan. Jag är fortfarande sjuk, det här är ju helt jävla otroligt. Jag blir aldrig frisk, det är väl den här jävla svininfluensan som man har åkt på. Haha, nej men usch vad säger jag. Kunde inte gå iväg och jobba idag heller, fick världens hostattack i duschen och näsan rinner och är så jävla täppt. Nej fyfan nu orkar jag inte mer. Gör mig bara frisk igen, snälla.

Står på balkgonen

Josefine Morelius, 2009-05-06 21:28:29
Kollar ut mot söderstadion där jag hade kunnat varit idag och kollat på när hammarby spelade mot kalmar. Men så blev det ju icke eftersom jag är superförkyld och det hade ju definitivt inte blivit bättre av att sitta ute och kolla på fotboll. Men det hade varit härligt, riktigt härligt.


Ser ni söderstadion där någonstans? Det gör iallafall jag, haha.

Ny header

Josefine Morelius, 2009-05-06 20:10:41
Måste fixa en ny header nu känner jag. Vill göra om lite nu när det börjar bli sommar.

Undrar vad man ska hitta på då?!

Rent hus

Josefine Morelius, 2009-05-06 20:08:56
Sitter och kikar på rent hus nu med en kaffekopp i handen. Helt sjukt gott med kaffe, detta koffein är min räddare i nöden varje dag. Känner mig fortfarande inte frisk, fan alltså. Nu har jag varit sjuk i över en vecka ju. Orkar inte mer. Imorgon ska jag iallafall pallra mig till jobbet, får abstinens av att bara vara hemma.

Men snart är det ju helg igen, skönt det. Får se vad det blir då, kanske bio med min kära kombo Jenny. Eller så blir det en sväng till Hallstavik för att hälsa på Jonas. Var ju himla länge sen vi sågs nu alltså. Mm, men vi får se vad det blir helt enkelt.

Sjuk

Josefine Morelius, 2009-05-06 08:51:24

Skulle ju ha börjat på polarn o pyret idag, men tyvärr så är jag inte speciellt pigg idag. Fan jag orkar inte mer nu, jag har varit sjuk i över en vecka nu. Men idag ska jag bara ligga och vila hela dagen så att jag kan börja imorgon istället. För nu orkar jag inte ligga här hemma och dega längre.


Klänningen

Josefine Morelius, 2009-05-05 10:41:11
Den här ska jag ha på mig på tvåornas avslutningsfest uppe i Leksand om tre veckor hade jag tänkt. Hoppas det blir fint väder bara.


Sjukstuga

Josefine Morelius, 2009-05-05 10:11:02
Tror det liknar sjukstuga nu här hemma hos Jenny. Hon har hostar och har sig, stackarn. Själv ligger jag i sängen och degar, det kliar i min hals och min näsa är helt täppt. Har varit såhär i en vecka nu, jag börjar fan tröttna.

Men ska hoppa in i duschen nu strax, hoppas jag blir lite piggare efter det för då ska jag möta Mickis så vi ska åka ut till Lindingö.

Springtur

Josefine Morelius, 2009-05-04 21:26:13
Var ute på en liten springtur såhär på kvällskvisten, var jätteskönt. Mötte massa som skulle på Metallica, blev så avundsjuk. Jag kanske inte är världens största Metallica-fan men jag skulle ändå vilja se dem. Fan vad coolt. Gick ut på balkongen och försökte lyssna om jag hörde nåt, men det gjorde jag inte. Skit också!

Ska kika lite hockey nu och sen sova. Ska njuta av min sista lediga dag imorgon också. Ska åka ut till Lidingö och hälsa på Carina i hennes nya hus. Mysigt.

Sov gott allaihopa!

Bara lite bilder

Josefine Morelius, 2009-05-04 21:21:36

Stockholm, stockholm..


En galen jävla fågel..


Utsikt från balkongen, så skymtar man globen lite där bakom husen..


Nära till tunnelbanan också..



Den här är bara för Malin..




Ny vecka

Josefine Morelius, 2009-05-04 15:21:12
Så var det måndag igen och jag har börjat lite med mitt projekt som jag ska göra efter lian. Men sen kom min sjuka lilla Jenny hem efter att hon hade varit i skolan och vänt. Stackarn. Jag hoppade då iallafall in i duschen och sen gick vi till globen och käkade lunch och tog en liten fika. Snackade massa skit om alltid, haha.

Sen blev det en liten shoppingrunda, dock handlade ingen av oss något. Det fick bata bli mat och sånt där roligt istället. Nu ligger jag hemma i soffan och såg att det var repris på gossip girl. Åh jag måste se det igen, jag måste se när Nate och Blair hånglar med varandra där i slutet. Det gör mig så lycklig. Haha, världens töntigaste Josefine, det är jag det.

Blair och Nate

Josefine Morelius, 2009-05-03 20:02:18
Äntligen börjar det hända lite bra grejer i gossip girl. Blair och Nate ska ju vara ihop, så är det bara. Åh hoppas dem blir ihop igen. Haha, nördigt alltså Josefine.


Robinson-Lukas

Josefine Morelius, 2009-05-03 18:05:04
I torsdags såg jag robinson-lukas, alltså nummer 4 på min lista. Fast räknas han egentligen? Ja, fan klart han gör. Haha!


Svampen

Josefine Morelius, 2009-05-03 11:32:58
Oj oj vilken galen kväll det blev. Jag var typ segast i stan, men sen tog jag mig i kragen och hoppade in i duschen och efter det vet jag inte vad som hände med mig. Kanske var det för att det stog ett glas vin och jordgubbar och väntade på mig. Ja så måste det ha vart. Detta jävla vin alltså, det kanske kommer bli min död, haha.

Vi åkte in till medborgarplatsen två glas senare och hittade på ett bord där det såklart beställdes in mer vin. Snackades hej vilt om både det ena och det andra. Det var då våra nya nicknames föddes, svampen, bluetooth och sunshine. Ni får själva gissa vem namnen tillhör, haha.

När det var dags att åka hem var man ju såklart hungrigast i stan istället och då var ju donken ett bra alternativ naturligtvis. Blev ju cheese-b utan gurka och lök. Ivrig som man var så skrek jag halåååååå över hela donken. Till svar fick jag: Jaja, det kommer.

Åh herregud alltså, vilken kväll det blev, sen somnade jag som en stock. Eller nej, det var en kattjävel som höll mig vaken ett bra tag. Men sen så, godnatt.

Lördag

Josefine Morelius, 2009-05-02 11:24:01

Så var det lördag igen då och jag ligger i sängen och degar lite. Jenny och jag ska tvätta vid 1 och efter det får vi väl se vad vi ska hitta på. Har en flaska vin och lite jordgubbar i kylen som man kanske skulle ta och äta upp.

Det kan nog bli en bra dag, det är ju dessutom sol.


Underbara dag

Josefine Morelius, 2009-05-01 19:31:13

Idag har vi varit på djurgården och och solat nästan hela dagen, superskönt. Sen gick vi och fikade lite vid vattnet. Livet i Stockholm är verkligen helt underbart. Saknar inte Avesta för fem öre. Nej aldrig. Kolla bara på denna bild, är det något man kan uppleva i Avesta?! Nja, knappast va.



RSS 2.0