Ashlee Simpson

Josefine Morelius, 2011-03-29 21:06:03

Nästa hårvård så blir det en förändring, jag ska bli brunkoppar a la Ashlee Simpson. Kommer nog dock ej hamna på samma ljushetsläge (8) eftersom jag ligger på en femma nu. Vi får se om vi kan ljusa upp mitt hår 3 steg genom avfärgningen. Men kanske kan hamna på en sjua iallafall. Färgen är iallafall sjukt sjukt snygg, i love it.


Träning

Josefine Morelius, 2011-03-29 21:03:12
Sådär ja så var dagens träning avklarad, hann aldrig till crossfiten så det fick bli gymmet istället. Körde överkropp och mage och det gick fintfint. Har ju köpt nya skor nu äntligen så nu slipper jag ha löparskorna på mig. Men nu blir det en dusch och sen kolla big brother innan man somnar. Snart helg igen!





Nya dojjorna, lite rosa på såklart, haha!


On the floor

Josefine Morelius, 2011-03-28 17:59:00
Måndag igen, helgerna går jämt alldeles för fort. Men det är härligt med en ny vecka också, nya möjligheter som vi brukar säga. Idag var det spinning på Må bättre, länge sen nu så det var riktigt gött att få svettas riktigt rejält. Nu tänker jag bara ta det lugnt fram till klockan 8 för då är det core nere på iForm.

Annars har jag haft en bra helg och sådär, träffar min solstråle Jenny som kommit hem från Thailand så det har varit mycket mycket trevligt.

Alltså ledsen för den dåliga uppisen men ni vet hur det, haha.

Sköt om er iallafall så hörs vi snart igen!

Shop til you drop

Josefine Morelius, 2011-03-24 21:51:48

Våra produkthyllor i skolan såg ut som skit, jag sa det till Tom och frågade om jag fick göra om dem. Jättegärna sa han! Vi ska ha en säljtävling nu också med Wellas produkter och man vill inte köpa när det ser ut sådär. Så jag höll på och pilla och plocka fram och tillbaka, flyttade en millimeter hit och en millimeter dit. Jag insåg hur mycket jag älskar att hålla på med det där och ibland kan jag känna att det är det här jag vill göra. Kommer ihåg hur mycket beröm jag fick på polarn o pyret när jag gjorde om vissa delar av butiken helt på egen hand. Jag har ju verkligen ett öga för sånt där och inredning. Men jag älskar frisöryrket och även där får jag ju vara kreativ så jag ångrar det inte. Får fixa och trixa med skyltning och i hyllorna på salongen sen.

Fan att jag inte tog en före och efter-bild så skulle ni få se skillnaden. Men ska ta en imorgon på färdiga hyllorna iallafall.


Rör på höfterna

Josefine Morelius, 2011-03-24 21:43:17

Grym träning ikväll, känns så jäkla gött efteråt. Tyvärr så får jag så himla ont i fötterna av zumban, tror jag behöver ilägg nu alltså. Men man är ju så jäkla seg med att ta tag i sakerna, men någon gång så innan det gått för långt. Trotsar smärtan ändå för zumba är så jäkla kul, rör på höfterna bara. I like it.

Är fan lite sugen på att gå ner i vikt igen, jävla tjat på mig jag vet. Men nej jag tycker inte att jag är tjock men tror jag skulle få fina linjer om det försvann något kilo på kroppen. Vill nog väga runt 55 igen, då kommer jag nog känna mig nöjd.

Tur man tycker det är kul att träna iallafall och inte ser det som ett jobbigt måste bara.

Nya träningsdojjor är på ingång, innepjucks alltså. Kör just nu med löpardojjorna och det är väl kanske lite sådär.


Black ones

Josefine Morelius, 2011-03-23 20:03:21
Nya pjucks i skohyllan!


Work it out

Josefine Morelius, 2011-03-23 19:39:23
Nu när innebandysäsongen är över så kan jag ägna all min tid nere på iForm. Mitt träningsschema som jag följt har sett ut såhär, och jag kommer nog fortsätta så också:

Måndag: Styrketräning, överkropp + mage
Tisdag: Crossfit
Onsdag: Kondition, styrketräning, ben, rumpa + mage
Torsdag: Core + Zumba
Fredag: Valfritt eller vila
Lördag: Bodypump eller styrketräning hela kroppen
Söndag: Zumba + core

Kommer byta ut något mot spinningen som börjar i april.

Känns som ett helt okej schema, kanske borde ha en till vilodag men det är ju så tråkigt. Haha!



