Har ingen rubrik

Josefine Morelius, 2011-01-30 18:20:36



Seriöst vad är mitt problem?
Rastlöshet tror vi.


Vinnare

Josefine Morelius, 2011-01-30 12:54:49
Vi vann vi vann! Igår spelade jag och Sofie på lotto för första gånget i vårt liv och vi vann! Haha så jäkla sköna vi är och bara vinner första gången vi spelar. En gyllene rad skulle jag vilja säga att det är. Okej vi vann ingen storkova men vi vann iallafall.

Nåja idag är det söndag och jag är rastlös till tusen så därför ska vi gå och kika på j18-hockey idag och sen blir det väl plugg antar jag.

Men ni får ha en fin söndag iallafall så hörs vi!


Classe

Josefine Morelius, 2011-01-29 15:40:06
Idag åkte vi till classe för Sofie skulle handa lite grejor. Blev ett besök på lager också där jag hittade ett par jeans och en tröja som jag letat efter länge länge. Aldrig fel att köpa lite nya kläder faktiskt även fast det svider i plånkan ibland, haha.

Snart är det hockey också, leksand - västerås. Hoppas på en liknande match som igår då leksand slog troja med 10-2.

Jaja nu ska jag återgå till att lägga in lite musik på min lur.

Ha en bra dag!

Gameday

Josefine Morelius, 2011-01-28 17:27:07

Snart dags att gå till hallen och se lekke vinna över troja.

Dagen då, i morse åkte jag och Sofie till skolan eftersom hon skulle vara min modell idag. Vi bättrade på hennes färg och la i en mörkare i botten och sen en 6/77 på längderna och det blev en skitfin färg. Passade på att klippa henne också eftersom vi hade tid över. Hon tyckte jag kapade av hela hennes hår men jag tog det som behövdes det vill säga ungefär 5 centimeter. Haha! Jaja hon blev nöjd iallafall och jag med och det är väl huvudsaken, Efter skolan gick vi och käkade en ceasarsallad på Piacetto, lika god som alltid.

Men nu ska jag kika lite handboll innan vi ska gå!

Heja Sverige!



Nyklippt och nyfärgad.


Bring me back

Josefine Morelius, 2011-01-27 19:48:15

Nu är jag i Leksand igen hos min kära Sofie. Vi ligger helt döda i soffan ocj nördar med varsin dator, haha. Idag kom ju Angelica till skolan och så klippte jag henne. Blev jättebra och hon blev nöjd så det var ju bra.

Alltså jag orkar fan inte skriva något mer idag är så jäkla trött. Men imorgon är det HELG!


Krigare

Josefine Morelius, 2011-01-26 21:41:36

Vänder underläge 3-1 i sista till 3-4, så jävla gött med 3 poäng äntligen.




In your face

Josefine Morelius, 2011-01-26 21:18:56

Skrev nyss ett skitlångt inlägg men sen försvann det! ÅH jag orkar inte. Sorry.


Grattis mammsen

Josefine Morelius, 2011-01-25 19:52:28
Idag fyller kära mor år så grattis till dig! När jag kom hem till henne efter skolan idag så möts man av en liten Havanna som skriker MOTER (moster) och springer fram och ger mig en en bamsekram. Sötare unge får man ju leta efter!

Eftersom alla jobbar och sådär så blir det ett riktigt kalas med presenter och sådär imorgon så det blir mys det.


Stil och färg

Josefine Morelius, 2011-01-25 19:48:59

Herregud vad trött jag är! Sov nog en sisådär 3 timmar inatt vilket är alldeles för lite för att orka med en hel dag i skolan. Ringde iallafall vårdcentralen idag igen och nu ska jag nog prata med en sjukgymnast också eftersom det är viktigt att muskeln inte blir felbelastad. Jaja, i skolan idag hade vi stil och färg med Ingela vilket var skitkul och väldigt intressant. Vi kollade vad vi hade för kroppsformer, ansiktsformer och om våra kroppar var proportionerliga. Jag har iallaflall ett hjärtformat ansikte har jag fått konstaterat nu. Har du ett ovalt ansikte så grattis, du passar i ALLA frisyrer. Vi pratade även litegrann om vad man ska ha för kläder på sig och sådär så det var en bra men lång dag.