Fit & Smart

Josefine Morelius, 2011-03-22 17:43:23

Har nu kört igång med protein-shakes så det ska bli spännade att se hur det kommer att fungera. Har ju fått lite tips från en PT så jag tror detta kommer bli bra. Jag använder Fit & Smart som är framtaget till tjejer och det har fått bra recensioner så jag körde på det. Faktiskt inte alls äckligt utan det smakar som en choklad-milkshake.

Fit & Smart Protein by Charlotte Perrelli är ett gott och högkvalitativt proteintillskott av speciellt utvecklat för aktiva kvinnor.

  • Få snabbare resultat av din träningen
  • 30 portioner/förpackning
  • 24g protein per drink
  • Endast 0,3g fett & 1,2g kolhydrater per portion
  • Perfekt för en GI anpassad kost
  • Ger mer än halva dagsbehovet av kalcium
  • Perfekt som mellanmål
  • Mättande och gott

"Protein hjälper dig bygga fasta muskler & ta fram konturerna"


En vändning

Josefine Morelius, 2011-03-22 17:24:36
Som säkert inte så många vet så har jag mått lite sisådär senaste tiden, allting har varit upp och ner. Jag har inte kunnat sova på nätterna så därför har jag inte haft någon ork utan har bara velat ligga hemma och sova hela dagarna istället. Jag har skitit i mycket och inte ens orkat bry mig om saker, exempelvis skolan. Men det handlar så jäkla mycket om inställning så jag kände bara att nu ska allting bli som vanligt igen, den glada och spralliga Jossan som skrattar åt det mesta. Jag ska sluta gå runt med en klump i magen och oroa mig inför framtiden. Allting löser sig alltid på ett eller annat sätt så därför ska jag bara ta dagen som den kommer, leva i nuet liksom. Jag har så mycket i mitt liv som jag kan vara så lycklig åt, underbar familj och vänner och framförallt så utbildar jag mig till något som jag verkligen vill göra.

Så nu ska jag även försöka ta tag i bloggningen igen för det är något som jag tycker är kul. Älskar att få skriva och dela med mig av tankar, idéer och ja allt som det nu kan vara.

Måste bara säga att det var så härligt att vakna i morse och det var helt ljust i rummet och jag behövde inte tända en massa lampor för att se vart jag går och så vidare. Det var 5 grader varmt ute klockan 06.00 så skinnjackan och en halsduk åkte på. När jag kom ut frös jag inte och det har inte hänt på flera månader så jag kände bara att nej nu jäklar vänder det.


Apelsin

Josefine Morelius, 2011-03-19 17:34:38





Man kan käka apelsin på lite olika sätt, haha. Bästa unge!

Bodypump

Josefine Morelius, 2011-03-19 11:37:02
En timmes BP avklarat, jobbigt med skönt som tusan. Nu blir det en dusch, lite fix och sen ner och fika på stan. Undrar vad som händer till kvällen då, fest eller inte? Vi får se, vinet ligger på kylning iallafall så man vet aldrig. Haha!

Min födelsedag

Josefine Morelius, 2011-03-18 23:09:45
Så börjar 18 mars lida mot sitt slut, min födelsedag. Den har verkligen varit toppen från början till slut. Alla fina sms, samtal och meddelande på facebook, tack!

I skolan idag så hade Bashar varit iväg och köpt tårta till mig, hur sött liksom? Dem sjöng så fint också. Fick även en ros utav honom eller ja hela klassen då. Vilka fina underbara människor som går i grupp 2 på frisörcentrum.

Åkte hem till mamma direkt efter skolan där hon bjöd på pizza och fick en nostalgisk godispåse på tallriken, haha. Sen blev det kalas med massa fika och tårta såklart. Fick så fina presenter också, ni är guld värda allihopa.

Tack ni alla som gjort min födelsedag grym! ♥



Izumba

Josefine Morelius, 2011-03-17 22:02:48
Idag har man varit hurtig och jag älskar ju att träna så det var bara hur kul som helst. Först körde jag ett core-pass och direkt efter det 30 minuter på crosstrainern. Det är superbra att kombinera core med kondition. Vid 20.15 var det dags för mitt första izumba-pass och jag är KÄR! Fyfan vilken roligt träningsform och sen att man svettas som en gris dessutom. Liksom det är bara att släppa lös och dansa, hoppa och skutta så det var perfekt för mig. Man kan inte tro att det är så jobbigt men herregud jag var sjöblöt efteråt det kan jag lova. Så alla ni som inte provat, gör det för jag kan rekomendera det varmt. Längtar redan till nästa pass!

Förresten så på måndag ska jag börja dricka proteinshakes för att få bättre resultat av träningen!