Imorgon ska jag göra en färganalys för att se vilka färger som passar mig och om jag är vinter, vår, sommar eller höst. Detta ska göras helt osminkad så jag funderar på om jag ska trotsa min rädsla och visa mig ute osminkad. Alltså åka tåget och sen gå till skolan helt utan smink, usch det känns skrämmande. Haha! Men vi får se kanske tar på mig lite och tar bort det i skolan. Fyfan vad töntig man är alltså.

Magda var så skön idag i skolan och sa: Jag kan inte sminka eftersom jag aldrig lärt mig så därför har jag knappt nå smink.

Skitbra ju!

Nä nu ska jag invänta handbollen, Sverige - Danmark. Dock så är ju både Carlén och Kim Andersson inte med ikväll, tunga avbräck skulle jag vilja påstå.

Ha en fin kväll!



Hate this right now

Josefine Morelius, 2011-01-24 13:35:47
Är hemma från skolan idag, har knappt sovit något alls inatt eftersom jag haft så ont i mitt revben så fort jag vridit och vänt på mig. Varje gång man hostar till tror man att hela revbenet ska gå sönder och rasa ihop. Inga smärtstillande verkar bita på det heller. Det mest pissiga är att ett muskelfäste som gått av kan ibland läka på 1-2 månader. Usch vill bara bli bra nu, får ångest över att jag inte kan träna. Jag känner mig tjock och bara blä just nu. Men som jag sa till Sanna så är jag en jävla krigare så nästa vecka ska jag vara bra igen och börja träna. Jag mår dåligt utan träningen så håll alla era tummar för att jag ska vara bra snart igen.

Living on my own

Josefine Morelius, 2011-01-23 21:51:11
Godkväll! Snart så är det dags att sova tror jag, eller ja det känns som det behövs iallafall. Imorgon är det ju måndag och man ska upp tidigt igen.

Har iallafall haft en skitbra helg eller ja hela veckan i Leksand har varit toppen. Idag blev det iallafall bakismat på Amore som alltid och sen åkte jag hem till Avesta igen. Usch kändes inte bra alls att komma hit, får nästan lite ont i magen av att vara här för jag vill inte vara här. Så fort jag kommer till Leksand blir jag en helt annan människa så jag har nog insett att det är där mitt hjärta vill bo. Så fort möjligheten finns så kommer mitt flyttlass att gå dit och jag älskar tanken.

Nåja nog om detta. Tänkte slänga upp en bild på gårdagens partykläder som iochförsig inte var några speciella partykläder men jag tyckte det funkade ändå för skorna gjorde allt. Ont i fötterna hade jag men det var det värt.


Wake up

Josefine Morelius, 2011-01-23 10:49:06



Av bilden att döma så blev det lite galet igår, men kul var det. Tack Sofie, Helena och Camilla!


The worlds greatest

Josefine Morelius, 2011-01-23 10:46:20


Whos that chick

Josefine Morelius, 2011-01-22 13:19:06
Sådär ja! Lördagens sovmorgon är avklarad och även systemet är gjort. Blir visst lite utgång ikväll, kan nog bli kul. Det blir väl vad man gör det till.

Det blir nog inte så mycket mer uppis idag men vad gör väl det. Hoppas ni får en trevlig lördag iallafall!

Klackar

Josefine Morelius, 2011-01-21 22:19:41
Fyndade ett par grymt snygga partypjucks på h&m idag när det var 10% på hela sortimentet. Älskar höga klackar, ju högre desto bättre. Jag är tillochmed längre än Sofie i dessa, fantastiskt. Haha!


Leksing tills jag dör

Josefine Morelius, 2011-01-21 22:17:15
Så jävla skön seger idag!





TGIF

Josefine Morelius, 2011-01-21 17:05:35
Goddag fredag! Har nyss lagat lite pasta carbonara till mig och Sofie. Så nu blir det mest en massa soffhäng innan vi ska pallra oss iväg mot hallen och se Leksand spela mot Örebro. Vinna är det enda som gäller idag alltså.

Gud så skönt det är med helg alltså!


Handboll

Josefine Morelius, 2011-01-20 21:28:57
Handboll på teven och Sverige leder just nu och såklart har jag spanat in snyggast i laget som jag tycker är Fredrik Larsson. Snyggt med skägget, haha.

Imorgon är det FREDAG med stort F. Skola till 13, Angelica kommer och jag ska färga hennes hår i någon snygg färg såklart. Hon har överlåtit det till experten det vill säga mig. Men en expert är jag inte än på långa vägar men det går framåt. Jag tycker färg helt klart är det roligaste av allt och jag har planer på att utbilda mig till färgtekniker i framtiden. Det vore grymt kul. För jag ska verkigen bli BÄST på färg!

Sidospår som vanligt, haha. Efter skolan åker jag till Borlänge och möter upp min vapendragare och numera sambo Sofie. Hon ska shoppa och jag ska väl mest vara smakråd, haha. Eller lite shopping blir det väl för mig också eftersom jag har lite presentkort här och där. Sen drar vi hem och kirrar käk och efter det drar vi på en förhoppingsvis grymt bra match mot Örebro.

Äkskar helger!



Snygging!


Tacogratäng

Josefine Morelius, 2011-01-19 21:40:35
Godkväll bloggen! Nyss suttit och kollat reffen från Leksands match mot Rögle som dem förlorade efter förlängning. Illa illa. Dock är ju en poäng bättre än ingen.

Jaja, i skolan idag fick vi egen hårvård en dag tidigare så vi skulle hinna klart med alla. Så jag fick mitt hår färgat, skönt som tusan. Dock så fäster färgen inte så bra i botten, vet inte om det är för att det är helt opreparerat eller varför det blir som det blir. Men ska försöka jämna ut färgen imorgon.

Efter skolan blev det handling på Hemköp och sen gick vi hem och jag fixade tacogratäng åt oss, riktigt gott var det. Sen har kvällen ängnats åt lite plugg.

Nu är det snart sovdags eftersom Sofie ska upp 05.15 och jag 06.15.

GODNATT!


Leksand

Josefine Morelius, 2011-01-18 22:00:22
Jag är i Leksand igen, det bästa stället på jorden nästan, haha. Nä men jag kände bara för att inte vara hemma den här veckan och eftersom jag ändå inte får träna så drog jag hit istället. Så nu sitter jag i soffan hemma hos Sofie. Här känner jag mig allra mest som hemma faktiskt. Leksand kommer alltid vara något speciellt för mig det kan jag lova.

Nu blir jag iallafall kvar här till söndag och det känns så himla skönt. Blir plugg, promenixer, (det får jag iallafall göra) hockey, fest och bara vara och umgås med en utav mina bästa vänner.

Idrottsgalan

Josefine Morelius, 2011-01-17 21:55:34
Kvällen har gått i sporten tecken, har sett idrottsgalan, kollat reffen från Tingsryd - Leksand och zappat över till handbollen lite då och då. Har väl bölat en sisådär 5 gånger på idrottsgalan skulle jag tro, jag gör det varenda år. Man är väl lite blödig som sagt, haha. Sverige vann handbollen iallafall men tyvärr förlorade lekke på straffar. Jaja nya tag på onsdag och fredag då det är match igen.

Mycket kul att Tessan fick vinna jerringpriset tycker jag! Grattis.