Torsdag och sol

Josefine Morelius, 2011-03-17 12:16:59
Sitter i skolan och har lite lunch nu fram till halv 1 och sen ska vi fortsätta med långhår. Fan det är så jäkla roligt, och varje uppsättning man gör blir liksom bara bättre och bättre så framsteg mina vänner framsteg. Går fram till 4 idag och sen är det bara hemåt och byta om till coren som börjar halv 7, får se om jag kanske får en plats på zumban också men va ganska långt bak på reservlistan så det visar sig. Core blir det iallafall.

Imorgon fyller man år också, trevligt trevligt! Blir lite kalas och sen kanske fest på lördan det får vi se hur jag känner då, haha. Men jag är ju aldrig helt omöjlig på en fest jag direkt.



Dagens första, ser dock mycket myckett bättre ut i verkligeten och speciellt bakifrån.


Blond eller brunett

Josefine Morelius, 2011-03-15 19:39:00
Jag vet inte om jag vill bli ljus igen, absolut inte platinablond men möjligtvis lite honungsfärgat men jag vet fan inte. Dem flesta tycker jag ska vara blond tydligen så det gjorde ju bara saken ännu svårare för hade alla sagt brunt hade jag nog fortsatt va brunett. Men det är några veckor kvar till egen hårvård så hinner fundera. Frågan är ju hur mitt hår kommer reagara på en avfärgning alltså?!

Men va tycker ni, blond eller brunett?


Bröder

Josefine Morelius, 2011-03-13 19:27:54
Detta kommer Mora aldrig någonsin ta ifrån oss. Mitt hjärta kommer alltid vara blåvitt.



Mellofestival

Josefine Morelius, 2011-03-12 13:14:52
Ikväll smäller det, final av mellon. Det blir lite party i samband med det såklart, haha. Jag som skulle va lugn i helgen men men. Jag håller tummarna för Swingfly men jag tror kanske att Nicke Borg kan ha en stor chans faktiskt. Sen gillar jag ju såklart Sara Vargas låt, någon som blir förvånad? Nej, haha.


Mickis dag

Josefine Morelius, 2011-03-12 13:11:38
Igår var det kalas för hela slanten när Mickis fyllde 26 år, börjar bli gammal nu. Haha! Igår var det ju också en vecka kvar tills jag fyller hela 23 år! Oj oj gammal nu.

Igår i skolan hade vi kunder och jag klippte en tant, eller dam kanske man säger jag vet inte. Iallafall så blev hon supernöjd och ville komma tillbaka till mig. Den känslan är så himla härlig när någon säger jag vill komma tillbaka till dig igen så blir man väldigt glad. Jag tycker att saker och ting börjar bli klarare med klippningen det är fortfarande svårt men varje dag så lär man sig något nytt och snart så kommer alla kombinationer, indelningar och klippsätt att sitta som berget och jag erkänner att jag längtar dit.

Kvällen igår blev lugn, tränade faktiskt på att rulla lite permanent och sen packades det inför idag eftersom jag är i Leksand igen. Kom nyss hit nästan, Sofie jobbar så jag får roa mig själv ett tag. Vi ska se sista matchen för säsongen idag, en helt betydelselös match men vad gör vi inte för vårat kära Leksands if. Som sagt så tog vi oss aldrig till kvalserien, jättetråkigt såklart men med detta "nya" lag var det väl ganska så väntat. Vi har iallafall en jäkla massa bra junisar så detta kommer bara bli bättre nu. Snart är vi i elitserien igen, det lovar jag. Haha!


Långhår

Josefine Morelius, 2011-03-10 18:16:31

Långhår i skolan idag och vi gjorde tre stycken olika och såhär blev det:






Overlaps med tight nacke.





Diagaonal uppsättning med två indelningar.




Kanske inte den snyggaste uppsättningen men vi fick 30 minuter på oss och skulle göra en diagonal indelning med två tofsar, en uppe och en nere och sedan utgå från det och göra vad vi ville.


Leaving home

Josefine Morelius, 2011-03-10 18:06:58
HEJ! Länge sen nu ser jag så därför tänkte jag passa på att uppdatera lite igen. Igår var jag i Leksand och skulle se dem vinna mot Västerås men det blev tyvärr förlust så just nu känns kvalserien väldigt långt borta. Tveksam om Mora tappar någon poäng mot Västerås imorgon alltså. Men men dem har inte haft som målsättning att ta sig upp i år med tanke på det nya unga laget dem har så jag deppar inte så mycket bara lite för jag bara får se en match till, haha.

Nog om hockey, i skolan i onsdags blev vi indelade i grupp för vi skulle göra två stycken kändisar och vi gjorde Pink och Elvis. Tyvärr så fick vi inte Pink så blond som vi ville eftersom det är fan omöjligt att ljusa upp dem där dockorna trots att vi använde 12 % väte. Haha! Jag klippte och färgade iallafall Elvis och han blev riktigt snygg lär jag få säga.