Helgen

Josefine Morelius, 2011-01-17 14:17:31

Tänkte uppdatera lite om helgen som jag skulle gjort tidigare så här kommer det:

Fredag: Skola 08-13 som vanligt och vi hade först lite genomgång på arbetsmiljöuppgiften och sen fick vi tvåor sitta brudmodell åt fyrorna. Riktigt tjusig blev man. Efter skolan var jag kvar i Falun ett tag och hängde lite med girlsen, mycket trevligt. Kom hem och såg lite av lets dance och däckade sen i sängen innan 11 skulle jag tro. Haha!

Lördag: Sovmorgon! Sen blev det en snabbisfika med Jenny på staden innan jag satte mig i bilen och åkte till Leksand och Sofie. Vi drog till hallen så fort jag kom och jävlar vilken match det blev. LIF låg under med 0-2 mot Malmö i sista perioden men gjorde sen 2-2 så det blev förlängning. Till slut vann vi matchen och det var så jäkla skönt efter 4 förluster på raken. Jag och Sofie knallade hem och var på bra humör för en gångs skull, haha. Vi käkade chokladpudding och kollade snabba cash en film som vi helt ärligt inte fattade någonting av. Vi är nog rätt blonda innerst inne ändå. Jag fick även mina juklappar utav Sofie, bättre sent än aldrig. Hon har fortfarande inte fått sina av mig heller så. Men jag fick iallafall en Leksands-mössa SÅKLART och sen fick jag en sån där grej från nike som man stoppar i sin löparsko och kan då mäta distans, tid, kalorier och sånt där. Man kopplar den till antingen sin iphone eller ipod så man håller koll, skitbra ju. Ville verkligen ha en sån och så får jag en av henne. Skitglad blev jag! Tråkigt att jag inte får träna nu i veckan då bara. Men men. Vid 12 gick vi och la oss iallafall men kunde inte somna så vi låg och snackade i säkert en timme innan vi båda slutligen slockande.

Söndag: Åkte hem från Sofie vid halv 12 och när jag kom hem hände inget speciellt utan jag tog det lugnt bara, tvättade och fixade lite andra nödvändigheter.



Brudfrisyr med slöja.



Julklappen från Sofie, love it. Träna är ju bland det bästa jag vet och det blir ju roligare med den här.



Världens snyggaste mössa fick jag också så tack bästa Sofie.


U got med good

Josefine Morelius, 2011-01-17 13:59:24
Nu har jag fått lite medicin för hostan och ett konstaterande att en muskel i revbenet har gått sönder därav smärtan. Revbenet läker ju ihop av sig själv så det finns inget man kan göra åt det förutom att käka smärtstillande då. Får ej träna något denna vecka vilket känns piss för jag ville verkligen köra igång riktigt hårt nu efter jul och sådär. Men förhoppningsvis så ska jag kunna träna igen nästa vecka. Håll alla tummar ni har.

Nu ska jag ta tag i lite plugg och städning här hemma!

Pain

Josefine Morelius, 2011-01-16 21:15:11

Jag har så ont i revbenet så imorgon blir det sjukan. Typiskt mig att vänta så länge och tro att det ska gå över av sig själv. Men min hosta har kommit tillbaka och nu har jag som sagt även fått ont i revbenet av allt hostande så jag lär nog kolla upp det.

Iallafall så blev det inte så mycket mer uppis idag ändå, vi tar det imorgon istället.

Sov gott allihopa!


Söndag

Josefine Morelius, 2011-01-16 16:07:15
Har inte haft tid att uppdatera i helgen som ni kanske märkt men det kommer bättre uppis senare ialalfall. Har haft en mycket bra helg iallafall men som sagt återkommer.