Hey

Josefine Morelius, 2011-03-07 17:53:31


Veckan

Josefine Morelius, 2011-03-07 17:44:48
Veckan kommer att bestå av skola, träning, hockey och kalas. Typ så som alla mina veckor ser ut, haha. Ja förutom kalas då för det är ju inget man går på varje vecka direkt. Det är syster Michaela som fyller år på fredag och då vet vi ju alla att det bara är en vecka kvar till min födelsedag. Usch då blir man 23, läskigt jag börjar fan bli gammal nu. Haha!

Sen ser jag fram emot helgen för då blir det hockey och sen mello-mys med lillsyrran!


Shoppa

Josefine Morelius, 2011-03-07 17:36:38
Åh jag vill shoppa massa nya fina vårkläder, ut med det gamla och in med det nya. Inspirationen bara spirar just nu och tydligen ska det vara riktigt trendigt med gult nu till våren. Så man kanske ska haka på och inhandla sig något gult, ja vem vet.


Kalas

Josefine Morelius, 2011-03-06 13:42:27
Idag är det födelsedag här eftersom Sofie fyller år, grattis lillsyrran! Jag gav henne tårta på sängen i morse och sjöng en trudelutt, haha. Gårdagen var supertrevlig med god mat och trevliga människor. Var lite snålt med folk på lucky men det gjorde inget för vi hade roliga ändå och dansade och härjade som vanligt. Haha!

Nu glor jag på femmilen och tidigare idag såg jag lite av vasan, bröt min tradition att inte gå upp klockan 7 och se starten. Lite dåligt av mig faktiskt men en svensk vann iallafall och det är huvudsaken. Klockan 4 är det match också, mot Almtuna och vi ska vinna den. Efter matchen åker jag hemåt igen, blä är så trött på den där vägen.

Jaja måste se skidorna nu så vi hörs!



Tårta i sängen får man på födelsedagen!

Vårkänslor

Josefine Morelius, 2011-03-05 13:07:04
Solen skiner och det är plusgrader så jag får riktiga vårkänslor nu, mys. Sitter och slänger i mig lite spaghetti och köttfärsås innan jag ska sätta mig i bilen och åka upp mot Leksand och Sofies kalas. Det blir ju en utgång på härliga lucky house också såklart. Så det kommer garanterat bli en toppenhelg med härliga tjejer och en flaska vin, haha.

Imorgon är det hockey också, ännu en match i förkvlaet och vi fick ju stryk av Mora igår tyärr. Fan Mora är bra nu och det gillar jag inte för pappa blir så jävla dryg då, haha.

Igår sa han Leksand är inte så bra nu och jag bara ryckte på axklarna som svar och då säger gubben med en kaxig röst ingen kommentar kanske!?

Haha åh det är verkligen krig nu!

Nä men nu lär jag äta upp och sen åka ner på stan och köpa en flarra vin så ha det gött så hörs vi sen!



Bästis Sofie!


Lets dance

Josefine Morelius, 2011-03-04 20:23:00
Ligger och glor på lets dance just nu, blir en lugn fredagkväll för jag är skittrött som vanligt på fredagar då. Men tänkte sova tidigt och sen komma upp och dra och träna innan jag åket mot Leksand och Sofies kalas.

Idag i skolan hade vi kunder, men min dök aldrig upp så jag blev utan tyvärr. Men vi hann då färga mitt hår och klippa till det så nu är man grymt snygg i skallen igen. Tack Evelina. Har verkligen en helt fantastisk klass, alla är så olika och har så olika personligheter och vi har så jäkla kul ihop.



Kanske världens sötaste Maggan va? Älskar hennes nya hårfärg också!

Bilder från slaget om siljan

Josefine Morelius, 2011-03-04 20:19:30
Lite bilder från Slaget om Siljan, bättre sent än aldrig sägs det ju. Det var en riktigt skitmatch sett ur mina leksandsögon men det var en grym stämning och riktigt mäktigt med över 17000 personer så ni som inte var där missade verkligen något även fast Leksand inte vann. Sen blev det ju efterfest på arenan och det var riktigt kul det med har jag för mig, haha.












Hey nah neh nah

Josefine Morelius, 2011-03-02 16:59:35

SORRY! Är det ens någon som fortfarande läser den här bloggen egentligen? Men fan min tid räcker inte till just nu, så fort jag kommer hem är jag så himla trött så då blir det sängen på en gång. Hädanefter får det bli uppis när det blir uppis, ska sluta ha ångest över att jag inte skriver minst ett inlägg om dan. Haha!

Jag hoppas ni allaihopa mår bra iallafall!


RSS 2.0