Musik

Josefine Morelius, 2011-01-13 21:42:11


Handboll och lite sånt

Josefine Morelius, 2011-01-13 21:35:09
Imorgon är det fredag, jag är överlycklig. Förstog att jag skulle vara skittrött varje dag den här veckan för det har varit en riktig omställning att gå upp 05.30 istället för 10.00 varje dag. Sommnade en stund när jag kom hem idag men jag är fortfarande lika trött så det ska bli riktigt skönt med helg igen.

Hatar att jag bestämt mig för att sluta äta massa mackor på veckorna för just nu är jag jättesugen på en limpmacka, haha. Men nu ska jag inte hålla på att fuska utan nu ska jag hålla mina nya matvanor. Så det får bli fil och müsli istället.

Nej nu ska jag se klart handbollen, som i och för sig inte är någon speciellt rolig match. Sport ska innehålla spänning det är då den är som bäst. Sofie vet hur mycket jag hatar när Leksand leder med 5-0 exempelvis, haha. Självklart är det ju kul och bra att dem vinner men någon speciellt underhållande match blir det ju inte om dem inte gör sjukt snygga mål hela tiden då. Men som sagt en vinst är alltid bra.

Ha en fin kväll nu vänner!



Tänk vad gott det vore, drömma kan man ju, haha.


I'm coming home

Josefine Morelius, 2011-01-12 17:58:04
Usch i morse var jag så trött och mådde skit för ja hade ont i halsen igen. Kom iallafall till skolan och vi ska ju tävla i skol-sm så vi fick två varsina dockor som båda ska färgas in, en ska klippas i valfri damfrisyr och den andra dockan ska vi göra en kort fest-frisyr på. Jag var så omotiverad så det fanns inte men så fort jag började med klippningen så blev allt skitkul. Vi får ju inte fråga lärarna om någonting så det var kul att göra allting helt själv.

Klippte iallafall en frisyr där ena sidan är rakad snett bakåt och sen ligger allt annat hår åt andra sidan. På sidan med hår så har jag klippt en diagonalt framåt-lutad frisyr med en liten liten gradering i nacken och en stor snedlugg. Mycket svårt att förklara men kan ta en bild sen när den är helt klar.

Kul var det iallafall idag men stressigt mycket som ska hinnas klart till tisdag och vi har bara måndag på oss. Oj oj.

Blir ingen träning ikväll heller, så jäkla ledsen. Min hosta och hals går inte över så jag MÅSTE vila idag. Var nog dumt att jag tränade både core och innebandy i måndags. Lätt och vara efterklok.

Nä nu ska jag busa med Havanna som är här och hälsar på!


Hold it against me

Josefine Morelius, 2011-01-12 17:49:22



Brittans nya!


I was drunk

Josefine Morelius, 2011-01-11 22:28:17



Jempas och min nya låt, haha. Söt unge va?


Turn it up

Josefine Morelius, 2011-01-11 19:49:19
Världens längsta dag är nu passerad, 12 timmar är jag borta på tisdagar eftersom vi går 8-17. Riktigt trött och slut är man men nu är den avklarad så det är skönt. Har haft maskinklippning, tränat sax över kam, fönat och rakat lite mönster med Joanna idag. Så det har hunnits med en hel del idag som sagt.

Nu ska jag strax svira om till träningskläder och ut och svettas lite.

Ha en trevlig kväll!


Tillbaka till vardagen igen

Josefine Morelius, 2011-01-10 17:32:51
Grymt bra dag! Förstog att jag skulle tycka det var skitkul så fort jag kom till skolan igen och fick träffa alla. Sen fick vi ett skitbra och roligt schema med massa modell-dagar, knudpass och så ska vi även börja med långhår som ska bli hur kul som helst. Sen har jag även tränat idag, första gången på 2 veckor så det kändes mycket bra och jag hoppas jag ska orka med innebandyträningen ikväll också. Har endast lite lite hosta och det tror jag inte ska vara så farligt.

Nä nu lär jag käka lite mat och sen åka vidare så vi hörs igen senare kanske.


Söndagsångesten

Josefine Morelius, 2011-01-09 18:29:09
Har inte längtat till den här dagen alls, jag får alltid den så kallade söndagsångesten när jag varit ledig länge och vet att jag ska tillbaka till skolan som det är nu. Alltså jag älskar ju det jag gör men bara det här med att gå upp 05.30 varje morgon igen och sitta på det där jäkla tåget varje dag är inte så lockande. Men i september är jag klar och kommer då att ha gjort halva gesällen också så på något vis känns det inte allt för långt borta.

Jag har ju världens bästa klass så tillsammans med dem kommer vi att fixa det här.

Nej jag och Jenny pratade om detta igår, nu jävla ska jag vara positiv och ta vara på detta år.

I got a feeling that tonight's gonna be a good night

Josefine Morelius, 2011-01-09 13:34:12
Snacka om spontankväll igår alltså! Först fixade bästa Jenny mina bryn och dem blev lika bra som alltid. INGEN annan ska någonsin få fixa mina bryn för jag blir så himla nöjd när hon gör det. Aja efter det drog vi hem till henne och vi bara satt i soffan och gnällde över våra liv och deppade, haha. Men sen kom Jenny med den briljanta idén att vi skulle dricka vin så jag åkte hem till mig hämtade lite grejer och åkte tillbaka igen. Vi poppade Caramell på högsta volym, drack vin och det blev såklart en massa snack, mycket peppsnack så nu jäklar kommer 2011 bli ett bra år. Vid halv 11 gick vi ner till Trapper där vi hade tänkt och ta ett glas vin och stanna kvar där också men helt pltösligt var vi inne på hotellet och dansade till våran favoritlåt, angel med Akon.

Haha ja så det blev en helt galen kväll men den behövdes verkligen kände jag. Blev pizzakäk med syrrorna inne på american innan jag gick hem och slocknade.

Så tack Jenny för allt, guld värd kväll.


Your song

Josefine Morelius, 2011-01-08 11:53:00
Lördag förmiddag och vinterstudion på teven är väl inte så dumt va? Sorry att det inte blir så mycket uppdatering just nu men ja är lite trött på det, måste få tillbaka den där inspirationen som jag oftast har.

Nu ska jag strax duscha och fixa i ordning mig och sen gå hem till syster och slinga hennes hår. Efter det blir det en kvalitetstid med bästa Jenny.

Men vi hörs hörrni! Bättre uppis kommer inom kort det lovar jag.

Me and my microphone

Josefine Morelius, 2011-01-07 23:31:00



Nja jag vet inte? Va tycker ni?


Sömnlös

Josefine Morelius, 2011-01-06 13:34:44
Ännu en natt utan sömn på grund av den här jäkla hostan, kan jag inte sova inatt heller så lär jag nog ringa vårdcentralen imorgon och få någon medicin. Men jag såg iallafall JVM-finalen inatt och det var fan det jävligaste jag sett, helt klart den bästa matchen på LÄNGE. Ville absolut inte att Kanada skulle vinna för dem är så jävliga men ville heller inte att Ryssland skulle vinna eftersom dem slog ut Sverige i semin. Men helt ärligt så av med hatten för ryssarna som ligger under med 3-0 till sista perioden och så bara bombar dem in 5 mål sista perioden och vinner matchen. Ja det var stort helt klart. Trist bara för Sverige som inte knep bronset, men men.

Nej mina kära vänner, slutpratat om hockey nu fast det är ju så jäkla kul. Jag kanske borde skriva en sportblogg istället? Haha ja varför inte.

Nej men ha det fint så hörs vi later.



Träningsvärk

Josefine Morelius, 2011-01-05 11:43:59
Helt seriöst jag har hostat så jag har fått träningsvärk i magen, haha. Jag hostar mig i form till beach 2011 istället för att spendera tid på gymet. Men att det aldrig ger sig, kul jullov har det ju varit iallafall. Sjuk i 2 veckor av 3 det är väl inte illa pinkat det inte.

Inget Leksand blir det idag heller, allt är tråkigt just nu. Blä!

Nej nu tänker jag ta en dusch och iallafall försöka se fräsch ut för det gör jag inte nu kan jag säga.

Lång page

Josefine Morelius, 2011-01-04 19:36:45
När jag tagit ur mitt löshår ska jag spara ute håret till en lång page istället för den korta. Kanske klippa en helform bara?






Angel

Josefine Morelius, 2011-01-04 19:00:22



Älskar den här, har fan sett videon 1000000 gånger nu!
(Början är bäst, sjukt snyggt.)


Mönstrat

Josefine Morelius, 2011-01-04 18:04:17
Jag älskar mönstrade byxor, apsnyggt! Idag var min lyckodag på h&m, byxdressen fanns i en storlek mindre så jag kunde byta den, YES. Sen hittade jag ett par mönstrade brallor som jag fastnade för, mycket mycket snygga tillsammans med min pjucks från din sko. Många tycker nog det är skitfult och att det ser ut som pyamasbrallor men inte jag och jag bryr mig inte heller vad andra tycker för jag sätter på mig det jag tycker är snyggt punkt slut.


Hosta

Josefine Morelius, 2011-01-04 13:55:29
Åh jag behöver hostmedicin nu alltså! Inatt har jag hostat konstant hela natten och har därför inte sovit nånting. Man blir ju galen. Men är det inte bättre imorgon måste jag ringa vårdcentralen så får dem skriva ut cocillana åt mig. Verkar ju vara det enda som hjälper.

Nåja nu blir det en dusch och sen en massa ärenden på stan!

Ni hör mig nog idag, någon dåre som springer runt och hostar HELA tiden! Haha.


Mer H&M

Josefine Morelius, 2011-01-03 23:39:45




Broken heels

Josefine Morelius, 2011-01-03 18:51:55



Fullkomligt älskar den här låten, känns lite som en Josefine och Sara-låt!


H&M spring

Josefine Morelius, 2011-01-03 13:09:35
Några utav mina favoriter ur H&Ms vårkatalog.












Firework

Josefine Morelius, 2011-01-03 10:34:51
Denna hosta tar knäcken på mig snart, blir galen snart. Kan inte sova på nätterna för jag ligger och hostar som en galning. Jaja man får tydligen inte gnälla har jag hört så ska väl hålla tyst, haha.

Sista veckan på jullovet börjar idag då så nu är det bara att passa på att njuta av att man får sova hur länge man vill och vara uppe hur länge man vill.

Idag blir det stan en vända för att lämna tillbaka en tröja på h&m som jag inte ska ha, träning ikväll om jag inte hostar allt för mycket och sen hem och se jvm-matchen, Sveriges semifinal. Missar dock en match i Leksand ikväll men måste gå på träningen själv så ibland är det sådär.

Nej dags för en dusch, ha det gött så hörs vi!

Tack Sara för kommentarerna, du vet hur du får mig på bra humör! ♥

I adore you

Josefine Morelius, 2011-01-02 18:27:13
I adore you

2011-01-01

Josefine Morelius, 2011-01-01 14:11:05
Det är nytt år hörrni, 2011. Jag hade en jättebra kväll igår på alla sätt och vis så tack till alla inblandade. (Har lite bilder som ja kan lägga upp senare.)

Nu ska det bli spännande och se vad 2011 har att erbjuda, intressant.

Just nu ligger ja i min säng hemma hos Sofie, har ätit glass och lyssnat på Caramell ni vet dem som man lyssnade på när man var liten!? Skitbra ju, haha. Ska väl åka hemåt om nån timme och då blir det bara en massa film och mys resten av kvällen.



Blev samma klänning som på juldagen.

RSS 2.0